Sveriges nominerade lärare 2021

Nedan samlar vi och publicerar flertalet av årets alla nominerade lärare löpande fram till sändningen av Lärargalans program.  Det är ett urval och är endast till för att visa på hur många fantastiska lärare det finns! 
Ale

Jon Dahlberg

Alboskolan

Jon är världens bästa lärare! Det finns ingen bättre än han. Han insperar oss på varje lektion och han får oss att fortsätta kämpa. om man inte förstår så hjälper han oss. Vi älskar han!!! // Alexandra Tenorio

Anna Dahlin

Ahlafors Fria Skola

Anna har verkligen hjälpt mig mycket med att få upp min motivation, ser alltid fram till NO och mattelektionerna tack vare Annas roliga och välgenomtänkta lektioner. Hon gör så mycket för våran skull och förtjänar verkligen det här priset. Det är inte bara jag som tycker Anna är bästa läraren utan alla i klassen tycker hon är så bra. Hon är så bra på att inkludera alla och deras behov men ändå ha gemenskap i klassen.

Rebecca Tideman

Internationella engelska skolan Hässelby

Hon är snäll får en att vilja lära sig saker hon lär mig skriva budskap fakta hon lär ut ämnet svenska jag tycker att hon ska vinna det är hon värd hon får en att få en stark självkänsla

Alingsås

Angelica Schåman

Hon får oss att tänka på andra sätt. Hon ger oss möjlighet att göra och plugga på det sättet som är bäst för oss. Detta skiljer henne från många andra lärare och får henne speciell. Hon är det bästa läraren vi har och hon vill värkligen att vi ska lyckas med allt vi gör. Hon vill oss väl och bryr sig om oss. Detta gör henne till min favorit lärare. Jag tycker att hon borde vinna för hon förtjärnar det värkligen på alla sätt. Detta gör att vi lär oss mycket av hennes lektioner samtidigt vi har ku

Alvesta

Cecilia Bertilsson

Hon gör skillnad för oss elever som för hela skolan. Du brinner för ditt lärarkall och det syns varje dag när du går in i skolan. Utan dig hade inte skolan varit den samma.

Aneby

Daniel Dahlström & Johansson

Med deras podcast ”jag vill vara en lärare som” inspirerar dem lärare och som oss elever till att vara nyfikna och instressera oss i kunskap.

Arboga

Maud Jonsson

Götlunda Skola

Maude har funnits där för oss i alla år. Maude har lärt oss mycket inom programmering och användning av datorer.

Arjeplog

Kajsa Markström

Arvidsjaur

Sara Granström

Tack för att du ser mig för den jag är och stärker mina talanger som elev.

Malin Otterfröjd

Sandbackaskolan

Matematik du oss lärt i flera år, och vi fått fantastiska gymnasieår. Kurs efter kurs, du har varit en riktig resurs. Du är en förebild för oss alla och vi hoppas att detta pris dig kan tillfalla. Vi är dig evigt tacksamma, och uppskattar dig som vår egna mamma. Du är en självständig kvinna och en grym lärarinna. Vi vill dig denna utmärkelse dedicera, för att du lärt oss allt som att till exempel derivera. Malin, tack för att du är du och vill allas bästa!

Louise Renberg

Sandbackaskolan

Louise är en hjälpsam och rolig lärare. Hennes lektioner är dem man lär sig mest av. Hon ser varje elev och är vad alla lärare borde sträva efter att vara. Hon är otroligt duktig på sitt jobb och kan så mycket. Man kan vara sig själv runt henne. Man kan aldrig säga eller göra fel i hennes närvaro för hon respekterar alla för vad de är. Lollo är godhjärtad och skrattvänlig. Vi, elever tycker att hon förtjänar detta pris som bevis på att hon är en sådan fantastisk och underbar lärare.

Malin Otter Fröjd

Sandbacka

Malin är en så givmild person som verkligen ser till att fråga om både studier och mående. Hon är den lärare som jag upplever vara bäst i kunskapen att lära ut både matematik men också i våra pratstunder så lär man sig om livet och fortsatta studier. Hon ser till att vi alla har det bra i klassrummet och att vi alla känner oss trygga och bekväma. Malin är inte bara en lärare utan hon har blivit den person som jag ser upp till och inspireras av, hon är en vän som jag kan gå till och prata med.

Karina Kågström

Sandbacka

Jag tycker att Karina ska vinna för att hon är den bästa läraren jag någonsin haft. Hon är en så bra lärare som alltid är glad. Hon är så öppen och underbar och man blir alltid på bra humör när man ser henne. Hennes öppenhet gör att själv känner sig trygg nog att prata om vad som helst. Hon är en så bra mentor och om man behöver prata med någon finns hon alltid där. Älskar dig Karina om du ser det här.

Josef Näslund

Sandbackaskolan

Jag tycker att min lärare ska vinna detta pris eftersom att han visat mig nya vägar att gå när saker varit svårt. Man kan lita på min lärare och han bryr sig om eleverna på riktigt. Av honom blir man sedd och uppskattad av. Har aldrig haft en bättre lärare än Josef.

Arvika

Lotta Cajerfjord

snyggatorpskolan

att hon lär mig saker bra så jag lär mig mer jag älskar min lärare

Urban Hansson

Solbergagymnasiet

Jag har haft många bra lärare genom åren men Urban är en av dem som står ut bland de alla. Jag var aldrig haft en lärare som förklarar så bra och får mig att förstå. Han är otroligt rolig och lyckas alltid få en att skratta. Något som inspirerar mig är att han alltid är på bra humör och gör allt för sina elever. Han vill att alla ska må bra och lyssnar på oss oavsett vad det än är. Han löser alla problem och hjälper sina elever. Urban är en fantastisk lärare och förtjänar verkligen detta priset.

Askersund

Urban Carlsson

Du väcker naturvetenskapen till liv och är riktigt kunnig inom ditt ämne.

Avesta

Johan Nordin

Domarhagsskolan

Johan är en idol och förebild för mig. Han är inte rädd för att hjälpa någon i nöd och han är en fantastisk lärare där han skapar lärorika lektioner och samtidigt ser till så att alla har kul och ingen känner sig utanför. Johan kämpar hårt varje dag och jag vill se till så att hans hårda jobb ska visas och att han ska veta att det är uppskattat. Har man frågor så är han inte rädd för att svara ärligt och han är en fantastisk människa.

Alfonso Schöld

Domarhagen

Han är jättebra och snäll lärare som förklarar tydligt och utvecklad och får alla elever att förstå och ser till att alla har koll. Han är bästa lärare

Bengtsfors

Anna Jonsson

Strömkullegymnasiet

Hon är bra i sitt ämnen och förklara bra och väcker intresset hos eleverna.

Jenny Östanlind

Franserudsskolan

Du är positiv och glad och får oss att gilla skolan.

Birgitta Hellman

Bengtsgårdens högstadieskola

Birgitta har lärt mig många saker.Hade vi inte arbetat tillsammans hade jag inte klarat betyg och lärt mig så mycket. Jag hade inte klarat av undervisningen i helklass. Vi har arbetat med en arbetsuppgift i taget tills den är avklarad och inte blandat flera ämnen och uppgifter på en gång.

Louise Bergman Olsson

bruksskolan

Hon är så snäll och hon lär ut bra!!!

Simon Bjaaland

Strömkullegymnasiet

Simon, på många sätt är du bäst. Dina åsikter och tankar ger oss elever en bra och tydlig syn på vad som är rätt och fel. En lärare som fyller rummet med mycket positivitet och värme! Det finns många som behöver tacka dig för att du finns och hjälper oss på så många olika sätt!

Linda Ericsson

Strömkullegymnasiet

Linda är den bästa läraren jag någonsin haft. Hon får en att känna sig sedd och vilja fortsätta kämpa på. Man kan alltid komma till Linda om man behöver prata av sig och hon kommer alltid med kloka tips och trix om hur man ska ta sig vidare. Hon har även ett väldigt bra sätt att lära ut där hon anpassar det så alla förstår. Hon är en värmande mammafigur som alla skolor behöver. Hon kan också skoja med eleverna så man alltid är på glatt humör och har en bra stämning. Linda är bäst helt enkelt!

Anton Amnehagen

Strömkullegymnasiet

Han är så bra i sitt ämne och väcker vårt intresse. han stödjer eleverna och har stor förståelse för deras situationer.

Stefan Halvordsson

Strömkullegymnasiet

Stefan har hjälpt mig hitta mina inre styrkor och hur jag ska gå tillväga för att framhäva de. Han lägger ner tid på alla sina elever och gör sitt yttersta för att alla ska känna sig sedda. Utan Stefan hade jag inte varit där jag är idag och jag kommer alltid vara honom evigt tacksam för sitt engagemang, pepp, stöd och inspiration.

Berg

Hugo Anderson

Myrsjöskolan

Bra människa

Pernilla Silversnö

En lärare som brinner lite extar för sitt jobb. Vår lärare har varit engagerad i satsningen ”samverkan för bästa skola” som Skolverket ligger bakom och ska förbättra elevernas kunskapsresultat och skapar en bättre likvärdighet mellan skolor.

Bjurholm

Åsa Dahlberg

Du är en fin förebild för landets lärare.

Bjuv

Natalia Al-obaidi Hernmo

Varagårdskolan

Natalia har alltid hjälpt till vid alla lägen oavsett ifall hon själv har mycket att gör och tänka på även om hon är sjuk. Hon kanske bara är bildlärare men allt hon gör för alla elever är otroligt hon ger eleverna motivation på ett sätt andra lärare aldrig gör. Hon lyssnar på alla problem man har och gör allt i sin makt för att hjälpa och göra situationer bättre Hon får elever att vilja komma till skolan och även att känna sig viktiga. Bästa läraren jag haft och jag har haft många olika lärare.

Viktor Andrén

Varagårdsskolan

Han är världens bästa lärare och gör min dag bättre. Hans leende och sätt att lära ut är något som jag gillar extra mycket. Det finns ingen annan som honom och han är den som förtjänar att vinna enligt mig. Viktor är den lärare som alla vill ha, han är mycket omtänksam och väldigt rolig. Viktor gör sina lektioner annorlunda och man kan alltid vara sig själv. Viktor Andren är den lärare som borde vinna denna galan och han är verkligen världens bästa lärare. Jag hoppas att han vinner.

Michael Marcus

Varagårdsskolan

Han e pålitlig och stark lärare och han säger vad han tycker!!!!Han är en lärare som verkligen vet hur man hjälper elever nå deras mål. Han gillar alla och skojar med alla. Han förklarar Sina lektioner på bästa möjliga sätt. Han hjälper och förklarar om saker om en elev inte förstår. Han är bästa och Sjukaste läraren!!!!!!!!!!! MICHAEL MARCUS!!!!

Lena Fors Koyuncu

Varagårdsskolan

Hon är en väldigt strukturerad lärare och lär ut oss elever på många olika sätt. Bortsett från skolarbete är hon en jättetrevlig och glad person. Hon bryr sig verkligen om att vi ska lära oss.

Malin Johansson

Varagårdsskoland

Hon inspirerar mig att lära mig mer.

Jenny Löfgren

varagårdaskolan

Jenny är en fantastik pedagog som alltid gör det där lilla extra för både elever och sina kollegor. Hon får oss att vilja lära och hennes intresse speglar av sig på oss.

Boden

Rickard Kjellgren

NTI gymnasiet Luleå

Rickard är läraren som skickar personliga mejl där han tackar oss för en "fantastisk" lektion. Han är väldigt investerad i hans lektioner och lär oss nya saker varje dag. Hans lektioner är sådana där man kollar klockan inte för att man vill att lektionen ska vara slut, men för att det är så roligt och intressant att vara på hans lektioner så man vill inte att de ska ta slut. Har aldrig haft en lärare som honom och jag kommer alltid komma ihåg honom och hans roliga lektioner.

Sara Wholin Zerpe

Noblaskolan

Hon är intresserad i vad andra tycker och respekterar olika åsikter. Om man har ett problem så är hon alltid den rätta personen att dela med sig av problemet, och man känner sig aldrig utanför vid en konversation av flera för hon involverar alla. Till skillnad från andra lärare så är hon en jätteglad person som delar med sig av sin vardag och man kan ha en riktigt rolig konversation med henne utan att det blir stelt. Även om man ibland inte gillar ämnet så är det roligt att komma till lektionen.

Gustav Bergenudd

Noblaskolan

superroliga lektioner, bra lärare med intressant material och bra elevinflytande

Anton Björkman

Stureskolan

Anton finns alltid där för klassen, han förstår och tror på sina elever som ingen annan gör. Han är rättvis ,bryr sig om alla sina elever och vill allas bästa, vi vet inte hur vi skulle klarat oss utan Björkman som hjälper oss med allt.Hans lektioner är alltid roliga och man lär sig alltid nått. Han har humor och kan skämta med oss, som när han alltid startar lektionen med ett skämt för att få oss på bra humör. Det borde finnas fler lärare som Anton Björkman./Ella och Sara J

Katarina Karvonen

Noblaskolan

Katarina inspirerar oss till att vela lära oss mer om det tyska språket och kulturen. Hon är alltid glad och trevlig och vi skulle vela att hon får ett tack tillbaka av oss elever innan hon går i pension. Om hon hade vunnit hade både hon och vi elever blivit väldigt glada!

Linda-Marie Gabrielsson

Harads skola

Jag tycker Linda-Marie är en värdig vinnare för att hon står upp för man tycker, är en underbar lärare och hon har vunnit jämstäldighets pris. Hon är den bästa läraren jag någonsin har haft och som jag antagligen kommer att ha. Hon finns där när man behöver och gör skolan till en bättre plats. Jag har aldrig känns mig så självsäker som jag gör nu tack vare hon. Jag ville inte gå till skolan tidigare för jag känner mig inte trygg men nu gör jag det och längtar bara till skolan och träffa hon.

Sara Wohlin Zerpe

Noblaskolan

Sara har inspirerat, inte bara mig, utan alla som kliver in i hennes klassrum.Hon hjälper folk att växa som människor och utveckla stora kunskaper och intressen innom musiken.

Erik Ström

Noblaskolan

Jag vill nominera våran mentor/SO-lärare eftersom det jobb han gör är GRYMT! Det spelar ingen roll om det är historia, geografi, samhällskunskap eller religion det handlar om, man blir alltid motiverad & vill lära sig mer. Han är en bra lärare som är rättvis & engagerad i arbetet. Erik finns alltid finns där om någon har det svårt, behöver hjälp, eller bara någon att prata med.Jag kommer sakna att ha en lärare som Erik när vi går ut. Han är en inspiration för klassen men oxå för andra lärare.

Sara Wohlin Zerpe

Nobla Skolan

Sara är en väldigt snäll lärare och mycket positiv och framåt person. Varenda lektion har varit bra med Sara, hon har fått mig vela lära mig saker även om jag har varit på dåligt humör på vissa lektioner så har Sara fått mig vela prova och lära mig det vi har hållit på med på lektonerna. Kommer sakna att ha Sara i musik för att det är mitt sista år på skolan och Sara är den bästa läraren i musik jag har haft för att Sara får mig vela lära lära mig det vi håller på med och alla borde ha Sara.

Stina Bergström

Harads

Jag älskar dig stina🤩

Bollebygd

Charlotte Qvist

Bollebygdskolan 7-9

Charlotte/ lotta är en väldigt bra lärare pga att hon alltid är på gott humör. Ibland händer det att hon blir lite sur men det är bara för att säga till oss att koncentrera oss och få oss att göra vårat bästa. Hon lär oss nya saker på ett bra sätt och förklarar bra. Hon får även dom som inte gillar matte att ändå ge det en chans. Jag vill att hon ska vinna på lärargalan för att hon gör ett väldigt bra jobb. Hon finns också alltid där när någon av eleverna mår dåligt.

Bollnäs

Magnus Bolinder

Hälsingegymnasiet

Du är kreativ och väcker undervisningen till liv.

Borgholm

Magnus Sannö

Det märks att du gillar att vara lärare och det smittar av sig på oss elever.

Borlänge

Mattias Ullén

Rytmus

En lärare som inspirerar oss elever med nyfikenhet, nytänkande och olika perspektiv på saker och ting. Såväl som med intressanta genomgångar och uppgifter får han oss elever att greppa tag om ämnet, samtidigt som vi blir förberedda för framtida studier. En lärare med stor flexibilitet som anpassar undervisningen efter var och en. Helt enkelt en lärare som verkligen förtjänar att bli sedd och uppskattad ordentligt.

Sarah Klein

Rytmus Borlänge

Jag har alltid älskat idrott men känt att jag aldrig passat in. Det har alltid varit mansdominerande sporter så som fotboll där killarna tagit all plats. Sarah ser alla i rummet. Hon har fått mig att våga tro på mig själv och inse vad idrott är och kan vara. Hon hittar alltid på något nytt som alla i rummet kan känna sig delaktiga i. Från att idrotten endast varit ångest har Sarah gjort att idrotten istället blivit något som jag längtar efter och som fyller mig med energi för resten av veckan.

Anna Söderberg

Kunskapsskolan Borlänge

Jag har valt att nominera Anna Söderberg för att hon alltid får oss elever att känna oss glada för att hon sprider positive energi. Även om själv har haft en jobbig morgon är hon alltid lika glad och trevlig när hon bemöter oss elever. Man märker tydligt att hon vill att alla sina elever ska nå sina mål för att lyckas i framtiden och gör allt hon kan för att hjälpa oss att göra det. Hon motiverar mig till att bli den bästa versionen av mig själv och inspirerar mig dagligen.

Anna Bjarnestam

Rytmus

Hon är bäst för att hon är förstående, lyssnar på eleverna samtidigt som hon lär oss jättemycket. Hon inspirerar oss till att vilja utvecklas både som personer och inom ämnet.

Jessica Halliday

Internationella Engelska Skolan Falun

Jag tycker faktiskt att Jessica Halliday ska bli nominerad dels för att hon är engelsk och jobbar och bor i sverige. Hennes engelska må ej vara på topp men hon kan prata med oss på svenska om vi ej är säkra på engelska. Hon tar allting steg för steg och förklarar noggrant om vad man ska göra. Om man ej förstår så förklarar hon igen men segare. Hon förstår oss väl o hetsar ej upp oss om att vi måste kunna detta när denna lektionen är slut.Hon är snäll och sitter alltid med elever som sitter själv

Elin Lindroth

tjärnaskolan

jag tycker att elin ska vinna för att hon skapar respekt från alla är rättvis, omtenksam och bryr sig om oss alla, om våra betyg och framtid, motiverar oss att bröva nya saker och ser till att alla förstår samt lägger mycket energi på sitt yrke

Diana Jaans

Immanuelskolan

Diana är alltid glad och hon gör det tryggt att komma och prata med henne om svåra saker. Hon är väldigt bra på att lära och hon kollar alltid om alla hänger med och om någon vill ta det igen. Hon är förstående och hjälper alltid till. Hon gillar allas idéer. Hon är noggrann med instruktioner och att alla hänger med. Hon är min favoritlärare och världens bästa lärare!

Susanne Stenberg

Ornäs skola

Min fina lärare har gjort så jag har börjat göra grejer i skolan o gör så jag alltid är på rätt väg hon är den lärare som gör oss elever jätte motiverande i skolan

Hanna Meens Eriksson

Rytmus

Hon är en lärare som är väldigt påläst om allt inom sångteknik och anpassar sin undervisning till personen. Detta gör att man blir inspirerad till att vilja lära sig mer om musik och sång och utvecklas till det man vill inom musiken.

Borås

Oscar Behn

Bäckängsgymnasiet

Han ger sina elever nytänkande och skapar intressanta tankebanor så att vi kan lära oss nya saker.

Johan Börjesson

Bäckängsgymnasiet

Johan ska bli årets lärare är för att Johan är ingen vanlig lärare som många andra. Han är skämtsam med klassen och skämtar med oss men vi har samtidigt respekt för honom. Han får oss att tänka nytt om olika ämnen som han lär ut. Även att han tar hänsyn till klassen och anpassar sina lektioner utifrån olika problem som finns. Johan är årets lärare för att han är en lärare som tar hänsyn till sina elever och är en av dem bästa historia och svenska lärarna jag har haft under mina 9år i skolan.

Niklas Alkmark

Viskaforsskolan

Emmelie Lindskog

viskaforskolan

Jag tycker min lärare ska vinna för att hon har lagt sin tid och hjärta att hjälpa oss med vårat skolarbete. Hon skapar alltid ett glatt klimat i klassrummet och hjälper varje person i klassrummet. Så fort det blir någon konflikt så är hon först med att hjälpa en. Hon låter oss ta plats i vårat skolarbete. Hon inspirerar många och är en stor förebild till oss. Hon gör skolan till något mycket roligare. Det är därför min lärare ska vinna.

Lena Rosell

Sandgärdskolan

Lena är en så himla bra lärare och inspirerar mig till att våga vara mig själv och göra mitt bästa hela tiden

Björn Dahlbäck

Bäckängsgymnasiet

Björn har under våra tre år i gymnasiet inspirerat oss till att nå upp till vår fulla potential. Han peppar oss och hjälper oss när det går trögt för oss och lyfter och ger oss möjlighet till vidareutveckling när det går bra för oss. Björn har en talang för att få alla att känna sig validerade i sina känslor och sitt beteende, mycket genom egna anekdoter från sin ungdom. Björn visar även en mycket stor acceptans och öppenhet gentemot alla, i hans klassrum är det tillåtet att vara det man är.

Melanie Meyer Johansson

Viskaforsskolan

Jag nominerar min lärare för hon inspirerar mig o min klass om mycket saker. Hon är som en storasyster för hon ger väldigt bra tips på saker som inte handlar om skolan.

Ann-Chatrine Stenermark

Bäckängsgymnasiet

Ann-chatrine har alltid gjort hennes bästa i undervisningen genom att systematiskt och snabbt dela konstruktiv feedback, och anpassa sig till situationer. Det innebär att hon, särskilt under pandemin, uppdaterat och försökt förbättra hennes lektioner för vår skull, genom att skapa tydliga mallar och lektionegenomgångar. Och gud vet hut lång tid hon satsar för att vara så effektiv och snabb. Hennes ambition för lärandet har inte gått oförmärkt. Hon är den bästa läraren som förtjänar det bästa.

Zandra Svensson

Bäckängsgymnasiet

Hon får mig att vilja lära mig och att tycka att det är kul med skolan och intressant, gillar inte att vara i skolan men blir glad på hennes lektioner, hon är ung och förstående till alla elever! Tyvärr ska hon få sparken, tycker det suger! Hon förtjänar inte det!

Pavel Aso Omar

Sandgärdskolan

Bästa läraren som inspirerar mig varje dag till att lära mig mer och mer, men samtidigt ha roligt.

Ellen Malcolm

Viskaforsskolan

Hon har motiverat mig så mycket med skolan och fått mig att älska ämnena jag innan hatat. Hon är den läraren vi alla kan vända oss till och gör skoldagarna så mycket bättre men även roligare.

Sara Petterson

Realgymnasiet

Har försökt klara gymnasiet en gång tidigare och hade det väldigt svårt. Men nu går jag ur 1an om 2 veckor och Sara är en jättestor anledning till varför. Hon har alltid utmanat mig och fått mig att vilja lära mig mer. Hon inspirerar mig och är en fantastisk lärare, både kunskapsmässigt men också pga den extrema värmen hon sprider i klassen. Hon kommer nog alltid vara min absoluta favoritlärare och jag vet om att hon också är många andras! Därför förtjänar hon att vinna detta 100 gånger om!

Erik Staaf

Realgymnasiet

Erik Staaf är en lärare som verkligen kämpar för att sina elever ska lyckas.Han ser alla, å har alltid bra tips och förslag att komma med.Hans ledarskap är en perfekt blandning mellan skoj och allvar.Han finns alltid där för än när man behöver de, oavsett vad de gäller.Och viktigaste av allt, tack vare Erik tycker jag att det är roligt att gå till skolan.De går inte att beskriva med ord hur bra Erik verkligen är.Men en sak vet jag säkert, Erik är den bästa läraren jag någonsin haft!

Markus Falk

Bäckängsgymnasiet

Markus är alltid glad och positiv och möter en med ett leende på läpparna. Man märker att han verkligen älskar sitt jobb vilket gör att man själv blir på bra humör under hans lektioner, även om man egentligen kanske inte är intresserad av ämnet. Hans positivitet och värme och sprider sig verkligen bland eleverna och man kan inte annat än att tycka om honom. Han är också väldigt duktig på att hjälpa en så man förstår, och försöker alltid göra så att alla mår bra och blir nöjda.

Niklas Alkmark

Viskaforsskolan

Du är duktig!

Cecilia Freding Arenstrand

Bäckängsgymnasiet

Cecilia har hjälpt mig och väldigt många andra elever att utvecklas. Hon har lärt känna oss elever på ett personligt plan och anpassat arbetsuppgifter till just våra behov och intressen. Hon har gjort så att skolan är något man längtar till, speciellt till hennes lektioner. Hon vägleder oss och hjälper oss att bli så bra som möjligt.

Camilla Carlander

Svanholmskolan

Hon är snäll och omtänksam och hon bryr sig om sina elever

Ida Andersson

Viskaforsskolan

Ida är inspererande och får en att jobba hårt. Man kan ha kul ofta och hon är oftast inte irriterad. Hon får en motiverad att jobba hårt och får en att nå högre.

Viola Karlsson

Viskaforsskolan

Bästa läraren och inspererande.Kan alltid hjälpa till i otrygga situtioner osv.

Nevad Subasic

Bäckängsgymnasiet

Jag nominerar Nevad då han har hjälp mig så himla mycket i skolan. Han ser till så att alla mår bra och hjälper alla som behöver hjälp. Nevad är alltid på bra humör och sprider glädje runt sig. Han förtjänar denna nomineringen då han är den som finns där för sina elever i alla lägen

Jonas Tengblad

Sandgärdskolan

Jonas är bäst helt enkelt! Han för ihop min klass på ett sätt ingen annan lärare har. Han ger oss respekt och förståelse och vi ger han automatiskt det tillbaka. I undervisningen är han väldigt tydlig och man blir intresserad att lära sig. Det bästa är att han alltid vill att varje elev ska nå så långt de möjligen kan!(Om han vinner kan ni dela offentligt)

Botkyrka

Saadet Yilmas

Botkyrka friskola

För hon är snäll, omtänksam och hon är bäst. Hon är bra på lära elever och hjälper hela tiden om man behöver det.

Per Svangren

Botkyrka Friskola

Jag tycker att min lärare ska för att det är den bästa läraren och för att han lär oss så mycket. Jag hade aldrig utvecklat om jag inte fick hjälp av honom. Jag vill nominera honom för att han också ska sluta det här året eftersom att han ska in till pension. Skulle han vinna skulle det betyda allt och vart så kul för det tror jag att han skulle bli jätteglad av. Han har jobbat som lärare mer än 40-år på Botkyrka Friskola och har aldrig tröttnat på elever och skulle vilja att han får nåt stort:)

Johan Lindelius

Tullinge gymnasium

Johan är en snäll människa som tar oss elever i första hand. Han tar tid till alla elever och ser till att alla förstår och hänger med. Han stressar inte igenom genomgången och förklarar på andra sätt om man inte förstår.Han har ett gott hjärta och sätter sig in i våran situation och anpassar utbildningen efter oss genom att förklara saker på flera olika sätt. Johan lyser upp våra dagar och inspirerar oss att vilja lära oss mer och göra bra ifrån oss.

Karin Brandin samuelsson

Tullinge gymnasium

Karin är den lärare som undervisar och motiverar sina elever bäst. Hon inspirera alla att hålla motivationen även under dessa tider.

Karin Brandin Samuelsson

Tullinge Gymnasium

Bra lärare som inspirerar sina elever att vilja lära sig mer och undervisar på ett roligt sätt.

Malek Hanna

Botkyrka Friskola

Han är bäst han hjälper när du behöver

Sergej Libov

Tullinge Gymnasium

Han inspirerar och motiverar mig i fysiken genom att skapa intressanta lektioner och genom att säga ikoniska citat som "välkommen till fysikens underbara värld".

Jelena Crawford

Fittjaskolan Botkyrka Norra

Karin Rassmucén

Falkberg skolan

Karin är den bästa läraren jag har haft. Hon gör att man vill lära sig och gör lektionerna roliga och gör så att alla förstår och även de som inte har så lätt att förstå hänger med på lektionerna.

Emma Ullbrand

Tullinge Gymnasium

Emma inspirerar mig till att lära mig mer och att våga testa saker som annars skrämmer mig. Hon gör det roligt att komma till lektionerna!

Malek kalhitmrawe

Praktiska i Liljeholmen

Tycker att Malek är en av de bästa lärarna på skolan, det är alltid kul att h honom som lärare på engelska samt tycker att han är väldigt roligt också, med honom kan man aldrig ha tråkigt på lektionerna.

Jenny Lundberg

Botkyrkafriskola

Jag vill nominera min lärare till priset språk och inspiration! Heja Heja Jenny Lundberg

Boxholm

Sara Karlsson

Naturlig och äkta lärare som lyfter hela skolan

Bromölla

Mia Bergström

Min lärare hjälper alla och är aldrig arg och vill bara tänka positivt. Vi lär oss bara mer och mer när hon är med oss. När Mia alltid är nära något går det inte o va arg och hon stöttar oss hur det än går. Mia älskar alla lika mycket och bryr sig inte hur andra ser ut eller vad för hudton man har för hon älskar alla lika mycket oavsett vad. Efter allt hon har gjort för oss tycker jag verkligen att hon är värld detta priset.

Bräcke

Ingrid Göransson

Gällö skola

Ingrid är rolig, snäll och sträng så att alla är lugna. Hon säger vad hon tycker och är oftast rak på sak. Hon är en väldigt bra lärare. Hon är duktig på att hjälpa till. Ingrid kan ge oss allt vi behöver: en utskällning, en varm kram, en komplimang eller ett musiktips. Hon borde få vinna priset i ledarskap.

Annelie Melin

Gällö skola

Annelie är snäll och sträng på samma gång. Alla lyssnar på henne. Hon är bra på nästan omallt. Det finns ingen bättre lärare. Hon brukar ibland berätta om vad hon har varit med om och det är roligt. Hon inspirerar alla. Alla i klassen gillar henne. Jag tror att alla håller med om att hon är den bästa läraren.

Inger Ojala

Gällö skola

Duktig lärare som är väldigt engagerad i oss elever, och inspirerar oss till att lära. Duktig på att lära ut och förklara.

Burlöv

Edona Sejdijaj

Vårboskolan

Edona är en väldigt motiverad och bra lärare. Hur hon får Elever att bli motiverade och jobba bra samt ha ett leende under tiden.

Åsa Simonsson

Vårboskolan

Tjena tjena! Åsa Simonsson är en inspirerande lärare och gör alla sina undervisningar sköna och intressanta. Jag har faktisk druckit kaffe med henne en gång och hon var lika skön där som hon var i klassrummet. Så fint hon är!mvh Jonas

Cecilia Renvert

Svenshögskolan

Hon kämpar för att vi elever ska utvecklas och trivas i skolan varje dag.

Veronica Ranebjer

Vårboskolan

Veronica är en jättebra lärare som är där när man behöver henne, hon är dessutom en extremt bra matematiklärare som förklarar på ett enkelt sätt. Veronica är inte bara en bra lärare, hon är en bra person också. Hon bryr sig verkligen om sina elever och ser till att de mår bra.

Båstad

Anna Persson

Strandängsskolan

Anna kom in i våra liv och räddade vårt matte och no betyg. Vi hade en ganska jättedålig lärare i 7an men till 8an kom hon till undsättning för oss alla på skolan. Hon har många elever, är ofta stressad över skolarbete men hon tar ändå hand om oss alla och vill alltid vårt bästa.

Martin Vesaid

Stranängskolan

Martin är en av de bästa lärarna jag någonsin haft, Det må vara så att klassen kan vara nere och inte fatta ett skit.Men då så hjälper Martin alla som behöver hjälp och boostar deras självförtroende! Jag har alltid motivation till att gå på lektionerna och kommer alltid ut glad och nöjd.

Martin Vesaid

Strandängsskolan

Ingela Thorstensson Thorstensson

Östra Karups Skola

Anpassar sig efter oss som elever. Hon tar in miljön i undervisningen så att vi får en större förståelse i hur naturen fungerar.

Josefin Olsson

Östra Karups skola

Under en period så hatade jag skolan. Jag hatade studier och allt med det att göra. Men sedan fick jag Josefin, jag hatade henne i början men sedan i femman började jag verkligen gilla henne. Man trivdes alltid i klassrummet och miljön var alltid trevlig. Hon gjorde skolan rolig, hon såg till att alla lärde sig och att man fick en chans att göra det i sin takt. Hon stärker ens självkänsla genom att visa hur duktig man verkligen är! Och hur fantastisk man är.Min självkänsla är SJUKT mycket högre!

Birgitta Johansson

Strandängsskolan

Jag tycker att Birgitta ska vinna eftersom att hon har lärt mig men också alla i vår klass så otroligt mycket. Vi har bytt lärare flertal gånger och efter varje lärare har matte viljan gått ner, men när Birgitta började i vår klass tror jag att stämningen direkt förändrades. Hon har fått oss alla, att inte bara bli bra på matte, utan hon har också fått oss att skratta. Inte bara lär hon ut bra men hon klarar även av att rätta 20+ prov på bara 1 dag.

Dals-Ed

Marie Andersson

En skicklig lärare som verkligen gillar sitt ämne och får oss att vilja lära mera.

Danderyd

Juhani Saari

Viktor Rydbergs Samskol

Juhani är en obeskrivligt bra lärare som ser till att upplysa de värderingar som skolan har men även de grundläggande mänskliga värderingar och attityder. Det gillar jag mest med Juhani, han uppmärksammar inte bara stora problem utan även de små som man ofta inte tänker på. Jag fascineras även av det faktum att han aldrig slutar tjata på om mänskliga rättigheter och lika-behandling, det underlättar när han väcker vett i andra elever eftersom att man själv oftast inte vågar ta upp de problemen.

Ninmar Malki

VIktor Rydberg samskola

Ninmar har fått mig att se fram emot mattelektionerna, när jag alltid hatat matte. Hon har stärkt mitt självförtroende, då hon alltid visat att hon tror på mig fastän jag inte gjort det själv. Hon förklarar på olika sätt och ser till att vi är delaktiga i undervisningen. I klassrummet skapar hon en trygg miljö där alla elever kan vara sig själva och känner sig sedda. Ninmar har ett kärleksfullt förhållningssätt mot alla elever, där hon verkligen bryr sig att det går bra för var och en av oss.

Jennifer Moudi granberg

Vasaskolan

Hon lär ut en på ett bra sätt så man förstår, och hon gör ett extra bra stöd för dom som har en diagnos typ dyslexi, och hon är ett stöd i allting både i sitt ämne och bråk på ett bra sätt, hon är rolig och får en att skratta hela tiden, när jag har det som svårast då vänder jag mig till henne. Älskar dig Jennifer. Bästa Läraren

Carl Mellerot

Vendestigens Skola

Han är en bra lärare som alltid lyssnar på oss elever. Han är snäll. Han ser alla i klassrummet. Han undervisar bra. Om nån är ledsen så har han tid att trösta. Han låter oss hjälpa till med lektionernas innehåll. Han gör att det är roligt att gå till skolan.

Marie Gustafsson

Vendestigens Skola

Hon visar respekt mot alla elever. Hon ger oss ideer - om hur vi tex kan förbättra ett arbete. Hon kan allt på skolan. Känner eleverna sedan de började på skolan. Hon lyssnar på alla. Hon hjälper till att reda ut situationer som uppstår - hon är helt enkelt bäst!

Jonas Cederqvist

Fribergaskolan

Han är riktigt bra för att han lär ut sina elever så bra saker så att man verkligen fattar tills prov eller läxor och han gör bara lektionerna mycket roligare än vad dem behöver vara som ibland så kör vi quiz på något so ämne och lektionerna är alltid roliga

Masai Björkwall

Viktor rydberg Samskolan

Han engagerar sig så himla mycket till våra kunskaper och ser alltid till att vi får den bästa möjligheten att få bästa betyg. Jag har aldrig sett en sån ambitiös lärare innan.

Degerfors

Jennifer Olsson

Möckelngymnaset Degerförd

Första gången jag hade träfat henne så hade jag desperation och jag hade slutat att göra det jag tycker om och det är att måla då så var hon med mig alltid när jag alltid hörde från andra att jag kastar bort min tid och att jag inte kan bli konstnär men hon var inte som alla andra hon stöttade mig verkligen och lämnade aldrig mig hon var där hela tiden i vilket tid som häls alltså inte bara skoltiden.Hon gör mig glad och positiv, stöttar mig alltid när jag är ledsen hon hjälper mig med alt

Lise-Lotte Strandberg

Stora Vallaskolan

Lise-Lotte är helt fantastisk. Hon får alla i klassen att känna sig att de är duktiga, även fast de kanske har det jobbigt med ämne i skolan så får hon sina elever att känna att de kan. Huvudsaken är inte att de är bäst och klarar allt, utan att de försöker. Vi pluggar och lär oss saker på roliga sätt och man lär sig mycket på det. Hon är också väldigt förstående, förstår om man har en dålig dag. Men framförallt ser hon till så att alla får säga sitt och att man respekterar varandra. Hon är bäst

Ekerö

Ali Kartout

Birkaskolan

Ali Inspirerar alla oss till att vara bättre individer då han ger oss bra övningar och vet att det är viktigt med vila. Ali har även stått ut med mycket som t.ex. Rasism.

Magnus Hall

Birkaskolan

Vet ej vad jag ska skriva

Arantxa Saloni-Gomez

Birkaskolan

Jag tycker att hon är snäll mot alla elever och behandlar alla lika. Hon gör lektionerna mycket roliga och man skrattar mycket på hennes lektioner. Hon är bra lärare och förbereder bra material inför proven.

Carl-Åke Larsen

birkaskolan

han inspererar mig med att jobba

Jorge Reis

Birkaskolan

Jorge är den läraren som får alla gå till skolan. Han är alltid positiv. Han gör att alla vill jobba. Han lär oss mycket och alltid på ett roligt sätt. Han får även det tillbakadragna att få visa sin kunskap och personlighet. Han är helt enkelt bäst. En skola är ingen skola utan Jorge. På hans lektioner har alla kul, jobbar bra, inspererande, nytänkande, hittar alltid på saker som får alla att ha kul samtidigt som man lär sig mest. Jorge är bäst och alla älskar honom. Jorge är framtiden.

Simon Herrman

Birkaskolan

Jag väljer att rösta på Simon. eftersom han stärker min självkänsla så himla mycket! Vi brukar ha party med honom i klassrummet H, för han kommer alltid in på våra fester och ska alltid säga något vettigt. Han undevisar i Idrott och ger så himla bra betyg, på ett prov fick alla A+ i betyg. Han är så himla rättvis och gör alltid sitt bästa för oss elever. Han är så cool och bra. VI ÄLSKAR DIG SIMON

Eksjö

Pernilla Andersson

Eksjö gymnasium

Pernilla motiverar sina elever till att försöka sitt bästa hela tiden. Med hennes öppna och varma sätt att leda. Motiverar hon alla till att alltid ge 100%. Hon är en inspiration till alla elever hon har inte bara ekonomer utan även de tillvals elever som hon har. Hon finns även alltid att prata med om man har problem som inte är skolrelaterade. Pernilla är en av anledningarna till att jag är nöjd med mitt gymnasieval. Hon stötar alltid sina klasser och uppmuntrar dem till att bli bättre.

