Sveriges nominerade lärare 2021

Nedan samlar vi och publicerar flertalet av årets alla nominerade lärare löpande fram till sändningen av Lärargalans program.  Det är ett urval och är endast till för att visa på hur många fantastiska lärare det finns! 
Ale

Jon Dahlberg

Alboskolan

Jon är världens bästa lärare! Det finns ingen bättre än han. Han insperar oss på varje lektion och han får oss att fortsätta kämpa. om man inte förstår så hjälper han oss. Vi älskar han!!! // Alexandra Tenorio

Rebecca Tideman

Internationella engelska skolan Hässelby

Hon är snäll får en att vilja lära sig saker hon lär mig skriva budskap fakta hon lär ut ämnet svenska jag tycker att hon ska vinna det är hon värd hon får en att få en stark självkänsla

Anna Dahlin

Ahlafors Fria Skola

Anna har verkligen hjälpt mig mycket med att få upp min motivation, ser alltid fram till NO och mattelektionerna tack vare Annas roliga och välgenomtänkta lektioner. Hon gör så mycket för våran skull och förtjänar verkligen det här priset. Det är inte bara jag som tycker Anna är bästa läraren utan alla i klassen tycker hon är så bra. Hon är så bra på att inkludera alla och deras behov men ändå ha gemenskap i klassen.

Alingsås

Angelica Schåman

Hon får oss att tänka på andra sätt. Hon ger oss möjlighet att göra och plugga på det sättet som är bäst för oss. Detta skiljer henne från många andra lärare och får henne speciell. Hon är det bästa läraren vi har och hon vill värkligen att vi ska lyckas med allt vi gör. Hon vill oss väl och bryr sig om oss. Detta gör henne till min favorit lärare. Jag tycker att hon borde vinna för hon förtjärnar det värkligen på alla sätt. Detta gör att vi lär oss mycket av hennes lektioner samtidigt vi har ku

Alvesta

Cecilia Bertilsson

Hon gör skillnad för oss elever som för hela skolan. Du brinner för ditt lärarkall och det syns varje dag när du går in i skolan. Utan dig hade inte skolan varit den samma.

Aneby

Daniel Dahlström & Johansson

Med deras podcast ”jag vill vara en lärare som” inspirerar dem lärare och som oss elever till att vara nyfikna och instressera oss i kunskap.

Arboga

Maud Jonsson

Götlunda Skola

Maude har funnits där för oss i alla år. Maude har lärt oss mycket inom programmering och användning av datorer.

Arjeplog

Kajsa Markström

Arvidsjaur

Louise Renberg

Sandbackaskolan

Louise är en hjälpsam och rolig lärare. Hennes lektioner är dem man lär sig mest av. Hon ser varje elev och är vad alla lärare borde sträva efter att vara. Hon är otroligt duktig på sitt jobb och kan så mycket. Man kan vara sig själv runt henne. Man kan aldrig säga eller göra fel i hennes närvaro för hon respekterar alla för vad de är. Lollo är godhjärtad och skrattvänlig. Vi, elever tycker att hon förtjänar detta pris som bevis på att hon är en sådan fantastisk och underbar lärare.

Josef Näslund

Sandbackaskolan

Jag tycker att min lärare ska vinna detta pris eftersom att han visat mig nya vägar att gå när saker varit svårt. Man kan lita på min lärare och han bryr sig om eleverna på riktigt. Av honom blir man sedd och uppskattad av. Har aldrig haft en bättre lärare än Josef.

Karina Kågström

Sandbacka

Jag tycker att Karina ska vinna för att hon är den bästa läraren jag någonsin haft. Hon är en så bra lärare som alltid är glad. Hon är så öppen och underbar och man blir alltid på bra humör när man ser henne. Hennes öppenhet gör att själv känner sig trygg nog att prata om vad som helst. Hon är en så bra mentor och om man behöver prata med någon finns hon alltid där. Älskar dig Karina om du ser det här.

Sara Granström

Tack för att du ser mig för den jag är och stärker mina talanger som elev.

Malin Otterfröjd

Sandbackaskolan

Matematik du oss lärt i flera år, och vi fått fantastiska gymnasieår. Kurs efter kurs, du har varit en riktig resurs. Du är en förebild för oss alla och vi hoppas att detta pris dig kan tillfalla. Vi är dig evigt tacksamma, och uppskattar dig som vår egna mamma. Du är en självständig kvinna och en grym lärarinna. Vi vill dig denna utmärkelse dedicera, för att du lärt oss allt som att till exempel derivera. Malin, tack för att du är du och vill allas bästa!

Malin Otter Fröjd

Sandbacka

Malin är en så givmild person som verkligen ser till att fråga om både studier och mående. Hon är den lärare som jag upplever vara bäst i kunskapen att lära ut både matematik men också i våra pratstunder så lär man sig om livet och fortsatta studier. Hon ser till att vi alla har det bra i klassrummet och att vi alla känner oss trygga och bekväma. Malin är inte bara en lärare utan hon har blivit den person som jag ser upp till och inspireras av, hon är en vän som jag kan gå till och prata med.

Arvika

Urban Hansson

Solbergagymnasiet

Jag har haft många bra lärare genom åren men Urban är en av dem som står ut bland de alla. Jag var aldrig haft en lärare som förklarar så bra och får mig att förstå. Han är otroligt rolig och lyckas alltid få en att skratta. Något som inspirerar mig är att han alltid är på bra humör och gör allt för sina elever. Han vill att alla ska må bra och lyssnar på oss oavsett vad det än är. Han löser alla problem och hjälper sina elever. Urban är en fantastisk lärare och förtjänar verkligen detta priset.

Lotta Cajerfjord

snyggatorpskolan

att hon lär mig saker bra så jag lär mig mer jag älskar min lärare

Askersund

Urban Carlsson

Du väcker naturvetenskapen till liv och är riktigt kunnig inom ditt ämne.

Avesta

Johan Nordin

Domarhagsskolan

Johan är en idol och förebild för mig. Han är inte rädd för att hjälpa någon i nöd och han är en fantastisk lärare där han skapar lärorika lektioner och samtidigt ser till så att alla har kul och ingen känner sig utanför. Johan kämpar hårt varje dag och jag vill se till så att hans hårda jobb ska visas och att han ska veta att det är uppskattat. Har man frågor så är han inte rädd för att svara ärligt och han är en fantastisk människa.

Alfonso Schöld

Domarhagen

Han är jättebra och snäll lärare som förklarar tydligt och utvecklad och får alla elever att förstå och ser till att alla har koll. Han är bästa lärare

Bengtsfors

Anton Amnehagen

Strömkullegymnasiet

Han är så bra i sitt ämne och väcker vårt intresse. han stödjer eleverna och har stor förståelse för deras situationer.

Jenny Östanlind

Franserudsskolan

Du är positiv och glad och får oss att gilla skolan.

Linda Ericsson

Strömkullegymnasiet

Linda är den bästa läraren jag någonsin haft. Hon får en att känna sig sedd och vilja fortsätta kämpa på. Man kan alltid komma till Linda om man behöver prata av sig och hon kommer alltid med kloka tips och trix om hur man ska ta sig vidare. Hon har även ett väldigt bra sätt att lära ut där hon anpassar det så alla förstår. Hon är en värmande mammafigur som alla skolor behöver. Hon kan också skoja med eleverna så man alltid är på glatt humör och har en bra stämning. Linda är bäst helt enkelt!

Stefan Halvordsson

Strömkullegymnasiet

Stefan har hjälpt mig hitta mina inre styrkor och hur jag ska gå tillväga för att framhäva de. Han lägger ner tid på alla sina elever och gör sitt yttersta för att alla ska känna sig sedda. Utan Stefan hade jag inte varit där jag är idag och jag kommer alltid vara honom evigt tacksam för sitt engagemang, pepp, stöd och inspiration.

Birgitta Hellman

Bengtsgårdens högstadieskola

Birgitta har lärt mig många saker.Hade vi inte arbetat tillsammans hade jag inte klarat betyg och lärt mig så mycket. Jag hade inte klarat av undervisningen i helklass. Vi har arbetat med en arbetsuppgift i taget tills den är avklarad och inte blandat flera ämnen och uppgifter på en gång.

Louise Bergman Olsson

bruksskolan

Hon är så snäll och hon lär ut bra!!!

Anna Jonsson

Strömkullegymnasiet

Hon är bra i sitt ämnen och förklara bra och väcker intresset hos eleverna.

Simon Bjaaland

Strömkullegymnasiet

Simon, på många sätt är du bäst. Dina åsikter och tankar ger oss elever en bra och tydlig syn på vad som är rätt och fel. En lärare som fyller rummet med mycket positivitet och värme! Det finns många som behöver tacka dig för att du finns och hjälper oss på så många olika sätt!

Berg

Pernilla Silversnö

En lärare som brinner lite extar för sitt jobb. Vår lärare har varit engagerad i satsningen ”samverkan för bästa skola” som Skolverket ligger bakom och ska förbättra elevernas kunskapsresultat och skapar en bättre likvärdighet mellan skolor.

Hugo Anderson

Myrsjöskolan

Bra människa

Bjurholm

Åsa Dahlberg

Du är en fin förebild för landets lärare.

Bjuv

Lena Fors Koyuncu

Varagårdsskolan

Hon är en väldigt strukturerad lärare och lär ut oss elever på många olika sätt. Bortsett från skolarbete är hon en jättetrevlig och glad person. Hon bryr sig verkligen om att vi ska lära oss.

Jenny Löfgren

varagårdaskolan

Jenny är en fantastik pedagog som alltid gör det där lilla extra för både elever och sina kollegor. Hon får oss att vilja lära och hennes intresse speglar av sig på oss.

Malin Johansson

Varagårdsskoland

Hon inspirerar mig att lära mig mer.

Michael Marcus

Varagårdsskolan

Han e pålitlig och stark lärare och han säger vad han tycker!!!!Han är en lärare som verkligen vet hur man hjälper elever nå deras mål. Han gillar alla och skojar med alla. Han förklarar Sina lektioner på bästa möjliga sätt. Han hjälper och förklarar om saker om en elev inte förstår. Han är bästa och Sjukaste läraren!!!!!!!!!!! MICHAEL MARCUS!!!!

Viktor Andrén

Varagårdsskolan

Han är världens bästa lärare och gör min dag bättre. Hans leende och sätt att lära ut är något som jag gillar extra mycket. Det finns ingen annan som honom och han är den som förtjänar att vinna enligt mig. Viktor är den lärare som alla vill ha, han är mycket omtänksam och väldigt rolig. Viktor gör sina lektioner annorlunda och man kan alltid vara sig själv. Viktor Andren är den lärare som borde vinna denna galan och han är verkligen världens bästa lärare. Jag hoppas att han vinner.

Natalia Al-obaidi Hernmo

Varagårdskolan

Natalia har alltid hjälpt till vid alla lägen oavsett ifall hon själv har mycket att gör och tänka på även om hon är sjuk. Hon kanske bara är bildlärare men allt hon gör för alla elever är otroligt hon ger eleverna motivation på ett sätt andra lärare aldrig gör. Hon lyssnar på alla problem man har och gör allt i sin makt för att hjälpa och göra situationer bättre Hon får elever att vilja komma till skolan och även att känna sig viktiga. Bästa läraren jag haft och jag har haft många olika lärare.

Boden

Gustav Bergenudd

Noblaskolan

superroliga lektioner, bra lärare med intressant material och bra elevinflytande

Sara Wohlin Zerpe

Nobla Skolan

Sara är en väldigt snäll lärare och mycket positiv och framåt person. Varenda lektion har varit bra med Sara, hon har fått mig vela lära mig saker även om jag har varit på dåligt humör på vissa lektioner så har Sara fått mig vela prova och lära mig det vi har hållit på med på lektonerna. Kommer sakna att ha Sara i musik för att det är mitt sista år på skolan och Sara är den bästa läraren i musik jag har haft för att Sara får mig vela lära lära mig det vi håller på med och alla borde ha Sara.

Stina Bergström

Harads

Jag älskar dig stina🤩

Erik Ström

Noblaskolan

Jag vill nominera våran mentor/SO-lärare eftersom det jobb han gör är GRYMT! Det spelar ingen roll om det är historia, geografi, samhällskunskap eller religion det handlar om, man blir alltid motiverad & vill lära sig mer. Han är en bra lärare som är rättvis & engagerad i arbetet. Erik finns alltid finns där om någon har det svårt, behöver hjälp, eller bara någon att prata med.Jag kommer sakna att ha en lärare som Erik när vi går ut. Han är en inspiration för klassen men oxå för andra lärare.

Linda-Marie Gabrielsson

Harads skola

Jag tycker Linda-Marie är en värdig vinnare för att hon står upp för man tycker, är en underbar lärare och hon har vunnit jämstäldighets pris. Hon är den bästa läraren jag någonsin har haft och som jag antagligen kommer att ha. Hon finns där när man behöver och gör skolan till en bättre plats. Jag har aldrig känns mig så självsäker som jag gör nu tack vare hon. Jag ville inte gå till skolan tidigare för jag känner mig inte trygg men nu gör jag det och längtar bara till skolan och träffa hon.

Katarina Karvonen

Noblaskolan

Katarina inspirerar oss till att vela lära oss mer om det tyska språket och kulturen. Hon är alltid glad och trevlig och vi skulle vela att hon får ett tack tillbaka av oss elever innan hon går i pension. Om hon hade vunnit hade både hon och vi elever blivit väldigt glada!

Rickard Kjellgren

NTI gymnasiet Luleå

Rickard är läraren som skickar personliga mejl där han tackar oss för en "fantastisk" lektion. Han är väldigt investerad i hans lektioner och lär oss nya saker varje dag. Hans lektioner är sådana där man kollar klockan inte för att man vill att lektionen ska vara slut, men för att det är så roligt och intressant att vara på hans lektioner så man vill inte att de ska ta slut. Har aldrig haft en lärare som honom och jag kommer alltid komma ihåg honom och hans roliga lektioner.

Sara Wholin Zerpe

Noblaskolan

Hon är intresserad i vad andra tycker och respekterar olika åsikter. Om man har ett problem så är hon alltid den rätta personen att dela med sig av problemet, och man känner sig aldrig utanför vid en konversation av flera för hon involverar alla. Till skillnad från andra lärare så är hon en jätteglad person som delar med sig av sin vardag och man kan ha en riktigt rolig konversation med henne utan att det blir stelt. Även om man ibland inte gillar ämnet så är det roligt att komma till lektionen.

Anton Björkman

Stureskolan

Anton finns alltid där för klassen, han förstår och tror på sina elever som ingen annan gör. Han är rättvis ,bryr sig om alla sina elever och vill allas bästa, vi vet inte hur vi skulle klarat oss utan Björkman som hjälper oss med allt.Hans lektioner är alltid roliga och man lär sig alltid nått. Han har humor och kan skämta med oss, som när han alltid startar lektionen med ett skämt för att få oss på bra humör. Det borde finnas fler lärare som Anton Björkman./Ella och Sara J

Sara Wohlin Zerpe

Noblaskolan

Sara har inspirerat, inte bara mig, utan alla som kliver in i hennes klassrum.Hon hjälper folk att växa som människor och utveckla stora kunskaper och intressen innom musiken.

Bollebygd

Charlotte Qvist

Bollebygdskolan 7-9

Charlotte/ lotta är en väldigt bra lärare pga att hon alltid är på gott humör. Ibland händer det att hon blir lite sur men det är bara för att säga till oss att koncentrera oss och få oss att göra vårat bästa. Hon lär oss nya saker på ett bra sätt och förklarar bra. Hon får även dom som inte gillar matte att ändå ge det en chans. Jag vill att hon ska vinna på lärargalan för att hon gör ett väldigt bra jobb. Hon finns också alltid där när någon av eleverna mår dåligt.

Bollnäs

Magnus Bolinder

Hälsingegymnasiet

Du är kreativ och väcker undervisningen till liv.

Borgholm

Magnus Sannö

Det märks att du gillar att vara lärare och det smittar av sig på oss elever.

Borlänge

Mattias Ullén

Rytmus

En lärare som inspirerar oss elever med nyfikenhet, nytänkande och olika perspektiv på saker och ting. Såväl som med intressanta genomgångar och uppgifter får han oss elever att greppa tag om ämnet, samtidigt som vi blir förberedda för framtida studier. En lärare med stor flexibilitet som anpassar undervisningen efter var och en. Helt enkelt en lärare som verkligen förtjänar att bli sedd och uppskattad ordentligt.

Jessica Halliday

Internationella Engelska Skolan Falun

Jag tycker faktiskt att Jessica Halliday ska bli nominerad dels för att hon är engelsk och jobbar och bor i sverige. Hennes engelska må ej vara på topp men hon kan prata med oss på svenska om vi ej är säkra på engelska. Hon tar allting steg för steg och förklarar noggrant om vad man ska göra. Om man ej förstår så förklarar hon igen men segare. Hon förstår oss väl o hetsar ej upp oss om att vi måste kunna detta när denna lektionen är slut.Hon är snäll och sitter alltid med elever som sitter själv

Anna Bjarnestam

Rytmus

Hon är bäst för att hon är förstående, lyssnar på eleverna samtidigt som hon lär oss jättemycket. Hon inspirerar oss till att vilja utvecklas både som personer och inom ämnet.

Diana Jaans

Immanuelskolan

Diana är alltid glad och hon gör det tryggt att komma och prata med henne om svåra saker. Hon är väldigt bra på att lära och hon kollar alltid om alla hänger med och om någon vill ta det igen. Hon är förstående och hjälper alltid till. Hon gillar allas idéer. Hon är noggrann med instruktioner och att alla hänger med. Hon är min favoritlärare och världens bästa lärare!

Susanne Stenberg

Ornäs skola

Min fina lärare har gjort så jag har börjat göra grejer i skolan o gör så jag alltid är på rätt väg hon är den lärare som gör oss elever jätte motiverande i skolan

Hanna Meens Eriksson

Rytmus

Hon är en lärare som är väldigt påläst om allt inom sångteknik och anpassar sin undervisning till personen. Detta gör att man blir inspirerad till att vilja lära sig mer om musik och sång och utvecklas till det man vill inom musiken.

Anna Söderberg

Kunskapsskolan Borlänge

Jag har valt att nominera Anna Söderberg för att hon alltid får oss elever att känna oss glada för att hon sprider positive energi. Även om själv har haft en jobbig morgon är hon alltid lika glad och trevlig när hon bemöter oss elever. Man märker tydligt att hon vill att alla sina elever ska nå sina mål för att lyckas i framtiden och gör allt hon kan för att hjälpa oss att göra det. Hon motiverar mig till att bli den bästa versionen av mig själv och inspirerar mig dagligen.

Sarah Klein

Rytmus Borlänge

Jag har alltid älskat idrott men känt att jag aldrig passat in. Det har alltid varit mansdominerande sporter så som fotboll där killarna tagit all plats. Sarah ser alla i rummet. Hon har fått mig att våga tro på mig själv och inse vad idrott är och kan vara. Hon hittar alltid på något nytt som alla i rummet kan känna sig delaktiga i. Från att idrotten endast varit ångest har Sarah gjort att idrotten istället blivit något som jag längtar efter och som fyller mig med energi för resten av veckan.

Elin Lindroth

tjärnaskolan

jag tycker att elin ska vinna för att hon skapar respekt från alla är rättvis, omtenksam och bryr sig om oss alla, om våra betyg och framtid, motiverar oss att bröva nya saker och ser till att alla förstår samt lägger mycket energi på sitt yrke

Borås

Sara Petterson

Realgymnasiet

Har försökt klara gymnasiet en gång tidigare och hade det väldigt svårt. Men nu går jag ur 1an om 2 veckor och Sara är en jättestor anledning till varför. Hon har alltid utmanat mig och fått mig att vilja lära mig mer. Hon inspirerar mig och är en fantastisk lärare, både kunskapsmässigt men också pga den extrema värmen hon sprider i klassen. Hon kommer nog alltid vara min absoluta favoritlärare och jag vet om att hon också är många andras! Därför förtjänar hon att vinna detta 100 gånger om!

Erik Staaf

Realgymnasiet

Erik Staaf är en lärare som verkligen kämpar för att sina elever ska lyckas.Han ser alla, å har alltid bra tips och förslag att komma med.Hans ledarskap är en perfekt blandning mellan skoj och allvar.Han finns alltid där för än när man behöver de, oavsett vad de gäller.Och viktigaste av allt, tack vare Erik tycker jag att det är roligt att gå till skolan.De går inte att beskriva med ord hur bra Erik verkligen är.Men en sak vet jag säkert, Erik är den bästa läraren jag någonsin haft!

Cecilia Freding Arenstrand

Bäckängsgymnasiet

Cecilia har hjälpt mig och väldigt många andra elever att utvecklas. Hon har lärt känna oss elever på ett personligt plan och anpassat arbetsuppgifter till just våra behov och intressen. Hon har gjort så att skolan är något man längtar till, speciellt till hennes lektioner. Hon vägleder oss och hjälper oss att bli så bra som möjligt.

Pavel Aso Omar

Sandgärdskolan

Bästa läraren som inspirerar mig varje dag till att lära mig mer och mer, men samtidigt ha roligt.

Niklas Alkmark

Viskaforsskolan

Lena Rosell

Sandgärdskolan

Lena är en så himla bra lärare och inspirerar mig till att våga vara mig själv och göra mitt bästa hela tiden

Björn Dahlbäck

Bäckängsgymnasiet

Björn har under våra tre år i gymnasiet inspirerat oss till att nå upp till vår fulla potential. Han peppar oss och hjälper oss när det går trögt för oss och lyfter och ger oss möjlighet till vidareutveckling när det går bra för oss. Björn har en talang för att få alla att känna sig validerade i sina känslor och sitt beteende, mycket genom egna anekdoter från sin ungdom. Björn visar även en mycket stor acceptans och öppenhet gentemot alla, i hans klassrum är det tillåtet att vara det man är.

Emmelie Lindskog

viskaforskolan

Jag tycker min lärare ska vinna för att hon har lagt sin tid och hjärta att hjälpa oss med vårat skolarbete. Hon skapar alltid ett glatt klimat i klassrummet och hjälper varje person i klassrummet. Så fort det blir någon konflikt så är hon först med att hjälpa en. Hon låter oss ta plats i vårat skolarbete. Hon inspirerar många och är en stor förebild till oss. Hon gör skolan till något mycket roligare. Det är därför min lärare ska vinna.

