Sveriges nominerade lärare 2020

Nedan samlar vi och publicerar flertalet av årets alla nominerade lärare löpande under hela hösten. Det är ett urval och är endast till för att visa på hur många fantastiska lärare det finns! 
 
Tänk på att motiveringar här nedan är separat från galakvällen. Det finns inget samband. Om du har anmält dig och fått en bekräftelse på din betalning till galan, så är du anmäld och vi räknar med att möta dig där.  
Ale

Tanja Verzak Filipovic

Kyrkbyskolan

Tanja hjälper alltid till, hon finns alltid där.Hon undervisar väldigt bra, hon är även rolig och snäll.Hon får oftast alla att lyssna. Tanja är en väldigt bra lärare i ämnena mattematik och naturvetenskap.

Markus Hindebo

Kyrkbyskolan

Markus är rolig, får en att vilja vara med på lektionerna, man skrattar med honom. Han lär ut så att man förstår. Och hans lektioner är alltid jätte roliga. Han sätter på bra och förstårliga filmer. Han har en strukturerad lektion villket gör att hans lektioner aldrig är röriga.

Maria Kraft

Kyrkbyskolan

Maria är den bästa läraren som finns. Hon är snäll rolig. Hon låter mig få lite utmaning. Hon pratar om att det är viktigt att anteckna vad vi gör på lektionerna, som vi sen kom mer ha användning av på prov. Hon är perfekt!

Jeanette Wiklund

Stiges skola

Hon lyssnar på vad vi elever säger. Hon är en bra lärare, hon lär oss mycket. Hon är bra mattelärare och massa annat.Hon förstår oss mycket bra.❤️

Alingsås

Pia Nordh Stark

Gustav Adolfsskolan

Pia är snäll men bestämd på ett bra sätt. Hon får ordning i klassrummet men samtidigt skaffar en bra stämning. Jag tror alla elever på vår skola gillar Pia som lärare och person.

Hanna Bredesen

Gustav adolfsskolan

Hon har hjälpt mig med saker som gör att jag känner mig säkrare på mig själv♥️

Jhonatan Andreasson

Ingaredsskolan

Jag tycker att jhonatan var en väldigt speciell lärare som fick oss att se saker på nytt sätt. Han gjorde lektionerna roliga och fick en att inte vilja ha rast. Han var rolig och gjorde mycket praktiska saker.

Emma Stål

Noltorpsskolan

Emma lockar oss elever till att vilja göra nya saker och får oss att tycka att det är roligt att gå till skolan varje dag. Hon ser till att vi trivs i klassrummet och att vi alla är snälla mot varandra. Emma är min favoritlärare i 3:e klass och hade jag fått önska så hade jag velat ha Emma som lärare enda fram till jag att jag tar studenten.

Lennart Isaksson

Vittra Gerdsken

Lelle lärde mig mycket men mest av hur man hjälper andra han är så inspirerade och om det fanns mer lärare som han så skulle man inte oroa sig för skolan och elevernas resultat

Per Anders Enäng

Nolhagaskolan

Världens bästa lärare som gör alla glada. Alltid glad och vill allas bästa. Får även de elever som inte brukar vara med att vilja mera. Alldrig någon som sagt något dåligt om honom. Man vet om att man alltig kan lita på honom om det är något man vill prata om.

Niklas Willberg

Gustav Adolfsskolan

Han är den bästa idrotts läraren som man kan ha. Man har alltid roligt på lektionerna och han gör så att man försöker även om man inte kan.

Niklas Hjelm

NTI Kronhus

bryter stereotypen att lärare endast är till för att lära ut ämnet utan lär oss om livet som helhet och har ett sätt att lära ut där vi är jämlikar vilket får en mer motiverad, vi får även söka upp information själva med de hjälpmedel vilket jag tror förbereder oss bättre för framtiden än om all nödvändig information var given till oss då detta ej är en bra vild av verkligheten senare då man behöver ofta se efter sina egna kunskaper och skickligheter själv med endast bas-hjälp från andra.

Angelica Schåman

Gustavadolfskolan

Angelica ger alla en ärlig och får alla att lyckas på proven. Hon kämpar med alla tills dom når dit dom vill komma. Hon är rättvis och har alltid roliga lektioner.

Birgitta Davidsson

Alströmergymnasiet

En lärare som fick oss elever att vilja lära mer. Hon var bra på att anpassa studierna efter våra olika nivåer men ändå pusha oss lite så vi inte blev allt för lata utan lärde oss saker! Var även bra på att variera prov, inlämningar mm. Även intressanta studiebesök där man lärde sig mycket om ämnet juridik! En lärare som inte bara brydde sig i klassrummet, utan även om framtiden och ville att ALLA skulle lyckas! Berättade att hon trodde på mig vilket jag sällan hör och gav mig självförtroende!

Alvesta

Ingemar Barkman

Hagaskolan

Jag vill ge Ingemar priset för han är duktig och får alla att bli tysta och varje dag lära oss nya saker.

Ulrika Spjutare

Mohedaskolan

Jag vill att Ulrika Spjutare ska vinna årets lärare för att hon har jobbar med det i över 20 år och hon kämpar för att göra allt till det bästa. Hon varierar undervisningen så att ingenting blir enformigt och allting blir kul även fast ämnet är annorlunda. Ulrika inspirera och får en att lära sig nya saker, hon förtjänar så mycket i livet och hon är helt klart den allra bästa läraren jag någonsin haft. Hon är alltid så snäll och kn prara med en. Det märks att hon gillar sitt jobb, det är så fint

Gustav Magnusson

Prästängsskolan

Alla älskar honom för att han är den bästa läraren,, han inspirerar oss alla, han är grym på allt, han kan sjunga och spela nästan alla instrument vi har och han kan cirkus❤️ Bästa musiklärare. Hoppas ni tycker om honom för det gör verkligen vi!!!

