Vanliga frågor och svar

Nomineringen

I nuläget så publicerar vi ett urval av motiveringarna i våra sociala medier. Tyvärr går det inte att specifikt efterfråga sin motivering. Varje år nominerar 45 000 elever sina lärare och det finns inte resurser till att publicera alla motiveringar. Vi jobbar på en lösning och är tacksamma för förslag.

Lärargalans huvudsyfte är att ge eleverna en kanal för att lyfta fram sina lärare och därför är det bara elever som kan nominera sina lärare. Föräldrar till barn i förskolan, lågstadiet eller mellanstadiet kan skriva nomineringen tillsammans med sitt barn med tanke på den unga åldern. 

Galakvällen

Biljetter till galan går att köpa här.

Det kommer att vara delvis fri sittning under galakvällen. Det betyder att personer som har bokat biljetter separat kommer kunna sitta tillsammans. Vi kommer att återkomma med mer information. 

Du kan avboka din biljett på samma ställe som du bokade den

För att ändra namn på dina biljetter maila följande information till info@larargalan.se.

  • Namnet på personen som ska ändras.
  • Namnet på den nya personen.
  • Den nya personens mailadress.

Kunskapevent

Alla som vill komma till våra kunskapsevent är välkomna. Vi vill lyfta fram det goda lärarskapet genom att höja lärarnas kompetens genom kunskapsutbyten. Därför vill vi inspirera och bjuda in så många lärare som möjligt till våra nätverksträffar och kunskapsevents. Det är först till kvarn till våra kunskapsevent då det är begränsat med platser.