Kristina Björklund

Prästängsskolan

Hon är fantastisk och väldigt engagerad i hos elever och skolan. Hon gör vår skolgång bättre och hjälper oss att trivas.

Emmaboda

Tobias Petersson

Bjurbäcksskolan F-6

Jag och mina klasskompisar vill nominera våran lärare till lärargalan för att han ser till att alla elever trivs och jobbar på. Även att alla elever har roligt. Han har jobbat med oss sedan ettan och nu har vi vårt sista år med honom. Han är alltid trevlig och en bra arbetskamrat. Han får mycket beröm från sina arbetskamrater och elever. Han förtjänar att vinna för att han är VÄRLDENS bästa lärare. Vi elever har en stark och bra relation med vår lärare. Han ställer upp i alla lägen. Han är BÄST!

Enköping

Katarina Enqvist

Rombergaskolan

Min fröken är den bästa som kan finnas. Om hon skulle vinna galan skulle det betyda så mycket för oss i våran klass. Katarina är snäll,omtänksam,hjälpsam och alla andra positiva saker som finns. Jag hoppas att hon vinner galan😁

Viktor Edström

Kunskapsskolan Enköping

Det finns ingen elev som Viktor inte har sett och tagit till sig. Varje dag sitter han långa timmar efter skoldagens slut och tragglar igenom de olika ämnena eller livskriserna med olika elever. Ofta även gamla elever som söker sig tillbaka till honom. Viktor blev som en vän, kurator och ledare på samma gång. När tjejerna i klassen vittnade om sexuella trakasserier i klassen i filmen #femton, höll Viktor eb extra lektion för samtliga elever i årskursen om sexuellt våld och fick oss trygga. Tack

Eskilstuna

Mats Pettersson

Stålforsskolan

För att han inspirerar oss till att arbeta och vilja utveckla oss själva inom no. Han respekterar alla oss och bidrar med en god stämning i klassrummet. Han hjälper till om vi behöver hjälp. Väldigt duktig på sitt ämne och beskriver/förklarar väldigt bra. Han får alla i klassen att vilja vara med och anstränga sig på lektionerna.

Oli Gråhed

Rinmangymnasiet

Oli är en av de duktigaste lärarna jag haft. Hennes kunskap är "out of this world" och hon hjälper mig alltid. Hon besvarar alltifrån komplexa till nästan dumma frågor med lika mycket motivation och precision. Hon ger inte upp förrän man förstår och vill genuint att vi ska lära oss. Oli är en av de mest motiverade lärarna jag träffat och älskar verkligen sitt yrke. Oli Gråhed ser till att du når dina mål och är en av grundpelarna på Rinmangymnasiets Naturvetenskapsprogram!

Annie Klingstam

Slagstaskolan

Hon är jätte schysst men inte bara att hon är schysst hon jobbar inte bara för pengar utan hon jobbar med hjärtat hon får mig att må bättre. Det finns tider där jag har det jätte svårt i skolan eller när jag är irriterad då kan hon få mig på ett bättre humör. Jag har aldrig haft nån som kan få mig på ett bättre humör men just Annie har lyckats med det man förstår verkligen i det hon säger på ämnena men om man inte gör det så förklarar hon jätte bra. Jag tycker att Annie är världes bästa lärare.

Sami Salloum

NTI Gymnasiet

Genom den goda vilja och respekten Sami visade för alla elever i klassen så inspirerade Sami mig att bli en trevligare person och att sluta ta allt jag har för givet.

Linda Farance

NTI gumnasium

Sanne Welin

Realgymnasiet Eskilstuna

Hon bryr sig om hur man mår privat och lägger inte bara all fokus på plugget som vi har. Hon får oss att skratta samtidigt som vi lär oss.

Helene Alentun

Slagstaskolan

Jag vill att min lärare som heter Helene vinner detta för att hon är den bästa läraren man kan önska sig. Hon förstår folk, hon är trevlig, hon lär ut på ett roligt sätt, hon är hjälpsam, omtänksam, hon kan bli arg men det måste ju alla lärare bli någon gång,hon e såklart också snäll och bara allmänt bäst! Så det är därför våran klass tycker att Helene borde vinna!

Emil Malmkvist

Slagstaskolan

Emil malmkvist är en lärare som motiverar folk om de inte kan upgifterna. Han är altid positiv och om det är en dålig stämning då försöker han att göra alla glada. Nästan hela vår klass tycker han är värdens bästa lärare. Han försänar att bli nomenerad. Han har ett stort hjärta och är emot mobbningEmil om du ser det här ville jag bara säga att du är värdens bästa lärare Med väldig hälsningar emanuel din gamla konstig hyperaktiv elev

Eslöv

Carolina Ignell

Carl Engström-gymnasiet

Carolina är kvalificerad till priserna för språk, inspiration och ledarskap. Hon har en förmåga att så frön av intresse i områden som tidigare varit helt ofruktbara. Detta åstadkoms genom att väva in nyanserade perspektiv i utlärningen och garanterar att varje lektion bidrar med aktuella och spännande infallsvinklar, vilket resulterar i en interaktiv miljö med utrymme för tillväxt av nya idéer. Carolina får varje elev att känna sig uppmärksammad och skapar en familjelik miljö i klassrummet.

Clint Hurtig

qsi

Lätt bästa läraren, lär väldigt bra och har bra humor. Alltid på bra humör och glad på alla elever i vått och tort. Sveriges bästa lärare utan tvekan!

Fagersta

Sven Johansson

Alfaskolan

Sven är den varmaste människa jag träffat. Han har en oerhörd skattkista full med erfarenheter och kunskap som han delar med sig av i sitt klassrum och alla runt omkring honom. Han SER eleverna och hans största styrka är att skapa harmoni i en elevgrupp. Alfaskolan kommer förlora en sann inspiratör när han nu i juni 2020 går i pension. Tack, Sven.

Ann-Charlotte Hauki

Mariaskolan

Jag vill nominera Ann-Charlotte på grund av hennes vilja att lära ut och få elever att utvecklas. Hennes drivkraft och all tid hon lägger ner på sitt jobb borde uppmärksammas. Jag tror att få är som henne och därför känner jag att hon behöver synas och höras mer. Hon är min förebild och har fått mig att lyckas med det jag vill och jag är en av många. Bästa läraren!!

Falkenberg

Madeleine Gunnarsson

Drottning Blanka

Min favoritlärare har gjort väldigt mycket för mig. Från att hjälpa mig i svåra situationer utanför skolan till allt hjälp hon gett mig med mina studier.

Linda Olsson

Tångaskolan

Min lärare är helt enkelt bäst! Hon har alltid funnits där för mig och lärt mig allt jag kan. Hon har gett vår klass en gemenskap och gör varenda lektioner rolig. Jag känner att jag måste ge henne något speciellt för 3 fantastiska år med henne. Har haft det svårt i skolan som yngre, de berodde på både lärarna och eleverna. Men hon har fått mig att känna mig som en av de. Jag längtar till att gå till skolan när jag vet att en så bra lärare med så bra lektioner väntar på mig.

Karin Dahl Blennskog

Vinbergsskolan

Jag tycker hon är Sveriges bästa lärare för att hon är bra på att lära barn och hon är snäll och rolig! Hon gör att jag vill gå till skolan varje dag!

Christine Lempe

Tångaskolan

Jag tycker min lärare ska vinna! Hon har verkligen det som en bra lärare ska ha! Hon har liksom... en grym talang inom sitt jobb, och hon ÄLSKAR verkligen oss elever. Jag kan säga att jobba med barn, är det bästa hon vet, verkligen. Hon får oss elever att verkligen inse, lära och helt enkelt få oss att ge en annan positiv sida av skolan. Kankse svårt att förklara men.. hon får ”tråkigare” saker att liksom vridas om till något kul. Hon får oss i klassen att verkligen sikta på det bästa.

Falköping

Torbjörn Midnäs

Flobyskolan

Han har stått ut med en problem klass i tre år, han gör allt som ingen annan lärare gör. Han tar allt extra jobb som behövs göras och tar ansvar som att han vore allas mentorer. Tornjörn är den bästa läraren jag haft. Hur omotiverad man än är så får han en att bli motiverad och inspirerad.

Emil Malmkvist

Slagsta Skolan

För att han lär en matematik speciellt bra

Falun

Johanna Johansson

Bjursåsskolan

Johanna är världens bästa lärare och jag kan med säkerhet säga att alla i min klass håller med. Hon hjälper alla och ser till att alla känner sig välkomna. Utan Johanna hade våra 3 år på högstadiet varit så mycket sämre. Hon fattar att vi kan vara trötta ibland och hon gör alltid det bästa utav situationen. Hon gör så att vi vill lära oss mer och jag tror alla i klassen kan hålla med om att utan Johanna Johansson hade vi inte haft någon motivation till att jobba och vilja få bra betyg i skolan.

Winston Smith

Internationella engelska skolan falun

Winston men på min skola känd för Mr Smith är den läraren jag aldrig trodde skulle få mig att gilla matte.Under hela mitt liv har jag haft svårt för matte men även tyckt att de varit det tråkigaste ämnet i skolan.När Mr Smith blev min matte lärare har jag sett hela ämnet med ett nytt perspektiv.Inte att man lär sig matte bara för att man blev tvungen utan för att det är väldigt kul och intressant.Jag har blivit bättre på matte och utvecklats mycket tack var det min lärare.Min största inspiration

Helena Wallenlöv

Britsarvsskolan

Jag har haft Helena i sv/eng sen åk 8, går min sista termin i 9 nu. Lektionerna vi har haft med Helena har aldrig varit tråkiga, hon ser alla elever och lyfter upp alla. Om det är någon som förtjänar att nomineras så är det Helena. hon finns alltid där om man behöver hjälp i skolarbetet med hon är också ett fint stöd och ger bra råd och tips om man har några problem. Fina och bästa Helena hon förtjänar denna nominering så mycket som hon jobbar, sliter och bryr sig om oss elever!

Victoria Wallner

Internationella engelska skolan (ISEF)

Jag tycker at Victoria Wallner bör vinna för att hon är en en mycket bra lärare och mycket omtyckt. Jag har haft henne som lärare i no och teknik och jag har lärt så många saker och utvecklat min kunskap. Hon får mig att sträva till att lära mig mer och gör det på intressanta men samtidigt lärorika sätt. Hon bry sig enormt mycket om sina elever och tar hand om de. Hon är inte strikt men vet gränsen mellan att ta saker seriösa och leka. Hon har alltid en bra tidsplanering så man får leka & plugga

Karin Nilson

Gruvrisskolan

Hon är BÄSTA läraren i världen!❤️❤️❤️❤️❤️! Det finns ingen anledning till varför hon inte skulle bli vald

Josefine Mander

Gruvrisskolan

Jätte snäll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Omtänksam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Super roligt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Energisk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Intreserad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nyfiken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Enttusiastisk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mång smidig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ambitiös!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nominerad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dalarnas bästa läsare !!!!!!!!!!Envis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rolig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Du är bäst Josefine ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Helena Wallenlöv

Britsarvsskolan

Hon får en att bli sedd i klassrummet. Hon ser alla i klassrummet och stärker min självkänsla. Helena får mig att tycka att jag gjort ett bra jobb på mina uppgifter, och får mig att känna mig nöjd med det jag gjort för att hon är väldigt entusiastisk när hon pratar om mina texter och andra uppgifter. Hon lämnar en glad känsla hos mig efteråt. När vi i klassen blir bombade med prov och läxor så lägger hon inte på mera prov och uppgifter som ökar stressen utan låter oss ta det lite lungt.

Peter Björklund

Britsarvsskolan

Jag gillar peter han är rolig och har rolig lärnings stil.

Linda Forsell Asp

Främbyskolan

Hon är stöttande och tycker bra om alla elever :) Är rättvis och snäll. Hon lär mig bra matte och man vill bara lära sig mer! När lektion är tråkig och ingen vill göra någonting! Men med bara att le så är klassen på ett toppen humör! Jag vill snälla att hon ska få känna sig speciell och veta hur bra som lärare hon är! Skrattet av alla mina klasskamrat gör mig så glad! Och jag är så glad att ni gjorde detta så att ens lärare får känna sig speciell! Tack så super duber mycket! Och tack igen :D!

Filipstad

Lena Gille & Karolina Björk

Åsenskolan och Nykroppa skola

Skickliga lärare som gör skolan till en bättre plats.

Finspång

Magnus Vikinge

Curt Nicolin-gymnasiet

Jag har haft det tufft i mitt liv och hade det extremt tufft i grundskolan men när jag började på gymnasiet och fick ha Magnus som min mentor så ändrades det direkt. Han vill alltid att man ska må bra och klara av skolan och då hjälper han till så mycket han kan. Han ser varje elevs olika svårigheter och gitter en fungerande lösning som passar just den individen. Han har själv sagt ”jag jobbar som lärare för jag vill ge elever det jag själv inte fick”

Flen

Britt Ling

Kyrkskolan

Hon säger inte bara att vi ska lira oss det, hon gör det lilla extra och förklarar varför vi måste kunna det när vi blir stora. Och inte bara säger att det är bra att kunna som många lärare gör. När man ska ha matte så sitter man och håller tummarna för att det är Britt man ska ha. Hon har gjort så alla vi 30 elever både fyror och femmor är riktigt förbereda till sexan då det är nationella prov. Ingen kan vara nervös till ett prov när man har denna fantastiska lärare Britt Ling. Värdens bästa!!!

Maria Gustafsson

Stenhammarskolan

Maria är en underbar lärare Maria får hela klassen att skratt och le varje gång vi går ut från klassrummet även om vi misslyckas i en av kriterierna så hjälper hon alltid oss att höjas eller förbättras

Jon Carnesten

Stenhammarskolan

Jon är en av de bästa lärare jag någonsin har haft. Han fick mig att tänka nytt och tycka att engelska faktiskt kan vara roligt. Jon anpassar utbildningen efter nivå pch ser till att alla hänger med.

Louise Bergman Olson

Bruksskolan

louise är bäste på matematik

Cathrine Dolk

Stenhammarskolan

Jag tycker att Cathrine Dolk ska vinna lärargalan då hon är en mycket insperierande och fin människa på så många olika sätt. En grund till en stabil framtid, en längtan till att få kliva ut på egna ben, efter all kunskap hon gett mig. Känna sig trygg i sig själv och se andra människors värde är något som Cathrine lärt mig. Försök, gör om, försök igen, tillslut kommer du lyckas och då finns det endast en person du har att tacka, dig själv! "Lev livet som du förtjänar"-Chatrine Dolk

Christina Dieden

Stenhammarskolan 7-9

Jag tycker att Christina ska vinna för att hon är en inspirations källa. Christina är alltid motiverad och engagerad. Jag tror aldrig jag träffat en lärare som är så väl förberedd inför en lektion som henne. Om någon inte förstår så ger hon sig inte förens personen ifråga förstår. Hon försöker att få alla att känna sig bra oavsett resultat på till exempel ett prov. Hon får än alltid att bli glad. Hon är en riktig inspirationskälla.

Christer Lundin

Europaskolan Malmköping

När jag gick i 6an så hjälpte han mig med matten så jag kunde klara mig i 7an och han gjorde så jag fick godkänt i so ämnena och engelska. Och han är bara en fantastisk lärare. Han har min lillebror nu i alla ämnen och han har väldigt mycket ångest och så och christer hjälper så han orkar gå till skolan och fortsätta kämpa. Så vill nominera honom för en hjälpande och fantastisk lärare

Christina Hill

Peter Hedblom

Stenhammar

Astrid Andersson-Dahlgren

Bruksskolan

Jag tycker att hon är en bra och rolig lärare.Jag älskar när vi har historia.Jag lärde mig massor av vad som har hänt i det förflutna.Tack vare henne så har jag blivit inspererad att viljat låna mer historie blöcker än vad jag annars hadde gjort.Hon är även en bra Bild lärare.Vi har gjort mycket roligt och en av det vi har gjort är krukor och det var jätte jätte roligt.Vi gjorde fyra olika krukor och jag tog hem dom och dom blev fina.Det är väldigt roligt att ha olika lektioner som historia/bld

Madeleine Fantl

Hon hjälper mig när jag behöver hjälp och anpassar när jag ber om det.

Forshaga

Helena Melin

Dejeskolan

jag vill nominera min lärare för att hon är bra på att förklara hur man ska göra. hon blir inte lätt arg hon är snäll och bra.

Isabelle Loob

Grossbolsskolan

Jag vill nominera Isabelle lobb för att hon tar hand om alla, hon gör så att alla blir glada hon är världens bästa fröken och hon har världens bästa humor♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Färgelanda

Ellinor Wikman

Ellinor är en lärare som alltid får en på bra humör. En uppgift man kanske tycker är jättesvår kan bli så enkel med hjälp av henne utan att hon berättar svaret. Hon är duktig på att sprida kärlek till klassen. Hon förstår barn väldigt bra och kan se hur man mår. En av de bästa sakerna med våran fröken är att hon låter oss få säga det vi vill om uppgiften, och hon lyssnar alltid färdigt. Hon är oftast alltid glad. Hon har alltid en trevlig röst mot klassen. Det är därför hon är den bästa läraren!

Gagnef

Birgitta Östgårdh

Mockfjärd

Bibbi är den lärare som betytt allra mest för mig. Hon har hjälpt och hjälper mig och många andra genom skolan genom nytänkande idéer och anpassningar efter individer. Hon visar ett otroligt starkt och tydligt ledarskap. Utan henne skulle jag aldrig hamnat på Aftonbladet, SVT, P4 osv. Jag skulle nog heller aldrig varit klimataktivist. Hon är den läraren som alltid frågar hur en mår i korridoren, som alltid fokuserar på elevens bästa och undervisningen efter måendet! Utan dig vore jag ingenting!

Gislaved

Katarina Melin

Lundåkersskolan

Maja Rothén

Lundåker-skolan

Jag tycker Maja Rothén är en fantastisk bra lärare. Hon inspirerar många och hon har inspirerat mig otroligt mycket. Hon hjälper verkligen om man behöver hjälp och hon förklarar allt super tydligt och har allt planerat så vi elever är förberedda och så att vi elever har koll.

Freja Clarke

Lundåker

Freja är jättesnäll och cool! Jag gillar henne som lärare!

Amer Suskic

Lundåkerskolan

Amer är en lärare som sprider väldigt mycket positiv energi. Han ser alla elever även dom han inte undervisar, han bryr sig om alla och hans prio ett är att alla ska må bra. Han lyssnar på alla elever oavsett vad. När han inte har lektion är han i korridoren och pratar med oss elever. Han är rolig och en mästare på att skämma ut sig men när det behövs är han seriös och hjälper till. På lektionerna ser han till så alla är med och ändrar regler så alla kan vara med. Han är en fantastisk lärare!

Maria Nyström

Åsenskolan

Varje SO lektion blir jag så inspirerad av ditt sätt att lära ut. Jag har aldrig haft en så bra lärare som du och som fått mig att förstå så mycket. Ditt upplägg på lektionen är så bra och man tröttnar aldrig på dina lektioner. Du förklarar så bra och du kan verkligen dina ämnen!! Ibland tänker jag”man skulle kanske försöka satsa på att bli en lärare som du” för det behövs verkligen. Jag vet inte hur du gör det, men fortsätt så! Du är så begåvad! Alla lärare borde vara som du!

Ted Forslund

Lundåker

Ge honom priset

Gnosjö

Frida Samuelsson

Bäckaskolan

Hn är bäst, rolig och vi har väldigt kul med henne.

Gotland

Pernilla Grafström

Vänge Skola

Alla ska kunna jobba bra och i en lugn arbetsmiljö. Hon försöker att alla ska vara delaktiga och hennes snällhet gör henne sträng. Även ifall om hon är allderles för snäll så har vi respekt för henne.

Erika Sandgren

Guteskolan

Jag tycker Erika skall vinna för hon är en av det mest varma och omtänksamma personer jag träffat. Om man är nere så bryr hon sig och om man behöver hjälp så vill hon hjälpa en även om det inte handlar om skola. Hon är glad och ger en hopp, från dag ett i höstas så har hon varit där och det är skönt att ha en lärare som hon. Hon ger stöd och behandlar en som om man vore hennes eget barn. Hon är lätt att prata med och märker om något är fel, hon bör vinna för att jag och klassen älskar henne.

Ann-Louise Hansson

Endre skola

Jag vill nominera min lärare för att hon sedan dag ett har inspirerat mig att vilja lära mig mer och hjälpt mig att utvecklas. Hon ser alla och ser till att alla hänger med och deltar. Jag tycker om hur hon undervisar, på olika, lite roligare sätt så att vi inte bara jobbar i böcker utan lär oss genom att läsa, se på film och diskutera.Utöver det vill jag säga att hon inte bara är en bra lärare utan också en jättefin människa, som man mår bra av att vara med.

Cristina Maria Llanos Corcuera

Wisbygymnasiet

Cristina är en lärare som ser alla, vill hjälpa alla och se alla lyckas i livet. Hon är en lärare som får oss elever att vilja lära oss, utmanar vår nyfikenhet med hennes egna. Jag kände mig speciell från första mötet med Cristina och blir alltid lika varm och glad av att gå på hennes lektioner. Jag älskar spanska och är därav mycket tacksam att just jag fick Gotlands bästa lärare! Kommer aldrig glömma henne och kommer alltid vara lika tacksam för hennes engagemang. En klippa utan dess like.

Grums

Helen Lundberg

Jättestenskolan

Hon är väldigt bra och lär oss allt vi vill lära oss, har vi några frågor så hjälper hon gärna till. Och hon är en väldigt snälla lärare

Grästorp

Gisela Eriksson

Centralskolan 4-9 grästorp

Vår lärare är alltid glad hon stöttar oss och hon tycker ingen är sämre en någon annan. Gisela skrattar nästan alltid men lär oss endå vad vi ska kunna. Gisela gör alltid alla lektioner vi har roliga. Vi kör tex: quizlet, kahoot, kollar på film och gör olika filmer

Gävle

Emelie Alm

Sjölinsgymnasium

Emelie - en otroligt inspirerande och grym lärare! Hon hjälper oss elever att komma framåt och ger oss alla möjligheter och lösningar vi kan behöva. Emelies energi gör ingen besviken och matten blir till och med rolig men en så bra lärare som vi får ha. Jag är tacksam för den tid och det arbete Emelie lägger och ger oss elever. Jag uppskattar även att hon ser oss, samt att hon verkligen tänkt till! Finns så mycket mer gott att säga om denna lärare och hennes goda inställning stärker oss!

Fredrik Jissbacke

Polhemsskolan

Fredrik är en enastående lärare med humor och en pushande karaktär som driver mig som elev framåt. Fredrik inspirerar mig och alla andra i klassen att vara vårt bästa jag. Han bryr sig om alla i klassen och han märker om något inte riktigt är som det ska. Fredrik är väldigt bra på att lära ut. Jag vill nominera Fredrik till årets lärare för att han är bäst.

Göteborg

Angelic Kitti

Bergsjönskola

Hon är alltid trevligt och man känner sig trygg när man är med henne. Hon bryr sig mycket om oss elever och gör sitt bästa för att vi ska få ett bra betyg. Hon är alltid snäll men ändå stenhårt men vi är märker inte det för att hon förklarar jättebra när hon undervisar oss.

Linnéa Stridh

IES Johanneberg

Min lärare är bäst. Hon ger ut tips och bryr sig. om man har det svårt så hjälper hon en alltid även od är stökigt. Även om är iriterad har on alltid en lung röst. Hon ser till att alla alltid är färdig och att alla har ett bra humör. Hon skrattar och får många att skratta. Hon äe en bra blanding av allt man kan önska isg en lärare hade. Hon är bäst.

Linnéa Stridh

IES Johanneberg

Min lärare är bäst. Hon ger ut tips och bryr sig. om man har det svårt så hjälper hon en alltid även od är stökigt. Även om är iriterad har on alltid en lung röst. Hon ser till att alla alltid är färdig och att alla har ett bra humör. Hon skrattar och får många att skratta. Hon äe en bra blanding av allt man kan önska isg en lärare hade. Hon är bäst.

Mattias Maxe

IES Johanneberg

Jasmine Tamok

Internationella Engelska Skolan Johanneberg

Detta är en extremt bra lärare som brinner för det hon lär ut och ser alla i klassen och gör allt för att alla ska ha samma förutsättningar och hennes sätt att lära ut är strukturerat och tydligt. Man blir lätt intresserad av de hon lär ut då hon gör det på ett bra sätt.Hon är även som sagt rättvis och hur snäll som helst.Helt enkelt en underbar lärare sån som alla borde ha. Så hon är välförtjänt av det här priset.Hon pluggar till engelsklärare samtidigt ändå så gör hon allt för hennes klasser.

Magnus Bälter

Sjölins gymnasium

Magnus gör det roligt att komma till skolan, han ser oss elever som människor och inte bara att kan ska lära något till oss, han har inte bara lärt mig otroligt mycket inom naturvetenskap han har hjälpt mig psykiskt också, hur jag ska planera mina dagar och minskar min stress nivå

Ranjan Lassinantti

Santosskolan

Ranjan är den bästa matteläraren eftersom han ger alla en chans till förbättring och det stöd man behöver som elev. Det är viktigt att kunna balansera enskilt arbete med gemensamma genomgångar och det tycker jag att Ranjan gör bra. Ranjan kan ta skämt som gör undervisningen roligare och skapar en bättre relation mellan lärare och elev. Ranjan ger oss en varierad undervisning vilket är viktigt för att man ska bli motiverad. Ranjan är därför i särklass den bästa matteläraren i Sverige.

Professor Doctor Yohanes Wolde-Senbet

Framtidsgymnasiet i Goteborg

Han är duktig och jobbat 140 timmer per veckan.Han är också jätte uktig på IT-Teknik.Jätte jätte duktig på Physics.Han tycka om alla ämnen först och främst på Mathematics and Moderna Physics.Han har bra närvarå på sin arbetspltsen och vissar respection till var och en inne på skolan eller i hele Academedia AB, det största utbidnigsföretaget i Norden.MVH.Husain Muhammadi.

Niklas Forslund

Önneredsskolan

Niklas är bästa läraren. Han lär ut allt vi behöver och han får än att alltid vilja fortsätta på lektionen eftersom han får dem så intressant.

Catherine Nestenborg

Lilla samskolan

Hon är en snäll, rolig och förstående person. Hon gör alla lektioner roliga och hjälper en. Cathrine har en kämparglöd som gör att eleverna jobbar och agerar framåt. Hon gör alla synliga och välkomnar alla till hennes klassrum. Hon kan verkligen ta fram det bästa hos alla. Hon är helt otrolig på många sätt men hon är en sån inspiratör för många och jag är så glad att jag fick ha henne som min lärare

Artem Sokolov

Internationella Engelska Skolan Johanneberg

Per Olof Backman

Internationella Engelska Skolan Johanneberg

Han är den roligaste läraren och han är en duktig lärare som gör att man vill studera. Hans favorit lag är IFK göteborg och är varför jag röstar på honom.

Fredrik Lövhal

IES johanneberg

Han är en välldigt speciel lärare med en mycket bra personlighet när man har träfat honom så kommer man aldrig att glöma honnom

Hannele Baarman

Internationella Engelska Skolan Johanneberg

Ms. Baarman stöttar alltid hela klassen och ser till att vi inte har det stressigt. Hon anpassar inlämningar och prov så att vi får minimal oro och uppmuntrar alla elever till att kämpa och göra sitt bästa!

Cong Vo

Drottning Blankas gymnasieskola Centrum

Jag tycker han är en bra lärare och framförallt bra på att inspirera och motivera eleverna. Han får lektionerna roligare genom att skapa ett band mellan eleverna genom att sjunga tillsammans och ha kul men samtidigt lära sig matematik. Det gör att man vill komma till lektionen eftersom man vet att den kommer att bli rolig och lärorik.

Amanda Strand

Drottning blanka Göteborg centrum

Amanda är en ny lärare men har lärt känna oss elever så fort och visat sån himla känsla och omtanke om alla oss! Har aldrig någonsin varit med om en lärare som brytt sig om sina elever så genuint som hon gör! Finaste läraren ever!

Jennifer Stoltz

Gymnasieakademin

Jennifer är den bästa läraren jag någonsin haft. Hon är inte bara en lärare för mig utan en god vän som jag kommer ha med mig hela livet. Hon har hjälpt mig så mycket, tror inte jag hade varit den personen jag är idag utan henne.

Maria Aydin

Hultskolan

Maria är alltid omtänksam, tänker positivt, vi gör alltid roliga saker på idrotten, hon tänker alltid på oss elever och vad vi tycker är kul. Vi gör roliga hinderbanor, lär oss supermycket av henne och hon är alltid supersnäll, rolig och har bra tålamod med oss.

Anastasia Diakou

IES Johanneberg

I think you are a teacher who inspires me to become a better student. You motivate everyone in a different way that I think works very well. Even though I am not the smartest during the tests, I think you are very good at teaching, all my other past math teachers have not understood how I work but you have been the best at it.Thank you for being you! :)

Andreas Wolmar

Hultskolan

Andreas är en super bra lärare, han är snäll, rolig och är jättebra på att lära ut på ett roligt och interesant sätt. Han inspirerar varje dag och gör det roligt att lära. Han är unik och kan förvåna en när som helst med sin livliga fantasi. Han förbereder oss för framtiden så att vi ska kunna bli så bra som möjligt! Andreas är en super bra lärare och förtjänar att vinna.

Beryl Low

IES Johanneberg

Ms Low är en jätte bra lärare och hon försöker få oss att verkligen lära oss Matte och hon är en jätte bra lärare. Jag vill att hon vinner för hon jobar hårt för att vi ska lära oss något.

Sarah Salvemini

IES Johanneberg

Jag tycker att hon är grymt bra på att undervisa, hon har grym självförtroende och har en utmärkt självkänsla bland undervisning och bland elever och människor.

Jenny Fors

Nygårdsskolan

hon är bra på att lära ut och hon är rolig. Allmänt en riktigt bra lärare, alla behöver en Jenny!Jenny kan anpassa sig till olika elever och hon kan lära ut på många olika sätt vilket är väldigt bra, speciellt inom matematik. Det är bra fokus på jennys lektioner samtidigt som det är roligt att vara där. Hon har en bra balans på hur det är fokus och samtidigt roligt och en "skön" stämning.

Emelie Alm

Sjölins Gymnasium

Emelie är en sån underbar och härlig människa, hon är alltid glad och har 110% energi oavsett vad det är för dag eller vad vi gör. För mig som inte gillar matematik så har hon influerat mig till att tycka om det mer än vad jag gjorde tidigare, samt att hon är väldigt duktig på att lära ut! Jag tror att vi alla i min klass kan enas om att Emelie är den bästa läraren vi har på skolan. Det fungerar inte att dra och släppa på övningen ovan, så jag säger ordningen här: 1,6,3,2,5,7 och 4.

Joakim Leipe

Sjölins gymnasium

Han får en att tänka om och tänka utanför boxen, varför de är som de är, varför de blir som de blir osv Han motiverar en och hjälper en att ta tag i saker som man annars har svårare att göra

Martina Adolfsson

Donnergymnasiet

Frida Pernesten

Sjölins Gymnasium Göteborg

Jag har aldrig tidigare haft en lärare som lärt mig så otroligt mycket och som ständigt motiverar och inspirerar mig till att vilja lära mig ännu mer. Frida är pedagogisk, positiv och har ett brinnande intresse för alla sina undervisningsämnen som smittar av sig på eleverna. Ingen annan lärare skulle klara av att själv rodda 60 elever i tre ämnen i tolv veckor - men det klarar Frida - för hon lägger ner sin själ i att undervisa och det märks, varje dag. Därför är hon en inspiratör!

Cecilia Börjesson

Donnergymnasiet

En effektiv och inspirerande lärare som motiverar mig och får eleverna att uppskatta ämnet samt dess användning inom samhället. Vidare anpassar Cecilia undervisning efter elevernas behov och gör sitt yttersta för att hjälpa alla nå den nivå de vill.

Rebecca Egerstrand Kjellberg

Donnergymnasiet

Lärarna är de vi träffar mest förutom familj och vänner och därför är bandet mellan elev och lärare viktigt. Jag tycker att Rebecca förtjänar detta pris eftersom hon inte bara är en lärare utan även en bästavän för oss elever. Hon är den sortens bästavän du ser upp till och som alltid ser dig. Hon är den sortens lärare som kommer att stötta och hjälpa dig genom din utveckling. Hennes personliga entusiasm genomsyrar lektionerna på ett pedagogiskt sätt, hon är helt enkelt den perfekta läraren!

Chris Waters

Internationella Engelska Skolan Krokslätt

För att han får alla att lyssna och koncentrera sig. När det händer något roligt så skrattar vi alla tillsammans men när det är dags att övergå till lektionen igen så skärper sig alla. Han är också alltid glad och motiverar oss att lära oss nya saker varje dag. Alla tycker om honom och han är väldigt populär för att han är så snäll men han får ändå elverna att lyssna. Där för nominerar jag honom för att han har ett så starkt ledarskap i våran skola och skapar starkare band i skolan.

Petter Hajtowitz

Sjölins Gymnasium

Helena Malmqvist

Katrinelundsgymnasiet

Gör att man vill jobba i skolan

Olle Haglund

Önneredskolan

För att han är en bra lärare osv.

Helen Hjort

Önneredskolan

Fantastiskt lärare som gav oss ett nytt perspektiv på världen.

Carlos Gonzalez Carroza

önneredskolan

David Geiser

Önneredsskolan

Jag tycker att David borde vinna för att enkelt sagt han är kung, han vidgar min vyer och får mig förstå mer om omvärlden, han gör lektionerna roliga samtidigt som man lär sig. Jag tycker att alla lärare borde vara som David där för borde han vinna.

Jo Hussey

Internationella Engelska Skolan Johanneberg

Jag vill nominera min matematiklärare till bästa läraren för att hon är den roligaste mest känslofyllda och respektfulla läraren jag känt, aldrig har jag känt att jag kan med maten så mycket som när hon hjälper mig, hon har haft det svårt med sitt egna liv hemma men ändå har hon lagt mer tid på vår kunskap och framtid, också är hon den enda läraren som jag och många andra tyckt kan kontrollera vår klass så att det blir en bra miljö där vi kan lära oss mycket men ändå ha det roligt med vänner.

Adam Zotevski

IES Johanneberg

Niklas Grip

donnergymnasiet

Han får oss att vilja lära oss mer, han lär ut på ett väldigt bra sätt som gör att man förstår och tycker det är kul. Han ser alla sina elever och vill deras bästa och kämpar för oss.

Patrice Usselmann

IES Johanneberg

Han är väldigt hjälpsam, och bra på att visa hur man ska göra.

Marie Willenheimer Seger

Frölundaskolan

Jag vill nominera Marie för hon är en suverän lärare! Hon är inspirerande och bra på det hon gör. Hon lär ut jättebra och anpassar sina lektioner utifrån hennes elevers kunskap och behov.

Magnus Bälter

Sjölins Gymnasium Göteborg

Jag tycker att Magnus ska vinna pris i lärargalan eftersom han bryr sig om sina elever och att de ska lära sig. Han anpassar utbildningen utifrån allas förutsättningar så att alla ska ha chansen att lära sig och klara kursen. Jag har fått turen att ha Magnus i Kemi 1 och även även i Kemi 2 sen. Han lär även känna alla elever på ett speciellt sätt så att man får en bättre relation med honom så att han inte enbart känns som en lärare. Tack vare Magnus tycker jag Kemi är roligt!

Will Trewhella

Internationella engelska skolan Johanneberg

Han är en underbar lärare för att han alltid hjälper mig när jag behöver hjälp. Oavsett om det är hans lektion eller en annan lärares lektion, Han ger inte heller up hoppet om oss elever. Om det inte vore för honom så skulle jag inte se skolan som jag ser den idag.

Magnus Bälter

Sjölins Gymnasium Göteborg

Bra på att lära ut och ge alla de bästa förutsättningar till att kunna utvecklas.

Henrik Karlsson

Katrinelundsgymnasiet

Han är en lärare som motiverar elever framåt samt bryr sig om elevernas framgång. Han lär även ut språk på ett bra sätt och han ser vad eleverna behöver och hjälper de sedan nå dessa mål.

Lars Freudenthal

Sjölins gymnasium Göteborg

Lars är den bästa läraren då han ger alla elever en chans att visa vad de kan, utvecklar våran kunskap på ett bra och pedagogiskt sätt och samtidigt kan skämta och ha kul med oss. Han ser alla och engagerar sig i alla på samma sätt.

Foujan Rouzbeh

Internationella engelska skolan - IES JOHANNEBERG

Hon EE en bra lärare vissa kanske hatar hne men jag gillar hne och tycker hon förtjänar det

Sherene Ali

Internationella Engelska Skolan Johanneberg

Ms. Ali har alltid sett till att jag och mina klasskamrater har haft något utmanande att göra och samtidigt sett till att det inte var tråkigt under lektionen. Hon borde få priset eftersom hon alltid har sina elevers bästa i hjärtat och för att hon har gett mig en möjlighet att bli mycket bättre på matte än jag tidigare var.

Maria Jirestedt

Lilla samskolan

Hon är en nytänkande och förstående lärare och hon har kämparglöd och får oss elever att tänka och agera framåt. Hon gör alla synliga och alla kan känna sig välkomna till hennes klass. Hon är helt otrolig på många sätt. Hon gör alla klasser roliga och hjälper en på ett bra sätt.

Mikaela Trygg

Frejaskolan

Mikaela inspirerar mig att vara en bättre människa och alltid göra mitt bästa. Hon finns alltid där för en när man behöver henne och vill folks bästa. Det är inte bara det som gör henne till en bra lärare, hon lär ut på ett sätt som man bara förstår. Jag har aldrig varit på en lektion med Mikaela som har varit tråkigt. Man vill inte att hennes lektioner ska ta slut. Det gör henne till den bästa läraren jag vet.

Angelique bergagård

Bjurslättskolan

Angelique är en lärare som alltid får en att vilja kämpa och göra sitt bäst. Hon skapar glädje i klassrummet och får en alltid att känna sig trygg. Man kan alltid gå till henne om det är något och hon finns alltid där för att hjälpa till om man har problem. Hennes redovisning är det bästa som finns och kan få vad som helst att bli intressant och man lär sig alltid något nytt. Vi slutar snart och skulle vilja göra något för att hon ska veta hur betydelsefull hon är och hur mycket vi gillar henne.

Francesca Zingaretti

Internationella engelska skolan Johanneberg

She helped me with my stage fright.

Joakim Saxin

Aniaragymnasiet

Jag har snart gått i skolan i 13 hela år. Under alla dessa åren har jag aldrig träffat en bättre lärare. Han får alltid oss elever på bra humör och vill verkligen vårat bästa. Han är som en vän man kan prata med om allt och han förstår en. Han har fått oss alla i klassen att kämpa in i det sista även om motivationen inte alls funnits där. Han lyssnar även på oss elever och frågar alltid vad som är bäst för honom och jag tycker han är en värdig vinnare

Ahmed Smesem

Svartedalsskolan 4-9

Ahmed är anledningen till att jag är den person som jag är.

Niklas Forslund

Önneredsskolan

Niklas motiverar en alltid till något nytt han har alltid något bra att säga och gör sina lektioner till en ren bok utan att man behöver lösa allt går in i huvudet och man glömmer det inte. Han påminner en alltid när man har prov och vilken tid man har det. Han motiverar en till att plugga för att hans lektioner är så bra.

