Sveriges nominerade lärare 2020

Nedan samlar vi och publicerar flertalet av årets alla nominerade lärare löpande fram till sändningen av Lärargalans program.  Det är ett urval och är endast till för att visa på hur många fantastiska lärare det finns! 
Alingsås

Niklas Willberg

Gustav Adolfsskolan

Han är den bästa idrotts läraren som man kan ha. Man har alltid roligt på lektionerna och han gör så att man försöker även om man inte kan.

Birgitta Davidsson

Alströmergymnasiet

En lärare som fick oss elever att vilja lära mer. Hon var bra på att anpassa studierna efter våra olika nivåer men ändå pusha oss lite så vi inte blev allt för lata utan lärde oss saker! Var även bra på att variera prov, inlämningar mm. Även intressanta studiebesök där man lärde sig mycket om ämnet juridik! En lärare som inte bara brydde sig i klassrummet, utan även om framtiden och ville att ALLA skulle lyckas! Berättade att hon trodde på mig vilket jag sällan hör och gav mig självförtroende!

Hanna Bredesen

Gustav adolfsskolan

Hon har hjälpt mig med saker som gör att jag känner mig säkrare på mig själv♥️

Pia Nordh Stark

Gustav Adolfsskolan

Pia är snäll men bestämd på ett bra sätt. Hon får ordning i klassrummet men samtidigt skaffar en bra stämning. Jag tror alla elever på vår skola gillar Pia som lärare och person.

Per Anders Enäng

Nolhagaskolan

Världens bästa lärare som gör alla glada. Alltid glad och vill allas bästa. Får även de elever som inte brukar vara med att vilja mera. Alldrig någon som sagt något dåligt om honom. Man vet om att man alltig kan lita på honom om det är något man vill prata om.

Lennart Isaksson

Vittra Gerdsken

Lelle lärde mig mycket men mest av hur man hjälper andra han är så inspirerade och om det fanns mer lärare som han så skulle man inte oroa sig för skolan och elevernas resultat

Angelica Schåman

Gustavadolfskolan

Angelica ger alla en ärlig och får alla att lyckas på proven. Hon kämpar med alla tills dom når dit dom vill komma. Hon är rättvis och har alltid roliga lektioner.

Jhonatan Andreasson

Ingaredsskolan

Jag tycker att jhonatan var en väldigt speciell lärare som fick oss att se saker på nytt sätt. Han gjorde lektionerna roliga och fick en att inte vilja ha rast. Han var rolig och gjorde mycket praktiska saker.

Emma Stål

Noltorpsskolan

Emma lockar oss elever till att vilja göra nya saker och får oss att tycka att det är roligt att gå till skolan varje dag. Hon ser till att vi trivs i klassrummet och att vi alla är snälla mot varandra. Emma är min favoritlärare i 3:e klass och hade jag fått önska så hade jag velat ha Emma som lärare enda fram till jag att jag tar studenten.

Niklas Hjelm

NTI Kronhus

bryter stereotypen att lärare endast är till för att lära ut ämnet utan lär oss om livet som helhet och har ett sätt att lära ut där vi är jämlikar vilket får en mer motiverad, vi får även söka upp information själva med de hjälpmedel vilket jag tror förbereder oss bättre för framtiden än om all nödvändig information var given till oss då detta ej är en bra vild av verkligheten senare då man behöver ofta se efter sina egna kunskaper och skickligheter själv med endast bas-hjälp från andra.

Alvesta

Gustav Magnusson

Prästängsskolan

Alla älskar honom för att han är den bästa läraren,, han inspirerar oss alla, han är grym på allt, han kan sjunga och spela nästan alla instrument vi har och han kan cirkus❤️ Bästa musiklärare. Hoppas ni tycker om honom för det gör verkligen vi!!!

Ingemar Barkman

Hagaskolan

Jag vill ge Ingemar priset för han är duktig och får alla att bli tysta och varje dag lära oss nya saker.

Denise Samuelsson

Friskolan Kronobergshed

Tänk dig att du har bråkat med någon och du tycker att det är väldigt jobbigt och ett försök att ignorera och hålla avstånd inte funkar och det bästa vore igenligen att prata med personen ser Denise det direkt. Jag vill att Denise ska vinna för den otroliga förmågan att se personer när dom mår dåligt eller liknande.

Aneby

Sarah Kratovic

Vireda skola

Inspirera mig och få mig att vilja lära mig mer!

Arboga

Nina Clasén

Götlunda skola

Nina är väldigt bra på att leda en grupp. Hon ger nya idéer. Hon är väldigt tydlig med det hon berättar.

Josefine Nilsson

Götlunda skola

Hon är en av de bästa lärarna jag har haft. Jag är inte bra på mattematik men hon har gjort att jag förstår matte bättre än jag någonsin skulle tro, hon har hjälpt mig att förstå mer NO och matte. Tack Jossan

Maude Jonsson

Götlunda skola

Maude har funnits där för oss i alla år. Maude har lärt oss mycket inom programmering och användning av datorer.

Arjeplog

Monika Ögren

Öbergaskolan

Monika är värt detta pris då hon i åk 5 fick ta över vår klass. Den var då mycket stökig. Monikas sätt att ta sig an oss gjorde att vi landade och blev en grupp som tillsammans ville framåt. Monika kan uppfattas som sträng och vi blev nervösa när hon skulle bli vår mentor. Men det var det bästa som hänt oss. Detta då hennes tydliga ledarskap gjorde att vi landade och numera har klarat av även högstadiet på ett rätt bra sätt. Detta tack vare Monika. Hon såg vår potential och lyfte oss framåt.

Arvidsjaur

Hanna Charlton

Fridhemsskolan

Inspirera mig och få mig att vilja lära mig mer!

Avesta

Katarina Engman-Bredvik

Karlfeldtgymnasiet ro 1

Katarina har gjort att jag som person och elev ser fram emot VARJE franska lektion oavsett om vi har grammatik eller ska jobba i med texter. Hon ser och förstår VARJE elev och sprider värme och glädje. Jag har valt att läsa franska ett år till pga Katarina för hon är den läraren som inspirerar mig mest! Nästa år är också hennes sista år innan pension och jag tycker hon förtjänar detta pris så mycket, hon har hjälpt och inspirerat många elever under alla hennes år som lärare!

Erika Eriksson

Karlbo skola

Erika är alltid stöttande och är bra på att förklara. Hon behandlar klassen som sina barn och kan skämta och inte bara vara seriös.

Marie-Loise Lexen

By skola

Min lärare ”Mimmi”ser mig och hjälper mig

Zakarias Rudström

Domarhagen

Zakarias är helt enkelt bästa läraren som man kan ha! Zacke (Som han nu vill bli kallad) respekterar bokstavligen alla elever ( Som jag har sett) och lärare. Han förstår vårat språk/värld och är själv som en ungdom och det är väll det som jag gillar mest med honom. Ibland På rasterna Så ser vi honom och då är han oftast på ett super-duper glatt humör och så brukar vi hälsa på honom jag och mina vänner. Jag har verkligen inte sett någon annan lärare som är så positiv och hjälpsam Som honom <3<3<3

Denise Samuelsson

Friskolankronobergshed

Jag tycket att Denise är en bra lärare för att hon är,glad,snäll,rolig,omtänksam och undervisar bra,så att vi förstår.

Bjuv

Jenny Löfgren

Varagårdsskolan Bjuv Östra 7 - 9

Jag har aldrig tyckt om Matte. Men den jag fick Jenny i 3:an har jag börjat gilla det igen. Hon jobbar på en massa olika och roliga sätt! Hon har verkligen fått mig att tycka om Matte igen! Om jag inte fått matte skulle jag typ haft En men eftersom hon hjälper mig har ja börjat intressera mig och nu har jag C! Honr den bästa läraren i världen

Roger Hatter

Varagårdsskolan Bjuv Östra F - 6

Roger gör undervisningen roligare. Man skrattar med honom och han tar saker på allvar. Han hjälper en i nöden. Han är som ens andra förälder.

Boden

Katarina Gudmundsson

Björknäsgymnasiet

Katarina inspirerar oss elever att vilja lära oss mer i våra studier. Hon tänker mycket på hur mår vi mår, vill alltid vårt bästa och är väldigt stöttande. Man kan alltid prata med henne om man mår dåligt och då vill hon alltid hjälpa så man börjar må bättre så man orkar med skolan. Hon är som en extra mamma för oss i skolan, och hon kan även skicka till oss på fritiden om hon vet att man mår dåligt och frågar hur man mår, för att hon bryr sig så mycket om oss.

Anton Björkman

Stureskolan

Anton finns alltid där för klassen, han förstår och tror på sina elever som ingen annan gör. Han är rättvis ,bryr sig om alla sina elever och vill allas bästa, vi vet inte hur vi skulle klarat oss utan Björkman som hjälper oss med allt.Hans lektioner är alltid roliga och man lär sig alltid nått. Han har humor och kan skämta med oss, som när han alltid startar lektionen med ett skämt för att få oss på bra humör. Det borde finnas fler lärare som Anton Björkman./Ella och Sara J

Eva Önnbo

Fagernäs skola

Eva är en underbar människa och en underbar lärare! Kan inte beskrivas med ord.

Peter Engström

Björknäsgymnasiet sektor 3

Bästa läraren.

Daniel Anttila

Brönjaskolan

Daniel är en lärare som verkligen brinner för sitt jobb, han gör alltid sitt bästa med att lära ut och han är bra på att få med mycket information under t.ex genomgångar utan att det blir enformigt. Om någon undrar över något gör han alltid sitt bästa för att förklara tills man förstår och han berättar alltid vad vi kan utveckla för att nå högre. Han har tydliga genomgångar och han låter oss alltid vara med och påverka undervisningen.

Malin Frostfalk

Brönjaskolan

Hon är en fantastisk lärare som förtjänar allt gott.

Bollebygd

Charlotte Qvist

Bollebygdskolan 7-9

Hon lär oss på ett väldigt bra sätt och visar hur man kan enkelt läsa uppgifter i matten. Hon finne alltid där för en och ser till att få bättre självförtroende. Även om man ligger på gränsen till underkänt så säger hon alltid med ett leende på läpparna, att det gjorde du bra, om man jämför med dina betyg och tidigare prov så var detta jätte bra. Hon är verkligen världens bästa lärare och fler elever borde ha en sån lärare. För man vill gå på lektionerna även om man inte gillar ämnet.

Borlänge

Nina Segerstedt

Rytmus

Hon ska vinna för att hon inspirera mig att satsa på mig själv och min framgång inom musik. Hon är även väldigt drivande och vill att jag ska lära mig mer och ser mina svaga och staka punkter och vet hur jag ska blir bättre<3

Elin Lindroth

Tjärnaskolan

Hon är den bäst läraren jag någonsin haft jag är glad att vi bytte läraren när vi kom upp i ettan jag är så glad att vi byte lärare till en bättre

Helena Frosthammar

Rytmus

Helena. Vart ska jag börja? En lärare för mig är mer än bara någon som lär ut något i skolan och sedan sätter betyg på hur bra man har förstått. En lärare för mig ska se varje elev för den den är, en lärare ska tro på en när man själv inte gör det, en lärare ska visa att alla är lika värda oavsett bakgrund eller etnicitet. Jag har aldrig tidigare mött en lärare som sett mig på det sättet som Helena gjorde. Som har sett mig för den jag är. Och som hjälpt mig. Vi behöver fler lärare som Helena!

Mattias Ullén

Rytmus Borlänge

En inspirerande lärare som har visat ett helt nytt sätt att lära ut historia på.

Karl-Gunnar Axelsson

Rytmus

Jag vill nominera han för att han är bäst på matematiska knep och sätt att lära sig matematik på.

Linnea Pettersson

Danholnskolan

Hon är jätte snäll och stöttar alltid mig när man kört fast och motiverar en positivt.Och hon är jätte cool och smart och snabbtänkt.Vi älskar dig Linnea!❤️

Susanna Skogbergs Johansson

Ornäs skola

Hon gjorde att alla historia och samhällskunskap lektioner blev intressanta och att man ville lära sig mer. Hon kom med intressanta och roliga uppgifter som man nästan längtade till att göra för allt blev så kul. Hennes sätt att lära oss gjorde att man fick ett nytt perspektiv än vad man hade innan och det gjorde allt väldigt roligt. Hon fick det tråkiga till det roliga. Hennes lektioner längtade man till och det var höjdpunkterna på skolveckan. Allt detta gör att hon förtjänar att vinna priset!

Philip Landström

Soltorgsgymnasiet

En lärare man alltid blir sedd av, som alltid försöker släcka bränder och introducera nya perspektiv. En lärare som främjar rättvisan och jämlikheten i både klass och samhälle.

Jinan Hussein

Soltorgsgymnasiet

Med bra struktur, tydliga planeringar och genomgångar så genomför hon sina lektioner så att eleverna gör sina bästa på lektionerna. Mobiler syns aldrig på lektionerna och är vi högljudda så säger hon till på skarpen. Oftast glad och trevlig humor. Därför tycker vi hon ska vinna årets Mattelärare.