Denise Samuelsson

Friskolan Kronobergshed

Tänk dig att du har bråkat med någon och du tycker att det är väldigt jobbigt och ett försök att ignorera och hålla avstånd inte funkar och det bästa vore igenligen att prata med personen ser Denise det direkt. Jag vill att Denise ska vinna för den otroliga förmågan att se personer när dom mår dåligt eller liknande.

Aneby

Sarah Kratovic

Vireda skola

Inspirera mig och få mig att vilja lära mig mer!

Arboga

Nina Clasén

Götlunda skola

Nina är väldigt bra på att leda en grupp. Hon ger nya idéer. Hon är väldigt tydlig med det hon berättar.

Josefine Nilsson

Götlunda skola

Hon är en av de bästa lärarna jag har haft. Jag är inte bra på mattematik men hon har gjort att jag förstår matte bättre än jag någonsin skulle tro, hon har hjälpt mig att förstå mer NO och matte. Tack Jossan

Maude Jonsson

Götlunda skola

Maude har funnits där för oss i alla år. Maude har lärt oss mycket inom programmering och användning av datorer.

Arjeplog

Monika Ögren

Öbergaskolan

Monika är värt detta pris då hon i åk 5 fick ta över vår klass. Den var då mycket stökig. Monikas sätt att ta sig an oss gjorde att vi landade och blev en grupp som tillsammans ville framåt. Monika kan uppfattas som sträng och vi blev nervösa när hon skulle bli vår mentor. Men det var det bästa som hänt oss. Detta då hennes tydliga ledarskap gjorde att vi landade och numera har klarat av även högstadiet på ett rätt bra sätt. Detta tack vare Monika. Hon såg vår potential och lyfte oss framåt.

Arvidsjaur

Hanna Charlton

Fridhemsskolan

Inspirera mig och få mig att vilja lära mig mer!

Avesta

Erika Eriksson

Karlbo skola

Erika är alltid stöttande och är bra på att förklara. Hon behandlar klassen som sina barn och kan skämta och inte bara vara seriös.

Denise Samuelsson

Friskolankronobergshed

Jag tycket att Denise är en bra lärare för att hon är,glad,snäll,rolig,omtänksam och undervisar bra,så att vi förstår.

Katarina Engman-Bredvik

Karlfeldtgymnasiet ro 1

Katarina har gjort att jag som person och elev ser fram emot VARJE franska lektion oavsett om vi har grammatik eller ska jobba i med texter. Hon ser och förstår VARJE elev och sprider värme och glädje. Jag har valt att läsa franska ett år till pga Katarina för hon är den läraren som inspirerar mig mest! Nästa år är också hennes sista år innan pension och jag tycker hon förtjänar detta pris så mycket, hon har hjälpt och inspirerat många elever under alla hennes år som lärare!

Zakarias Rudström

Domarhagen

Zakarias är helt enkelt bästa läraren som man kan ha! Zacke (Som han nu vill bli kallad) respekterar bokstavligen alla elever ( Som jag har sett) och lärare. Han förstår vårat språk/värld och är själv som en ungdom och det är väll det som jag gillar mest med honom. Ibland På rasterna Så ser vi honom och då är han oftast på ett super-duper glatt humör och så brukar vi hälsa på honom jag och mina vänner. Jag har verkligen inte sett någon annan lärare som är så positiv och hjälpsam Som honom <3<3<3

Maria Malm Åberg

Lund Skola

Hon jobbar som engelska lärare och har varit min lärare i 3år och jag tycker hon förtjänar detta pris för att hon är helt underbar person och är den bästa läraren man kan få❤️

Marie-Loise Lexen

By skola

Min lärare ”Mimmi”ser mig och hjälper mig

Linda Lejon

Åvestadalsskolan

Hela mitt liv så har jag hatat Matematik men ända sedan jag började i Åvestadalsskolan och fick ha Linda så har Matematik blivit ett av mina favoritämnen

Bjuv

Roger Hatter

Varagårdsskolan Bjuv Östra F - 6

Roger gör undervisningen roligare. Man skrattar med honom och han tar saker på allvar. Han hjälper en i nöden. Han är som ens andra förälder.

Jenny Löfgren

Varagårdsskolan Bjuv Östra 7 - 9

Jag har aldrig tyckt om Matte. Men den jag fick Jenny i 3:an har jag börjat gilla det igen. Hon jobbar på en massa olika och roliga sätt! Hon har verkligen fått mig att tycka om Matte igen! Om jag inte fått matte skulle jag typ haft En men eftersom hon hjälper mig har ja börjat intressera mig och nu har jag C! Honr den bästa läraren i världen

Boden

Peter Engström

Björknäsgymnasiet sektor 3

Bästa läraren.

Eva Önnbo

Fagernäs skola

Eva är en underbar människa och en underbar lärare! Kan inte beskrivas med ord.

Katarina Gudmundsson

Björknäsgymnasiet

Katarina inspirerar oss elever att vilja lära oss mer i våra studier. Hon tänker mycket på hur mår vi mår, vill alltid vårt bästa och är väldigt stöttande. Man kan alltid prata med henne om man mår dåligt och då vill hon alltid hjälpa så man börjar må bättre så man orkar med skolan. Hon är som en extra mamma för oss i skolan, och hon kan även skicka till oss på fritiden om hon vet att man mår dåligt och frågar hur man mår, för att hon bryr sig så mycket om oss.

Malin Frostfalk

Brönjaskolan

Hon är en fantastisk lärare som förtjänar allt gott.