Nevad Subasic

Bäckängsgymnasiet

Jag nominerar Nevad då han har hjälp mig så himla mycket i skolan. Han ser till så att alla mår bra och hjälper alla som behöver hjälp. Nevad är alltid på bra humör och sprider glädje runt sig. Han förtjänar denna nomineringen då han är den som finns där för sina elever i alla lägen

Ann-Chatrine Stenermark

Bäckängsgymnasiet

Ann-chatrine har alltid gjort hennes bästa i undervisningen genom att systematiskt och snabbt dela konstruktiv feedback, och anpassa sig till situationer. Det innebär att hon, särskilt under pandemin, uppdaterat och försökt förbättra hennes lektioner för vår skull, genom att skapa tydliga mallar och lektionegenomgångar. Och gud vet hut lång tid hon satsar för att vara så effektiv och snabb. Hennes ambition för lärandet har inte gått oförmärkt. Hon är den bästa läraren som förtjänar det bästa.

Ida Andersson

Viskaforsskolan

Ida är inspererande och får en att jobba hårt. Man kan ha kul ofta och hon är oftast inte irriterad. Hon får en motiverad att jobba hårt och får en att nå högre.

Johan Börjesson

Bäckängsgymnasiet

Johan ska bli årets lärare är för att Johan är ingen vanlig lärare som många andra. Han är skämtsam med klassen och skämtar med oss men vi har samtidigt respekt för honom. Han får oss att tänka nytt om olika ämnen som han lär ut. Även att han tar hänsyn till klassen och anpassar sina lektioner utifrån olika problem som finns. Johan är årets lärare för att han är en lärare som tar hänsyn till sina elever och är en av dem bästa historia och svenska lärarna jag har haft under mina 9år i skolan.

Oscar Behn

Bäckängsgymnasiet

Han ger sina elever nytänkande och skapar intressanta tankebanor så att vi kan lära oss nya saker.

Markus Falk

Bäckängsgymnasiet

Markus är alltid glad och positiv och möter en med ett leende på läpparna. Man märker att han verkligen älskar sitt jobb vilket gör att man själv blir på bra humör under hans lektioner, även om man egentligen kanske inte är intresserad av ämnet. Hans positivitet och värme och sprider sig verkligen bland eleverna och man kan inte annat än att tycka om honom. Han är också väldigt duktig på att hjälpa en så man förstår, och försöker alltid göra så att alla mår bra och blir nöjda.

Zandra Svensson

Bäckängsgymnasiet

Hon får mig att vilja lära mig och att tycka att det är kul med skolan och intressant, gillar inte att vara i skolan men blir glad på hennes lektioner, hon är ung och förstående till alla elever! Tyvärr ska hon få sparken, tycker det suger! Hon förtjänar inte det!

Ellen Malcolm

Viskaforsskolan

Hon har motiverat mig så mycket med skolan och fått mig att älska ämnena jag innan hatat. Hon är den läraren vi alla kan vända oss till och gör skoldagarna så mycket bättre men även roligare.

Melanie Meyer Johansson

Viskaforsskolan

Jag nominerar min lärare för hon inspirerar mig o min klass om mycket saker. Hon är som en storasyster för hon ger väldigt bra tips på saker som inte handlar om skolan.

Viola Karlsson

Viskaforsskolan

Bästa läraren och inspererande.Kan alltid hjälpa till i otrygga situtioner osv.

Niklas Alkmark

Viskaforsskolan

Du är duktig!

Camilla Carlander

Svanholmskolan

Hon är snäll och omtänksam och hon bryr sig om sina elever

Jonas Tengblad

Sandgärdskolan

Jonas är bäst helt enkelt! Han för ihop min klass på ett sätt ingen annan lärare har. Han ger oss respekt och förståelse och vi ger han automatiskt det tillbaka. I undervisningen är han väldigt tydlig och man blir intresserad att lära sig. Det bästa är att han alltid vill att varje elev ska nå så långt de möjligen kan!(Om han vinner kan ni dela offentligt)

Botkyrka

Per Svangren

Botkyrka Friskola

Jag tycker att min lärare ska för att det är den bästa läraren och för att han lär oss så mycket. Jag hade aldrig utvecklat om jag inte fick hjälp av honom. Jag vill nominera honom för att han också ska sluta det här året eftersom att han ska in till pension. Skulle han vinna skulle det betyda allt och vart så kul för det tror jag att han skulle bli jätteglad av. Han har jobbat som lärare mer än 40-år på Botkyrka Friskola och har aldrig tröttnat på elever och skulle vilja att han får nåt stort:)

Malek kalhitmrawe

Praktiska i Liljeholmen

Tycker att Malek är en av de bästa lärarna på skolan, det är alltid kul att h honom som lärare på engelska samt tycker att han är väldigt roligt också, med honom kan man aldrig ha tråkigt på lektionerna.

Jenny Lundberg

Botkyrkafriskola

Jag vill nominera min lärare till priset språk och inspiration! Heja Heja Jenny Lundberg

Johan Lindelius

Tullinge gymnasium

Johan är en snäll människa som tar oss elever i första hand. Han tar tid till alla elever och ser till att alla förstår och hänger med. Han stressar inte igenom genomgången och förklarar på andra sätt om man inte förstår.Han har ett gott hjärta och sätter sig in i våran situation och anpassar utbildningen efter oss genom att förklara saker på flera olika sätt. Johan lyser upp våra dagar och inspirerar oss att vilja lära oss mer och göra bra ifrån oss.

Karin Brandin samuelsson

Tullinge gymnasium

Karin är den lärare som undervisar och motiverar sina elever bäst. Hon inspirera alla att hålla motivationen även under dessa tider.

Karin Brandin Samuelsson

Tullinge Gymnasium

Bra lärare som inspirerar sina elever att vilja lära sig mer och undervisar på ett roligt sätt.

Malek Hanna

Botkyrka Friskola

Han är bäst han hjälper när du behöver

Saadet Yilmas

Botkyrka friskola

För hon är snäll, omtänksam och hon är bäst. Hon är bra på lära elever och hjälper hela tiden om man behöver det.

Sergej Libov

Tullinge Gymnasium

Han inspirerar och motiverar mig i fysiken genom att skapa intressanta lektioner och genom att säga ikoniska citat som "välkommen till fysikens underbara värld".

Jelena Crawford

Fittjaskolan Botkyrka Norra

Emma Ullbrand

Tullinge Gymnasium

Emma inspirerar mig till att lära mig mer och att våga testa saker som annars skrämmer mig. Hon gör det roligt att komma till lektionerna!

Karin Rassmucén

Falkberg skolan

Karin är den bästa läraren jag har haft. Hon gör att man vill lära sig och gör lektionerna roliga och gör så att alla förstår och även de som inte har så lätt att förstå hänger med på lektionerna.

Boxholm

Sara Karlsson

Naturlig och äkta lärare som lyfter hela skolan

Bromölla

Mia Bergström

Min lärare hjälper alla och är aldrig arg och vill bara tänka positivt. Vi lär oss bara mer och mer när hon är med oss. När Mia alltid är nära något går det inte o va arg och hon stöttar oss hur det än går. Mia älskar alla lika mycket och bryr sig inte hur andra ser ut eller vad för hudton man har för hon älskar alla lika mycket oavsett vad. Efter allt hon har gjort för oss tycker jag verkligen att hon är värld detta priset.

Bräcke

Ingrid Göransson

Gällö skola

Ingrid är rolig, snäll och sträng så att alla är lugna. Hon säger vad hon tycker och är oftast rak på sak. Hon är en väldigt bra lärare. Hon är duktig på att hjälpa till. Ingrid kan ge oss allt vi behöver: en utskällning, en varm kram, en komplimang eller ett musiktips. Hon borde få vinna priset i ledarskap.

Annelie Melin

Gällö skola

Annelie är snäll och sträng på samma gång. Alla lyssnar på henne. Hon är bra på nästan omallt. Det finns ingen bättre lärare. Hon brukar ibland berätta om vad hon har varit med om och det är roligt. Hon inspirerar alla. Alla i klassen gillar henne. Jag tror att alla håller med om att hon är den bästa läraren.

Inger Ojala

Gällö skola

Duktig lärare som är väldigt engagerad i oss elever, och inspirerar oss till att lära. Duktig på att lära ut och förklara.

Burlöv

Cecilia Renvert

Svenshögskolan

Hon kämpar för att vi elever ska utvecklas och trivas i skolan varje dag.

Åsa Simonsson

Vårboskolan

Tjena tjena! Åsa Simonsson är en inspirerande lärare och gör alla sina undervisningar sköna och intressanta. Jag har faktisk druckit kaffe med henne en gång och hon var lika skön där som hon var i klassrummet. Så fint hon är!mvh Jonas

Edona Sejdijaj

Vårboskolan

Edona är en väldigt motiverad och bra lärare. Hur hon får Elever att bli motiverade och jobba bra samt ha ett leende under tiden.

Veronica Ranebjer

Vårboskolan

Veronica är en jättebra lärare som är där när man behöver henne, hon är dessutom en extremt bra matematiklärare som förklarar på ett enkelt sätt. Veronica är inte bara en bra lärare, hon är en bra person också. Hon bryr sig verkligen om sina elever och ser till att de mår bra.

Båstad

Martin Vesaid

Strandängsskolan

Anna Persson

Strandängsskolan

Anna kom in i våra liv och räddade vårt matte och no betyg. Vi hade en ganska jättedålig lärare i 7an men till 8an kom hon till undsättning för oss alla på skolan. Hon har många elever, är ofta stressad över skolarbete men hon tar ändå hand om oss alla och vill alltid vårt bästa.

Ingela Thorstensson Thorstensson

Östra Karups Skola

Anpassar sig efter oss som elever. Hon tar in miljön i undervisningen så att vi får en större förståelse i hur naturen fungerar.

Birgitta Johansson

Strandängsskolan

Jag tycker att Birgitta ska vinna eftersom att hon har lärt mig men också alla i vår klass så otroligt mycket. Vi har bytt lärare flertal gånger och efter varje lärare har matte viljan gått ner, men när Birgitta började i vår klass tror jag att stämningen direkt förändrades. Hon har fått oss alla, att inte bara bli bra på matte, utan hon har också fått oss att skratta. Inte bara lär hon ut bra men hon klarar även av att rätta 20+ prov på bara 1 dag.

Martin Vesaid

Stranängskolan

Martin är en av de bästa lärarna jag någonsin haft, Det må vara så att klassen kan vara nere och inte fatta ett skit.Men då så hjälper Martin alla som behöver hjälp och boostar deras självförtroende! Jag har alltid motivation till att gå på lektionerna och kommer alltid ut glad och nöjd.

Dals-Ed

Marie Andersson

En skicklig lärare som verkligen gillar sitt ämne och får oss att vilja lära mera.

Danderyd

Carl Mellerot

Vendestigens Skola

Han är en bra lärare som alltid lyssnar på oss elever. Han är snäll. Han ser alla i klassrummet. Han undervisar bra. Om nån är ledsen så har han tid att trösta. Han låter oss hjälpa till med lektionernas innehåll. Han gör att det är roligt att gå till skolan.

Juhani Saari

Viktor Rydbergs Samskol

Juhani är en obeskrivligt bra lärare som ser till att upplysa de värderingar som skolan har men även de grundläggande mänskliga värderingar och attityder. Det gillar jag mest med Juhani, han uppmärksammar inte bara stora problem utan även de små som man ofta inte tänker på. Jag fascineras även av det faktum att han aldrig slutar tjata på om mänskliga rättigheter och lika-behandling, det underlättar när han väcker vett i andra elever eftersom att man själv oftast inte vågar ta upp de problemen.

Jonas Cederqvist

Fribergaskolan

Han är riktigt bra för att han lär ut sina elever så bra saker så att man verkligen fattar tills prov eller läxor och han gör bara lektionerna mycket roligare än vad dem behöver vara som ibland så kör vi quiz på något so ämne och lektionerna är alltid roliga

Jennifer Moudi granberg

Vasaskolan

Hon lär ut en på ett bra sätt så man förstår, och hon gör ett extra bra stöd för dom som har en diagnos typ dyslexi, och hon är ett stöd i allting både i sitt ämne och bråk på ett bra sätt, hon är rolig och får en att skratta hela tiden, när jag har det som svårast då vänder jag mig till henne. Älskar dig Jennifer. Bästa Läraren

Marie Gustafsson

Vendestigens Skola

Hon visar respekt mot alla elever. Hon ger oss ideer - om hur vi tex kan förbättra ett arbete. Hon kan allt på skolan. Känner eleverna sedan de började på skolan. Hon lyssnar på alla. Hon hjälper till att reda ut situationer som uppstår - hon är helt enkelt bäst!

Ninmar Malki

VIktor Rydberg samskola

Ninmar har fått mig att se fram emot mattelektionerna, när jag alltid hatat matte. Hon har stärkt mitt självförtroende, då hon alltid visat att hon tror på mig fastän jag inte gjort det själv. Hon förklarar på olika sätt och ser till att vi är delaktiga i undervisningen. I klassrummet skapar hon en trygg miljö där alla elever kan vara sig själva och känner sig sedda. Ninmar har ett kärleksfullt förhållningssätt mot alla elever, där hon verkligen bryr sig att det går bra för var och en av oss.

Masai Björkwall

Viktor rydberg Samskolan

Han engagerar sig så himla mycket till våra kunskaper och ser alltid till att vi får den bästa möjligheten att få bästa betyg. Jag har aldrig sett en sån ambitiös lärare innan.

Degerfors

Lise-Lotte Strandberg

Stora Vallaskolan

Lise-Lotte är helt fantastisk. Hon får alla i klassen att känna sig att de är duktiga, även fast de kanske har det jobbigt med ämne i skolan så får hon sina elever att känna att de kan. Huvudsaken är inte att de är bäst och klarar allt, utan att de försöker. Vi pluggar och lär oss saker på roliga sätt och man lär sig mycket på det. Hon är också väldigt förstående, förstår om man har en dålig dag. Men framförallt ser hon till så att alla får säga sitt och att man respekterar varandra. Hon är bäst

Jennifer Olsson

Möckelngymnaset Degerförd

Första gången jag hade träfat henne så hade jag desperation och jag hade slutat att göra det jag tycker om och det är att måla då så var hon med mig alltid när jag alltid hörde från andra att jag kastar bort min tid och att jag inte kan bli konstnär men hon var inte som alla andra hon stöttade mig verkligen och lämnade aldrig mig hon var där hela tiden i vilket tid som häls alltså inte bara skoltiden.Hon gör mig glad och positiv, stöttar mig alltid när jag är ledsen hon hjälper mig med alt

Ekerö

Ali Kartout

Birkaskolan

Ali Inspirerar alla oss till att vara bättre individer då han ger oss bra övningar och vet att det är viktigt med vila. Ali har även stått ut med mycket som t.ex. Rasism.

Magnus Hall

Birkaskolan

Vet ej vad jag ska skriva

Jorge Reis

Birkaskolan

Jorge är den läraren som får alla gå till skolan. Han är alltid positiv. Han gör att alla vill jobba. Han lär oss mycket och alltid på ett roligt sätt. Han får även det tillbakadragna att få visa sin kunskap och personlighet. Han är helt enkelt bäst. En skola är ingen skola utan Jorge. På hans lektioner har alla kul, jobbar bra, inspererande, nytänkande, hittar alltid på saker som får alla att ha kul samtidigt som man lär sig mest. Jorge är bäst och alla älskar honom. Jorge är framtiden.

Arantxa Saloni-Gomez

Birkaskolan

Jag tycker att hon är snäll mot alla elever och behandlar alla lika. Hon gör lektionerna mycket roliga och man skrattar mycket på hennes lektioner. Hon är bra lärare och förbereder bra material inför proven.

Carl-Åke Larsen

birkaskolan

han inspererar mig med att jobba

Simon Herrman

Birkaskolan

Jag väljer att rösta på Simon. eftersom han stärker min självkänsla så himla mycket! Vi brukar ha party med honom i klassrummet H, för han kommer alltid in på våra fester och ska alltid säga något vettigt. Han undevisar i Idrott och ger så himla bra betyg, på ett prov fick alla A+ i betyg. Han är så himla rättvis och gör alltid sitt bästa för oss elever. Han är så cool och bra. VI ÄLSKAR DIG SIMON

Eksjö

Pernilla Andersson

Eksjö gymnasium

Pernilla motiverar sina elever till att försöka sitt bästa hela tiden. Med hennes öppna och varma sätt att leda. Motiverar hon alla till att alltid ge 100%. Hon är en inspiration till alla elever hon har inte bara ekonomer utan även de tillvals elever som hon har. Hon finns även alltid att prata med om man har problem som inte är skolrelaterade. Pernilla är en av anledningarna till att jag är nöjd med mitt gymnasieval. Hon stötar alltid sina klasser och uppmuntrar dem till att bli bättre.

Kristina Björklund

Prästängsskolan

Hon är fantastisk och väldigt engagerad i hos elever och skolan. Hon gör vår skolgång bättre och hjälper oss att trivas.

Emmaboda

Tobias Petersson

Bjurbäcksskolan F-6

Jag och mina klasskompisar vill nominera våran lärare till lärargalan för att han ser till att alla elever trivs och jobbar på. Även att alla elever har roligt. Han har jobbat med oss sedan ettan och nu har vi vårt sista år med honom. Han är alltid trevlig och en bra arbetskamrat. Han får mycket beröm från sina arbetskamrater och elever. Han förtjänar att vinna för att han är VÄRLDENS bästa lärare. Vi elever har en stark och bra relation med vår lärare. Han ställer upp i alla lägen. Han är BÄST!

Enköping

Katarina Enqvist

Rombergaskolan

Min fröken är den bästa som kan finnas. Om hon skulle vinna galan skulle det betyda så mycket för oss i våran klass. Katarina är snäll,omtänksam,hjälpsam och alla andra positiva saker som finns. Jag hoppas att hon vinner galan😁

Viktor Edström

Kunskapsskolan Enköping

Det finns ingen elev som Viktor inte har sett och tagit till sig. Varje dag sitter han långa timmar efter skoldagens slut och tragglar igenom de olika ämnena eller livskriserna med olika elever. Ofta även gamla elever som söker sig tillbaka till honom. Viktor blev som en vän, kurator och ledare på samma gång. När tjejerna i klassen vittnade om sexuella trakasserier i klassen i filmen #femton, höll Viktor eb extra lektion för samtliga elever i årskursen om sexuellt våld och fick oss trygga. Tack

Eskilstuna

Mats Pettersson

Stålforsskolan

För att han inspirerar oss till att arbeta och vilja utveckla oss själva inom no. Han respekterar alla oss och bidrar med en god stämning i klassrummet. Han hjälper till om vi behöver hjälp. Väldigt duktig på sitt ämne och beskriver/förklarar väldigt bra. Han får alla i klassen att vilja vara med och anstränga sig på lektionerna.

Emil Malmkvist

Slagstaskolan

Emil malmkvist är en lärare som motiverar folk om de inte kan upgifterna. Han är altid positiv och om det är en dålig stämning då försöker han att göra alla glada. Nästan hela vår klass tycker han är värdens bästa lärare. Han försänar att bli nomenerad. Han har ett stort hjärta och är emot mobbningEmil om du ser det här ville jag bara säga att du är värdens bästa lärare Med väldig hälsningar emanuel din gamla konstig hyperaktiv elev

Sanne Welin

Realgymnasiet Eskilstuna

Hon bryr sig om hur man mår privat och lägger inte bara all fokus på plugget som vi har. Hon får oss att skratta samtidigt som vi lär oss.

Sami Salloum

NTI Gymnasiet

Genom den goda vilja och respekten Sami visade för alla elever i klassen så inspirerade Sami mig att bli en trevligare person och att sluta ta allt jag har för givet.

Annie Klingstam

Slagstaskolan

Hon är jätte schysst men inte bara att hon är schysst hon jobbar inte bara för pengar utan hon jobbar med hjärtat hon får mig att må bättre. Det finns tider där jag har det jätte svårt i skolan eller när jag är irriterad då kan hon få mig på ett bättre humör. Jag har aldrig haft nån som kan få mig på ett bättre humör men just Annie har lyckats med det man förstår verkligen i det hon säger på ämnena men om man inte gör det så förklarar hon jätte bra. Jag tycker att Annie är världes bästa lärare.

Helene Alentun

Slagstaskolan

Jag vill att min lärare som heter Helene vinner detta för att hon är den bästa läraren man kan önska sig. Hon förstår folk, hon är trevlig, hon lär ut på ett roligt sätt, hon är hjälpsam, omtänksam, hon kan bli arg men det måste ju alla lärare bli någon gång,hon e såklart också snäll och bara allmänt bäst! Så det är därför våran klass tycker att Helene borde vinna!

Oli Gråhed

Rinmangymnasiet

Oli är en av de duktigaste lärarna jag haft. Hennes kunskap är "out of this world" och hon hjälper mig alltid. Hon besvarar alltifrån komplexa till nästan dumma frågor med lika mycket motivation och precision. Hon ger inte upp förrän man förstår och vill genuint att vi ska lära oss. Oli är en av de mest motiverade lärarna jag träffat och älskar verkligen sitt yrke. Oli Gråhed ser till att du når dina mål och är en av grundpelarna på Rinmangymnasiets Naturvetenskapsprogram!

Linda Farance

NTI gumnasium

Eslöv

Clint Hurtig

qsi

Lätt bästa läraren, lär väldigt bra och har bra humor. Alltid på bra humör och glad på alla elever i vått och tort. Sveriges bästa lärare utan tvekan!

Carolina Ignell

Carl Engström-gymnasiet

Carolina är kvalificerad till priserna för språk, inspiration och ledarskap. Hon har en förmåga att så frön av intresse i områden som tidigare varit helt ofruktbara. Detta åstadkoms genom att väva in nyanserade perspektiv i utlärningen och garanterar att varje lektion bidrar med aktuella och spännande infallsvinklar, vilket resulterar i en interaktiv miljö med utrymme för tillväxt av nya idéer. Carolina får varje elev att känna sig uppmärksammad och skapar en familjelik miljö i klassrummet.

Fagersta

Sven Johansson

Alfaskolan

Sven är den varmaste människa jag träffat. Han har en oerhörd skattkista full med erfarenheter och kunskap som han delar med sig av i sitt klassrum och alla runt omkring honom. Han SER eleverna och hans största styrka är att skapa harmoni i en elevgrupp. Alfaskolan kommer förlora en sann inspiratör när han nu i juni 2020 går i pension. Tack, Sven.

Ann-Charlotte Hauki

Mariaskolan

Jag vill nominera Ann-Charlotte på grund av hennes vilja att lära ut och få elever att utvecklas. Hennes drivkraft och all tid hon lägger ner på sitt jobb borde uppmärksammas. Jag tror att få är som henne och därför känner jag att hon behöver synas och höras mer. Hon är min förebild och har fått mig att lyckas med det jag vill och jag är en av många. Bästa läraren!!