Antonia Andersson

Rytmus

Ingen mattelärare har någonsin trott på mig och gett mig den hjälp innan jag började på Rytmus och fick Antonia som mattelärare. Hon låter alla få vara med och delta. Hon dumförklarar en ALDRIG utan hjälper en tills man förstår. En utav de bästa lärarna jag haft i hela mitt liv♥️

Borås

Andreas Nygren

Bäckinggymnasiet

Eftersom han undervisar på ett underbart sätt.

Ann-Chatrine Stenermark

Bäckängsgymnasiet

Min lärare är en inspirerande lärare och är noga med att allmänbilda elever. Hon ser alltid till att vi är produktiva under våra lektioner och tydliggör hur vi ska lyckas bra med arbeten. Min lärare lägger mycket tid på sina elever och våra arbeten får respons inom kort tid. Varje lektion blir man exalterad att gå till och de är alltid lärorika. Min lärare vet mycket om allt inom ämnet, hon är självsäker på det hon pratar om och en god talare. Ingen stör på hennes lektioner och alla får kunskap.

Per Selin

Sandgärdskolan

Han har alltid tagit och inspirerat mig och gett mig bra råd om hur jag skall höja mig

Christoffer Mossberg

Engelska Skolan i Borås

Jag tycker min lärare ska vinna eftersom han får mig och mina klasskamrater att tänka nytt och vilja lära oss mer! Han undervisar på ett fantastiskt sätt och hjälper verkligen alla det bästa han kan. Min lärare förbereder oss inför framtiden på ett jättebra sätt, ser till att det är arbetsro men även att alla tar ansvar för sig själva och får alla i klassrummet att tänka till och vilja mer! Min lärare är helt klart bara bäst!

Hanna Markendahl

Realgymnasiet Borås

Alltid glad och mån av att alla ska lyckas. Hennes lektioner gör att man blir inspirerad och motiverad på livet. Hon gör även hennes lektioner roliga som gör att man inte vill missa dem.

Johan Börjeson

bäckängsgymnasiet

Vår svenska/historia lärare bör vinna för att han är bäst, han bryr sig om oss och undervisar på bästa möjliga sätt. Nu när vi ha distansundervisning så tar han hänsyn till det med ser ändå till att de som behövs göras görs. Han ser alltid till att alla hänger med och han kan både vara lite bestämd men alltid glad och det går alltid att skoja med honom. Johan for the win!!!!

Lina Brodén

Bäckängsgymnasiet

Jag skulle vilja nominera den här läraren då hon inspirerar, anpassar och hjälper alla elever på olika sätt som gynnar just dem. Hon ger inte upp på att hjälpa sina elever utan gör allt hon kan för att dem ska lyckas. Hon är en sann inspiratör och motiverar elever till att göra sitt bästa!

Ahmad Albjchche

Malmen Montessori

Ahmad har verkligen ett hjärta av guld. Han lägger ner all tid han har på att se till att vi elever faktiskt mår bra i skolan, och att alla får vara med. Han inspirerar oss att vara bättre versioner av oss själva. Ahmad är alltid på bra humör och frågar alltid hur han mår, och han kan verkligen vända dåliga dagar till några av de bästa. Ahmad dömer ingen och han tycker att alla är lika, vad som en händer. Han borde vinna Hilton Humanitarian Prize och Nobels fredspris. Han är ett lyckopiller.

Sara Gunneriusson

Bäckängs gymnasiet

Sara Gunneriusson har alltid varit där för mig vid mina tuffaste perioder. Gunneriusson har föröskt hjälpa mig att må bra genom göra allt i hennes makt för att hjälpa mig på traven. Gunneriusson har ett stort hjärta som verkligen bryr sig. Jag vill tacka henne genom att nominera henne eftersom vet inte hur det hade varit utan henne.

Hanna Nordlander

Bäckängsgymnasiet

Hanna är den enda läraren jag har haft under mina 3 åt av gymnasiet som inte har fått mig att känna mig någorlunda dum eller helt värdelös. Hannas lektioner är de lektioner som jag försöker hålla fokus och vilja delta mer i då de olika projekt vi har får mig att vilja göra mer och förstå mer. Det är Hanna gör det värt därför tycker jag att hon förtjänar att vinna.

Johan Enerskog

LBS

Får mig att verkligen uppskatta linjen jag valde och får mig att tro på mig själv och mina kunskaper.

Pia Hattinger

Drottningblanka

Vår bästa lärare Pia kom in med ny energi till vår klass som inte var i så bra skick, vi hade ingen sammanhållning över huvudtaget. Det var inte många som var motiverade till studier, men när Pia kom in och strukturerade upp allting i klassrummet blev det många som fick mer motivation till lärandet. Hon har ordnat så vi har fått det så mycket bättre. Hon är inte bara en lärare.

Andreas Eriksson

LBS Ljud & Bildskolan Borås

Andreas är en av de bästa lärarna man kan önska sig i något såpass viktigt som framtidens spelindustri. Jag är glad att jag har fått möjligheten att lära mig av honom.

Kristina Brindbergs

Sandgärdskolan

Hon är rolig och jag skrattar ofta åt henne, Hon lär även ut bra och vi får glosor varje vecka vilket är bra för framtiden. hon lyssnar även på problem och gör något åt det

Ellen Malcolm

viskaforsskolan

Hon är en bra lärare som får en att vilja arbete eftersom hon för in allvar i roliga saker och lektioner.

Jimmie Hedén

Praktiska gymnasiet Borås

Eftersom han är självsäker och är en bra förebild som vet vad han vill.

Robert Abrahamsson

Borås Praktiska

Han är bäst!!

Stojka Matic

Drottningblanka

Det är den bästa matteläraren och snällaste. Hon vill alltid alla väl och allas bästa. Som ens extra mamma är hon

Reza Khoshoi

Bäckängsgymnasiet

WOW de är de tre magiska bokstäverna jag kan säga om Reza, Han är en helt fantastisk person med världens härligaste och ljuva hjärta. Han lär ut Matte som ingen annan och får oss elever att älska de vi gör. Sedan så är lever han passionerat för hans yrke utan dess like. Just därför vill jag nominera Reza Khoshoi till årets lärare.

Lena Liljeström

Almåsgymnasiet

Lena ställer upp för alla elever oavsett vad. Hon ser alla och hjälper alla att uppnå sina mål, hon ser lösningarna när ingen annan gör det och får alla sina elever att lyckas både i skolan och på APL. Lenas lektioner är aldrig tråkiga och man lär sig alltid något nytt som man har nytta av. Hon peppar alla och man ser en mening med att fortsätta sina studier och göra sitt bästa med hennes coaching. Lena är som en bästa vän även fast man bara träffar henne 1 gång i veckan.

Evelina Månefröjd

Bäckängs Gymnasiet

Evelina Månefröjd lever upp till och mer för betydelsens för vad lärare är. Genom alla dessa årtalen har yrket lärare förlorat sitt riktiga mening utan att samhället har märkt det. Evelina Månefröjd i mina ögon har återupplivat yrket lärare samt uppfyllt Bäckängs Gymnasiets motto "Alla kan bli något stort". Månefröjd är en samt kommer att vara en stor roll i mångas liv och förjänar all uppmärksamhet samt tacksamhet för den hårda arbetet. Månefröjd är en lärare som kan nå ut till elevernas själ.

Annette Classon

Gånghesterskolan

Hon är bäste på allt och super snäll

Ola Sjöberg

Kunskapsskolan Borås

Han är väldigt snäll och hjälper en när man behöver hjälp. Han gör så att vi kan konstentrera oss och jobba bra😊

Lina Svensdotter

Sandgärdskolan

Vår Lärare heter Lina! Vi har haft henne i cirka ett år nu. Hon bryr sig om oss och pratar med oss som människor. Även om hon kommer från en stökig lektion och har huvudvärk kommer hon ändå och lär ut på ett roligt och inspirerande sätt. Hon hjälper alla så att de ska förstå genom att visa och förklara tydligt. Lina är omtänksam, snäll och en perfekt lärare. Alla borde få chansen att ha en lärare som henne. Tack vare Lina så har skolan blivit både roligare och en tryggare plats att komma till.

Daniel Sijan

Sandgärdskolan

Daniel är extremt karismatisk och idrottsbegåvad. Han är även en bra ledare som förbättrar stämningen i både klassrummet och korridoren. Han spelar även i Norrby IF så det är ett plus så han har koll på idrott.

Sofia Holm

Sandgärdskolan

Hon är snäll och trevlig och en bra lärare. Hon kan ha bra åning på sina klaser

Viktor Andersson

Malmen Montessori

Min lärare inspererar mig och lär mig många nya bra saker. Jag vill ge min lärare möjligheten att ta del av denna nomineringen.

Evelina Andersson

Dalsjöskolan 7-9

Vi vill motivera vår lärare för att hon alltid är en trygg punkt i skolan och alltid stöttar oss i klassen,hon har gjort en bråkig klass till en respekterande klass.Hon fixar alltid så att vi klarar av skolan samtidigt som våra motgångar,vi kan alltid prata med om både skolan och saker utanför skolan.Hennes lektioner är höjdpunkten i skolan och hon får oss att lära oss sjukt mycket saker o göra oss intresserade även om vi alla är skoltrötta,när vi nu slutar så vill vi visa henne vår uppskattning

Anneli Larsson

Gånghesterskolan

Hon är världens bästa lärare och respekterar oss för dom vi är.

Karin Jareteg

Sandaredskolan

För att hon är den bästa lärare och hon får mig att tycka om att gå i skola. Hon ser alla oss elever och anpassar sin undervisning efter varje enskild elev.

Linus Askwall

Viskaforsskolan

Du är den bästa läraren som finns, du är bra på det du gör och lär oss bra!

Tomas Tyrén

Svaneholmskolan F-6

Tomas har roliga lektioner som får mig att vilja lära mig mer. Han får klassen att ha kul och må bra tillsammans. Han är snäll o rättvis. Han är en engagerad person som bryr sig om sina elever. Detta är varför jag tycker att Tomas är en duktig lärare.

Helené Krantz

Sandgärdskolan

Min älskade fina lärare Helené! Helené är en av dom få lärarna som faktiskt får oss elever att känna oss som mer än bara ”elever” . Helené är så mycket mer än bara en lärare för oss och hon är en sån lärare som (utan att överdriva nu) skulle kunna offra sig för oss. Inte nog med att hon ser varje elev för den dom är utan hon lär oss på ett så bra sätt att jag skulle kunna lära mig alla Harry Potter filmer utantill med hennes hjälp. Helené är verkligen den läraren som förtjänar att vinna!

Anette Carlsson

Gånghesterskolan

Hon får oss att arbeta, hon har hjälpt oss med saker som vi tycker är svårt. Hon kan det mesta o alla på hela skolan gillar henne. Hon kan nästan allt så hon brukar hoppa in i alla ämnen. Vi tycker alla borde ha en sådan lärare. Och även fast vi har någon tråkig lektion så gör hon den rolig. Om alla skulle haft hon som lärare hade jorden vart en bättre plats och då hade alla varit lika smarta som Albert Einstein. Annette är den bästa läraren oavsett om hon vinner eller ej. Vi älskar dig Annette.

Anita Beeth

Sandgärdskolan

För att Anita är bra på det hon gör och hon lär ut bra.

Anna-Karin Särén

Sandgärdskolan

Anna-Karin är en idol inom yrkesförmedlingen och jag vill bli precis som henne i framtiden. Jag blir inspirerad av hennes kunskaper inom Matematik och Teknik. Anna-Karin har hjälpt mig i alla de 9 år jag har haft henne, hon är en fantastisk person som förtjänar ett A+

Stig Hansson

Sandgärdskolan

Stig Hansson har varit alla tiders favoritlärare på Sandgärdskolan och har jobbat i över 40 år som lärare.

Paula Werme

Sandgärdskolan

Hon hjälper alltid med en snäll ton och blir aldrig arg i onödan när man behöver hjälp med något älskar henne som lärare

Elina Johansson

Kunskapsskolan Borås

Hon ställer alltid upp, och vill alltid att allt ska bli så bra som möjligt! Hon är bra förebild för alla hennes elever och föräldrarna till de! Hon vill alltid att vi ska lyckas och försöker att göra så att alla bli nöjda! Hon är helt enkelt den bästa läraren någonsin och jag är tacksam att jag fick chansen att ha henne som lärare!!

Annika Larsson

Drottning Blanka Gymnaiseskola

Min lärare inspirerar oss elever varje dag med nya sätt att tänka på och nya utmaningar. Vi elever har alltid en talan i undervisningen och läraren anpassar det efter allas behov och gör skolan rolig.

Roger Olsson

Bäckängsgymnasiet

Roger tänker alltid själv och skiter i att gå efter dumma regler. Får oss att tänka själva. Har aldrig haft en lektion utan att garva, skämten kommer ständigt. Skön lärare som ger oss perspektiv och delar med sig av historier. Väldigt pedagogisk.