Daniel Anttila

Brönjaskolan

Daniel är en lärare som verkligen brinner för sitt jobb, han gör alltid sitt bästa med att lära ut och han är bra på att få med mycket information under t.ex genomgångar utan att det blir enformigt. Om någon undrar över något gör han alltid sitt bästa för att förklara tills man förstår och han berättar alltid vad vi kan utveckla för att nå högre. Han har tydliga genomgångar och han låter oss alltid vara med och påverka undervisningen.

Anton Björkman

Stureskolan

Anton finns alltid där för klassen, han förstår och tror på sina elever som ingen annan gör. Han är rättvis ,bryr sig om alla sina elever och vill allas bästa, vi vet inte hur vi skulle klarat oss utan Björkman som hjälper oss med allt.Hans lektioner är alltid roliga och man lär sig alltid nått. Han har humor och kan skämta med oss, som när han alltid startar lektionen med ett skämt för att få oss på bra humör. Det borde finnas fler lärare som Anton Björkman./Ella och Sara J

Bollebygd

Charlotte Qvist

Bollebygdskolan 7-9

Hon lär oss på ett väldigt bra sätt och visar hur man kan enkelt läsa uppgifter i matten. Hon finne alltid där för en och ser till att få bättre självförtroende. Även om man ligger på gränsen till underkänt så säger hon alltid med ett leende på läpparna, att det gjorde du bra, om man jämför med dina betyg och tidigare prov så var detta jätte bra. Hon är verkligen världens bästa lärare och fler elever borde ha en sån lärare. För man vill gå på lektionerna även om man inte gillar ämnet.

Borgholm

Saga Andersson

Borgholms skola

Anpassa undervisningen till mig och min situation!

Borlänge

Mattias Ullén

Rytmus Borlänge

En inspirerande lärare som har visat ett helt nytt sätt att lära ut historia på.

Helena Frosthammar

Rytmus

Helena. Vart ska jag börja? En lärare för mig är mer än bara någon som lär ut något i skolan och sedan sätter betyg på hur bra man har förstått. En lärare för mig ska se varje elev för den den är, en lärare ska tro på en när man själv inte gör det, en lärare ska visa att alla är lika värda oavsett bakgrund eller etnicitet. Jag har aldrig tidigare mött en lärare som sett mig på det sättet som Helena gjorde. Som har sett mig för den jag är. Och som hjälpt mig. Vi behöver fler lärare som Helena!

Nina Segerstedt

Rytmus

Hon ska vinna för att hon inspirera mig att satsa på mig själv och min framgång inom musik. Hon är även väldigt drivande och vill att jag ska lära mig mer och ser mina svaga och staka punkter och vet hur jag ska blir bättre<3

Karl-Gunnar Axelsson

Rytmus

Jag vill nominera han för att han är bäst på matematiska knep och sätt att lära sig matematik på.

Marcus Henriksson

Kunskapsskolan Borlänge

Marcus är en bra lärare som är duktig på att undervisa på det bästa sättet och lära ut till oss elever

Philip Landström

Soltorgsgymnasiet

En lärare man alltid blir sedd av, som alltid försöker släcka bränder och introducera nya perspektiv. En lärare som främjar rättvisan och jämlikheten i både klass och samhälle.

Jinan Hussein

Soltorgsgymnasiet

Med bra struktur, tydliga planeringar och genomgångar så genomför hon sina lektioner så att eleverna gör sina bästa på lektionerna. Mobiler syns aldrig på lektionerna och är vi högljudda så säger hon till på skarpen. Oftast glad och trevlig humor. Därför tycker vi hon ska vinna årets Mattelärare.

Linnea Pettersson

Danholnskolan

Hon är jätte snäll och stöttar alltid mig när man kört fast och motiverar en positivt.Och hon är jätte cool och smart och snabbtänkt.Vi älskar dig Linnea!❤️

Susanna Skogbergs Johansson

Ornäs skola

Hon gjorde att alla historia och samhällskunskap lektioner blev intressanta och att man ville lära sig mer. Hon kom med intressanta och roliga uppgifter som man nästan längtade till att göra för allt blev så kul. Hennes sätt att lära oss gjorde att man fick ett nytt perspektiv än vad man hade innan och det gjorde allt väldigt roligt. Hon fick det tråkiga till det roliga. Hennes lektioner längtade man till och det var höjdpunkterna på skolveckan. Allt detta gör att hon förtjänar att vinna priset!

Antonia Andersson

Rytmus

Ingen mattelärare har någonsin trott på mig och gett mig den hjälp innan jag började på Rytmus och fick Antonia som mattelärare. Hon låter alla få vara med och delta. Hon dumförklarar en ALDRIG utan hjälper en tills man förstår. En utav de bästa lärarna jag haft i hela mitt liv♥️

Elin Lindroth

Tjärnaskolan

Hon är den bäst läraren jag någonsin haft jag är glad att vi bytte läraren när vi kom upp i ettan jag är så glad att vi byte lärare till en bättre

Borås

Sara Hjalmarsson

Sandgärdskolan

sara har en trevlig atetyd och gör ett bra jobb

Paula Werme

Sandgärdskolan

Hon hjälper alltid med en snäll ton och blir aldrig arg i onödan när man behöver hjälp med något älskar henne som lärare

Fredrik Sallmén

LBS Ljud & Bildskolan Borås

Han har fått oss elever att försöka göra vårat bästa sedan dag 1. han har som engelska lärare gjort uppgifter som passar vår gymnasieutbildning. Sallé har alltid get oss elever ett val av vägar vi kan ta för att klara kurserna han har oss i. Fredrik Sallmén har varit en av de få lärare som kunnat få mig motiverad att vilja fortsätta kämpa när alla andra lärare kastat stress berget på en. tack Sallé för att du har lärt ut till oss jobbiga deprimerade studenter på LBS Borås.