Kristofer Eriksson

Donnergymnasiet

Den bästa matteläraren jag haft! Visar att matte inte behöver vara tråkigt och jobbigt utan att det är en sak man vill välja att göra! Läraren tänker utanför boxen och gör hela klassen bekväm och glad me att ha mattelektioner.

Habo

Pojan Ashouri

Grönadalenskolan

Han är bra lärare. Han bra lära ut.

susanne gustavsson

gröna dalenskolan

hon förbereder mig för framtid, hon ger mig motivation till att göra saker. hon får mig att respektera miljön och lär mig massa nya saker.

Louise Davidsson

Hagabodaskolan

Hon är snällast och bästa läraren. Alla älskar henne. Hon gör så att vi lär oss och verkligen blir taggade på vår framtid. En lärare som gör skillnad för skolan.

Daniel Larsson

Grönadalen Skolan

Han lär oss och får oss att tänka på enklare sätt. Svarar väldigt snabbt om man behöver hjälp och är inte rädd att hjälpa att förbättra sig i ämnet. Han är väldigt duktig på att förklara hur man kan förbättra och på grammatiken. Gör uppgifterna roliga så att det blir enklare att lära sig.

Blanca estela Vasquez Ruiz

Gröna dalen skolan

Blanca är bra på att lära ut och förklarar alltid så att jag förstår. Med henne som lärare vill jag alltid göra mitt bästa.

Hagfors

Johanna Flodman

Kyrkhedens skola

Hon är den bästa läraren som finns, hon inspirerar och är bara bäst på det hon gör. Jag skulle aldrig kunna tänka mig en bättre lärare. Hon är duktig på att undervisa men hon är även väldigt rolig. Hon är bäst

Jessica Atterström

Kyrkhedens skola

Jag vill att Jessica ska vinna för att hon är toppen. Hon ställer upp på oss till 110%. Hon ser mig och försöker hjälpa mig med allt som är svårt. Hon tar sig tid för mig och oavsett tid så kan jag nå henne, om jag bara behöver någon att prata med. Jag hade svårt för matte men nu är jag en av de bästa i klassen och det är tack vare Jessica. Alla vi i klassen känner oss hörda på och trygga i hennes klassrum. Och jag kommer att sakna henne när vi nu börjar i klass 7. Hon är bästa läraren någonsin.

Hallsberg

Sofia Florén

Sköllersta skola

Hon är först med att ge oss kunskap och är helt underbar i undervisningen!

Hallstahammar

Katarina Jakobsson

Parkskolan

Hon har intressant upplägg på lektionerna och jag tycker att det är bra

Elenor Segerdorf

Parkskolan

För att ge mig bättre idé. Inte bara mig alla andra elever också som behöver stöd.

Pernilla Jansson

Parkskolan

Hon gör SV roligt, är väldigt hjälpsam, får mig och mina kompisar tänka nytt. Hon är inte bara som en lärare men också en kompis. Hennes lektioner är väldigt varierande och roliga och intressanta. Pernilla är även passionerad med det hon gör ( speciellt religion ). Hon är en jätte bra lärare och gör allt för sina elever!!!

Ingela Helmer

Parkskolan

Jag vill nominera min mentor för hon vill att alla ska bli sitt bästa jag, hon behandlar alla lika med respekt och omtanke. Hon är alltid glad, rättvis och positiv. Hon vill verkligen att vi ska klara skolan. Hon planerar utifrån hur redo vi är på ämnet. Hon ser till att man kan lära sig på många sätt.

Magnus Bengtsson

Parkskolan

Magnus är inspirerande och hjälper alltid till i alla situationer.

Maria Goldmann

Lindboskolan

Våran lärare besitter alla egenskaper som man kan önska sig hos en lärare. Hon ser alla i klassen och hjälper oss. Hon får oss att skratta och lär oss så mycket hela tiden. Hon är rolig, men kan vara sträng när det behövs. Det är så kul att hon kan bjuda på sig själv. Hon hittar alltid lösningar på problem. Hon är den bästa läraren som jag har haft, och det är tack vare henne som jag för en gång skull känner mig delaktig och sedd i en klass. Jag vill lyfta henne som hon lyft mig ❤️

Caroline Bassett

internationella engelska skolan hasselby

Hon e alltid snäll hon får en att vilja lära sig mera och hon e en bra förebild! Hon är värd pris

Marie Oscarsson

Nibbleskolan

Jag vill nominera Marie till årets lärare för att hon är snäll,omtänksam och får mig att vilja lära mig mer. Jag ska också byta klass till sommarn och vill inte riktigt släppa Marie. Så därför vill jag nominera världens bästa lärare Marie Oscarsson.

Halmstad

carina Lindgren

Praktiska gymnastiet

Carina är den lärare som gett mig motivation när jag varit som mest skoltrött, hon varvar alltid allvar med roliga saker för att vi inte ska tröttna

Sofie Danred

Praktiskagymnasiet

Lina Hane

Praktiska gymnasiet

Anna Sölvberg

LBS Ljud & Bildskolan Halmstad

Anna är den bästa läraren jag haft under min skolgång, hon är väldigt förstående och det är lätt att gå till henne och prata ifall man behöver. Hon bryr sig om sina elever riktigt mycket samtidigt som hon kan behålla sin lite mer stränga sida så det inte blir för mycket snack i klassrummet. Anna ger oss inspiration till att tänka nytt och kreativt, de stunderna som man har idé torka så kan hon hoppa in och ge tips på vad man kan göra och förändra. Hon får mig att vilja fortsätta och lära mig mer

Fanny Broo

Praktiska Gymnasiet

Fanny Gör verkligen sitt jobb och lägger mycket energi på det som gör att vi som elever ska kunna lära oss på bästa sättet. Fanny är bra på att planera och förklara och det hade jag önskat att alla läraren kunde gör, eftersom det hjälpte mig ganska mycket att höga mina betyg, och det hjälper andra elever också. Fanny Broo är den bästa läraren.

Henric Wendt

Praktiska gymnasiet Halmstad

Bjuder på tårta och glass

Jennie Fogelström

Praktiska Gymnasiet

Jennie inspirerar mig att lära mig mer varje dag. Hon får mig också att hela tiden vilja bli en bättre frisör och människa. Hon hjälper mig att utvecklas och utmanar mig hela tiden att göra bättre ifrån mig på ett sätt som får mig att känna att jag verkligen kan bli hur bra som helst. Utan att pressa hittar hon sätt att inspirera till nya tankar och idéer och hon ger alltid feedback som får mig att känna att jag kommit en bit på väg samtidigt som jag har mer kvar att lära.

mimi Larsson

Snöstorpskolan

Hon gör alla glada även att det är en dålig dag Hon finns alltid för en helt enkelt en bra lärare bästa läraren

kim haraldsson

Getingeskolan

världens bästa mentor

Hammarö

Anna Wideberg

Hammarlundens skola

Tydlig ledare som skapar ett tryggt klassrum med ett klimat som ger förutsättningar för lärande. Anna arbetar med tydliggörande pedagogik, möter eleverna där de befinner sig. Ser varje elev och får alla att känna att de lyckas, även där självkänslan är som lägst. Stöttar och utmanar och ser variationen och varje elevs behov.

Haninge

Muhammed Muminovitch

Vendelsömalmskolan

Han är bäst ge han priset annars

Elias Dottemar

vendelsömalmsskolan

Juliyet Bahar

Vendelsömalmsskolan

Hon e bäst helt enkelt

Camilla Rudemyr

Brandbergsskolan

Camilla är väldig bra lärare för att efter när vi hade en lärare som har slutat då kom hon o tröstade oss o sånt, nu håller hon på att hjälpa oss alla i skolan att alla ska få bra betyg. Ibland är hon sträng fast hon e snäll samtidigt också, på morgonen om några e trötta så brukar hon göra oss mer positiva genom att vi snackar nånting om.

Haparanda

Fredrik Nillson

Marielundsskolan

Han är fantastisk och får mig att gilla lektionerna!

Hedemora

Annika Persson

Olympicaskolan

Denna lärare förgyller alla lektioner med dess leende, visar oss elever vägen och uppmuntrare till att skapa egna vägar i livet. Läraren undervisar på ett enastående sätt som sveper med klassen i en harmoni. Genom denna person blir lärandet enklare och framförallt roligare.Läraren är unik och speciell

Helsingborg

Denise Levesque

Johannes Hedberggymnasiet

Hon är alltid positiv och stöttar oss

Johan Reijnow

noblaskolan

Han är snäll rolig smart.Han står upp för det han vill.Han är hjälpsam.

Annette Johansson

Thoren Business School

Matematik är ett svårt ämne för många elever i Sverige. Därför behövs det lärare som Annetta. Lärare som förklarar syftet bakom varje kapitel vi lär oss, lärare som har viljan att lägga extra tid för att lära oss, lärare som motiverar en till att bli en bättre elev. Om alla matematik lärare hade varit lika Annetta, hade många elever i Sverige lyckats med detta ämne. Jag har haft Annette som lärare i snart 3 år och jag har utvecklats inom matematik så otroligt mycket. Tack Annette!

Björn Johnsson

LBS Ljud & Bildskolan Helsingborg

Björn fick mig att förstå matten. Första gången i hela mitt liv som jag trott på mig själv när det gäller matten. Det är tack vare han som jag har fått bättre betyg. Han fick mig att fatta grejen. Med repliken "ursäkten att du inte kan matte är ren bullshit" fick han mig att tro på mig själv och inspirera mig till att nå högre betyg. Med klara instruktioner och bra men lättsamma genomgångar fick han oss alla att gilla matte, trots att vi klagar väldigt mycket så gillar vi hans lektioner.

Sara Karlton

Noblaskolan Mariastaden

Jag vill nominera Sara.Jag har aldrig haft en lärare som är så bra som henne,hon har stärkt min självkänsla från den stund att vi börjar skolan till att vi slutar skolan. Hon är inte bara en bra lärare utan även en trygg plats man kan komma till när man mår dåligt, jag hatade matematik innan jag fick Sara som lärare och efter hon blev min lärare så förändrades hela mitt tanke sätt. Hon fick matematiken att bli rolig. Hon får mig att kämpa hårdare varje minut i mitt liv. EN LÄRARE ALLA BORDE HA!

Isabella Lennartsson

Rydebäckskolan

Isabella är en underbar lärare som hjälper oss med allt hon kan hjälpa oss i. Hon är en super snäll lärare och respekterar alla som de är. Isabella lär ut väldigt bra.

Erica Dahlrot

Noblaskolan

Hon är världens bästa lärare . du e bäst

Vasileia Chatzipanteli

Noblaskolan Mariastaden

Hon bildar en trivsam miljö i klassrummet, hon sprider sin glädje på ett sätt som ingen annan. Vasileia är en förebild för många och peppar oss genom svåra perioder. Man längtar alltid efter att ha lektoon med henne och hon är bara bäst!

Fredrik Persson

NTI

Han är bäst på trolleri!!

Amro Abu Zarour

NTI Gymnasiet

Trots att han bara jobbat i knappt två år typ så har han ändå varit en av de bästa lärarna jag har haft och han gör det där lilla extra för att bilda en bra relation och ömsesidig respekt mellan han och hans elever.

Daniel Hansson

Högasten skolan

Selena Harvey

Thoren Business School

En bra lärare som har lärt mig mycket, speciellt under det gångna året.

Martin Jörgensen

Noblaskolan

Ulrika Troedsson

thoren buissnes school

Ulrika får skolarbetet att bli intressant och roligt. Hon har bra undervisningsmaterial som gör vara uppgifter tydliga. Hon är även vår mentor och även där gör hon ett bra jobb genom att få allas röster hörda. Man kan säga till ifall man har förlag eller tycker att något måste förändras och då tar Ulrika ett ansvar och ofta blir det en förbättring. I klassrummet sprider hon en bra energi vilket gör även morgonlektionerna lite mindre sega.

Felicia Johansson

Högastensskoan

Felicia är min mentor och en skitbra musiklärare så jag nominerar Felicia

Joakim Arkå Nilsson

NTI Gymnasiet Helsingborg

Riktigt bra och respekterad lärare. Gör så att ämnet blir roligt och kan samtidigt som vi lär oss

Sofie Wiberg

Thorén Business school

Hon är bäst. Ingen är bättre än henne. Alla tycker det.

Fredrik Persson

NTI-Gymnasiet

Fredrik har balans mellan att vara seriös och skämtsam. Lektionerna blir roliga då.

Alexander Danborg

Johannes Hedberg gymnasiet

Alexander Danborg är världens bästa lärare. Han gör lektionerna roliga samtidigt som vi lär oss väldigt mycket. Det bästa med Alexander är att han använder memes i sina presentationer vilket får honom att passa in med oss ungdomar. Han är lärare i psykologi och nu har psykologi blivit mitt favoritämne. Senast idag visade han ett roligt klipp på youtube från idol för att vi skulle förstå förnekelse. Jag tycker att Alexander ska vinna för att han inspirerar oss och visar att lektioner kan vara kul

Ashraf Soliman

DBGY Södra Kyrkogatan

Har aldrig haft lätt för matte och gick ut med ett svagt E,sen jag fick Ashraf som lärare har jag aldrig haft så stort intresse för matte och vill bara lära mig nytt hela tiden, vill bara ha matte på schemat nu.

Sanna Thiel

NTI Gymnasiet

Hon är en bra lärare och jag tycker att hon är väldigt trevlig.

Ashraf Soliman

DBGY Södra Kyrkogatan

Ashraf motiverar oss till att sträva efter nya och bättre mål än vad vi någonsin hade kunnat tänka oss. Han hjälper oss även att kunna göra detta på det bästa sätt möjliga. Han är villig att ta sin egen fritid att hjälpa oss som inte är de bästa i skolan att nå våran mål och mer. Han känns verkligen mer som en kille i klassen än vår lärare.

Hjo

Katarina Engelmark

Guldkroksskolan 7-9

Katarina - världens klokaste, finaste, varmaste duktigaste lärare! Hon skapar relation och för elevernas talan. Hon ser och gör det lilla extra. Hon anpassar och ger positivt beröm. Hon har en extremt välplanerad undervisning men gör oss starka att våga gå utanför den. Jag har slutat högstadiet och börjat gymnasiet men ändå finns hon kvar och stöttar och visar ett genuint och ärligt intresse att jag ska lyckas! Jag hade aldrig överlevt utan Katarina som lärare och klassföreståndare!

Hofors

Wilma Kaskela

Petre

Wilma Kaskela är en underbar lärare som är väldigt motiverande och inspirerande. Hon får oss elever att må bra och ha kul medans vi lär oss om nya grejer. Man känner sig välkommen och bekväm när man vet att hon finns där för en. Dessutom är hon väldigt omtyckt av de flesta i skolan. Wilma försöker alltid sitt bästa för elevernas skull och undervisar lektionerna tydligt. Hon får alltid en att le.

Wilma Kaskela

Petreskolan

Wilma Kaskela är en väldigt motiverande och inspirerande förebild.Hon är den som jag vill bli när jag blir äldre, väldigt social om sig och är älskad av alla elever. Hon berömmer än så mycket så att allt hat man fått den dagen försvinner. Hon är verkligen en människa som borde bli sedd av andra och mer. Hon är den som låter solen träffa ens ansikte, den som låter hjärtat förbli oskadad. Hon är.... Er och våran Årets Lärare!Hon är den som hälsar i ICA och som hälsar i skolan.Hon är våran lärare.

Huddinge

Panagiotis Apostolakis

Internationella Engelska skolan Huddinge

han e bra lärare :)

Axel Gustavsson

IES Huddinge

Axel Gustavsson är en av de bästa lärarna på skolan. Han kan hålla ordning i klassrummet utan att bli arg, han är endast bestämd. På Axels lektioner är det alltid arbetsro och man kan koncentrera sig på sitt arbete. När han undervisar är det intressant att lyssna, man märker att han har mycket kunskap. Han lär oss att tänka nytt och hur vi ska tänka när vi analyserar inom SO-ämnena. Vi blir förberedda inför gymnasiet genom hans undervisning. Han hjälper mig att förbättra mig genom bra feedback.

Lorayn Emterby

IES Huddinge

Jag nominerar min lärare för att hon har hjälpt mig jättemycket och jag har lärt mycket mer än vad jag kunde innan jag hade henne.

Marie Lundgren

Långsjöskolan

En otroligt inspirerande pedagog som använder IT i undervisningen för att förstärka lärandet.

Kevin Buckley

IES Huddinge

Jag nominerar Kevin för han är en väldigt bra lärare. Han får en att tänka om och uppmuntrar/stöttar en hela tiden. Hans lektioner är alltid roliga. Han är väldigt stödjande och respektfull. Han lär mig hur jag kan bli en bättre människa och en bättre elev.

Nina Baresso

Skapaskolan

Hon är snäll och man kan gå till henne om allt hon hjälper alltid till❤️

Axel Gustavsson

IES Huddinge

Han är bra på att förklara och leda klassen på rätt spår.

Karl Sjösten

Internationella Engelska Skolan Huddinge

Jag tycker att han ska vinna detta för att han är en bra lärare och han vill att vi ska lyckas i livet. Samt att han vill lära oss hur man beter sig mot andra. Jag tycker också att han gör så att man vill lära sig till skillnad från andra som inte tar emot tips hur man kan göra för att det ska vara roligt men ändå att man ska lära sig.Han förtjänar att vinna ett pris.

Rafael Hudson

Internationella engelska skolan huddinge

Han gör lektionerna roliga och han är inte för hård.

Dubier Gonzalez

Internationella Engelska skolan huddinge

Det är alltid en trevlig miljö i klassrummet på mr gonzales lektioner och han får oss alltid förståNu under distansen har han hjälpt till extra mycket eftersom han verkligen engarerar oss på lektionerna. Många andra lärare ger oss bara uppgifter och låter oss vara sen. Men mr gonzales finns alltid där och svarar på våra frågor och ser till att vi får arbetet gjort.Det är därför jag tycker han är värd att vinna!

Malin Lindqvist

Snättringeskolan

Malin är bäst för att hon hjälper alla i skolan om någon behöver hjälp hon är rättvist!

Karin Edwinson

Långsjöskolan

Fantastisk pedagog med alla barns lärande i fokus. Möter varje individ där den befinner sig. Få alla att alltid prestera sitt bästa och att vilja lära sig.

Hudiksvall

Simone Söderqvist

Bromangymnasiet

Simone är en lärare som alltid tänker på elevens bästa, hon sätter inte högre krav än vad hon vet att vi som individer klarar av. Simone är samtidigt rak, noggrann och ärlig vilket jag som elev anser är viktiga egenskaper hos en bra lärare. Simone lägger ner mycket tid på oss elever och vill genuint att vi ska lyckas med det vi gör. Många lärare säger att de inte har tid, men Simone är till och med gravid! Jag vill tacka för ett bra första år på gymnasiet och för att du sett oss som individer.<3

Hultsfred

Malin Åberg

Albäckskolan

Hon är bra på att lära ut och hjälper oss nå högt

Malin Olsen

Albäckskolan

Hon tar tag i saker och hjälper alla till och med elever som hon själv inte har. Hon är trevlig och hälsar alltid.

Lars Andreasson

Albäcksskolan

Han är kung och bäst på MatteHeja Lars

Hänning Hägemann Schencke

Albäckskolan

Han har alltid alternativa uppgifter vilket gör det väldigt anpassat från person till person. lektionerna är lugna och blir ofta roliga då de går att då vi bryter ibland och gör något annat en stund. man får också känna att man är delaktig i hur man ska arbeta.

Despina Åverling

Albäckskolan

Jag tycker att Despina borde vinna lärargalan för hon är verkligen en bra person och hon är snäll. Hon lär oss mycket och hon är verkligen en riktigt bra svenskalärare.

Betoul alasaad

Albäckskolan

Jag tycker om att lära mig nytt språk där för hon med oss så bra och hon är jätteglad.

Madeleine Jacobsson

Prolympia

Jag tycker att madde är en bra förebild, hon kan vara seriös men ändå snäll och rolig. Madde lär sina elever mycket under varje lektion och utmanar oss så att vi visar vad vi går för. Man kan prata med henne om man undrar något eller om det är något man vill prata om och hon ger en riktigt bra svar på sina frågor och funderingar.

Peter Nordin

Albäcksskolan

Alltså, jag kan inte förklara hur bra han är. Han är den bästa läraren som jag har haft!!! Han får gelektior att verka så intressant och man vill bara vara kvar i klassrummet rätt länge. Alla i klassen har SO som favorit ämne. Jag har alltid haft svårt med SO i mellanstadiet men nu är SO så mycket lättare och roligare!!! Jag älskar SO🥰

Malin Åberg

Albäckskolan

Jag tycker att Malin inspirerar och ser varje elevs behov. Hon lär ut allt bra och pedagogiskt, hon är sträng när de behövs men kan även skämta med oss och våra lektioner är väldigt roliga och intressanta. Malin är en bra ledare och hjälper alla elever att nå sina mål och drömmar

Annika Kristin Rönning Olsson

Albäcksskolan

Jenny Frid

albäck

Jenny är riktigt snäll, hon är väldigt duktig på att lära ut och hon kan anpassa undervisningen till alla. Hon sprider värme och glädje i klassrummet. Jennys lektioner är fantastiska och hon förtjänar definitivt detta pris.

Malin Vegehall

Albäcksskolan

Hon pratar inspirerande om jämställdhet, sexism, politik, och andra viktiga ämnen som behöver pratas om. Trots att det ingår i hennes ämne så tycker jag hon är väldigt inspirerande. Hon behandlar alla lika och lyssnar på allas åsikter. Hon kan både vara rolig och lärorik

Sandra Gunnarsson

Albäckskolan

Hon är bäst och gör lektionerna till en höjdpunkt på dagen. det är alltid roligt på engelskan och vi får vara med att bestämma. bra lyssnare. vi älskar Sandra!!

Ida Krantz

albäck

Ida är min mentor. Hon har hjälpt mig massor under hela min högstadietid. Hon är en fantastisk människa och är det någon som förtjänar detta pris så är det hon. Aldrig träffat en människa som bryr sig så mycket om andra, visar hur man ska vara mot andra, pratar och hjälper. Hon har varit mitt största stöd och alla skulle ha någon som hon. Ida är fantastisk.

Josef Svalbring

albäck

Josef är alltid glad och han sprider värme i idrottssalen. Hans lektioner är alltid fartfyllda och roliga. När vi har teoretiska lektioner så förklarar han fantastisk och ser allihopa. Han ser till att alla kan nå det betyg dom vill och har fantastiska genomgångar. Han är fantastisk.

Gunilla Wenehult Kvist

albäck

Gunilla är en av de bästa lärarna jag någonsin haft. Hon är helt fantastisk. En varm person som är sjukt duktig på att se alla, göra undervisningen rolig och lära ut så alla förstår. Dessutom så har hon anpassat sig till distansundervisningen riktigt, riktigt bra.

Hylte

Anna Kalén

Örnaskolan

Anna är en väldigt bra lärare som lägger fokuset på att eleven faktiskt lär sig. Hon är alltid jättesnäll och får oss verkligen att förstå. Anna är den bästa läraren för att hon skapar trygghet i vårat klassrum, hon har ett bra sätt att lära ut på och hon förstår oss. Vi har alltid viktiga och roliga diskussioner om vad som händer i världen och lär oss väldigt mycket. Innan vi hade Anna som lärare tyckte jag inte om dessa ämnen. Anna hjälper oss alltid när vi har saker vi vill ändra på.

Malin Larsson

Örnaskolan

Jag har haft det väldigt tufft på skoan där ingen trodde mig men hon stod alltid där för och hon hjälpte mig och hon trodde på mig. Om det är något så kan jag alltid komma till henne, plus hon är en väldigt bra lärare hon hjälper väldigt mycket och hon förklarar tills man förstår. Hon är verkligen den bästa läraren någonsin. Hon skapar sån bra och rolig miljö i klassrummet försöker alltid hjälpa till om det är något med en elev.

Berit Svensson

Örnaskolan

Hon är världens gulligaste lärare som bryr sig om allihopa oavsett person. Hon bryr sig om oss på ett helt annat sätt än de flesta andra lärarna gör på skolan. Hon är öppen om sig själv och inspirerar många.

Johan Andersson

Örnaskolan

Johan får mig att känna mig trygg i klassrummet. Han hanterar stökiga elever väldigt bra och alla klasser gillar honom. Han är bra på att motivera och ge bra uppgifter

Tobias Svensson

Örnskolan

Tobias är en väldigt rolig och skojig lärare, samtidigt som han lär ut. Han lär alltså ut på ett roligt sätt. Han är en väldigt allmänbildad. Han ser alla elever och han berömmer oss, samtidigt som han ger feedback på det man behöver förbättra. Han har perfekt längd på hans genomgångar och de är väldigt tydliga. Förstår man ändå inte så förklarar han efteråt. Han ger oss chans att komplettera ifall man inte får godkänt. Finns mycket att skriva, men Tobias gör våra dagar roligare och smartare.

Anna Kalén

Örnaskolan

Hon är en bra lärare

Anna Kalén

Örnaskolan

Jag tycker att hon har bra värderingar och lägger fokus på att lära elever nyttiga saker på sätt så att man tycker det är kul. Hon gör lektionerna intressanta och roliga. Anna är den bästa läraren då hon skapar trygghet och arbetsro i klassrummet. Innan så tyckte jag inte alls att so ämnena var roliga men nu så är det mina favorit ämnen samt dom jag har bäst betyg i och det är tack vara Anna. Jag är så tacksam att jag får ha en sådan bra lärare. Hon är en väldig bra förebild.

Frida Knutsson

Örnaskolan

Frida är bra på att lära ut i klassrummet för att hon alltid ser till att alla förstår. Hon anpassar studien efter hur jag och min klass behöver den. Om man någon gång ber om mer tid är hon förstående. Förklarar så alla förstår. Hon brukar oxå hjälpa alla och se till att alla trivs i skolan. I korridorerna är hon trevlig. I klassrummet ser hon oxå till att det blir en mysig stämning. Hon inspirerar mig och alla andra i klassen.

Karin Boman

Örnaskolan

Karin stöttar dig alltid och ser till att anpassa lektionerna så att det passar klassen på bäst sätt. Hon är lätt att prata med och väldigt förstående. Karin är bäst!

Härnösand

Daniel Gerzen

Brännaskolan

Han är en speciell lärare som gör lektionerna spännande. Han hjälper alla när det är svårt, han är positiv, hjälper oss att tänka på att vi är värda lika mycket som alla andra. Han är självklart också super snäll! Han blir inte arg för att man ställer för många frågor, som jag vet att andra ofta blir. Han gör saker mer intressant än jag någonsin kunde trott att det var! Han tar upp viktiga saker som t.ex att andra barn har miljoner gånger svårare än vi har, som inte får mat och gå i skola. Det är så en riktigt bra lärare ska vara som han är!

Härryda

Fredrik Jacobsson

Djupedalskolan

Jag tycker att Fredrik borde vinna detta pris för att han är en väldigt förstående och bra lärare, han bedömer oss elever på ett utsående och otroligt bra sätt. Han tar inte vara på endast lektionerna utan kan träffs oss i korridoren, utomhus eller var som och påbörja en konversation om en valfri fråga och bedöma oss utifrån det. Det ger oss fler möjligheter att visa vad vi kan om vi skulle ha en dålig dag på lektionen eller om nått skulle hänt. Han är även som en kompis att prata med.

Hässleholm

Rolf Lindahl

furutorpskolan

Han är en jätte bra lärare som gör att lektionerna blir roliga och det är lätt att lära sig

Susanne Ekman

Jacobsskolan

Susanne är en bra lärare för att hon får alla att våga svara sig själva. Hennes lektioner är lärorika och roliga man vill lära sig saker till skillnad från andra lektioner. Jag nominerar henne för att hon förtjänar en vinst och för att hon faktiskt är världens bästa lärare

Christopher Hafvervik

Internationella Engelska Skolan Hässleholm

Jag tycker att Mr. Hafvervik lyckas att inspirera oss till att tänka och reflektera på väldigt djupa plan, och sedan lite till. Det i samband med hans glädje och energi som han alltid bidrar med gör att man blir mycket inspirerad av hans glädje till hans jobb och att bli sitt avbsolut bästa jag. Jag tycker att vi borde uppmuntra lärare som vågar gå lite mot strömmen, både i undervisningen men också som person på skolan, för det är när man inte är likt alla andra 10 lärare som man kan stå ut.

Justina Peter

Lejonskolan

hon är en väldigt bra lärare såhon borde få något för det.

Muriel Cederholm

Linneskolan F-9

Muriel är en lärare som får oss att känna oss hörda.Hon förstår oss på ett helt annat sätt till skillnad från de andra lärarna. Hon är en rättvis,respektful,inspirerande,godhjärtad,hjälpsam,glad,hoppfull,klok,omtänksam,förstående,vacker och älskvärd kvinna.Hon är den bästa läraren jag någonsin haft i alla mina år i skolan. En lärare som henne behöver alla i skolan. Hon är allas bästa vän och det finns inte något dåligt med henne. Muriel är läraren som fick mig att kämpa och älska mig själv igen!

Sarah Andersson

Linné

Min lärare borde vinna för att hon har mycket respekt och har ett fint sätt att visa det mot alla hennes elever. På lektionerna så förstår alla vad hon säger, och hon får oss att känna sig trygga!! Hon har verkligen ett hjärta av guld. På lektionerna jobbar vi väldigt bra för att hon vet hur man håller ordning på oss, men delvis så skojar vi med varandra. För att på nått sätt kunna visa den kärleken tillbaks så nominerar vi henne, vi får hoppas att hon vinner :).

Susanne Kammergaard Christensen

Jacobskolan

Ida Jönsson

Internationella engelska skolan i hässleholm

Hon har verkligen lärt mig mycket, och jag är väldigt tacksam!!

Fredrika Porss

Jacobskolan

Hon får en att vilja lyckats med sina mål även får hon oss att vilja gå till skolan varje dag då hon alltid ät poitiv och glad.

Terese Engqvist

Furutorpskolan 4-9

Jag vill nominera henne för att hon inspirerar och peppar alla i klassen för att få så bra resultat så möjligt. Hon lär ut på ett bra och lättförstående sätt. Hon är supersnäll och är bara BÄST!

Johan Nylund

IES Hässleholm

Keir Quackenbush

IES Hässleholm

Jag tycker att min engelska lärare Keir Quackenbush borde vinna. Detta är för att han lär oss engelska på ett mycket bra sätt, och lektionerna blir också roliga. Man blir helt enkelt gladare att ha engelska lektioner, just för att vi har honom. Han förbereder roliga aktiviteter, och hjälper oss att plugga till prov. Han är alltid där om du så skulle behöva hjälp, och om man har något man vill prata om, så känner man sig trygg med att gå till honom och prata. Han ler alltid i korridoren.

Lisa Hernvall

Norrängskolan i hässlehom

mustafa jarid

Lineskolan

jag valde Mustafa för att jag tycker att hen gör så att jag lär mig på enkel sät

Verena Brajkovic

Internationella engelska skolan hässleholm

Jag tycker att ms Brajkovic är den bästa tyska läraren man kan ha. Jag har bytt skola många gånger men alldrig haft en sån här bra lärare. Jag tycker att hon förtjänar att hyllas för sin tjänst. HON ÄR MIN FAVORIT LÄRARE. Hon ar alltid respekt för alla elever och frågar alltid oss hur vi mår:) hoppas hon får hyllas för en gångs skull:)

Christopher Hafvervik

IES Hässleholm

Bästa lärare, kreativ nya sätt på att lära.

Jenny Bengtsson

Furutorpskolan 4-9

Jag tycker att Jenny ska vinna för att hon är en lärare som får en känna sig värd. Hon hjälper alltid till och försöker få oss att förstå kunskapen och vikten i att lära sig. Hon tar med sig sina egna erfarenheter och berättar att hon hade det tufft i skolan och stöttar oss genom det. Hon anpassar undervisningen efter hur eleverna lär sig på bästa sätt. Hon får alltid undervisningen att verka rolig och får alltid en att bli glad oavsett om man har en dålig dag eller inte.

stefan Jovanovic

Linneskolan

för att han hjelper oss at förtå saker lätare på ldrotts lekhoner

Hester Esteves

IES Hässleholm

Best Teacher, helped me so much and inspires me.

Håbo

Susanne Gustavsson

Gröna Dalenskolan

Hon är snäll och gör en att tänka bra

Maria Hellgren

Fridegårdsgymnasium

Jag tycker att denna lärare förtjänar att vinna då hon har inspirerat mig väldigt mycket. Hon försöker alltid anpassa studier efter elevernas behov för att se till att vi uppnår våra maximala potential samt mål. Hon ser till att eleverna ständigt utvecklas under hela processen. Hon observerar klassen och därefter försöker inkludera alla i samtal, och engagerar oss elever till att bidra i diskussionen. Hon inspirerar mig till att alltid försöka göra mitt bästa!

Stefan Marklund

Fridegårdsgymnasiet

Stefan är väldigt kunnig inom sina ämnen, och undervisar i detalj med entusiasms. Han är väldigt mån om sina elevers hälsa och lyssnar alltid på feedback och åsikter för att förbättra sin undervisning. Han r strukturerad och tydlig, där han lägger mycket tid och energi på sin undervisning och sina elever. Stefan ä väldigt ödmjuk och ser nog inte själv hur bra jobb han gör, och förtjänar att uppmärksammas.

Anna Kristina Nilsson Mihalakis

Fridegårdsgymnasiet

Hon har utmärkt metod att lära ut, ha effektiva diskussioner under lektionstid.Satsar på att alla ha chans uttryck sig. Har bra metoder för att väcka motivation. Har kommunikationsförmåga med eleverna, är så hjälpsam och försöker hjälpa sina elever för att nå målen.Hon är en skicklig lärare, hanterar alla kulturer och skapar fint interaktion i klassen.Är tydlig ledare, flexibel.

Blanca Estela Vasquez Ruiz

Gröna Dalenskolan

Hon hjälper och inspirerar mig mer än andra lärare och får mig att vilja lära mig mer och inte bara tröttnar på skolan.

Jimmy Ahlborg

Gröna Dalen

Jag har mått dåligt psykist dåligt och jimmy är den som har fått mig tillbaka till där jag borde vara, i skolan!

Rolf Pilloti

Gröna dalen

Thomas Edblom

Fridegårdsgymnasiet

Matte och fysik är idag inga svåra saker. Tack vare Thomas har vi förstått att ingenting är omöjligt. Att börja natur är för många det värsta de gjort, men med Thomas som lärare har vi istället växt. I Thomas klassrum blir varje elev sedd och alla får utmaningar på sin nivå. Trygghet har vi också fått, genom att alltid veta vad som förväntas och vad som komma skall.Oavsett om han vinner här eller inte, kommer han alltid vara den bästa läraren vi någonsin haft!

Daniel Larsson

Gröna Dalenskolan

Han är mycket bra lärare som alla elever uppskattar och lär sig av. Han pratar och för samtal med eleverna om såväl fritid som skola. Detta gör honom till en ännu bättre lärare. Han är en fantastiskt person och en underbar lärare.

Höganäs

Sofia Ehlorsson

Bruksskolan

Hon gör så jag blir inspirerad av det hon lär mig i. Om hon lär mig något blir jag inspirerad av att fortsätta jobba med det och tycka det är kul❤️ Jag tycker att sofia ska vinna detta priset för att hon får oss att känna oss trygga i skolan. När man inte orkar eller inte vill göra mer så får hon alltid oss att vela kämpa och tycka att det är kul i skolan. Hon är som en vän i samma ålder som man kan snacka med allt om men hon förbereder också oss för allt kommande i högstadiet. och respekterar varendra en av oss här i klassrummet. Man kan verkligen snacka om allt med henne. Hon är inte som andra lärare och får alltid mig att skratta och le

Högsby

Aldijana Buljubasic

Snyggatorp

Hon har lärt mig i engelska så jag har blivit bättre på det. Hon är riktigt bra på språk.

Höör

Jan Andersson

Hans torra skämt får även den suraste eleven på bra humör. Hjälpsam och vill att stäva mot framgång i studierna. Tydliga instruktioner och en moralisk förebild. Han är väldigt inspirerande och lättsam. Han går även i pension snart och det vore ett bevis på vår tacksamhet över att få ha haft honom som våran mentor under dess år.

Järfälla

Jonas Bergström

Järfälla gymnasium

Har aldrig haft en lika engagerad lärare innan. Jonas motiverar och gör allt för att vi ska vilja fortsätta och klara oss.Självklart har det varit jobbigt ibland med vissa uppgifter men Jonas har alltid ställt upp och hjälpt en.Är tacksam att ha Jonas Bergström som min ellärare!

Torbjörn Palm

Källtorpskolan

Han är ju Torbjörn Palm.

Rebecca Tideman

Internationella Engelska Skolan Hässelby

Min lärare borde vinna detta pris pågrund av att hon alltid vill mitt bästa, i vilken situation som helst! Hon hjälper mig och resten av min årskurs på ett effektivt och enligt mig, ett absolut perfekt sätt. Jag har aldrig haft en lärare som henne och jag tycker definitivt att hon förtjänar detta pris. Min lärare får mig att känna mig trygg och säker på mina beslut och lyssnar alltid på vad vi har att säga. Hon jobbar hårt varje dag för att ge oss en bra framtid!Det skulle vara stort om hon vann

Kerstin Ellenfors

Järfälla gymnasium

En lärare som bryr sig om eleverna på skolan. Hon vill alltid se oss lyckas och komma fram. Hennes lektioner är den lektion man konstant ser fram emot. Hon lär ut på ett sätt som sätter sig i hjärnan. Hon prioriterar alla sina elever lika mycket.

Gunnar Hallberg

Järfälla gymnasium

Gunnar är verkligen en super bra lärare. Jag har haft honom i svenska i snart 3 år nu och han är alltid glad och positiv. Han är en riktig glädjespridare och får undervisningen att bli mycket roligare. Världens bästa lärare helt enkelt!

Lena Landberg Lillqvist

Järfälla gymnasium

Lena Landberg Lillqvist en lärare med hög ambition, respekt och stark karaktär motiverar och inspirerar sina elever att komma till skolan varje dag för en hoppfull framtid. Efter jag flyttade från Skåne till Stockholm i andra året träffade jag henna första dag i första lektionen där alla elever respekterade, lyssnade på henne. Det var inte för att hon var sträng eller hård utan hon var en bra ledare som lärde oss allt om livet och förberedde oss för framtiden.

Niklas Johansson

järfällagymnasium

Niklas motiverar elever och andra i ens omgivning vilket bidrar till en stark gemenskap i klassrummet och utanför, vad jag känner till finns det ingen i vår skola som tycker ont om Niklas. Det finns däremot personer som tycker han är lite hård mot dem, men jag väljer att se det som att han bryr sig om våra framtida mål inom yrket. Mvh/ali

Niklas Johansson

Järfälla gymnasium

Han är en väldigt begåvad lärare och får mig och resten av klassen engagerade i våra ämnen vi har med honom, ifall man visar och bemöter honom med respekt är han en väldigt fin och trevlig person.Han har en väldig ambition för sina ämnen och sina elever, han har ett stort hjärta och jag hoppas att han får en bra framtid efter att vi slutar ha honom.

