Vi vet att när skola samverkar med näringslivet börjar elever tänka mer på sin framtid. Näringslivets engagemang ger också tydliga indikationer om utbildningens betydelse.

Våra sponsorer ska känna att de är med och påverkar vår verksamhet genom att koppla det till sakfrågor som de brinner för och att de är en del av att förändra samhällets syn på lärare och lärande.

Våra samarbetspartners

Genom Lärargalan lyfter elever fram sina favoritlärare och på så sätt skapas förebilder inom yrket som samhället kan inspireras av.

Mellby Gård

- Vi tycker att Lärargalan är ett fantastiskt initiativ som ligger helt rätt i tiden. Mer än någonsin behöver man uppmärksamma de oerhörda insatser som görs av lärare runtom i landet, och samtidigt belysa vilken viktig yrkesgrupp de utgör. Vi är stolta och glada över att vara en av huvudsponsorerna. Johan Andersson, VD Mellby Gård.

Läs mer om Mellbygård här »

Liber

I mer än 120 år har Liber utvecklat läromedel, kurs- och managementlitteratur, tillsammans med de främsta forskarna, författarna och inspiratörerna i näringslivet. Med målet att bidra till ett Sverige där alla lyckas med sina studier står vi för kunskap som gör skillnad – genom hela livet.

Läs mer om Liber här »

Lärarnas Riksförbund

Lärarnas Riksförbund är det akademiska förbundet som enbart organiserar behöriga lärare och studie- och yrkesvägledare. Med snart 90 000 medlemmar är vi ett av de största förbunden inom Saco. Vi är rikstäckande med över 300 kommunföreningar, 29 distrikt och ett centralt kansli i Stockholm.

Läs mer om Lärarnas Riksförbund här »

Schoolsoft

Sedan 2003 har vi tillsammans med skolledare och lärare i Sverige utvecklat landets bästa helhetsstöd för lärande och skolutveckling. I systemet finns allt som behövs för att hantera skolans administration och kommunikation.

Läs mer om Schoolsoft här »

Adma Förvaltning

Adma Förvaltnings AB är ett familjeägt investmentbolag med bas i Malmö. Vår ägarroll baseras på ett aktivt och långsiktigt engagemang, med innehav huvudsakligen inom fastighetssektorn samt små och medelstora tillväxtbolag.

Läs mer om Adam Förvaltning här »

Eric Hieltes Stiftelse

Eric Hieltes Stiftelse grundades under 2016 av syskonen Hielte. Stiftelsen verkar huvudsakligen för att främja och stödja utbildning och lärande samt integration av invandrare i det svenska samhället. Stiftelsens stödjer genom stipendium och bidrag, men även genom opinionsbildning och på liknande sätt i syfte att förändra attityder.

Läs mer om Eric Hieltes Stiftelse här »

Afonso Digital

Afonso har bidragit till Lärargalan via denna hemsida och är en kreativ digital byrå som utvecklar lösningar för varumärke och affär. Vi har valt att stötta Lärargalan då vi tycker det är ett viktigt och behövligt initiativ. Vi har alltid hög ambition och stort engagemang i de projekt vi driver. Vi tycker om att jobba med kunder som vi själva tror på!

Läs mer om Afonso här »
Vi vill även tacka!

Våra samarbetspartners

Genom Lärargalan lyfter elever fram sina favoritlärare och på så sätt skapas förebilder inom yrket som samhället kan inspireras av.

EF Education First

EF Education First är världens största privata utbildningsföretag. Vi erbjuder språkresor, kulturella utbyten och akademiska utbildningsprogram utomlands för privatpersoner i alla åldrar samt företag. Sedan 1965 har vårt uppdrag varit att öppna upp världen genom utbildning.

Läs mer om EF Education First här »

NA-KD

På NA-KD hittar du de senaste trenderna och bästa styling tipsen året om!

Läs mer om NA-KD här »

FRAMGÅNGSAKADEMIN

Framgångsakademin ger dig tillgång till ett stort antal unika onlinekurser, träningsverktyg, workshops, live Q&A och inspiration dygnet runt. Du får ta del av mästarnas hemligheter och metoder som bygger på tusentals timmar av erfarenhet. Kunskap som tidigare bara några få utvalda har kunnat ta del av, får du nu tillgång till på denna unika plattform.

Läs mer om Framgångsakademin här »

IT-Pedagogen

IT-Pedagogen skriver om skola, pedagogik och lärande med utgångspunkt i den digitala värld dagens unga växer upp i. It nyheter för lärande.

Läs mer om IT-Pedagogen här »

Magnet

Magnet är en Eventplattform för att ta emot anmälningar och sälja biljetter, både digitala och fysiska möten. Vi är superstolta över att sponsra Lärargalan, vem minns inte den där bra läraren och vad mycket hen betydde och fortfarande betyder.

Läs mer om Magnet här »

Dashl

Skönhetstjänster när & var du vill.

Läs mer om Dashl här »

ERSSONS

SKALDJUR, FISK, DELIKATESSER, LUNCH, MIDDAG & TAKE AWAY

Läs mer om Erssons här »

MOMENT

Vi vill önska dig varmt välkommen till MOMENT, ett salongs- och butikskoncept som erbjuder dig personlig service bland genomtänkta och väl utvalda varor. Vi älskar hår och mode! På MOMENT har vi möjligheten att blanda och ge dig det allra bästa av det vi älskar!

Läs mer om MOMENT här »

Prishuset

Vår uppgift på 08-Pokaler Prishuset och på presentshopen Getpersonal.se, är att du som kund och din förening, ditt lag eller ditt företag, skall bli mycket nöjda med oss som din leverantör av idrottspriser, hederspriser, presentartiklar och gravyr!

Läs mer om prishuset här »
"If you want your child to get the best education possible, it is actually more important to get him assigned to a great teacher than to a great school." – Bill Gates