Lina Svensdotter

Sandgärdskolan

Vår Lärare heter Lina! Vi har haft henne i cirka ett år nu. Hon bryr sig om oss och pratar med oss som människor. Även om hon kommer från en stökig lektion och har huvudvärk kommer hon ändå och lär ut på ett roligt och inspirerande sätt. Hon hjälper alla så att de ska förstå genom att visa och förklara tydligt. Lina är omtänksam, snäll och en perfekt lärare. Alla borde få chansen att ha en lärare som henne. Tack vare Lina så har skolan blivit både roligare och en tryggare plats att komma till.

Daniel Sijan

Sandgärdskolan

Daniel är extremt karismatisk och idrottsbegåvad. Han är även en bra ledare som förbättrar stämningen i både klassrummet och korridoren. Han spelar även i Norrby IF så det är ett plus så han har koll på idrott.

Linn Forsberg

Drottning Blankas gymnasium Borås

Linn ska vinna för att hon är en stor förebild för oss. Hon har gjort så mycket i sitt liv trots hennes unga ålder. Hennes glädje, hur hon alltid hälsar på oss så glatt så fort hon ser oss på morgonen. Att hon alltid ställer upp för oss, hon finns alltid där oavsett tidpunkt, hon bryr sig genuint om oss, inte bara som en lärare. Hon inspirerar oss, får oss att tänka nytt, hon peppar oss och tror på oss. Hon stärker vårat självförtroende otroligt mycket. Så starkt och envis, en riktig kämpe!

Sofia Holm

Sandgärdskolan

Hon är snäll och trevlig och en bra lärare. Hon kan ha bra åning på sina klaser

Viktor Andersson

Malmen Montessori

Min lärare inspererar mig och lär mig många nya bra saker. Jag vill ge min lärare möjligheten att ta del av denna nomineringen.

Anna Padilla

Engelska Skolan i Borås

Anna är en fantastisk person hon är speciell på olika sätt hon kan hjälpa folk mycket med skolan, hemma, och fritiden man ska ha tur om man träffar henne.

Annika Larsson

Drottning Blanka Gymnaiseskola

Min lärare inspirerar oss elever varje dag med nya sätt att tänka på och nya utmaningar. Vi elever har alltid en talan i undervisningen och läraren anpassar det efter allas behov och gör skolan rolig.

Helené Krantz

Sandgärdskolan

Min älskade fina lärare Helené! Helené är en av dom få lärarna som faktiskt får oss elever att känna oss som mer än bara ”elever” . Helené är så mycket mer än bara en lärare för oss och hon är en sån lärare som (utan att överdriva nu) skulle kunna offra sig för oss. Inte nog med att hon ser varje elev för den dom är utan hon lär oss på ett så bra sätt att jag skulle kunna lära mig alla Harry Potter filmer utantill med hennes hjälp. Helené är verkligen den läraren som förtjänar att vinna!

Chra Jaleel

Engelska Skolan i Borås

Hon är en bra mamma.

Jessica Helfer

Engelska skolan i Borås

Min lärare och min mentor har hjälpt mig väldigt mycket och jag vet att hon alltid är där om man behöver prata. Hon inspirerar mig varje dag och hon ser alltid till att vi som klass har det bra. Hon ger aldrig upp på oss även om vi går på hennes sista nerv, hon är så entusiastisk och hon ger aldrig upp på oss. Det faktum att hon ser hopp hos oss och vill oss alla så väl, får mig att vilja göra detsamma. Under detta året så har hon lärt mig så mycket, därför tycker jag ms. Helfer förtjänar detta.

Alexandra Bemerfalk

Engelska Skolan i Borås

Alexandra har fått oss att jobba mycket med värdegrund och har fått oss att tänka på att vara snälla mot alla och att tänka på de sex pelarna. Alexandra är en snäll och rar person som alltid tänker på andra än sig själv och motiverar till at aldrig ge upp.

Steven Norris

Engelska Skolan i Borås

Steven är en bra förebild för oss unga han ger stöd när man behöver det han visar respekt till alla oavsett kön, Hudfärg, Religion eller kläder man har tur om man lyckas träffa han.

Mary Kariuki

Engelska Skolan i Borås

Hon är min mentor hon är alltid en man kan skoja med och om man behöver hjälp så är hon där för dig och stöttar dig hon är speciell hon får alla att bli starka på sitt egna sätt men när man mest behöver henne så är hon där hon kan man lita på som hon är en stark ledare för mig och min klass jag hoppas att hon fortsätter stötta mig och min klass tills 9:an jag hoppas att din framtid blir bra:)

Tess Page

Engelska Skolan i Borås

Efter att jag kämpat med matten i alla år har hon fått mig att gilla mattelektionerna. Hon gör de roliga och inspekterande. Hon taggar mig till att plugga och resultat syns nu på mina betyg. Hon är världsbäst!

Johanna Heller

Engelska Skolan i Borås

you get the lessons to be fun but at the same time we learn you are the best teacher in the world

Catarina Westlund

Engelska Skolan i Borås

Catarina är bäst för hon ger mig och dom flesta i klassen bra självkänsa och får oss att tro på oss själva samtidigt som hon är superbra på att lära oss SO!Hon är snäll och jättebäst!Hon är en av dom bästa lärarna jag haft!

Christoffer Mossberg

Engelska Skolan i Borås

Jag tycker min lärare ska vinna eftersom han får mig och mina klasskamrater att tänka nytt och vilja lära oss mer! Han undervisar på ett fantastiskt sätt och hjälper verkligen alla det bästa han kan. Min lärare förbereder oss inför framtiden på ett jättebra sätt, ser till att det är arbetsro men även att alla tar ansvar för sig själva och får alla i klassrummet att tänka till och vilja mer! Min lärare är helt klart bara bäst!