Niklas Engvall

Viksjöskolan

Niklas är viksjöskolan bästa lärare enligt mig, han ser alla elever och hjälper oss att utvecklas inom musiken och som person. Hans lektioner är inspirerande och jag ser altid fram emot musik lektionerna även om dom är på fredag kl 8:00 då alla mina klasskompisar har sovmorgon. Niklas tillåter eleverna att utvecklas och hjälper oss på vägen. Jag kunde inte ordna dom där uppe så jag gör det här istället 1, 7,5 3,6,2,4.Niklas förtjänar att veta hur bra han är så därförnominerarjag han

Susana Beatriz Del Carmen Corronca

Viksjöskolan

Susana, har haft en stor positiv inverkan på min motivation i skolan. Hon har hjälpt mig att bli en bättre elev och det viktigaste person. Hon är en inspiration och hennes matematiska förmågor får hela klassen att bli inspirerad och vilja utveckla sina kunskaper. Susana är klassens stora inspirationskälla. Susana är klassens mamma hon finns altid där om du vill prata om vad som helst. Hon ör ärlig öppen och våran extra mamma.

Rafal Melko

Engelskaskolan i järfälla

Hon är den bästa läraren för att hon lär ut så att alla förstår och hon är en person som hjälper till.

Lize-Mari Vermaak

Internationella Engelska Skolan Järfälla

Lize-Mari är verkligen en jättebra lärare! Hon är ordentlig, snäll och rolig! Jag känner att om jag är ledsen eller behöver prata kan jag absolut gå till henne. Jag känner mig trygg och säker med henne. Lize-Maris lektioner är de bästa! Jag har aldrig haft en lärare som henne! Om jag är ledsen får hon mig alltid på bättre humör till 100%! Hon är bara världens bästa lärare!

Josfine Carlsson

järfälla

För att hon motiverar mig och att hon är en väldigt bra lärare! Tack för att du förgyller min tid i skolan <3

Kalix

Linnea Utterström

Norrskenets friskola

Finns ingen bättre lärare. Linnea gör varje lektion rolig och vi lär oss massor. Vi får lära oss på olika sätt och hon hjälper oss att utvecklas och göra vårt bästa. Inga tankar är fel. Hon får mig att må bra och tycka om skolan. Längtar till alla hennes lektioner.

Kalmar

Kjell Carlsson

Dörbyskolan

Min lärare är alltid positiv och glad! Han gör alltid sitt bästa för att få oss elever att tycka om vårt skolarbete. Han tycker verkligen inte om negativa inställningar och försöker sitt bästa för att få elever att bli mer positiva. Han blir nästan aldrig arg och han berömmer oss ofta. Han lägger ofta in roliga aktiviteter på schemat fastän det inte står i vår planering. Han skojar med oss och får oss att känna oss trygga. Han förtjänar verkligen att vinna. Alla borde ha en lärare som Kjell!

Olof Johansson

Nordic International School Kalmar

Mr Johansson är en otroligt bra lärare och kan verkligen berätta och förklara så att man blir intresserad och vill lära sig mer. Det är alltid roligt att gå på hans lektioner och jag har lärt mig jättemycket nu i årskurs 4.I klassrummet är det alltid lugnt, bra studiero och alla lyssnar på varandra. På Mr Johanssons lektioner är det tryggt. Mr Johansson har inspirerat mig att vilja lära mig ännu mer om historia och jag hoppas kunna arbeta med historia jag också i framtiden.

Ami Palmgren

Vasaskolan

Vi vill nominara ami för att hon är jätte snäll, bra på att lära och nu allt hon gjort för oss vill vi göra något för henne

Julia Hjertqvist

jenny nyströmskolan kalmar

Julia är en lärare med väldigt bra förstålse till elevers utveckling hon tar sin tid till varje elev hennes ledarskap engagemang hon lyckas alltid få lektionen intressanta inspirerande varje dag längtar man efter hennes lektioner hennes lektioner gör så man få drömmar hopp om framtiden hennes varma leende ömsesidighet få man en känsla av trygg känsla av Julia hon är skolans energispridare hon finns alltid där för en om man mår dåligt Julia är bästa lärare ever därför tycker jag Julia ska vinna

Enrique Plaza

Nordic International School Kalmar

Mr Plaza is a great science teacher and I like the way he plans his lessons. I have learnt so much this year and we have made experiments and looked in microscopes. So cool!He is always so engaged and energetic and everyone feels happy in his classroom. His teaching material is great and he always brings up interesting things so you just want to learn more and more about science. He respects us students and we respect him back!

Albulena Krasniqi

Lindsdalskolan

Jag väljer min lärare för att hon är snäll och trevlig. Hon inspererar oss i klassrummet så att vi vill lära oss mer. Albulena vill att vi ska lyckas i framtiden. Hon stöttar oss alltid på ett prov genom att säga "lycka till". Albulena förklarar också på ett speciellt sätt så att man förstår t.e.x på SO:n. Hon bryr sig väldigt mycket om oss därför att hon sätter upp bilder på klassen från roliga minnen och mejlar till våra föräldrar om det är något speciellt. Albulena gör lektionerna roligare.

Emil Murad

Nordic International School Kalmar

Mr Murad teaches English with passion and teaches us about respect regardless of the matter. He inspires us to be brave and confident in using English in class and in real life situations. In addition, he teaches us English as we have been taught Swedish: using only English during lessons, working with projects, speech and writing.He is the teacher who most likely talks about serious matters: respect, bullying and cultural differences.Everyone is accepted and respected in his class.

Lisa Jerlmark

Kalmarsundsskolan

Lisa är den mest fantastiska läraren som finns! Hon är verkligen bäst. Hon får alla att tänka posetivt och hon är alltid så framåt. Hon lyssnar alltid och förstår än. Hon förklara bra på lektionerna och är bra på att hjälpa till. Hon är världens snällaste! Men hon kan även vara sträng i vissa tillfällen ifall det behövs. Och det är bra. Hon hjälper oss att tro på oss till prov och även i alla olika möjliga händelser. Hon är inte bara världens bästa lärare utan också en vän. Som verkligen förstår

Nils Hjelmar

Kalmarsundsskolan

Han är väldigt rolig.

Sabbi Corneteg

Kalmarsundsskolan

SAbbi är ärligt talat den bästa svenska läraren som jag någonsin har haft och inget kan f mig att ta tillbaka det jag sa. Hon ger alltid tips på vad man kan göra för att göra bra för sig på svenskan. Hon är smart, rolig, fantastiskt och helt otroligt på ett väldigt bra sätt.

Robert Martinell

Kalmarsundsskolan

Jag tycker att Robert är en lärare som lär ut med olika sätt och som kan ge exempel från vardagen för att man lättare ska förstå lektionerna. Han har förmågan att få det tyst i klassrummet och är tydlig med vad han vill och vad han förväntar sig av oss. Ger förvarningar om vad som händer om man inte beter sig och om man inte gör det får det konsekvenser. tydliga regler. Man vet alltid vad man ska göra på lektionerna och har man frågor förklarar han gärna igen. Han har dessutom bra humor.

Maha Esper Andersson

Kalmarsundsskolan

Maha är som skolans mamma, hon är jättesnäll och rolig.

Angelica Kvarneke

Kalmarsundsskolan

Min lärare motiverar mig till att lära mig. Min lärare lär mig på ett bra och roligt sätt. Min lärare får oss elever att tänka på nytt och bättre sätt. Min lärare gör så att jag fattar vad jag lär mig som. Hon är rolig och fattar hur vi elever tänker och hjälper oss. Min lärare gör våra lektioner intressanta och roliga. Min lärare är lojal och man kan prata med henne om vad som helst och hon kommer att fatta. Min lärare är den bästa jag haft och hon lär oss mycket. Min lärare är bäst.

Ami Palmgren

Vasaskolan

Hej! Jag heter Iris och jag går i klass 4b på Vasaskolan i Kalmar. Vasaskolan är en fantastisk skola, men med våran lärare blir den tusengånger så bättre. Jag och min klass vill nominera våran lärare Ami till Årets Min Lärare därför att: Hon inspererar och stärker oss som klass. Hon får oss att ta fram våra bästa jag. Ami är snäll, omtänksam, rolig och skojig! Vi skulle aldrig vara den klass nu idag utan henne!! Ami gör så mycket för oss, nu vill vi göra något för henne💝Varma Hälsningar 4b❤️😊

lotta marmolin

kalmarsundskolan

Hon hjälper oss som vi behöver får oss och känna glädje man kan alltid lite på henne hon håller i saker bra så jag ser att hon är en bra ledare och alla elever tycker de med

Emma Söderblom

Kalmarsundsskolan

Hon är cool och snäll och bryr sig om sina elever.

Maria Bagewitz

Kalmarsundsskolan

Hon är en bra lärare som har lärt mig mycket, hon är rolig och skön

Karlsborg

Britt Lindquist

Carl Johanskolan

Britt är den bästa läraren. Hon har inspirerat mig att plugga tills jag inte orkar mer och har gett oss en slags respekt i klassrummet

Karlshamn

Aldijana Buljubasic

Snyggatorpsskolan

Jag vill att hon ska vinna för att hon är en jättebra lärare. Hon tar hand om oss och lär oss saker. Och för att alla i klassen älskar henne.

Joakim Rundh

Prästslättsskolan F-6

Värdegrund och nytänkande. Joakim är den som alltid finns och stöttar alla elever här på skolan. Han har rastaktiviteter varje dag och alltid är det nya saker på gång. Han vill att vi lär oss nya saker i leken ex. engelska glosor. Han gör cykelbanor, hinderbanor och allt möjligt. Nu har årskurs 4 haft Logotown med Joakim och vi i åk 3 längtar till det är vår tur. Han är helt enkelt bäst.På fritiden är han på skolan och spolar isbana och han är verkligen den som bryr sig.

Karlskoga

Elisabet Myhrman

Österledsskolan

Elisabet är min favorit lärare. Hon hjälper både mig och andra som har svårigheter. Sälv så har jag dyslexi och det ställer offta till det.Det kan vara jobbigt att läsa och skriva. Hon anpasar proven så att det ska passa dom med svårigheter, det är därför jag älskar hon så mycket. Elisabets lektioner går alltid så fort. Vi lär oss på ett roligt och underhålande sätt. Hon är värdens sjönaste människa och har en rolig humor. Jag lär mig mer på hennes lektioner än någon annans.Hon är värd att vina!

Karlskrona

Thomas Svensén

Af Chapman

Thomas inspirerar sina elever till att göra bra ifrån sig. Han ställer krav och får en att känna att jobbet man gör spelar roll. Han lyckas balansera sitt lärar-jag med sitt personliga jag vilket får oss elever att veta exakt var vi har honom. Han blir en vuxen som man kan prata med samtidigt som han är en utmärkt lärare. Framförallt får man som elev känslan av att han vill hjälpa en att prestera bra och att han värdesätter oss elever högt.

Carl De Sharengrad

Rödebyskolan

Han är lätt bästa läraren på skolan eftersom att han på ett bra och nytt sätt kan lära ut och få all i klassen tysta utan att höja stämman

Ingela Tehrani

Rödeby

Hon förtjänar att vinna detta pris då hon alltid vill alla andra väl, men också att hon inspererar oss elever. Hon kämpar och sliter för att vi elever ska lyckas och kunna nå våra mål vilket är sjukt viktigt. Du gör så att skolarbetet blir mycket roligare då du är väldigt nog med att dela upp alla områden vi håller på med. Bäst e du! Tack för att du är du!

Per Carlzon

Af Chapmangymnasiet

Han är mycket trevlig och gör skolan till något roligt även fast man i vanliga fall inte tycker om skolan

Hannes Viberg

Af Chapman

Världens bästaLärare. Vill alltid elevens bästa,förutser efter elevens behov och undervisar på ett enkelt och samtidigt roligt sätt. Försöker alltid lätta på elevens humör och får alltid lektionen att bli den bästa på hela skoldagen. Väldigt snäll och omtyckt av alla. Hjälper alltid eleven när man väll behöver det. Förstår även dessa elever som inte alltid vågar fråga, förstår alla.

Sophie Damm Pettersson

Rödebyskolan

Sophie är den snällaste vuxna personen som jag någonsin träffat. Att få ha henne som lärare och mentor är det mest priviligierande jag haft under hela min tid i grundskolan. När jag nu ska börja i gymnasiet så är jag så tacksam för att Sophie varit där för mig. Inte nog med att alla respekterar henne, så har även hon stärkt både mitt och andras självförtroende. Därför tycker jag att Sophie är värd ett pris.

Anette Evertsson

Rödebyskolan

Många av oss har bara känt Anette i mindre än två år, men hon är en självklar nominering. Anette motiverar oss och hon är inte rädd för att berömma klassen när vi behöver en push mot målet. Trots vår tacksamhet är vi dåliga på att berömma Anette tillbaka. Därför vill vi, ta tillfället i akt och uppmärksamma hur fantastisk vår mentor är. Anette skapar hon en hemtrevlig miljö i klassrummet, men främst är hon bra på att skapa en känsla av trygghet och respekt bland oss elever.

Görgen Skegart

Rödebyskolan

Han är helt perfekt som träslöjdslärare då han kan inspirera alla i klassen till att jobba och dessutom får alla att tycka det är roligare.

Cicci Karlstedt

Musikugglan

Jag vill nominera Cicci Karlstedt för att jag tycker att hon är den bästa läraren som finns! Hon hjälper alltid till och om någon inte förstår kan hon göra om det 100 gånger bara för att eleven ska förstå! Du vill alltid att alla ska förstå och du är jätte rolig!🥰

Karola Rosenberg

Af chapmangymnasiet

Hon är helt enkelt bäst

Linda Hjortevik

Hämtar skolor...

Hon har gjort så att hennes ämnen blir mycket roligare och hon har vunnit hela klassens respekt så alla blir tysta under hennes lektioner. Jag förstår allt lite lättare och hon är bara bäst på att göra så man förstår. Hon ser alltid när man ör ledsen och hon är bäst att prata med när man mår dåligt. Jag tycker att hon förtjänar att vara med i tävlingen för hon är den bästa och snällaste läraren jag någonsin har haft.

Maria Nilsson

Hasslö skolan

Jag tycker att hon ska vinna för att hon är väldigt omtänksam och tänker på vårt allra bästa, och gör min klass dagar så bra som det bara går att göra. Hon hittar på roliga saker med oss t.ex åka på utflykter och hon lär oss massor olika grejer varje dag. Hon är världens bästa lärare som man kan ha.😄🌼

Pernilla Bjelkenbrant

Af Chapman gymnasiet

Pernilla ser alla i klassrummet och sprider sån glädje och omtänksamhet att jag själv motiveras till att bli mitt bästa jag. Även fast jag inte har fått det högsta betyget i engelska får hon mig att känna mig duktig ändå. Hon blir stolt över sina elever när de gör sitt bästa. Och jag vet att inget gör henne gladare än när hon ser hennes elever stå upp för varandra eller bjuda med en ensam klasskompis. Vi behöver fler lärare som Pernilla

Jörgen Helgesson

Rödebyskolan

Jörgen är bäst! Han är den bästa läraren och gör mig glad :)

Karlstad

Joanne Eriksson

Engelska Skolan i Karlstad

I want to nominate her because she helps me learn and motivates me to learn more new things. She understands me and I feel confident expressing myself in front of her.

Isabell Appelgren

Internationella Engelska Skolan

Jag valde den här läraren för att hon gör så att man lär sig tio gånger bättre och mer än vilken annan lärare hon gjorde så att inte bara jag utan hela klassen blir mer och mer motiverade inför kommande Svenska lektioner. Ännu en sak är att hon gör lektionerna roliga fast ändå seriösa på ett sätt att man kan lära sig allt man behöver och t.om mer.

Pär Skoglund

Thoren Framtid

Han är så otroligt bra jag vet inte vad jag mer kan seja.

Marlene Lindberg

Internationella engelska skolan

Ms Lindberg ger alltid en positiv energi i klassrummet och bemöter alltid elever med snällhet och omtanke. Hon kan anpassa till elevers situation och hon ser när vi behöver hjälp. Våra lektioner är roliga och avslappnade men hon kan ändå ha kontroll på klassen för en bra arbetsmiljö. Därför tycker jag Ms Lindberg är den bästa läraren.

Andrew Martin

Internationella Engelska Skolan

Han är en bra Lärare.

Kikki Cannervik

Herrhagsskolan

Kikki är en riktig superhjälte! När andra vuxna skäller, kramar Kikki. När andra vuxna klagar, förklarar Kikki. Man kan alltid gå till henne med ALLT! Hon är inte bara en lärare, hon är en inspiratör & coach. Hon lär oss inte bara om musik & bild, hon lär oss om alla människors lika värde & mitt värde som den jag är. I Kikkis värd är vi alla lika värda & vi är alla människor oavsett vår bakgrund, sexuella läggning, utseende, föräldrar m.m. Kikki kan få mig att känna att jag vad som helst!

Ylva Erlandsson

Tingvallagymnasiet - Karlstad

Jag vill nominera Ylva för att hon alltid vill allas bästa!😊 Hon lär ut på ett väldigt bra sätt så alla förstår! Alltid med snabba steg för att planera lektionerna för att vi ska få så bra lektioner som möjligt!🏫 Hon borde verkligen hyllas för hon förstår inte hur bra hon är🥇🌟(och lite för snäll ibland🥰) Världens bästa Ylva❤️

Alessandro Visconti

Internationella Engelska skolan Karlstad

Jag tycker att min lärare ska vinna priset. För att han är en jättebra och positiv person som gör så att man vill lära sig mer. Och att han lär ut jättebra så att man fattar och vet vad man ska göra. Han är så bra och hjälper alltid till om man behöver. Han är världens bästa lärare!

Björn Bruns

Klara Teoretiska Gymnasium

En hyvens kille! Han är schysst, ger en många chanser att lyckas och är transparant med allt som händer. Vi får möjlighet att påverka undervisninhen och det blir sköj när vi får jobba med themes som vi är intresserade av.

Pinelopi Aleksandropoulou

International Engelska Skolana

Snäll och god Person.Bra lärare som vill att alla ska lärä sig.Hon är bäst lärare!

Katrineholm

Linda Landström

Kunskapsskolan Katrineholm

Linda är den snällaste lärare och den bästa läraren vi i 5:1 på kunskapsskolan.se katriholm tycker Linda är värt det hon är bästa läraren någon sin vi har hart

Kil

Johnnie Lindgren

Dalliden

Jag tycker att Johnnie ska vinna för att han är annorlunda och förklarar inte bara vad vi ska göra och ger oss en bok. Sv lektionerna bl.a är MYCKET bättre än vad dom var förut. Johnnie ger oss t.ex läxa på kahoot som gör att vi tävlar mot varandra och vill vinna så man gör den flera gånger och vi lär oss saker mycket enklare. Johnnie lägger ner tid på att förbereda våra studier även när han inte jobbar. Därför tycker jag att världens bästa lärare, Johnnie Lindgren, ska vinna. Jag tycker att johnnie har respekt för andra,Han gör alltid allting intressant för eleverna,hittar på saker som någon annan ALDRIG skulle komma på och såklart mycket mer

Klippan

Maria Berlin

Snyggatorpsskolan

Maria är väldigt duktig på att förklara hur vi ska tänka och hon gör att man vill lära sig oavsett, om man inte förstår så förklarar hon på ett annat sätt och hon gör det tills vi förstår. Hon gör väldigt mycket för att vi ska lära oss och det gör det kul att vilja lära sig matte.

Josefin Risberg

Snyggatorp

Hon är bra och en av dem bästa läraren jag haft/har. Hon lär oss nya grejer och spela.

Lotta Cajerfjord

Snyggatorp

Lotta är den bästa läraren jag haft/har. Hon är bäst

Per Fritz

Snyggatorpsskolan

för han e bäst

Aldijana Buljubasic

Snyggatorpskolan

Aldijana är så duktig på att lära ut språk. Hon gör verkligen allt för att vi ska lära oss och hon lägger ner så mycket tid på oss! Vid frågan när man skulle kategorisera vad sin lärare va bäst på kunde jag inte välja eftersom min lärare alltid gör allt det där till 100%. Hon är alltid en härlig person som både kan göra så vi jobbar stenhårt på lektionerna och skämta med oss och lärare i korridorerna. Skolan handlar om att förbereda oss för framtiden. Jag tror att vägen till en lycklig framtid är att alltid bara vara godhjärtad. Det har min lärare verkligen kämpat stenhårt för att lära oss, att lära oss behandla andra 👍🏻❤️

David Holm

Snyggatorpsskolan

David har varit min favoritlärare sedan han har kommit till vår skola. Han är jättebra på att få mig att vilja jobba på lektioner och få mig till att känna mig bekväm i hans klassrum och på hans lektioner.

Niloofar Mehrali

Snyggatorpskolan

Hon är den bästa läraren man kan ha

Carl-johan Rosdahl

Snyggatorpsskolan

Carl-johan eller som vi kallar LOA är den största förebilden på skolan. Han finns alltid för oss i alla lägen. Har vi en jätte bra dag är han där och tycker de är kul men har vi en dålig dag är han också där och försöker hjälpa en att få en bättre dag.Han peppar oss varje idrott lektion att göra vårt bäst. Han är inte nöjd om man inte gör sitt bästa och den får en att alltid vilja göra sitt bästa.Berättar vi något tar han de på allvar direkt. Alltid en leende på läppar gör alltid de roligt.

Niloofar Mehrali

Snyggatorpsskolan

Niloofar är engagerade i sina elever, Hon uppmuntrarna oss att tänka på vår framtid att ha ett mål i livet. Hon är som en fin vän till sina elever, inte bara lärare i klassrummet. Hon hjälper oss att vi tror på oss själva, och vägleder oss för framtiden.

Knivsta

Linn Axelsson

Långhundra skola

Linn får mig att vilja göra mitt bästa och lära mig nya saker. Hon är tydlig och har alltid intressanta lektioner. Hennes bästa egenskap är att hon lyssnar på oss elever. Linn hjälper oss elever på olika sätt beroende på vad vi behöver. Inget är för klurigt för henne! Hon är en bra förebild!

Shokhan Abdulrahman Majid

Långhundra skola

Min lärare Shokhan ser alltid alla elever och hjälper alla elever på bästa sätt. Hon är inspirerande och får alla elever att känna att de kan och att de är värdefulla. Hon har alltid en stund över för att förklara lite extra eller bara prata lite. Shokhan har gjort matten till det roligast ämnet och alla vi elever tycker att hon är bäst!

Kramfors

Carola Viksten

Gudmundråskolan

Carola förklarar alla uppgifter på ett speciellt sätt. Hon lever sig in i allt och får alla i klassrummet att hänga med

Bjarne Sjödin

Högakustenskolan

Han är bäst

Kristianstad

Cecilia Krona

Hammar Skola

Hon har hjälp alla i vår klass 6C att komma så långt så många har just nu höga betyg. När jag gick i 5:an så hade jag inte den nivån för att få ett så bra betyg som möjligt, men Cecilia hade mig på sin axel och hjälpte mig upp till ett A och det är jag så tacksam för och därför vill jag att hon ska bli nominerad. Hon har också gjort mig till en bättre person som nu vill hjälpa andra personer att nå de de vill nå i livet.

Andreas Andersson

Axonaskolan

Läraren driver sin undervisning med ett otroligt engagemang. Får barnen i alla stadier att vilja söka kunskap och väcker nyfikenhet. Läraren bjuder på en kavalkad av vetenskap en vecka om året som barnen pratar om många år efter. Läraren driver även odlingsprojekt på skolan där barnen är mycket aktiva i skolträdgårdslandet. En känsla av sammanhang och delaktighet som ger barnen trygghet. Jag är glad att ha mina barn på Axonaskolan så de har förmånen att ha denna fantastiska lärare som förebild!

Patrik Bergström

Hammar skola

Patrik hjälper mig på ett mycket speciellt sätt som jag aldrig har blivit hjälpt på. Han får mig att få en starkare självförtroende. Han hjälper mig även att få upp mina betyg och hjälpa mig bli godkänt i matt. Han få en att skratta och är en allmänt perfekt lärare.

besnik llazani

önnestad grund skola

jag vill att besnik ska vinna för han är den bästa läraren jag haft

Kristinehamn

Ingrid Karlsson

Grunnebacka skola

Hon är bäst! Och värdens bästa lärare!

Ingrid Karlsson

Grunnebacka skola

Ingrid har varit min lärare i 3 år och hon har fått upp min självsäkerhet och min självkänsla. Hon gör alla glada och ger alla människor kramar varje dag. Hon gör alla lektioner bra och hon är super rolig! alla i skolan älskar henne och hon är super snäll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krokom

Magnus Färggren

Ås skola

I vanliga fall tycker jag ej om SO men Magnus gör lektionerna väldigt roliga. Han gör undervisningen intressant på sitt sätt att lära ut.

Kungsbacka

Peter Fornell

vittra forsgläntan

Han är den bästa läraren som jag någonsin träffat och är en väldigt ödmjuk person som gör min och mina kompisars vardag mycket bättre. Han brukar göra tråkiga arbetspass till de roligaste på dagen och sprider glädje.Han hoppar in som extra lärare till varje arbetspass om vi inte har våran riktiga lärare som vi ska ha inte är på plats. Han fiksar datorer och allt som behöver lagas på skolan. Jag och mina kompisar tycker ha ska bli nominerad för att han har en sån go personlighet och är bäst!!!!!

Paula Astudillo Figueora

Drottning Blankas Gymnasieskola Kungsbacka - Kungsbacka

Paula gör undervisningen mycket roligare och gör mig motiverad till att vilja lära mig mer och har därför valt att nominera henne.

Magnus Bonde

Drottning Blankas gymnasieskola

Jag tycker att Magnus Bonde är en sån härlig lärare och därav nominerar jag honom!! Jag får aldrig ångest inför hans lektioner vilket är en väldigt skön sak!

Jonas Lindskog

LBS Kungsbacka

Han är extremt bra på alla sätt, snäll. Inspirerar hela klassen till att faktiskt jobba.

Claus Dreyer

Drottning Blanka gymnasieskola Kungsbacka

Claus Dreyer förändrade liv. Mitt och alla andra i klassens perspektiv har utvecklats och för detta förtjänar Claus ett pris.

Hanna Magnusson

Drottning Blanka Kungsbacka

Hanna är duktig på att förklara, få med alla i samtal, skapa bekväma situationer för alla elever som gör att alla känner sig välkomna i klassrummet.Hon kan anpassa sina uppgifter utefter varje individ vilket gör skolarbetet mycket lättare att ta sig an. Hon är trevlig och glad, alltid med en positiv inställning men kan känna av stämningen i rummet utan problem.

Annica Torstensson

Vittra Forsgläntan

Annica ska vinna därför att hon är en superbra matematik lärare som både är snäll och rolig men blir sträng när det behövs. Jag tycker att hon gör talen tydliga för en och får mig att vilja lära mig mer.Om någon inte förstår t.ex. en problemlösning så förklarar hon uppgiften med flera lösningar.Annica lägger upp lektionerna på ett bra sätt, vi jobbar i matte boken ungefär 2 sidor sen får man välja bland bingel, fördjupning och ett arbetsblad. Är vi duktiga får vi spela 5 minuter Snake.

Maria Johansson

Björkrisskolan

Jag är förälder till en elev i Marias klass. Maria har skapat ett klassrum där varje enksild elev är viktig, respekterad och trygg. Hon är en förebild för både elever, föräldrar och kollegor. Jag önskar att alla barn får en lärare som Maria, som stöttar dem vidare i både studier och livet. Hon gör skillnad både nu och i framtiden då hon ger eleverna den bästa starten i studielivet. Hon inspirerar till att göra sitt bästa och tro på sig själv.

Liselott Jacobsson

Björkrisskolan

Liselott (Lotta), hjälper alltid alla elever. Är mycket snäll och omtänksam.

Kävlinge

Göran Forslund

Skönadalskolan

Han är snäll och duktig på att lära ut. Han ger mig självförtroende och jag blir glad på hans lektioner. Jag har en depression och går bara en lektion om dagen, men han gör mig glad och får min depression att försvinna för stunden. Han ser mig och stöttar mig. Han är bara bäst!

Köping

Maria Jersby Widén

Karlbergsskolan

Maria är inte bara min bästa lärare — utan också min bästa vän. Hon har fåt mig att komma ur en svår psykisk ohälsa och att komma tillbaka till skolan från att ha varigt hemmasittare under en hel termin.Jag anser att Maria är inte bara Sveriges bästa lärare utan också väldens — och det är jag helt övertygad om. Om hon möjligtvis inte skulle vinna detta pris (som hon förövrigt verkligen är värd!) så vinner hon helt klart mitt hjärta för alltid.

Magnus Wikström

Karlbergskolan

Magnus är snäll och en omtänksam lärare han får oss elever att arbeta bättre på lektionerna och han arbetar på ett sätt som är inspirerande. Han är cool och väldigt duktig på hans jobb, jag tycker att han ska vinna för att han är bryr sig om eleverna och alla på skolan han värnar om tryggheten och det är jämlikt i klassrummen. Han är rättvis och gör inte någon skillnad på elever eller personer. Han är trevlig att prata med och har är en stor inspiration för skolan

Landskrona

Hans Gösta Lehrecke

Petersvenskolan

Hans - Gösta Lehreke

Petersvenskolan Lanskrona

Hans Gösta gör dagligen att jag blir inspirerad att lära mig nya saker. När han har föreläsning så pratar han inte bara. Han har en inlevelse så är otrolig beundrandsvärd. Han får oss att diskutera och prata om de saker som vi ska lära oss med hjälp av uppfinnelserika upgifter

Leksand

Ulrica Elisson Grane

Ullvi skola

Hon hjälper mig bli bättre. Bra på att förklara, särskilt i matematik.

Pauline Samuelsson

Tällbergs skola

Min fröken gör skolan till en bättre plats för eleverna. Hon är snäll och bryr sig om alla barn på skolan. I klassen har vi jobbat mycket med hur man är en bra kompis. Tack vare vår fröken har vi den bästa skolan i Sverige.

AnnChristin ”Stina” Mases

Tällbergs skola

Jag gillar inte att vara i skolan men Stina gör mig trygg och gör så att jag tar mig till skolan varje dag. Hon gör mig lugn och trygg och får skolan att bli begriplig för mig. Stina är bra på att lära mig saker./ Lee 11 år

Lerum

Per Pettersson

Torpskolan

Han har hjälp mig och min klass till att nå det vi vill åstakomma

Lidingö

Eva Olsson

Albatross montessoriskola

Min lärare och mentor Eva peppar alla elever så att de känner att de kommer hinna slutföra alla sina arbeten.Snäll, glad, rättvis och omtänksam är bra ord som beskriver Eva. Jag önskar att alla barn fick en lärare som henne för då tror jag att flera elever skulle tycka att det var roligt i skolan. Hon är inte för hård när hon säger till oss utan försöker tänka på allas bästa. Jag har nominerat Eva för att jag vill hon ska vinna innan hon går i pension.

Sofia Nyvell

Rudboda skola

Hon lär oss att tänka nytt. Har lärt mig att vad jag gör har störst vikt för mig, att inte jämföra mig med andra. Hon ser till att alla förstår och har bra genomgångar där vi får öva. Hon ger individuell feedback och övningar på det jag behöver öva på.

Lidköping

Martin Matsson

Rudenchöldskolan

Jag tycker att Martin ska vinna eftersom att han är bra på att lära ut matte så att man lätt kan hänga med och förstå, vilket både blir roligare men framför allt att man lär sig mer. När vi har genomgångar i matten så får man vara delaktig i diskussionen dvs räcka upp handen och svara på frågorna, och även få hjälp med frågorna ifall man skulle svara fel. Som person sprider han mycket positivitet och mycket glädje vilket gör så att man får mer motivation till att lära sig.

Carin Cederqvist

Vinningaskolan

Jag tycker min lärare borde få det för att hon får mig trivas i skolan och är bra på att insperera.❤️

Henry Henriksen kedén

Rudenschöld skolan

Han är bäst

Maria Samariduo

Rudenschöldskolan

Hon är en av dom bästa lärarna jag har haft. Vi gjorde inta samma sak på lektionerna vi gjorde alltid olika.

Karin Sundberg

Rudenschöldskolan

Karin är den bästa läraren som finns. Vi har alltid varit en stökig klass som inte kan sitta still eller vara tysta. Hon får oss alltid att sitta still och hon får oss alla på bra humör. Alla i klassen ser alltid fram emot so på dagen eftersom vi har Karin. Hon är en glädjespridare och lämnar aldrig någon utanför. Vi lär oss väldigt mycket på lektionerna och hon anpassar sina lektioner så dom passar oss perfekt. Karin är verkligen världens bästa lärare och hon förtjänar detta pris.

Karin Sundberg

Rudenschöldskolan

Jag tycker att Karin är väldigt bra på att lär och visa på ett bra sätt, hon lär oss och jag tror att dom flesta i min klass tycker att hon är underbar, snäll, hon gör olika saker på proven så att vi får öva på olika sätt. Hon är även duktig på att få en på bra humör och på fredagar kan hon alltid släppa oss nån minut tidigare.

David Lugner

Rudenschöldskolan

David är otroligt bra på att lära ut, han är alltid positiv & glad. Hans lärande väcker intresse även om ämnet kan framstå tråkigt. Han gör lektionerna till de bästa och han har bra genomgångar. Vi får nästan alltid sluta tidigare + att vi lär oss extremt mycket. Han förstår varje individ och finns där som hjälp och stöd. Varje lektion och varje dag blir så mycket bättre och roligare tack vare en bra lärare, David Lugner. Jag blir mer taggad på skolan. Du är en underbar lärare David Lugner. Tack. David är rolig att vara med och hans lektioner är alltid intressant oavsett om det är religion eller historia. David är annorlunda och använder ett väldigt vardagligt språk och man hänger med hela tiden. Hans bedömningstillfällen är roliga och det kan vara allt från redovisning till ett vanligt prov.

Henry Henriksen

Rudenschöldskolan - Lidköping

Man blir alltid glad varje gång man vet att man ska ha musik, han är jätte rolig och tänker på hur vi ska ha kul och ändå kunna få ett bra betyg.

Lindesberg

Lukas Pousette

Fröviskolan

Lukas inspirerar mig jätte mkt i skolan och får mig varje dag att kämpa och se mer positivt på skolan

Linköping

Therese Jonsson

Elsa brändström

Hon är en fantastik lärare och inspirerar mig att alltid att bli bättre

Christopher (Stoffe) Mary Hultman

Klara gymnasium Linköping

Under min hela skolutbildning har jag aldrig haft en lärare som faktiskt bryr sig om mig och min utbildning. Men så var det inte när jag träffade Stoffe. Han inspirera mig till att öppna upp och inte vara rädd för att misslyckas. Han diskriminerar inte mig och får mig att vilja prestera utan att få mig känna en ängsla av misslyckande. Det finns få lärare som Stoffe. Därför tycker jag att han ska uppskattas för sin tjänst som lärare, av mig och alla andra gymnasielever på klara Gymnasium.

Victor Lind

Klara Teoretiska Gymnasium

Jag anser att min lärare, Victor Lind, förbereder mig för högskolan och får mig att se en ljus framtid. jag har inte haft det lätt men Victor har lyckats göra mig intresserad av skolan, han är så snäll.

Philip Malmqvist

Klara Teoretiska Gymnasium

Philip inspierar alla sina elever inklusive mig att vilja nå högre och bli bättre! Utan honom hade jag inte kommit så långt som jag har kommit.

Peter Gabert

LBS Linköping

Peter är en otroligt bra lärare som är mån om att alla ska komma till tals och lyckas i sina studier. Hans sätt att lära ut är väldigt speciellt och bra då han får även den mest omotiverade att arbeta på lektionerna. Han har även ett bra sinne för humor vilket visar sig i varje konversation man har med honom. Om det är någon som förtjänar detta pris är det Peter, han är den absolut bästa läraren jag haft under min skolgång och jag tror att många känner likadant.

Anna Andersson

Elsa Brändström

Anna är en fantastisk lärare som alltid stöttar oss elever och vi ser alltid fram emot en lektion med henne. Hon lägger upp lektionerna på ett bra och roligt sätt så att man lär sig mycket och så att det inte är en tråkig lektion. Hon får oss alla att känna oss bekväma och att vi kommer frammåt i studernadet. Hon ger oss den information vi behöver vi har väldigt kul tillsammans på hennes lektioner. Hon är helt enkelt en fantastisk bra lärare som förkänar detta pris mer än någon.

Ljungby

Nermina Komic

Kungshögsskolan

Jag vill nominera min lärare Nermina för att hon är väldigt snäll och har mycket tålamod.Men hon är inte för snäll som vissa lärare är hon säger ifrån när det behövs och på hennes lektioner är det oftast lugnt ingen stör eller är högljud.Jag vill nominera henne till matte priset för att hon är väldigt bra på att förklara uppgifterna och hennes genomgångar är bra för att hon berättar saker kortfattat men ändå så att man förstår.Det tar inte lika långt tid och därför orkar man koncentrera sig. ⭐️

Lomma

Sandra Friberg

Rutsborgskolan

Jätte bra och gör en alltid på bra humör och är snäll

Stefan Prenell

rutsborgskolan

Jag tycker att han gör ett bra jobb och är riktigt bra på att få elever på bra humör. Han ger goda skratt och lär ut på ett fint sätt. Han hjälper till när det behövs och han kan mycket. Han gör alltså ett riktigt bra jobb och han är tydlig p sina lektioner,

Christoffer Tjellqvist

Rutsborgskolan

Christoffer är en väldigt bra och engagerad lärare som har motiverat mig till att löra mig mycket mer runtom den kluriga matematiken. Med sina smarta lösningar och uträkningar kan man lösa vilket problem som helst. Christoffer har gett mig en vision om matte som jag inte hade tidigare.Angående idrott och hälsa har han fått en uppfattning om vad alla klarar av och anpassar passen så att alla får en lärorik utmaning.Han har en vänlig och rolig personlighet!Tack för mig!

Nazanin Alvandi

Rutsborgskolan

Hon motiverar mig att jobba mer och är väldigt snäll. Om man har problem med något så löser hon alltid det på bästa sätt

Nazanin Alvandi

Rutsborgskolan

Jag nominerar Nazanin för att hon är en så bra lärare. Hon får en att känna sig sedd och hon ställer alltid upp om man behöver råd eller hjälp. Hon hjälper till och är flexibel. Hon är mån om att vi elever ska må bra och inte känna oss stressade och hon är inkluderande. Hon ger mycket feedback och gör roliga uppgifter. Hon är allmänt skön och fick snabbt min klass respekt. Hon kan säga till folk så att de lyssnar, men vi elever blir inte arga på henne om hon säger till för att hon gör detsällan.

Christoffer Tjellqvist

Rutsborgskolan

Sandra Friberg

Rutsborgskolan

Stefan Prenell

Rutsborgsskolan

Jag tycker att Stefan är en bra ledare då han hörs på ett bra sätt ( icke argt). Han är slöjdlärare och får mig att tycka att slöjden är uthärdlig och får mig att skratta men inte så det blir flamsigt på lektionerna. Stefan är snäll och hjälper alltid eleverna när de behöver hjälp med sitt arbete men försöker i första hand få oss att arbeta själv. Jag tycker Stefan är inspirerande och nytänkande och därför tycker jag han borde vinna!!