Lars Eriksson

Bäckängsgymnasiet

En god och trevlig lärare som finns där för alla elever, samt stöttar och tror på att alla elever kan lyckas. Är det något man inte förstår finns Lars där och förklarar tills man förstår.

Linn Forsberg

Drottning Blankas gymnasium Borås

Linn ska vinna för att hon är en stor förebild för oss. Hon har gjort så mycket i sitt liv trots hennes unga ålder. Hennes glädje, hur hon alltid hälsar på oss så glatt så fort hon ser oss på morgonen. Att hon alltid ställer upp för oss, hon finns alltid där oavsett tidpunkt, hon bryr sig genuint om oss, inte bara som en lärare. Hon inspirerar oss, får oss att tänka nytt, hon peppar oss och tror på oss. Hon stärker vårat självförtroende otroligt mycket. Så starkt och envis, en riktig kämpe!

Linus Valhström

sandgärdskolan

Skön lärare som lever livet.Linus visar oss vad livet handlar om,

Anders Johansson

Sandgärdskolan

Anders är en lärare som inspirerar mig att lära mig mer i Tekniken. Han gör bra och rimliga uppgifter.

Christoffer Johansson

Bäckängsgymnasiet

Christoffer är alltid noggrann och tydlig. Hans uppgifter är väl genomtänkta och han vill att hans elever ska ha chansen att göra bra ifrån sig i alla lägen. Samtidigt värderas ens välmående alltid i klassrummet. Utan tvekan den bästa läraren som jag har haft.

Joacim Bergstrand

Äsperedskolan

Våran Joachim är en fantastisk lärare, han är alltid snäll och lugn. Han fokuserar alltid det positiva i alla situationer och han behandlar oss elever alltid lika och med respekt. Även om det ibland är stökigt i klassrummet och har varit en stökig dag så tar han fram det positiva istället för att bara prata om det dåliga. Det gör att vi elever alltid vill göra vårt bästa och han får oss att tro att vi alltid kan förbättra oss. Han får oss att tro på oss själva.

Eva Hjelmgren

Bäckängsgymnasiet

Eva är extremt driven i det hon gör och alltid öppen till våra förslag. Eva kan förklara på ett sätt som alla förstår och hon är alltid trevig och på ett bra humör. Med sin kopp kaffe i handen går hon i bäckängskorridorer med ett leende på läppars och hälsar alltid. Hon får en att vilja utvecklats och hennes lektioner är såpass intressanta att det finns inte en dag då jag skulle välja sovmorgon framför att gå på en matematik-lektion, alternativt fysiklektion, som hon håller i.

Johan Ljungquist

Bäckängsgymnasiet

Johan är den skönaste, snällaste, omtänksammaste och mest genuina läraren jag haft någonsin. Han anpassar sig alltid efter vårat bästa och gör lektionerna roliga vilket får en att längta till hans lektioner. Han sprider så mycket glädje runt omkring sig och lämnar alla med ett stort leende på läpparna. Johan har haft det lite jobbigt privat det senaste och jag tror att för honom och vinna detta pris, skulle byta allt och lite till. Bästa läraren Johan!

Sara Hjalmarsson

Sandgärdskolan

sara har en trevlig atetyd och gör ett bra jobb

Anna Sethson

Bäckänsgymnasiet

Vart ska jag börja? Anna har fått mig att förstå det som jag aldrig innan förstått. Hennes pedagogiska och oerhört stora hjärta gör henne till en sådan otroligt bra och förstående lärare. Anna vill verkligen att alla hennes elever skall förstå och utvecklas som individer. Oavsett bakgrund eller personlighet bemöter Anna alla rättvist och utifrån lika förutsättningar. Enligt mig är Anna en lärare som alla borde få ta del av och lära känna.

Christina Liljeqvist

Sandgärdskolan

Bästa läraren på skolan! Förgyller mina dagar med kunskap och värme! Christina är snäll och omtänksam och ser alla hela tiden. Var och en får stöttning utifrån sin egen nivå. Alla lektionerna är bra planerade och strukturerade så det är lätt för mig som elev att lära mig nya saker. Snällaste och bästa läraren på skola!

Selma Spreco

Viskaforsskolan

Selma är den bästa läraren att hitta nya och spännande vägar att lära sig på. Hon är duktig på att få mig intresserad även när det är svårt.

Ida Andersson

Viskaforsskolan

Jag tycker att du är bästa läraren för att du gör så att man jobbar på bra och ger mig roliga uppgifter och lektioner.:)

Malin Gunnarsson

Sandgärdskolan

Jag tycker att min lärare ska vinna för att hon är snäll och rättvis. Hon förklarar tills man förstår utan att tappa humöret och hon dumförklarar inte en. Jag kommer från ett annat land så ha henne som svenskalärare hjälper mycket. Hon är alltid glad, hon är en glädjespridare. Därför tycker jag hon förtjänar att vinna.

Fredrik Sallmén

LBS Ljud & Bildskolan Borås

Han har fått oss elever att försöka göra vårat bästa sedan dag 1. han har som engelska lärare gjort uppgifter som passar vår gymnasieutbildning. Sallé har alltid get oss elever ett val av vägar vi kan ta för att klara kurserna han har oss i. Fredrik Sallmén har varit en av de få lärare som kunnat få mig motiverad att vilja fortsätta kämpa när alla andra lärare kastat stress berget på en. tack Sallé för att du har lärt ut till oss jobbiga deprimerade studenter på LBS Borås.

Majed Abdolrahim

Sandgärdsskolan

Majhed är en riktigt bra lärare som får alla elever att jobba bra och noga samtidigt som han lyckas vara en trevlig kamrat. Majhed har verkligen förändrat vår klass till det bättre och fast han ibland är lite sträng har han alltid fått alla att må bra. Majhed är bäst.

Zandra Svensson

Bäckängsgymnasiet

Zandra är otroligt bra på engelska och minst lika bra på att undervisa i ämnet, men det som får henne att sticka ut är hur öppen och ärlig hon är. Hon får alla att känna sig välkomna och därför tycker jag att hon förtjänar priset.

Camilla Larsson

Bäckängsgymnasiet

Jag har inte haft många lärare som har kunnat lära ut på ett så effektivt och belönande sätt som Camilla kan. Det handlar om allt från att förklara uppgifter man kan ha svårt att förstå till att ha väldigt tydliga genomgångar. Hon är verkligen en lärare som kan göra sig förstådd och även ger uttrymme för att utvecklas. Ifall man frågar en fråga som kanske kommer nästa kurs får man ändå ett svar så man kan kolla upp det själv. Hon ger en möjlighet att utvecklas vidare. Hon är en av få lärare.

Mary Kariuki

Engelska Skolan i Borås

Hon är min mentor hon är alltid en man kan skoja med och om man behöver hjälp så är hon där för dig och stöttar dig hon är speciell hon får alla att bli starka på sitt egna sätt men när man mest behöver henne så är hon där hon kan man lita på som hon är en stark ledare för mig och min klass jag hoppas att hon fortsätter stötta mig och min klass tills 9:an jag hoppas att din framtid blir bra:)

Austin Polcaro

Engelska Skolan i Borås

Thank you for being a fantastic teacher in junior and i really enjoy P.E because you make the lessons fun.

Alexandra Bemerfalk

Engelska Skolan i Borås

Alexandra har fått oss att jobba mycket med värdegrund och har fått oss att tänka på att vara snälla mot alla och att tänka på de sex pelarna. Alexandra är en snäll och rar person som alltid tänker på andra än sig själv och motiverar till at aldrig ge upp.

Catarina Westlund

Engelska Skolan i Borås

Catarina är bäst för hon ger mig och dom flesta i klassen bra självkänsa och får oss att tro på oss själva samtidigt som hon är superbra på att lära oss SO!Hon är snäll och jättebäst!Hon är en av dom bästa lärarna jag haft!

Angelica Fransman

engelska skolan i borås

Du hjälper mig om jag behöver hjälp och är snäll och inspererande.

Anna Lindèn

Daltorpskolan

Anna är bäst lärare. Hon är snäll.

Jessica Helfer

Engelska skolan i Borås

Min lärare och min mentor har hjälpt mig väldigt mycket och jag vet att hon alltid är där om man behöver prata. Hon inspirerar mig varje dag och hon ser alltid till att vi som klass har det bra. Hon ger aldrig upp på oss även om vi går på hennes sista nerv, hon är så entusiastisk och hon ger aldrig upp på oss. Det faktum att hon ser hopp hos oss och vill oss alla så väl, får mig att vilja göra detsamma. Under detta året så har hon lärt mig så mycket, därför tycker jag ms. Helfer förtjänar detta.

Jesica Jidborn

Myråsskolan

Jag älskar min lärare hon gör så att jag vill gå till skolan om man frågar efter något så får man det hon är altid redo med allt

Johanna Heller

Engelska Skolan i Borås

you get the lessons to be fun but at the same time we learn you are the best teacher in the world

Robin Ryan

Engelska Skolan i Borås

Robin ryan har varit en av dem bästa jag har varit med om han ger mig suport när jag behöver det och han lyssnar men man märker själv inte. Han hjälper till om du har problem hemma eller skolan om man är ledsen så tröstar han dig och jag vill göra allt för att ha han 100 år till han försänar ett bättre liv. Om någon ska säga något dumt till han så kan dem komma till mig för jag kommer altid stå på hans sida även om jag hatar han ibland. Men det viktigaste är att man behöver hjälp så träffa han.

Therese Palmier

Internationella Engelska Skolan

Therese Palmier är en fantastisk person som alltid får dig att känna dig trygg och säker i klassrummet och hjälper dig när du behöver hjälp.

Anna Wångdahl padilla

Engelska Skolan i Borås

För att hon får mig att jobba mer och att hon gör så att jag förstår saker på ett bättre sätt.

Per-Ola Widman

Hämtar skolor...

Han inspirerar klassen på bästa sättet. Han hittar på olika övningar som passar oss bäst. Alla har en respekt och lyssnar på honom och stämningen i klassen har förbättra mycket efter vi fått han som lärare. När vi säger något som inte är okej pratar han med oss och lär oss vad som är felet så vi inte ska göra det igen,

Tess Page

Engelska Skolan i Borås

Efter att jag kämpat med matten i alla år har hon fått mig att gilla mattelektionerna. Hon gör de roliga och inspekterande. Hon taggar mig till att plugga och resultat syns nu på mina betyg. Hon är världsbäst!

Lina Brodén

Bäckängsgymnasiet

Lina har varit extremt bra på att lära ut i ett ämne där det annars känns svårt att lära sig nya saker. Nu lämnar jag gymnasiet med en bättre och djupare förståelse om inte bara svenska, men språk i allmänhet. Hon är även väldigt tillmötesgående och snäll, samt följer skolverkets bestämmelser. Dessa bestämmelser utför hon även i praktiken på bästa tänkbara sätt.

Anna Padilla

Engelska Skolan i Borås

Anna är en fantastisk person hon är speciell på olika sätt hon kan hjälpa folk mycket med skolan, hemma, och fritiden man ska ha tur om man träffar henne.

Leonel Larios Lopez

Hämtar skolor...

Leonel är bästa spanska läraren som har lärt oss så mycket samtidigt som alla lektioner har varit så roliga. Han ser till alla elevers bästa och bryr sig om alla dina elever. Leonel hittar nya sätt att motivera varje elev och får alla att vilja göra sitt bästa. Eftersom han lägger ner så mycket tid på oss elever och vår undervisning så vill jag nominera Leonel för att visa hur mycket jag uppskattat att ha haft honom som spanska lärare

Emma Lidemar

Malmen Montessori

Emma är en extrovert och hon är väldigt snäll. Hon är omtänksam och hon är alltid störtsäker på vad hom gör. Hon är bra på att lära ut och har en bra pedagogisk syn på allt. Emma kan se saker från andras perspektiv och har ett bra band med oss elever. Hon har rolig humor och är rolig att arbeta med.

Linda Olsson

Daltorpskolan

En snäll lärare som är hjälpsam och expert på sina ämnen.

Jonas Tengblad

Sandgärdskolan

Han är väldigt bra på att förklara matte tal och han är väldigt tydlig med det han säger och lär ut

Chra Jaleel

Engelska Skolan i Borås

Hon är en bra mamma.

Helder Soares

Engelska Skolan i Borås

Helder är en snäll människa som man kan skoja med han är rolig och trevlig och hjälper dig ut från svåra situationer

Abbas Zarrinpour

Malmen Montessori

Abbas är min mentor och mattelärare. Han brukar ta allt på relativt stort allvar men ibland så kan han skämta lite och slå sina elever, (på skoj)-hoppas jag. han är väldigt bra på att förklara uppgifter för mig och mina kamrater när vi inte förstår. Han är en bra lyssnare och när man tex är trött så säger han bara att man ska gå och skölja ansiktet, han brukar alltid finnas där när man är ledsen eller arg och ser till att det löses på ett fredligt och rätt sätt. VOTE ABBAS!

Steven Norris

Engelska Skolan i Borås

Steven är en bra förebild för oss unga han ger stöd när man behöver det han visar respekt till alla oavsett kön, Hudfärg, Religion eller kläder man har tur om man lyckas träffa han.