Hanna Markendahl

Realgymnasiet Borås

Alltid glad och mån av att alla ska lyckas. Hennes lektioner gör att man blir inspirerad och motiverad på livet. Hon gör även hennes lektioner roliga som gör att man inte vill missa dem.

Pia Hattinger

Drottningblanka

Vår bästa lärare Pia kom in med ny energi till vår klass som inte var i så bra skick, vi hade ingen sammanhållning över huvudtaget. Det var inte många som var motiverade till studier, men när Pia kom in och strukturerade upp allting i klassrummet blev det många som fick mer motivation till lärandet. Hon har ordnat så vi har fått det så mycket bättre. Hon är inte bara en lärare.

Kristina Brindbergs

Sandgärdskolan

Hon är rolig och jag skrattar ofta åt henne, Hon lär även ut bra och vi får glosor varje vecka vilket är bra för framtiden. hon lyssnar även på problem och gör något åt det

Andreas Eriksson

LBS Ljud & Bildskolan Borås

Andreas är en av de bästa lärarna man kan önska sig i något såpass viktigt som framtidens spelindustri. Jag är glad att jag har fått möjligheten att lära mig av honom.

Robin Ryan

Engelska Skolan i Borås

Robin ryan har varit en av dem bästa jag har varit med om han ger mig suport när jag behöver det och han lyssnar men man märker själv inte. Han hjälper till om du har problem hemma eller skolan om man är ledsen så tröstar han dig och jag vill göra allt för att ha han 100 år till han försänar ett bättre liv. Om någon ska säga något dumt till han så kan dem komma till mig för jag kommer altid stå på hans sida även om jag hatar han ibland. Men det viktigaste är att man behöver hjälp så träffa han.

Johan Enerskog

LBS

Får mig att verkligen uppskatta linjen jag valde och får mig att tro på mig själv och mina kunskaper.

Stojka Matic

Drottningblanka

Det är den bästa matteläraren och snällaste. Hon vill alltid alla väl och allas bästa. Som ens extra mamma är hon

Robert Abrahamsson

Borås Praktiska

Han är bäst!!

Jimmie Hedén

Praktiska gymnasiet Borås

Eftersom han är självsäker och är en bra förebild som vet vad han vill.

Anna Wångdahl padilla

Engelska Skolan i Borås

För att hon får mig att jobba mer och att hon gör så att jag förstår saker på ett bättre sätt.

Austin Polcaro

Engelska Skolan i Borås

Thank you for being a fantastic teacher in junior and i really enjoy P.E because you make the lessons fun.

Angelica Fransman

engelska skolan i borås

Du hjälper mig om jag behöver hjälp och är snäll och inspererande.

Helder Soares

Engelska Skolan i Borås

Helder är en snäll människa som man kan skoja med han är rolig och trevlig och hjälper dig ut från svåra situationer

Jesica Jidborn

Myråsskolan

Jag älskar min lärare hon gör så att jag vill gå till skolan om man frågar efter något så får man det hon är altid redo med allt

Per Selin

Sandgärdskolan

Han har alltid tagit och inspirerat mig och gett mig bra råd om hur jag skall höja mig

Redjax Grossi

Malmen montessori

Inspirera mig och få mig att vilja lära mig mer!

Stig Hansson

Sandgärdskolan

Stig Hansson har varit alla tiders favoritlärare på Sandgärdskolan och har jobbat i över 40 år som lärare.

Therese Palmier

Internationella Engelska Skolan

Therese Palmier är en fantastisk person som alltid får dig att känna dig trygg och säker i klassrummet och hjälper dig när du behöver hjälp.

Sara Gunneriusson

Bäckängs gymnasiet

Sara Gunneriusson har alltid varit där för mig vid mina tuffaste perioder. Gunneriusson har föröskt hjälpa mig att må bra genom göra allt i hennes makt för att hjälpa mig på traven. Gunneriusson har ett stort hjärta som verkligen bryr sig. Jag vill tacka henne genom att nominera henne eftersom vet inte hur det hade varit utan henne.

Reza Khoshoi

Bäckängsgymnasiet

WOW de är de tre magiska bokstäverna jag kan säga om Reza, Han är en helt fantastisk person med världens härligaste och ljuva hjärta. Han lär ut Matte som ingen annan och får oss elever att älska de vi gör. Sedan så är lever han passionerat för hans yrke utan dess like. Just därför vill jag nominera Reza Khoshoi till årets lärare.

Lina Brodén

Bäckängsgymnasiet

Jag skulle vilja nominera den här läraren då hon inspirerar, anpassar och hjälper alla elever på olika sätt som gynnar just dem. Hon ger inte upp på att hjälpa sina elever utan gör allt hon kan för att dem ska lyckas. Hon är en sann inspiratör och motiverar elever till att göra sitt bästa!

Johan Börjeson

bäckängsgymnasiet

Vår svenska/historia lärare bör vinna för att han är bäst, han bryr sig om oss och undervisar på bästa möjliga sätt. Nu när vi ha distansundervisning så tar han hänsyn till det med ser ändå till att de som behövs göras görs. Han ser alltid till att alla hänger med och han kan både vara lite bestämd men alltid glad och det går alltid att skoja med honom. Johan for the win!!!!

Christina Liljeqvist

Sandgärdskolan

Bästa läraren på skolan! Förgyller mina dagar med kunskap och värme! Christina är snäll och omtänksam och ser alla hela tiden. Var och en får stöttning utifrån sin egen nivå. Alla lektionerna är bra planerade och strukturerade så det är lätt för mig som elev att lära mig nya saker. Snällaste och bästa läraren på skola!

Leonel Larios Lopez

Hämtar skolor...