Ludvika

Linnéa Klebark

Nyhammars förskola

Linnéa är en pedagog som skapar trygghet och roliga undervisningar för barnen. Pedagogen har ett bra ledarskap och barnen Som har henne som lärare blir starka, kreativa och lärande barn. Linnéa sätter en hög ribba för de andra lärare att slå! Helt klart den bästa läraren mina barn har haft

Luleå

Ella Kerttu

Luleå Gymnasieskola

Min lärare har under alla tre år på gymnasiet inspirerat mig och mina klasskompisar att alltid vilja lära oss och utvecklas. Det syns tydligt att hon brinner själv för såväl sitt yrke som ämnet hon lär ut vilket motiverar oss elever. Hon ser alla i klassrummet och skapar en miljö där samtliga elever kan nå sin fulla potential. Under de senaste veckorna har vi tävlat i Juridik-SM där hon inte bara utgjort ett stort stöd men även lagt ned mycket tid och energi själv på att guida och hjälpa oss!

Jonas Andersson

Luleå Gymnasieskola Kungsfågeln

Jonas den bästa läraren i matte, men lär inte ut på en nivå för en knatte. Är rolig och kan inspirera, utöver det är han bra på att addera. Motiverar varenda individ, han bygger oss som en pyramid. Stabil på botten och skarp i toppen. Med glimten i sitt öga, ger han oss ambitioner höga. Det lugna klinget i hans ton, får oss förstå varje ekvation. Som ung spelade han gurka i ett reggaeband och nu är han den bästa läraren i vårt land. <3

Maria Palovaara Nasi

Kungsfågeln

Hon är bästa läraren på många olika sätt dels hur hon lär ut och att hon inte är sträng och torr utan hon har bra humör och man skrattar alltid under hennes lektioner!

Elin Eriksson

Luleå Gymnasieskola Kungsfågeln

Elin är en lärare som får mig att alltid vilja lära mig mer. Hon väcker mitt intresse för de naturvetenskapliga ämnena och är alltid beredd på att hjälpa. Många här på skolan känner sig motiverade av hennes lektioner därför att hon har en talang i att förklara svåra koncept på ett förståeligt sätt. Hon är mycket engagerad lärare som vill det bästa för hennes elever. Sammanfattat är hon en sann inspiratör och fantastisk lärare!

Elin Eriksson

Luleå Gymnasieskola Kungsfågeln

Elin är en lärare som får mig att alltid vilja lära mig mer. Hon väcker mitt intresse för de naturvetenskapliga ämnena och är alltid beredd på att hjälpa. Många här på skolan känner sig motiverade av hennes lektioner därför att hon har en talang i att förklara svåra koncept på ett förståeligt sätt. Hon är mycket engagerad lärare som vill det bästa för hennes elever. Sammanfattat är hon en sann inspiratör och fantastisk lärare!

Jonas Andersson

Luleå gymnasieskola

Bästa läraren

Fredrik Lundbäck

Kungsfågeln, Luleå gymnasieby

Fredrik är en fantastisk lärare som lyckas komma alla sina elever nära. Han brinner för miljön, men även mountainbike och Håkan Hellström. Trots att jag inte trivs i varken min linje eller klass så är det alltid roligt att gå på Fredriks lektioner, Fredrik gör helt enkelt undervisning roligt!

Ann-Jeanette Pettersson

Luleå gymnasieskola, kungsfågeln

Hon inspirerar mig på sättet hon är som person, hur hon inte stressar i saker, hur hon hanterar saker. Hon är en mycket omtänksam person som hjälpt mig både privat med också allmänt när det kommer till ämnen och praktik.

Jonas Andersson

Luleå gymnasieskola Kungsfågeln

Jonas den bästa läraren i matte, men lär inte ut på en nivå för en knatte. Är rolig och kan inspirera, utöver det är han bra på att addera. Motiverar varenda individ, han bygger oss som en pyramid. Stabil på botten och skarp i toppen.Med glimten i sitt öga, ger han oss ambitioner höga. Det lugna klinget i hans ton, får oss förstå varje ekvation. Som ung spelade han gurka i ett reggaeband och nu är han den bästa läraren i vårt land. <3

Per-Agne Karlsson

Kungsfågeln

Han är bra på att lära ut på ett förståelig sätt Per-Agne får en att vilja jobba och är snäll

Mats Lilja

Hackspetten

Han är en väldigt bra lärare som inkluderar alla och inspirerar alla till sitt bästa och är otroligt snäll och hälsar alltid på en i korridorerna

Sofie Strand

Öhemskolan

Sofi är en otroligt duktig lärare. Hon var varit lärare sen länge tillbaks och arbetat med massor av olika elever i olika åldrar. Det kommer fram vuxna elever till henne som tackar för hennes insats. Hon undervisar på ett bra sätt, får alla att känna sig delaktiga och är beredd på att säga ifrån om nån gör fel. Hon vill elevernas bästa och hon förtjänar verkligen att bli årets lärare!

Per-Agne Karlsson

Kungsfågeln

Han är bra på att lära ut på ett förståelig sätt Per-Agne får en att vilja jobba och är snäll

Lena Kulo

Luleå gymnasieskola, Hackspetten

Lena är en ny lärare för mig och min klass. Med hennes glädje och nya sätt att lära. Inspererar hon oss till att göra på nya sätt. Hon tar väl hand om klassen och är bara världens bästa lärare. Jag tycker att Lena inte bara är en bra lärare utan en väldigt bra människa. Hon förtjänar allt och jag tycker att hon förtjänar att bli uppmärksammad.

Eva Gramner

Luleå Gymnasieskola

Eva Gramner har lärt mig så mycket om människor genom historien. Mina kunskaper och framför allt mitt intresse för historia har höjts så mycket under min gymnasietid. Tack vare min lärare ser jag fram emot att lära mig ännu mer om människan, kultur och historia!

Erika Sundelin

Luleå gymnasieskola

Erika är en fantastisk lärare som inspirerar och får eleverna att vilja prestera bra i henne kurser. Hon är ambitiös och gör alltid sitt bästa för att alla elever ska nå sina mål.

Isabel Berggren Johansson

Luleå Gymnasieskola

Isabel är en galet bra lärare som bryr sig om sina elever. Hon behandlar alla som jämlikar och man får en slags kompis relation till henne eftersom hon värnar genuint om alla. Hon inspirerar oss till att bli bättre människor och få en bättre självkänsla. Dessutom blir det aldrig en tråkig lektion då hon blandar in egna historier!

Kent Björkbom

Kungsfågeln

Kent har varit en underbar lärare som har hjälpt mig och hela min klass att utvecklas inom både matematik och fysik. Han har fått mig att bli mer fascinerad och intresserad inom naturvetenskapen. Genom en fenomenal undervisning och genomgångar fick hela min klass A i fysik 1. Kent har även inspirerat mig till att studera vidare inom fysik och matematik på universitetet och jag kan definitivt se det området som ett framtida yrke. Kort sagt så har Kent varit den bäst läraren jag någonsin har haft.

Ulrika Lövgren

Nya läroverket bergviken

Jag tycker att Ulrika är väldigt värd att vinna den här tävlingen för att hon uppmuntrar alla i klassen. Hon är jättebra på att lära alla elever i våran klass ny saker som är viktiga att veta. Hon är omtänksam och gör alla glada. Eftersom att hon är bra på att undervisa lär man sig snabbt och kan jobba bra på lektionen, förutom när det är pratigt då hon säger till. Fast hon säger till på ett sätt som inte gör någon illa. Hon är också bra inspiratör för att hon brukar visa förslag.

Isabel Berggren Johansson

Luleå gymnasieskola

Isabel är en otroligt bra lärare som bryr sig om sina elever och ser dem som vänner vilket gör studerandet roligare och effektivare

Rickard Kjellgren

NTI

snubben lyckas göra lektionerna roliga medans jag kommer ihåg allt han säger

Karin Johansson

Luleå Gymnasieskola

Helt enastående i alla paragrafer. Behöver inte säga mer.

Lund

Henrik Johansson

ProCivitas

Camilla Lenander

ProCivitas

Camilla har inspirerat inte bara mig själv utan ett flertal elever till att älska ett ämne och se framåt emot stunden man har med just det ämnet eftersom man vet att läraren är där för alla och leder oss till framgång. Camilla har fått flera elever att gå från botten till topp och hon inspirerar, lär ut och stöttar alla hennes elever från hjärtat. Skulle något inte funka för en elev stöttar hon och får igång oss till att kämpa vidare och älska ämnet.

Anders Hilding

ProCivitas Lund

Anders är en av de bästa lärarna jag någonsin haft. Inspirerande lektioner, intressanta genomgångar, hjälper en att utvecklas och bli bättre hela tiden. En fantastisk lärare med en förmåga att lära ut så alla förstår.

Henrik Johansson

ProCivitas Privata Gymnasium Lund

Henrik är en lärare utöver det vanliga. Han lär ut på ett sätt så man förstår och det är alltid garanterat att man får en rolig lektion med honom. Han är kunnig och mycket intresserad inom de ämnena han lär ut. Henrik har en härlig energi som smittar av sig till sina elever och inspirerar mig till att lära mig mer.

Pierre Bergqvist

Procivitas

Jag tycker att Pierre är den bästa läraren för att han förklarar allting jättebra. In i minsta detalj och förklarar även VARFÖR det är på ett visst sätt och själva innebörden, så det blir enklare för en själv att förstå. Han är väldigt pedagogisk och har tålamod även om en elev har svårt att förstå vad uppgiften handlar om. Han pratar högt och tydligt och det är tydliga förklaringar på vad vi ska göra och man är aldrig förvirrad.

Tove Ekstrand

Klostergårdsskolan

Tove har varit vår lärare i tre år. Vår klass är lite stökig ibland, men Nästan alla i klassen är väldigt tysta när hon har lektioner, för hon är lite som en klassmamma. Hon vet när man ska säga till klassen. Hon vet precis hur hon ska hjälpa oss så att vi kommer vidare men ändå får tänka själva. Det gör hon genom att uppmuntra oss att tänka själva och förklara hur man ska tänka, men inte säga svaret. Jag tycker att det är ganska imponerande eftersom hon inte varit lärare så länge.

Henrik Johansson

Procivitas Lund

Bästa läraren någonsin

Alexander Reffgen

Thoren Innovation School

jag tycker att min lärare förtjänar mer uppmärksamhet än vad han har, min lärare ger sina elever hopp om att kunna klara saker och bli godkänd på sitt eget sätt. min lärare gör lektionerna dels roligare och man förstår men också lär man sig en hel del som man inte trodde att man skulle kunna klara av att lära sig.

Sofia Broman

Killebäckskolan

Hon får oss att motiveras till lektionerna.

Ellinor Roos

Montessori mondial lund

Hon är den bästa läraren för att hon tänker på olika sätt och om man inte fattar förklarar hon roligt och väldigt bra. Och jag älskar henne.

Anna Lundqvist

Montessori Mondial

(Jag kunde inte dra de dära sakerna min lärare är bäst på.) Hon är jätte snäll och lär mig massa saker! Hon får mig att vela ha hennes lektioner mycket fler gånger!

Marita Grandjean

Sankt thomas skola

Marita är en mycket bra lärare. Hon är den mest hårt arbetande läraren på skolan och hon bryr sig om alla sina elever. Hon är mycket flexibel och hjälper alla hennes elever att nå sina mål.Hon är Extremt bra på att lära ut tyska. Hon ger oss inte många läxor och varje lektion är mycket lärorik.Det märks att Marita är mycket engagerad i sitt arbete.

Alexandra Andersson

Thoren Innovation School

Hon har hjälpt mig genom en extrem depression och hon har fått mig att inte vilja ge upp på allt i livet längre.

Sofia Broman

Killebäckskolan

hon är min godmorgon kompis, bra relationer med sina elever och försöker alltid göra roligare lektioner så att vi ska trivas och tycka lektionerna är roliga.

Malmö

Sabina Ulriksen Tardelius

Oxievångsskolan

Hon är den bästa läraren!

Lisa Weeks

Boukefs Privatskola

Jag tycker att Lisa är en av de få lärare som kan skapa lugna, intressanta och roliga lektioner. Varje område vi arbetar med är intressant och hon lägger ribban på en lagom nivå. Så att vi klarar uppgifterna, men ändå får utrymme att utvecklas. Fler borde få ha en lärare som Lisa.

Klara Kihlström

Realgymnasiet

Ovidiu Ivan

mellersta förstads skolan

han har hjlpt mig att förstå och är väldigt snäll, jag kan inte fråga för en bättre lärare.

Rabije Kraja

Boukefs privat skola AB

Jag röstar inte bara på Rabije för att hon är snäll,omtänksam och stötande utan också för att hon är en jätte bra lärare och vän till alla i min klass både jag och andra i min klass tycker Rabije är jätte snäll och därför vill jag rösta på henne.

Kristian Persson

Ängslättskolan

Ja tycker Kristian ska va årets min lärare för han förtjänar de han är alltid positiv han är som vår bästa vän han stötar oss när vi säger att vi inte kan så säger han att vi kan och han är desutom smart stark och jätte rolig han incpererar oss och motiverar oss han gör oss glada och lyckliga alla älskar Kristian han är bäst❤️

Sabin Cole

Praktiska Limhamn

Denna människan är inte bara en lärare till oss, även en när person man kan öppna upp sig helt till, en person som hjälper dig alltid speciellt när man verkligen behöver det. Min sabin är den bästa läraren jag någonsin kommer att ha. Hon får mig och vända allt negativitet till positiva grejer och får mig att vilja gå till skolan. Hon får mig att älska att gå i skolan och plugga och köra mig nya grejer. Tyvärr har vi inte så många lärare som henne och därför nominerar jag henne till årets lärare❤️

Anne Åhreus

vittra västra hamn

Hon är inspirerande med sin franska brytning återberättar hon böcker med världens största engagemang. Hon älskar sitt jobb med tanke på hur hon vill allas bästa, hon vet hur man tar kontroll över en klass. Världens bästa lärare

Kristian Persson

Ängslättskolan

Därför jag nominerar Kristian Är för han är snäll rolig omtänksam inspirerande positiv.gör alla elever glada.han motiverar oss. Han gör sina lektioner roliga. Han kommer på nya saker man kan göra under idrottslektionerna.Han är den bästa idrottsläraren. Han borde vinna

Ulrika Haraldsson

Ribersborgsskolan

De flesta i våran klass ser inte fram emot skolan, men på fredagar ser nog alla fram emot idrotten. Under pandemin har hon inspererat oss extra mycket. Hon lyssnar och ger oss råd, ser till att alla trivs och det bästa av allt, hon ser någonting bra i alla. Ulrika har även hem kunskapen på vår skola, vilket vi tycker är väldigt bra eftersom hon då ser till att vi lär oss allt vi behöver veta inför både högstadiet och framtiden. Hälsa är väldigt viktigt för att må bra, men även när man idrottar..

Nathalie Gill

Boulefsprivatskola

Jag gillar min engelska lärare för att jag lär mig mycket om engelska.Det brukar vara roligt att ha Nathalie på engelska. Hon lär lär oss mycket.

Fredrika Bydén

Linnéskolan

Fredrika är en av dem bästa lärarna. Hon uppmuntrar mig och gör så att jag vill lära mig och att jag kommer klara av det. När det inte går bra för mig ska hon inte kritisera mig utan försöka hjälpa mig på det sättet jag lär mig som bäst. Hon gör sitt bästa för varenda elev. Hon har inte höga krav på alla och påminner oss om att ett E är bra och inte dåligt. Hon står upp för elever och låter ingen vara taskig mot hen. Man längtar verkligen till att ha lektioner med henne.

Shaista Akhtar

kryddgårdsskolan

Shaista var min lärare när jag var liten. Hon fick mig att tro på mig själv och gjorde mig glad. På ett roligt sätt fick vi lära oss olika saker.

Nathalie Gill

Boukefs privatskola

Hon lär lär oss mycket.

Elvira Sabo

Johannesskolan - Malmö

Elvira har alltid fått mig vilja kämpa och göra mitt bästa. Elvira är alltid positiv och har en stark personlighet som får en o känna sig trygg

Klara Kihlström

Realgymnasiet

Klara är en underbar lärare. Klara finns alltid där för en och hjälper en med allt man behöver hjälp med. Klara är så fantastisk då hon gör ämnen roliga, hon gör undervisningen intressant och hon gör så att man vill lära sig mer. Klara är alltid den lärare som man får ett glatt ansikte av på morgonen i skolan detta gör att resten av skoldagen blir extremt bra. Klara kommer alltid och pratar med en under skoldagen och detta små pratstunder är väldigt trevliga att ha.

Anna Barander

Glasbruksskolan

inan hade jag en klump imagen när jag gick till skolan efter att hon hjälpte mig så blev skolan de bästa stället att vara på.Hon inspererar mig att tänka nytt på.Vi ska splittras och jag ville ge de en sista chans.Att bevisa vad hon betyder och hon alltid kommer betyda.Hon är en spesiel lärare som vi aldrig kommer få igen.

Chadie Hotait

Vittra västra hamnen

Chadie har hjälp oss alla genom våra år på högstadiet där han ispererat och motiverat oss till att jobba ännu hårdare. Vilken nivå man än är på lyckas han alltid lyfta fram ens starka sidor i de olika uppgifterna så man kan prestera och lyckas. Lektionerna är på hög nivå och efter att vi haft honom så länge har vi alla lärt oss grundläggande men viktiga saker som hur man gör en bra presentation, skriver en bra uppsats och hjälper de runt omkring dig.

Shkurte Momcilla

Värner Rydén

Hon försöker göra vår klass bra

Markaryd

Julius Sjödahl

Kunskapscentrum

Julius får alla oss elever att känna oss trygga och produktiva inom hans ämnen! Julius är en inspiration för oss elever och vi alla är väl förbereda för kommande studier efter hans exceptionellt bra undervisning. Julius är även väldigt säker, kunnig och säker i sin undervisning vilket gör det lättare och roligare för oss elever att lära oss!

Jette Rohmann

Kunskapscentrum Markaryd (KCM)

Jette har fått alla elever i hennes klasser att höja sig i inte bara sina ämnen utan alla ämnen. Hon har hjälpt oss med Gymnasiearbetet även om hon inte behövde, och har även hjälp oss att må bättre. Då Jette har haft pratstunder med oss om man behövde det. Hon har även fått skolan att bli mycket roligare då hon har bjudit på sig själv och fått alla att känna sig uppskattade. Helt enkelt är Jette den allra bästa läraren jag någonsin har haft och jag vet att många andra tycker det också.

Mellerud

Ulrika Boman

Åsebro skola

Ulrika är verkligen en person att se upp till, jag som kräver lite special upplägg i min skolgång har aldrig vart så stabil och haft sån stor positiv utveckling i mitt lärande som med åren då Ulrika vart min lärare. Hon ser verkligen till att vi barn har det tryggt och stabilt under skoldagarna, tack Ulrika för att du helt enkelt är världens bästa lärare.

Motala

Charlie Jareblad

Skolgårdaskola

Han är jätte bra lärare.

Lena Landkvist

Skolgårdaskola

Hon är världens bästa lärare och får än att förstå allt

Frej Wentzell Samuelsson

Skolgårda

Frej Wentzell Samuelsson

Skolgårda

Adam Franzén

Skolgårdaskola

Han för fram klassen så bra och pushar oss till att hjälpa till, han skämtar med klassen och får alla på bra humör

Charlie Jareblad

Skolgårda skola

Munkfors

Sandra Andersson

forsnässkolan

Hjälper alla med det de behöver.Älskar att jobba med alla klasser. tar tag i allt på direkten och inte väntar för länge. Vi älskar dig som lärare SANDRA

Marika Edberg

Forsnässkolan

Hon är snäll och när vi är duktiga så får vi en belöning och då bakar vi och dricker dricka. Vi får ofta lite extra rast när vi gjort en bra lektion

Minna Viljanen

Forsnässkolan

Hon är snäll rolig och lär ut bra

Minna Viljanen

forsnässkolan

Hon är snäll rolig och lär ut jättebra hon är så värd det här priset

Sara Elfgren

forsnässkolan

Jag tycker att hon är snäll. Hon lär ut bra och hjälper mig om jag behöver hjälp och ge oss råd. Om min klasskamrater har göts se så får vi göra nånting eller få nånting. Hon tänker på andra. Och vi vet vad hon menar och hon är omtänksam.

Eva Prestberg

Forsnässkolan

Jag tycker denna lärare är väldigt snäll och brukar göra rättvisa! Så fort någon är dum mot mig så säger hon till! Eva har också jobbat där i 38 år nästan sedan skolan öppnade!! Hon är den bästa läraren

Sandra Andersson

forsnässkolan

Hjälper alla med det de behöver.Älskar att jobba med alla klasser. tar tag i allt på direkten och inte väntar för länge. Vi älskar dig som lärare SANDRA

Anders Jonson

forsnäs

bra på att lära ut till alla åkskuser

Marika Edberg

Forssnässkolan

Jag tycker att hon är den bästa läraren/mentor hon är snäll,omtänksam,fin hon hjälper alltid till med allt!:)

Sandra Andersson

Forssnässkolan

Är alltid den som muntrar upp alla och sprider kärlek till alla

Mölndal

Jasmine Tamok

IES Johanneberg

Hennes lektionsuppbyggnad är väldigt bra och hon lär ut på ett sätt som gör det väldigt intressant och lätt att förstå. Hon får klassen att bli motiveras till att lära sig nya saker och ehnnes lektioner är altid väldigt intressanta

Anneli Wahlström

Sörgårdsskolan

Hon får även de som har de svårt för matte att förstå vad som menas. Hon skapar lugn i klassrummet och ser alla. Ingen ska känna sig bortglömd. Hon hjälper en väldigt mycket och förstår en som ingen annan gör. Hon skapar trygghet. Anneli gjorde så att alla kände sig bra på det vi höll på med.

Clara Höglund

Brattåsskolan

Hon är snäll och är bra på allt t.ex omtänksam.

David Sami

Internationella Engelska skolan Johanneberg

Han är jätte bra lärare. Han gör så jag gillar plugga mer matte. Han förklarar jätte bra saker när han förklarar till mig är jätte nöjd med han, jag vill han ska fortsätta vara min matte lärare i resure du är bäst Mr.Sami

Linnéa Stridh

IES Johanneberg

Jag tycker att Ms. Stridh ger oss förslag på nya sätt att göra och lösa saker. Vi får nya förslag på olika uppgifter som kan vara roligare. Ms. tänker på olika sätt att annpassa uppgifter. Man får hjälp på nya satt.

Christoffer Barett

Streteredsskolan

JAG tycker att han är en lärare som försöker få med alla i våra konversationer och så inspirerar han mig till att jobba och tänka på många olika sätt.

Francessa Zingaretti

IES Johanneberg

För att hon har hjälp mig med språket och med personliga grejer.

Ulrika Kvarnström

Internationella engelska skolan (IES)

Jag tycker att min lärare borde få priset för ledarskap för alltid när det händer något kan hon styra upp det och hjälpa till och ser alltid till så att alla är nöjda och gör det bästa för oss

Nacka

Hugo Anderson

Myrsjöskolan

Hugo är en mycket bra lärare som gör studier intressanta och roliga.

David Hjert

Nacka praktiska

Värdens bästa lärare! Så sjukt bra på att lära ut och få många att vela lära sig mer! Aldrig en tråkig lektion med dig!

Marielle Ekström

Nacka praktiska gymnasiet

Robert Eickele

Myrsjöskolan

Robert (Robban) är den enda som göra att det faktiskt ska bli kul att gå till skolan. Högstadiet för vår klass har varit ganska kasst och dålig stämning, men Robban har hjälpt oss igenom det så att det har varit uthärdligt. Han får oss att tänka i nya banor, utvecklas och argumentera för vad vi tycker.

Tausif Islam

Praktiska Gymnasiet Nacka

Tausif är en lärare i engelska, samhälle och är mentor till mig. Han är en person som får mig att förstå och som verkligen hjälper mig när det behövs.

Annika Björklin

Boo Gårds Skola

Annika är bra på att lära ut och att vara snäll o lugn

Erik Horsman

Praktiska gymnasiet Nacka

Jag tycker att Erik var en av de bästa lärarna jag har haft .Efter jag var ny i detta land och Erik hjälper oss att lära oss språket.Han var snäll , omtänksam och undervisa bra så att vi förstå .

Ahmed Erlandsson

Aphmed skolan

Mattias Gustafsson

Nacka praktiska gymnasium

Jag tycker att Mattias ska vinna detta pris eftersom han får oss elever som går fordon på nacka praktiska att vilja lära oss mer och han har lärt oss hur man behandlar andra med respekt. Han gör lektionerna roliga och man vill nästan inte sluta, han anpassar undervisningen så att vi elever ska ha lättare att lära oss och han är jävligt bra på att förklara hur saker och ting fungerar. Han gör roliga saker hela tiden och underhåller oss elever så han ska vinna denna lärargalan.

Nordmaling

Per Genberg

Kyrkovallens skola

Han är bäst. Han får oss alltid att skratta. Han får läxor och skolan att bli rolig. Han han gör så man vill lära sig mer. Och våran klass älskar honom.

Norrköping

Johan Nicander

Kunskapsskolan

När man skulle välja vad han är bäst på kunde jag inte välja eftersom han är bra på allt. Han motiverar oss och kollar vad vi har kvar att jobba med. Han pushar och hjälper. Även om vi tycker i stunden att han är jobbig så räddar han oss alltid.

Jenny Dure

Dagsbergs skola

Jenny är en fantastisk förebild och ledare. Hon ser eleverna och har goda strategier för att nå alla. Hennes yrkesskicklighet och glädje smittar av sig såväl till elever som vårdnadshavare. Hon tar sig tid för eleverna och ser till så att alla mår bra. Hennes famn är alltid öppen för kramar och hos henne är allas lika värde en självklarhet. Hon visar att alla kan göra fel och att göra om och göra rätt är viktigt. Jenny är en otroligt värdig kandidat för detta pris för hennes arbete gör skillnad!

Sandra Lejonglimt

Vikbolandsskolan

För att du med fingertoppskänsla anpassar material och undervisning efter barns olika behov och dagsform. Du gör det lilla extra som gör så stor skillnad för en enskild individ.

Lina Borg

Rambodalskolan

Lina är världens bästa lärare hon får alla att trivas och har alltid ett gott humör. Hon är alltid posetiv och gör undervisningen till den roligaste. Hon hittar alltid på nya sätt att jobba så alla kan hänga med. Lina lär oss massor om jämställdhet och vi i 6b har lärt oss om att vi ska respektera ALLA!! Hon ser det bästa i alla och bryr sig om alla. Lina finns alltid om man har något att prata omVi vill verkligen att hon ska få vinna det då hon måste få veta hur mycket hon betyder för oss.

Norrtälje

Rebecca Hallberg

Freinetskolan Hugin

Rebecca är världens bästa lärare. Hon hjälper och stöttar alla! Då menar jag verkligen ALLA! Hon är världens bästa lärare! Jag hoppas att jag har henne hela ! Hon lär oss mest av alla lärare och är snällast. Hoppas att hon vinner för hon är bäst!❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Emelie Holm

Jordens skola

Jag vill att min lärare ska vinna för hon är bäst, hon lär ut bra, vi lär oss nya saker varje dag,hon är cool, hon är snäll, hon är helt änkelt väldens bästa det är därför jag vill att hon ska vinna

Nybro

Ellen Olsson

Hanemålaskolan

Hon är en stor inspiration för oss. Hon är alltid glad och finns där för oss när vi behöver det.Hon är en stor trygghet och leder oss till att bli den bästa versionen av oss själva.

Charlotta Lindqvist

Hanemålaskolan

Lotta har vänt klassen från en utmanande elevgrupp till världens bästa 6:a. Hon är trygg och tydlig, kan vara sträng och hård men alla vet att hon tycker om ALLA elever och vill hela tiden vårt bästa. Hon är grym och alla borde få ha henne som lärare.

Nyköping

Malin Westin

Framtidsgymnasiet Nyköping

Malin jobbar alltid för att förbereda eleverna för livet efter gymnasiet och hon gör det genom att anpassa undervisningen, så att alla kan känna sig delaktiga. Allas lika värde, FN:s globala mål och hållbarhet är tydliga inslag i Malins dagliga undervisning. Eleverna lämnar skolan varje dag stärkta i sig själva och stärkta i sin roll att ta ansvar och påverka när det handlar om allas lika värde, hållbarhet och FN:s globala mål.

Linus Larsson

Framtidsgymnasiet

Linus Larsson är en man av karaktär och framförallt en väldig varm och fin person. Han leder sina klasser med bravur och han lär dom allt från respekt till kamratskap och även det aktuella ämnet såklart. Linus är för mig alla dagar i veckan värd en nominering, detta är en lärare som man aldrig någonsin kan missa, han är oerhört pedagogisk och han är en klok lärare.

Sonja Enqvist

Framtidsgymnasiet

Sonja är en bra lärare för hon hjälper mig att förstå och ger mig möjligher till att klara målen

Nynäshamn

Anneli Allen

Sunnerby skolan

Anneli är min lärare, och jag har haft henne sedan 2an. Hon är snäll, omtänksam, smart, och allt bra! <3

Nässjö

Frida Sedig

Runnerydsskolan

Jag tycker att min lärare bryr sig om rättvisa och att kunskap verkligen lärs ut med rätt verktyg. Min lärare ger alla elever samma förutsättningar och jag känner mig alltid välkommen av henne. Min lärare är en duktig ledare som gör allt för att en elev ska ha rätt stöd i skolan och fritiden. Hon lyckas nå alla elever i klassen även när det kan bli högljudd och få oss elever att fokusera oss på skolarbete, samtidigt som vi kan ha roligt. jag känner mig alltid trygg med min lärare.

Piteå

Eva-Marie Marcusen

Porsnässkolan

För att hon är den bästa läraren på skolan. Hon är förståelig, bäst, snäll, rolig osv. Hon är jätteduktig på att skapa relationer med eleverna och vi känner oss sedda. Hon är duktig på att göra roliga lektioner när vi samtidigt lär oss.

Marie Dissanayake

Pitholmsskolan 4-6

Marie gör så att hela klassen blir en familj som hjälper och stöttar varandra. Hon bryr sig om oss. Hon ställer upp för oss även när hon är ledig och hjälper oss med sånt vi behöver hjälp med. Hon gör så att vi känner oss delaktig i samhället.

Katarina Strand

Pitholmsskolan

Jag vill nominera Katarina för hon är en väldigt bra idrotts lärare hon hjälper os om det är svårt med något på gympan.Vi göt många olika saker på gympan typ som att vara ute, spela fotboll, innebandy, badminton.Hon har inspererat mig att börja badminton för nu går jag badminton.

Ronneby

Fredrik Bernelf

Gymnasieskolan Knut Hahn

Jag kan inte flytta spalterna på frågan angående vad min lärare är bäst på. Men jag skulle sätta de i ordningen 1,6,7,2,5,3,4.Fredrik Bernelf är min lärare i kursen Juridik och jag tycker han är bra då man märker att han vet vad han pratar om, alltså väldigt väl utbildad i ämnet. Detta gör min inspirerad till att arbeta med uppgifterna osv. Han är även bra när de gäller IT. Han brukar hjälpa flera med datorerna när de strular, och har en allmänt skön personlighet och anpassar sig bra efter oss

Sara Elmberg Lundgren

Knut Hahn

Jag vill nominera Sara för att hon är den läraren som alltid har oss elever i fokus. Hon tar vårt välmående i första hand och ser alltid till att vi är involverade i uppgifternas struktur så att inte stress skapas. Jag har aldrig behövt lägga tid utanför skolan på uppgifterna eftersom hon har en god kommunikation med oss elever. Med hennes flexibilitet, omtänksamhet och godhjärtade solidaritet känner jag att hon alltid lyssnar på mig och därför vill jag nominera henne till årets värdegrund.

Sala

Tommy Sjögren

Jensen gymnasium Västerås

Tommy tar sig tid till att lära sina elever och får mig alltid på ett gott humör. Han inspirerar mig till att bli en bättre människa. Han är rolig och trevlig och är bestämd när det behövs. Jag tycker att han borde vinna detta pris för att han har inte en jobbar på vår skola i ett år och han är redan min favorit lärare.

Hällez Pirmosa

Åkraskolan

Hon är hjälpsam och bryr sig om andra människor och regioner hon förtjänar den hära platsen mer en någon annan i hela världen

Alexander Stiwenius

Kungsängsgymnasiet

Jag nominerar Alexander till årets lärare då han är en fantastisk lärare som har koll på läget. Han brinner för att lära oss elever och han motiverar alltid oss. Finns ingen som kan peppa som Alexander! Alexander ser alla elever i klassrummet och ger alla den uppmärksamhet som var och en elev behöver.

Sara Idvardsson

Kungsängsgymnasiet

Jag tycker att min lärare ska vinna priset eftersom hon är väldigt bra och tålmodig ledare som kan få dig lätt förstod. man känner sig bekväm i hennes lektioner och vill alltid vara med alla lektioner. hon är även tydlig och förbereder oss väl inför olika uppgifter. vi får jobba med uppgifter som är intressanta och jag själv känner att de är viktiga uppgifter och inte bara slöseri med tiden. vi får alltid några lektioner till att jobba med de uppgifter vi har i skolan.

Hällez Pirmos

Åkraskolan

Hon har jobbat hårt alla älskar hällez och hon är bäst hon förkänar det här och hon är bäst

Lars-Erik Eriksson

Kungsänsgymnasiet

Han är väldigt inspirerande då han har gjort så mycket själv och visar oss att så mycket är möjligt. Han har till och med byggt en egen liten bil (grävskopa).Han ser till att alla får uppmärksamhet och inspirerar var och en. Han låter oss utvecklas på vårt egna sätt och är alltid där om man behöver hjälp. Han är bra på att förklara och får en att vilja prestera bättre.

Therese Gunnarsson

Åkraskolan

För hon är snäll och förklarar bra och är så att jag lär mig bra och hon är värdens bästa lärare

Per Joel Zander

Kungssängsgymnasiet

Jag tycker att min lärare förtjänar priset eftersom han ger oss positiv energi som höjer vårt humör. Han är tydligt och bra på att förklara matematik och samhäll. Hos honom får man betyget man förtjänar så om man hade kämpat då kommer han att ge det betyget man förtjänar.

Myra Windahl

Kungsängsgymnasiet

Hon är min mamma

Salem

Linda Löfstrand

Rönninge gymnasium

Min lärare ger klassen bra studietekniker. Hennes undervisning är relevant och mycket intressant. Med min lärare har jag aldrig haft en tråkig lektion. Hon lämnar klassen med roliga cliffhangers som motiverar en till nästa lektion. Min fantastiska lärare vill att vi i slutet sammanfattar det vi lärt oss i meningar och viktiga begrepp, vi får sedan jämföra med bänkkamrat och sedan i hel klass. Min lärare har skapat ett fint band med alla i klassen och du vågar berätta personliga saker för henne.

Ingrid Mo

Rönninge Skola

Fastän relativt gammal bidrog hon till ett klassrum präglad av moderna tankar. Hennes sätt att lära fick en att tänka nytt och analytiskt kring humanitära, ekonomiska- och samhällsfrågor.Hon är rolig också och hon fick en alltid att le! Gick aldrig en dag när man inte längtade efter hennes lektioner. 10/10!

Sandviken

Denny Sjölander

Bessemerskolan Högskoleförb.pr

Jag tycker Denny är en bra lärare för att han gör ämnen roliga och ännu roligare att lära sig. Han är förstående och ser till att alla mår bra. Han skämtar med oss och är allmänt härlig. Denny är en värdig vinnare.

Tobias Landström

Bessemerskolan Högskoleförb.pr

Tobias är en jättebra lärare som lär ut på ett sådant sätt så att alla lyssnar och tycker att det är intressant. Han vet hur han ska få allas uppmärksamhet och får alla att engagera sig. Han har flera olika metoder, så som kahoot, små redovisningar, diskussioner, JÄTTEBRA redovisningar m.m., att lära ut på vilket gör att det passar alla.

Sigtuna

Mona Dirawi

Sätunaskolan

Min lärare är snäll rolig sträng bäst lär ut bra saker omtänksam trevlig säger till om man gör Felton tackar om man har gjort något snällt mot henne och on visar det genom att när vi ger henne tekningar så sätter hon upp de på en vägg i vårat klassrum bakom sitt skriv bor hon är också kärleksfull mot oss hon kramar oss och sona saker alltså hon tar med oss på utflykt och hon frågar våran rektor om vi får göra roliga saker hon är tydlig när hon ger oss instruktioner hon är smart och kan dansa bra

Hadda Feysal

Hon är snäll rolig gör så att vi kämpar när vi försöker ge upp hon låter folk som är trötta ta en pous hon är bara den bästa läraren man kan önska sig våran klass är stökig hon har ett hårt jobb att jobba med våran klass så det är därför vi tycker att hada hoodo borde vinna. Plus att hon förklarar oren som man inte kan om hon känner att vi tycker att en uppgift är svår då förklarar hon det jättebra. Hon tycker om man har gjort något bra så tycker hon man försänarar något speciellt.Tack hada ❤️❤️

Franziska Christoferson

Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL)

Franziska är min gymnasielärare i historia, men undervisar också i svenskakurserna på SSHL!Hon får oss elever att vilja ta vara på all den historia som hon undervisar oss om för att dra egna slutsatser om vad dåtiden kan ha för betydelse för framtiden!Hon lär oss med ett stort engagemang och har en eminent pedagogik som skapar energi och lustfyllt intresse i klassrummet!Franziska ser alla elever och möter oss på den nivå som respektive elev befinner sig i i sin kunskapsutveckling!

Mahak Pourheidari

Eddaskolan

Jag tycker att hon är jämn mot alla och respekterar alla som dom är. Hon delar sin kunskap med alla i skolan. Allar lär sig av henne. Alla tycker att hon är en bra kollega och lärare. Hon inspirerar alla elever och sprider glädje samtidigt som hon gör så att alla känner sig sedda.

Yonatan Goitom

Arlandagymnasiet - Sigtuna

Yonatan är en lärare som ger dig motivation till att plugga, ingen blir tvungen att komma till Yonatans lektioner. Alla vill det eftersom han förklarar tydligt och respekterar oss. Han är jätteduktig och jätte snäll. Han förtjänar den bästa läraren 2022

Jannike Madsen

Sta gertrud

Jag vill nominera Jannike till årets nytänkande lärare för att hon har delat upp våran klass i fyra grupper och det är bra för att man förstår mer om man är mindre och man får det stöd man behöver. Vi använder digitala hjälpmedel i all våran undervisning och det gör det roligare och lättare att jobba. Jannike hittar på roliga och annorlunda lektioner tillexempel skulle vi göra dubbel sats eller halvera ett recept för att lära oss dom olika måtten.

Simrishamn

Emma Hutchinson-kay

Gärsnäs skola

Emma förtjänar att bli nominerad för att hon lär ut mycket och gör arbetet roligt.

Sjöbo

Johanna Lundell

färsingaskolan

Min lärare får alla i klassrummet att må bra. Hon visar alla elever hur man ska bete sig mot andra. Hon tar också upp att man får vara sig själv och att alla människor är olika. Jag tror att fler elever vågar vara sig själva på vår skola pågrund av det Johanna säger.

Skara

Jorge Munoz-Escalante

Katedralskolan

Jorge är inte som vilken lärare som helst.Han går inte till jobbet för att tjäna pengar utan han går dit för han tycker det är det roligaste som finns vilket gör att lektionerna alltid är jätteroliga med honom.Med Jorge kan man skoja och retas men man kan också prata om jobbiga saker. Han är som en extra förälder.Han lär känna oss elever och ser när vi mår dåligt och gör allt för att hjälpa oss.Han vill alltid vårat bästa och han lägger ner sin själ i sitt jobb och oss.Han bryr sig på riktigt

Skellefteå

Megan Robson

Internationella engelska skolan

ALLA GILLAR MS.ROBSON.