Botkyrka

Helga Karlsson

Banslättskolan

För att hon står upp för alla och när hon hjälper så ger hon oss inte det direkta svaret, hon får oss tänka själva. Det gör att vi lär oss mer.Hon har också hjälpt mig, och varit förstående när jag har varit i en tuff situation.

Båstad

Ann Olsson

Östra Karups Skola

Snäll och glad svenska lärare.

Urika Gunnarsson

Strandängsskolan

Ulrika inspirerar eleverna till att kämpa hårdare och ha nytänk. Med hennes hjälp hittar man alltid bra lösningar till problem. Hon inspirerar även än till att vara en bra person och behandla andra med respekt. Ulrika är en av de bästa mentorerna vi har haft och hjälper hela tiden till så att vår klass ska bli så bra som möjligt och har en god gemenskap.

Degerfors

Emma Svenson

Stora valla

Min elev assisten Emma Har ett fantastiskt fint hjärta hon lyssnar alltid på mig och får mig och känna mig viktig precis som jag är. Hon finns alltid där när jag behöver henne. Hon har lärt mig mycket under dessa tre år. Emma betyder mycket för mig allt hade varit svårt utan henne. Jag Kommer sakna henne nu när jag ska börja gymnasiet men jag är tacksam för allt stöd å pep hon har gett mig under dessa tre år hälsningar från en tacksam elev ❤️

Lise-Lotte Strandberg

Stora vallaskolan

Jag vill nominera Lise-Lotte som jag har i alla so ämnena och hon är även min mentor. Jag vill göra det för att hon är en fantastisk människa, hon är snäll, rolig, bra på att undervisa, bra på att anpassa sig efter alla elevers olikheter. Jag har aldrig haft en tråkig lektion med henne. Alla på skolan har respekt för henne. Hon är bra på att säga ifrån när det verkligen behövs och går emellan alla bråk. En gång flög en tand ut på henne. Men hon är bara en fantastisk människa och ledare.

Eksjö

Pernilla Andersson

Eksjö gymnasium

Pernilla Andersson lyser upp skolans alla kämpiga dagar med sin positivitet och sitt engagemang. Hon är en lärare utöver de vanliga som lägger stort fokus på att sina elever ska trivas och utvecklas. Hon finns alltid tillgänglig för frågor och funderingar vare sig det är skoldagar, helg eller lov. För mig har hon även varit som en extra mamma under mina tre år på gymnasiet då jag började plugga i en helt ny stad och hamnade i en helt ny klass. Pernilla förtjänar allt det bästa, hon är guld värd!

Enköping

Kristina Lundbäck

Fridegårdsgymnasiet

Som en elev med Kristina som mentor kan du alltid räkna med att få den stöd och motivation som krävs för att nå de höjder du vill. Trots att hon har hand om massvis med elever blir kontakten personlig och individanpassad.

Eskilstuna

Emil Malmkvist

Slagstaskolan

Min motivering till att Emil ska vinna kategorin är för att han vill alltid ens bästa, får elever att utvecklas båda inom skolan och utanför. Emil vill alltid att alla ska ha det bra och om något står på tok så fixar han alltid det. Han vill alltid ens bästa och har fått mig att utvecklas som person super mycket. Emil är även omtyckt bland de yngre barnen på skolan pga av hans engagemang, personlighet och att han är så social. Han är den bästa läraren jag har haft och får mig att bli inspirerad.

Roger Tibblin

Stålforsskolan

Han är helt enkelt så jävla skön person, han är bäst. Man kan snacka om allt med han det är synd att vi inte har träslöjd hela 9an.

Mats Pettersson

Stålforsskolan

Jag vill att Mats ska vinna eftersom han är väldigt snäll och duktig som lärare och han är väldigt duktig på att göra mig glad när jag är ledsen och han hjälper till när man fastnar på em uppgift i matte

Sofia Söderström

Djurgårdsskolan

Sofia är en härlig lärare som alltid är glad och är väldigt duktig på att hålla i bra lektioner där man lär sig mycket. Hon är en öppen människa och man kan verkligen lita på henne.

Ulrika Asker

Skogstorpskolan

Ulrika får mig att vilja fortsätta jobba när lektionen är slut. Jag blir alltid taggad på en ny lektion när vi har henne som lärare. Hon lyssnar alltid på vad vi har att säga och hjälper oss om vi har problem. Hon är världens bästa lärare.

David Aeberhard Guijosa

S:t Eskils Gymnasium

Jag känner att David förtjänar detta pris då han inspirat mig och mina klasskamrater att inte bara inom studier men till att växa och utvecklas som individer. Han är minst sagt en intellektuell och mångkulturell legend!

Samira Hanna Shabo

Stålforsskolan

En begåvad lärare som har visat ett helt nytt sätt att lära ut No på.Samira är den bästa läraren som får en att välja gå till No- lektionerna och gör NO- lektionerna roligt oavsett vad! Jag har valt Samira för att hon får oss elever att känna oss glada samt sprider positiv energi.Oavsett om hon själv har haft en jobbigt morgon är hon alltid lika glad och trevlig när hon bemöter oss alla elever.Hon är den mest inspirerande och motiverande lärare!

Linda Haim

Djurgårdsskolan

Min lärare får eleverna att vilja jobba och tycka skolan är kul. Hon anpassar arbetet för varje individ och ser till att vi alla orkar jobba hela lektionerna. Hon är rättvis och sträng men kan samtidigt vara rolig, snäll och lättsam. Har aldrig haft så enkelt i skolan som jag har med henne! Hon är en inspiration för många, iaf för mig! Världens bästa lärare förtjänar ett pris!

Mats Söderand

Stålforsskolan

Jag tycker att min lärare ska vinna priset eftersom att han lär ut bra och tydligt så att alla förstår, han bryr sig om sina elever och lyssnar på de när de vill prata. Han hjälper också eleverna när de har en svår tid att förstå eller hinna ifatt med olika ämnen.

Bassam Hirmiz

Stålforsskolan

Min bassam är så lugn i klassrummet och är alltid snäll

Evelina Johansson Ehlin

Stålforsskolan

Evelina är en sån lärare som uppmuntrar dig till att alltid bli bättre, hon hjälper dig gärna om hon kan. Hon skapar alltid nya sätt att lära sig. Evelina har även gjort en onlineklassrum!

Jacob Gustavsson

stålforsskolan

Han är en bra lärare för att han e skit snäll, lyssnar på alla ,

Mats Petterson

Stålforsskolan

För jag har alltid hatat matte och han har gjort det roligt och han är en bra person.

David Tollan

Stålforsskolan

David är en riktigt kung, han hjälper när man behöver hjälp och förklarar bra, man kan skratta och ha roliga stunder liksom att fokusera på lektionerna. Hans genomgångar är tydliga och man förstår varför man ska göra just så.

Frederik Denkvist

NTI Gymnasiet Eskilstuna

11/10 lärareRespectfulEpicAmazingAwesomeGreat

Johanna Landgren

Stålforsskolan

Utan Johanna så får man inte skol längtan som man annars inte får. Utan Johanna så skapas inte kemin med lärare och elever som aldrig annars existerats. Jag vill ge priset till Johanna inte bara för att hon förtjänar priset som Inspiratör utan eftersom hon är en Inspiration till både lärare och elever.

Katrin Öhlin

Djurgårdsskolan

Jag nominerar min mamma för att hon sliter så hårt för att sina elever och sina arbetskamrater ska kunna ha det så lätt som möjligt. Hon tar ett väldigt stort ansvar för sina uppgifter och det räcker inte för henne att dom bara är okej gjorda. Allt ska vara perfekt och så bra som det kan bli. Hon är värd detta pris för allt sitt jobb som hon lägger ner varje dag oavsett hur bra eller dåligt hon mår.

Kent Jonsson

Rekarnegymnasiet

Han går in med hjärtat i varje lektion och engagerar sig i varje elev. Han hjälper mig och många andra med att nå målen man strävar efter. Han inspirerar och motiverar med sin kunskap. Kent får en att känna sig sedd oavsett nivå på elevens kunskap. Inga lektioner med Kent är tråkiga. Jag tycker att Kent förtjänar detta pris eftersom att han är en lärare som motiverar och peppar sina elever till max!

Mattias Eriksson

Stålfrorsskolan

Han är bra på att inspirera

Mazen Alasaad

stålforsskolan

Jag tycker att Mazen alsaad förkänner som bästa lärare ,när han är med och redovisar så känner jag mig som att jag verkligen lär mig något nytt,och när jag har skrivit bra längtar jag för att visa honom vad jag har lärt mig för att visa vad jag kan ,och han ger mig alltid chanser att göra bättre

Charles Mejilla

Fristadsskolan

Han är jätte snäll och underbar

Kim Aghazadeh de Klonia

Djurgårdsskolan

Kim är en fin person som alltid stöttar oss elever och får oss att kämpa i skolan. Hon förtjänar att vinna detta priset då hon jobbar väldigt hårt för att vi elever ska lyckas. Hon gör oss också skolmotiverade. Även utanför skolan så finns hon alltid där för oss.

Peter Seberg

Stålforsskolan

Det som är så bra med Peter är att han har strukturerade lektioner och det är tydligt vad man ska göra utan att det blir för otydligt eller övertydligt.Peter är även väldigt duktigt på att balansera mentorskap med vänskap för samtidigt som han är min lärare så är han även en vän.Peter bryr sig också om en, och med det menar jag både hur man mår rent psykiskt och han vill alltid pusha en till att nå lite högre i alla ämnen och han vill alltid att det ska gå vägen för en.

Hasssan Abed

Stålforsskolan

Jag tycker att han motiverar oss till att jobba bättre. Han är snäll,hjälper och ger stöd,rolig,han utvecklar oss så mycket som möjligt

Annika Thunstedt

Stålforsskolan

Jag tycker att hon Annika är rättvis. Hon vill alltid alla elevers bästa. Hon försöker förstå utifrån alla olika perspektiv. Hon bryr sig inte om någons bakgrund, utseende eller sexualitet. Hon tror på att alla kan om dom verkligen vill.

Katrin Malmqvist

Stålforsskolan

Jag har nominerat Katrin för att hon är den bästa läraren jag har haft och någonsin kommer ha under hela min skolgång. Katrin har hjälpt mig när jag har haft det stressigt i skolan och hon har lärt mig så mycket ut över de ämnen hon undervisar i. Katrin är den sortens lärare man vill ha förresten av sin skolgång och det gör mig ledsen att tänka på att jag inte kommer ha denne när jag börjar gymnasiet.Jag hoppas hon vinner, för hon är värd det.

Lina Wretling Alvenius

Stålforsskolan

Jag vill nominera Lina för att hon är duktig på att lära ut och gör så att jag verkligen förstår vad jag ska göra. Och för att hon är jättesnäll och man kan verkligen prata med henne om det har hänt något i skolan så är det henne jag vänder mig till.

Moa Hjalmarsson

Stålforsskolan

Hon är jätte bra lärare jag gillar jätte mycket hennes ämne.

Suzana Milovic

Stålfors Skolan

Suzana har varit min favoritlärare de senaste två och ett halvt år och varje dag i sin klass har varit en rolig och fantastisk inlärningsupplevelse. Hon driver oss alltid för att göra vårt bästa och försöka vårt hårdaste och på grund av henne kan vi gå på gymnasiet och fortsätta lära oss spanska. Hon är ledare, hon hjälper oss alltid och hon lär oss nya saker varje dag som vi kommer att komma ihåg och ta med oss i framtiden.

Bernadett Gyarmatiné

stålforsskolan

För att min lärare gjorde att jag får tänka nytt och djupare. Hon inspirerade mig många nya bra tankar.

Lena Gyllhag

Stålforsskolan

Jag vill att min lärare ska bli nominerad eftersom hon får mig och många andra att känna oss värdefulla och speciella. Hon är jätte snäll som person och gör allt så vi förstår. Hon får och nå målen och ger oss även goda råd för framtiden. Hon skapar värme och respekt i klassen. Och hon stärker verkligen våran självkänsla.

Joakim Helgstrand

Stålforsskolan

En bra fotbollstränare och får en att vilja vara med och träna fotboll i skolan.

Ulf Eriksson

Djurgårdsskolan

Uffe förtjänar att vinna detta pris då han ser alla elever under idrottslektionerna och är peppande. Han anpassar undervisningen för alla och ger alla en chans att få ett betyg man är nöjd med. Han är även väldigt snäll.

Mariana Wenneson

stålfors

När vi har lektioner med dig så får vi lära oss massor av nya saker. Du har lärt mig och oss alla många nya saker och nya ord. Även om vi i klassen kan vara stökiga ibland så löser du det på en gång, du gör alltid dina lektioner spännande och roliga. När jag kom in i klassrummet viste inte jag så förstod jag inte så mycket inom språk men du har hjälpt mig att lyckas och bli bättre. Därför tycker jag att du ska bli noterad till årets lärare.