Falkenberg

Christine Lempe

Tångaskolan

Jag tycker min lärare ska vinna! Hon har verkligen det som en bra lärare ska ha! Hon har liksom... en grym talang inom sitt jobb, och hon ÄLSKAR verkligen oss elever. Jag kan säga att jobba med barn, är det bästa hon vet, verkligen. Hon får oss elever att verkligen inse, lära och helt enkelt få oss att ge en annan positiv sida av skolan. Kankse svårt att förklara men.. hon får ”tråkigare” saker att liksom vridas om till något kul. Hon får oss i klassen att verkligen sikta på det bästa.

Linda Olsson

Tångaskolan

Min lärare är helt enkelt bäst! Hon har alltid funnits där för mig och lärt mig allt jag kan. Hon har gett vår klass en gemenskap och gör varenda lektioner rolig. Jag känner att jag måste ge henne något speciellt för 3 fantastiska år med henne. Har haft det svårt i skolan som yngre, de berodde på både lärarna och eleverna. Men hon har fått mig att känna mig som en av de. Jag längtar till att gå till skolan när jag vet att en så bra lärare med så bra lektioner väntar på mig.

Madeleine Gunnarsson

Drottning Blanka

Min favoritlärare har gjort väldigt mycket för mig. Från att hjälpa mig i svåra situationer utanför skolan till allt hjälp hon gett mig med mina studier.

Karin Dahl Blennskog

Vinbergsskolan

Jag tycker hon är Sveriges bästa lärare för att hon är bra på att lära barn och hon är snäll och rolig! Hon gör att jag vill gå till skolan varje dag!

Falköping

Torbjörn Midnäs

Flobyskolan

Han har stått ut med en problem klass i tre år, han gör allt som ingen annan lärare gör. Han tar allt extra jobb som behövs göras och tar ansvar som att han vore allas mentorer. Tornjörn är den bästa läraren jag haft. Hur omotiverad man än är så får han en att bli motiverad och inspirerad.

Emil Malmkvist

Slagsta Skolan

För att han lär en matematik speciellt bra

Falun

Peter Björklund

Britsarvsskolan

Jag gillar peter han är rolig och har rolig lärnings stil.

Helena Wallenlöv

Britsarvsskolan

Jag har haft Helena i sv/eng sen åk 8, går min sista termin i 9 nu. Lektionerna vi har haft med Helena har aldrig varit tråkiga, hon ser alla elever och lyfter upp alla. Om det är någon som förtjänar att nomineras så är det Helena. hon finns alltid där om man behöver hjälp i skolarbetet med hon är också ett fint stöd och ger bra råd och tips om man har några problem. Fina och bästa Helena hon förtjänar denna nominering så mycket som hon jobbar, sliter och bryr sig om oss elever!

Karin Nilson

Gruvrisskolan

Hon är BÄSTA läraren i världen!❤️❤️❤️❤️❤️! Det finns ingen anledning till varför hon inte skulle bli vald

Linda Forsell Asp

Främbyskolan

Hon är stöttande och tycker bra om alla elever :) Är rättvis och snäll. Hon lär mig bra matte och man vill bara lära sig mer! När lektion är tråkig och ingen vill göra någonting! Men med bara att le så är klassen på ett toppen humör! Jag vill snälla att hon ska få känna sig speciell och veta hur bra som lärare hon är! Skrattet av alla mina klasskamrat gör mig så glad! Och jag är så glad att ni gjorde detta så att ens lärare får känna sig speciell! Tack så super duber mycket! Och tack igen :D!

Victoria Wallner

Internationella engelska skolan (ISEF)

Jag tycker at Victoria Wallner bör vinna för att hon är en en mycket bra lärare och mycket omtyckt. Jag har haft henne som lärare i no och teknik och jag har lärt så många saker och utvecklat min kunskap. Hon får mig att sträva till att lära mig mer och gör det på intressanta men samtidigt lärorika sätt. Hon bry sig enormt mycket om sina elever och tar hand om de. Hon är inte strikt men vet gränsen mellan att ta saker seriösa och leka. Hon har alltid en bra tidsplanering så man får leka & plugga

Josefine Mander

Gruvrisskolan

Jätte snäll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Omtänksam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Super roligt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Energisk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Intreserad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nyfiken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Enttusiastisk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mång smidig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ambitiös!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nominerad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dalarnas bästa läsare !!!!!!!!!!Envis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rolig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Du är bäst Josefine ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Winston Smith

Internationella engelska skolan falun

Winston men på min skola känd för Mr Smith är den läraren jag aldrig trodde skulle få mig att gilla matte.Under hela mitt liv har jag haft svårt för matte men även tyckt att de varit det tråkigaste ämnet i skolan.När Mr Smith blev min matte lärare har jag sett hela ämnet med ett nytt perspektiv.Inte att man lär sig matte bara för att man blev tvungen utan för att det är väldigt kul och intressant.Jag har blivit bättre på matte och utvecklats mycket tack var det min lärare.Min största inspiration

Johanna Johansson

Bjursåsskolan

Johanna är världens bästa lärare och jag kan med säkerhet säga att alla i min klass håller med. Hon hjälper alla och ser till att alla känner sig välkomna. Utan Johanna hade våra 3 år på högstadiet varit så mycket sämre. Hon fattar att vi kan vara trötta ibland och hon gör alltid det bästa utav situationen. Hon gör så att vi vill lära oss mer och jag tror alla i klassen kan hålla med om att utan Johanna Johansson hade vi inte haft någon motivation till att jobba och vilja få bra betyg i skolan.

Helena Wallenlöv

Britsarvsskolan

Hon får en att bli sedd i klassrummet. Hon ser alla i klassrummet och stärker min självkänsla. Helena får mig att tycka att jag gjort ett bra jobb på mina uppgifter, och får mig att känna mig nöjd med det jag gjort för att hon är väldigt entusiastisk när hon pratar om mina texter och andra uppgifter. Hon lämnar en glad känsla hos mig efteråt. När vi i klassen blir bombade med prov och läxor så lägger hon inte på mera prov och uppgifter som ökar stressen utan låter oss ta det lite lungt.

Filipstad

Lena Gille & Karolina Björk

Åsenskolan och Nykroppa skola

Skickliga lärare som gör skolan till en bättre plats.

Finspång

Magnus Vikinge

Curt Nicolin-gymnasiet

Jag har haft det tufft i mitt liv och hade det extremt tufft i grundskolan men när jag började på gymnasiet och fick ha Magnus som min mentor så ändrades det direkt. Han vill alltid att man ska må bra och klara av skolan och då hjälper han till så mycket han kan. Han ser varje elevs olika svårigheter och gitter en fungerande lösning som passar just den individen. Han har själv sagt ”jag jobbar som lärare för jag vill ge elever det jag själv inte fick”

Flen

Astrid Andersson-Dahlgren

Bruksskolan

Jag tycker att hon är en bra och rolig lärare.Jag älskar när vi har historia.Jag lärde mig massor av vad som har hänt i det förflutna.Tack vare henne så har jag blivit inspererad att viljat låna mer historie blöcker än vad jag annars hadde gjort.Hon är även en bra Bild lärare.Vi har gjort mycket roligt och en av det vi har gjort är krukor och det var jätte jätte roligt.Vi gjorde fyra olika krukor och jag tog hem dom och dom blev fina.Det är väldigt roligt att ha olika lektioner som historia/bld

Christina Dieden

Stenhammarskolan 7-9

Jag tycker att Christina ska vinna för att hon är en inspirations källa. Christina är alltid motiverad och engagerad. Jag tror aldrig jag träffat en lärare som är så väl förberedd inför en lektion som henne. Om någon inte förstår så ger hon sig inte förens personen ifråga förstår. Hon försöker att få alla att känna sig bra oavsett resultat på till exempel ett prov. Hon får än alltid att bli glad. Hon är en riktig inspirationskälla.

Peter Hedblom

Stenhammar

Madeleine Fantl

Hon hjälper mig när jag behöver hjälp och anpassar när jag ber om det.

Louise Bergman Olson

Bruksskolan

louise är bäste på matematik

Christina Hill

Jon Carnesten

Stenhammarskolan

Jon är en av de bästa lärare jag någonsin har haft. Han fick mig att tänka nytt och tycka att engelska faktiskt kan vara roligt. Jon anpassar utbildningen efter nivå pch ser till att alla hänger med.

Cathrine Dolk

Stenhammarskolan

Jag tycker att Cathrine Dolk ska vinna lärargalan då hon är en mycket insperierande och fin människa på så många olika sätt. En grund till en stabil framtid, en längtan till att få kliva ut på egna ben, efter all kunskap hon gett mig. Känna sig trygg i sig själv och se andra människors värde är något som Cathrine lärt mig. Försök, gör om, försök igen, tillslut kommer du lyckas och då finns det endast en person du har att tacka, dig själv! "Lev livet som du förtjänar"-Chatrine Dolk

Maria Gustafsson

Stenhammarskolan

Maria är en underbar lärare Maria får hela klassen att skratt och le varje gång vi går ut från klassrummet även om vi misslyckas i en av kriterierna så hjälper hon alltid oss att höjas eller förbättras

Christer Lundin

Europaskolan Malmköping

När jag gick i 6an så hjälpte han mig med matten så jag kunde klara mig i 7an och han gjorde så jag fick godkänt i so ämnena och engelska. Och han är bara en fantastisk lärare. Han har min lillebror nu i alla ämnen och han har väldigt mycket ångest och så och christer hjälper så han orkar gå till skolan och fortsätta kämpa. Så vill nominera honom för en hjälpande och fantastisk lärare

Britt Ling

Kyrkskolan

Hon säger inte bara att vi ska lira oss det, hon gör det lilla extra och förklarar varför vi måste kunna det när vi blir stora. Och inte bara säger att det är bra att kunna som många lärare gör. När man ska ha matte så sitter man och håller tummarna för att det är Britt man ska ha. Hon har gjort så alla vi 30 elever både fyror och femmor är riktigt förbereda till sexan då det är nationella prov. Ingen kan vara nervös till ett prov när man har denna fantastiska lärare Britt Ling. Värdens bästa!!!

Forshaga

Isabelle Loob

Grossbolsskolan

Jag vill nominera Isabelle lobb för att hon tar hand om alla, hon gör så att alla blir glada hon är världens bästa fröken och hon har världens bästa humor♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Helena Melin

Dejeskolan

jag vill nominera min lärare för att hon är bra på att förklara hur man ska göra. hon blir inte lätt arg hon är snäll och bra.

Färgelanda

Ellinor Wikman

Ellinor är en lärare som alltid får en på bra humör. En uppgift man kanske tycker är jättesvår kan bli så enkel med hjälp av henne utan att hon berättar svaret. Hon är duktig på att sprida kärlek till klassen. Hon förstår barn väldigt bra och kan se hur man mår. En av de bästa sakerna med våran fröken är att hon låter oss få säga det vi vill om uppgiften, och hon lyssnar alltid färdigt. Hon är oftast alltid glad. Hon har alltid en trevlig röst mot klassen. Det är därför hon är den bästa läraren!

Gagnef

Birgitta Östgårdh

Mockfjärd

Bibbi är den lärare som betytt allra mest för mig. Hon har hjälpt och hjälper mig och många andra genom skolan genom nytänkande idéer och anpassningar efter individer. Hon visar ett otroligt starkt och tydligt ledarskap. Utan henne skulle jag aldrig hamnat på Aftonbladet, SVT, P4 osv. Jag skulle nog heller aldrig varit klimataktivist. Hon är den läraren som alltid frågar hur en mår i korridoren, som alltid fokuserar på elevens bästa och undervisningen efter måendet! Utan dig vore jag ingenting!

Gislaved

Maja Rothén

Lundåker-skolan

Jag tycker Maja Rothén är en fantastisk bra lärare. Hon inspirerar många och hon har inspirerat mig otroligt mycket. Hon hjälper verkligen om man behöver hjälp och hon förklarar allt super tydligt och har allt planerat så vi elever är förberedda och så att vi elever har koll.

Freja Clarke

Lundåker

Freja är jättesnäll och cool! Jag gillar henne som lärare!

Maria Nyström

Åsenskolan

Varje SO lektion blir jag så inspirerad av ditt sätt att lära ut. Jag har aldrig haft en så bra lärare som du och som fått mig att förstå så mycket. Ditt upplägg på lektionen är så bra och man tröttnar aldrig på dina lektioner. Du förklarar så bra och du kan verkligen dina ämnen!! Ibland tänker jag”man skulle kanske försöka satsa på att bli en lärare som du” för det behövs verkligen. Jag vet inte hur du gör det, men fortsätt så! Du är så begåvad! Alla lärare borde vara som du!

Ted Forslund

Lundåker

Ge honom priset

Amer Suskic

Lundåkerskolan

Amer är en lärare som sprider väldigt mycket positiv energi. Han ser alla elever även dom han inte undervisar, han bryr sig om alla och hans prio ett är att alla ska må bra. Han lyssnar på alla elever oavsett vad. När han inte har lektion är han i korridoren och pratar med oss elever. Han är rolig och en mästare på att skämma ut sig men när det behövs är han seriös och hjälper till. På lektionerna ser han till så alla är med och ändrar regler så alla kan vara med. Han är en fantastisk lärare!

Katarina Melin

Lundåkersskolan

Gnosjö

Frida Samuelsson

Bäckaskolan

Hn är bäst, rolig och vi har väldigt kul med henne.

Gotland

Erika Sandgren

Guteskolan

Jag tycker Erika skall vinna för hon är en av det mest varma och omtänksamma personer jag träffat. Om man är nere så bryr hon sig och om man behöver hjälp så vill hon hjälpa en även om det inte handlar om skola. Hon är glad och ger en hopp, från dag ett i höstas så har hon varit där och det är skönt att ha en lärare som hon. Hon ger stöd och behandlar en som om man vore hennes eget barn. Hon är lätt att prata med och märker om något är fel, hon bör vinna för att jag och klassen älskar henne.

Ann-Louise Hansson

Endre skola

Jag vill nominera min lärare för att hon sedan dag ett har inspirerat mig att vilja lära mig mer och hjälpt mig att utvecklas. Hon ser alla och ser till att alla hänger med och deltar. Jag tycker om hur hon undervisar, på olika, lite roligare sätt så att vi inte bara jobbar i böcker utan lär oss genom att läsa, se på film och diskutera.Utöver det vill jag säga att hon inte bara är en bra lärare utan också en jättefin människa, som man mår bra av att vara med.

Cristina Maria Llanos Corcuera

Wisbygymnasiet

Cristina är en lärare som ser alla, vill hjälpa alla och se alla lyckas i livet. Hon är en lärare som får oss elever att vilja lära oss, utmanar vår nyfikenhet med hennes egna. Jag kände mig speciell från första mötet med Cristina och blir alltid lika varm och glad av att gå på hennes lektioner. Jag älskar spanska och är därav mycket tacksam att just jag fick Gotlands bästa lärare! Kommer aldrig glömma henne och kommer alltid vara lika tacksam för hennes engagemang. En klippa utan dess like.

Pernilla Grafström

Vänge Skola

Alla ska kunna jobba bra och i en lugn arbetsmiljö. Hon försöker att alla ska vara delaktiga och hennes snällhet gör henne sträng. Även ifall om hon är allderles för snäll så har vi respekt för henne.

Grums

Helen Lundberg

Jättestenskolan

Hon är väldigt bra och lär oss allt vi vill lära oss, har vi några frågor så hjälper hon gärna till. Och hon är en väldigt snälla lärare

Grästorp

Gisela Eriksson

Centralskolan 4-9 grästorp

Vår lärare är alltid glad hon stöttar oss och hon tycker ingen är sämre en någon annan. Gisela skrattar nästan alltid men lär oss endå vad vi ska kunna. Gisela gör alltid alla lektioner vi har roliga. Vi kör tex: quizlet, kahoot, kollar på film och gör olika filmer

Gävle

Emelie Alm

Sjölinsgymnasium

Emelie - en otroligt inspirerande och grym lärare! Hon hjälper oss elever att komma framåt och ger oss alla möjligheter och lösningar vi kan behöva. Emelies energi gör ingen besviken och matten blir till och med rolig men en så bra lärare som vi får ha. Jag är tacksam för den tid och det arbete Emelie lägger och ger oss elever. Jag uppskattar även att hon ser oss, samt att hon verkligen tänkt till! Finns så mycket mer gott att säga om denna lärare och hennes goda inställning stärker oss!

Fredrik Jissbacke

Polhemsskolan

Fredrik är en enastående lärare med humor och en pushande karaktär som driver mig som elev framåt. Fredrik inspirerar mig och alla andra i klassen att vara vårt bästa jag. Han bryr sig om alla i klassen och han märker om något inte riktigt är som det ska. Fredrik är väldigt bra på att lära ut. Jag vill nominera Fredrik till årets lärare för att han är bäst.

Göteborg

David Geiser

Önneredsskolan

Jag tycker att David borde vinna för att enkelt sagt han är kung, han vidgar min vyer och får mig förstå mer om omvärlden, han gör lektionerna roliga samtidigt som man lär sig. Jag tycker att alla lärare borde vara som David där för borde han vinna.

Helen Hjort

Önneredskolan

Fantastiskt lärare som gav oss ett nytt perspektiv på världen.

Ranjan Lassinantti

Santosskolan

Ranjan är den bästa matteläraren eftersom han ger alla en chans till förbättring och det stöd man behöver som elev. Det är viktigt att kunna balansera enskilt arbete med gemensamma genomgångar och det tycker jag att Ranjan gör bra. Ranjan kan ta skämt som gör undervisningen roligare och skapar en bättre relation mellan lärare och elev. Ranjan ger oss en varierad undervisning vilket är viktigt för att man ska bli motiverad. Ranjan är därför i särklass den bästa matteläraren i Sverige.

Foujan Rouzbeh

Internationella engelska skolan - IES JOHANNEBERG

Hon EE en bra lärare vissa kanske hatar hne men jag gillar hne och tycker hon förtjänar det

Cecilia Börjesson

Donnergymnasiet

En effektiv och inspirerande lärare som motiverar mig och får eleverna att uppskatta ämnet samt dess användning inom samhället. Vidare anpassar Cecilia undervisning efter elevernas behov och gör sitt yttersta för att hjälpa alla nå den nivå de vill.

Rebecca Egerstrand Kjellberg

Donnergymnasiet

Lärarna är de vi träffar mest förutom familj och vänner och därför är bandet mellan elev och lärare viktigt. Jag tycker att Rebecca förtjänar detta pris eftersom hon inte bara är en lärare utan även en bästavän för oss elever. Hon är den sortens bästavän du ser upp till och som alltid ser dig. Hon är den sortens lärare som kommer att stötta och hjälpa dig genom din utveckling. Hennes personliga entusiasm genomsyrar lektionerna på ett pedagogiskt sätt, hon är helt enkelt den perfekta läraren!

Jo Hussey

Internationella Engelska Skolan Johanneberg

Jag vill nominera min matematiklärare till bästa läraren för att hon är den roligaste mest känslofyllda och respektfulla läraren jag känt, aldrig har jag känt att jag kan med maten så mycket som när hon hjälper mig, hon har haft det svårt med sitt egna liv hemma men ändå har hon lagt mer tid på vår kunskap och framtid, också är hon den enda läraren som jag och många andra tyckt kan kontrollera vår klass så att det blir en bra miljö där vi kan lära oss mycket men ändå ha det roligt med vänner.

Patrice Usselmann

IES Johanneberg

Han är väldigt hjälpsam, och bra på att visa hur man ska göra.

Sherene Ali

Internationella Engelska Skolan Johanneberg

Ms. Ali har alltid sett till att jag och mina klasskamrater har haft något utmanande att göra och samtidigt sett till att det inte var tråkigt under lektionen. Hon borde få priset eftersom hon alltid har sina elevers bästa i hjärtat och för att hon har gett mig en möjlighet att bli mycket bättre på matte än jag tidigare var.

Chris Waters

Internationella Engelska Skolan Krokslätt

För att han får alla att lyssna och koncentrera sig. När det händer något roligt så skrattar vi alla tillsammans men när det är dags att övergå till lektionen igen så skärper sig alla. Han är också alltid glad och motiverar oss att lära oss nya saker varje dag. Alla tycker om honom och han är väldigt populär för att han är så snäll men han får ändå elverna att lyssna. Där för nominerar jag honom för att han har ett så starkt ledarskap i våran skola och skapar starkare band i skolan.

Adam Zotevski

IES Johanneberg

Niklas Forslund

Önneredsskolan

Niklas motiverar en alltid till något nytt han har alltid något bra att säga och gör sina lektioner till en ren bok utan att man behöver lösa allt går in i huvudet och man glömmer det inte. Han påminner en alltid när man har prov och vilken tid man har det. Han motiverar en till att plugga för att hans lektioner är så bra.

Linnéa Stridh

IES Johanneberg

Min lärare är bäst. Hon ger ut tips och bryr sig. om man har det svårt så hjälper hon en alltid även od är stökigt. Även om är iriterad har on alltid en lung röst. Hon ser till att alla alltid är färdig och att alla har ett bra humör. Hon skrattar och får många att skratta. Hon äe en bra blanding av allt man kan önska isg en lärare hade. Hon är bäst.

Mikaela Trygg

Frejaskolan

Mikaela inspirerar mig att vara en bättre människa och alltid göra mitt bästa. Hon finns alltid där för en när man behöver henne och vill folks bästa. Det är inte bara det som gör henne till en bra lärare, hon lär ut på ett sätt som man bara förstår. Jag har aldrig varit på en lektion med Mikaela som har varit tråkigt. Man vill inte att hennes lektioner ska ta slut. Det gör henne till den bästa läraren jag vet.

Angelique bergagård

Bjurslättskolan

Angelique är en lärare som alltid får en att vilja kämpa och göra sitt bäst. Hon skapar glädje i klassrummet och får en alltid att känna sig trygg. Man kan alltid gå till henne om det är något och hon finns alltid där för att hjälpa till om man har problem. Hennes redovisning är det bästa som finns och kan få vad som helst att bli intressant och man lär sig alltid något nytt. Vi slutar snart och skulle vilja göra något för att hon ska veta hur betydelsefull hon är och hur mycket vi gillar henne.

Sarah Salvemini

IES Johanneberg

Jag tycker att hon är grymt bra på att undervisa, hon har grym självförtroende och har en utmärkt självkänsla bland undervisning och bland elever och människor.

Linnéa Stridh

IES Johanneberg

Min lärare är bäst. Hon ger ut tips och bryr sig. om man har det svårt så hjälper hon en alltid även od är stökigt. Även om är iriterad har on alltid en lung röst. Hon ser till att alla alltid är färdig och att alla har ett bra humör. Hon skrattar och får många att skratta. Hon äe en bra blanding av allt man kan önska isg en lärare hade. Hon är bäst.