Leonel är bästa spanska läraren som har lärt oss så mycket samtidigt som alla lektioner har varit så roliga. Han ser till alla elevers bästa och bryr sig om alla dina elever. Leonel hittar nya sätt att motivera varje elev och får alla att vilja göra sitt bästa. Eftersom han lägger ner så mycket tid på oss elever och vår undervisning så vill jag nominera Leonel för att visa hur mycket jag uppskattat att ha haft honom som spanska lärare

Henisa Ibrocevic

Daltorpskolan

Hon är jätte bra lärare och bryr sig om oss och gör allting för att vi skq lyckas

Linda Olsson

Daltorpskolan

En snäll lärare som är hjälpsam och expert på sina ämnen.

Anna Lindèn

Daltorpskolan

Anna är bäst lärare. Hon är snäll.

Jonas Tengblad

Sandgärdskolan

Han är väldigt bra på att förklara matte tal och han är väldigt tydlig med det han säger och lär ut

Lina Brodén

Bäckängsgymnasiet

Lina har varit extremt bra på att lära ut i ett ämne där det annars känns svårt att lära sig nya saker. Nu lämnar jag gymnasiet med en bättre och djupare förståelse om inte bara svenska, men språk i allmänhet. Hon är även väldigt tillmötesgående och snäll, samt följer skolverkets bestämmelser. Dessa bestämmelser utför hon även i praktiken på bästa tänkbara sätt.

Per-Ola Widman

Hämtar skolor...

Han inspirerar klassen på bästa sättet. Han hittar på olika övningar som passar oss bäst. Alla har en respekt och lyssnar på honom och stämningen i klassen har förbättra mycket efter vi fått han som lärare. När vi säger något som inte är okej pratar han med oss och lär oss vad som är felet så vi inte ska göra det igen,

Abbas Zarrinpour

Malmen Montessori

Abbas är min mentor och mattelärare. Han brukar ta allt på relativt stort allvar men ibland så kan han skämta lite och slå sina elever, (på skoj)-hoppas jag. han är väldigt bra på att förklara uppgifter för mig och mina kamrater när vi inte förstår. Han är en bra lyssnare och när man tex är trött så säger han bara att man ska gå och skölja ansiktet, han brukar alltid finnas där när man är ledsen eller arg och ser till att det löses på ett fredligt och rätt sätt. VOTE ABBAS!

Camilla Larsson

Bäckängsgymnasiet

Jag har inte haft många lärare som har kunnat lära ut på ett så effektivt och belönande sätt som Camilla kan. Det handlar om allt från att förklara uppgifter man kan ha svårt att förstå till att ha väldigt tydliga genomgångar. Hon är verkligen en lärare som kan göra sig förstådd och även ger uttrymme för att utvecklas. Ifall man frågar en fråga som kanske kommer nästa kurs får man ändå ett svar så man kan kolla upp det själv. Hon ger en möjlighet att utvecklas vidare. Hon är en av få lärare.

Emma Lidemar

Malmen Montessori

Emma är en extrovert och hon är väldigt snäll. Hon är omtänksam och hon är alltid störtsäker på vad hom gör. Hon är bra på att lära ut och har en bra pedagogisk syn på allt. Emma kan se saker från andras perspektiv och har ett bra band med oss elever. Hon har rolig humor och är rolig att arbeta med.

Ahmad Albjchche

Malmen Montessori

Ahmad har verkligen ett hjärta av guld. Han lägger ner all tid han har på att se till att vi elever faktiskt mår bra i skolan, och att alla får vara med. Han inspirerar oss att vara bättre versioner av oss själva. Ahmad är alltid på bra humör och frågar alltid hur han mår, och han kan verkligen vända dåliga dagar till några av de bästa. Ahmad dömer ingen och han tycker att alla är lika, vad som en händer. Han borde vinna Hilton Humanitarian Prize och Nobels fredspris. Han är ett lyckopiller.

Terje Magnussen

Malmen montesorri

Han är en glad och rolig person, han brukar oftast skämta med eleverna som han har och han är den bästa slöjdläraren.

Mikael Friberg

Hämtar skolor...

Mikael är en fin människa, han är enkel att tala med och bryr sig om ossHan lär ut så att man förstår och ger oss bra information inför gymnasiet och ämnet samhällskunskap. Bästa läraren

Valentina Cardozo

Hämtar skolor...

Valentina hjälper till med mycket och finns alltid där!

Jeanette Livered

Malmen Montessori

Jeanette är en riktig glädjespridare som får en att tänka på bästa sätt. Genom hennes kreativa lektioner lär man sig så mycket. Hon är inte bara en sådan lärare kommer till lektionen när den börjar och går när den tar slut utan hon hjälper en verkligen. Behöver man prata så finns hon där och ger tips och hennes tankar. En riktig bonus är att hon kan föreställa sig hur det är att vara i våra situationer som vi elever är i ibland. Kärlek till Nettan!

Marie Svärd

Bäckäng

Hon är en av de lärarna som bryr sig om eleverna och vill att de lyckas. Hon är en väl utbildad pedagog och ledare.

Wiwi Aronsson

malmen montessori

Hon är noga med att lära oss jämlikhet och hur vi ska bemöta varandra.

Najat Kochar

Malmen Montisori

Jag tycker att våran matte lärare ska vinna för att hon vill det bästa för oss även om hon kan vara lite sträng ibland. Hon vill att vi ska kunna få ett bra jobb och att vi ska få bra liv. Hon vill det bästa för alla även om man kan bli lite arg på henne ibland. Hon är alltid peppande och hjälper oss med allt vi behöver hjälp med.

Pavel Aso Omar

Sangärdsskolan

Pavel är en väldigt bra lärare genom att han alltid tänker på elevernas bästa och tar med elevernas åsikter i arbete och inte bara sina egna. Det är väldigt viktigt för honom att alla mår bra och trivs i klassrummet under lektionerna men också att det är en bra arbetsro för att eleverna ska få dem bästa förutsättningarna.