Håkan Nyström

Stålforsskolan

Bästa läraren

Kristin Österberg

Djurgårdsskolan

Kristin är en lärare som alltid finns där, en som lyssnar och gärna hjälper till. Hennes sätt att lära ut på och få oss elever att lyssna, hänga med och inspireras till att göra ett bra arbete är det som gör henne till en sån bra lärare. Även utanför klassrummet är hon en förebild genom att hon stöttar och vägleder oss. Kristin är en påhittig person och kan förklara för oss elever så att alla förstår. Hennes tro på oss har fått både mig och resten av min klass att lyckas nå våra mål.

Anna-Carin Ström

Stålforsskolan

Snäll och omtänksam.

Ewa Kälvehed

Skogsängsskolan

Min lärarer ät bäst hon gör så att jag tycker att det är kul att gå till skolan! Hon tror påMig och anpassar undervisningen utifrån våra behov i klassen. Hon är snäll aldrig dum och bestämd på ett bra sätt!!! Hon är den bästa lärare jag haft önskar att alla fick ha en sådan bra lärare då skulle alla tycka om att gå till skolan!!

Beatrice Parkkila

Stålforsskolan

Hon lär oss Svenska och Engelska jag älskar henne mycket för denna lärare gör att eller vill bara lära sig mer och hon lät oss på många olika sätt hon för oss också intresserad av ämnet och att vi vill bara ha längre lektion. Jag skulle kunna rekommendera denna lärare till alla elever för hon är verkligen en bra och spännande lärare och jag skulle kunna hoppas att alla lärare var som henne och att alla lärare skulle kunna göra så att vi skulle kunna tycka om ämnet och jobba intressant med ämnet.

Jens Carlefred

Stålforsskolan

Den här läraren lär oss Historia och Samhällskunskap han gör att jag känner att jag vill bara lära mig mer eftersom han lär oss på ett intressant sätt och jag skulle kunna rekommendera den här läraren till fler elever.

Fagersta

Sven Johansson

Alfaskolan

Sven är den varmaste människa jag träffat. Han har en oerhörd skattkista full med erfarenheter och kunskap som han delar med sig av i sitt klassrum och alla runt omkring honom. Han SER eleverna och hans största styrka är att skapa harmoni i en elevgrupp. Alfaskolan kommer förlora en sann inspiratör när han nu i juni 2020 går i pension. Tack, Sven.

Camilla Majava

Alfaskolan

Hon är bara bäst det finns ingen bättre än Camilla

Falköping

Roger Lindberg

Flobyskolan

Han har fått mig att vilja vara med på lektionerna och han får mig alltid att kämpa lite extra när jag egentligen inte orkar. Han är inte bara en underbar lärare utan även en härlig människa. Han ser alla och lägger alltid ner sin tid på oss. Fett härlig är han också

Falun

Viktor Ivicz

Svärdsjöskolan

Viktor får oss elever att tycka skolan är rolig! Viktor respekterar alla och är jätterolig som person. Man går inte från en ända lektion utan att skratta. Han gör dom tråkiga lektionerna om antiken till något helt nytt och spännande. Han gör SO till en roligt ämne för alla! Vi vill att Viktor ska vinna årets ”inspiration” för han inspererar oss dagligen till att lära oss mer och göra om lektionen till skoj! Vi älskar Viktor!

Ulrica Danevad

Lugnetgymnasiet

Jag tycker att Ulrica Danevad ska vinna för att hon alltid har fått oss elever att tro på oss själva. Hon har gjort allt i sin väg för att vi ska få chansen att få så bra resultat som möjligt men även för att vi ska må bra och klara stressen som tyvärr varit en stor del av gymnasiet för många av oss. Hon har jobbat hårt och visat oss att vi också kan, och att bra saker kommer med hårt arbete. Hon är fortfarande en stor inspiration för mig trots att jag inte längre har henne som lärare.

Lina Wester

Britsarvsskolan

Hon är världens bästa lärare! Jag tycker det är jobbigt att gå till skolan, men älskar att gå till skolan dom dagarna jag har lektioner med henne. Så rolig och snäll lärare. Anpassar allt efter vad eleverna tycker är jobbigt, roligt mm! Fantastisk person!!

Jeannie Ellis

Internationella engelska skolan falun

Ms. Ellis som hon kallas i våran skola förklarar inte bara bra utan hon stävar också för rättvisa och jämlikhet i klassrummet och utanför. Hon peppar mig ofta även om jag egentligen inte vill jobba och stöttar en genom dem svåraste matte problemen.

Flen

Vedran Maras

Stenhammarskolan 7-9

Han bryr sig genuint om hur man mår och är alltid inspirerande. Han får en att orka jobba oavsett hur man mår. Han är världens bästa helt enkelt

Gagnef

Göran Hedlund

Djurmoskolan

Göran är en bra lärare eftersom han lär oss saker på inspererande sätt. Vi både jobbar teoretiskt och praktiskt, ser på filmer och läser i böcker. Han kan se sträng ut men på insidan är han snäll och godhjärtad. Han motiverar mig och gör allt ännu mer intressant än vad det skulle vara om han inte var vår lärare. Han berättar spännande saker om olika saker och alla tycker om det. Alla i klassen sitter som fastklistrad när Göran pratar om något.därför vill jag nominera Göran.

Gislaved

Anna-Maria Leijon

Villstadskolan

Hon får oss att få starkare självkänsla hon ger oss kärlek hon ha skapat en familj i vår klass det gör så att det blir mycket roligare att gå i skolan. Man kan prata med henne om vad som helst. Man kan lita på henne. Vi älskar henne som fröken. När hon kommer in till klassrummet så blir alla så glada. Älskar dig Anna-Maria

Belal Ali

Lundåker

Han är bäst

Christofer Gullberg

Lundåkerskolan

Han ger mig nya idé så man kan jobba bättre han hjälpte mig i svåra läggen och han gör så man inte tänker på proven

Maja Rothén

Lundåkerskolab

Bra lärare som respekterar alla och följer allt hon ska

Semir Maslo

Lundåkerskolan

För att semir är en positiv lärare så alltid är på bra humör samt så otroligt trevlig mot alla elever. Får alltid ett leende på läpparna av honom.

Annika Hjalmarsson

Lundåkerskolan

Annika är en jätteduktig lärare, den bästa engelskaläraren jag haft. Hon inpererar mig meycket och får mig att tänka på annat sätt. Hon är duktik på att låra ut och man kan alltid prata med henne. Hon skrattar tillsammas med oss och får oss på bra humör!

Amer Suskic

Lundåkerskolan

Han är alltid glad och får alla att skratta och le på något sätt. Han hjälper oss att inte ge upp med det vi gör och ger oss alltid bra motiveringar på varför vi inte ska göra det. Han förstår oss och tänker mer öppet än dem andra lärarna

Gnosjö

David Ingelsten

Åsenhöga skola

Han får oss att längta till idrotts lektionerna och villja träna mera. Och han gör så att man blir inspererad till lektionerna. Han anpassar lektionerna efter alla. Han planerar idrotts lektionerna så att dem blir roliga och så att man inte vill sluta med lektionen. Han planerar lektionerna på ett sätt så att det är roligt och utmanande på lektionerna. Han är både rolig och trevlig på lektionerna och utanför lektionerna. Han visar hur man gör sakerna på ett bra sätt så att det är lätt och fatta.

Gotland

Viktor Segerlund

Västerhejde Skola

Han är bäst och hjälper alla och sen lär han många svenska.

Peter Edlund

Klinteskolan

Peter gör alla våra idrottslektioner roliga, Man får sig alltid ett gott skratt med Peter, om de är något man inte tycker är kul så gör Peter de tråkiga till de roliga!

Birgitta Stiernstedt

Wisbygymnasiet

Birgitta är en otrolig lärare som inte bara lär en mycket utan även ser till varje elevs bästa. Hon bryr sig genuint om alla elever och visar ett stort stöd ifall någon mår dåligt över något. Birgitta är en stor stöttepelare för oss alla och det kommer bli ett otroligt tomrum när hon nu till sommaren skall gå i pension. Jag tror inte att någon av oss elever någonsin kommer att glömma Birgitta och hon är helt enkelt otroligt välförtjänt av detta pris.

Lena Unnerfelt

Klinte

Hon är alltid positiv och glad. Hon inspirerar mig till att göra mitt skolarbete och är också hur rolig som helst. Snällaste läraren vi har. Hon blir aldrig sur på oss när vi är för stökiga och istället säger till oss snällt. Hon ger oss även de roligaste uppgifterna nånsin.

Maria Wahlström

Klinteskolan

Hon är en av dom bästa och hon har hjälpt alla och vi är så himla glada att vi har henne.

Gävle

Fredrik Hammarström

Friskolan lyftet

Jag tycker att Fredrik ska få priset för att han hjälper och kan allt om matematik och han gör så alla förstår.

Emelie Eriksson

friskolan lyftet

Jag gillar Emelie för att hon hjälper mig med engelskan för jag hade svårt med engelska före jag började på skolan. Men nu kan jag mer engelska och jag förstår mer engelska. Jag vill tacka Emelie Eriksson för att hon hjälper mig och anpassar mina svårheter i skolan! Tack Emelie.

Lukas Kirotar

Lillhagsskolan

Lukas får en alltid att bli taggad på lektionerna och de är kul att lära sig.Har alltid haft svårt för engelska och de är de han undervisar men sen vi fick han som lärare har de blivit mycket lättare. Han är alltid rolig och positiv han kan driva och vi kan driva tillbaka med han men de går liksom ändå att driva en bra lektion.

Boris Jordan

Lillhagsskolan

Boris får oss elever att vilja lära oss nya saker varje dag, och inspirerar eleverna till att göra sitt bästa vid varje lektion! Boris har även det ledarskap som behövs för att motivera och skapa en positiv känsla, och få elever att tro på sig själva! Han anpassar förmågorna eleverna har till lektionen och får dem att köra sitt bästa!

Erik Melander

Lillhagsskolan

Erik är en bra lärare och rättvis mot alla elever, han försöker skapa en rättvis stämning i klassen! Han inspererar elever inför framtiden!

Fredrik Jissbacke

Polhemsskolan

Han är kompis med alla i klassrummet och skapar en bra gemenskap i klassrummet

Göteborg

Sofia Hansson

Sjölins Gymnasium Göteborg

Sofia Hansson är en extremt omtänksam och motiverande lärare i engelska och svenska. Hon peppar alltid oss elever och ger oss både positiv och konstruktiv feedback vilket gör att hon ger oss möjlighet att utvecklas. Man märker att vi inte bara är elever utan att vi också är människor och frågar hur vi mår vilket jag tycker är väldigt viktigt att en lärare frågar och märker att hon bryr sig om sina elever. Hon ger oss väldigt strukturerande uppgifter, vi har koll på vad som förväntas på lektioner

Olle Svedberg

Sjölins Gymnasium

Allmänt go lärare och mentor som förtjänar mer respekt för ens undervisning och personlighet.

Samuel Marander

NTI Johanneberg

Samuel inspirerar mig till att försöka höja mina betyg

Helene Emmeborg

Ingrid Segerstedts Gymnasium

Helene är en helt otrolig lärare som man alltid kan lita på och som alltid får mig att må bättre. Hennes lektioner är allt rolig och får mig att bli mycket intresserad. Hon får alla att känna sig som att de verkligen passar in.

Christian Bengtsson

Riksgymnasiet

Han är stark som person. Han bryr sig om oss elever. Tar med oss i allt. Hjälper och stödjer oss. Han är den bästa läraren en elev kan ha.

Pascal Bejestam

Ingrid Segerstedts Gymnasium

Pascal är en väldigt bra och inkluderande lärare som får lektioner att kännas roliga. Han bryr sig och är djupt intresserad i sitt ämne vilket gör hans undervisning väldigt personlig, man känner sig hörd och våra förslag och synpunkter har stor betydelse för hur uppgifter ser ut och för hur lektioner är strukturerade. Samtidigt är han säker i sin undervisning och vet vad som funkar, han hittar den perfekta balansen i sitt lärande. En fantastisk lärare som alla skulle tycka om.

Niklas Hjälm

NTI Kronhus

Trots att Niklas är ganska ny till lärarjobbet så visar han goda kunskaper för sitt lärområde, pedagogik och är generellt en sympatisk människa. Han förstår och relaterar till sina elever och hanterar alla situationer med respekt. Samtidigt är han väldigt rolig och skämtsam. Genom sitt beteende känner man väldigt sällan stress över hans lektioner och uppgifter. Han spenderar också mycket tid utanför skoltid åt att prata och spela med sina elever. Detta utvecklar en djupare relation.

Emelie Alm

Sjölins gymnasium

Delar av ett Rim från studenter till vår kära mattelärare: ”Från att gråta varje mattelektion och sova på boken varje dag, har du gjort oss för matte svag. Så många fina minnen vi alla kommer komma ihåg, far vi nu iväg på ett tåg. Finns ingen som lagt mer tid och energi på att få oss motiverade än du, och det är sjukt att det slutar här och nu.Tacksamma och glada för du lärt oss Pq, vinklar, instrument och att aldrig ge upp. Ser du nu ut över en stark grupp.”

