VD-assistent sökes till Lärargalan!

Vi är en liten ideell organisation med två heltidsanställda som letar efter den tredje personen att komplettera vårt team och driva vårt arbete framåt. Rollen innebär en mångfald av uppgifter, främst fokuserade på administration och kommunikation. Vi söker en mångsidig fixare som inte är rädd för att testa på nya saker, såsom att redigera eller att ta kontakt med potentiella sponsorer. Vi värdesätter också en person som kan ta ansvar för arbetsuppgifter men också bidra med egna idéer och förslag för att utveckla vår verksamhet.

På Lärargalan tycker vi att viljan att utvecklas är av yttersta vikt. Vi ser med uppskattning på en person som, även om de inte redan besitter alla färdigheter, är redo och entusiastisk att lära sig mer. Att personen brinner för ämnet och vill vara med och göra skillnad är det absolut viktigaste.

Lärargalan anordnar varje år en galakväll men har även en årlig verksamhet som bland annat innehåller: kunskapsevent, podcast, sociala medier, MasterTeachers.se …

Meriterande:

  • Erfarenhet av administrativt och/eller kommunikativt arbete i tal och skrift
  • Erfarenhet av copywriting
  • Erfarenhet av arbete inom ideella organisationer eller föreningsliv
  • Erfarenhet av att jobba i arbetsgrupp
 
Anställningsform: Deltidanställning
 
Vi önskar att tillsätta tjänsten så snart som möjligt men tidpunkten för anställningen diskuteras med den potentiella medarbetaren.
 
Låter det här som något för dig? Tveka inte med att skicka in CV och personligt brev till:

beata@larargalan.se

Fler nyheter