SAMARBETSPARTNER

Tack vare alla fantastiska samarbetspartner existerar Lärargalan. Lärargalan är väldigt tacksamma för att dessa samarbetspartner vill belysa läraryrkets betydelse och därmed skapa lärarförebilder.

Huvudsponsorer

Liber utvecklar dagens och morgondagens läromedel och kurslitteratur, förankrat i lång erfarenhet, modern forskning och med passion för utbildningens vardag.

Skolon samlar Sveriges bästa digitala skolverktyg och gör skolan enklare och roligare för både lärare och elever. Vi möjliggör digitalt lärande för alla!

Företaget Mellby Gård är ett familjeägt, långsiktigt konglomerat med en entreprenörssjäl. Vi har länge varit involverade i utbildning, forskning och verksamheter.

Lärarnas Riksförbund är det akademiska förbundet som enbart organiserar behöriga lärare och studie- och yrkesvägledare. Med 90 000 medlemmar är vi ett av de största förbunden inom Saco. Vi är rikstäckande med över 300 kommunföreningar, 29 distrikt och ett centralt kansli i Stockholm.

Lärarförbundet är Sveriges största lärarorganisation. Vi är ett fackligt yrkesförbund med över 230 000 medlemmar från skolans alla delar. Vi organiserar till exempel lärare, förskollärare, fritidspedagoger, grundskollärare, gymnasielärare, högskolelärare, studie- och yrkesvägledare och skolledare.

Svenska Dagbladet (SvD) grundades 1884 och har Stockholm som bas. SvD levererar nationella och internationella nyheter samt lokal rapportering från Stockholmsregionen. Tidningen når i dag 2,2 miljoner läsare i alla kanaler. Svenska Dagbladets kärnområden är nyheter, näringsliv, kultur och opinion. SvD har tilldelats titeln Årets dagstidning flera gånger och har också utnämnts till den bäst designade tidningen i Sverige – och i Europa. 2016 vann SvD titeln Best in show i den internationella medieorganisationen INMA:s tävling Global Media Awards. SvD:s redaktion är därtill flerfaldigt belönas med såväl Stora journalistpriser som Guldspadar för bästa undersökande journalistik. SvD:s ledarsida är oberoende konservativ. Tidningen har i dag 220 anställda.

Sponsorer

Som specialister inom it-lösningar och kompetensutveckling för skolan tänker vi vara med och forma ett ännu bättre Sverige.

Oavsett om du är, elev, lärare eller förälder ser du i SchoolSoft allt som rör skolarbetet, var som helst, när som helst i din mobil, surfplatta eller dator.

Netsmart levererar interaktiva undervisningslösningar som länkar samman lärare, elever och alla digitala verktyg såsom plattor, chromebooks, datorer, telefoner och den gemensamma digitala ytan till en pedagogisk helhet i och utanför klassrummet.

Med en satsning på digitala verktyg lägger vi stort fokus på utveckling och utbildning av ledare och pedagoger, både vid införandet och över tid.

Vi skriver om skola, pedagogik och lärande med utgångspunkt i den digitala värld dagens unga växer upp i.