Francesca Zingaretti

Internationella engelska skolan Johanneberg

She helped me with my stage fright.

Will Trewhella

Internationella engelska skolan Johanneberg

Han är en underbar lärare för att han alltid hjälper mig när jag behöver hjälp. Oavsett om det är hans lektion eller en annan lärares lektion, Han ger inte heller up hoppet om oss elever. Om det inte vore för honom så skulle jag inte se skolan som jag ser den idag.

Olle Haglund

Önneredskolan

För att han är en bra lärare osv.

Mattias Maxe

IES Johanneberg

Lars Freudenthal

Sjölins gymnasium Göteborg

Lars är den bästa läraren då han ger alla elever en chans att visa vad de kan, utvecklar våran kunskap på ett bra och pedagogiskt sätt och samtidigt kan skämta och ha kul med oss. Han ser alla och engagerar sig i alla på samma sätt.

Professor Doctor Yohanes Wolde-Senbet

Framtidsgymnasiet i Goteborg

Han är duktig och jobbat 140 timmer per veckan.Han är också jätte uktig på IT-Teknik.Jätte jätte duktig på Physics.Han tycka om alla ämnen först och främst på Mathematics and Moderna Physics.Han har bra närvarå på sin arbetspltsen och vissar respection till var och en inne på skolan eller i hele Academedia AB, det största utbidnigsföretaget i Norden.MVH.Husain Muhammadi.

Carlos Gonzalez Carroza

önneredskolan

Amanda Strand

Drottning blanka Göteborg centrum

Amanda är en ny lärare men har lärt känna oss elever så fort och visat sån himla känsla och omtanke om alla oss! Har aldrig någonsin varit med om en lärare som brytt sig om sina elever så genuint som hon gör! Finaste läraren ever!

Jennifer Stoltz

Gymnasieakademin

Jennifer är den bästa läraren jag någonsin haft. Hon är inte bara en lärare för mig utan en god vän som jag kommer ha med mig hela livet. Hon har hjälpt mig så mycket, tror inte jag hade varit den personen jag är idag utan henne.

Andreas Wolmar

Hultskolan

Andreas är en super bra lärare, han är snäll, rolig och är jättebra på att lära ut på ett roligt och interesant sätt. Han inspirerar varje dag och gör det roligt att lära. Han är unik och kan förvåna en när som helst med sin livliga fantasi. Han förbereder oss för framtiden så att vi ska kunna bli så bra som möjligt! Andreas är en super bra lärare och förtjänar att vinna.

Maria Aydin

Hultskolan

Maria är alltid omtänksam, tänker positivt, vi gör alltid roliga saker på idrotten, hon tänker alltid på oss elever och vad vi tycker är kul. Vi gör roliga hinderbanor, lär oss supermycket av henne och hon är alltid supersnäll, rolig och har bra tålamod med oss.

Cathrine Nestenborg

Lilla samskolan

Hon är en snäll, rolig och förstående person. Hon gör alla lektioner roliga och hjälper en. Cathrine har en kämparglöd som gör att eleverna jobbar och agerar framåt. Hon gör alla synliga och välkomnar alla till hennes klassrum. Hon kan verkligen ta fram det bästa hos alla. Hon är helt otrolig på många sätt men hon är en sån inspiratör för många och jag är så glad att jag fick ha henne som min lärare

Magnus Bälter

Sjölins Gymnasium Göteborg

Bra på att lära ut och ge alla de bästa förutsättningar till att kunna utvecklas.

Magnus Bälter

Sjölins Gymnasium Göteborg

Jag tycker att Magnus ska vinna pris i lärargalan eftersom han bryr sig om sina elever och att de ska lära sig. Han anpassar utbildningen utifrån allas förutsättningar så att alla ska ha chansen att lära sig och klara kursen. Jag har fått turen att ha Magnus i Kemi 1 och även även i Kemi 2 sen. Han lär även känna alla elever på ett speciellt sätt så att man får en bättre relation med honom så att han inte enbart känns som en lärare. Tack vare Magnus tycker jag Kemi är roligt!

Anastasia Diakou

IES Johanneberg

I think you are a teacher who inspires me to become a better student. You motivate everyone in a different way that I think works very well. Even though I am not the smartest during the tests, I think you are very good at teaching, all my other past math teachers have not understood how I work but you have been the best at it.Thank you for being you! :)

Joakim Saxin

Aniaragymnasiet

Jag har snart gått i skolan i 13 hela år. Under alla dessa åren har jag aldrig träffat en bättre lärare. Han får alltid oss elever på bra humör och vill verkligen vårat bästa. Han är som en vän man kan prata med om allt och han förstår en. Han har fått oss alla i klassen att kämpa in i det sista även om motivationen inte alls funnits där. Han lyssnar även på oss elever och frågar alltid vad som är bäst för honom och jag tycker han är en värdig vinnare

Joakim Leipe

Sjölins gymnasium

Han får en att tänka om och tänka utanför boxen, varför de är som de är, varför de blir som de blir osv Han motiverar en och hjälper en att ta tag i saker som man annars har svårare att göra

Henrik Karlsson

Katrinelundsgymnasiet

Han är en lärare som motiverar elever framåt samt bryr sig om elevernas framgång. Han lär även ut språk på ett bra sätt och han ser vad eleverna behöver och hjälper de sedan nå dessa mål.

Frida Pernesten

Sjölins Gymnasium Göteborg

Jag har aldrig tidigare haft en lärare som lärt mig så otroligt mycket och som ständigt motiverar och inspirerar mig till att vilja lära mig ännu mer. Frida är pedagogisk, positiv och har ett brinnande intresse för alla sina undervisningsämnen som smittar av sig på eleverna. Ingen annan lärare skulle klara av att själv rodda 60 elever i tre ämnen i tolv veckor - men det klarar Frida - för hon lägger ner sin själ i att undervisa och det märks, varje dag. Därför är hon en inspiratör!

Emelie Alm

Sjölins Gymnasium

Emelie är en sån underbar och härlig människa, hon är alltid glad och har 110% energi oavsett vad det är för dag eller vad vi gör. För mig som inte gillar matematik så har hon influerat mig till att tycka om det mer än vad jag gjorde tidigare, samt att hon är väldigt duktig på att lära ut! Jag tror att vi alla i min klass kan enas om att Emelie är den bästa läraren vi har på skolan. Det fungerar inte att dra och släppa på övningen ovan, så jag säger ordningen här: 1,6,3,2,5,7 och 4.

Helena Malmqvist

Katrinelundsgymnasiet

Gör att man vill jobba i skolan

Martina Adolfsson

Donnergymnasiet

Petter Hajtowitz

Sjölins Gymnasium

Cong Vo

Drottning Blankas gymnasieskola Centrum

Jag tycker han är en bra lärare och framförallt bra på att inspirera och motivera eleverna. Han får lektionerna roligare genom att skapa ett band mellan eleverna genom att sjunga tillsammans och ha kul men samtidigt lära sig matematik. Det gör att man vill komma till lektionen eftersom man vet att den kommer att bli rolig och lärorik.

Jasmine Tamok

Internationella Engelska Skolan Johanneberg

Detta är en extremt bra lärare som brinner för det hon lär ut och ser alla i klassen och gör allt för att alla ska ha samma förutsättningar och hennes sätt att lära ut är strukturerat och tydligt. Man blir lätt intresserad av de hon lär ut då hon gör det på ett bra sätt.Hon är även som sagt rättvis och hur snäll som helst.Helt enkelt en underbar lärare sån som alla borde ha. Så hon är välförtjänt av det här priset.Hon pluggar till engelsklärare samtidigt ändå så gör hon allt för hennes klasser.

Beryl Low

IES Johanneberg

Ms Low är en jätte bra lärare och hon försöker få oss att verkligen lära oss Matte och hon är en jätte bra lärare. Jag vill att hon vinner för hon jobar hårt för att vi ska lära oss något.

Jenny Fors

Nygårdsskolan

hon är bra på att lära ut och hon är rolig. Allmänt en riktigt bra lärare, alla behöver en Jenny!Jenny kan anpassa sig till olika elever och hon kan lära ut på många olika sätt vilket är väldigt bra, speciellt inom matematik. Det är bra fokus på jennys lektioner samtidigt som det är roligt att vara där. Hon har en bra balans på hur det är fokus och samtidigt roligt och en "skön" stämning.

Hannele Baarman

Internationella Engelska Skolan Johanneberg

Ms. Baarman stöttar alltid hela klassen och ser till att vi inte har det stressigt. Hon anpassar inlämningar och prov så att vi får minimal oro och uppmuntrar alla elever till att kämpa och göra sitt bästa!

Angelic Kitti

Bergsjönskola

Hon är alltid trevligt och man känner sig trygg när man är med henne. Hon bryr sig mycket om oss elever och gör sitt bästa för att vi ska få ett bra betyg. Hon är alltid snäll men ändå stenhårt men vi är märker inte det för att hon förklarar jättebra när hon undervisar oss.

Fredrik Lövhal

IES johanneberg

Han är en välldigt speciel lärare med en mycket bra personlighet när man har träfat honom så kommer man aldrig att glöma honnom

Niklas Grip

donnergymnasiet

Han får oss att vilja lära oss mer, han lär ut på ett väldigt bra sätt som gör att man förstår och tycker det är kul. Han ser alla sina elever och vill deras bästa och kämpar för oss.

Marie Willenheimer Seger

Frölundaskolan

Jag vill nominera Marie för hon är en suverän lärare! Hon är inspirerande och bra på det hon gör. Hon lär ut jättebra och anpassar sina lektioner utifrån hennes elevers kunskap och behov.

Kristofer Eriksson

Donnergymnasiet

Den bästa matteläraren jag haft! Visar att matte inte behöver vara tråkigt och jobbigt utan att det är en sak man vill välja att göra! Läraren tänker utanför boxen och gör hela klassen bekväm och glad me att ha mattelektioner.

Per Olof Backman

Internationella Engelska Skolan Johanneberg

Han är den roligaste läraren och han är en duktig lärare som gör att man vill studera. Hans favorit lag är IFK göteborg och är varför jag röstar på honom.

Magnus Bälter

Sjölins gymnasium

Magnus gör det roligt att komma till skolan, han ser oss elever som människor och inte bara att kan ska lära något till oss, han har inte bara lärt mig otroligt mycket inom naturvetenskap han har hjälpt mig psykiskt också, hur jag ska planera mina dagar och minskar min stress nivå

Artem Sokolov

Internationella Engelska Skolan Johanneberg

Ahmed Smesem

Svartedalsskolan 4-9

Ahmed är anledningen till att jag är den person som jag är.

Niklas Forslund

Önneredsskolan

Niklas är bästa läraren. Han lär ut allt vi behöver och han får än att alltid vilja fortsätta på lektionen eftersom han får dem så intressant.

Habo

Louise Davidsson

Hagabodaskolan

Hon är snällast och bästa läraren. Alla älskar henne. Hon gör så att vi lär oss och verkligen blir taggade på vår framtid. En lärare som gör skillnad för skolan.

susanne gustavsson

gröna dalenskolan

hon förbereder mig för framtid, hon ger mig motivation till att göra saker. hon får mig att respektera miljön och lär mig massa nya saker.

Pojan Ashouri

Grönadalenskolan

Han är bra lärare. Han bra lära ut.

Blanca estela Vasquez Ruiz

Gröna dalen skolan

Blanca är bra på att lära ut och förklarar alltid så att jag förstår. Med henne som lärare vill jag alltid göra mitt bästa.

Daniel Larsson

Grönadalen Skolan

Han lär oss och får oss att tänka på enklare sätt. Svarar väldigt snabbt om man behöver hjälp och är inte rädd att hjälpa att förbättra sig i ämnet. Han är väldigt duktig på att förklara hur man kan förbättra och på grammatiken. Gör uppgifterna roliga så att det blir enklare att lära sig.

Hagfors

Johanna Flodman

Kyrkhedens skola

Hon är den bästa läraren som finns, hon inspirerar och är bara bäst på det hon gör. Jag skulle aldrig kunna tänka mig en bättre lärare. Hon är duktig på att undervisa men hon är även väldigt rolig. Hon är bäst

Jessica Atterström

Kyrkhedens skola

Jag vill att Jessica ska vinna för att hon är toppen. Hon ställer upp på oss till 110%. Hon ser mig och försöker hjälpa mig med allt som är svårt. Hon tar sig tid för mig och oavsett tid så kan jag nå henne, om jag bara behöver någon att prata med. Jag hade svårt för matte men nu är jag en av de bästa i klassen och det är tack vare Jessica. Alla vi i klassen känner oss hörda på och trygga i hennes klassrum. Och jag kommer att sakna henne när vi nu börjar i klass 7. Hon är bästa läraren någonsin.

Hallsberg

Sofia Florén

Sköllersta skola

Hon är först med att ge oss kunskap och är helt underbar i undervisningen!

Hallstahammar

Katarina Jakobsson

Parkskolan

Hon har intressant upplägg på lektionerna och jag tycker att det är bra

Magnus Bengtsson

Parkskolan

Magnus är inspirerande och hjälper alltid till i alla situationer.

Maria Goldmann

Lindboskolan

Våran lärare besitter alla egenskaper som man kan önska sig hos en lärare. Hon ser alla i klassen och hjälper oss. Hon får oss att skratta och lär oss så mycket hela tiden. Hon är rolig, men kan vara sträng när det behövs. Det är så kul att hon kan bjuda på sig själv. Hon hittar alltid lösningar på problem. Hon är den bästa läraren som jag har haft, och det är tack vare henne som jag för en gång skull känner mig delaktig och sedd i en klass. Jag vill lyfta henne som hon lyft mig ❤️

Marie Oscarsson

Nibbleskolan

Jag vill nominera Marie till årets lärare för att hon är snäll,omtänksam och får mig att vilja lära mig mer. Jag ska också byta klass till sommarn och vill inte riktigt släppa Marie. Så därför vill jag nominera världens bästa lärare Marie Oscarsson.

Pernilla Jansson

Parkskolan

Hon gör SV roligt, är väldigt hjälpsam, får mig och mina kompisar tänka nytt. Hon är inte bara som en lärare men också en kompis. Hennes lektioner är väldigt varierande och roliga och intressanta. Pernilla är även passionerad med det hon gör ( speciellt religion ). Hon är en jätte bra lärare och gör allt för sina elever!!!

Caroline Bassett

internationella engelska skolan hasselby

Hon e alltid snäll hon får en att vilja lära sig mera och hon e en bra förebild! Hon är värd pris

Ingela Helmer

Parkskolan

Jag vill nominera min mentor för hon vill att alla ska bli sitt bästa jag, hon behandlar alla lika med respekt och omtanke. Hon är alltid glad, rättvis och positiv. Hon vill verkligen att vi ska klara skolan. Hon planerar utifrån hur redo vi är på ämnet. Hon ser till att man kan lära sig på många sätt.

Elenor Segerdorf

Parkskolan

För att ge mig bättre idé. Inte bara mig alla andra elever också som behöver stöd.

Halmstad

Fanny Broo

Praktiska Gymnasiet

Fanny Gör verkligen sitt jobb och lägger mycket energi på det som gör att vi som elever ska kunna lära oss på bästa sättet. Fanny är bra på att planera och förklara och det hade jag önskat att alla läraren kunde gör, eftersom det hjälpte mig ganska mycket att höga mina betyg, och det hjälper andra elever också. Fanny Broo är den bästa läraren.

Lina Hane

Praktiska gymnasiet

mimi Larsson

Snöstorpskolan

Hon gör alla glada även att det är en dålig dag Hon finns alltid för en helt enkelt en bra lärare bästa läraren

Jennie Fogelström

Praktiska Gymnasiet

Jennie inspirerar mig att lära mig mer varje dag. Hon får mig också att hela tiden vilja bli en bättre frisör och människa. Hon hjälper mig att utvecklas och utmanar mig hela tiden att göra bättre ifrån mig på ett sätt som får mig att känna att jag verkligen kan bli hur bra som helst. Utan att pressa hittar hon sätt att inspirera till nya tankar och idéer och hon ger alltid feedback som får mig att känna att jag kommit en bit på väg samtidigt som jag har mer kvar att lära.

Sofie Danred

Praktiskagymnasiet

kim haraldsson

Getingeskolan

världens bästa mentor

Henric Wendt

Praktiska gymnasiet Halmstad

Bjuder på tårta och glass

carina Lindgren

Praktiska gymnastiet

Carina är den lärare som gett mig motivation när jag varit som mest skoltrött, hon varvar alltid allvar med roliga saker för att vi inte ska tröttna

Anna Sölvberg

LBS Ljud & Bildskolan Halmstad

Anna är den bästa läraren jag haft under min skolgång, hon är väldigt förstående och det är lätt att gå till henne och prata ifall man behöver. Hon bryr sig om sina elever riktigt mycket samtidigt som hon kan behålla sin lite mer stränga sida så det inte blir för mycket snack i klassrummet. Anna ger oss inspiration till att tänka nytt och kreativt, de stunderna som man har idé torka så kan hon hoppa in och ge tips på vad man kan göra och förändra. Hon får mig att vilja fortsätta och lära mig mer

Hammarö

Anna Wideberg

Hammarlundens skola

Tydlig ledare som skapar ett tryggt klassrum med ett klimat som ger förutsättningar för lärande. Anna arbetar med tydliggörande pedagogik, möter eleverna där de befinner sig. Ser varje elev och får alla att känna att de lyckas, även där självkänslan är som lägst. Stöttar och utmanar och ser variationen och varje elevs behov.

Haninge

Juliyet Bahar

Vendelsömalmsskolan

Hon e bäst helt enkelt

Elias Dottemar

vendelsömalmsskolan

Camilla Rudemyr

Brandbergsskolan

Camilla är väldig bra lärare för att efter när vi hade en lärare som har slutat då kom hon o tröstade oss o sånt, nu håller hon på att hjälpa oss alla i skolan att alla ska få bra betyg. Ibland är hon sträng fast hon e snäll samtidigt också, på morgonen om några e trötta så brukar hon göra oss mer positiva genom att vi snackar nånting om.

Muhammed Muminovitch

Vendelsömalmskolan

Han är bäst ge han priset annars

Haparanda

Fredrik Nillson

Marielundsskolan

Han är fantastisk och får mig att gilla lektionerna!

Hedemora

Annika Persson

Olympicaskolan

Denna lärare förgyller alla lektioner med dess leende, visar oss elever vägen och uppmuntrare till att skapa egna vägar i livet. Läraren undervisar på ett enastående sätt som sveper med klassen i en harmoni. Genom denna person blir lärandet enklare och framförallt roligare.Läraren är unik och speciell

Helsingborg

Felicia Johansson

Högastensskoan

Felicia är min mentor och en skitbra musiklärare så jag nominerar Felicia

Isabella Lennartsson

Rydebäckskolan

Isabella är en underbar lärare som hjälper oss med allt hon kan hjälpa oss i. Hon är en super snäll lärare och respekterar alla som de är. Isabella lär ut väldigt bra.

Daniel Hansson

Högasten skolan

Denise Levesque

Johannes Hedberggymnasiet

Hon är alltid positiv och stöttar oss

Fredrik Persson

NTI-Gymnasiet

Fredrik har balans mellan att vara seriös och skämtsam. Lektionerna blir roliga då.

Björn Johnsson

LBS Ljud & Bildskolan Helsingborg

Björn fick mig att förstå matten. Första gången i hela mitt liv som jag trott på mig själv när det gäller matten. Det är tack vare han som jag har fått bättre betyg. Han fick mig att fatta grejen. Med repliken "ursäkten att du inte kan matte är ren bullshit" fick han mig att tro på mig själv och inspirera mig till att nå högre betyg. Med klara instruktioner och bra men lättsamma genomgångar fick han oss alla att gilla matte, trots att vi klagar väldigt mycket så gillar vi hans lektioner.

Fredrik Persson

NTI

Han är bäst på trolleri!!

Amro Abu Zarour

NTI Gymnasiet

Trots att han bara jobbat i knappt två år typ så har han ändå varit en av de bästa lärarna jag har haft och han gör det där lilla extra för att bilda en bra relation och ömsesidig respekt mellan han och hans elever.

Ulrika Troedsson

thoren buissnes school

Ulrika får skolarbetet att bli intressant och roligt. Hon har bra undervisningsmaterial som gör vara uppgifter tydliga. Hon är även vår mentor och även där gör hon ett bra jobb genom att få allas röster hörda. Man kan säga till ifall man har förlag eller tycker att något måste förändras och då tar Ulrika ett ansvar och ofta blir det en förbättring. I klassrummet sprider hon en bra energi vilket gör även morgonlektionerna lite mindre sega.

Annette Johansson

Thoren Business School

Matematik är ett svårt ämne för många elever i Sverige. Därför behövs det lärare som Annetta. Lärare som förklarar syftet bakom varje kapitel vi lär oss, lärare som har viljan att lägga extra tid för att lära oss, lärare som motiverar en till att bli en bättre elev. Om alla matematik lärare hade varit lika Annetta, hade många elever i Sverige lyckats med detta ämne. Jag har haft Annette som lärare i snart 3 år och jag har utvecklats inom matematik så otroligt mycket. Tack Annette!

Selena Harvey

Thoren Business School

En bra lärare som har lärt mig mycket, speciellt under det gångna året.

Ashraf Soliman

DBGY Södra Kyrkogatan

Har aldrig haft lätt för matte och gick ut med ett svagt E,sen jag fick Ashraf som lärare har jag aldrig haft så stort intresse för matte och vill bara lära mig nytt hela tiden, vill bara ha matte på schemat nu.

Erica Dahlrot

Noblaskolan

Hon är världens bästa lärare . du e bäst

Ashraf Soliman

DBGY Södra Kyrkogatan

Ashraf motiverar oss till att sträva efter nya och bättre mål än vad vi någonsin hade kunnat tänka oss. Han hjälper oss även att kunna göra detta på det bästa sätt möjliga. Han är villig att ta sin egen fritid att hjälpa oss som inte är de bästa i skolan att nå våran mål och mer. Han känns verkligen mer som en kille i klassen än vår lärare.

Sanna Thiel

NTI Gymnasiet

Hon är en bra lärare och jag tycker att hon är väldigt trevlig.

Joakim Arkå Nilsson

NTI Gymnasiet Helsingborg

Riktigt bra och respekterad lärare. Gör så att ämnet blir roligt och kan samtidigt som vi lär oss

Sara Karlton

Noblaskolan Mariastaden

Jag vill nominera Sara.Jag har aldrig haft en lärare som är så bra som henne,hon har stärkt min självkänsla från den stund att vi börjar skolan till att vi slutar skolan. Hon är inte bara en bra lärare utan även en trygg plats man kan komma till när man mår dåligt, jag hatade matematik innan jag fick Sara som lärare och efter hon blev min lärare så förändrades hela mitt tanke sätt. Hon fick matematiken att bli rolig. Hon får mig att kämpa hårdare varje minut i mitt liv. EN LÄRARE ALLA BORDE HA!