Emmelie Lundström

IES Skellefteå

Hon är en jätte bra lärare, hon lär oss att tänka på ett ny ock bättre sätt, hon är också trevlig och rolig.

Leo Wikberg

Internationella Engelska Skolan Skellefteå

Han gör lektionerna roliga och intressanta, till och med långa genomgångar blir roliga med honom som lärare. Han är en av de bästa lärarna jag någonsin har haft. Jag har aldrig varit särskilt förtjust i SO men nu längtar jag till lektionerna.

Stuart Garbutt

IES Skellefteå

För att han lär ut matte på ett bra sätt så att man lär sig bra och så att nästan alla förstår.

Wendy Luttrell

IES Skellefteå

Ms Luttrell spends a lot of time with my son ,Liam, and she treats him with respect regardless of situation and she really know how to connect with him. She has helped Liam with his foodissues.She IS an absolut rock and a vital part as to why Liam Love going to school now rather than screaming . He now goes every day too the school with a snille. She actually ses Liam, not 'the problem" and has foundation a level to reach him where he feels safe to express himself.us parentes Are very greatful

Agneta Sidemark

Upplandsbro gymnasiet

David Gunn

Han är jätte snällGör bra läktionerRoligOch mycket mer

Jennie Dannborg

Örjansskolan

Jag tycker att Jennie Dannborg ska vinna detta pris av många anledningar. Hon är snäll och har ett otroligt tålamod, om vi i klassen inte förstår en uppgift så förklarar hon flera gånger. Vi kan alltid fråga henne om hjälp och hon har tid för alla. Hon lär oss om algebra, addition och bråkräkning. men viktigast av allt: hon lär oss att respektera varandra och hjälper oss att bli våran egna människa. Utan Jennie hade jag inte tagit mig så här långt inom matte och fysik.Jennie for the win! TACK!

Leo Wikberg

Internationella engelska skolan

Leo Wikberg är den bästa läraren. Jag har aldrig haft han är så smart,snäll lärare. Leo försöker alltid att få oss att skratta och får en bra idé om honom . Hans lektioner blir man aldrig trött på han lär ut klassen bra och alla får bra betyg på grund av det han lär ut oss. Han vill alltid det bästa för alla. Ifall man inte fattar något så förklarar han på 100 tusentals sätt för att vi ska förstå. Jag tycker också att det är kul när jag ser hur klassen har utvecklats så bra på grund att Leo.

Erik Ekekrantz

Vittraskolan Södermalm

Erik är en väldigt bra lärare Jag vill verkligen lära mig mer när han undervisar mig. Han får mig att uppskatta skolan.

Anna Pohl

praktiska

Jag vill att min lärare viner för att hon fick mig att verkligen tänka om skolan och hur viktigt skolan är i framtiden. Hon är en av de bästa lärare jag har haft och stöttat mig sen hon börja jobba samt har hon förändrat mig till en bättre och bra elev. Anna ska vinna för att hon kan utveckla mycket andra elever och att vina skulle vara tröst för henne och jobba hårdare i framtiden också. Anna är social och ser eleverna som sina familj och pratar med alla öppet och fritt, jag älskar henne:)

Jennifer Claywood

IES Skellefteå

Skurup

Kristian Persson

Prästamosseskolan

Han inspirerar oss att tycka idrott är kul och att få oss att orkaJag tycker att ni ska nominera Kristian eftersom att han inspirerar och motiverar sina elever

Skövde

Evelina Walander

Drottning blanka

Jag tycker att Evelina ska vinna eftersom hon är väldigt duktig på de hon gör. Hon gör alltid uppgifter som ska vara roliga men samtidigt följa kunskapskraven. Det är alltid en bra stämning när vi är på hennes lektioner. Hon vet verkligen hur man ska lära ut på bästa sätt. Jag är en väldigt skoltrött person men Evelinas lektioner är ändå något jag ser fram emot. Jag tycker att hon förtjänar att vinna.

Sollentuna

Dogan Kaya

Sollentuna musikklasser

Han ser till att man får den hjälp man behöver.

Dogan Kaya

Arvid

Han är snäll

Åsa Öhrn

Sollentuna Musikklasser

Åsa är snäll,hon hjälper alla och stötar alla, hon gör så att jag känner mig glad och hon är väldigt rolig. Hon tröstar och hjälper när man är ledsen. Hon gör det som är bäst för klassen. Hon är väldigt omtänksam. Hon gör så att matten faktiskt blir lite roligare. Hon är pedagogisk och hon förstår mig. Hon är väldigt klok. Hon delar med sig om sina historier. Hon får oss att fokusera. Hon är väldigt bra på att förklara. Jag vet att jag kan berätta allt för henne. Hon gör mig lycklig.

Helena Drakwall

Sollentuna musikklasser

Hon är en jättebra lärare och får mig att vilja lära mig . Hon ser till att dom som har några svårigheter får hjälp.

Annelie Dimberg

Edsbergsskolan

Gisela Hök Tärnström

Sollentuna musikklasser

Gisela är en bra lärare som gör musiken rolig och lärorik. Hon är snäll och påhittig. Hon inspirerar oss att göra vårt bästa när vi sjunger tillsammans.

Patricia Kuluman

Vibyskolan

Patricia Kuluman är min mentor i åk 5 och jag vill nominera henne med min klass till årets lärare. Patricia har tålamod och hjärtat på rätt plats. Hon bryr sig om oss och är en varm och snäll person. Min klass kan vara jobbig och högljud ibland men för det mesta kan vi vara ganska lugna om man har tur😉 Patricia kan skratta med oss när man säger ett skämt. Hon är typ allas favorit och vi vill att hon ska nomineras till årets BÄSTA lärare. 👩‍🏫👑💕

Ulrika Ersmark

Tegelhagen

Ulrika är den lärare som har fått mig att bli bättre på alla de ämnen so hon har, inte bara på alla ämnen, hon har också hjälpt mig med att allt går och fixa och man behöver aldrig vara orolig för något även om det känns jobbigt. Ulrika förtjänar detta pris mer än någon annan lärare som jag någonsin har träffat.

Dogan Kaya

Sollentuna musikklasser

Han är en jättebra lärare.

Eklas Ouda

Töjnaskolan

Jag har haft Eklas ända sedan jag gick i femman. Nu går jag i åttan. Genom alla år jag har haft henne har hon lärt mig mer än någon annan matematiklärare någonsin har gjort. Varje lektion har hon lärt mig något nytt. Till skillnad från många andra lärare lär hon på ett mycket intressant sätt.

Dogan Kaya

Sollentuna musikklasser

han hittar på roliga lekar och man kan vinna saker

Vilma de Gysser

Qben

Hon är en otrolig glädjespridare och så duktig med barnen!

Henrik Piehl

Turebergsskolan

han stöttar eleverna som endast ett pedagogiskt geni kan.

Oskar Sjögren

Sollentuna Musikklasser

Jag tycker att Oskar är en bra lärare och skapar en bra känsla i klassrummet med sina skämt som han drar varje lektion. En rolig lärare som vi elever tycker om. Och ser som en del av klassen.

Solna

Hanna Engstrand

Vittra Frösunda

För att hon är snäll och hjälper mig jätte mycket och hon gör så att jag vill lära mig mer och hennes lektioner är super roliga fast jag springer runt lite och aa, och hon säger att jag kan när jag vill.

Christer Corpi

Ulriksdalsskolan

Han hjälper till att motivera andra så att det känner sig trygga och kan klara av saker, han inspirerar andra till att uppnå sina drömmar, speciellt för mig som gillar verkligen honom som vår lärare, han är stark, smart och fantastisk.

Emmeli Fall

LBS norra

Emmeli är bäst på att förklara och redovisa. hennes lektioner är super roliga och intressanta, man får motivation med emmeli även om man ogillar matte så hittar hon ett sätt att få mig att gilla matte :)

Alma Kongo

LBS Norra

Alma är en perfekt person att nominera eftersom att hon har Inspirerat mig extremt mycket att få klart mina studier i hennes ämnen. Hon är inte min mentor men jag skulle vara så mycket gladare om jag skulle haft henne. Hon är engagerad till hennes arbete och bryr sig om oss elever. Hon har bra humor och kan få klassen att må bra och lugna ner oss för att lättare plugga.

Sofia Kousi

Råsunda skola

Sofia är en snäll lärare hon hjälpar mig och min klass varje dag. Sofia är hjälpsamme och är hon den bästa lärare som jag har träffat. Jag hoppas att hon vinner hon är glad hela tiden. 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 HOPPAS ATT SOFIA VINNER.🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Jens Berntsen

LBS Stockholm Norra

Han är basically den BÄSTA i skolan.

Özlem Tutuncu

Vittra Frösunda

Hon är rättvis och får alla elever att känna sig trygga och uppskattade. Hon inspirerar oss och hjälper oss oavsett vad vi behöver. Hon gör allt hon kan för att var och ens skolgång ska vara så bra som möjligt. Är något svårt så hjälper hon oss och om man behöver extra utmaning så tar hon sig tid och fixar anpassade uppgifter för att man ska känna sig bekväm med sin skolgång. Oavsett vad så finns hon där. Hon gör skolan kännas rolig och trygg och hon behandlar alla lika oavsett vem det är.

Staffanstorp

Sara Lundin

Mellanvångsskolan

Sara är snäll. Hon har mycket regler som bidrar till en trevlig miljö. Sara ger ut roliga läxor. Beskriver bedömningen tydligt. Gör det lätt för oss att förstå. Hon beskriver också regler tydligt.

Helene Mars

Hjärups skolan

Jag nominerar Helene till priset som inspiratör eftersom hon hela tiden inspirerar oss elever. Helene är väldigt bra på att hitta perfekta uppgifter till var och en av oss som är anpassade för vår nivå, skulle man behöva extra hjälp och stöd så kan man alltid räkna med att Helene finns där. På Helenes lektioner så får man alltid lära sig något, skratta och vara riktigt glad. Många i klassen ser Helene som en extra mamma, och det har varit en ära att få ha henne som vår lärare.

Stenungsund

Erik Hertz

Jörlanda

Han är våran idrotts lärare och han är väldigt bra på att säga till när det behövs. Han är rolig och snäll och jag tror att många gillar att ha han som idrotts lärare. Han skulle bli så glad om han vann detta pris och jag tycker att han är värd det! Det skulle betyda så mycket för både han och oss. Han är den bästa idrotts läraren i hela världen tycker jag. Hoppas att han gillar oss lika mycket som vi gillar honom.

Henrik Nilsson

Jörlanda

Henrik är min träslöjds lärare och han är grym på det han gör. Jag hoppas att han tycker att det är kul att jobba på denna skolan. När jag har gått klart fyran, femman och sexan tror jag att jag vill gå på Stora höga skolan. Jag vet att jag inte kan men han är en av lärarna som jag vill ta med till Stora höga. Han är helt fantastisk och helt klart den bästa träslöjds läraren i hela världen. Jag tycker helt klart att han förtjänar det här prisen. Han är underbar på alla sätt och vis!

Linnea Bergvall

Jörlandaskolan

Jag tycker min lärare förtjänar detta pris för hon har inspirerat mig att försöka med mitt bästa, hon har förberett mig inför framtiden och det tycker jag är bra. Hoppas hon tycker om oss lika mycket som vi tycker om henne.

Dino Hajiric

Jörlandaskolan

Dino är en bra lärare för att han är rolig och bra på det han gör. Hoppas jag får ha honom som min lärare resten av min skoltid här på denna skolan.

Martin Samuelsson

Jörlanda skolan

Martin är en bra musiklärare som tycker att alla ska ha det bra och om någon är pratig så kan han bli arg men han skäller inte alls på dem som gör rätt, det tycker jag är bra! Martin är en snäll lärare som är lite speciell man han gör många glada. Han är den bästa musikläraren jag haft ( jag har bara haft Martin och en till musiklärare men han var verkligen bäst och kommer alltid vara det)!

Erik Hertz

Jörlandaskolan

Erik hertz är en grym lärare här på skolan han inspirerar mig till att bli bättre på idrott och hälsa hoppas att han är våran lärare hela mellanstadiet.

Linnea Bergvall

Jörlanda

Linnea är väldigt snäll, rolig och hon får mig att lära mig nya saker. Hon lär oss på många olika sätt och jag tror att många lär sig mycket på hennes lektioner. Hon är en fantastik lärare och jag hoppas att hon är lärare livet ut. Vi har henne i svenska och so. Hon undervisar väldigt bra i dom ämnena och jag hoppas att jag har henne som mentor i både femman och sexan. Hon är världens bästa lärare tycker jag och jag tror att många i min klass tycker det.

Henrik Nilsson

Jörlandaskolan

Tycker att han inspirerar oss i träslöjden.

Carin Eriksson

Jörlanda skolan

Carin är en bra lärare som är rättvis mot alla och är väldigt snäll. Ibland får vi t.ex spela schack istället för att jobba matte. Carin gillar att inte bara jobba i matteboken utan att göra blandade saker så att vi inte får tråkigt. Jag nominerade Carin för vi kommer inte ha henne som lärare längre, det tycker både 4:a och 4:b är tråkigt. Hoppas att Carin blir nominerad till Sveriges bästa lärare.

Stockholm

Louise Bedarvik

Viktor Rydberg Vasastan

Jag tycker Lousie lyssnar och inspirerar mig i mina studier. Hon ger mig självförtroende och motiverar mig, hon har helt enkelt gjort studier till en kul grej. Jag tycker Louise förtjänar det här priset för att hon alltid är så positiv och ger eleverna pepp när dom behöver det som mest!

Pernilla Thunholm

Viktor Rydberg vasastan

Pernilla är en snäll, förstående och empatisk person som alltid vill hennes elever det bästa. Hon får lektionerna att vara roliga och får alla elever att vara med även om man inte är ett stort fan av den sporten vi kör på idrotten. Hon är väldigt förstående och om man har ett problem kan man alltid gå och prata med henne. Hon är en fantastisk person som förtjänar att få veta det. Oavsett om hon vinner eller inte är hon en person som har förändrat mina dagar,mitt humör och idrotten. Tack Pernilla

Eric Bergin

Designgymnasiet

Vinson McMurtery

Internationella engelska skolan Hässelby

Han är en av de bästa läraren jag någonsin haft, han får alltid alla glada och är väldigt hjälpsam. Han skämtar alltid med alla och har alltid något att säga. Han är jätte bra inom musik och han ger alltid bra råd. Han tar saker på allvar men på ett roligt sätt. Min lärare kan man alltid lita på och han är verkligen någon man kan se upp till.

Sara Bengtsson Krook

Kungsholmens Västra Gymnasium

Jessica Schedvin

Hermods Kista

Min lärare är bästa lärare på SFI.

Linda Bohlin

LBS Stockholm Södra

Linda inspirerar mig och andra elever väldigt mycket genom att lära ut på sätt som får oss att få intresse och vilja lära oss mer. Hon är rolig och skapar en form av vänskap med alla elever, vilket gör det roligare att vara på hennes lektioner. Man känner sig alltid trygg runt henne och man får självkänslan att uttrycka sig på hennes lektioner. Hon lär sig hur vi fungerar och utifrån det så hjälper hon oss att lyckas.

Jurij Kobets

Viktor Rydberg Vasastan

Jurij får alla att vilja lära sig och man har alltid roligt på hans lektioner. Jag tycker verkligen att Jurij borde vinna lärargalan

Elisabeth Hylander

Viktor Rydberg Vasastan

Bettan har väldigt torra men otroligt roliga skämt som alltid får klassen på humör. När man frågar något svarar hon med inlevelse och hon förbereder oss för prov på ett fantastiskt bra sätt och ser till att vi kan allt. Hennes presentationer är väldigt bra och lätta att hänga med på. Hon har varierande undervisningsmetoder i skillnad från vissa andra. Hon skapar roliga uppgifter som alltid får klassen att snacka. "Kan jag klicka" frågar hon alltid innan hon ska byta sida på presentationen. Bäst.

Sara Bengtsson Krook

Kungsholmens Västra Gymnasium

Hon har inspirerat mig och lärt mig och min klass helt nya tankesätt. Pratar med oss uranför skoltid och ser till att alla är bekväma!

Vendela Lindqvist

Designgymnasiet Kungsholmen

Noah Gest

IES Bromma (Internationella Engelska Skolan Bromma)

Han borde vinna för att han är snäll och är den absolut bästa musikläraren på våran skola och han motiverar oss att pröva nya saker och var modiga. Han kan också spela många instrument, bland annat gitar, piano, trummor, trumpet, Saxofon och han kan sjunga.(He should win because he is kind and is the best music teacher at our school and he motivates us to try new things and to be brave. He can also play many instruments for example guitar, piano, the drums, trumpet, saxophone and he can sing.)

Caroline Bello

LBS Stockholm Södra

Hon är väldigt bra på att förstå sig på elever, anpassar situationen just för de och gör det roligt att jobba. Blir alltid glad att få göra om hennes uppgifter så de passar mig bättre, hon blir även glad av att se mig utvecklas och motiverar mig alltid att anpassa uppgifterna efter mig själv.

Emily Ottosson

Internationella engelska skolan bromma

Jätte snäll lärare som bryr sig om eleverna och verkligen vill utbilda sina elever om samhället. Tar upp viktiga problem som förekommer i samhället (rasism, könsnormer) Förstående Vill elevernas bästa och vill att de ska känna sig trygga i klassrummet och under skoltid.

Peter Nordström

Didaktus Liljholmen

Han använder nya och bra metoder för att vi elever ska förstå ämnet. Hans undervisning är så underbar att alla hans elever tycker om de ämnen han undervisar.

Pernilla Rosenberg

vittraskolan södermalm

Jag har lärt mig mycket av min svenska lärare som jag inte har hört om förr. Hon är bra på att undervisa och förklara.

Andrey Shupliakov

Nya Elementar

Andrey lär mig många nya saker och får mig att bli intresserad av saker som inte verkar så kul från början. Andrey förklarar väldigt bra. Han gör filmer som jag kan få se flera gånger om jag behöver. Jag har dyslexi och lär jag mig bäst när jag får lyssna istället för att läsa. Andrey kan så mycket om hur vi kan använda iPaden så att vi lär oss lättare och mer. Sen är han väldigt rolig. Det är alltid roligt på hans lektioner.

Emma Österman

Designgymnasiet

Emma brys sig om sina elever och stöttar alltid än när man behöver stöd. Hon ger oss även rätt kunskap och den hjälp vi behöver.

Jens Berntsen

LBS Stockholm Norra

Sjukt Schysst Lärare

Erik Ekekrantz

Vittra Södermalm

Han är väldigt bra lärare. Han får mig att vilja nå nya mål och lära mig mer. Han får lektionerna att vara roliga och samtidigt lärorika. Han har fått mig att älska SO och fått mig att bestämma vilken gymnasie linje jag ska gå.

Antonio Serra

Ess- gymnasiet

Han inspirerar mig att jobba hårdare och att han gör att jag vill satsa på ett högre betyg. Dessutom gör han att elever blir inspirerad till att lyckas och ta studenten. Alltså Antonio Serra är en bra lärare, snäll och att han hans lektioner är inspirerande. Ett ytligare exempel är att han är en inspiratör. Han är den bästa historia läraren jag har haft och det är därför jag vill att han ska vinna.

Kristin Tossavainen

Viktor Rydberg Vasastan

Kristin Tossavainen är inte endast en grym inspiration när det kommer till ämnena hon undervisar i, utan är även en fantastisk person som motiverar oss elever att vara oss själva fullt ut.Sedan första dagen i skolan fick hon mig och garanterat många andra att känna oss bekväma, välkomna och glada. Att ha en bra lärare har en massiv påverkan på lärandet och förståelsen. Med henne blir skolan rolig och det tycker jag är helt fantastiskt!

Erik Ekekrantz

Vittra södermalm

Jag valde att ta inspiratör för han inspirerar mig att tänka på nytt och att arbeta hårt i skolan

Sofie Lönnmar

Designgymnasiet Kungsholmen

Sofie får mig att bli mer intresserad i arbete även fast det är något som jag tycker är tråkigt kan hon skapa ett intresse och inspirerar mig.

Christoffer Andersson

Hvilan Gymnasium

Christoffer är strukturerad och får oss att tänka på exakt det han menar. Han har hjälpt mig och många andra att nå sina målbetyg och framförallt att lära sig mer. Han är bra på att lyssna på eleverna och ge bra respons på arbetet.

Johan Skagerlind

Herrängen

Johan Skagerlind är helt fantastiskt närvarande o tillgänglig o möter alla elever. Ser dem hör dem bekräftar dem har en bra lättast-relation.De är trygga med honom . De litar på honom o han leder dem o de följer i ömsesidig respekt o välvilja. De har roligt, de är tillitsfulla mot varandra. Han har skapat en sååå fint klimat i klassrummet som följer med ut på klassresor o raster! Bäst!

Iraklis Papaeracleous

Designgymnasiet Kungsholmen

En otroligt snäll lärare med kunskapen att lära ut till vem som helst svår eller enkel. Iraklis hjälper till med vad som helst och vet hur man sak prata med elever på ett bra sätt och man kan se honom som en kompis på skolan.

Sofie Lönnmar

Designgymnasiet

Sofie förklarar saker på sättet som får mig att verkligen vilja lära mig saker och utveckla mig själv. Dessutom får hon mig att tänka mer på miljön och får mig att inse vad det är som är rätt och vad är fel.

Henrik Dickenson

Lbs norra

Du gör varje lektion rolig och du är en rolig lärare. Har aldrig haft en lärare som du men glad att jag har nu. Hoppas det bästa för dig och tack för att du gör skolan lite bättre för varje dag

Jurij Kobets

Viktor Rydberg Vasastan

Varje dag vill jag lära mig nya saker och ta del av ny kunskap, tack vare Jurij Kobets! Genom hans fantastiska undervisning inspirerar han mig att alltid vilja lära mig nya saker och alltid utvecklas i NO-ämnet. Han är motiverad och engagerad i sitt ämne och är alltid öppen att svara på frågor och funderingar. En sak som verkligen är imponerande med Jurij är den enorma mängd kunskap han sitter på och på det fantastiska sättet han delar med sig av den! Jurij är en inspiratör och värdig vinnare!

Lars Skarke

Drottning Blankas Gymnasieskola södra

Innan jag kom till drottning blanka visste jag inte ens vad kriminologi innebar och vad man gjorde. Tack vare Lars är ämnet nu ett av mina favoritämnen och det hade aldrig sett ut så utan lars som lärare. Och jag vet att han har inspirerat fler i klassen än bara mig till att vilja lära sig mer och att tycka ämnet är kul.

Kim Stensland

Designgymnasiet Kungsholmen

Kim, dina offer går inte obemärka förbil🥺 ditt arbete som lärare för oss elever betyder mycket. Vi uppskattar dig för att du undervisar inte bara oss, utan du hjälper oss och förbereder oss inför vägen framåt i livet. Jag tror nog, eller jag vet att du har gjort en stor positiv skillnad både för oss och för de elverna du hade förut. Jag älskar, hur du undervisar, hur du läget mycket tid för att förbereda lektionen och hur du ser dina elever som dina barn. Jag vill skriva mer men bara 500 ord☹️

Tommy Nordengren

Vittra södermalm

Jag väljer Tommy pågrund av att han har hjälpt mig väldigt mycket under de senaste 2 åren. Han har sett till så att jag älskar matte och no. Han är verkligen en toppen lärare som har väldigt mycket tid för sina elever och verkligen vill elevens bästa. Han har funnits för alla elever och han brinner verkligen för det han gör. Därför tycker jag att han ska vinna nomineringen, för ingen är som han!

Frida Tränk Heerman

Nya elementar

Jag tycker att Frida är en snäll och rättvis lärare. Hon man inte förstår uppgiften så förklarar hon så att man fattar.

Tasha Segree

iternationella engelska skolan i bromma

Tasha är extremt duktig på att få elever intreserade av ämnet och å sättet hon lär ut upplever många elever som mr roligt. hon är snäll och hjälper en alltid genom allt i skolan, som ett extra stöd som behövs för många under jobbiga tider i skolan.

Ulrika Özkan

Design Gymnasiet

Pär Lindström

Drottning blanka Södra

Pär är den mest underbara person man kan någonsin ha som både lärare men även mentor. Han har noll tolerans mot mobbning och arbetar väldigt hårt för att finnas där för sina elever men även för att stoppa mobbningen. Pär undervisar på ett sätt som får en elev att vilja lära sig. Pär tror på sina elever och visar det dagligen och ger dom stöd med allt i deras studier. Varje dag så får Pär mig att vilja bli bättre i både mina studier men även i mig själv.

Iraklis Papaeracleous

Designgymnasiet Kungsholmen

Iraklis ska vinna för att han är en varm och trevlig lärare som kan anpassa och skapa en rolig och trygg undervisning, speciellt när man vill göra på sitt sätt, även för att Iraklis är en glad lärare som sprider en glad stämning, och som gör lärandet roligt.

Steven Galloway

Popsacademy

Steven kommer från England men har lärt sig svenska jättefort han är väldigt pedagogisk och snäll han tycker om alla elever lika mycket som hans egna familj

Jens Berntsen

LBS Norra

Jens är riktigt bra och förtjänar verkligen ett pris.

Janaina Negreiros Persson

VRS Vasastan

Jana är den bästa läraren på skolan eftersom hon är snäll, uppmuntrar eleverna även om de inte kan svaret på frågan, alltid ser till det som är bäst för eleverna och är flexibel med planeringen. Dessutom är hon rolig, när man ser henne i korridorerna blir man glad då hon ofta stannar och pratar med en. Man lär sig väldigt mycket på hennes lektioner då hon är bra på att lära ut och alltid svarar på frågor.

Elvira Lenmark

Pops Academy

Elvira är snäll och hon respekterar alla och bryr sig om alla som att dom är ens egen familj. Alla på den här skolan älskar Elvira så snälla ge henne pris

Chero Leila Hosseini

Vittra Södermalm

Chero är är både sträng och snäll. Hon är lär oss nya saker och är inspirerande. Det känns som om hon har en speciell relation me falla elever. Hon är rolig ger oss olika alternativt på hur vi ska jobba.

Malin Källgren

Didaktus

Malin är den snällaste och bästa läraren jag någonsin haft. Hon hjälper elever oavsett situation, om vi har jobbigt hemma eller i skolan så ställer hon alltid upp.Hon behandlar oss med respekt och stöttar oss när vi mår dåligt. Även fast man inte har henne som lärare så är malin ändå den läraren man vänder sig till.. det är ingen annan som förtjänar att vinna mer än henne.

Kristoffer Haraldsson

Didaktus liljeholmen

Han inspirerar mig varje dag till att vilja lära mig och han finns alltid där för oss elever

Malin Kallgren

Didaktus,Liljeholmen

Min lärare har gjort ett fantastiskt jobb till Att föra oss tillsammans som grupp. Hon får oss att stärka vårt självförtroende och verkligen tro på oss själva. Hon finns alltid där för stöd och har bidragit till så mycket positivt. Om det inte vore för Malin hade jag aldrig gått till skolan.

Peter Milton

Didaktus Leliholmen

Nawal Al-Mansour Nawal Al-Mansour

Didaktus liljeholmen

För mig är nawal är perfekt lärare eftersom att hon aldrig ger upp när det gäller att förklara till sina elever. Nawal är en hjälte! Hon ser till att du förstår uppgiften och kan förklara 100 gånger om du inte förstår och det uppskattar jag väldigt mycket för det är inte alla lärare som är som henne därför valde jag att nominera just henne för att hon är den bästa läraren och min favorit med!

Fanny Widegren

Didaktus Liljeholmen

Morgan Dahlgren

Bandhagens skola

Trots att jag inte längre har Morgan som lärare och mentor tänker jag fortfarande på hans undervisning nu efter 3 år när jag står inför gymnasievalet. Väl då när jag var 10-12 insåg jag inte hur mycket den här läraren skulle påverka mig och minst heller hur dyrbar den lilla tiden med honom som lärare var. Jag brukade tro att han var smått indifferent ibland, men jag har insett hur mycket tid, energi och tanke han la ner på mig, min klass och alla av hans andra elever. Därför vill jag tacka dig.

Jaana Alm

Didaktus Liljeholmen

Alexandra Pappova

Didaktus Liljeholmen

Hon är perfekt som hon är och bra att leda andra.

Tuija Tranberg

Didaktus Liljeholmen

Nina Kamsvåg McCarrick

Skanskvarnsskolan

Hon är en jätte bra och positiv slöjdlärare. Hon är super glad, rolig och snäll lärare. Om någon elev tycker något annat så lyssnar hon på den eleven. På grund av henne så längtar jag super duper mycket efter att få ha slöjd. Det är mitt favorit ämne för att hon är läraren.

Kristin Tossavainen

Viktor Rydberg Vasastan

Min lärare är en sån inspirerande individ och hon peppar mig till att uppnå mina mål och stärka mitt självförtroende. Hon tror alltid på mig, hon är den mest osjälviska personen jag träffat och hon tänker alltid på den andra personen och inte sig själv. Jag tycker hon förtjänar detta pris dels för att hon är en väldigt bra lärare men också att hon är en sjukt snäll och varm person som alltid är välkomnande. Hon har hjälp mig i svåra situationer och hon är verkligen bäst.

Sarah Axelson

Skanskvarnsskolan

Jag vill att Sarah ska vinna för att hon är en fantastisk berättare,Hon kan gjöra allting roligt och spänande. Hon är rolig och snäll och får mig att vilja lära mig änu mer. Vi lär oss om Historia, Religon, samhälle och Geografi och det är jättekul.Hon gör att jag ser fram mot alla So-lektioner och hon får mig alltid på bra hummör.

Matilda Modiér

Skanskvarnsskolan

Hon är bra på att undervisa, motivera och hjälpa alla.

Frida Tränk Heerman

Nya Elementar

Bästa läraren jag har haft i hela mitt liv och hon ger mig supermycket inspiration och pep så jag vill fortsätta arbeta på lektionerna och ger mig glädje när jag är där.

Joel Karlsson

Grillska Gymnasiet Kungsholmen

Min mentorslärare vill allas bästa, försöker hjälpa oss så gott de bara går,

Antonio Serra

ESS

Han är en lärare som ger oss elever många nya kunskaper och han är väldigt bra på att motivera och inspirera eleverna.

Mehri Khalifahbonad

Didaktus Liljeholmen gymnasium

En duktig lärare allt vi lärde oss på matte var lärorikt!

Fredrik Henriksson

Popsacademy

För det första så gör Fredrik allt för eleverna. Han jobbar till sent på kvällen bara för att rätta ett läxförhör eller fixa någon uppgift. Han försöker alltid sitt bästa och slutar aldrig inspirera oss. Han ger sig inte förrän vi är börja med våra betyg och hjälper oss bli insatta i hur betygen sätts och hur man ska göra för att höja sig.

Pernilla Olsson

Södermalmsskolan

En lärare som ser alla och peppar de som behöver det. Den bästa läraren jag haft i min skolgång.

Amir Srebrenikovic

Jensen norra

Sabina Nore

Popsacademy

Hon är bra på svenska och lär oss massa saker.

Jonas Olsson

Pops academy

Jonas är en härlig lärare som passar perfekt på de ämnen som han har. Han är en rolig person att lära sig av och han inspirerar mig att lära mig mer om saken han lär ut. Jonas är en riktigt bra lärare och jag vill ej ha någon annan än honom i No, Teknik, biologi osv.

Elvira Lennmark

Popsacademy

Innan jag hade Elvira som lärare var det inte lika kul att komma till skolan. Men nu är det mycket roligare med henne och jag ser henne som en storasyster. Hon hjälper till och ger feedback, hon har en speciell relation till alla i klassen och hon gör verkligen våran klass till en familj! Hon får oss att gilla att lära sig, önska att alla hade en lärare som henne!

Lindah Kapil

Västerholms friskola

Hon är snäll. Hon lär oss jätte bra. Hon kan lära oss saker på olika sätt. Jag nominerar min lärare för att hon lär oss elever äkta kunskap och tar upp viktiga saker och hon är snäll. Hon brukar ta upp saker som att man ska våga vara sig själv. Min lärare pushar oss till framtiden och tack vare min fina lärare har jag en känsla att jag kommer bli en såååå bra lärare som henne. Jag har gått i 2 andra skolor och i en mycket längre period men ändå så tycker jag att MIN lärare är den bästa i hela universum. Jag har aldrig haft en lika bra lärare som min fina lärare.

Malin Broberg

Popsacademy

Erik Hörnsten

Kunskapsskolan enskede

Han är super snäll nästan lite för snäll man har alltid roligt på hans lektioner och han sprider alltid sitt leende. Han är min favorit lärare och han fick mig att se ett ljus på min väg när det var mörkt.

Erik Wallström

Södra ängby skola

Han är en rolig och glad lärare som får alla att vilja komma till lektionerna och lära sig! Han insperarar elever att fortsätta med skolan

Petros Chatzikos

JENSEN Gymnasium Norra

Petros är utan tvekan den mest engagerade och passionerade människan jag någonsin mött. Han hjälper alla elever att göra sitt bästa och pushar dem till att uppfylla sina fulla potential. Jag hade aldrig klarat matten utan han som lärare.

Per Ström

Åsö grundskola

Håkan Wennerström

Farsta Grundskola Adolf Fredriks musikklasser

Håkan är en lärare som får mig att vilja lyssna och lära mig på lektionen. Han har underbara genomgångar som engagerar en och gör det lätt att förstå. Om man känner sig utmattad eller stressad förstår han det och låter en vila eller ta det lugnt. Jag har honom i både svenska och So ämnena och trots att svenska är ett av de ämnen jag inte tycker om så ger han mig viljan att lära mig hur man skriver texter även om jag tycker det är tråkigt. Det är tack vare han som jag har lärt mig så mycket.

Manal Abud

Åsö Grundskola

Manal har ett stort tålamod och vill verkligen att alla elever ska lyckas. Hon får oss att bli intresserade av ämnet genom att själv visa ett stort engagemang. Det är alltid kul att gå till hennes lektioner och få lära sig mera. Hon håller även väldigt bra ordning i klassrummet. Dessutom anpassar hon undervisningen till varje enskild individ så att alla får utmaningar som passar just dem.

Kadir Sertcanli

Jensen Norra

Stéphanie Arseneau Bussiéres

kunskapsskolan enskede

Min lärare Stéphanie är den bästa läraren någon kan önska sig, hon är inte bara en lärare för mig utan även en vän och någon som förstår mig. Hon bryr sig alltid om mig och mitt välmående och hjälpte mig genom mina svåra perioder när jag fick depression. Hon tänker inte som en lärare utan som en medmänniska och insperear mig att vilja lära mig. Hon tog skolan som jag tyckte var extremt tråkig och jobbig till något jag älskar och verkligen känner att jag klarar av. Hon är en fantastisk männiksa.

Mikael Wafin

Internationella Engelska Skolan Liljeholmen

Mr.Wafin är otroligt snäll och inspirerande till sina elever och folk runt om honom. Han respekterar alla och skapar en undervisning där alla kan nå sina mål och bli bättre i ämnet samtidigt som de har kul.

Lina Portnoff

Enskede kunskapsskola

Lina är världens bästa lärare! Hon gör så att jag hela tiden vill lära mig mer! Jag har nog aldrig varit med om att en lärare skapat som värme i klassrummet som hon gör. Hon får alltid alla att känna sig speciella och hon uppskattar och bryr sig om alla i hennes klassrum ( och utanför såklart ) Det är en egenskap jag alrig sätt hos en lärare och sedan är hon så angagerad själv och kan lägga timmar på att planera en lektion bara för oss. Hon är

Jessica Stevens

Höglandsskolan

Du har ett hjärta av guld och lyfter varje individs bästa sidor vilket hjälper oss att nå vår fulla potential. Skolan har blivit som ett andra hem, tack vare dig. Du ser alla dina elever och man märker hur mycket du bryr dig om oss och vill vårat bästa. Genom ditt stöd och engagemang har du fått mig att våga tro på mig själv. Du är en stor inspiration och förebild som trots egna motgångar alltid funnits där för oss. Den resa vi gjort tillsammans med dig är oförglömlig. Tack för allt Jessica!

Yulia Estrada Elfvingsson

Kunskapsskolan Enskede

Hon är en bra lärare som får alla att må bra och hon hjälper så mycket hon kan.

Emma Cederlund

Grillska gymnasiet

Jag vill nominera Emma då hon gätt mig vägledning och visat en framtid jag vill leva i. Hon har stöttat mig när jag ville ge upp vissa gånger

Lili Kapper

Skanskvarnsskolan

Hon är bra och vi får göra roliga saker.

Kader Benali

kunskapsskolan Enskede

Han är riktigt cool och bra.

Fredrik Lindahl

Djurgymnasiet

Fredrik, eller Freddan som vi kallar honom är alltid på ett glatt humör och sprider det vidare till oss andra. Han förstår sig på oss ungdomar och respekterar vårt mående. Han är alltid go och glad och strålar positiv energi. Han är helt enkelt fantastisk! :D

Annika Österlind

Vicktor Rydberg Vasastan grundskola

Hon hjälper mig med mina svårigheter och andras. Om man inte fattar eller inte vill göra uppgiften hjälper hon än och gör så att man kan ta en paus och sen komma tillbaka, vilket har hjälpt mig väldigt mycket och gjort att jag kan prestera bättre och få bättre självförtroende. Hon anpassar all undervisning till var och än så att alla fattar, plus gav hon mig mitt extra material så att det blir lättare för mig vilket jag inte fick i min förra skola

Elisabeth Hylander

Viktor rydeberg Vasastan

Elisabeth är den läraren som bryr sig om allas bästa lärande och hennes lektioner är roliga och med mycket variation. Samtidigt som de är strukturerade så att man lär sig bra så är de också dem roligaste lektionerna på dagen. Hon förbereder oss bra inför prov och ger oss alltid dem bästa förutsättningarna att prestera. Samtidigt som hon är en bra lärare är hon också en bra person och så rolig!

Ebba Widelius

praktiska gymnasiet liljeholmen

Ebba är en bäst på att få mig att känna mig trygg och hjälper till om det är något man behöver hjälp med. Om man hamnar efter så hjälper hon till och fixar så man klarar ett bra betyg trotts att man ligger efter. Ebba är alltid på bra humör och undervisar på ett inspirerande sett. Ebba är tydlig med att det ska vara respekt och jämnlikhet i klassen vilket jag tycker är så tryggt.

Gabriel Ibrahim

Jensen gymnasium

Divo Rasheed

Praktiska gymnasiet Liljeholmen

han är väldigt bra på lära ut och att alltid få mig och göra mitt bästa, han är även en lärare som man kan få tillit för

Vicky Hamberg

Praktiska Gymnasiet Liljeholmen

Vicky hjälper mig väldigt bra och många andra. Hon vill alltid hjälpa till även när man är låg. Hon förtjänar och vinna priset tycker jag.

Davor Delic

Stockholms hotell och restaurang skola

Jag tycker att Davor är världens bästa lärare och mentor på gymnasiesärskolan. Han finns alltid där för mig och de andra eleverna. Man kan prata om allt med honom oavsett vem man är!! Han är alltid glad och tillgänglig och visar allt och alla respekt.

Elisabeth Huldt

Djurgymnasiet

Elisabeth har under alla mina år på både grundskola och gymnasium varit en av de bästa lärarna jag har haft. Hon har gjort lektionerna roliga att vara på, alltid positiv och rättvis mot alla. Hon skulle till och med ha gått i panteon men valde att vara kvar ett år till för att ha oss i biologi. Hon älskar oss och vi älskar henne!