Mimmi Strand

Ingrid Segerstedts gymnasium

Mimmi är en fruktansvärt bra lärare och har lärt mig extremt mycket inom ämnet svenska under min tid på gymnasiet men det som jag beundrar mest hos Mimmi är hur mycket hon bryr sig om alla elever. Hon har hjälpt mig väldigt mycket under mina två sista år i gymnasiet med massa studiestöd och hjälpt mig fram till bättre betyg. Speciellt nu under den sista under corona har hon tagit tiden att åka in till skolan för att hjälpa mig med mitt skolarbete och det uppskattar jag verkligen.

Erik Björk

Ingrid Segerstedt Gymnasium

Han har fått mig att tycka om matematik och inspirerat mig till att kanske plugga vidare i detta ämnet på universitetsnivå.

Sofi Ljungholm

Bärbyskolan

Hon är en bra lärare som är bra på att ha det tyst i klassrumetHon är bra på att hur man tränar på olika saker.

Sofi Ljungholm

Bärbyskolan

Sofi är bäst på allt, särskilt på att inspirera och att få folk att känna att alla är lika mycket värda. Hon är mycket bra på att hjälpa så att undervisningen passar för alla. Kooperativt jobbar vi också mycket med under hennes ledning. Hon inspirerar oss till att lära mera och att alla kan nå A om man bara vill. Och om man vill så hjälper hon till med det.

Joakim Berge

Katrinelundsgymnasiet

Han undervisade på ett sätt där han fick oss elever börja tänka själv och få oss att bli nyfikna. Han inspirerade oss till att bli naturvetare som vill få reda på saker och ting och alltid ställa frågan "Varför".

Linda Efson

NTI Gymnasiet Kronhus

Varför jag tycker att Linda är värd denna nominering är för att vi elever har fått vara med och anpassa undervisningen. Jag pratar för hela klassen när jag säger att vi lär oss så sjukt mycket under varje lektionstillfälle, allt från epoker till hur ett perfekt argumenterande tal ska se ut.Vi alla får alltid hjälp samt feedback om behov finns.

Jan Edvardsson

Flatåsskolan

Jag vill nominera Jan Edvardsson för att han är världens bästa lärare! Han gör alltid den sämsta dagen till en av de bästa.Han är bara bästa läraren

Elinor Eklöf

Torslanda skolan 6-9

Elinor är en helt fantastisk lärare. No har aldrig varit vårat favorit ämne, det har varit svårt och vi har alltid haft mycket respekt för det. Men elinor är så unik lärare så hon har fått våran No värld att vändas upp och ner. Varje gång något är svårt eller att man fastnat på ett ställe så finns hon alltid där för att förklara på hennes roliga sätt. Lika mycket gester varje gång. Hon är helt fantastisk och lyser alltid upp våran skoldag. No är nu inte ämnet ”svårt” utan heter nu ”favorit”

Götene

Håkan Karlsson

De la Gardiegymnasiet

Håkan Karlsson har under mitt 3:e gymnasieår inspirerat mig inom våra IT-kurser till att vilja försöka mitt yttersta. Vilket har skett genom positiv feedback efter inlämnade uppgifter för att således stärka min självkänsla inom ämnet.

Elisabeth Berg

Katedralskolan Skara

Elisabeth Berg är bästa lärare. <3

Hagfors

Monica Cejnar

Älvstrandsgymnasiet

Monica är en lärare som alla borde ha. Hon är verkligen en ledare som får allas uppmärksamhet och jag lär mig aldrig så mycket som när jag är på hennes lektioner. Jag har aldrig haft en sån bra lärare

Eva-Lena Jonsson

Älvstrandsgymnasiet

Jag tycker att Eva-Lena ska vinna för att hon är en väldigt bra lärare och hon är som en extra mentor och hon tar verkligen hand om klassen och bryr sig till 100%. Jag har aldrig varit med om en lärare som bryr sig så mycket.

Hallstahammar

Eszter Schütz

Parkskolan

I 7an och 8an tyckte jag att det var jobbigt att gå på bildlektionerna. När Eszter började jobba på våran skola i början av 9an fick hon mig att känna mig duktig och viktig även fast jag kanske inte är bäst på att rita och få det snyggt. Men ändå är Eszter positiv och får mig att tolka det jag gjort på ett annat sätt för att få mig att känna mig duktig. Hon stärker min självkänsla varje lektion och därför tycker jag att Eszter förtjänar att vinna

Halmstad

Sofie Danred

Praktiska Gymnasiet

Utan Sofie hade jag inte klarat min skola. Hon har följt med mig på dyslexiutredning, anpassat undervisningen enbart för mig utifrån mina intressen och förmågor och fått mig att tro på mig själv och på vad jag kan. Sofie har gjort så att jag från att hata skolan nu älskar att ha undervisning med henne och lära mig nya saker. Det finns ingen annan lärare som är som hon. Hon ser alla för dom som dom är och har förmågan att förstå precis vad alla behöver. Hon är bäst.

Kristina Sekelj

Praktiska gymnasiet Halmstad

För hon gör att jag vill gå till skolan och får mig väldigt motiverad

Stefan Ebers

Praktiska skolan

Jag tycker min lärare för att han förklarar bästa sätt i mattematik. Stefan är snäll och hjälpsam lärare och jag gillar att vara hans lektioner hela tiden.

Fanny Broo

Praktiska skolan

Fanny är inte som andra lärare hon är jätte skillnad än andra lärare. För att hon förklarar bra ger oss att tänka mycket mer tid att göra klart uppgifterna och hennes svenska prat är inte så svårt hon pratar som invandrar asså att vi kan förstå henne så mycket hon ger oss energi jag är glad att ha henne.

Evelina Tilving

Praktiska gymnasiet

Evelina Tilving är den bästa lärare jag någonsin har haft, hon får oss alltid att bli bättre och hjälper oss hela tiden och från hela sitt hjärta, hon får oss att tänka hela tiden på annorlunda sätt. Jag hoppas verkligen att hon blir nominerad för hon förtjänar det på riktigt.

Silvia Johansson

Praktiska Gymnasiet Halmstad

Detta är en lärare som vill nå ut till både elev och till lärare. Den engagemangen och styrkan hon har kan ingen annan nå ut till. Hon tänker nytt, trendigt och kvalité till en helt ny nivå. Både som VFU handledare och som kollega samt lärare är hon en trygg punkt i mångas hjärtan

Hammarö

Petter Ferm

Hammarlunden

Han är väldigt bra på att lära ut information om ämnet och hur och ska vi skall göra.

My Wennergrund

internationela engelska skolan i karlstad

Hon gör lektionerna interesanta och ger upgifter på allas level.

Haninge

Alma Andersson

Kvarnbäcksskolan

Alma är en otroligt bra lärare för att hon ser oss och hjälper oss när vi behöver det, hon ger aldrig upp med oss. Hon pushar oss och hjälper oss att uppnå dom betygen vi förtjänar. Hon gör så att alla i klassrummet känner sig trygga. Hon skämtar med oss så att vi får ett gått skratt varje dag. När vi kommer in i klassrummet på morgonen så möts vi alltid av ett stort och fint leende. Hon är en så inspirerande lärare som förklarar på ett bra sätt. Jag hoppas att du vinner Alma❤

Ebba Elvander

Söderby Skola

Ebba Elvander lever, leder och lär enligt Söder skolas vision ”trygga barn lära bäst”.På ett nästan magiskt sätt skapar hon respekt trygghet delaktighet mod och vilja att lära. Hon ser varje individs behov och anpassar miljön samt planering för att skapa bästa förutsättningar för att stimulera lärande. Ebba sprider värme glädje och omtanke och är duktig på att balansera vänskap med ledarroll. Hon tar lärandet till en nivå som skapar mening för varje individ. Hon är en sann förebild.

Lisa Burman Burman

Tungelsta skola

Lisa ser varje individ varje dag och tar varje tillfälle att skapa kontakt, vägleda och lyfta sina elever. Alla elever får plats inne i Lisas klassrum. De blir sedda och får ett självförtroende som kallas magi. Alla elever vill verkligen komma till skolan varje dag.

Haparanda

Fredrik Nilsson

Marielundsskolan

Inspirerar mig och får mig att vilja lära mig mer!

Helsingborg

Magdalena Katarzyna Beben

Tågaborgsskolan

Jag tycker att Magdalena förtjänar detta priset för att hon ser varje enskild elev. Hon har t.ex. gjort enskilda prov för varje elev (över 100 st) för att eleverna skulle kunna visa sina styrkor. Hon har egenskapen att vända elevernas tänkande kring matte, som för många är ett jobbigt ämne. Hon gör också mattelektionerna roliga och undervisar på ett varierad sätt som får ämnet att inte vara lika ensidigt som det annars lätt blir. Hon ger alltid eleverna utmaningar som får dem att utvecklas.

Madeleine Nilzon

Thoren Business School

Madeleine är en lärare som alla önskar sig. Hon utstrålar en så god energi till oss elever samtidigt som hon är bra på att lära ut. Madeleine är en av anledningarna till att vår skola har en partner skola i Afrika. Treorna på vår skola åker till för att hjälpas åt, bolla ideer osv med elever därifrån. Denna tanken är från början något Madeleine står bakom som hon än idag driver framåt med kärlek. Man blir automatiskt intresserad av att lära sig på lektioner med Madde. Hon är bäst!

Thomas Hjärpe

Thorén business school

Thomas är en rättvis lärare som alltid finns och lyssnar på hans elever. Han visar att han är motiverad i ditt yrke och har en positiv påverkan på sina elever. Han är alltid öppen för förslag och en konversation. Thomas tillför en glad stämning i klassrummet och som sagt - finns alltid för sina elever och visar att han lyssnar på oss.

Fredrik Persson

NTI gymnasiet Helsingborg

Jag har nog aldrig haft en sådan bra lärare som fredrik. Han är en bra person med humor på sin sida😁 han inspirerar alla elever att göra sitt bästa och han får alla på bra humör.

Niklas Elofsson

Thoren Business School

Niklas är en oerhört ödmjuk, intelligent och pedagogiskt begåvad som har båda benen på jorden. Detta märks i klassrummet, då han alltid är på gott humör och får alla att vilja lära sig mer. Han är sträng när det behövs men låter även eleverna styra en del om undervisningsmaterialet och till viss mån examinationerna.Han är lite av en mini-kändis på skolan och alla vet vem han är, på ett överväldigande positivt sätt. Han är ett läroboksexempel på hur en lärare ska vara! Mvh

Jelena Vuksa

Thorén business school

Jelena är en väldigt speciell lärare som förstår sig på oss ungdomar i både lärande och tänkande, hon vill vårt bästa och ser till att alla gör uppgifterna hon ger ut med mycket stöd. Vi får hjälp även under hennes lediga tid och hon visar att vi verkligen är prioriterade i hennes liv. Hon hör av sig och ber oss att höra av oss oavsett tid och får svar så fort han har möjligheten. Verkligen en komplett lärare med mycket erfarenhet.

Linda Wannerö Avranidou

NTI Gymnasiet

Jag tycker Linda är en bra lärare som får mig att vilja lära mig mer och lösa fler problem. Linda gör alltid att man blir glad av att lära sig nya saker.

Emma Bovin

Thorén business school

Bästa mentorn och läraren jag någonsin haft! Så glad att fått henne som mentor kunde inte tänka mig någon bättre helt ärligt.

Jenny Hultkrantz

NTI-Gymnasiet

Jag tycker att Jenny förtjänar detta pris då hennes energi alltid är på topp och försöker att få oss alla att vara engagerade i lektionerna. På distans såväl som i klassrummet. Hon ger elever den hjälp som de behöver och ser till att vi når dit vi vill. Hon är en snäll och trevlig lärare samtidigt som hon är en riktigt bra lärare. Jenny kan säga till ordentligt samtidigt som hon har förståelse för eleverna. Hon uppfyller alla de krav jag ställer på en bra lärare.

Jens Svensson

Tågaborgsskolan

Jens var min mentor när jag gick på högstadiet och han hjälpte mig extremt mycket när jag hade problem hemma och även i skolan speciellt när min morfar dog då hjälpte han otroligt mycket för att få mig att må lite bättre och vi har alltid haft en bra relation vilket är en av de viktigaste sakerna tycker jag.

Ljiljana Zaric

Nicolaiskolan

Hon är en lärare som får oss alla att vilja fortsätta framåt i vårt liv och kunna lyckas med det vi ska göra i framtiden.Hon tänker mycket på elevernas mående och elevernas kunskap och hjälper oss framåt när vi väl har fastnat hon är en underbar lärare som alltid får en att bli glad och hon får en att alltid ha motivationen till att gå till skolan och sköta sina studier

Therese Andersson

Nicolai

Hon är verkligen den bästa läraren vi haft och verkligen alla i vår klass uppskattar henne sjukt mycket och hon får en alltid på bra humör. Hon är alltid glad och stöttar oss massa och hon göra allt för att vi ska ha det bra och lära oss på bästa sätt! Hon är verkligen en toppen lärare och människa och det kan alla som träffa henne hålla med om!