Alexander Danborg

Johannes Hedberg gymnasiet

Alexander Danborg är världens bästa lärare. Han gör lektionerna roliga samtidigt som vi lär oss väldigt mycket. Det bästa med Alexander är att han använder memes i sina presentationer vilket får honom att passa in med oss ungdomar. Han är lärare i psykologi och nu har psykologi blivit mitt favoritämne. Senast idag visade han ett roligt klipp på youtube från idol för att vi skulle förstå förnekelse. Jag tycker att Alexander ska vinna för att han inspirerar oss och visar att lektioner kan vara kul

Johan Reijnow

noblaskolan

Han är snäll rolig smart.Han står upp för det han vill.Han är hjälpsam.

Sofie Wiberg

Thorén Business school

Hon är bäst. Ingen är bättre än henne. Alla tycker det.

Vasileia Chatzipanteli

Noblaskolan Mariastaden

Hon bildar en trivsam miljö i klassrummet, hon sprider sin glädje på ett sätt som ingen annan. Vasileia är en förebild för många och peppar oss genom svåra perioder. Man längtar alltid efter att ha lektoon med henne och hon är bara bäst!

Martin Jörgensen

Noblaskolan

Hjo

Katarina Engelmark

Guldkroksskolan 7-9

Katarina - världens klokaste, finaste, varmaste duktigaste lärare! Hon skapar relation och för elevernas talan. Hon ser och gör det lilla extra. Hon anpassar och ger positivt beröm. Hon har en extremt välplanerad undervisning men gör oss starka att våga gå utanför den. Jag har slutat högstadiet och börjat gymnasiet men ändå finns hon kvar och stöttar och visar ett genuint och ärligt intresse att jag ska lyckas! Jag hade aldrig överlevt utan Katarina som lärare och klassföreståndare!

Hofors

Wilma Kaskela

Petre

Wilma Kaskela är en underbar lärare som är väldigt motiverande och inspirerande. Hon får oss elever att må bra och ha kul medans vi lär oss om nya grejer. Man känner sig välkommen och bekväm när man vet att hon finns där för en. Dessutom är hon väldigt omtyckt av de flesta i skolan. Wilma försöker alltid sitt bästa för elevernas skull och undervisar lektionerna tydligt. Hon får alltid en att le.

Wilma Kaskela

Petreskolan

Wilma Kaskela är en väldigt motiverande och inspirerande förebild.Hon är den som jag vill bli när jag blir äldre, väldigt social om sig och är älskad av alla elever. Hon berömmer än så mycket så att allt hat man fått den dagen försvinner. Hon är verkligen en människa som borde bli sedd av andra och mer. Hon är den som låter solen träffa ens ansikte, den som låter hjärtat förbli oskadad. Hon är.... Er och våran Årets Lärare!Hon är den som hälsar i ICA och som hälsar i skolan.Hon är våran lärare.

Huddinge

Dubier Gonzalez

Internationella Engelska skolan huddinge

Det är alltid en trevlig miljö i klassrummet på mr gonzales lektioner och han får oss alltid förståNu under distansen har han hjälpt till extra mycket eftersom han verkligen engarerar oss på lektionerna. Många andra lärare ger oss bara uppgifter och låter oss vara sen. Men mr gonzales finns alltid där och svarar på våra frågor och ser till att vi får arbetet gjort.Det är därför jag tycker han är värd att vinna!

Malin Lindqvist

Snättringeskolan

Malin är bäst för att hon hjälper alla i skolan om någon behöver hjälp hon är rättvist!

Karl Sjösten

Internationella Engelska Skolan Huddinge

Jag tycker att han ska vinna detta för att han är en bra lärare och han vill att vi ska lyckas i livet. Samt att han vill lära oss hur man beter sig mot andra. Jag tycker också att han gör så att man vill lära sig till skillnad från andra som inte tar emot tips hur man kan göra för att det ska vara roligt men ändå att man ska lära sig.Han förtjänar att vinna ett pris.

Kevin Buckley

IES Huddinge

Jag nominerar Kevin för han är en väldigt bra lärare. Han får en att tänka om och uppmuntrar/stöttar en hela tiden. Hans lektioner är alltid roliga. Han är väldigt stödjande och respektfull. Han lär mig hur jag kan bli en bättre människa och en bättre elev.

Lorayn Emterby

IES Huddinge

Jag nominerar min lärare för att hon har hjälpt mig jättemycket och jag har lärt mycket mer än vad jag kunde innan jag hade henne.

Karin Edwinson

Långsjöskolan

Fantastisk pedagog med alla barns lärande i fokus. Möter varje individ där den befinner sig. Få alla att alltid prestera sitt bästa och att vilja lära sig.

Axel Gustavsson

IES Huddinge

Axel Gustavsson är en av de bästa lärarna på skolan. Han kan hålla ordning i klassrummet utan att bli arg, han är endast bestämd. På Axels lektioner är det alltid arbetsro och man kan koncentrera sig på sitt arbete. När han undervisar är det intressant att lyssna, man märker att han har mycket kunskap. Han lär oss att tänka nytt och hur vi ska tänka när vi analyserar inom SO-ämnena. Vi blir förberedda inför gymnasiet genom hans undervisning. Han hjälper mig att förbättra mig genom bra feedback.

Axel Gustavsson

IES Huddinge

Han är bra på att förklara och leda klassen på rätt spår.

Rafael Hudson

Internationella engelska skolan huddinge

Han gör lektionerna roliga och han är inte för hård.

Marie Lundgren

Långsjöskolan

En otroligt inspirerande pedagog som använder IT i undervisningen för att förstärka lärandet.

Panagiotis Apostolakis

Internationella Engelska skolan Huddinge

han e bra lärare :)

Nina Baresso

Skapaskolan

Hon är snäll och man kan gå till henne om allt hon hjälper alltid till❤️

Hudiksvall

Simone Söderqvist

Bromangymnasiet

Simone är en lärare som alltid tänker på elevens bästa, hon sätter inte högre krav än vad hon vet att vi som individer klarar av. Simone är samtidigt rak, noggrann och ärlig vilket jag som elev anser är viktiga egenskaper hos en bra lärare. Simone lägger ner mycket tid på oss elever och vill genuint att vi ska lyckas med det vi gör. Många lärare säger att de inte har tid, men Simone är till och med gravid! Jag vill tacka för ett bra första år på gymnasiet och för att du sett oss som individer.<3

Hultsfred

Sandra Gunnarsson

Albäckskolan

Hon är bäst och gör lektionerna till en höjdpunkt på dagen. det är alltid roligt på engelskan och vi får vara med att bestämma. bra lyssnare. vi älskar Sandra!!

Betoul alasaad

Albäckskolan

Jag tycker om att lära mig nytt språk där för hon med oss så bra och hon är jätteglad.

Annika Kristin Rönning Olsson

Albäcksskolan

Madeleine Jacobsson

Prolympia

Jag tycker att madde är en bra förebild, hon kan vara seriös men ändå snäll och rolig. Madde lär sina elever mycket under varje lektion och utmanar oss så att vi visar vad vi går för. Man kan prata med henne om man undrar något eller om det är något man vill prata om och hon ger en riktigt bra svar på sina frågor och funderingar.

Malin Olsen

Albäckskolan

Hon tar tag i saker och hjälper alla till och med elever som hon själv inte har. Hon är trevlig och hälsar alltid.

Malin Åberg

Albäckskolan

Jag tycker att Malin inspirerar och ser varje elevs behov. Hon lär ut allt bra och pedagogiskt, hon är sträng när de behövs men kan även skämta med oss och våra lektioner är väldigt roliga och intressanta. Malin är en bra ledare och hjälper alla elever att nå sina mål och drömmar

Malin Vegehall

Albäcksskolan

Hon pratar inspirerande om jämställdhet, sexism, politik, och andra viktiga ämnen som behöver pratas om. Trots att det ingår i hennes ämne så tycker jag hon är väldigt inspirerande. Hon behandlar alla lika och lyssnar på allas åsikter. Hon kan både vara rolig och lärorik

Despina Åverling

Albäckskolan

Jag tycker att Despina borde vinna lärargalan för hon är verkligen en bra person och hon är snäll. Hon lär oss mycket och hon är verkligen en riktigt bra svenskalärare.

Peter Nordin

Albäcksskolan

Alltså, jag kan inte förklara hur bra han är. Han är den bästa läraren som jag har haft!!! Han får gelektior att verka så intressant och man vill bara vara kvar i klassrummet rätt länge. Alla i klassen har SO som favorit ämne. Jag har alltid haft svårt med SO i mellanstadiet men nu är SO så mycket lättare och roligare!!! Jag älskar SO🥰

Lars Andreasson

Albäcksskolan

Han är kung och bäst på MatteHeja Lars

Hänning Hägemann Schencke

Albäckskolan

Han har alltid alternativa uppgifter vilket gör det väldigt anpassat från person till person. lektionerna är lugna och blir ofta roliga då de går att då vi bryter ibland och gör något annat en stund. man får också känna att man är delaktig i hur man ska arbeta.

Gunilla Wenehult Kvist

albäck

Gunilla är en av de bästa lärarna jag någonsin haft. Hon är helt fantastisk. En varm person som är sjukt duktig på att se alla, göra undervisningen rolig och lära ut så alla förstår. Dessutom så har hon anpassat sig till distansundervisningen riktigt, riktigt bra.

Jenny Frid

albäck

Jenny är riktigt snäll, hon är väldigt duktig på att lära ut och hon kan anpassa undervisningen till alla. Hon sprider värme och glädje i klassrummet. Jennys lektioner är fantastiska och hon förtjänar definitivt detta pris.

Josef Svalbring

albäck

Josef är alltid glad och han sprider värme i idrottssalen. Hans lektioner är alltid fartfyllda och roliga. När vi har teoretiska lektioner så förklarar han fantastisk och ser allihopa. Han ser till att alla kan nå det betyg dom vill och har fantastiska genomgångar. Han är fantastisk.

Ida Krantz

albäck

Ida är min mentor. Hon har hjälpt mig massor under hela min högstadietid. Hon är en fantastisk människa och är det någon som förtjänar detta pris så är det hon. Aldrig träffat en människa som bryr sig så mycket om andra, visar hur man ska vara mot andra, pratar och hjälper. Hon har varit mitt största stöd och alla skulle ha någon som hon. Ida är fantastisk.

Malin Åberg

Albäckskolan

Hon är bra på att lära ut och hjälper oss nå högt

Hylte

Johan Andersson

Örnaskolan

Johan får mig att känna mig trygg i klassrummet. Han hanterar stökiga elever väldigt bra och alla klasser gillar honom. Han är bra på att motivera och ge bra uppgifter

Frida Knutsson

Örnaskolan

Frida är bra på att lära ut i klassrummet för att hon alltid ser till att alla förstår. Hon anpassar studien efter hur jag och min klass behöver den. Om man någon gång ber om mer tid är hon förstående. Förklarar så alla förstår. Hon brukar oxå hjälpa alla och se till att alla trivs i skolan. I korridorerna är hon trevlig. I klassrummet ser hon oxå till att det blir en mysig stämning. Hon inspirerar mig och alla andra i klassen.

Anna Kalén

Örnaskolan

Hon är en bra lärare

Malin Larsson

Örnaskolan

Jag har haft det väldigt tufft på skoan där ingen trodde mig men hon stod alltid där för och hon hjälpte mig och hon trodde på mig. Om det är något så kan jag alltid komma till henne, plus hon är en väldigt bra lärare hon hjälper väldigt mycket och hon förklarar tills man förstår. Hon är verkligen den bästa läraren någonsin. Hon skapar sån bra och rolig miljö i klassrummet försöker alltid hjälpa till om det är något med en elev.

Berit Svensson

Örnaskolan

Hon är världens gulligaste lärare som bryr sig om allihopa oavsett person. Hon bryr sig om oss på ett helt annat sätt än de flesta andra lärarna gör på skolan. Hon är öppen om sig själv och inspirerar många.

Anna Kalén

Örnaskolan

Anna är en väldigt bra lärare som lägger fokuset på att eleven faktiskt lär sig. Hon är alltid jättesnäll och får oss verkligen att förstå. Anna är den bästa läraren för att hon skapar trygghet i vårat klassrum, hon har ett bra sätt att lära ut på och hon förstår oss. Vi har alltid viktiga och roliga diskussioner om vad som händer i världen och lär oss väldigt mycket. Innan vi hade Anna som lärare tyckte jag inte om dessa ämnen. Anna hjälper oss alltid när vi har saker vi vill ändra på.

Karin Boman

Örnaskolan

Karin stöttar dig alltid och ser till att anpassa lektionerna så att det passar klassen på bäst sätt. Hon är lätt att prata med och väldigt förstående. Karin är bäst!

Anna Kalén

Örnaskolan

Jag tycker att hon har bra värderingar och lägger fokus på att lära elever nyttiga saker på sätt så att man tycker det är kul. Hon gör lektionerna intressanta och roliga. Anna är den bästa läraren då hon skapar trygghet och arbetsro i klassrummet. Innan så tyckte jag inte alls att so ämnena var roliga men nu så är det mina favorit ämnen samt dom jag har bäst betyg i och det är tack vara Anna. Jag är så tacksam att jag får ha en sådan bra lärare. Hon är en väldig bra förebild.

Tobias Svensson

Örnskolan

Tobias är en väldigt rolig och skojig lärare, samtidigt som han lär ut. Han lär alltså ut på ett roligt sätt. Han är en väldigt allmänbildad. Han ser alla elever och han berömmer oss, samtidigt som han ger feedback på det man behöver förbättra. Han har perfekt längd på hans genomgångar och de är väldigt tydliga. Förstår man ändå inte så förklarar han efteråt. Han ger oss chans att komplettera ifall man inte får godkänt. Finns mycket att skriva, men Tobias gör våra dagar roligare och smartare.

Härnösand

Daniel Gerzen

Brännaskolan

Han är en speciell lärare som gör lektionerna spännande. Han hjälper alla när det är svårt, han är positiv, hjälper oss att tänka på att vi är värda lika mycket som alla andra. Han är självklart också super snäll! Han blir inte arg för att man ställer för många frågor, som jag vet att andra ofta blir. Han gör saker mer intressant än jag någonsin kunde trott att det var! Han tar upp viktiga saker som t.ex att andra barn har miljoner gånger svårare än vi har, som inte får mat och gå i skola. Det är så en riktigt bra lärare ska vara som han är!

Härryda

Fredrik Jacobsson

Djupedalskolan

Jag tycker att Fredrik borde vinna detta pris för att han är en väldigt förstående och bra lärare, han bedömer oss elever på ett utsående och otroligt bra sätt. Han tar inte vara på endast lektionerna utan kan träffs oss i korridoren, utomhus eller var som och påbörja en konversation om en valfri fråga och bedöma oss utifrån det. Det ger oss fler möjligheter att visa vad vi kan om vi skulle ha en dålig dag på lektionen eller om nått skulle hänt. Han är även som en kompis att prata med.

Hässleholm

Justina Peter

Lejonskolan

hon är en väldigt bra lärare såhon borde få något för det.

Jenny Bengtsson

Furutorpskolan 4-9

Jag tycker att Jenny ska vinna för att hon är en lärare som får en känna sig värd. Hon hjälper alltid till och försöker få oss att förstå kunskapen och vikten i att lära sig. Hon tar med sig sina egna erfarenheter och berättar att hon hade det tufft i skolan och stöttar oss genom det. Hon anpassar undervisningen efter hur eleverna lär sig på bästa sätt. Hon får alltid undervisningen att verka rolig och får alltid en att bli glad oavsett om man har en dålig dag eller inte.

Rolf Lindahl

furutorpskolan

Han är en jätte bra lärare som gör att lektionerna blir roliga och det är lätt att lära sig

Lisa Hernvall

Norrängskolan i hässlehom

stefan Jovanovic

Linneskolan

för att han hjelper oss at förtå saker lätare på ldrotts lekhoner

mustafa jarid

Lineskolan

jag valde Mustafa för att jag tycker att hen gör så att jag lär mig på enkel sät

Fredrika Porss

Jacobskolan

Hon får en att vilja lyckats med sina mål även får hon oss att vilja gå till skolan varje dag då hon alltid ät poitiv och glad.

Christopher Hafvervik

IES Hässleholm

Bästa lärare, kreativ nya sätt på att lära.

Susanne Kammergaard Christensen

Jacobskolan

Christopher Hafvervik

Internationella Engelska Skolan Hässleholm

Jag tycker att Mr. Hafvervik lyckas att inspirera oss till att tänka och reflektera på väldigt djupa plan, och sedan lite till. Det i samband med hans glädje och energi som han alltid bidrar med gör att man blir mycket inspirerad av hans glädje till hans jobb och att bli sitt avbsolut bästa jag. Jag tycker att vi borde uppmuntra lärare som vågar gå lite mot strömmen, både i undervisningen men också som person på skolan, för det är när man inte är likt alla andra 10 lärare som man kan stå ut.

Susanne Ekman

Jacobsskolan

Susanne är en bra lärare för att hon får alla att våga svara sig själva. Hennes lektioner är lärorika och roliga man vill lära sig saker till skillnad från andra lektioner. Jag nominerar henne för att hon förtjänar en vinst och för att hon faktiskt är världens bästa lärare

Muriel Cederholm

Linneskolan F-9

Muriel är en lärare som får oss att känna oss hörda.Hon förstår oss på ett helt annat sätt till skillnad från de andra lärarna. Hon är en rättvis,respektful,inspirerande,godhjärtad,hjälpsam,glad,hoppfull,klok,omtänksam,förstående,vacker och älskvärd kvinna.Hon är den bästa läraren jag någonsin haft i alla mina år i skolan. En lärare som henne behöver alla i skolan. Hon är allas bästa vän och det finns inte något dåligt med henne. Muriel är läraren som fick mig att kämpa och älska mig själv igen!

Ida Jönsson

Internationella engelska skolan i hässleholm

Hon har verkligen lärt mig mycket, och jag är väldigt tacksam!!

Hester Esteves

IES Hässleholm

Best Teacher, helped me so much and inspires me.

Johan Nylund

IES Hässleholm

Verena Brajkovic

Internationella engelska skolan hässleholm

Jag tycker att ms Brajkovic är den bästa tyska läraren man kan ha. Jag har bytt skola många gånger men alldrig haft en sån här bra lärare. Jag tycker att hon förtjänar att hyllas för sin tjänst. HON ÄR MIN FAVORIT LÄRARE. Hon ar alltid respekt för alla elever och frågar alltid oss hur vi mår:) hoppas hon får hyllas för en gångs skull:)

Terese Engqvist

Furutorpskolan 4-9

Jag vill nominera henne för att hon inspirerar och peppar alla i klassen för att få så bra resultat så möjligt. Hon lär ut på ett bra och lättförstående sätt. Hon är supersnäll och är bara BÄST!

Keir Quackenbush

IES Hässleholm

Jag tycker att min engelska lärare Keir Quackenbush borde vinna. Detta är för att han lär oss engelska på ett mycket bra sätt, och lektionerna blir också roliga. Man blir helt enkelt gladare att ha engelska lektioner, just för att vi har honom. Han förbereder roliga aktiviteter, och hjälper oss att plugga till prov. Han är alltid där om du så skulle behöva hjälp, och om man har något man vill prata om, så känner man sig trygg med att gå till honom och prata. Han ler alltid i korridoren.

Sarah Andersson

Linné

Min lärare borde vinna för att hon har mycket respekt och har ett fint sätt att visa det mot alla hennes elever. På lektionerna så förstår alla vad hon säger, och hon får oss att känna sig trygga!! Hon har verkligen ett hjärta av guld. På lektionerna jobbar vi väldigt bra för att hon vet hur man håller ordning på oss, men delvis så skojar vi med varandra. För att på nått sätt kunna visa den kärleken tillbaks så nominerar vi henne, vi får hoppas att hon vinner :).

Håbo

Anna Kristina Nilsson Mihalakis

Fridegårdsgymnasiet

Hon har utmärkt metod att lära ut, ha effektiva diskussioner under lektionstid.Satsar på att alla ha chans uttryck sig. Har bra metoder för att väcka motivation. Har kommunikationsförmåga med eleverna, är så hjälpsam och försöker hjälpa sina elever för att nå målen.Hon är en skicklig lärare, hanterar alla kulturer och skapar fint interaktion i klassen.Är tydlig ledare, flexibel.

Stefan Marklund

Fridegårdsgymnasiet

Stefan är väldigt kunnig inom sina ämnen, och undervisar i detalj med entusiasms. Han är väldigt mån om sina elevers hälsa och lyssnar alltid på feedback och åsikter för att förbättra sin undervisning. Han r strukturerad och tydlig, där han lägger mycket tid och energi på sin undervisning och sina elever. Stefan ä väldigt ödmjuk och ser nog inte själv hur bra jobb han gör, och förtjänar att uppmärksammas.

Susanne Gustavsson

Gröna Dalenskolan

Hon är snäll och gör en att tänka bra

Maria Hellgren

Fridegårdsgymnasium

Jag tycker att denna lärare förtjänar att vinna då hon har inspirerat mig väldigt mycket. Hon försöker alltid anpassa studier efter elevernas behov för att se till att vi uppnår våra maximala potential samt mål. Hon ser till att eleverna ständigt utvecklas under hela processen. Hon observerar klassen och därefter försöker inkludera alla i samtal, och engagerar oss elever till att bidra i diskussionen. Hon inspirerar mig till att alltid försöka göra mitt bästa!

Blanca Estela Vasquez Ruiz

Gröna Dalenskolan

Hon hjälper och inspirerar mig mer än andra lärare och får mig att vilja lära mig mer och inte bara tröttnar på skolan.

Jimmy Ahlborg

Gröna Dalen

Jag har mått dåligt psykist dåligt och jimmy är den som har fått mig tillbaka till där jag borde vara, i skolan!

Rolf Pilloti

Gröna dalen

Thomas Edblom

Fridegårdsgymnasiet

Matte och fysik är idag inga svåra saker. Tack vare Thomas har vi förstått att ingenting är omöjligt. Att börja natur är för många det värsta de gjort, men med Thomas som lärare har vi istället växt. I Thomas klassrum blir varje elev sedd och alla får utmaningar på sin nivå. Trygghet har vi också fått, genom att alltid veta vad som förväntas och vad som komma skall.Oavsett om han vinner här eller inte, kommer han alltid vara den bästa läraren vi någonsin haft!