Annica Vedin

Värmdö Gymnasium

Annica är en av de bästa lärarna jag haft. Hon bryr sig om sina elever och våra resultat. Hon är bra på att förklara och är väldigt tydlig och har en bra kommunikation med sina elever. Hennes lektioner är roliga och varierade. Man kan även prata med henne om saker utanför skolan, hon är en bra lyssnare.

Ingrid Molin

Höglandsskolan

Du möter alla dina elever med öppna armar och du får oss att känna en trygghet i att du alltid finns där för oss. Du ser varje individ och vad just den personen behöver för att må bra. Man kan alltid räkna med dig och din lättsamhet gör att lektionerna blir både intressanta och lärorika. Att du respekterar oss och våra tankar och åsikter gör att vi får samma respekt för dig. Stämningen i klassrummet är därför alltid varm och välkomnande. Tack för allt som du har gjort för oss Ingrid.

Peter Hällberg

Praktiska Gymnasiet Liljeholmen

Peter får än verkligen att tänka till, tänka på nya och varierande sätt

Jenny Zheng

Södermalmsskolan

Bra lärare som får en att vilja lära sig och får en att känna sig motiverad.

Anna Simeonsson

Internationella engelska skolan i Hässelby

Hej! Jag vill att min lärare ska vinna för hon är bäst! Hon är så snäll mot alla i skolan och är min favorit! Snälla låt henne vinna!

Niklas Hallberg

Södermalmsskolan

Han är en lärare som ser alla och peppar de som behöver det. Han hjälper alltid när man har det svårt och är väldigt positiv.

Lena Wallström

Södervikskolan

Sara Sundmalm

Djurgymnasiet

David Van der Kaay

Södermalmsskolan

David är en lärare som jag alltid tyckt om. Från första dagen med honom visste jag att jag skulle ha läringsrika, men roliga lektioner med honom. Ingen lektion med honom är tråkig, och jag kommer alltid ut ut klassrummet fylld med ny information. Som en mentor har han alltid varit bäst, alltid inspirerat mig till att fortsätta, oavsett hur tufft det kan vara. Så tack David, för allt du gjort för oss!

Linda Wass

Södermalmsskolan

Hon är en rolig och lärorik lärare som får oss elever att må bra och så att vi kan nå våra mål

Rebecka Stengård

Djurgymnasiet

Rebecka är en lärare som inte ger upp på elever oavsett om det handlar om studier eller praktiska moment. Hon inspirerar mig och andra att inte ge upp och fortsätta kämpa.

Charlotte Alonso

Djurgymnasiet

Charlotte är en jättebra lärare trots att hon bara varit i läraryrket mindre än 1 år. Hon får oss elever engagerade och peppar oss till att vi kan klara allt! På hennes lektioner är klassen som bäst, vi respekterar varandra och samarbetar för att lära oss.Hon är klart en av de bästa lärare jag haft och vi behöver fler som henne som sprider positivitet och energi och gör skolan till en bra och rolig plats att vara på!

Ingrid Eriksson

Södermalmsskolan

Storfors

Karin Jansson

Bjurtjärns skola

Hon får mig alltid att må bra och är väldigt snäll och hon förstår mig på ett sätt som ingen annan gör. Jag är super glad att jag känner henne.♥︎

Strängnäs

Gunnel Lord

Friskolan Asken

Hon är en väldikt bra lärare och hjälper oss när det är svårt. hon lyssnar på oss och ser alla.Behandlar alla lika dant alla är hennes favorit elever. Hon är rättvis och väldigt snäll men om det är hög ljudnivå i klassrummet så säger hon till och försöker lungna alla. hon försöker göra arbetet så bra som möjligt för alla. hon är oftast alltid glad och tycker att allt arbete som vi gör är bra hur kort eller långt det är, bar vi gör vårt bästa. och hon är väldigt posetiv. Hon är bara helt fantasti

Jonas Petterson

Mariefredsskolan

Jonas är en legend. Han är beundransvärt trevlig mot alla i sin omgivning precis hela tiden, sympatisk och varm. Han lär sina elever personligt och gör stor skillnad. Jonas finns där i vått och torrt och bryr sig om sina elevers framgång. Han förtjänar verkligen uppskattning. Vad skulle skolan vara utan Jonas?

Cecilia Berggren lsraelsson

Paulinskaskolan

Hon ger oss stor inspiration och viljan att lära oss mer. Hon är lagom sträng och väldigt snäll

Anna Fordell

Mariefreds skola

Anna får mig att lyckas i skolan, hon är alltid glad på lektionerna och man märker att hon älskar sitt jobb. Alla borde få han en lärare som Anna! Hon är bäst!

Ebba Andersson

Europaskolan rogge

Ebba undervisar vår klass + 6 andra klasser. Hon får en att vilja kämpa och vilja lära sig. Hon är med oss varje dag och vår klass gillar henne och det hade varit super kul om hon vann. Ebba är bäst tack för att du gör det du gör. 😄❤️

Roger Sandberg

Friskolan Asken

Roger är väldigt cool och gör alla i klassen glad, alla på skolan tycker om honom. Han är min favorit SO lärare någonsin. Han skrattar åt våra skämt hela tiden. Han lär oss jättebra även om han skojar då och då, men han är typ allas favoritlärare och det är därför jag tycker han borde vinna. En gång så visade han oss coola stenar med coola egenskaper. Han spelare även TV-Spel. Han heter rogsan66 på instagram och jag tycker han förtjänar alla följare någonsin. Han är den coolaste läraren någonsin

Virpi Plate

Mariefredsskolan

Jag nominerar Virpi för hon får mig alltid att vilja lära mig mer och hon är en inspiration för mig och hon gör lektionerna så mycket roligare. Jag tycker Virpi ska vinna för hon är en helt fantastisk lärare och lär ut på ett jättebra sätt. Virpi hjälper oss när vi har problem i klassen eller privat.

Per Rönnqvist

Thomasgymnasiet

Per har inspirerat oss alla i ek20 på så många sätt senaste halvåret. Själv tycker jag Per utstrålar en positiv energi som sprids på hela skolan vilket inte bara gör honom till en fantastisk lärare inom språk utan också en fantastisk ledare för ek20.

Sandra Östman

Mariefreds skola

Denna text kan inte i närheten visa allt som Sandra är & betyder för mig och så många andra. Sandra är allt. Precis allt. Hon är exemplet för oss att leva efter. Hon har de mest välmenande och goda intentioner av alla. Hon lär oss att våga drömma. Att leva. Hon betyder mer än hon kan ana och förtjänar hela världen. Hon bygger upp hennes elever, värmer deras hjärtan med sitt tillägnande så att det ska räcka hela livet. Allt börjar med en bra lärare, men slutar inte där. Sandra är en stjärna.

Maria Walletström

Mariefredskolan

Din mat gör drömar😘

Birgitta Gullbrandsson

Mariefredskola

Jag vill nominera Birgitta till lärargalan för att hon alltid är positiv, hjälper och peppar oss i alla lägen. Hon ska tyvärr sluta till sommaren och hon skulle bli sjukt glad av den här nomineringen.

Katarina Myrén

Mariefredsskolan

Katarina är en otroligt sympatisk, trevlig, medgörlig och fantastisk lärare som bryr sig om sina elevers välmående och prioriterar sitt arbete. Hon är bra på att anpassa lärandet till varje elev. Hon får oss att tänka efter, reflektera och fundera. Hon lär mig mycket, om livet bland annat. Katarina är viktig och förtjänar all uppskattning.

Strömstad

Ebba Andersson

Europaskolan rogge

Ebba är världens bästa lärare, hon inspirerar, peppar och lär ut super bra i klassrummet❤️

Sundbyberg

Travis Edwards

IES Sundbyberg

Jag tycker att Travis Edwards är en väldigt bra ledare när det kommer till idrott. Han ser alltid till att alla får ett val och får välja vad vi gör.

Ellen Birmingham

Internationella Engelska Skolan Sundbyberg

Ms.Birmibgham är en snäll lärare och hjälper eleverna mycket. Vi har rolig I Klassen och gör många gåtor.

Shannyn Porter

Internationella Engelska Skolan Sundbyberg

Ms. Porter, alltså Shannyn Porter, har alltid haft ett fint leende för varje elev i skolan oavsett om hon känner eleven eller inte. Hon är väldigt omtänksam och hjälper så mycket hon bara kan. Hon är jätte snäll mot alla och behandlar alla på samma sätt. Hon behöver aldrig höja rösten för någon och själv har jag aldrig sett henne höja den eftersom att hennes lektioner är den lektionen man främst längtar till under dagen. Hon är alltid positiv vilket ger glöde till hela klassen. :) We love u

Fredrik Billkvist

Viktor Rydbergs skola sundbyberg

Fredrik är en lärare som gör undervisningen rolig, intressant och informativ. Jag lär mig väldigt mycket och lektionerna är varierade så jag är aldrig uttråkad. Fredrik har verkligen hjälpt mig lyckas i so ämnena och han har hjälpt mig att höja mig i alla ämnen. Även hemkunskapen har han hjälpt mig höja mitt betyg i. HKK lektionerna är väldigt roliga och pga Fredrik har vi fått göra otroligt roliga och spännande saker. Jag är väldigt tacksam över att fått ha Fredrik i nian.

Jaime Ellenberger

Internationella Engelska Skolan

Every time we are in her classroom we learn something new. She inspires us and have so much patience. She helps all students if we are sad or if we just need help. That’s why she is the best teacher in the in the world!

Gabriella Parezanovic

Viktor Rydberg Sundbyberg

Gabby är en jätte bra lärare som lägger ner mycket tid på att lära känna eleverna och få reda på vad just dom behöver för att lyckas. Hon har en fantastik ledarförmåga där hon låter allas röster höras men är också hård när det behövs. Hon motiverar mig och många andra elever på skolan att fortsätta kämpa vilket är viktigt under dessa tider. Gabby är verkligen min favorit lärare och kommer altid vara tacksam för allt om hon har gjort för mig<3

Gabrielle (Ms. Hnatin) Hnatin (Ms. Hnatin)

Internationella Engelska Skolan Sundbyberg

Ms. Hnatin är en fantastisk lärare som förtjänar att bli uppmärksammad. Hon arbetar varje dag för oss elevers bästa och ständigt utmanar våra kunskapsnivåer så att vi får en bra utveckling. Ms. Hnatin ger oss den bästa tänkbara utbildningen med varierande uppgifter, samt håller underhållande genomgångar för att väcka intresset hos oss elever. Hon har stor empati och förståelse för sina elever och anpassar undervisningen till varje elev. En riktig drömlärare!

Marcos Mato

IES internationella engelska skolan sundbyberg

Han är spanska lärare och har alltid ett bra sätt att lära ut på som ingen annan lärare gör han är väldigt snäll och skapar värme och glädje i klassrummet han stärker också andras självkänsla och när ska ha prov och vi blir stressade gör alltid något som gör så att vi mår bra och midre stressade för olika prov. Denna lärare är den lärare som jag är mest kan prata med om jag inte mår bra och som jag gjort när jag inte mår bra och han har alltid gjort allting bättre.han inspererar oss att lära oss

Renée Höjer

Noblaskola Sundbyberg

Hon är bäst, hon får allt att bli roligt

Sundsvall

Jens Hall

Internationella Engelska Skolan Sundsvall

GOAT HALL BÖR VINNA #HALL2021

Joy Brown

Klara Teoretiska Gymnasium

Jag har nog aldrig träffat på en Lärare som Joy. Hon skapar en trygghet som man inte ser så ofta, hon visar respekt till sina elever och hjälper oss på bästa mån.Hon förtjänar helt klart att vinna årets inspiratör, hon inspirera mig till att vilja så mycket mer och använda mina egenskaper till något positivt. Jag vet även att flera elever känner så som jag gör. Hon är en stjärna!Joy sprider så mycket lycka och glädje i varje rum hon befinner sig i. Hon är inte bara en vanlig lärare!

Elin Westin

Internationella Engelska Skolan Sundsvall

Jag måste erkänna att från början var hon var lite av en surtant men snabbt växte hon i mina ögon till en fantastisk och rolig lärare som alltid är glad och positiv! Hon är en riktigt fantastisk lärare och kämpe, hon hjälper alla och gör så att vi vill lära oss mer. Om jag skulle beskriva henne med 3 ord skulle de vara ROLIG,INSPIRERANDE och helt enkelt FANTASTISK. Hon har både hjälpt mig och andra att uppnå sina mål. Jag vet inte hur jag ska förklara värmen hon sprider men jag hoppas ni fattar.

Björn Östlund

Internationella engelska skolan sundsvall

Sedan dag 1 i Mr Östlunds klassrum har jag känt mig glad och välkommen. i vanliga fall brukar det vara lite läskigt att få en ny och främmande lärare men så var det inte med honom. Han har en rolig och lugnande utstrålning och är en fantastisk lärare. han tar alltid hänsyn till våra tankar och kan även anpassa uppgifterna så att dom blir så bra som möjligt. Man har nästan aldrig en tråkig stund i Mr Östlunds kära klassrum (förutom när det är grammatik)

Felix Sahlström

Klara Teoretiska Gymnasium Sundsvall

Alla elever blir sedda på lektionerna och han pratar och diskuterar med alla. Uppgifterna är roliga och varierade, vi gör till exempel inte alltid prov eller alltid inlämningar/seminarium osv. Det är aldrig stressigt innan ett prov då det alltid är klart vad det är vi ska kunna vilket är otroligt skönt.

Mats broman

Höglunda

Han är en väldigt bra lärare

Tony Nordström

Klara Teoretiska Gymnasium

Du är helt fantastisk så som du är! Du får oss elever här på skolan att tro på saker och ting, du ger känsla av tillhörighet och inspirerar oss till att vilja lära oss nya saker. Du har alltid ett bra studieplan och vi får alltid vara med och påverka. Du finns alltid när man behöver dig!

Cameron Gibson

Internationella engelska skolan i Sundsvall

Mr Gibson är en jättebra och inspirerande lärare som förstår sina elever bra. Han tar sig alltid tiden att hjälpa sina elever både i klassrummet och på hans fritid. Han är bra att svara på frågor och på att förklara. Ibland brukar Gibson bjuda på ett riktigt bra ”pep talk” som inte bara uppskattas för att vi slipper lektionstid utan också för att man tar till du det han har att säga. När vi skrev noveller tog han en hel helg av att bara ge oss feedback för att vi alla skulle lyckas han är bäst!

Carl Magnus Windén

Klara Teoretiska Gymnaium Sundsvall

Calle är den bästa läraren jag någonsin har träffat. Han leder inspirerande lektioner inom tyskämnet där han lär oss mycket realia och användbar tysk information om hur det faktiskt det är i Tyskland och omkringliggande länder. Han är inspirerande, rolig och man längtar alltid efter hans lektioner. Hans typ av lärare är sällsynt nuförtiden. Han är en av de lärarna som behandlar sina elever som medmänniskor, och inte som undersåtar. Han får alla elever att känna sig välkomna och uppskattade. Mvh

Ina Lindeberg-Lindvet

Klara Teoretiska Gymnasium

Min lärare, Ina, förtjänar att vinna eftersom hon känns både som en lärare och en vän. Hon bryr sig om hur vi elever känner oss och om vår arbetsbelastning, eller stressbelastning.

Henrik Henningsson

Internationella engelska skolan Sundsvall

Han är en toppen lärare som alltid stöttar oss elever.

Jansen Lau

Internationella Engelska Skolan Sundsvall

Jansen Lau är en ung och driven lärare som får hela klassen att alltid skratta oavsett vad. Han är snäll, rolig, förstående och väldigt bra på att lära ut! Han förklarar bra och är en riktig inspiratör då han inspirerar både mig och många andra till att jobba hårt! Har inte gått en enda lektion med Jansen Lau utan att man har skrattat. När man inte bra så är hans lektioner räddningen på dagen! Det är verkligen den bästa läraren jag nånsin haft under hela min skolgång och är väldigt tacksam!!

Svedala

Therese Olsson

Aggarpsskolan

Therese är en bra lärare som får alla att må bra och så att vi lär oss mycket. Hon är bättre än dem andra lärarna för att hon lyssnar och respekterar alla elever. Hon inspirerar oss och gör oss starkare. Hon märker om vi mår dåligt och tar hand om oss så vi mår bättre. Man kan alltid prata med henne och lita på henne. Hon är väldigt hjälpsam och omtänksam och finns alltid där för att prata. Vi i vår klass tycker att hon ska vinna för att hon är den bästa läraren och det tycker alla på vår skola.

Diana Fihnn

Aggarpsskolan

Hon gör att lektionerna blir roliga och man kan skoja med henne, typ. Man vill jobba med henne och längtar till lektionen.

Johan Malmsten

Aggarpsskolan

Han är inte som alla andra slöjdlärare som gör som alla andra där man ska göra en smörkniv eller en låda. Utan han tänker nytt och kommit fram till något annorlunda som ingen på vår skola gjort innan, han tänker nytt och att det ska vara kul. Han jobbar även för att alla ska känna sig välkomna och att det ska vara en bra arbetsmiljö. Han jobbar för att alla ska känna sig hörda och få hjälp. Även om man har svårigheter så får man chansen att komma dit och jobba och han hjälper alla.

Mariam Bader

Aggarpsskolan

Vi var en väldigt stökig klass när Mariam som nyexamerad lärare kom till oss och blev vår mentor. Det var mycket konflikter i vår klass då. Men när Mariam kom kändes det som hon lyssnade på oss och brydde sig om oss alla. Hon vår både en bra lärare och en bra vän som alltid lyssnade på henne.

Andreas Ekblad

Aggarpsskolan

Andreas är en bra lärare för att han lär ut bra och hjälper till.

Lisa Landen

Aggarpsskolan

Jag tycker hon är snäll,rolig.Hon lär mig i många roliga ämnen hon hjälper mig också ibland i studioverkstan.

Annika Hernmo

aggaresskoan

för att hon har lärt mig så mycket och jag är stolt över att ha en lärare som hon.

Johan Malmsten

Aggarpsskolan

Johan kommer alltid på roliga saker att göra, och roliga sätt att göra sakerna på. Han har alltid en positiv inställning och ger alla elever en chans då han ser alla elever för vilka de är. Jag vill nominera Johan för att han är min och många andras favoritlärare, man längtar helt enkelt till Johans lektioner.

Söderköping

Per Ström

Åsö grundskola

Ström är bäst!!!

Södertälje

Jenny Hägglund

Vallaskolan

Jag älskar henne såååå mycket att jag tänker om henne hela tiden love you Jenny ❤️❤️💕💕😍😍😍🥰🥰🥰😘😘😋😋✨✨💗💗💞😜😛😛😇😇😇🥰🥰😙

Linda Salci

Mariekällskolan

Hon får mig att lära mig mycket och hon har fått mig att utveckla min matematik. Hon har fått mig att lära mig mer om fotosyntesen. Hon förtjänar att nomineras. Hon är en så himla bra människa.

Johanna Groth

Vallaskolan

Jag tycker att hon gör alla lektioner roligare och får mig att vilja lära mig mer och hon är sträng när det behövs men snäll och rolig

Gordana Arkalian

Pärshagenskolan

Hon lärde ut bra medans hon gjorde lektionerna roliga. Man fick bra självförtroende och man ville gå till hennes lektioner. Hon är så sjukt snäll!!💗

Laila gawriye

kringlaskolan

hon är bäst för hon har kunnat inspirera mig med olika saker i skolan och känna mig trygg hon är också väldigt snäll och tänker på andrapå bästa sättet

Alexander Cecar

Blombackaskolan

Alex är den bästa idrottsläraren jag har haft, jag gillar inte idrott men just han gör det roligt. Ingen är utanför på hans lektioner alla jobbar och liksom idrottar tillsammans.Till och med då vi har teori är det skönt att liksom bara sitta och lära sig med han han sätter upp allt på ett sätt där det är lätt att lära. Men bort om att han är bra som idrotts lärare så är han också bra som en vän honom kan man berätta vad som helst till utan att han dömer en. Alex är bäst, hoppas han vinner!

Linda Salci

Mariekällskolan

Hon förtjänar att vinna eftersom hon är en bra lärare hon hjälper oss med allt vi behöver hon förklarar och och vet vilken nivå vi ligger på. Hon undervisar bra och tydligt så att alla förstår och vill lära oss mer. Hon ger enkla läxor eller uppgifter på dens egna nivå och hjälper de som behöver hjälp och de som inte riktigt förstår. Hon kan vara lite sträng om hon får säga orden om och om igen men ingen har aldrig hatat henne eftersom hon brukar vara rolig. Därför ska min lärare nomineras.❤️

Tobias Andersson

Eneskolan

Tobias får oss alltid att känna oss speciella. Han skojar och kan skämta och skratta med oss men ändå lära så att vi alla förstår och är redo på prov. Man behöver inte vara orolig när man går på lektion utan vet att man kommer må bra och lära sig på nytt och tänka på annat sätt. Han jobbar första året men är typ den bästa jag haft och tror många håller med mig. Vi kommer sakna han när vi ska börja sjuan när höjdpunkten varje vecka att ha NO kommer att vara borta. Han måste vinna.

Alexandra Noyan

Mariekällskolan

Alexandra är en så härlig person, lär ut jätte bra och gör satt man får en bra självkänsla, vill verkligen lära ut medans hon är en så härlig kvinna och snäll person💗

Marcus Östlund

Hölö

Värdens bästa lärare, han är rättvis snäll och lär andra på ett bra sätt.

Leylüfer Aho

Wasaskolan

Min lärare ska vinna för att hon är bäst! Jag ser upp till henne, när jag blir lärare i framtiden så vill jag bli som henne. Hon är snäll och godhjärtad. Detta är en lärare som gör lektionerna roliga, det är dom lektionerna man ser fram emot. Om jag ska vara ärlig så gillade jag inte henne i början för att jag trodde hon skulle vara sträng, till viss del är hon sträng om det behövs, men det är inte poängen. poängen är att hon är är den bästa läraren man skulle kunna tänka sig. finns inte bättre

Tierp

Julia Sommarqvist

Centralskolan

Julia tycker det är viktigt att vi elever får vara med och bestämma hur lektionerna ska vara. Hon är alltid glad och vill alla väl!

Ernest Mrkalj

Centralskolan

Ernest är en av de bästa lärarna i vår skola, han är super hjälpsam och snäll.Han inspirerar eleverna och de andra lärarna. Jag vill verkligen att han vinner det här nomineringen.

Erik Blom

Centralskolan

Erik gör skoldagarna roligare.Han gör så att man vill komma till skolan och han finns alltid vi ens sida. Han gör så att undervisningarna blir roliga och så att man lär sig på ett roligt sätt/ 7b centralskolan Tierp

Tjörn

Charlotte Vadvik

Bleketskolan

hon är bäst, ger oss alla en bra chans och fattar hur vi funkar. förstår oss, veteran inom yrket, kan sin sak och vet vad hon snackar om, håller tider till lektion och är enkel att prata med.

Torsby

Kerstin Wimmerstedt

fryken skolan//ekeby

HON ÄR DEN BÄSTA LÄRAREN I VÄRDEN FÖR HON ÄR ALLTID GLAD, SKRATTAR OCH ÄR SNÄLL HELA TIDEN! HON ÄR HJÄLPSAM. FINNS NÄR MAN BEHÖVER HENNE!

Tranemo

Linda Gregow

Länghems skolan

Linda lägger sitt hjärta och själ i att engagera eleverna, hon är en trygg lärare med glimten i ögat. Hon engagerar eleverna på ett sätt som skapar glädje och lust att lära!Hade det inte varit för Linda så hade åtminstone en (vår son) inte gått till skolan med ett leende på läpparna!

Trollhättan

Caroline Wilson Öhman

Nya skolan

Carro är en lärare som har hjälp mig och många andra otroligt mycket. Hon har hjälp mig lägga upp mitt arbete och motiverat mig att alltid göra mitt bästa. Men även att inte ta slut på min energi. Hon ger raka svar och arbetar snabbt.

Amelie Thylander

Paradsisskolan

Hon är bäst och hjälper alltid till.

Tyresö

Mats Helgesson

Tyresö skola

Jag har nominerat just för att jag känner att jag lärt mig väldigt mycket av min lärare och han har fått mig att vilja lära mig mer. Väldigt pedagogisk och förstående och väldigt snäll!

Jonas Norin

Tyresö skola

Jonas är bästa läraren man kan ha och han får alla att skratta hela tiden.

Jenny Göransson

Tyresö skola

Hon är väldigt härlig och rolig. Hon är med på lekar och hon är verkligen underbar! Man kan bara inte inte gilla henne.

Paulina Jantz

Tyresö skola

Hon är rolig och härlig. Bra på att lära ut så man förstår och nästan som en kompis för hon är min bästa kompis mamma.

Kayla Macdonald

Engelska Skolan Tyresö

Jag gillar Kayla för att hon är väldigt snäll, rolig och är en bra person. Hon hjälper mig med musiken när jag behöver hjälp med saker. Därför vill jag nominera henne till skolans bästa lärare.

Eva-Lotta Liljegren

Fornudden

Hon är bäst på allt

Maria Edholm

Tyresö skola

Hon får alla att tycka det är kul och motiverar eleverna att jobba. Hon är stöttande och ser det bästa i alla.

Cian O’Leary

Internationella Engelska Skolan

Cian O’Leary är den bästa läraren någonsin!❤️

Eva-Lotta Liljegren

Fornuddensskola

Hon e så snäll och lagom sträng och omtänksam bästa läraren!!!

Jonas Norin

Tyresö skola

Jonas är snäll. Omtänksam och får matten att bli rolig. Jag har ju dyslexi och han formulerar orden så att jag förstår!!! ❤️ Jag nomenerar Jonas för att han är bäst !!! Han ser alla och favoriserar ingen. Jag kan ju säga att han får oss att skratta 🤭 och hans humor kan nog ingen slå. 😂😂😂 jag hoppas att Jonas blir vald till bästa läran eller not.

Evy Holmerson

IEGS

Finns ingen som gör jobbet bättre än Evy, helt fantastiskt. Gör så alla barnen på skolan känner sig hemma och blir respekterad oavsett vem man är som person. Egenskaper som inte många ledare besitter. Tack

Ulrika Palm

Tyresö skola

Älska Ulrika hon är den roligaste snällaste och den mest underbaraste personen jag träffat hon sprider så mycket glädje runt alla❤️❤️😍

Måns Johansson Lindholm

Tyresö skola

Han slutade som våran lärare, och först då insåg vi hur bra han var. Det var alltid roligt och inspirerande på lektionerna.

Lovisa Edholm

Strandskolan

Lovisa är världens bästa lärare! Hon ser mig för den jag är och hon får undervisningen att bli rolig. I svåra stunder så hjälper hon mig att må bra. Hon är bara bäst!!

Karin Gustavsson

Tyresö skola

Camilla Norling

Tyresö skola

Hon är en snäll och motiverande lärare som får mig att vilja gå till skolan

Täby

Melina Svensson Achilleos

Helleborusskola

Hon är jätteduktig på att säga hur vi ska jobba och om vi ska jobba tillsammans men också respektera oss med vad vi vill. Hon är också jättebra på att förklara och hjälpa oss och göra bra grupper för hon vet vilka som kan jobba tillsammans. Hon litar på oss och vet vad vi behöver.

Marcus Sundberg

Noblaskolan Täby / Milstensskolan

Marcus är en lärare som är väldigt duktig på att hitta balans. Han är väldigt respekterad av alla elever samtidigt som han skapar väldigt skämtsam stämning i klassrummet och roliga lektioner. Marcus mattelektioner är de lektioner med bäst arbetsro och behöver man hjälp så kan han alltid hjälpa till.

Sandra Ytterberg

Näsbyparksskolan

Snäll pratar alltid med en om man är ledsen och är snäll 💗💗💗❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Iwona Siolie

Täby Yrkesgymnasium

Hon är en grym mattelärare

Daniel Sennbro

Byleskolan

Denna lärare går alltid att prata med och är väldigt rolig. Men han vet hur man säger till och hur man är sträng. PÅ ETT BRA SÄTT

Marie Gustafsson

Runborgsskolan

Marie är den bästa läraren i världen för att hon har fått saker som är tråkiga och svåra till roligt som jag vill jobba med. Hon har alltid vart snäll och glad och dem dagarna som hon har varit på sämre humör har hon alltid berättat det för klassen om vad som har hänt. Inte nog med det hon har ALLTID erbjudit sig att prata om man har varit på dåligt humör eller varit ledsen. Enligt mig kan man inte hitta en bättre lärare än Marie!

Yurdanur Österman

Noblaskolan

Yurda är en mycket bra lärare och lär mig och mina klasskompisar tyska väldigt bra. Jag ser alltid fram emot tyskalektionerna och vill inte att det ska ta slut. Hon har en bra kontakt med eleverna och favvoriserar inte någon. Hon tar allt i lugnt tempo så att alla hänger med.

Elisabeth Bellhem

byleskolan

Vi tycker att våran lärare Elisabeth ska vinna för att hon är snäll omtänksam och hjälper alla om dem behöver hjälp om det har hänt något tar hon tag i det direkt.

Åse Holm

Skolhagenskolan

Åse är en toppenlärare som gör lektionen en lektion som man kan längta till och som ses som veckans höjdpunkt. Hon är öppen till alla idéer, har obegränsat med tålamod hur svårt något än är för en och delar med sig sina fantastiska idéer på hur man för det kreativa arbetet framåt! Jag är väldigt glad, tacksam över och uppskattar verkligen att ha henne som lärare, hon gör mig glad och gör så att jag känner mig trygg.Tack Åse!

Kenneth Dahlgren

Åva gymnasium

Kenneth är ju jävligt schysst, han förstår en liksom och är verkligen down with the kids riktig eldsjäl

Sebastian Björk

Noblaskolan

Sebastian har en kul metod att undervisa i våra svenskalektioner. Varje lektion är som ett tal som utförs i skicklig ordning. Han kan även lägga in lite grekiska då och då, som när vi jobbade med att utföra egna tal. Han ger tydliga information om vad vi kan förbättra, som att jag tex. ska ge mer exempel för att uppfylla mitt kunskapskrav. Det är nice på hans lektioner, speciellt när vi lär oss olika minnesmetoder som att tänka konstigt vilket jag gör det hela tiden nu. Sebastian! Vinner säkert!

Kiana Allde

Noblaskolan

Hon gör Idrotten rolig och hon är bara en väldigt bra lärare :)

Petra Lundberg

Noblaskolan Täby

Petra är den anledning till att jag gillar att måla och rita. Hon lär ut bra till oss elever och inspirerar många inklusive mig att utvecklas i bild. Hon är trevlig och hjälper de som behöver. Väldigt bra lärare, den bästa.

Iwona Sjolie

Täbyyrkesgymnasium

Iwona är allmänt en jätte trevlig lärare som har inspirerat mig att läsa vidare i mina ämnen.

Töreboda

Malin Davidsson

Moholms skola

Hon e så hygglig så man ja liksom kan Skratta tillsammans med och gråta på hennes axel, Det kallar jag för Världens bästa Malin och Världens Bästa Lärare, Hon E VÄRLDSBÄST, det bästa med henne är att hon kommer från Tidavad och skämtar på rätt sätt, fattar ni En hygglig fyrtioåring, hon e bäst!

Uddevalla

My Wennergrund

internationella engelska skolan karlstad

Jonas Emanuelsson

Drottning Blankas Gymnasieskola, Uddevalla. Fd. plusgymnasiet

Jonas är en lärare som kom till oss vårt sista halvår i 3an då vi hade haft ett väldigt stökigt första halvår med lärare som sluta och ingen kände någon större motivation. Men Jonas kom in med så mycket inspiration och glädje och har inte tvivlat en sekund på oss, han ser och gör sitt yttersta för varje enskild individ men även för oss som klass. Han har kämpat för oss på alla sätt och gör allt för att alla ska lyckas, nå sina mål och ta sin examen.

Christian Persson

Agneberg

Christian har genom sina intressanta och komplexa lektioner öppnat upp vår uppfattning av historien. Genom interaktioner och förklaringar har världens gång beskrivits samt visats för oss. Christian har inspirerat oss att vilja lära oss mer om historia, hans uppgifter och prov har varit intressanta och annorlunda. Vi har fått leva oss in i olika epoker vilket lett till roligare och enklare inlärning. Jag tycker att Christian förtjänar detta pris för han har inspirerat mig och mina vänner.

Ulricehamn

Susanne Baihofer

Ätradalskolan

Hon vill verkligen att vi ska lära oss något vi inte kunde innan och hon är bäst på det, Hon kämpar väldigt mycket för att vi ska förstå, Hon är en glädje spridare och en stark kvinna med vilja, Hon är bara bäst.

Umeå

Ann -Carina Andersson

Minervagymnasium

Aldrig vart med om att en lärare är så genuin. Kommer alltid med ett leende på läpparna och blir exalterad då man vill veta ännu mer. Hon lär ut extremt bra och man känner sig alltid sedd. Carina inspirerar en att se positivt på saker och uppskatta det lilla i livet. Har aldrig haft en lärare med samma förståelse och noggrannhet, lätt bästa läraren jag mött!

Hans Grönlund

Hannaskolan

Hans är en rolig och respektfull lärare. Så fort jag kom till högstadiet såg jag vilken bra person han är. Han har samlingar en gång i veckan där han pratar om värdefrågor och hans sätt att se på människor är wow. När man går ut därifrån så känns det alltid.. wow, jag borde verkligen tänka på det. Han lyssnar på alla och är inte rädd för att säga som han tycker. Gör man fel så säger han det men han är inte småsint så det är glömt dagen efter. Jag är glad att få ha en sån mångsidig lärare!

Linda Hällgren

Mariehemsskolan

Linda Hallgren är en väldigt snäll lärare som har gjort mycket för oss!T.ex att om vi har svårt med något hittar hon på något som gör så att vi förstår och om man är bättre än man behöver vara så har hon alltid extra uppgifter i något!!!Och vi(hela klassen) vi ge någonting tillbaka,hoppas att hon vinner!Tänk hur glad hon skulle bli!!!Hon vet väldigt mycket så om man frågar något(det måste inte va om skolan eller något sånt ) får man nästan ALLTID svar!!!

Cecilia Holm

Midgårdsskolan

Anton Åström

Minervagymnasium

Anton Åström är en lärare som får en att bli motiverad att jobba och lära sig på lektionerna! Han får en att förstå ämnet man har på en helt annan nivå!!!

Rickard Wedin

Mariehemskolan

för att han är jätte snäll han är skämtsam roligt ibland pratar vi istället för att ha lektion snällaste läraren som jag har känt i mitt liv pratar på snällt sätt blir inte sträng.

Linda Hällgren

Mariehemsskolan

Min lärare Linda är jätte bra på att lära ut saker.Hon för alla samman i klassrummet.Hon är den snällaste läraren och bryr sig om alla.Våran lärare Linda ska sluta vara våran lärare till femman och hon förtjänar verkligen att bli årets lärare.Hon gör så att det är roligt att jobba och bra arbetsro.Jag längtar till varje lektion vi har med hon.Jag tror alla i klassen kommer att vara jätte ledsna när hon slutar. Hon anpassar sig till vilka uppgifter eleverna vill ha.Hon är den bästa läraren!

Lars-Gunnar Skoog

Minerva Gymnasium

Jag tycker att LG borde vinna priset för han är den bästa läraren jag någonsin haft

Evelina Persson

Dragonskolan

Jag längtar till Evelinas lektioner. Hon gör dem roliga, är personlig men och skapar trygga relationer. Evelina är bäst.

Upplands Väsby

Johanna Nygren

IES Upplands Väsby

Min lärare gör så att jag vill lära mig mer. När jag inte förstår någon upgift hjälper hon mig.Det gör hon till alla ochså. Hon är den bästa läraren!

Frida Karlsson Malik

Vittra

Jag tycker att Frida är min bästa lärare för att hon har lärt mig skriva! Hon är snäll och lyssnar på alla. Vi har roliga lektioner och lär mig massor. Jag önskar att Frida är med oss på 4 till 9 an.

Lena Wallström

Södervik skolan

Hon sprider glädje och trygghet, hjälper allt och alla oavsett vad och det gör henne till världens bästa lärare! Hon förklarar så att alla förstår och vill verkligen att vi ska lyckas med skolan. Om det är kaos i klassen får hon alla lugna så det blir tryggt och säkert i klassrummet. Hon förtjänar verkligen att vinna detta för hon kämpar så hårt för oss varje dag och vi vill verkligen visa hur mycket hon betyder för oss! Hon är ett matte geni som alla älskar och som alla har respekt för!

Maths Pehrsson

Runby skola

Maths är den bästa läraren på skolan och snällaste

Staffa Frid

Södervikskolan

Tung grabb

Jimmie Samuelsson

IES Upplands Väsby

Han är en jättesnäll och rolig lärare som har lärt mig mycket.

Casper Persson

Södervikskolan

Casper är den bästa av dem bästa. Han lyssnar på eleverna och anpassar sig efter deras ideér. Casper är en av oss och behandlar elever med respekt även bemöter alla på ett trevligt sätt

Johanna nygren

internationella engelska skolan

Jag tycker att min lärare ska vinna för att hon har lärt mig så mycket,hon har lärt oss på ett roligt sätt, det tycker jag är viktigt för att det inspererar mig att vilja lära mig mer. Och så är hon snäll och alltid hjälpsam. Hon har lärt oss på ett bra sätt.

Iris Cruz

Internationella Engelska Skolan (IES) Upplands Väsby

Vi fick börja ha Ms. Cruz i slutet av förra terminen. Redan då visste jag att hon skulle skapa en trygg miljö för mig och mina kompisar att vara i. Det visar sig att jag hade rätt, hon är alltid glad och gör klassrummet till en trygg och lugn plats. Det lugnet skapar också en arbetsro när det behövs. Vi gör också en del roliga lekar som stärker vårt lärande och ger oss mer motivation. En grej till är att hon är väldigt rättvis.

Mathilda Smith

Internationella engelska skolan Upplands Väsby

Ms.Smith lär ut på bästa sätt och försöker verkligen hjälpa oss med vår utbildning

Oskar Lindgren

Södervikskolan

han är en lärare som är snäll, vill att vi elever ska ha kul i skolan, vilja lära oss mer

Melisa Puric

Vittra Väsby

Melisa förtjänar detta priset eftersom att hon är hela anledningen till att jag har motivationen att ställa mig upp ur sängen och komma till skolan på morgonen. Hon har inte bara helt förändrat min skolgång men även alla andra i min klass och majoriteten av hela skolans elever. Hon bidrar med en härlig energi och är orsaken till alla våra leenden och skratt om dagen. Melisa hittar en bra balans mellan att ge oss kunskaper om skolan men även om livet vilket är varför hon förtjänar detta priset.

Åsa Österman

Södervikskolan

Åsa var min lärare i svenska högstadiet, har nu gått klart första året på gymnasiet. Hon lärde mig väldigt mycket och brydde sig mycket om vår klass och varje individ vilket gav en tryggare skolmiljö. Hon inspirerade en till att arbeta och motiverade en till att lyckas. Jag vill tacka Åsa för alla år jag fick ha henne som lärare och om jag fick välja en lärare att ta med från högstadiet till gymnasiet hade det varit hon.

Jimmie Samuelsson

IES Upplands Väsby

Han är jättesnäll och hjälper oss alltid när vi behöver det. Han lyssnar alltid på vad vi har att säga. Han har också bra humor och får mig och mina klasskamrater skratta. Han är jättebra på alla sina ämnen och har lärt mig jättemycket.