Cristoffer Jensen

Sandgärdskolan

Cristoffer är väldigt bra lärare som lär än att ta ansvar och tänka nytt. Han har förberett mig väldigt bra för gymnasiet och lärt mig mycket under de 3 åren jag haft han.

Katrina Bendzovska

Hämtar skolor...

Hon hjälper alltid en med saker som man har lite svårt för och hon har till och med efterskola (study center) ifall man ligger lite efter. Hon ger en alltid tid att höja sina betyg men då måste man såklart kämpa för det. Hon hjälper oss att göra planeringar inför prov så att vi ska ha koll, och så vi vet hur vi ska göra när vi blir äldre. Ibland ger hon oss även lite läxor och läxförhör så vi vet vad vi kan bli bättre på. Hon anpassar sig alltid för mig och alla. Hon är världens bästa lärare!

Camilla Hedlund

sandgärdskolan

Jag tycker att min lärare är en otroligt bra och snäll och omtänksam person som alltid vill och gör det bästa för eleverna, och så att det ska må så bra som möljligt i skolan.

Ellen Malcolm

viskaforsskolan

Hon är en bra lärare som får en att vilja arbete eftersom hon för in allvar i roliga saker och lektioner.

Hanna Nordlander

Bäckängsgymnasiet

Hanna är den enda läraren jag har haft under mina 3 åt av gymnasiet som inte har fått mig att känna mig någorlunda dum eller helt värdelös. Hannas lektioner är de lektioner som jag försöker hålla fokus och vilja delta mer i då de olika projekt vi har får mig att vilja göra mer och förstå mer. Det är Hanna gör det värt därför tycker jag att hon förtjänar att vinna.

Anna-Karin Särén

Sandgärdskolan

Anna-Karin är en idol inom yrkesförmedlingen och jag vill bli precis som henne i framtiden. Jag blir inspirerad av hennes kunskaper inom Matematik och Teknik. Anna-Karin har hjälpt mig i alla de 9 år jag har haft henne, hon är en fantastisk person som förtjänar ett A+

Anders Johansson

Sandgärdskolan

Anders är en lärare som inspirerar mig att lära mig mer i Tekniken. Han gör bra och rimliga uppgifter.

Anita Beeth

Sandgärdskolan

För att Anita är bra på det hon gör och hon lär ut bra.

Anette Carlsson

Gånghesterskolan

Hon får oss att arbeta, hon har hjälpt oss med saker som vi tycker är svårt. Hon kan det mesta o alla på hela skolan gillar henne. Hon kan nästan allt så hon brukar hoppa in i alla ämnen. Vi tycker alla borde ha en sådan lärare. Och även fast vi har någon tråkig lektion så gör hon den rolig. Om alla skulle haft hon som lärare hade jorden vart en bättre plats och då hade alla varit lika smarta som Albert Einstein. Annette är den bästa läraren oavsett om hon vinner eller ej. Vi älskar dig Annette.

Tomas Tyrén

Svaneholmskolan F-6

Tomas har roliga lektioner som får mig att vilja lära mig mer. Han får klassen att ha kul och må bra tillsammans. Han är snäll o rättvis. Han är en engagerad person som bryr sig om sina elever. Detta är varför jag tycker att Tomas är en duktig lärare.

Anneli Larsson

Gånghesterskolan

Hon är världens bästa lärare och respekterar oss för dom vi är.

Annette Classon

Gånghesterskolan

Hon är bäste på allt och super snäll

Evelina Andersson

Dalsjöskolan 7-9

Vi vill motivera vår lärare för att hon alltid är en trygg punkt i skolan och alltid stöttar oss i klassen,hon har gjort en bråkig klass till en respekterande klass.Hon fixar alltid så att vi klarar av skolan samtidigt som våra motgångar,vi kan alltid prata med om både skolan och saker utanför skolan.Hennes lektioner är höjdpunkten i skolan och hon får oss att lära oss sjukt mycket saker o göra oss intresserade även om vi alla är skoltrötta,när vi nu slutar så vill vi visa henne vår uppskattning

Ismeta Dzafic

Malmen montessori

Hon är vacker och hon är en jätte bra lärare.

Karin Jareteg

Sandaredskolan

För att hon är den bästa lärare och hon får mig att tycka om att gå i skola. Hon ser alla oss elever och anpassar sin undervisning efter varje enskild elev.

Elina Johansson

Kunskapsskolan Borås

Hon ställer alltid upp, och vill alltid att allt ska bli så bra som möjligt! Hon är bra förebild för alla hennes elever och föräldrarna till de! Hon vill alltid att vi ska lyckas och försöker att göra så att alla bli nöjda! Hon är helt enkelt den bästa läraren någonsin och jag är tacksam att jag fick chansen att ha henne som lärare!!

Malin Gunnarsson

Sandgärdskolan

Jag tycker att min lärare ska vinna för att hon är snäll och rättvis. Hon förklarar tills man förstår utan att tappa humöret och hon dumförklarar inte en. Jag kommer från ett annat land så ha henne som svenskalärare hjälper mycket. Hon är alltid glad, hon är en glädjespridare. Därför tycker jag hon förtjänar att vinna.

Joacim Bergstrand

Äsperedskolan

Våran Joachim är en fantastisk lärare, han är alltid snäll och lugn. Han fokuserar alltid det positiva i alla situationer och han behandlar oss elever alltid lika och med respekt. Även om det ibland är stökigt i klassrummet och har varit en stökig dag så tar han fram det positiva istället för att bara prata om det dåliga. Det gör att vi elever alltid vill göra vårt bästa och han får oss att tro att vi alltid kan förbättra oss. Han får oss att tro på oss själva.