Daniel Larsson

Gröna Dalenskolan

Han är mycket bra lärare som alla elever uppskattar och lär sig av. Han pratar och för samtal med eleverna om såväl fritid som skola. Detta gör honom till en ännu bättre lärare. Han är en fantastiskt person och en underbar lärare.

Höganäs

Sofia Ehlorsson

Bruksskolan

Hon gör så jag blir inspirerad av det hon lär mig i. Om hon lär mig något blir jag inspirerad av att fortsätta jobba med det och tycka det är kul❤️ Jag tycker att sofia ska vinna detta priset för att hon får oss att känna oss trygga i skolan. När man inte orkar eller inte vill göra mer så får hon alltid oss att vela kämpa och tycka att det är kul i skolan. Hon är som en vän i samma ålder som man kan snacka med allt om men hon förbereder också oss för allt kommande i högstadiet. och respekterar varendra en av oss här i klassrummet. Man kan verkligen snacka om allt med henne. Hon är inte som andra lärare och får alltid mig att skratta och le

Högsby

Aldijana Buljubasic

Snyggatorp

Hon har lärt mig i engelska så jag har blivit bättre på det. Hon är riktigt bra på språk.

Höör

Jan Andersson

Hans torra skämt får även den suraste eleven på bra humör. Hjälpsam och vill att stäva mot framgång i studierna. Tydliga instruktioner och en moralisk förebild. Han är väldigt inspirerande och lättsam. Han går även i pension snart och det vore ett bevis på vår tacksamhet över att få ha haft honom som våran mentor under dess år.

Kalix

Linnea Utterström

Norrskenets friskola

Finns ingen bättre lärare. Linnea gör varje lektion rolig och vi lär oss massor. Vi får lära oss på olika sätt och hon hjälper oss att utvecklas och göra vårt bästa. Inga tankar är fel. Hon får mig att må bra och tycka om skolan. Längtar till alla hennes lektioner.

Kalmar

Ami Palmgren

Vasaskolan

Vi vill nominara ami för att hon är jätte snäll, bra på att lära och nu allt hon gjort för oss vill vi göra något för henne

Olof Johansson

Nordic International School Kalmar

Mr Johansson är en otroligt bra lärare och kan verkligen berätta och förklara så att man blir intresserad och vill lära sig mer. Det är alltid roligt att gå på hans lektioner och jag har lärt mig jättemycket nu i årskurs 4.I klassrummet är det alltid lugnt, bra studiero och alla lyssnar på varandra. På Mr Johanssons lektioner är det tryggt. Mr Johansson har inspirerat mig att vilja lära mig ännu mer om historia och jag hoppas kunna arbeta med historia jag också i framtiden.

Emil Murad

Nordic International School Kalmar

Mr Murad teaches English with passion and teaches us about respect regardless of the matter. He inspires us to be brave and confident in using English in class and in real life situations. In addition, he teaches us English as we have been taught Swedish: using only English during lessons, working with projects, speech and writing.He is the teacher who most likely talks about serious matters: respect, bullying and cultural differences.Everyone is accepted and respected in his class.

Enrique Plaza

Nordic International School Kalmar

Mr Plaza is a great science teacher and I like the way he plans his lessons. I have learnt so much this year and we have made experiments and looked in microscopes. So cool!He is always so engaged and energetic and everyone feels happy in his classroom. His teaching material is great and he always brings up interesting things so you just want to learn more and more about science. He respects us students and we respect him back!

Angelica Kvarneke

Kalmarsundsskolan

Min lärare motiverar mig till att lära mig. Min lärare lär mig på ett bra och roligt sätt. Min lärare får oss elever att tänka på nytt och bättre sätt. Min lärare gör så att jag fattar vad jag lär mig som. Hon är rolig och fattar hur vi elever tänker och hjälper oss. Min lärare gör våra lektioner intressanta och roliga. Min lärare är lojal och man kan prata med henne om vad som helst och hon kommer att fatta. Min lärare är den bästa jag haft och hon lär oss mycket. Min lärare är bäst.

Sabbi Corneteg

Kalmarsundsskolan

SAbbi är ärligt talat den bästa svenska läraren som jag någonsin har haft och inget kan f mig att ta tillbaka det jag sa. Hon ger alltid tips på vad man kan göra för att göra bra för sig på svenskan. Hon är smart, rolig, fantastiskt och helt otroligt på ett väldigt bra sätt.

Lisa Jerlmark

Kalmarsundsskolan

Lisa är den mest fantastiska läraren som finns! Hon är verkligen bäst. Hon får alla att tänka posetivt och hon är alltid så framåt. Hon lyssnar alltid och förstår än. Hon förklara bra på lektionerna och är bra på att hjälpa till. Hon är världens snällaste! Men hon kan även vara sträng i vissa tillfällen ifall det behövs. Och det är bra. Hon hjälper oss att tro på oss till prov och även i alla olika möjliga händelser. Hon är inte bara världens bästa lärare utan också en vän. Som verkligen förstår

lotta marmolin

kalmarsundskolan

Hon hjälper oss som vi behöver får oss och känna glädje man kan alltid lite på henne hon håller i saker bra så jag ser att hon är en bra ledare och alla elever tycker de med

Ami Palmgren

Vasaskolan

Hej! Jag heter Iris och jag går i klass 4b på Vasaskolan i Kalmar. Vasaskolan är en fantastisk skola, men med våran lärare blir den tusengånger så bättre. Jag och min klass vill nominera våran lärare Ami till Årets Min Lärare därför att: Hon inspererar och stärker oss som klass. Hon får oss att ta fram våra bästa jag. Ami är snäll, omtänksam, rolig och skojig! Vi skulle aldrig vara den klass nu idag utan henne!! Ami gör så mycket för oss, nu vill vi göra något för henne💝Varma Hälsningar 4b❤️😊

Maria Bagewitz

Kalmarsundsskolan

Hon är en bra lärare som har lärt mig mycket, hon är rolig och skön

Emma Söderblom

Kalmarsundsskolan

Hon är cool och snäll och bryr sig om sina elever.

Albulena Krasniqi

Lindsdalskolan

Jag väljer min lärare för att hon är snäll och trevlig. Hon inspererar oss i klassrummet så att vi vill lära oss mer. Albulena vill att vi ska lyckas i framtiden. Hon stöttar oss alltid på ett prov genom att säga "lycka till". Albulena förklarar också på ett speciellt sätt så att man förstår t.e.x på SO:n. Hon bryr sig väldigt mycket om oss därför att hon sätter upp bilder på klassen från roliga minnen och mejlar till våra föräldrar om det är något speciellt. Albulena gör lektionerna roligare.

Nils Hjelmar

Kalmarsundsskolan

Han är väldigt rolig.

Maha Esper Andersson

Kalmarsundsskolan

Maha är som skolans mamma, hon är jättesnäll och rolig.

Robert Martinell

Kalmarsundsskolan

Jag tycker att Robert är en lärare som lär ut med olika sätt och som kan ge exempel från vardagen för att man lättare ska förstå lektionerna. Han har förmågan att få det tyst i klassrummet och är tydlig med vad han vill och vad han förväntar sig av oss. Ger förvarningar om vad som händer om man inte beter sig och om man inte gör det får det konsekvenser. tydliga regler. Man vet alltid vad man ska göra på lektionerna och har man frågor förklarar han gärna igen. Han har dessutom bra humor.

Kjell Carlsson

Dörbyskolan

Min lärare är alltid positiv och glad! Han gör alltid sitt bästa för att få oss elever att tycka om vårt skolarbete. Han tycker verkligen inte om negativa inställningar och försöker sitt bästa för att få elever att bli mer positiva. Han blir nästan aldrig arg och han berömmer oss ofta. Han lägger ofta in roliga aktiviteter på schemat fastän det inte står i vår planering. Han skojar med oss och får oss att känna oss trygga. Han förtjänar verkligen att vinna. Alla borde ha en lärare som Kjell!

Julia Hjertqvist

jenny nyströmskolan kalmar

Julia är en lärare med väldigt bra förstålse till elevers utveckling hon tar sin tid till varje elev hennes ledarskap engagemang hon lyckas alltid få lektionen intressanta inspirerande varje dag längtar man efter hennes lektioner hennes lektioner gör så man få drömmar hopp om framtiden hennes varma leende ömsesidighet få man en känsla av trygg känsla av Julia hon är skolans energispridare hon finns alltid där för en om man mår dåligt Julia är bästa lärare ever därför tycker jag Julia ska vinna

Karlsborg

Britt Lindquist

Carl Johanskolan

Britt är den bästa läraren. Hon har inspirerat mig att plugga tills jag inte orkar mer och har gett oss en slags respekt i klassrummet

Karlshamn

Aldijana Buljubasic

Snyggatorpsskolan

Jag vill att hon ska vinna för att hon är en jättebra lärare. Hon tar hand om oss och lär oss saker. Och för att alla i klassen älskar henne.

Joakim Rundh

Prästslättsskolan F-6

Värdegrund och nytänkande. Joakim är den som alltid finns och stöttar alla elever här på skolan. Han har rastaktiviteter varje dag och alltid är det nya saker på gång. Han vill att vi lär oss nya saker i leken ex. engelska glosor. Han gör cykelbanor, hinderbanor och allt möjligt. Nu har årskurs 4 haft Logotown med Joakim och vi i åk 3 längtar till det är vår tur. Han är helt enkelt bäst.På fritiden är han på skolan och spolar isbana och han är verkligen den som bryr sig.

Karlskoga

Elisabet Myhrman

Österledsskolan

Elisabet är min favorit lärare. Hon hjälper både mig och andra som har svårigheter. Sälv så har jag dyslexi och det ställer offta till det.Det kan vara jobbigt att läsa och skriva. Hon anpasar proven så att det ska passa dom med svårigheter, det är därför jag älskar hon så mycket. Elisabets lektioner går alltid så fort. Vi lär oss på ett roligt och underhålande sätt. Hon är värdens sjönaste människa och har en rolig humor. Jag lär mig mer på hennes lektioner än någon annans.Hon är värd att vina!

Karlskrona

Ingela Tehrani

Rödeby

Hon förtjänar att vinna detta pris då hon alltid vill alla andra väl, men också att hon inspererar oss elever. Hon kämpar och sliter för att vi elever ska lyckas och kunna nå våra mål vilket är sjukt viktigt. Du gör så att skolarbetet blir mycket roligare då du är väldigt nog med att dela upp alla områden vi håller på med. Bäst e du! Tack för att du är du!

Jörgen Helgesson

Rödebyskolan

Jörgen är bäst! Han är den bästa läraren och gör mig glad :)

Maria Nilsson

Hasslö skolan

Jag tycker att hon ska vinna för att hon är väldigt omtänksam och tänker på vårt allra bästa, och gör min klass dagar så bra som det bara går att göra. Hon hittar på roliga saker med oss t.ex åka på utflykter och hon lär oss massor olika grejer varje dag. Hon är världens bästa lärare som man kan ha.😄🌼

Anette Evertsson

Rödebyskolan

Många av oss har bara känt Anette i mindre än två år, men hon är en självklar nominering. Anette motiverar oss och hon är inte rädd för att berömma klassen när vi behöver en push mot målet. Trots vår tacksamhet är vi dåliga på att berömma Anette tillbaka. Därför vill vi, ta tillfället i akt och uppmärksamma hur fantastisk vår mentor är. Anette skapar hon en hemtrevlig miljö i klassrummet, men främst är hon bra på att skapa en känsla av trygghet och respekt bland oss elever.

Hannes Viberg

Af Chapman

Världens bästaLärare. Vill alltid elevens bästa,förutser efter elevens behov och undervisar på ett enkelt och samtidigt roligt sätt. Försöker alltid lätta på elevens humör och får alltid lektionen att bli den bästa på hela skoldagen. Väldigt snäll och omtyckt av alla. Hjälper alltid eleven när man väll behöver det. Förstår även dessa elever som inte alltid vågar fråga, förstår alla.

Pernilla Bjelkenbrant

Af Chapman gymnasiet

Pernilla ser alla i klassrummet och sprider sån glädje och omtänksamhet att jag själv motiveras till att bli mitt bästa jag. Även fast jag inte har fått det högsta betyget i engelska får hon mig att känna mig duktig ändå. Hon blir stolt över sina elever när de gör sitt bästa. Och jag vet att inget gör henne gladare än när hon ser hennes elever stå upp för varandra eller bjuda med en ensam klasskompis. Vi behöver fler lärare som Pernilla

Görgen Skegart

Rödebyskolan

Han är helt perfekt som träslöjdslärare då han kan inspirera alla i klassen till att jobba och dessutom får alla att tycka det är roligare.

Linda Hjortevik

Hämtar skolor...

Hon har gjort så att hennes ämnen blir mycket roligare och hon har vunnit hela klassens respekt så alla blir tysta under hennes lektioner. Jag förstår allt lite lättare och hon är bara bäst på att göra så man förstår. Hon ser alltid när man ör ledsen och hon är bäst att prata med när man mår dåligt. Jag tycker att hon förtjänar att vara med i tävlingen för hon är den bästa och snällaste läraren jag någonsin har haft.

Thomas Svensén

Af Chapman

Thomas inspirerar sina elever till att göra bra ifrån sig. Han ställer krav och får en att känna att jobbet man gör spelar roll. Han lyckas balansera sitt lärar-jag med sitt personliga jag vilket får oss elever att veta exakt var vi har honom. Han blir en vuxen som man kan prata med samtidigt som han är en utmärkt lärare. Framförallt får man som elev känslan av att han vill hjälpa en att prestera bra och att han värdesätter oss elever högt.

Per Carlzon

Af Chapmangymnasiet

Han är mycket trevlig och gör skolan till något roligt även fast man i vanliga fall inte tycker om skolan

Karola Rosenberg

Af chapmangymnasiet

Hon är helt enkelt bäst

Sophie Damm Pettersson

Rödebyskolan

Sophie är den snällaste vuxna personen som jag någonsin träffat. Att få ha henne som lärare och mentor är det mest priviligierande jag haft under hela min tid i grundskolan. När jag nu ska börja i gymnasiet så är jag så tacksam för att Sophie varit där för mig. Inte nog med att alla respekterar henne, så har även hon stärkt både mitt och andras självförtroende. Därför tycker jag att Sophie är värd ett pris.

Cicci Karlstedt

Musikugglan

Jag vill nominera Cicci Karlstedt för att jag tycker att hon är den bästa läraren som finns! Hon hjälper alltid till och om någon inte förstår kan hon göra om det 100 gånger bara för att eleven ska förstå! Du vill alltid att alla ska förstå och du är jätte rolig!🥰

Carl De Sharengrad

Rödebyskolan

Han är lätt bästa läraren på skolan eftersom att han på ett bra och nytt sätt kan lära ut och få all i klassen tysta utan att höja stämman

Karlstad

Isabell Appelgren

Internationella Engelska Skolan

Jag valde den här läraren för att hon gör så att man lär sig tio gånger bättre och mer än vilken annan lärare hon gjorde så att inte bara jag utan hela klassen blir mer och mer motiverade inför kommande Svenska lektioner. Ännu en sak är att hon gör lektionerna roliga fast ändå seriösa på ett sätt att man kan lära sig allt man behöver och t.om mer.

Marlene Lindberg

Internationella engelska skolan

Ms Lindberg ger alltid en positiv energi i klassrummet och bemöter alltid elever med snällhet och omtanke. Hon kan anpassa till elevers situation och hon ser när vi behöver hjälp. Våra lektioner är roliga och avslappnade men hon kan ändå ha kontroll på klassen för en bra arbetsmiljö. Därför tycker jag Ms Lindberg är den bästa läraren.

Joanne Eriksson

Engelska Skolan i Karlstad

I want to nominate her because she helps me learn and motivates me to learn more new things. She understands me and I feel confident expressing myself in front of her.

Pinelopi Aleksandropoulou

International Engelska Skolana

Snäll och god Person.Bra lärare som vill att alla ska lärä sig.Hon är bäst lärare!

Pär Skoglund

Thoren Framtid

Han är så otroligt bra jag vet inte vad jag mer kan seja.

Kikki Cannervik

Herrhagsskolan

Kikki är en riktig superhjälte! När andra vuxna skäller, kramar Kikki. När andra vuxna klagar, förklarar Kikki. Man kan alltid gå till henne med ALLT! Hon är inte bara en lärare, hon är en inspiratör & coach. Hon lär oss inte bara om musik & bild, hon lär oss om alla människors lika värde & mitt värde som den jag är. I Kikkis värd är vi alla lika värda & vi är alla människor oavsett vår bakgrund, sexuella läggning, utseende, föräldrar m.m. Kikki kan få mig att känna att jag vad som helst!

Andrew Martin

Internationella Engelska Skolan

Han är en bra Lärare.

Alessandro Visconti

Internationella Engelska skolan Karlstad

Jag tycker att min lärare ska vinna priset. För att han är en jättebra och positiv person som gör så att man vill lära sig mer. Och att han lär ut jättebra så att man fattar och vet vad man ska göra. Han är så bra och hjälper alltid till om man behöver. Han är världens bästa lärare!

Björn Bruns

Klara Teoretiska Gymnasium

En hyvens kille! Han är schysst, ger en många chanser att lyckas och är transparant med allt som händer. Vi får möjlighet att påverka undervisninhen och det blir sköj när vi får jobba med themes som vi är intresserade av.

Katrineholm

Linda Landström

Kunskapsskolan Katrineholm

Linda är den snällaste lärare och den bästa läraren vi i 5:1 på kunskapsskolan.se katriholm tycker Linda är värt det hon är bästa läraren någon sin vi har hart

Kil

Johnnie Lindgren

Dalliden

Jag tycker att Johnnie ska vinna för att han är annorlunda och förklarar inte bara vad vi ska göra och ger oss en bok. Sv lektionerna bl.a är MYCKET bättre än vad dom var förut. Johnnie ger oss t.ex läxa på kahoot som gör att vi tävlar mot varandra och vill vinna så man gör den flera gånger och vi lär oss saker mycket enklare. Johnnie lägger ner tid på att förbereda våra studier även när han inte jobbar. Därför tycker jag att världens bästa lärare, Johnnie Lindgren, ska vinna. Jag tycker att johnnie har respekt för andra,Han gör alltid allting intressant för eleverna,hittar på saker som någon annan ALDRIG skulle komma på och såklart mycket mer

Klippan

Niloofar Mehrali

Snyggatorpskolan

Hon är den bästa läraren man kan ha

Maria Berlin

Snyggatorpsskolan

Maria är väldigt duktig på att förklara hur vi ska tänka och hon gör att man vill lära sig oavsett, om man inte förstår så förklarar hon på ett annat sätt och hon gör det tills vi förstår. Hon gör väldigt mycket för att vi ska lära oss och det gör det kul att vilja lära sig matte.

Aldijana Buljubasic

Snyggatorpskolan

Aldijana är så duktig på att lära ut språk. Hon gör verkligen allt för att vi ska lära oss och hon lägger ner så mycket tid på oss! Vid frågan när man skulle kategorisera vad sin lärare va bäst på kunde jag inte välja eftersom min lärare alltid gör allt det där till 100%. Hon är alltid en härlig person som både kan göra så vi jobbar stenhårt på lektionerna och skämta med oss och lärare i korridorerna. Skolan handlar om att förbereda oss för framtiden. Jag tror att vägen till en lycklig framtid är att alltid bara vara godhjärtad. Det har min lärare verkligen kämpat stenhårt för att lära oss, att lära oss behandla andra 👍🏻❤️

Per Fritz

Snyggatorpsskolan

för han e bäst

Niloofar Mehrali

Snyggatorpsskolan

Niloofar är engagerade i sina elever, Hon uppmuntrarna oss att tänka på vår framtid att ha ett mål i livet. Hon är som en fin vän till sina elever, inte bara lärare i klassrummet. Hon hjälper oss att vi tror på oss själva, och vägleder oss för framtiden.

David Holm

Snyggatorpsskolan

David har varit min favoritlärare sedan han har kommit till vår skola. Han är jättebra på att få mig att vilja jobba på lektioner och få mig till att känna mig bekväm i hans klassrum och på hans lektioner.

Lotta Cajerfjord

Snyggatorp

Lotta är den bästa läraren jag haft/har. Hon är bäst

Josefin Risberg

Snyggatorp

Hon är bra och en av dem bästa läraren jag haft/har. Hon lär oss nya grejer och spela.

Carl-johan Rosdahl

Snyggatorpsskolan

Carl-johan eller som vi kallar LOA är den största förebilden på skolan. Han finns alltid för oss i alla lägen. Har vi en jätte bra dag är han där och tycker de är kul men har vi en dålig dag är han också där och försöker hjälpa en att få en bättre dag.Han peppar oss varje idrott lektion att göra vårt bäst. Han är inte nöjd om man inte gör sitt bästa och den får en att alltid vilja göra sitt bästa.Berättar vi något tar han de på allvar direkt. Alltid en leende på läppar gör alltid de roligt.

Knivsta

Shokhan Abdulrahman Majid

Långhundra skola

Min lärare Shokhan ser alltid alla elever och hjälper alla elever på bästa sätt. Hon är inspirerande och får alla elever att känna att de kan och att de är värdefulla. Hon har alltid en stund över för att förklara lite extra eller bara prata lite. Shokhan har gjort matten till det roligast ämnet och alla vi elever tycker att hon är bäst!

Linn Axelsson

Långhundra skola

Linn får mig att vilja göra mitt bästa och lära mig nya saker. Hon är tydlig och har alltid intressanta lektioner. Hennes bästa egenskap är att hon lyssnar på oss elever. Linn hjälper oss elever på olika sätt beroende på vad vi behöver. Inget är för klurigt för henne! Hon är en bra förebild!

Kramfors

Carola Viksten

Gudmundråskolan

Carola förklarar alla uppgifter på ett speciellt sätt. Hon lever sig in i allt och får alla i klassrummet att hänga med

Bjarne Sjödin

Högakustenskolan

Han är bäst

Kristianstad

Cecilia Krona

Hammar Skola

Hon har hjälp alla i vår klass 6C att komma så långt så många har just nu höga betyg. När jag gick i 5:an så hade jag inte den nivån för att få ett så bra betyg som möjligt, men Cecilia hade mig på sin axel och hjälpte mig upp till ett A och det är jag så tacksam för och därför vill jag att hon ska bli nominerad. Hon har också gjort mig till en bättre person som nu vill hjälpa andra personer att nå de de vill nå i livet.