Lilly Zaric

Nicolaiskolan

Jag väljer att nominera Lilly eftersom att hon alltid ställer upp för oss elever och är världens godhjärtade människa❤️

Annette Johansson

Thoren Business School

Annette är fantastisk lärare som förtjänar det bästa! Hon uppmuntrar mig alltid att satsa högre och ger mig nya effektiva taktiker som hjälper mig med att uppnå mitt målbetyg. Innan henne var matematik ett ämne som jag avskydde, men nu är det ett av mina favoritämnen. Hon får ämnet att vara roligt och intressant. Alla behöver en Annette som sin mattelärare!

Linda Ajan

Nicoliaskolan

Den här kvinnan ägnar nästan all sin fritid och kunskap och inspiration till att lära eleverna språkutveckling i Svenska och Engelska. Hon gör det med inlevelse och noggrannhet och med ett stort hjärta.En fantastisk lärare!!!

Lisa Thoren

Komvux

Lisa är lärare för invandrare elever. Hon är en lugn person som vet hur man accepterar kulturella skillnader och uppmuntrar integration i samhället.

Anatte Nilbo

Nicolaiskolan Helsingborg

Att börja som elev på ett yrkesprogram kan både vara roligt och stressfylld med många nya saker. Anette lärde oss svåra saker som t.ex. permanentkemi på ett enkelt och förståligt sätt så att vi kunde komma ihåg faktan. Anette ökade vårt självförtroende i frisörämnena och lärde oss våga chansa trots att vi kanske skulle misslyckas.Anettes ledarskap är grunden för att vi skall kunna lära oss nya saker och bli de bästa frisörerna.

Sofie Wiberg

Thorén business school

Sofie är en nytänkande och rättvis lärare! Hon lär ut på ett annorlunda sätt som gör eleverna intresserade på ett helt nytt sätt. Hon lär ut på ett intressant och lärorikt sätt som gör att man bara vill lära sig mer! Fler lärare kan definitivt ha Sofie som en förebild och ta efter hennes lärosätt. En underbar lärare som tydligt är intresserad inom sitt yrke och bryr sig om sina elever.

Huddinge

Borhane Degaichia

Internationella engelska skolan Huddinge

Han den snällaste läraren jag har någonsin mött. Han brydde sig alldig om att eleverna orätvist var arga på honom och hatade honom och fortsatte att försöka förbättra deras level på emnet. Även min syster som mislyckades i matte har nu C/D efter den motivationen som han har gett henne. Därför är han den bästa läraren.

Jack Chastain

IES Huddinge

Jag tycker att den här läraren förtjänar priset och har inspirerat många att bli bättre i skolan och jobba hårdare. Han lär också ut nya saker på roliga sätt.

Kyriaki Konstantinidou

IES huddinge

Min lärare har inspirerat jättemånga elever till att inte ge upp, hon är påläst och duktig till att få folk att lyssna.

mary Gatenby

IES Huddinge

gör så att alla förstår och gör det så att alla har tid att göra klart sitt jobb

Beatriz Alvarez

IES huddinge

För hon är bäst

Axel Gustavsson

Internationella Engelska Skolan Huddinge

Jag nominerar Axel Gustavsson eftersom att jag tycker att han är en bra lärare som förklarar så att man förstår. Han är väldigt tydlig med sina instruktioner vilket är bra för att det är så jag förstår bäst. Han har gjort så att jag tycker att SO ämnena är mycket mer intressanta och roliga.

Chloe Prior

Internationella engelska skolan huddinge

Chloe är en super snäll och underbar person. Hon får mig alltid på bra humör och sprider mycket glädje runt om i skolan. Man vet alltid att man kan gå till henne när man behöver få ut lite tankar och man vet alltid att hon kommer supporta en. Hon lär ut väldigt bra och hjälper alltid till såfort man behöver hjälp. Hon är så himla omtänksam och jag skulle aldrig tacka nej till att ha henne som lärare resten av min skoltid.Hon bidrar också med mycket skratt under dagen och då blir man på bra humör

Nina Baresso

Skapaskolan

Jag vill att min lärare ska vinna för att jag känner att min lärare verkligen ser och hjälper alla i klassen. Hon är väldigt positiv, hjälpsam, snäll, rolig och varje gång man kommer in i hemkunskapssalen så hör man alltid ” Hej hur mår du. Hon frågar alltid om hur du mår och om du känner dig nere så kan du alltid prata med Nina om vad som har hänt. jag tror att ingen i våran klass hade orkat med hemkunskap om det inte var för Nina baresso. Hon är bäst!!

Taif Akter

IES Huddinge

Han hjälper mig att få mitt självförtroende att bli högre hela tiden när det inte går så bra för mig. Han motiverar andra elever och har jätte stor respekt mot alla elever och gör sitt jobb på ett jättebra sätt.

Karl Sjösten

IESHuddinge

Mr.Sjösten är en bra och kunnig lärare. Han gör våra lektioner roliga dom är aldrig tråkiga.Jag nominerar honom till detta därför han är sååå värd detta

Rafael Hudson

Internationella engelska skolan i huddinge

Jag tycker han förtjänar priset för han är nog den bästa läraren jag haft i alla ämnen. Han har bra ledarskap och vet hur man gör för att få det bästa av mig. Han är älskad av hela min klass då hans lektioner är roliga och intressanta och han vill alltid hjälpa en om man har en fråga. Han gör lektionerna nog roligast på grund av sin bra energi och man ser att han älskar det han gör. Jag tycker också han är bra för att man alltid kan enkelt fråga honom om vilken nivå man är på.

Kevin Buckley

Internationella Engelska Skolan Huddinge

Kevin buckley har fått mig att gilla matte ännu mer. I början av årskurs 7 hatade jag matte men sen jag fick han som lärare har jag börjat gilla matte ännu mer och han har fått mig att tycka matte är mer intressant. Kevin ser till att alla elever förstår vad som pågår och han bryr sig om de som inte förstår.

Daniel Weiland

Skapaskolan

Min lärare är jättebra, snäll stöttande och så vidare. Skulle kunna skriva jättemycket men jag hinner inte

Ann Ceulemans

IES Huddinge

Hon visar exempel på de olika orden samt låter elever vara med i lektionen inte rita eller se uttråkad ut.

Jimmy Askelius

Visättraskolan

Han är en super bra lärare och lär ut super bra . Och tycker att han borde vinna priset för att , han lär ut super bra och hjälper till med allt om mam behöver hjälp eller inte och går igenom noggrant vad vi ska göra innan vi startar.

Annelie Freedman

Södertörns friskola

Jag tycker att hon ska vinna för hon är snäll och hon väljer att använda gamla kläder till något nytt till en ny grej. När vi elever ropar till henne för vi vill ha hjälp så kommer hon direkt. Jag tycker att det är alltid kul att komma till syslöjden som hon har i ämne. Hon hjälper oss om vi har några nya ide att göra på syslöjden. Hon hjälper till att laga saker. Hon visar vad vi ska göra och ger ide vad vi kan göra på våra syslöjd lektioner som vi elever har med henne. Jag tycker om henne nu.

Julia Bozzi

Edbo

En inspirerande bra lärare hon är snäll omtänksam en bra person också min bästa lärare jag har haft.

Mikeal Rudefors

Södertörnsfriskola

Mike sprider glädje och är alltid glad även om inte vi är det så får han alltid upp humöret på mig och mina klasskamrater. Har hjälper os när vi behöver hjälp och säger till att vi lär os på egen hand.mike Mike är den som fick mig att känna en tryg het och att det inte är bara plugg i skolan. Han spelar spel med os osv. Jag tycker han förkänar detta pris😁

Hudiksvall

Fredrik Dahlström

Glada Hudikgymnasiet

Fredrik är den lärare som får oss elever att kämpa lite extra och får oss att ta några extra andetag när det är som jobbigast , samt är den personen som verkligen respekterar alla för den man är och ser varje elev som en enskild individ. Han är den läraren som ser den enskilde individens styrkor, svagheter och behov. Helt enkelt en lärare med hjärtat på rätt plats, som ska fortsätta med det han gör!

Hultsfred

Catharina Borg Davidsson

Albäckskolan

Hon är en varm person och pratar lugnt. Hon får med alla i klassrummet och pratar och förklarar så att man förstår. Hon anpassar undervisningen så att alla lyckas att nå det dom behöver och hon stöttar oss i mycket. Hennes undervisning är fantastisk och det är även hon. Det är roligt att ha henne som lärare och man ser fram emot hennes lektioner. För henne är alla samma och det är ingen som är viktigare än någon annan. Hon ä super!

Peter Nordin

Albäckskolan

Peter borde vinna eftersom han är en fantastisk person som inspirerar alla i klassen till att utvecklas och bli bättre medmänniskor. Peter försöker alltid hjälpa sina elever att nå sina mål. Han har inte bara hjälpt mig att nå mina mål i hans ämnen utan i flera andra änmen också. Han var den personen som hjälpte mig att förstå att jag kan nå det jag vill nå,oavsett vad. Han visade mig det som jag är bra på. Han har helt enkelt påverkat hela mitt liv och hjälpt mig uppnå viktiga mål för mig.

Ida Krantz

Albäcksskolan

Ida är den bästa mentorn hur får mig motiverad att gå till skolan hon hjälper mig i allt, tycker hon förtjänar att gå upp på scen för hon är bäst

Härryda

Jesper Aaröe

Ekdalaskolan

Han är inte bara våran slöjd lärare utan också vår mentor. Vi fick honom för ca 2 år sen. Vår förra mentor sa att vi var en så bra och sammanhållande klass, men han såg att vi inte var så tajta som man trodde. Han har hjälpt oss att bli mycket tajtare och gladare. Han ser alla som dem är och accepterar oss helt för dem vi är. Han finns alltid där för att lyssna på en och han får en alltid att bli glad när man har en dålig dag.

Hässleholm

Jenny Bengtsson

Furutorpskolan 7-9 Vinslöv

Jag vill nominera Jenny, min so lärare men även mentor eftersom att hon är den bästa läraren jag någonsin haft! Hon vill verkligen allas bästa och gör allt för att vi inte ska misslyckas. Men det allra bästa är att hon alltid är glad och sprider sån glädje genom hela klassrummet. Jag längtar liksom till hennes lektioner och jag saknar henne de få dagar hon inte är där. Hon är så mycket mer än bara en lärare då hon också är en vän som bryr sig och vill att vi ska må bra och ha roligt!

Jörgen Stenbeck

Furutorpskolan

Jag tycker att Jörgen ska vinna årets matematik lärare eftersom jag tycker han får bra ordning på klassen och hans genomgångar är helt perfekta och han går hjärna igenom det mer en en gång, ifall att man vill det. Han har alltid ett glatt leende på läpparna när man kommer in i klassrummet och inte minst får han mig att tycka att matte är mycket roligare.

Terese Engqvist

Furutorpskolan

För att hon vill hjälpa alla, förklarar väldigt bra så alla förstår och hon gör lektionerna roliga

Håbo

Anders Martinsson

Fridegårdsgymnasiet

Jag tycker att han ska vinna för att han fick mig att gå från F i början av kursen till att få högre än C på flera prov senare i kursen. Han är rolig och lyssnar alltid på elevernas synpunkter. Han är den smartaste människan jag någonsin har träffat. Hans förklaringar är enkla att förstå och man hänger alltid med i genomgångarna.

Kristina Lundbäck

Fridegårdsgymnasiet

Man ser att Kristina gillar sitt jobb, hon har alltid ett leende på läpparna och lyser upp varje rum. Hon ser varje elev för den dem är, hon får oss att känna oss som mer än bara elever. Hon vågar att släppa rollen som lärare och vara mer personlig och visar att hon bryr sig om oss. Hon pratar så fint om oss elever, ger oss beröm när vi har gjort något bra och visar hennes stolthet. Hon får mig att känna mig sedd. Hon lägger ner tid för att fråga om hur jag mår och om skolan går bra. Hon är bäst

Anna Kristina Nilsson Mihalakis

Jan fridegårdsgymnasiet

Bestämd men väldigt hänsynsfull lärare. Det är Anna Kristina Nilsson Mihalakis. Hon är intresserad av varje elev och frågar alltid varje elev i klassrummet hur en mår eller hur denne har haft det under helg/lov. Dessutom är hon tydlig som bara den, det går inte att missuppfatta något under hennes undervisningar. Om det är något som inte stämmer hos en elev, tar Anna omedelbar samtal med eleven personligen för att kunna förstå situationen. Man känner sig trygg och önskvärd i Annas klassrum.

Alma Gibson

Fridegård

Hon är inte som någon annan lärare som jag har haft tidigare hennes lektioner var de som jag framförallt såg fram emot att gå till. Hon hjälpe mig att tänka på ett sätt som jag allting förut hade gjort om studier och vardagen.

