Vanliga frågor och svar

I nuläget så publicerar vi ett urval av motiveringarna i våra sociala medier. Tyvärr går det inte att specifikt efterfråga sin motivering. Varje år nominerar 45 000 elever sina lärare och det finns inte resurser till att publicera alla motiveringar. Vi jobbar på en lösning och är tacksamma för förslag.

Alla som vill komma till våra kunskapsevent är välkomna. Vi vill lyfta fram det goda lärarskapet genom att höja lärarnas kompetens genom kunskapsutbyten. Därför vill vi inspirera och bjuda in så många lärare som möjligt till våra nätverksträffar och kunskapsevents. Det är först till kvarn till våra kunskapsevent då det är begränsat med platser.

Alla nominerade lärare blir inbjudna till galakvällen. Det är först till kvarn som gäller då det är begränsat med platser.

Biljetterna till galan släpps i maj. När biljetterna släpps skickas ett mail till alla nominerade lärare med bokningsinstruktioner. Vänligen notera att det är först till kvarn som gäller. 
Lärargalans huvudsyfte är att ge eleverna en kanal för att lyfta fram sina lärare och därför är det bara elever som kan nominera sina lärare. Föräldrar till barn i förskolan, lågstadiet eller mellanstadiet kan skriva nomineringen tillsammans med sitt barn med tanke på den unga åldern.