Patrik Bergström

Hammar skola

Patrik hjälper mig på ett mycket speciellt sätt som jag aldrig har blivit hjälpt på. Han får mig att få en starkare självförtroende. Han hjälper mig även att få upp mina betyg och hjälpa mig bli godkänt i matt. Han få en att skratta och är en allmänt perfekt lärare.

besnik llazani

önnestad grund skola

jag vill att besnik ska vinna för han är den bästa läraren jag haft

Andreas Andersson

Axonaskolan

Läraren driver sin undervisning med ett otroligt engagemang. Får barnen i alla stadier att vilja söka kunskap och väcker nyfikenhet. Läraren bjuder på en kavalkad av vetenskap en vecka om året som barnen pratar om många år efter. Läraren driver även odlingsprojekt på skolan där barnen är mycket aktiva i skolträdgårdslandet. En känsla av sammanhang och delaktighet som ger barnen trygghet. Jag är glad att ha mina barn på Axonaskolan så de har förmånen att ha denna fantastiska lärare som förebild!

Kristinehamn

Ingrid Karlsson

Grunnebacka skola

Hon är bäst! Och värdens bästa lärare!

Ingrid Karlsson

Grunnebacka skola

Ingrid har varit min lärare i 3 år och hon har fått upp min självsäkerhet och min självkänsla. Hon gör alla glada och ger alla människor kramar varje dag. Hon gör alla lektioner bra och hon är super rolig! alla i skolan älskar henne och hon är super snäll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krokom

Magnus Färggren

Ås skola

I vanliga fall tycker jag ej om SO men Magnus gör lektionerna väldigt roliga. Han gör undervisningen intressant på sitt sätt att lära ut.

Kungsbacka

Maria Johansson

Björkrisskolan

Jag är förälder till en elev i Marias klass. Maria har skapat ett klassrum där varje enksild elev är viktig, respekterad och trygg. Hon är en förebild för både elever, föräldrar och kollegor. Jag önskar att alla barn får en lärare som Maria, som stöttar dem vidare i både studier och livet. Hon gör skillnad både nu och i framtiden då hon ger eleverna den bästa starten i studielivet. Hon inspirerar till att göra sitt bästa och tro på sig själv.

Peter Fornell

vittra forsgläntan

Han är den bästa läraren som jag någonsin träffat och är en väldigt ödmjuk person som gör min och mina kompisars vardag mycket bättre. Han brukar göra tråkiga arbetspass till de roligaste på dagen och sprider glädje.Han hoppar in som extra lärare till varje arbetspass om vi inte har våran riktiga lärare som vi ska ha inte är på plats. Han fiksar datorer och allt som behöver lagas på skolan. Jag och mina kompisar tycker ha ska bli nominerad för att han har en sån go personlighet och är bäst!!!!!

Annica Torstensson

Vittra Forsgläntan

Annica ska vinna därför att hon är en superbra matematik lärare som både är snäll och rolig men blir sträng när det behövs. Jag tycker att hon gör talen tydliga för en och får mig att vilja lära mig mer.Om någon inte förstår t.ex. en problemlösning så förklarar hon uppgiften med flera lösningar.Annica lägger upp lektionerna på ett bra sätt, vi jobbar i matte boken ungefär 2 sidor sen får man välja bland bingel, fördjupning och ett arbetsblad. Är vi duktiga får vi spela 5 minuter Snake.

Hanna Magnusson

Drottning Blanka Kungsbacka

Hanna är duktig på att förklara, få med alla i samtal, skapa bekväma situationer för alla elever som gör att alla känner sig välkomna i klassrummet.Hon kan anpassa sina uppgifter utefter varje individ vilket gör skolarbetet mycket lättare att ta sig an. Hon är trevlig och glad, alltid med en positiv inställning men kan känna av stämningen i rummet utan problem.

Claus Dreyer

Drottning Blanka gymnasieskola Kungsbacka

Claus Dreyer förändrade liv. Mitt och alla andra i klassens perspektiv har utvecklats och för detta förtjänar Claus ett pris.

Magnus Bonde

Drottning Blankas gymnasieskola

Jag tycker att Magnus Bonde är en sån härlig lärare och därav nominerar jag honom!! Jag får aldrig ångest inför hans lektioner vilket är en väldigt skön sak!

Jonas Lindskog

LBS Kungsbacka

Han är extremt bra på alla sätt, snäll. Inspirerar hela klassen till att faktiskt jobba.

Liselott Jacobsson

Björkrisskolan

Liselott (Lotta), hjälper alltid alla elever. Är mycket snäll och omtänksam.

Kävlinge

Göran Forslund

Skönadalskolan

Han är snäll och duktig på att lära ut. Han ger mig självförtroende och jag blir glad på hans lektioner. Jag har en depression och går bara en lektion om dagen, men han gör mig glad och får min depression att försvinna för stunden. Han ser mig och stöttar mig. Han är bara bäst!

Köping

Magnus Wikström

Karlbergskolan

Magnus är snäll och en omtänksam lärare han får oss elever att arbeta bättre på lektionerna och han arbetar på ett sätt som är inspirerande. Han är cool och väldigt duktig på hans jobb, jag tycker att han ska vinna för att han är bryr sig om eleverna och alla på skolan han värnar om tryggheten och det är jämlikt i klassrummen. Han är rättvis och gör inte någon skillnad på elever eller personer. Han är trevlig att prata med och har är en stor inspiration för skolan

Maria Jersby Widén

Karlbergsskolan

Maria är inte bara min bästa lärare — utan också min bästa vän. Hon har fåt mig att komma ur en svår psykisk ohälsa och att komma tillbaka till skolan från att ha varigt hemmasittare under en hel termin.Jag anser att Maria är inte bara Sveriges bästa lärare utan också väldens — och det är jag helt övertygad om. Om hon möjligtvis inte skulle vinna detta pris (som hon förövrigt verkligen är värd!) så vinner hon helt klart mitt hjärta för alltid.

Landskrona

Hans - Gösta Lehreke

Petersvenskolan Lanskrona

Hans Gösta gör dagligen att jag blir inspirerad att lära mig nya saker. När han har föreläsning så pratar han inte bara. Han har en inlevelse så är otrolig beundrandsvärd. Han får oss att diskutera och prata om de saker som vi ska lära oss med hjälp av uppfinnelserika upgifter

Hans Gösta Lehrecke

Petersvenskolan

Leksand

Ulrica Elisson Grane

Ullvi skola

Hon hjälper mig bli bättre. Bra på att förklara, särskilt i matematik.

AnnChristin ”Stina” Mases

Tällbergs skola

Jag gillar inte att vara i skolan men Stina gör mig trygg och gör så att jag tar mig till skolan varje dag. Hon gör mig lugn och trygg och får skolan att bli begriplig för mig. Stina är bra på att lära mig saker./ Lee 11 år

Pauline Samuelsson

Tällbergs skola

Min fröken gör skolan till en bättre plats för eleverna. Hon är snäll och bryr sig om alla barn på skolan. I klassen har vi jobbat mycket med hur man är en bra kompis. Tack vare vår fröken har vi den bästa skolan i Sverige.

Lerum

Per Pettersson

Torpskolan

Han har hjälp mig och min klass till att nå det vi vill åstakomma

Lidingö

Sofia Nyvell

Rudboda skola

Hon lär oss att tänka nytt. Har lärt mig att vad jag gör har störst vikt för mig, att inte jämföra mig med andra. Hon ser till att alla förstår och har bra genomgångar där vi får öva. Hon ger individuell feedback och övningar på det jag behöver öva på.

Eva Olsson

Albatross montessoriskola

Min lärare och mentor Eva peppar alla elever så att de känner att de kommer hinna slutföra alla sina arbeten.Snäll, glad, rättvis och omtänksam är bra ord som beskriver Eva. Jag önskar att alla barn fick en lärare som henne för då tror jag att flera elever skulle tycka att det var roligt i skolan. Hon är inte för hård när hon säger till oss utan försöker tänka på allas bästa. Jag har nominerat Eva för att jag vill hon ska vinna innan hon går i pension.

Lidköping

Henry Henriksen kedén

Rudenschöld skolan

Han är bäst

David Lugner

Rudenschöldskolan

David är otroligt bra på att lära ut, han är alltid positiv & glad. Hans lärande väcker intresse även om ämnet kan framstå tråkigt. Han gör lektionerna till de bästa och han har bra genomgångar. Vi får nästan alltid sluta tidigare + att vi lär oss extremt mycket. Han förstår varje individ och finns där som hjälp och stöd. Varje lektion och varje dag blir så mycket bättre och roligare tack vare en bra lärare, David Lugner. Jag blir mer taggad på skolan. Du är en underbar lärare David Lugner. Tack. David är rolig att vara med och hans lektioner är alltid intressant oavsett om det är religion eller historia. David är annorlunda och använder ett väldigt vardagligt språk och man hänger med hela tiden. Hans bedömningstillfällen är roliga och det kan vara allt från redovisning till ett vanligt prov.

Martin Matsson

Rudenchöldskolan

Jag tycker att Martin ska vinna eftersom att han är bra på att lära ut matte så att man lätt kan hänga med och förstå, vilket både blir roligare men framför allt att man lär sig mer. När vi har genomgångar i matten så får man vara delaktig i diskussionen dvs räcka upp handen och svara på frågorna, och även få hjälp med frågorna ifall man skulle svara fel. Som person sprider han mycket positivitet och mycket glädje vilket gör så att man får mer motivation till att lära sig.

Carin Cederqvist

Vinningaskolan

Jag tycker min lärare borde få det för att hon får mig trivas i skolan och är bra på att insperera.❤️

Karin Sundberg

Rudenschöldskolan

Jag tycker att Karin är väldigt bra på att lär och visa på ett bra sätt, hon lär oss och jag tror att dom flesta i min klass tycker att hon är underbar, snäll, hon gör olika saker på proven så att vi får öva på olika sätt. Hon är även duktig på att få en på bra humör och på fredagar kan hon alltid släppa oss nån minut tidigare.

Maria Samariduo

Rudenschöldskolan

Hon är en av dom bästa lärarna jag har haft. Vi gjorde inta samma sak på lektionerna vi gjorde alltid olika.

Karin Sundberg

Rudenschöldskolan

Karin är den bästa läraren som finns. Vi har alltid varit en stökig klass som inte kan sitta still eller vara tysta. Hon får oss alltid att sitta still och hon får oss alla på bra humör. Alla i klassen ser alltid fram emot so på dagen eftersom vi har Karin. Hon är en glädjespridare och lämnar aldrig någon utanför. Vi lär oss väldigt mycket på lektionerna och hon anpassar sina lektioner så dom passar oss perfekt. Karin är verkligen världens bästa lärare och hon förtjänar detta pris.

Lindesberg

Lukas Pousette

Fröviskolan

Lukas inspirerar mig jätte mkt i skolan och får mig varje dag att kämpa och se mer positivt på skolan

Linköping

Peter Gabert

LBS Linköping

Peter är en otroligt bra lärare som är mån om att alla ska komma till tals och lyckas i sina studier. Hans sätt att lära ut är väldigt speciellt och bra då han får även den mest omotiverade att arbeta på lektionerna. Han har även ett bra sinne för humor vilket visar sig i varje konversation man har med honom. Om det är någon som förtjänar detta pris är det Peter, han är den absolut bästa läraren jag haft under min skolgång och jag tror att många känner likadant.

Therese Jonsson

Elsa brändström

Hon är en fantastik lärare och inspirerar mig att alltid att bli bättre

Anna Andersson

Elsa Brändström

Anna är en fantastisk lärare som alltid stöttar oss elever och vi ser alltid fram emot en lektion med henne. Hon lägger upp lektionerna på ett bra och roligt sätt så att man lär sig mycket och så att det inte är en tråkig lektion. Hon får oss alla att känna oss bekväma och att vi kommer frammåt i studernadet. Hon ger oss den information vi behöver vi har väldigt kul tillsammans på hennes lektioner. Hon är helt enkelt en fantastisk bra lärare som förkänar detta pris mer än någon.

Victor Lind

Klara Teoretiska Gymnasium

Jag anser att min lärare, Victor Lind, förbereder mig för högskolan och får mig att se en ljus framtid. jag har inte haft det lätt men Victor har lyckats göra mig intresserad av skolan, han är så snäll.

Philip Malmqvist

Klara Teoretiska Gymnasium

Philip inspierar alla sina elever inklusive mig att vilja nå högre och bli bättre! Utan honom hade jag inte kommit så långt som jag har kommit.

Christopher (Stoffe) Mary Hultman

Klara gymnasium Linköping

Under min hela skolutbildning har jag aldrig haft en lärare som faktiskt bryr sig om mig och min utbildning. Men så var det inte när jag träffade Stoffe. Han inspirera mig till att öppna upp och inte vara rädd för att misslyckas. Han diskriminerar inte mig och får mig att vilja prestera utan att få mig känna en ängsla av misslyckande. Det finns få lärare som Stoffe. Därför tycker jag att han ska uppskattas för sin tjänst som lärare, av mig och alla andra gymnasielever på klara Gymnasium.

Ljungby

Nermina Komic

Kungshögsskolan

Jag vill nominera min lärare Nermina för att hon är väldigt snäll och har mycket tålamod.Men hon är inte för snäll som vissa lärare är hon säger ifrån när det behövs och på hennes lektioner är det oftast lugnt ingen stör eller är högljud.Jag vill nominera henne till matte priset för att hon är väldigt bra på att förklara uppgifterna och hennes genomgångar är bra för att hon berättar saker kortfattat men ändå så att man förstår.Det tar inte lika långt tid och därför orkar man koncentrera sig. ⭐️

Lomma

Nazanin Alvandi

Rutsborgskolan

Hon motiverar mig att jobba mer och är väldigt snäll. Om man har problem med något så löser hon alltid det på bästa sätt

Stefan Prenell

Rutsborgsskolan

Jag tycker att Stefan är en bra ledare då han hörs på ett bra sätt ( icke argt). Han är slöjdlärare och får mig att tycka att slöjden är uthärdlig och får mig att skratta men inte så det blir flamsigt på lektionerna. Stefan är snäll och hjälper alltid eleverna när de behöver hjälp med sitt arbete men försöker i första hand få oss att arbeta själv. Jag tycker Stefan är inspirerande och nytänkande och därför tycker jag han borde vinna!!

Sandra Friberg

Rutsborgskolan

Jätte bra och gör en alltid på bra humör och är snäll

Christoffer Tjellqvist

Rutsborgskolan

Sandra Friberg

Rutsborgskolan

Stefan Prenell

rutsborgskolan

Jag tycker att han gör ett bra jobb och är riktigt bra på att få elever på bra humör. Han ger goda skratt och lär ut på ett fint sätt. Han hjälper till när det behövs och han kan mycket. Han gör alltså ett riktigt bra jobb och han är tydlig p sina lektioner,

Nazanin Alvandi

Rutsborgskolan

Jag nominerar Nazanin för att hon är en så bra lärare. Hon får en att känna sig sedd och hon ställer alltid upp om man behöver råd eller hjälp. Hon hjälper till och är flexibel. Hon är mån om att vi elever ska må bra och inte känna oss stressade och hon är inkluderande. Hon ger mycket feedback och gör roliga uppgifter. Hon är allmänt skön och fick snabbt min klass respekt. Hon kan säga till folk så att de lyssnar, men vi elever blir inte arga på henne om hon säger till för att hon gör detsällan.

Christoffer Tjellqvist

Rutsborgskolan

Christoffer är en väldigt bra och engagerad lärare som har motiverat mig till att löra mig mycket mer runtom den kluriga matematiken. Med sina smarta lösningar och uträkningar kan man lösa vilket problem som helst. Christoffer har gett mig en vision om matte som jag inte hade tidigare.Angående idrott och hälsa har han fått en uppfattning om vad alla klarar av och anpassar passen så att alla får en lärorik utmaning.Han har en vänlig och rolig personlighet!Tack för mig!

Ludvika

Linnéa Klebark

Nyhammars förskola

Linnéa är en pedagog som skapar trygghet och roliga undervisningar för barnen. Pedagogen har ett bra ledarskap och barnen Som har henne som lärare blir starka, kreativa och lärande barn. Linnéa sätter en hög ribba för de andra lärare att slå! Helt klart den bästa läraren mina barn har haft

Luleå

Mats Lilja

Hackspetten

Han är en väldigt bra lärare som inkluderar alla och inspirerar alla till sitt bästa och är otroligt snäll och hälsar alltid på en i korridorerna

Kent Björkbom

Kungsfågeln

Kent har varit en underbar lärare som har hjälpt mig och hela min klass att utvecklas inom både matematik och fysik. Han har fått mig att bli mer fascinerad och intresserad inom naturvetenskapen. Genom en fenomenal undervisning och genomgångar fick hela min klass A i fysik 1. Kent har även inspirerat mig till att studera vidare inom fysik och matematik på universitetet och jag kan definitivt se det området som ett framtida yrke. Kort sagt så har Kent varit den bäst läraren jag någonsin har haft.

Isabel Berggren Johansson

Luleå gymnasieskola

Isabel är en otroligt bra lärare som bryr sig om sina elever och ser dem som vänner vilket gör studerandet roligare och effektivare

Jonas Andersson

Luleå gymnasieskola

Bästa läraren

Jonas Andersson

Luleå gymnasieskola Kungsfågeln

Jonas den bästa läraren i matte, men lär inte ut på en nivå för en knatte. Är rolig och kan inspirera, utöver det är han bra på att addera. Motiverar varenda individ, han bygger oss som en pyramid. Stabil på botten och skarp i toppen.Med glimten i sitt öga, ger han oss ambitioner höga. Det lugna klinget i hans ton, får oss förstå varje ekvation. Som ung spelade han gurka i ett reggaeband och nu är han den bästa läraren i vårt land. <3

Ulrika Lövgren

Nya läroverket bergviken

Jag tycker att Ulrika är väldigt värd att vinna den här tävlingen för att hon uppmuntrar alla i klassen. Hon är jättebra på att lära alla elever i våran klass ny saker som är viktiga att veta. Hon är omtänksam och gör alla glada. Eftersom att hon är bra på att undervisa lär man sig snabbt och kan jobba bra på lektionen, förutom när det är pratigt då hon säger till. Fast hon säger till på ett sätt som inte gör någon illa. Hon är också bra inspiratör för att hon brukar visa förslag.

Eva Gramner

Luleå Gymnasieskola

Eva Gramner har lärt mig så mycket om människor genom historien. Mina kunskaper och framför allt mitt intresse för historia har höjts så mycket under min gymnasietid. Tack vare min lärare ser jag fram emot att lära mig ännu mer om människan, kultur och historia!

Erika Sundelin

Luleå gymnasieskola

Erika är en fantastisk lärare som inspirerar och får eleverna att vilja prestera bra i henne kurser. Hon är ambitiös och gör alltid sitt bästa för att alla elever ska nå sina mål.

Lena Kulo

Luleå gymnasieskola, Hackspetten

Lena är en ny lärare för mig och min klass. Med hennes glädje och nya sätt att lära. Inspererar hon oss till att göra på nya sätt. Hon tar väl hand om klassen och är bara världens bästa lärare. Jag tycker att Lena inte bara är en bra lärare utan en väldigt bra människa. Hon förtjänar allt och jag tycker att hon förtjänar att bli uppmärksammad.

Karin Johansson

Luleå Gymnasieskola

Helt enastående i alla paragrafer. Behöver inte säga mer.

Jonas Andersson

Luleå Gymnasieskola Kungsfågeln

Jonas den bästa läraren i matte, men lär inte ut på en nivå för en knatte. Är rolig och kan inspirera, utöver det är han bra på att addera. Motiverar varenda individ, han bygger oss som en pyramid. Stabil på botten och skarp i toppen. Med glimten i sitt öga, ger han oss ambitioner höga. Det lugna klinget i hans ton, får oss förstå varje ekvation. Som ung spelade han gurka i ett reggaeband och nu är han den bästa läraren i vårt land. <3

Maria Palovaara Nasi

Kungsfågeln

Hon är bästa läraren på många olika sätt dels hur hon lär ut och att hon inte är sträng och torr utan hon har bra humör och man skrattar alltid under hennes lektioner!

Fredrik Lundbäck

Kungsfågeln, Luleå gymnasieby

Fredrik är en fantastisk lärare som lyckas komma alla sina elever nära. Han brinner för miljön, men även mountainbike och Håkan Hellström. Trots att jag inte trivs i varken min linje eller klass så är det alltid roligt att gå på Fredriks lektioner, Fredrik gör helt enkelt undervisning roligt!

Isabel Berggren Johansson

Luleå Gymnasieskola

Isabel är en galet bra lärare som bryr sig om sina elever. Hon behandlar alla som jämlikar och man får en slags kompis relation till henne eftersom hon värnar genuint om alla. Hon inspirerar oss till att bli bättre människor och få en bättre självkänsla. Dessutom blir det aldrig en tråkig lektion då hon blandar in egna historier!

Rickard Kjellgren

NTI

snubben lyckas göra lektionerna roliga medans jag kommer ihåg allt han säger

Sofie Strand

Öhemskolan

Sofi är en otroligt duktig lärare. Hon var varit lärare sen länge tillbaks och arbetat med massor av olika elever i olika åldrar. Det kommer fram vuxna elever till henne som tackar för hennes insats. Hon undervisar på ett bra sätt, får alla att känna sig delaktiga och är beredd på att säga ifrån om nån gör fel. Hon vill elevernas bästa och hon förtjänar verkligen att bli årets lärare!

Ann-Jeanette Pettersson

Luleå gymnasieskola, kungsfågeln

Hon inspirerar mig på sättet hon är som person, hur hon inte stressar i saker, hur hon hanterar saker. Hon är en mycket omtänksam person som hjälpt mig både privat med också allmänt när det kommer till ämnen och praktik.

Per-Agne Karlsson

Kungsfågeln

Han är bra på att lära ut på ett förståelig sätt Per-Agne får en att vilja jobba och är snäll

Elin Eriksson

Luleå Gymnasieskola Kungsfågeln

Elin är en lärare som får mig att alltid vilja lära mig mer. Hon väcker mitt intresse för de naturvetenskapliga ämnena och är alltid beredd på att hjälpa. Många här på skolan känner sig motiverade av hennes lektioner därför att hon har en talang i att förklara svåra koncept på ett förståeligt sätt. Hon är mycket engagerad lärare som vill det bästa för hennes elever. Sammanfattat är hon en sann inspiratör och fantastisk lärare!

Elin Eriksson

Luleå Gymnasieskola Kungsfågeln

Elin är en lärare som får mig att alltid vilja lära mig mer. Hon väcker mitt intresse för de naturvetenskapliga ämnena och är alltid beredd på att hjälpa. Många här på skolan känner sig motiverade av hennes lektioner därför att hon har en talang i att förklara svåra koncept på ett förståeligt sätt. Hon är mycket engagerad lärare som vill det bästa för hennes elever. Sammanfattat är hon en sann inspiratör och fantastisk lärare!