Upplands-Bro

Agneta Sidenmark

Upplandsbro gymnasiet

Agneta är den bästa läraren i världen. Inspirerande och har mycket erfarenhet

Daniel Larsson

Grönadalen skolan

Han är en riktigt bra lärare och gör det intressant att lära sig mer och mer engelska. Han skriver mycket bra reflektioner som förklarar vad vi har gjort bra och vad vi borde förbättra oss i. Han tar hand om eleverna och får alla med om vi gör något gemensamt i klassrummet. Han låter oss gå ut någonstans lungt att jobba så vi kan konsentrera oss och jobba bäst. Han släpper dem som faktiskt har visat att dem kan bete sig och jobba bra utan att någon behöver hålla koll på dem.

Uppsala

Jenni Persson

Grillska gymnasiet

Jenni är väldigt mån om andra elevers hälsa.. hon är kreativ i sitt sett att förklara ämnet och fånga intresse för elever.. hon engagerar sig mycket och sätter ihop många roliga saker på lektionerna! Älskar hur klok jenni är och hur lättsam hon är att prata med !

Paula Aguilera

Drottning Blankas Gymnasium

Paula motiverar och ger kraft och mycket tips så vi klarar av studierna och vad man kan göra bättre för att nå sina mål.

Håkan Luks

Ansgarskolorna

Alltid glad och positiv super trevlig och bara allmänt bäst

Hanna Järphagen Weström

IESU

Hon får oss alltid att jobba på hårdare genom att stå bakom oss hela tiden, hon vet när man har en dålig dag och verkligen bryr dig om en för att hon vill inte för att hon måste. Man kan alltid gå till henne om nästan vad som helst och hon kommer hitta ett sätt att hjälpa dig på, hon lär ut på ett roligt sätt och man ser alltid fram emot hennes lektioner. Hon är nästan som en solstråle och alla har henne som favorit lärare.

Maria Lidberg

Celsiusskolan

Maria är den mest välorganiserade och glada läraren jag träffat. Det är aldrig otydligt vad man ska göra på lektionen och vad som krävs av en. Det märks att hon är intresserad av ämnet och förklarar och hjälper en alltid så man förstår. Hon varierar arbetet och ingenting vi gör är ointressant. Hon ger en verkligen chansen att visa vad man går då det kan vara utmanade, men hon ger en verkligen det man behöver för att klara av det och hon är anledningen till att jag går ut med A i samhällskunskap.

Fredrik Karlsson

NTI Gymnasiet Uppsala

Enligt mig är han en av dem bästa lärarna på skolan om inte den bästa.

Tomas Paulsson

Nanna skolan

Tomas sprider mycket skratt och bra stämning i skolan. Han ger oss motivation. Han är stor inspiration och är den bästa läraren

Ida Uhlin

Raoul Wallenberg skolan

Ida är den bästa engelska läraren jag har haft! Hon har fått mig att vilja lära mig mer engelska och hon har en stor betydelse av vad jag kan i engelska idag. Hon lär ut på ett sätt som gör så att jag förstår och vill lära mig. Ida lär inte bara ut på ett jättebra sätt utan hon är även glad, trevlig, social och rolig! Hon vill vårat bästa och vill att vi ska lyckas. Man ser tydligt på Ida att hon brinner för sitt ämne och det gör mig glad. Jag hoppas att Ida vinner!Från, Moa Lindström :)

Helena Frank

Sjukhusskolan Akademiska sjukhuset

Helena ser till varje elevs behov och anpassar undervisningen till individen. Hon är snäll och förklarar på väldigt tydligt sätt samtidigt som hon kan sätta krav på eleven för att nå elevens mål. Hon försöker förstå elevens situation och anpassar även till vården. Eftersom hon jobbar på sjukhusskolan har hon kontakt med ansvariga inom vården för att undervisningen ska bli lämplig. Helena förtjänar priset och utan henne hade jag aldrig fått min gymnasieexamen.

Johanna Sundqvist

Internationella Engelska Skolan Uppsala

Johanna förtjänar detta priset eftersom hon alltid ser till grupp och individer, man känner sig alltid sedd och delaktig i lärandet. Hon finns alltid som stöd om något är svårt och finns även där för problem utanför klassrummet. Hon inspirerar eleverna att ta hand om varandra och om vår miljö och lyckas alltid sprida positivitet glädje och trygghet i sitt klassrum. Hon varierar lärandet och uppgifter så att alla ska ha en chans att lyckas bra och tycka det är roligt att komma till lektionen.

Carl Axel Winquist

Grillska Gymnasiet Uppsala

Calle är bästa läraren i skolan enligt mig:) Riktigt bra på att undervisa, noggrann och gör allting så man förstår.

Maja Back Lakic

Västra stenhagenskolan

Emelie Hahn

Gränbyskolan

Emelie Hahn är en bra och underbar lärare. Hon anpassar undervisningen till eleverna. Hon får oss att vilja lära oss mer. Dessutom försvårar hon inte ämnena som vi pluggar. Hon motiverar eleverna och får de att inte ge upp. Hon är alltid där för eleverna dessutom lyssnar hon alltid på eleverna.

Ulf Lindberg

Ansgarsgymnasiet

Har dyselxi och har haft lite svårigheter med vissa ämnen i skolan. Men med hjälp av honom har jag inte bara uppnått och lärt mig mer en vad jag någonsin kunnat drömma om, jag har dessutom fått en mycket god vän som alltid är villig att hjälpa till med både skolarbete och annat utanför skolan oavset tiden på dyngenet. Han vill alltid hjälpa alla, som härom dagen när jag gick från skolan (sent) satt han kvar på sin fritid för att hjäpa elever. Han gör varje dag rolig och lärorik.

Andrej Odobasic

Västra Stenhagen Skolan

Andrej är den människan som lyssnar på alla sorters problem eller bara de eleven har på hjärnan. Men han agerar även ifall de behövs. Han är en förebild för mig hur man ska bete sig mot andra människor. Andrej är även den typen som intresserar sig vad eleven tänker och tycker. Han är även förstående och kan läsa av situationer bra. De åren han undervisade mig i Idrott kände jag mig välkommen till lektionerna och såg honom som en vän mer än en lärare vilket var skönt. Han är en stor förebild.

Emelie Andius

Internationella Engelska Skolan

Nr 1, 3 och 6.Fantastisk person att få eleverna att klara undervisningen. Är skolkurator men klarar utan problem att att handleda elever som har det jobbigt, oavsett ämne.

Linda Wallberg

Palmbladsskolan

Hon är bra hon hjälper än när man behöver hjälp lagom sträng hon är snäll ja och mycket mera

Karima Lindberg

Grillska gymnasiet

Utan karima skulle jag inte klarat skolan hon inspirerar mig och hjälper till på alla sätt hon kan. Även på en dålig dag vet hon exakt hur hon ska göra för att göra det lättare

Dorota Lai

Grillska

Dorota är min absoluta favorit lärare genom alla tider, och hon hjälpte mig mycket med tyskan i 9an. Utan hon så skulle jag förmodligen inte ha klarat kursen.

Johan Rubbestad Lilja

Drottning blankas gymasiim

Johan är vår klasspappa. Han är bäst på att få oss på bra humör och han bidrar stort till att skapa en bra dynamik i klassrummet. Johan står ut med oss 60% av sin arbetstid och har ett felfritt sätt att lära ut. Han ser alla elever och möter deras behov, han anpassar undervisningen för oss som individer. Han är mån om att det ska gå bra för oss och visar oss att vi kan mer än vad vi tror. Han har fått mig att tro på att jag kan mycket mer än vad jag tidigare trott.

Jessica Sinisalo

danmarks skola

hon är bästa läraren theo

Oskar Karlsson

Grillska gymnasiet uppsala

Oskar är kort sammanfattat den coolaste läraren någonsin och han kan låten BOOM BOOM BOOM BOOM (4 gånger) av Vengaboys. Han har hjälpt att tycka matte är roligt för han är extremt engagerad och proffsigt. Även om han är Liverpool fan så respekterar jag han ändå. Han är överlägset bästa läraren, tack för mig.

Linus Eriksson

Grillska gymnasium

Linus hjälpte mig på alla sätt jag ville och anpassade min undervisning så jag kunde nå högre betyg mot vad jag tidigare varit kapabel till

Uppvidinge

Sandra Marin

Älghultskolan

Sandra är den bästa läraren jag nånsin haft tack vare så många saker! Hon har alltid superbra genomgångar som alltid gör att man förstår. Hon hjälper alltid alla så att man förstår och jobbar även för att vi ska bete oss bra mot varandra i klassen. Hon gör tråkiga saker till något roligt. Sandra motiverar oss alltid och hjälper oss att jobba på att göra bättre och bättre ifrån oss och att alltid göra vårat bästa. Hon är helt enkelt den bästa personen och bästa läraren!

Vallentuna

Roger Hanson

Rosendalsskolan Norra

Han har hjälpt mig att plugga och fortsätta försöka i skolan. Han har hjälpt mig genom det senaste året och hjälpt till med allt man kan tänka sig, allt från plugget till sitt egna mentala och sin hälsa. Jag uppskattar allt han gjort för mig och mina klasskamrater till 100%. Han har gjort inlärning och skolan till en mycket roligare miljö. Han är alltid positiv och trevlig för alla runt om honom. Han har alltid hopp och tror alltid på sig även fast man själv inte gör det. Han sprider glädje!

Magnus Bjurman

Rosendalsskolan

Magnus är alltid så glad och positiv. Med hans energi har de flesta fått tillbaka sin motivation att jobba matte. Han är mycket duktig på sitt ämne, och kan ta till med hårdhandskarna när det behövs, men har en mycket mjuk och skämtsam sida som han ofta visar.

Giggi Namei

Rosendalskolan

Ruben Nielsén

Rosendalskolan

Han är grym på att få elever att vilja gå till skola. Han har lösningar på allt, han hjälper oss med allt, inför prov, att vilja gå till skolan, att få en att vakna på morgonen och gå till skolan. Han är bäst! Som sagt han har en lösning på allt, om vi inte äter skolmaten så erbjuder han sig att ge oss mackor, fests och youghurt. Han är bara BÄST!

Jonna ranneskog Lili Aghaei

Rosendalsskolan

Lilli och Jonna är så stor inspiration det gör det kul att jobba och tar hand om oss i klassen det har jätte bra samarbete och vet exakt hur man tar han dock pratar med barn det är det bästa läraren tycker alla i klassen

Juliane Karnebäck

Rosendalskolan norra

Alf Zacharias

rosendalsskolan

Alf är en bra lärare för att han inte är för sträng, men tillräckligt sträng för att ha kontroll. Hans optimism gör det också svårt att vara lika ledsen som jag brukar vara, om bara för ett liten tag. Lektionerna som Alf har är alltid roliga och bra.

Helena Schagerström

Helene Wredh

Rosendal Södra

Helene är bra på allt och är så omtyckt bland barn och vårdnadshavare! Hon stärker våra barns självkänsla och har en väldig engagemang och entusiasm när det gäller att lära ut kunskap, värdegrund och allt annat som hör till för en bra start i skolans värld. Vi kommer sakna henne som mentor. Mvh Nanna

Fredrik Sandberg

Rosendalsskolan Norra

Med det största engagemang och sin känsla för att alla är olika men har samma värde sprider Fredrik värme och uppmuntrar barnen till att respektera varandra och tro på sig själva.

Eva Zimmerlund

Rosendalsskolan södra

Fantastisk lärare/fritidspedagog som är guld värd för dagens ungdomar. Leder och inspirerar barnen att ta ansvar och lära sig vad som rätt/fel. En glädjespridare som är väldigt uppskattad. Ett imponerande tålamod, en ledare som behövs för att barnen ska hitta rätt väg i livet! Heja Eva!

Fredrik Sandberg

Rosendalskolan

Han får mig att känna mig bra och säker på det jag gör när jag har han som lärare. Han är en jätte bra lärare eftersom att han är en snäll och trevlig lärare som förstår det man har svårt på och får den hjälpen man ska få så att man förstår. Han gör lektionen mycket roligare så att man har motivation till skolan eftersom att man vet att han kommer att vara där. När han förklarar något så gör han det lugnt och förklarat så att man har lättare att förstå han. Det är enklare med han. Han är bäst.

Melker Gustavsson

Rosendalskolan

Min lärare är bäst och kan hjälpa mig och mina klasskamrater med allt

Vansbro

Julia Negabatova

Smedbergsskolan

Hon är alltid rolig och gör lektionerna mycket bättre

Helena Kristiansson

Myrbacka skola

Helena är världens bästa lärare! Jag har svårt att orka skolan pga min autism. Men Helena förstår mig. Blir jag stressad så kan hon lugna mig, och förstår jag inte så förklarar hon. Jag har lärt mig massor med hennes hjälp! Jag har tom börjat tycka om matte! Alla barn med autism borde få ha en lärare som Helena.

Anna Larsson

Nederborgs skola

Jag vill motivera min förra fröken Anna, jag vet att hon jobbar i lågstadiet men jag vill att hon nomineras ändå. Anna är bäst. Jag bytte skola förra året och fick Anna som fröken sista terminen i åk 3. Min autism gör det svårt för mig och därför avskydde jag att vara i skolan. Jag var underkänd i alla ämnen och hade mycket frånvaro på min förra skola. Men Anna hjälpte mig! Nu gillar jag skolan igen och har lärt mig läsa bland annat! Allt tack vare Anna. Alla borde få en lärare som hon.

Sara Hagberg

smedbergsskolan

Jag vill nomnera min Mentor Sara för att jag har haft henne i skolan sen mellanstadiet och hon har varit mentor till min paralellklass sen lågstadiet. Hon är bra och jag känner att hon har verkligen hjälpt mig med allt och verkligen vill elevens bästa. Det är därför jag nominerar henne:)

Varberg

Jakob Eklöf

Almers Skola

Han är snäll och låter oss lyssna på rolig musik på lektionerna så vi kan arbeta bättre . Han bidrar med väldigt mycket studiero på lektionerna . Han gör skolan mycket roligare . Alla i klassen skulle sagt samma sak .

Hans-Göran Otterdahl

Vidhögeskolan 6-9

Hans Göran är en väldigt bra och motiverande lärare, han inspirerar oss elever till nytänkande och lär ut på ett väldigt bra sätt.Hans anpassar undervisningen till ens situation och man vet vad man behöver förbättra och utveckla.

Vellinge

Anders Johansson

Sandeplanskolan

Jag vill nominera min lärare för jag och två andra har lite svårare i skolan. Då skapade skolan en extra klass med oss och Anders kom in som lärare. Sen dess har jag höjt mig i alla betyg och vi är inte störiga. Jag vill att han ska vinna. Han skapar värme i klassrummet. Han är väldigt varm och god. Han har ingen ilska, han kan hjälpa, ge kärlek och lära ut rätt. Jag önskar att han vinner för han är den bästa läraren.

Vetlanda

Carolina Liljekvist

Brunnsgårdsskolan

Min lärare är bäst!! Hon har lärt mig massor, ser mig som jag är. Carolina är rättvis, ordningsam och undervisar så man förstår. Jag har haft henne sedan ettan, och måste lämna henne nu till sommaren. Jag kommer sakna henne och vår klass. Carolina ser oss elever och gör det bästa för oss. Jag går bara i trean,men vill ändå nominera Carolina. Hon är värd allt!!

Vimmerby

Gunilla Jaldefeldt

Södra Vi

Hon ställer altid upp för oss i alla situationer och hon kan även köra hem oss efter läxjhälp om våra föreldrar inte kan. Hon är helt enkelt bara bäst det finns ingen som kan ge oss den kunskapen och glädjen som hon kan! Vi älskar henne!!!

Vindeln

Anna johansson

Älvbrinken

Anna har varit den bästa läraren vi haft och hon är bra på att lära oss nya saker och om vi gör klart eller något snällt så får vi priser som t.ex att vi får sovmorgon på hela den lektionen. Vi har haft superkul med Anna och vill nominera hon till årets lärare.

Anna Johansson

Älvbrinken

Anna är så bra på att inspirera mig,hon hjälper mig när jag behöver.Hon är så otroligt bra på att lära mig och hon är så snäll!!!!!

Vingåker

Anngelica Khil

Högsjö skola

Min lärare ska få priset för att hon hjälper alla när nån behöver.Hon respektera att vi är i olika nivåer och hon lär ut oss flera grejer som vi behöver lära oss.

Lina Pettersson

Slottskolan

Min lärare tycker jag ska vinna för att. Hon förstår min situation och tar tag i det.Men inte bara min utan andras också. Hon har skaffat oss saker till konaentaion och hög ljud nivå. Hon får Dagen att bli roligare och energin går till att lära sig. Hon är bra på att förstå och förklarar så alla förstår. Därför tycker jag min lärare ska få skansen att vinna.

David Stenberg

Sävstaskolan

Min lärare är bra på att förklara och förklara varför vi ska lära oss detta. Han vill att alla i klassen ska ha det bra och man får hjälp så fort. Han är också jätte snäll rolig och bra på allt han är och ska jag och min klass älskar David

Värmdö

Sara Rauge

Brunn Skola

Bästa läraren till matte.

Krister Andersson

Lemshaga Akademi

Krister är den mest omtänksamma läraren jag känner, han har alltid koll på vad som händer och märker direkt om något är fel. Han har en speciell relation till alla och det är som om han är allas extra pappa. Han åker på resor runt i världen för att se olika historiska saker och det gör att hans undervisning alltid blir mer spännande och man få se hans bilder han har tagit från olika platser. Han är en väldigt bra lärare men han är framförallt en bra människa, han tar hand och bryr sig om alla.

Annica Vedin

Värmdö gymnasium

Annica är en bra lärare eftersom att hon är väldigt bra på att inspirera elever till att göra sitt bästa. Annica är även väldigt bra på att få dig som elev att känna sig trygg och säker i sitt ämne. Jag tycker att Annica är väldigt bra på att få oss som elever att bli mer engagerade i ämnena och på så sätt få oss elever att sträva efter ett högre betyg.

Izabelle Lundberg

Munkmoraskolsn

Snäll, lagom sträng och låter oss vara med och bestämma

Västervik

Tanja Sendelj

Ankarsums skola

Min lärare är den allra bästa läraren man kan ha i hela världen. Man kan lita på henne,hon är så snäll,så omtänksam,min enda sanna vän jag någonsin fick.Man kan berätta privata saker för henne. och hon säger inget till någon annan,hon är den finaste personen och omtänksammaste jag någonsin träffat som lärare. Men hon blev inte min lärare bara nu är hon min bästa vän för mig den enda sanna jag fick.Skulle vart helt ensam om jag inte träffade henne.Är så himla tacksam att jag träffade hon.vännen

Inga-Lena Burhöi

Västerviks gymnasium

Inga-Lena är en fantastisk lärare som förtjänar ett pris om någon annan! Det märks tydligt att hon brinner för sitt yrke då hon verkligen tar sig tid att peppa eleverna och ge respons på arbeten.Hon arbetade först som idrottslärare, men bytte sedan till gymnasielärare i svenska. Tur var väl det, annars hade jag aldrig haft henne! Minns tydligt ett "NP" från 2020 då jag verkligen inte kunde lämna in med mitt arbete och bröt ihop, varpå hon skrev att det var ok att göra klart dagen efter:)

Västerås

Sofia Wärn

Tranellska

Hon är den bästa lärare som finns, hon ser alla elever och hjälpar alla. Hon den enda lärare som anpassar sitt undervisning efter elevens behov, och ser till att alla ska lärare sig. Hon är min från SFI till sista år gymnasiet tack vare henne jag kan prata, skriva och förstå svenska språket. Hon är omtyckt bland alla elever, alla uppskattar henne som lärare/vän som förstår elvans behov.

Kefieh Khorand

Trannelska

Hon är bara en dunder lärare asså. Omtänksam och älskar att hjälpa.

Isabelle Zetterberg

Tranellska gymnasiet

Bästa läraren man kan ha inspirerar folk till att arbeta

Catrin Mörtstrand

Noblaskolan hemdal

Jag tycker att hon är en väldigt bra lärare och hon förtjänar verkligen alla priser i värden. Hon hjälper inta bara mig utan alla kompisarna i klassen. Hon hjälper oss och lär oss på ett roligt och nytänkande sätt. Hon har allt en lära behöver ha.

Axel Söderberg

Jensengymnasium

Jessica Jansson

Jensen gymnasium Västerås

En väldigt duktig lärare som vet hur man ska anpassa utbildningen beroende på elev. Hon har mer än en lärare relation med sina elever och finns alltid om man har det tufft. Bästa läraren jag haft!

LIlle-Mor Gustafsson

Tranellska Gymnasiet

hon är bäst

Anders Järgen

Tranellska

Han är den enda personen som skulle kunna få mig villig att ställa upp i OS utan någon form av talang för sport på något vis. Dett gör han genom att peppa mig och alla andra runt om honom.

Daniel Berg

Jenswn gymnasiet

Han är den bästa lärare min klass har fått. Väldig ordnad lärare, bryr sig om alla elever på samma sätt. Är kunnig i sitt ämne. Och jag känner mig att jag blev nu riktigt bra på Engelskan på grund av honom. Sist och inte minst han hjälper alltid.

Sofia Wärn

Tranellska

Hon är den bästa lärare jag haft under tiden jag pluggat i Sverige. Hon är flexible ser alla elever och anpassar sin undervisning efter elevs behov.

Tommy Sjögren

Jensen Gymnasium

Thomas Hede

Jensen gymnasium Västerås

Han är bäst!!!!!!!!!!!!!!

Sofia Wärn

Tranellska

Hon är den bästa lärare som finns, hon ser alla elever och hjälpar alla. Hon den enda lärare som anpassar sitt undervisning efter elevens behov, och ser till att alla ska lärare sig. Hon är min från SFI till sista år gymnasiet tack vare henne jag kan prata, skriva och förstå svenska språket. Hon är omtyckt bland alla elever, alla uppskattar henne som lärare/vän som förstår elvans behov.

Johan Sandahl

Grillska Gymnasiet Västerås

Johan bidrar varje lektion oavsätt sitt eget mående den bästa undervisningen som behövs. Under varje tillfälle bidrar han med inspirerande genomgångar och peppar elever som behöver ett extra push på vägen till sina mål. Han arbetar för att eleverna ska lärar sig inte för att hans jobb säger så. Johan är en inspirerande och väldigt duktig lärare.

Växjö

Emelie Samuelsson

Ljungfälleskolan

hon är jätte rolig och när hon känner att vi börjar bli för trötta så låter hon oss att gå ut eller titta på en film. Hon hittar också olika sätt att lära på t.e.x film kahoot eller quizlet. jag tycker också att jag lär mig mer i skolan efter att Emelie blev min lärare.

Stefan Damberg

Pär Lagerkvist skolan

Stefan inspirerar oss varje dag och får oss att jobba bättre.

Tobias Bjurgert

Bäckaslöv

Han vill lära oss nya saker hela tiden och han gör det på ett roligt sätt. Han gör inte samma sak hela tiden. Han lär ut som ingen lärare har gjort innan.

Andreas Lennartsson

Bäckaslövsskolan

Andreas är alltid glad. Han är snäll och bryr sig om klassen. Han är musiklärare så det är därför det blev övrigt. Han älskar Växjö Lakers som jag:)Han är en riktig konung.

Josefine Pedersen

Växjö Fria Gymnasium

Josefine är verkligen den bästa läraren jag haft genom alla dessa år. Hon är kreativ, nytänkande och extremt effektiv!Hon har en glöd för sitt arbete som verkligen ger uttryck i klassrummet. En lektion med Josefin mynnar alltid ut i ny kunskap, kraft samt nya tankar. Utöver att vara en stjärna framme vid tavlan, är hon det likaså utanför klassrummet. Att alltid vilja allas bästa är en av alla de fina egenskaper som Josefine besitter!

Emelie Gustavsson-Tellman

Elin Wägnerskolan

Emelie har inte gett upp när t.om jag själv hade gett upp. Hon har kämpat, motiverat och gjort allt för att jag ska få godkänt i E i svenska och det har jag äntligen fått! Hon har lyssnat på mig, fått mig att tänka på nya sätt och tack vare henne vill jag lära mig mer. I hennes klass känner jag mig inte sämst, i hennes klass märker jag inte mina svårigheter.Jag önskar att alla mina lärare var som henne!

Vårgårda

Maria Lannerskär

Gullhögskolan

Hon är en bra chef över oss elever Bestämd och hjälper till med det man behöver ha hjälp med! 😌

Caroline Larsson

Gullhögskolan

Jag tycker att Caroline ska vinna för att hon är en otroligt grym och inspirerande lärare. Våran klass kan även vara ganska stökig, men hon får den ganska lugn, om inte så säger hon till, så lyssnar alla. Hon skapar bra arbetsmiljö och hjälper alla och anpassar sig till våra svårigheter. Hon får oss även att tänka nytt och på andra, men även bättre sätt. Caroline är alltid positiv, lyssnar på sina elever och möter oss, våra frågor och svårigheter med ett bra humör. Hon är helt enkelt bara GRYM!!

My Johansson

Gullhögskolan

My är en jättebra lärare. Hon respekterar en för den man är. Hon gillar harry potter och det gör jag med så det är en sak till. My är en bra lärare för att hon är bra på att förklara och hon förbereder oss för ett prov ungefär 2 veckor innan. Under distansundervisningen så har det varit lätt att fatta för att hon spelar in genomgångar. De kallas "mysiga genomgångar". My borde vinna för att hon är bara bäst.

Ida Holm

Gullhögskolan

Jag tycker att min lärare ska vinna eftersom att Ida Holm är världens bästa lärare och våra lektioner är super roliga och lärorika! Det är alltid lik kul att komma till hennes lektioner och lära sig nya intressanta saker

Ida Holm

Gullhögen

Ystad

Mathias Ljunggren

Kunskapsskolan

Jonas thornberg

kunskapsskolan

Jag tycker att han är en bra lärare på alla sätt och vis, han leder klassen bra och är en jätte bra mattelärare.

Jenny Jörnelius

Kunskapsskolan Ystad

älskar jenny<3

Zusy Ahlner

Kunskapsskolan Ystad

För att hon är snäll, och rolig. Hon får alltid en att känna sig värdefull. Och mycket mer, hon är alltid så snäll och glad, det är hon hela tiden. Hon är jättebra på bild. Vi gör alltid nya saker. Och hon gör så att lektionen blir roligare genom att alltid le, och vara glad. Jag har alltid villat ha en sådan lärare och nu har jag fått en. Hon skriker inte på en framför hela klassen och skämmer ut personen eller något sånt. Hon brukar prata med personen själv.

Pärla Hansson

Kunskapsskolan ystad

Pärla är den bästa läraren i världen. Hon är jätter bra på att undervisa och alla tycker om henne.

Patrick Wernetoft

Kunskapsskolan Ystad

Patrick får mig att vilja göra mer skolarbete och komma till lektionerna. Han har sinne för humor och får oss att skratta varje lektion. Han tycker att det är roligt när vi ställer frågor och är intreserade.

Marcus Haneskär

Ystad kunskapskola

Han är bra

Susanne Thörn

Kunskapsskolan Ystad

Hon har alltid anpassat matte till varje elev så att ingen kommer efter. Hon pratar alltid om att man ska respektera varandra och att man alla tänker olikt. Hon lär på ett väldigt effektivt sätt och jag förstår alltid.

Susanne Thörn

Ystad Kunskapsskolan

Hon är bra på matte : P

Mathias Ljunggren

kunskapsskolan

mathias gör lektionerna roliga. han är snäll och har positiv energi. han behandlar alla med respekt och jämlikhet. han bidrar med god stämning i skolan och klassrummet.

Jenny Jörnelius

Kunskappsskolan Ystad

Frank Straubel

Kunskapsskolan I ystad

Jag tycker frank är är en bra lärare eftersom han får mig att vilja lära nya saker. Han gör No lektionerna roliga och en allmänt roligare dag i skolan. Han är nästan som en kompis. Han han prata med honom som en vän vilket jag tycker är viktigt för en lärare

Mathias Ljunggren

kunskapsskolan ystad

han är den enda läraren som ger mig anledning att komma till skolan. Han är cool och väldigt bra på sitt jobb. Lektionerna är aldrig tråkiga men väldigt lärorika och spännande. Man vill verkligen lära sig mer om ämnena vi arbetar med. Han lyssnar verkligen på oss elever och låter oss ha våra egna åsikter.

Älvkarleby

Paola Åsberg

Rotskärsskolan

Hon är snäll och världens bästa lärare. Hon kan hjälpa alla alltid inte bara en .Vi tycker att hon är bra på att lära alla i klassen. Vi tycker hon ska vinna!!!!!

Liza Werner Nordin

RotskärSkolan

Liza har varit som en mentor för mammig och min klass även fast hon egentligen inte är det. Hon har informerat oss och gjort varje lektion rolig med sin sjuka humor

Ånge

Ida Kentner

Kordelia

Hon är snäll, mysig, rolig. Hon är intresserad. Hon skriver och förklarar bra.- Lissie, klass 1

Anna Selling

Kordelia

Hon fixar allt och hon är bäst läraren. Hon gör undervisningen rolig.

Anna Selling

Kordelia

För hon är världens bästa lärare och försenar att vinna

Årjäng

Anton Sjöstedt

Årjängsgymnasiet skolan

En av bästa lärare som jag har träffat . Han hjälper mycket att man förstår samhället och hur det fungerar på ett fint och enkelt sätt . Hjälpsam under lektioner speciallt med oss som är invandrare på att enkla innehållet .

Åstorp

Johan Igglund

Kvidinge

Han har oss i SO och han gör så att vi vill lära oss mer. Vi läser inte så mycket i SO-böckerna utan han gör så att det blir en slags teater i klassrummet. Senast hade vi planerat att ha en teater med Stockholms blodbad och jag, Selina, var ärkebiskopen Anders Trolle och det var sjukt kul xD. Han får oss att lyfta som människor och att vi kan känna att vi kan tycka och tänka utan att få dumma kommentarer. Vi har pratat lite om kristendom och då har jag pratat mycket vilket är något av en hobby.

Håkan Nilsson

Kvidinge skola

Håkan är en väldigt snäll lärare och han är bra på att skapa gemenskap i klassrummet. Han gör sina lektioner roliga så man inte blir ut tråkad. Han gör så att man inte vill ha rast utan att man vill vara kvar på lektionen. Han är väldigt smart och lär och jättebra.

Åtvidaberg

Marina Wretman

Alleskolan

Hon gör lektionerna roligare. Hon lär ut bra. Hon finns alltid att prata med. Hon förstår oss bättre än alla andra lärare på skolan. Hon respekterar alla i klassen precis som de är. Hon är helt enkelt bara bäst.

Örebro

Ida Helderud

Grillska Gymnasiet Örebro

Lovisa Viktorin

Pops Academy Karl Johan

Lovisas undervisning är mycket varierad och hon antar sig olika metoder för att få eleverna att hitta sin egna drivkraft. Bland annat har hon i sin karriär släppt böcker med två av hennes klasser och bedrivit en podcast med elever från skolans olika årskurser. Hon finner gemensamma nämnare och skapar band med sina elever. Läsning är någonting fantastiskt för Lovisa - att ge individuella boktips är något hon gör. Det, i kombo med hennes sätt att undervisa, gör henne till en riktig inspiratör!

Gabriel Hällqvist

Grillska Gymnasiet

Jeanette Mharti

Praktiska gymnasiet

För hon är bästa läraren ?

Daniel Backman

Grillska Gymnasiet

Christian Andersson

Grillska Gymnasiet

Christian är väldigt bra lärare som finns alltid för sina elever och har bra kontakt med de. Han är alltid glad och inspirerande. Han ger oss motivationen vi söker och stärker vår självkänsla. Vi som elever viljer lära oss mycket mer med han

Rickey Katz

LBS Örebro

Stefan Ärnsved

Grillska

Jag tycker att min lärare passar bra att få detta nomineringen för att han lärde mig mycket om matte och jag tacksam för att ha honom som lärare!!!!! Bästa stefan!!!!

Robin Philblad

Jensen grundskola

Linda Harbe

Mosjö skola

Min före detta lärare betyder mycket för mig. Hon kämpar för att våran klass ska ha det så bra som möjligt. Vi kan prata med henne när man är ledsen/orolig eller rädd, en fantastisk lärare.

Jacob Kihlgren

LBS kreativa gymnasiet

Jacob inspirerar eleverna till att göra sitt bästa. Han skapar en trygg miljö i klassrummet. Han går alltid att prata med och han är väldigt förstående.Han motiverar sina elever och anpassar undervisningen efter elevernas behov och gör den även rolig.Han kan göra tråkiga lektioner roliga och hjälper till att motivera än när man hamnat efter.Han har allt en lärare ska ha och skapar en trygg och respektful miljö i skolan. Han inspirerar mig och många andra.

Linda Harbe

Mosjö skola

Hon hjälper oss, hon försöker hålla ihop och hjälpa oss. Hon är sen läraren man kan söka tröst hon när man mår orolig, rädd eller ledsen. Världens bästa! Hon jobbar hårt och vill oss alla det bästa!

Javad Zadeh

Nti gymnasiet

Javad är en väldigt bra teknik lärare. Han får oss att tänka "outside the box" och motiverar oss att göra vårt bästa.

Örnsköldsvik

Marie Eleholm

Höga kusten teoretiska gymasium

Jag vill nominera en lärare som fått mig att vilja lär mig mer och hennes kurs är någonting jag ser fram emot under veckan. Jag beundrar hennes vilja att lära känna oss även under rådande omständigheter och hur hon alltid låter så glad när vi har prov för att hon får se oss. Tack vare henne har jag har lärt mig mer om mig själv, aldrig hade jag trott att psykologi kunde vara så intressant.Jag vill därför nominera Marie. För hennes positiva och inspirerande personlighet. Tack Marie!

Sara Dahlquist-Sjöberg

Höga Kusten Teoretiska Gymnasium

Hon är en som försöker att hjälpa och lyfta upp sin elev. Alltså hon är bra på typ allt.

Leo Strand

Höga Kusten Teoretiska Gymnasium

En fantastisk lärare! Leo brinner för det svenska språket och för att dela hans kunskaper med sina elever. Med stora gestikuleringar och ett glatt humör går det inte att gå miste om hans engagemang.

Maria Ebervall

Höga kusten teoretiska

Fått mig på fötter igen

Maria Ebervall

Höga Kusten Troretiska gymnasium

Östersund

Rickard Hallström

Östersunds gymnasium

Han gör lektionerna roliga och anpassar sina uppgifter efter våra önskemål. Vi får vara delaktiga när han bestämmer vilka uppgifter vi ska vilket också gör mig mer motiverad.Ser fram emot hans lektioner.

Henrik Widing

Friggaskolan

Min motivering till att Henrik Widing förtjänar inspiratör priset är för att han alltid lyckas med att göra lärandet intressant och lyckas att göra alla i klassen involverade och intresserade. Han inspirerar mig som individ att lära mig och ger oss varierade uppgifter som passar alla. Han kommer alltid till lektionen med en härlig och glad energi som får en att bli exalterad över att lära. Henrik får varje elev att känna att de klara av uppgifterna och får klassen att tycka att lärande är kul.

Bosse Alfreds

Friggaskolan

Bosse är lätt den bästa läraren på skolan han motiverar hela klassen att vilja lära sig mer! Han är väldigt erfaren och snäll! Hoppas att ni gör så att han vinner han förtjänar det värkligen

Anki Johansson

Friggaskolan

Min lärare är den bästa för att hon hjälper allt och alla. Hon stärker vårat självförtroende i klassen som personer. Hon kommer på roliga och nya sätt att lära oss på. Hon är den bästa läraren för att hon vill att alla i klassen ska må bra och att man ska ha så stora möjligheter till att lära sig så mycket som möjligt. Hon hjälper även vår klass att bli en stark och snäll klass tillsammans. Hon får oss att våga vara oss själva. Det är därför jag vill att våran bästa Anki ska vinna detta pris.

Emma Kjellin

Friggaskolan

Jag tycker Emma Kjellin ska vinna för hon är bäst! Hon är så snäll också. Hon är glad hela,hela,hela tiden.

Eva Gulliksson

Friggaskolan

Min lärare Eva är den bästa läraren i värden, för hon får mig att se på skolan på ett roligt och bra sätt. Hon är rättvis men ändå ganska sträng (på ett bra sätt) hon hjälper den som behöver hjälp och jag tycker att hon förklarar på ett bra sätt. Många i min klass tycker hon är den bästa läraren, hon gillar att lära ut de märks. Vi är en klass med mycket energi och de flesta lärare skulle nog inte orka med oss men Eva har tålamod, hon fortsätter jobba med oss utan att klaga. Eva är bara BÄST!!!!

Anna Sara Carlsson

Östersund gymnasium

Hon ger mig hopp på skolan

Eva Gulliksson

Friggaskolan

Eva är bäst hon ger pepp och är lagom snäll och lagom sträng och hon får oss elever att tycka att hon är bäst

Joshua Vera

IES Östersund

Christian Olsson

Östersund gymnasium

Österåker

Sanna Granberg

Fredsborgskolan

Hon är snäll, bra på att lära ut så man förstår.Förälder hälsar att Sanna lotsar sin klass med trygg hand, värme, engagemang och kunnighet. Alltid trevlig, mjuk och bestämd när det behövs.

Filip Göransson

Solskiftesskolan

Maria Nyberg

Sjökarbyskolan

Hon är jätte bra och rolig och gör så att man vill lära sig mer. Hon gör lektionerna roliga i klassrummet.

Maria Nyberg

Sjökarbyskolan

Hon var jätte bra och rolig och gjorde så att man vill lära sig mer. Hon gjorde lektionerna roliga i klassrummet.

Karolina Winberg

Fredsborgskolan

Hon är den bästa läraren på min skola. Hon hjälper de som behöver hjälp, tar hänsyn till eleverna och är inte för sträng och inte för ”fjantig” Hon är ett bra mellanting!!:) Hon förstår oss elever bra och skrattar och pratar med oss!!!

Helene Moll

Solskiftesskolan

Jag tycker verkligen att Helene ska vinna priset då hon förtjänar det väldigt mycket. Hon bryr sig om alla elever och inspirerar oss till att lära oss ännu mer. Hon anpassar undervisningen efter alla elevers enskilda behov och är väldigt förstående. Hon lägger ner mycket tid på att rätta prov, uppgifter och förhör, hon är med andra ord väldigt engagerad i sitt jobb. Som egen individ är hon en väldigt godhjärtad och snäll person. Hon stöttar oss elever och får en alltid att känna sig värdig!

Petter Arnelind

Fredsborgskolan

När jag mådde dåligt så var Petter den första jag vände mig till för att han är en lärare som alltid lyssnar, och som man kan lita på. Han är även en väldigt bra lärare med nytänkande, inspererande och rolig och även en bra förebild för alla, han ser alla i klassen och gör att man känner sig trygg, därför vill jag nominera Petter för han är så värd dehär priset

Elisabeth Karlsson

Fredsborgskolan

Elisabeth ser varje elevs behov. Alla har vi olika styrkor samt områden är vi behöver jobba lite extra för att lyckas. Hon stöttar mig och ger det lilla extra för att jag ska känna att jag utvecklas. Hon delar med sig av tips och stöd till mina föräldrar för att även de ska kunna bidra till att öka intresset för språket som är en utmaning för mig. Elisabeth är en varm person som bryr sig om de hon har runt omkring sig. En riktig vardagshjälte i mina ögon.Tack Elisabeth för allt du gör!