Lärargalans elevambassadörer

Våra fantastiska elevambassadörer hjälper oss att utveckla verksamheten och nå ut till Sveriges elever. Vi är så tacksamma för deras arbete. 

Ellinore

SKÅNE

Mitt namn är Ellinore och jag är 17 år gammal. Mitt största intresse är djur och på gymnasiet läser jag Sällskapsdjur och Djursjukvård. På fritiden spelar jag teater, läser böcker, pluggar och umgås med vänner och min flickvän. 

Jag har under min skolgång haft tur med bra lärare och det är jag tacksam för. Mina lärare har betytt väldigt mycket för mig och nu vill jag visa min uppskattning till hela landets lärare genom att vara elevambassadör för Lärargalan. 

Axel

KALMAR

Axel bor i Högsby, en liten by utanför Oskarshamn. Jag går på Fröviskolan i centrala Högsby och börjar årskurs 9 i augusti. Jag är en sprallig och social kille som är intresserad av sjöfart vilket också kommer vara mitt val i gymnasiet! 

Jag är elevambassadör då jag tycker att det är viktigt att visa för sina lärare att man faktiskt bryr sig om det jobb dom gör och att det är viktigt att ge dom lite pepp och motivation!

Gehnaash

STOCKHOLM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vill du bli elevambassadör?

Att vara elevambassadör är en fantastisk möjlighet att vara med och påverka verksamhetens fortsatta utveckling och vara drivande och delaktig i det viktiga arbete som Lärargalan gör. Du får ett fantastiskt nätverk och minnen för livet. Låter det intressant? Skicka ett mail till lovisa@larargalan.se där du beskriver varför just du skulle passa som elevambassadör för Lärargalan.