Ella Kerttu

Luleå Gymnasieskola

Min lärare har under alla tre år på gymnasiet inspirerat mig och mina klasskompisar att alltid vilja lära oss och utvecklas. Det syns tydligt att hon brinner själv för såväl sitt yrke som ämnet hon lär ut vilket motiverar oss elever. Hon ser alla i klassrummet och skapar en miljö där samtliga elever kan nå sin fulla potential. Under de senaste veckorna har vi tävlat i Juridik-SM där hon inte bara utgjort ett stort stöd men även lagt ned mycket tid och energi själv på att guida och hjälpa oss!

Per-Agne Karlsson

Kungsfågeln

Han är bra på att lära ut på ett förståelig sätt Per-Agne får en att vilja jobba och är snäll

Lund

Sofia Broman

Killebäckskolan

hon är min godmorgon kompis, bra relationer med sina elever och försöker alltid göra roligare lektioner så att vi ska trivas och tycka lektionerna är roliga.

Tove Ekstrand

Klostergårdsskolan

Tove har varit vår lärare i tre år. Vår klass är lite stökig ibland, men Nästan alla i klassen är väldigt tysta när hon har lektioner, för hon är lite som en klassmamma. Hon vet när man ska säga till klassen. Hon vet precis hur hon ska hjälpa oss så att vi kommer vidare men ändå får tänka själva. Det gör hon genom att uppmuntra oss att tänka själva och förklara hur man ska tänka, men inte säga svaret. Jag tycker att det är ganska imponerande eftersom hon inte varit lärare så länge.

Alexander Reffgen

Thoren Innovation School

jag tycker att min lärare förtjänar mer uppmärksamhet än vad han har, min lärare ger sina elever hopp om att kunna klara saker och bli godkänd på sitt eget sätt. min lärare gör lektionerna dels roligare och man förstår men också lär man sig en hel del som man inte trodde att man skulle kunna klara av att lära sig.

Alexandra Andersson

Thoren Innovation School

Hon har hjälpt mig genom en extrem depression och hon har fått mig att inte vilja ge upp på allt i livet längre.

Henrik Johansson

ProCivitas

Sofia Broman

Killebäckskolan

Hon får oss att motiveras till lektionerna.

Marita Grandjean

Sankt thomas skola

Marita är en mycket bra lärare. Hon är den mest hårt arbetande läraren på skolan och hon bryr sig om alla sina elever. Hon är mycket flexibel och hjälper alla hennes elever att nå sina mål.Hon är Extremt bra på att lära ut tyska. Hon ger oss inte många läxor och varje lektion är mycket lärorik.Det märks att Marita är mycket engagerad i sitt arbete.

Anders Hilding

ProCivitas Lund

Anders är en av de bästa lärarna jag någonsin haft. Inspirerande lektioner, intressanta genomgångar, hjälper en att utvecklas och bli bättre hela tiden. En fantastisk lärare med en förmåga att lära ut så alla förstår.

Camilla Lenander

ProCivitas

Camilla har inspirerat inte bara mig själv utan ett flertal elever till att älska ett ämne och se framåt emot stunden man har med just det ämnet eftersom man vet att läraren är där för alla och leder oss till framgång. Camilla har fått flera elever att gå från botten till topp och hon inspirerar, lär ut och stöttar alla hennes elever från hjärtat. Skulle något inte funka för en elev stöttar hon och får igång oss till att kämpa vidare och älska ämnet.

Anna Lundqvist

Montessori Mondial

(Jag kunde inte dra de dära sakerna min lärare är bäst på.) Hon är jätte snäll och lär mig massa saker! Hon får mig att vela ha hennes lektioner mycket fler gånger!

Ellinor Roos

Montessori mondial lund

Hon är den bästa läraren för att hon tänker på olika sätt och om man inte fattar förklarar hon roligt och väldigt bra. Och jag älskar henne.

Pierre Bergqvist

Procivitas

Jag tycker att Pierre är den bästa läraren för att han förklarar allting jättebra. In i minsta detalj och förklarar även VARFÖR det är på ett visst sätt och själva innebörden, så det blir enklare för en själv att förstå. Han är väldigt pedagogisk och har tålamod även om en elev har svårt att förstå vad uppgiften handlar om. Han pratar högt och tydligt och det är tydliga förklaringar på vad vi ska göra och man är aldrig förvirrad.

Malmö

Kristian Persson

Ängslättskolan

Ja tycker Kristian ska va årets min lärare för han förtjänar de han är alltid positiv han är som vår bästa vän han stötar oss när vi säger att vi inte kan så säger han att vi kan och han är desutom smart stark och jätte rolig han incpererar oss och motiverar oss han gör oss glada och lyckliga alla älskar Kristian han är bäst❤️

Klara Kihlström

Realgymnasiet

Klara är en underbar lärare. Klara finns alltid där för en och hjälper en med allt man behöver hjälp med. Klara är så fantastisk då hon gör ämnen roliga, hon gör undervisningen intressant och hon gör så att man vill lära sig mer. Klara är alltid den lärare som man får ett glatt ansikte av på morgonen i skolan detta gör att resten av skoldagen blir extremt bra. Klara kommer alltid och pratar med en under skoldagen och detta små pratstunder är väldigt trevliga att ha.

Anne Åhreus

vittra västra hamn

Hon är inspirerande med sin franska brytning återberättar hon böcker med världens största engagemang. Hon älskar sitt jobb med tanke på hur hon vill allas bästa, hon vet hur man tar kontroll över en klass. Världens bästa lärare

Shaista Akhtar

kryddgårdsskolan

Shaista var min lärare när jag var liten. Hon fick mig att tro på mig själv och gjorde mig glad. På ett roligt sätt fick vi lära oss olika saker.

Shkurte Momcilla

Värner Rydén

Hon försöker göra vår klass bra

Sabina Ulriksen Tardelius

Oxievångsskolan

Hon är den bästa läraren!

Kristian Persson

Ängslättskolan

Därför jag nominerar Kristian Är för han är snäll rolig omtänksam inspirerande positiv.gör alla elever glada.han motiverar oss. Han gör sina lektioner roliga. Han kommer på nya saker man kan göra under idrottslektionerna.Han är den bästa idrottsläraren. Han borde vinna

Nathalie Gill

Boukefs privatskola

Hon lär lär oss mycket.

Anna Barander

Glasbruksskolan

inan hade jag en klump imagen när jag gick till skolan efter att hon hjälpte mig så blev skolan de bästa stället att vara på.Hon inspererar mig att tänka nytt på.Vi ska splittras och jag ville ge de en sista chans.Att bevisa vad hon betyder och hon alltid kommer betyda.Hon är en spesiel lärare som vi aldrig kommer få igen.

Chadie Hotait

Vittra västra hamnen

Chadie har hjälp oss alla genom våra år på högstadiet där han ispererat och motiverat oss till att jobba ännu hårdare. Vilken nivå man än är på lyckas han alltid lyfta fram ens starka sidor i de olika uppgifterna så man kan prestera och lyckas. Lektionerna är på hög nivå och efter att vi haft honom så länge har vi alla lärt oss grundläggande men viktiga saker som hur man gör en bra presentation, skriver en bra uppsats och hjälper de runt omkring dig.

Sabin Cole

Praktiska Limhamn

Denna människan är inte bara en lärare till oss, även en när person man kan öppna upp sig helt till, en person som hjälper dig alltid speciellt när man verkligen behöver det. Min sabin är den bästa läraren jag någonsin kommer att ha. Hon får mig och vända allt negativitet till positiva grejer och får mig att vilja gå till skolan. Hon får mig att älska att gå i skolan och plugga och köra mig nya grejer. Tyvärr har vi inte så många lärare som henne och därför nominerar jag henne till årets lärare❤️

Lisa Weeks

Boukefs Privatskola

Jag tycker att Lisa är en av de få lärare som kan skapa lugna, intressanta och roliga lektioner. Varje område vi arbetar med är intressant och hon lägger ribban på en lagom nivå. Så att vi klarar uppgifterna, men ändå får utrymme att utvecklas. Fler borde få ha en lärare som Lisa.

Klara Kihlström

Realgymnasiet

Fredrika Bydén

Linnéskolan

Fredrika är en av dem bästa lärarna. Hon uppmuntrar mig och gör så att jag vill lära mig och att jag kommer klara av det. När det inte går bra för mig ska hon inte kritisera mig utan försöka hjälpa mig på det sättet jag lär mig som bäst. Hon gör sitt bästa för varenda elev. Hon har inte höga krav på alla och påminner oss om att ett E är bra och inte dåligt. Hon står upp för elever och låter ingen vara taskig mot hen. Man längtar verkligen till att ha lektioner med henne.

Ovidiu Ivan

mellersta förstads skolan

han har hjlpt mig att förstå och är väldigt snäll, jag kan inte fråga för en bättre lärare.

Rabije Kraja

Boukefs privat skola AB

Jag röstar inte bara på Rabije för att hon är snäll,omtänksam och stötande utan också för att hon är en jätte bra lärare och vän till alla i min klass både jag och andra i min klass tycker Rabije är jätte snäll och därför vill jag rösta på henne.

Ulrika Haraldsson

Ribersborgsskolan

De flesta i våran klass ser inte fram emot skolan, men på fredagar ser nog alla fram emot idrotten. Under pandemin har hon inspererat oss extra mycket. Hon lyssnar och ger oss råd, ser till att alla trivs och det bästa av allt, hon ser någonting bra i alla. Ulrika har även hem kunskapen på vår skola, vilket vi tycker är väldigt bra eftersom hon då ser till att vi lär oss allt vi behöver veta inför både högstadiet och framtiden. Hälsa är väldigt viktigt för att må bra, men även när man idrottar..

Markaryd

Julius Sjödahl

Kunskapscentrum

Julius får alla oss elever att känna oss trygga och produktiva inom hans ämnen! Julius är en inspiration för oss elever och vi alla är väl förbereda för kommande studier efter hans exceptionellt bra undervisning. Julius är även väldigt säker, kunnig och säker i sin undervisning vilket gör det lättare och roligare för oss elever att lära oss!

Jette Rohmann

Kunskapscentrum Markaryd (KCM)

Jette har fått alla elever i hennes klasser att höja sig i inte bara sina ämnen utan alla ämnen. Hon har hjälpt oss med Gymnasiearbetet även om hon inte behövde, och har även hjälp oss att må bättre. Då Jette har haft pratstunder med oss om man behövde det. Hon har även fått skolan att bli mycket roligare då hon har bjudit på sig själv och fått alla att känna sig uppskattade. Helt enkelt är Jette den allra bästa läraren jag någonsin har haft och jag vet att många andra tycker det också.

Mellerud

Ulrika Boman

Åsebro skola

Ulrika är verkligen en person att se upp till, jag som kräver lite special upplägg i min skolgång har aldrig vart så stabil och haft sån stor positiv utveckling i mitt lärande som med åren då Ulrika vart min lärare. Hon ser verkligen till att vi barn har det tryggt och stabilt under skoldagarna, tack Ulrika för att du helt enkelt är världens bästa lärare.

Motala

Frej Wentzell Samuelsson

Skolgårda

Charlie Jareblad

Skolgårda skola

Frej Wentzell Samuelsson

Skolgårda

Lena Landkvist

Skolgårdaskola

Hon är världens bästa lärare och får än att förstå allt

Adam Franzén

Skolgårdaskola

Han för fram klassen så bra och pushar oss till att hjälpa till, han skämtar med klassen och får alla på bra humör

Charlie Jareblad

Skolgårdaskola

Han är jätte bra lärare.

Munkfors

Sara Elfgren

Forsnässskolan

Hon är så snäll och hjälper mig med svårig heter

Sandra Andersson

forsnässkolan

Hjälper alla med det de behöver.Älskar att jobba med alla klasser. tar tag i allt på direkten och inte väntar för länge. Vi älskar dig som lärare SANDRA

Marika Edberg

Forssnässkolan

Jag tycker att hon är den bästa läraren/mentor hon är snäll,omtänksam,fin hon hjälper alltid till med allt!:)

Sandra Andersson

forsnässkolan

Hjälper alla med det de behöver.Älskar att jobba med alla klasser. tar tag i allt på direkten och inte väntar för länge. Vi älskar dig som lärare SANDRA

Pontus Petzäll

Världens bästa pappa

Eva Prestberg

Forsnässkolan

Jag tycker denna lärare är väldigt snäll och brukar göra rättvisa! Så fort någon är dum mot mig så säger hon till! Eva har också jobbat där i 38 år nästan sedan skolan öppnade!! Hon är den bästa läraren

Minna Viljanen

Forsnässkolan

Hon är snäll rolig och lär ut bra

Sara Elfgren

Forsnässkolan

Mölndal

David Sami

Internationella Engelska skolan Johanneberg

Han är jätte bra lärare. Han gör så jag gillar plugga mer matte. Han förklarar jätte bra saker när han förklarar till mig är jätte nöjd med han, jag vill han ska fortsätta vara min matte lärare i resure du är bäst Mr.Sami

Francessa Zingaretti

IES Johanneberg

För att hon har hjälp mig med språket och med personliga grejer.

Linnéa Stridh

IES Johanneberg

Jag tycker att Ms. Stridh ger oss förslag på nya sätt att göra och lösa saker. Vi får nya förslag på olika uppgifter som kan vara roligare. Ms. tänker på olika sätt att annpassa uppgifter. Man får hjälp på nya satt.

Jasmine Tamok

IES Johanneberg

Hennes lektionsuppbyggnad är väldigt bra och hon lär ut på ett sätt som gör det väldigt intressant och lätt att förstå. Hon får klassen att bli motiveras till att lära sig nya saker och ehnnes lektioner är altid väldigt intressanta

Clara Höglund

Brattåsskolan

Hon är snäll och är bra på allt t.ex omtänksam.

Christoffer Barett

Streteredsskolan

JAG tycker att han är en lärare som försöker få med alla i våra konversationer och så inspirerar han mig till att jobba och tänka på många olika sätt.

Ulrika Kvarnström

Internationella engelska skolan (IES)

Jag tycker att min lärare borde få priset för ledarskap för alltid när det händer något kan hon styra upp det och hjälpa till och ser alltid till så att alla är nöjda och gör det bästa för oss

Anneli Wahlström

Sörgårdsskolan

Hon får även de som har de svårt för matte att förstå vad som menas. Hon skapar lugn i klassrummet och ser alla. Ingen ska känna sig bortglömd. Hon hjälper en väldigt mycket och förstår en som ingen annan gör. Hon skapar trygghet. Anneli gjorde så att alla kände sig bra på det vi höll på med.

Nacka

Mattias Gustafsson

Nacka praktiska gymnasium

Jag tycker att Mattias ska vinna detta pris eftersom han får oss elever som går fordon på nacka praktiska att vilja lära oss mer och han har lärt oss hur man behandlar andra med respekt. Han gör lektionerna roliga och man vill nästan inte sluta, han anpassar undervisningen så att vi elever ska ha lättare att lära oss och han är jävligt bra på att förklara hur saker och ting fungerar. Han gör roliga saker hela tiden och underhåller oss elever så han ska vinna denna lärargalan.

Erik Horsman

Praktiska gymnasiet Nacka

Jag tycker att Erik var en av de bästa lärarna jag har haft .Efter jag var ny i detta land och Erik hjälper oss att lära oss språket.Han var snäll , omtänksam och undervisa bra så att vi förstå .

David Hjert

Nacka praktiska

Värdens bästa lärare! Så sjukt bra på att lära ut och få många att vela lära sig mer! Aldrig en tråkig lektion med dig!

Ahmed Erlandsson

Aphmed skolan

Annika Björklin

Boo Gårds Skola

Annika är bra på att lära ut och att vara snäll o lugn

Hugo Anderson

Myrsjöskolan

Hugo är en mycket bra lärare som gör studier intressanta och roliga.

Robert Eickele

Myrsjöskolan

Robert (Robban) är den enda som göra att det faktiskt ska bli kul att gå till skolan. Högstadiet för vår klass har varit ganska kasst och dålig stämning, men Robban har hjälpt oss igenom det så att det har varit uthärdligt. Han får oss att tänka i nya banor, utvecklas och argumentera för vad vi tycker.

Marielle Ekström

Nacka praktiska gymnasiet

Tausif Islam

Praktiska Gymnasiet Nacka

Tausif är en lärare i engelska, samhälle och är mentor till mig. Han är en person som får mig att förstå och som verkligen hjälper mig när det behövs.

Nordmaling

Per Genberg

Kyrkovallens skola

Han är bäst. Han får oss alltid att skratta. Han får läxor och skolan att bli rolig. Han han gör så man vill lära sig mer. Och våran klass älskar honom.

Norrköping

Jenny Dure

Dagsbergs skola

Jenny är en fantastisk förebild och ledare. Hon ser eleverna och har goda strategier för att nå alla. Hennes yrkesskicklighet och glädje smittar av sig såväl till elever som vårdnadshavare. Hon tar sig tid för eleverna och ser till så att alla mår bra. Hennes famn är alltid öppen för kramar och hos henne är allas lika värde en självklarhet. Hon visar att alla kan göra fel och att göra om och göra rätt är viktigt. Jenny är en otroligt värdig kandidat för detta pris för hennes arbete gör skillnad!

Sandra Lejonglimt

Vikbolandsskolan

För att du med fingertoppskänsla anpassar material och undervisning efter barns olika behov och dagsform. Du gör det lilla extra som gör så stor skillnad för en enskild individ.

Johan Nicander

Kunskapsskolan

När man skulle välja vad han är bäst på kunde jag inte välja eftersom han är bra på allt. Han motiverar oss och kollar vad vi har kvar att jobba med. Han pushar och hjälper. Även om vi tycker i stunden att han är jobbig så räddar han oss alltid.

Lina Borg

Rambodalskolan

Lina är världens bästa lärare hon får alla att trivas och har alltid ett gott humör. Hon är alltid posetiv och gör undervisningen till den roligaste. Hon hittar alltid på nya sätt att jobba så alla kan hänga med. Lina lär oss massor om jämställdhet och vi i 6b har lärt oss om att vi ska respektera ALLA!! Hon ser det bästa i alla och bryr sig om alla. Lina finns alltid om man har något att prata omVi vill verkligen att hon ska få vinna det då hon måste få veta hur mycket hon betyder för oss.

Norrtälje

Rebecca Hallberg

Freinetskolan Hugin

Rebecca är världens bästa lärare. Hon hjälper och stöttar alla! Då menar jag verkligen ALLA! Hon är världens bästa lärare! Jag hoppas att jag har henne hela ! Hon lär oss mest av alla lärare och är snällast. Hoppas att hon vinner för hon är bäst!❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Emelie Holm

Jordens skola

Jag vill att min lärare ska vinna för hon är bäst, hon lär ut bra, vi lär oss nya saker varje dag,hon är cool, hon är snäll, hon är helt änkelt väldens bästa det är därför jag vill att hon ska vinna

Nybro

Ellen Olsson

Hanemålaskolan

Hon är en stor inspiration för oss. Hon är alltid glad och finns där för oss när vi behöver det.Hon är en stor trygghet och leder oss till att bli den bästa versionen av oss själva.

Charlotta Lindqvist

Hanemålaskolan

Lotta har vänt klassen från en utmanande elevgrupp till världens bästa 6:a. Hon är trygg och tydlig, kan vara sträng och hård men alla vet att hon tycker om ALLA elever och vill hela tiden vårt bästa. Hon är grym och alla borde få ha henne som lärare.

Nyköping

Sonja Enqvist

Framtidsgymnasiet

Sonja är en bra lärare för hon hjälper mig att förstå och ger mig möjligher till att klara målen

Linus Larsson

Framtidsgymnasiet

Linus Larsson är en man av karaktär och framförallt en väldig varm och fin person. Han leder sina klasser med bravur och han lär dom allt från respekt till kamratskap och även det aktuella ämnet såklart. Linus är för mig alla dagar i veckan värd en nominering, detta är en lärare som man aldrig någonsin kan missa, han är oerhört pedagogisk och han är en klok lärare.

Malin Westin

Framtidsgymnasiet Nyköping

Malin jobbar alltid för att förbereda eleverna för livet efter gymnasiet och hon gör det genom att anpassa undervisningen, så att alla kan känna sig delaktiga. Allas lika värde, FN:s globala mål och hållbarhet är tydliga inslag i Malins dagliga undervisning. Eleverna lämnar skolan varje dag stärkta i sig själva och stärkta i sin roll att ta ansvar och påverka när det handlar om allas lika värde, hållbarhet och FN:s globala mål.

Nynäshamn

Anneli Allen

Sunnerby skolan

Anneli är min lärare, och jag har haft henne sedan 2an. Hon är snäll, omtänksam, smart, och allt bra! <3

Nässjö

Frida Sedig

Runnerydsskolan

Jag tycker att min lärare bryr sig om rättvisa och att kunskap verkligen lärs ut med rätt verktyg. Min lärare ger alla elever samma förutsättningar och jag känner mig alltid välkommen av henne. Min lärare är en duktig ledare som gör allt för att en elev ska ha rätt stöd i skolan och fritiden. Hon lyckas nå alla elever i klassen även när det kan bli högljudd och få oss elever att fokusera oss på skolarbete, samtidigt som vi kan ha roligt. jag känner mig alltid trygg med min lärare.

Piteå

Marie Dissanayake

Pitholmsskolan 4-6

Marie gör så att hela klassen blir en familj som hjälper och stöttar varandra. Hon bryr sig om oss. Hon ställer upp för oss även när hon är ledig och hjälper oss med sånt vi behöver hjälp med. Hon gör så att vi känner oss delaktig i samhället.

Ronneby

Fredrik Bernelf

Gymnasieskolan Knut Hahn

Jag kan inte flytta spalterna på frågan angående vad min lärare är bäst på. Men jag skulle sätta de i ordningen 1,6,7,2,5,3,4.Fredrik Bernelf är min lärare i kursen Juridik och jag tycker han är bra då man märker att han vet vad han pratar om, alltså väldigt väl utbildad i ämnet. Detta gör min inspirerad till att arbeta med uppgifterna osv. Han är även bra när de gäller IT. Han brukar hjälpa flera med datorerna när de strular, och har en allmänt skön personlighet och anpassar sig bra efter oss

Sara Elmberg Lundgren

Knut Hahn

Jag vill nominera Sara för att hon är den läraren som alltid har oss elever i fokus. Hon tar vårt välmående i första hand och ser alltid till att vi är involverade i uppgifternas struktur så att inte stress skapas. Jag har aldrig behövt lägga tid utanför skolan på uppgifterna eftersom hon har en god kommunikation med oss elever. Med hennes flexibilitet, omtänksamhet och godhjärtade solidaritet känner jag att hon alltid lyssnar på mig och därför vill jag nominera henne till årets värdegrund.