Partners

Vi vet att när skola samverkar med näringslivet börjar elever tänka mer på sin framtid. Näringslivets engagemang ger också tydliga indikationer om utbildningens betydelse.
 

Tack till våra partners som gör vår verksamhet möjlig. Utan er hade vi inte kunnat göra skillnad.

 

Våra huvudpartners

Våra partners

Mellby Gård är en familjeägd, långsiktig investerare som månar om att bevara entreprenörsandan i sina bolag.

Tillsammans med skolledare och lärare i Sverige har Schoolsoft utvecklat landets bästa helhetsstöd för lärande och skolutveckling.

Carl Bennet AB är ett ägarföretag som genom långsiktigt och aktivt ägande bidrar till innehavsutveckling och värdeskapande.

Stiftelsen verkar huvudsakligen för att främja och stödja utbildning och lärande samt integration av invandrare i det svenska samhället.

We love strong stories that make people think and take action – films that captivate and create an impact for the better.

Våra samarbetspartners

IOFFICE är en trygg kontorspartner som erbjuder en attraktiv arbetsmiljö, med fokus på en trivsam känsla till ett rimligt pris.

Prishuset levererar idrottspriser, hederspriser, presentartiklar och gravyr.

Skönhetstjänster när & var du vill. Vi är ett skönhetskoncept som både lyfter din skönhet och den mångfaldiga arbetsstyrkan av kvinnor inom branschen.

Bjellefors leverar kontorsvaror, trycksaker och profilartiklar till alla storlekar på företag i hela landet.

IT-Pedagogen skriver om skola, pedagogik och lärande med utgångspunkt i den digitala värld dagens unga växer upp i.

Agartha investerar inte bara för att det ska generera ekonomiska värden utan också skall bidra till hela samhällsbygget. 

Gothia Kompetens arbetar med kompetensutveckling för dig som jobbar med förskola, skola, vård och omsorg.

Afonso är en kreativ digital byrå som utvecklar lösningar för varumärke och affär. 

All-in-one event platform with registration, virtual conference and participant engagement.

Magnet är en Eventplattform för att ta emot anmälningar och sälja biljetter, både digitala och fysiska möten. 

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor.

Våra sponsorer

Samuelsen erbjuder professionella nätverk inom en rad sakpolitiska områden. Vi har specialiserat oss i att matcha de mest tonangivande aktörerna och de största experterna med våra nätverksmedlemmar.

Lärarvän

Galleri Glas grundades 2017 av Anna Bromberg Sehlberg och Elin Forsberg. För att lyfta fram samtida svensk och internationellt glaskonst. På senare år har Galleri Glas breddat programmet till att även omfatta utställningar med konst i andra medier, som måleri och fotografi.

Iconic Wines är ett ungt och energiskt företag med stor passion och lång erfarenhet av vinbranschen. Vi representerar årtionden av vinframställning och tradition och kombinerar detta med dagens marknad och nya idéer.

Upplevelse.com är en av Sveriges främsta aktörer inom upplevelsebranschen. Bolaget grundades år 2009, och hittills har vi sålt över 800 000 upplevelser över hela Sverige. Hos oss hittar du över 400 roliga, mysiga, smakrika och spännande upplevelser för både stora och små.