Välkomna till Lärargalans kunskapsevent!

PROGRAM

Beata Kull

Beata Kull grundade Lärargalan för 8 år sedan. Idag berättar hon om hennes verktyg för att skapa bättre psykisk hälsa. 

John Steinberg

John Steinberg är författare och har varit universitetslektor i pedagogik. Han vill medverka till att sprida goda idéer för skolutveckling och annan arbetsplatsutveckling.

Mikael Rehnberg

Mikael Rehnberg är biolog och arbetsmiljökonsult. Han föreläser om stressrelaterad ohälsa i arbetslivet. 

Marie Niljung

Marie Niljung är föreläsare, författare, social innovatör och hr-konsult. Hennes båda föräldrar har dött i psykologiska olycksfall och hon berättar idag om psykisk hälsa, suicid och psykisk livräddning. 

Klas Bergling och Alexandra Björnsson

Klas Bergling pratar om Tim och bakgrunden till Tim Bergling Foundation. Alexandra Björnsson berättar om det nya samarbetet och instiftande pris mellan Lärargalan och Tim Bergling Foundation. 

Mia Bäcklin

Mia Bäcklin är legitimerad logoped som utbildar och coachar i professionell röst- och talteknik och röstergonomi. Hon talar idag om röstteknik och varför det är viktigt för dig som lärare. 

Paus 15 minuter

Linnéa Claeson

Linnéa Claeson är samhällsdebattör och före detta handbollsproffs. Hon är även människorättsaktivist och jobbar för att stärka demokratin i hela världen. 

Maya Parnevik

Maya Parnevik jobbar med sociala medier och ska idag berätta om prestationsångest – hennes största drivkraft och fiende. 

Magnus Kull

Magnus Kull är en av Skandinaviens få NLP Master Trainers. Han arbetar också som aktiv ledarutvecklare och VD-coach åt ledare i såväl mindre som börsnoterade företag med fokus på transformerande ledarskap. Som upphovsman till NÖHRA-modellen visar Magnus Kull sin styrka att hela tiden ligga i framkant och utveckla NLP.

Anna Tebelius Bodin

​Anna Tebelius Bodin har gett över 1300 föreläsningar om hur vi kommunicerar, utbildar och leder oss själva och andra – i relation till vad som händer i hjärnan.