Vi vet att när skola samverkar med näringslivet börjar elever tänka mer på sin framtid. Näringslivets engagemang ger också tydliga indikationer om utbildningens betydelse.

Våra sponsorer ska känna att de är med och påverkar vår verksamhet genom att koppla det till sakfrågor som de brinner för och att de är en del av att förändra samhällets syn på lärare och lärande.

Våra samarbetspartners

Genom Lärargalan lyfter elever fram sina favoritlärare och på så sätt skapas förebilder inom yrket som samhället kan inspireras av.

Mellby Gård

- Vi tycker att Lärargalan är ett fantastiskt initiativ som ligger helt rätt i tiden. Mer än någonsin behöver man uppmärksamma de oerhörda insatser som görs av lärare runtom i landet, och samtidigt belysa vilken viktig yrkesgrupp de utgör. Vi är stolta och glada över att vara en av huvudsponsorerna. Johan Andersson, VD Mellby Gård.

Läs mer om Mellbygård här »

EF Education First

EF Education First är världens största privata utbildningsföretag. Vi erbjuder språkresor, kulturella utbyten och akademiska utbildningsprogram utomlands för privatpersoner i alla åldrar samt företag. Sedan 1965 har vårt uppdrag varit att öppna upp världen genom utbildning.

Läs mer om EF Education First här »

ROL Group

ROL is a global company offering a range of products and services that enable inspiring and integrated environments where we live, work, shop and socialize.

Läs mer om ROL GROUP här »

Schoolsoft

Sedan 2003 har vi tillsammans med skolledare och lärare i Sverige utvecklat landets bästa helhetsstöd för lärande och skolutveckling. I systemet finns allt som behövs för att hantera skolans administration och kommunikation.

Läs mer om Schoolsoft här »

Eric Hieltes Stiftelse

Eric Hieltes Stiftelse grundades under 2016 av syskonen Hielte. Stiftelsen verkar huvudsakligen för att främja och stödja utbildning och lärande samt integration av invandrare i det svenska samhället. Stiftelsens stödjer genom stipendium och bidrag, men även genom opinionsbildning och på liknande sätt i syfte att förändra attityder.

Läs mer om Eric Hieltes Stiftelse här »

Tim Bergling Foundation

Vår vision är ett samhälle där färre barn och unga mår dåligt och där alla som mår dåligt ska få stöd.

Läs mer om Tim Bergling Foundation här »

Crisp Film

WE MAKE BRANDS STRONGER THROUGH FILM

Läs mer om Crisp Film här »

Afonso Digital

Afonso har bidragit till Lärargalan via denna hemsida och är en kreativ digital byrå som utvecklar lösningar för varumärke och affär. Vi har valt att stötta Lärargalan då vi tycker det är ett viktigt och behövligt initiativ. Vi har alltid hög ambition och stort engagemang i de projekt vi driver. Vi tycker om att jobba med kunder som vi själva tror på!

Läs mer om Afonso här »

Gothia Kompetens

KOMPETENSUTVECKLING FÖR DIG MED SVERIGES VIKTIGASTE JOBB

Läs mer om Gothia Kompetens här »
Vi vill även tacka!

Våra samarbetspartners

Genom Lärargalan lyfter elever fram sina favoritlärare och på så sätt skapas förebilder inom yrket som samhället kan inspireras av.

Bjellefors

Bjellefors grundades 1998 i Stockholm av familjen Bjellefors och har sedan dess levererat kontorsvaror, trycksaker och profilartiklar till alla storlekar på företag i hela landet.

Läs mer om Bjellefors här »

Agartha

Agartha investerar för en bättre framtid!

Läs mer om Agartha här »

INVAJO

All-in-one event platform with registration, virtual conference and participant engagement.

Läs mer om INVAJO här »

NA-KD

På NA-KD hittar du de senaste trenderna och bästa styling tipsen året om!

Läs mer om NA-KD här »

Repro 8

Repro och tryck. Plus något ovärderligt.

Läs mer om Repro 8 här »

Bröd & Salt

Traditionellt bakade med kärlek och omtanke!

Läs mer om Bröd & Salt här »

FRAMGÅNGSAKADEMIN

Framgångsakademin ger dig tillgång till ett stort antal unika onlinekurser, träningsverktyg, workshops, live Q&A och inspiration dygnet runt. Du får ta del av mästarnas hemligheter och metoder som bygger på tusentals timmar av erfarenhet. Kunskap som tidigare bara några få utvalda har kunnat ta del av, får du nu tillgång till på denna unika plattform.

Läs mer om Framgångsakademin här »

IT-Pedagogen

IT-Pedagogen skriver om skola, pedagogik och lärande med utgångspunkt i den digitala värld dagens unga växer upp i. It nyheter för lärande.

Läs mer om IT-Pedagogen här »

Mathem

Handla online idag och få mer tid att göra det du gillar.

Läs mer om Mathem här »

Magnet

Magnet är en Eventplattform för att ta emot anmälningar och sälja biljetter, både digitala och fysiska möten. Vi är superstolta över att sponsra Lärargalan, vem minns inte den där bra läraren och vad mycket hen betydde och fortfarande betyder.

Läs mer om Magnet här »

Dashl

Skönhetstjänster när & var du vill.

Läs mer om Dashl här »

Trust Total

Vi bygger vår verksamhet på kompetens och förtroende.

Läs mer om Trust Total här »

ERSSONS

SKALDJUR, FISK, DELIKATESSER, LUNCH, MIDDAG & TAKE AWAY

Läs mer om Erssons här »

Trust Total

Vi bygger vår verksamhet på kompetens och förtroende.

Läs mer om Trust Total här »

MOMENT

Vi vill önska dig varmt välkommen till MOMENT, ett salongs- och butikskoncept som erbjuder dig personlig service bland genomtänkta och väl utvalda varor. Vi älskar hår och mode! På MOMENT har vi möjligheten att blanda och ge dig det allra bästa av det vi älskar!

Läs mer om MOMENT här »

Prishuset

Vår uppgift på 08-Pokaler Prishuset och på presentshopen Getpersonal.se, är att du som kund och din förening, ditt lag eller ditt företag, skall bli mycket nöjda med oss som din leverantör av idrottspriser, hederspriser, presentartiklar och gravyr!

Läs mer om prishuset här »

Confidencen

Ulriksdals slottsteater sedan år 1753

Läs mer om Confidencen här »

SBB - Samhällsbyggnadsbolaget i Norden

SBB skapar hållbara miljöer där människor vill leva, arbeta och vistas i lång tid framöver

Läs mer om SBB här »
"If you want your child to get the best education possible, it is actually more important to get him assigned to a great teacher than to a great school." – Bill Gates