Linus Valhström

sandgärdskolan

Skön lärare som lever livet.Linus visar oss vad livet handlar om,

Majed Abdolrahim

Sandgärdsskolan

Majhed är en riktigt bra lärare som får alla elever att jobba bra och noga samtidigt som han lyckas vara en trevlig kamrat. Majhed har verkligen förändrat vår klass till det bättre och fast han ibland är lite sträng har han alltid fått alla att må bra. Majhed är bäst.

Andreas Nygren

Bäckinggymnasiet

Eftersom han undervisar på ett underbart sätt.

Lena Liljeström

Almåsgymnasiet

Lena ställer upp för alla elever oavsett vad. Hon ser alla och hjälper alla att uppnå sina mål, hon ser lösningarna när ingen annan gör det och får alla sina elever att lyckas både i skolan och på APL. Lenas lektioner är aldrig tråkiga och man lär sig alltid något nytt som man har nytta av. Hon peppar alla och man ser en mening med att fortsätta sina studier och göra sitt bästa med hennes coaching. Lena är som en bästa vän även fast man bara träffar henne 1 gång i veckan.

Linus Askwall

Viskaforsskolan

Du är den bästa läraren som finns, du är bra på det du gör och lär oss bra!

Ida Andersson

Viskaforsskolan

Jag tycker att du är bästa läraren för att du gör så att man jobbar på bra och ger mig roliga uppgifter och lektioner.:)

Selma Spreco

Viskaforsskolan

Selma är den bästa läraren att hitta nya och spännande vägar att lära sig på. Hon är duktig på att få mig intresserad även när det är svårt.

Zandra Svensson

Bäckängsgymnasiet

Zandra är otroligt bra på engelska och minst lika bra på att undervisa i ämnet, men det som får henne att sticka ut är hur öppen och ärlig hon är. Hon får alla att känna sig välkomna och därför tycker jag att hon förtjänar priset.

Anna Sethson

Bäckänsgymnasiet

Vart ska jag börja? Anna har fått mig att förstå det som jag aldrig innan förstått. Hennes pedagogiska och oerhört stora hjärta gör henne till en sådan otroligt bra och förstående lärare. Anna vill verkligen att alla hennes elever skall förstå och utvecklas som individer. Oavsett bakgrund eller personlighet bemöter Anna alla rättvist och utifrån lika förutsättningar. Enligt mig är Anna en lärare som alla borde få ta del av och lära känna.

Johan Ljungquist

Bäckängsgymnasiet

Johan är den skönaste, snällaste, omtänksammaste och mest genuina läraren jag haft någonsin. Han anpassar sig alltid efter vårat bästa och gör lektionerna roliga vilket får en att längta till hans lektioner. Han sprider så mycket glädje runt omkring sig och lämnar alla med ett stort leende på läpparna. Johan har haft det lite jobbigt privat det senaste och jag tror att för honom och vinna detta pris, skulle byta allt och lite till. Bästa läraren Johan!

Roger Olsson

Bäckängsgymnasiet

Roger tänker alltid själv och skiter i att gå efter dumma regler. Får oss att tänka själva. Har aldrig haft en lektion utan att garva, skämten kommer ständigt. Skön lärare som ger oss perspektiv och delar med sig av historier. Väldigt pedagogisk.

Eva Hjelmgren

Bäckängsgymnasiet

Eva är extremt driven i det hon gör och alltid öppen till våra förslag. Eva kan förklara på ett sätt som alla förstår och hon är alltid trevig och på ett bra humör. Med sin kopp kaffe i handen går hon i bäckängskorridorer med ett leende på läppars och hälsar alltid. Hon får en att vilja utvecklats och hennes lektioner är såpass intressanta att det finns inte en dag då jag skulle välja sovmorgon framför att gå på en matematik-lektion, alternativt fysiklektion, som hon håller i.

Christoffer Johansson

Bäckängsgymnasiet

Christoffer är alltid noggrann och tydlig. Hans uppgifter är väl genomtänkta och han vill att hans elever ska ha chansen att göra bra ifrån sig i alla lägen. Samtidigt värderas ens välmående alltid i klassrummet. Utan tvekan den bästa läraren som jag har haft.

Lars Eriksson

Bäckängsgymnasiet

En god och trevlig lärare som finns där för alla elever, samt stöttar och tror på att alla elever kan lyckas. Är det något man inte förstår finns Lars där och förklarar tills man förstår.

Evelina Månefröjd

Bäckängs Gymnasiet

Evelina Månefröjd lever upp till och mer för betydelsens för vad lärare är. Genom alla dessa årtalen har yrket lärare förlorat sitt riktiga mening utan att samhället har märkt det. Evelina Månefröjd i mina ögon har återupplivat yrket lärare samt uppfyllt Bäckängs Gymnasiets motto "Alla kan bli något stort". Månefröjd är en samt kommer att vara en stor roll i mångas liv och förjänar all uppmärksamhet samt tacksamhet för den hårda arbetet. Månefröjd är en lärare som kan nå ut till elevernas själ.

Ann-Chatrine Stenermark

Bäckängsgymnasiet

Min lärare är en inspirerande lärare och är noga med att allmänbilda elever. Hon ser alltid till att vi är produktiva under våra lektioner och tydliggör hur vi ska lyckas bra med arbeten. Min lärare lägger mycket tid på sina elever och våra arbeten får respons inom kort tid. Varje lektion blir man exalterad att gå till och de är alltid lärorika. Min lärare vet mycket om allt inom ämnet, hon är självsäker på det hon pratar om och en god talare. Ingen stör på hennes lektioner och alla får kunskap.

Ola Sjöberg

Kunskapsskolan Borås

Han är väldigt snäll och hjälper en när man behöver hjälp. Han gör så att vi kan konstentrera oss och jobba bra😊