Nominera din lärare!

Fritidshem, förskolan & lågstadiet

Mellanstadiet, högstadiet & gymnasiet

Nominera din lärare!

Hylla och beröm din lärare. Svenska skolor vimlar av energiska, kompetenta och motiverade lärare som varje dag gör skillnad för sina elever. Lärargalan ger eleverna och övriga samhället en röst för att visa sin tacksamhet till läraryrket. 

Samhället hyllar kompetenta ledare, forskare eller idrottare och deras framgångsrecept. Lärargalans dröm är att landets utmärkande lärare blir våra idoler.

Det är vår uppgift att ge dom den uppskattning som dom förtjänar. Din uppgift som föräldrar, som elev eller som medborgare. Än så länge har 150 000 elever lyfta fram sin favoritlärare för att just deras skickliga lärare ska vinna!

Beröm lärarna för vi behöver dem i framtiden. 

Du där hemma gillar väl att få beröm? Vi kan lova att lärarna gillar det också. Beröm lärarna för vi behöver dem i framtiden. 

Lärargalan har utökat så att elever med hjälp av sina föräldrar och lärarkollegor kan även nominera lärare med inriktning mot fritidshem, förskolan och lågstadiet. Vi har valt att låta vuxna vara en del av nomineringsförförandet med tanke på elevernas unga ålder. 

Nomineringen är öppen mellan den 1 februari till den 1 juni.