Höganäs

Maria Colmander

Vikens Montessori

Min lärare är verkligen bäst! Maria ser om man behöver extra hjälp eller har det svårt på något sätt. Jag vill nominera henne för hon jobbar stenhårt och är helt perfekt. Hon har så långt tålamod att hon nästan aldrig blir arg och höjer rösten. Maria har jobbat som lärare i ungefär 30 år. Hon får oss 11 elever i 5:an att vilja gå till skolan och ha det riktigt kul. ❤️

Höör

Lena Gehrisch

Ringsjöskolan

Hon är helt fantastisk och ja kanske får A nu när ja nominerar henne.

Järfälla

Max Karlberg

Källtorpskolan

Men hjälp av sin snälla aura och sina förstående ord så inspirerar Max oss dagligen. Han ser varje elev som en egen människa och anpassar undervisningen efter behoven. Han är en genuint snäll och god människa som inte vill någon illa. Hans sätt att lära ut är inte bara undervisande utan även underhållande. Han får alla i klassen att känna sig sedda och duktiga. Han förtjänar verkligen allt bra.

Lena Landberg Lillqvist

Järfälla gymnasium

Lena är en otrolig lärare, som motiverade inte bara mig utan väldigt många studenter.Lena fick mig ändra mitt tänkande som fick som följd att jag fick en ny syn på skolan och livet. Hon hjälpte mig med förberedelserna in för framtiden. Idag är jag en utbildad lönekonsult och jobbar på heltid i ett av Sveriges ledande företag in denna branch. Lena förändrade hela mitt liv och jag är för evigt tacksam för det. Tack Lena för att du är den du är!

Mohammed Ahmed Nur

Källtorpskolan

Han beskriver allting väldigt bra, Han skriver på ett sätt så att alla förstår och han anpassar mig till mina studier. Han är roligt och skön att prata med. Enkelts menat så är han kunglig, riktig konung. Aldrig haft så bra lärare som förklara så bra att jag blir peppad till att plugga och lära mig allting han säger.

Lorén Razmgah

Källtorpskolan

Loren är en av de bästa lärarna jag någonsin haft. Jag känner mig alltid inkluderad och som om att jag har en plats. Hon brukar även låta oss vara med och välja i hur vår undervisning ska gå till. På hennes lektioner känns det inte som att min klass är uppdelad i grupper, vi är mer som en stor grupp.

Marie Strand

Järfälla gymnasiet

Jag har inte varit länge i Sverige. Men jag har mött flera läraren. Jag fick inte det lärokänsla av dem. När jag träffade min lärare (Marie) kände jag så som att jag vill att hon ska vara min lärare på alla mina kurser i gymnasiet. Hon är så underbar, värdefull, respektfull. Ord kan inte beskriva henne. Hon gör sitt bästa att leda elever till den rätta vägen. Det känns som att hon är en mamma till oss elever. Hennes utbildning är värdefull och hon måste få priset för bästa lärare.

Rûken Dal

Källtorpskolan

Hon är snäll och har alltid hjälp oss att göra det bästa. Hon har lärt oss bra och snabbt medans alla är trygga. Hon är alltid snäll och tänker på andra göra sig själv

Johanna Bergström

Källtorpskolan

Johanna Bergstöm har varit min handledare sen åttan och har lärt mig SO och har fått mig att älska ämnet. Johanna har varit där för mig när det behövdes så jag är glad över att ha henne som min lärare.

Christoffer Laurent

Lundskolan

Man lär sig alltid något nytt på varje lektion. Det är arbetsro och han kan lära alla, de som har det svårt och andra som har kommit långt. Han vill att vi ska lyckas med matematiken och också i alla andra ämnen. Han ställer krav, man skärper sig och får hjälp på vägen. Han är supertydlig och när han fick veta att han ska få ha oss nästa år också i sexan blev han jätteglad, vi med. Han säger ofta att vi är bra, vi vill lyckas när vi har Christoffer.

Örjan Ahlström

Källtorpskolan

Örjan är världens bästa lärare. Han får oss att komma på massor av nya saker och gör det roligare under lektionerna för oss.

Tove Jonsson

Källtorpskolan

Tove är både vår handledare och svenska lärare. Hon lyssnar mycket bra på vad vi vill och kämpar hårt för att vi ska trivas bra i klassen, därför ställer hon sig i samma ställning som oss elever under lektionerna för att förstå oss. Som elev får vi därför också vara med och bestämma hur vår undervisning ska ske så att vi kan få ut det bästa av oss, man blir aldrig missnöjd med valen! Hon skapar dessutom stämning och ro i klassrummet och bemöter alla elever med samma respekt. Älskar dig Tove <3!

Cheima Bouchnak

KälltorpSkolan

Hon är snäll och omtänksam men sträng på ett bra sätt när det behövs. Hon tänker på alla i klassen, skämtar, ser till att vi gör våra uppgifter och är genuin mot eleverna.

Jönköping

Amer Suskic

Lundåkerskolan

Amer är en lärare som sprider mycket positiv energi och ser alla elever även dom han inte undervisar, han bryr sig om alla och hans prio ett är att alla ska må bra. Behöver man hjälp finns han där och hjälper till och han lyssnar på alla elever oavsett vad. Har han inte lektion är han i korridoren med alla elever. Han är en mästare på att skämma ut sig men när det behövs är han seriös. På lektionerna ser han till så alla är med och ändrar regler så alla kan vara. Han är helt rätt för sitt jobb!

William Nilsson

Kunskapsskolan

Han finns alltid där för en och om man måste prata finns alltid han.

Mirela Ugljanin

Kunskapsskolan

Jag tycker att Mirela är världens bästa lärare och att hon alltid hjälper alla på lektionerna och verkligen bryr sig om oss!

Hanna Svensson

Kunskapsskolan

När Hanna kommer blir jag glad och bara vill att aldrig lektionen ska ta slut och hon är snäll och förstår alla jag längtar alltid till vi har bild eller so för då får jag träffa Hanna hon är alltid glad och man blir glad på lektionen för hon är ju alltid glad det är därför jag vill nominera Hanna ❤️❤️❤️

Rand Ishac

Kunskapsskolan

Jag tycker att Rand förtjänar att vinna för att hon har hjälpt mig mycket med mina studier och hon får mig att tänka om och tänka nytt när det har varit bråk, hon har även gjort mig lugnare då jag var i bråk ofta förra året. Hon gör även allt för sina elever och ser till att vi har roligt på lektionerna. Rand skulle till och med gå emot sina kollegor för vår skull.Nu när vi slutar mellanstadiet så kommer vi inte ha Rand mer och vi vill gärna tacka henne för detta läsåret på bästa sätt :D

Kalix

Kerstin Hasselborg

Manhemskolan

Min lärare håller ihop klassen och hjälper oss att hålla sams. Hon ser oss alla och vill allas bästa. När det blir bråk tar hon upp det på en gång och löser det.Vår klass skulle inte klara att hålla ihop om det inte vore för henne. Hon förklarar på ett tydligt sätt och hjälper oss att förstå samtidigt säger hon inte svaren så att vi lär oss. Med en sån mentor skulle alla klasser vara lika fantastisk som vår.

Jörgen Rifalk

Manhemsskolan

Jag nominerar för att han har varit mi bästa teknik lärare och därför gillar jag teknik mer än förut

Jenny Johansson

Norrskenets friskola

Jag vill verkligen att hon ska få ett pris. Hon sliter så mycket för att alla ska få det så bra som möjligt och lära sig så mycket som möjligt. Hon är den bästa läraren. Hon förklarar allt så bra

Maria Broms

Manhemsskolan

Jag tycker att Maria är en jättebra lärare! Hon förtjänar att vinna! Hon är jättesnäll, hon hjälper till när man behöver det och hon är trevlig mot alla sina elever och kallar oss för gulliga saker, tex. Änglar

Niklas Wiik

Manhemsskolan

Har haft Niklas som lärare i en termin. Hans upplägg och dedikation till undervisning är helt otrolig. Niklas håller ro i klassrummet och låter inte någon bli dåligt behandlad. Han får mig att känna mig trygg i att våga testa utan att bli dömd. Dessutom är han även hur härligt och go som helst, det ger en bra miljö där jag kan känna mig lugn. Jag längtar till varje lektion med han.

Jessica Fredriksson

Manhemsskolan

Hon bryr sig om oss elever på ett genuint sätt och hjälper oss att höjas till personer vi vill vara. Jessica är alltid där för både mig och andra. Hon har fina egenskaper som gör henne en väldigt bra lärare.

Robin Westring

Hämtar skolor...

Det är alltid roligt att gå på hans lektioner. Han försöker alltid få våra lektioner till något extra. Förklarar väldigt bra, motiverar och peppar oss

Ingela Frisk

Manhemskolan

Ingela är en person som alltid ger motivation till att fortsätta kämpa och hittar lösningar för att kunna fortsätta även om man är helt slut för att alla ska kunna delta. Hon hittar på roliga utmaningar och tävlingar som gör att ungdomar rör sig mer i vardagen.

Eva Persson

Manhemsskolan

För att hon är en riktigt bra språklärare och jättesnäll mot eleverna.

Margit Olofsson

Manhem

Jag tycker att margit är engagerad och intelligent lärare. Kan anpassa sig mycket bra. Are you a minecraft fence, because i cant get over you

Linnéa Utterström

Norrskenet kalix

Linnea förkännar värkligen att vinna för hon är så duktig på de hon gör å lär ut så bra!

Oskar Lundström

Manhemskolan

Jag tycker att Oskar borde vinna priset som inspiratör eftersom han verkligen inspererar på varje lektion. Han lär oss nya trix och skills, även hur man hanterar skador m.m och pushar oss alltid genom fyspassen. Idrott är mitt favoritämne och det blir ju inte mindre kul med att ha Oskar som lärare. Oskar är väldigt nytänkande och en snäll lärare med bra ledarskap.Att man alltid får skratta med Oskar och hans humor gör han till en fantastisk lärare.

Susanna Harila

Manhemsskolan

Fantastisk lärare från vad jag sett, bryr sig om sina elever

Josefina Jakobsson Uusijärvi

manhemskolan

Jag vill nominera min mentor eftersom att hon stöttar oss och gör så att vi vill lära oss mer. Hon är snäll, hjälpsam, respektfull och förstående. hon gör så att vi får en bra stämning i klassen och ser till att ingen är utanför. Hon ser saker som ingen annan gör och tar tag i saker när det händer. hon är alltså en mentor som att borde ha.

Kalmar

Felicia Lindeborg Erenius

kalmarsundsskolan

Hon peppar alla och hjälper alla bli bättre på det de behöver träna på

Tomas Linden

Kalmarsundsskloan

För att han är bäst

Lisa Jerlmark

Kalmarsundsskolan

Jag tycker att Lisa är bra på att förklara saker om det inte är något man förstår. Hon är rättvis. Ser ofta till att det är arbetsro I klassrummet. Varierar uppgifter. Hon anpassar undervisningen till vilken situation man är i.

Gustav Eliésersson

Ljungbyholsskolan

Du är den bästa läraren jag har haft än så länge. Därför tycker jag att du förtjänar att vinna!

Karlshamn

Henrik Olsson

Stenbackaskolan

Henrik (Henkan) är en riktigt bra lärare som alltid vill en väl och som alltid har förståelse för en. Han är rolig och inspirerar alltid oss till att lära oss nya saker och att göra jobbet. Han stöttar oss och säger att vi alltid kommer klara det. Som sagt så motiverar han alltid oss till att göra bättre och vill bara vårt bästa.

Anette Persson

Stenbackaskolan

Anette är en jättebra lärare då hon ger rikligt med studiematerial inför prov och arbetar för att alla ska lyckas. Hon ger oss många chanser att visa våra kunskaper. Dessutom rättar hon uppgifter/prov snabbt och ger feedback på olika sätt att lösa uppgifter samt hur man ska fördjupa sig inom ämnet. Hon säger alltid något posetivt vilket gör en motiverad och stolt över sig själv!

Gerd Karlsson

Stenbacka

Hon har jobbat på stenbacka i ca 20 år och detta året går hon i pension. Hon har fått mig att känna mig trygg. Om man misslyckas så ger hon en chans att lyckas. När jag började här har Gerd varit min favorit lärare.

Engla Olsson

Stenbackaskolan

En riktigt bra lärare som respekterar och lyssnar på alla elevernas åsikter! Han är helt enkelt en toppen lärare!

Håkan Olsson

Stenbackaskolan

Håkan är en glad lärare som vill Elever det bästa. Han pushar oss till att alltid försöka det bästa man kan och att inte vara rädd för att göra fel. Jag hade inte kunnat tänka mig en skola utan Håkan och var jag hade varit idag utan honom.

Henry Palmqvist

Stenbackaskolan

Jag tycker Henry är väldigt snäll och rolig gillar att skämt om saker och är allmänt härlig, han tänker alltid på eleverna vad som är bäst för dem och hittar alltid på nya saker.

Lena Elwér

Stenbackaskolan

Jag vill nominera min lärare eftersom att jag och hela min klass tycker att hon är den bästa läraren. Under tiden vi haft Lena som lärare har vi alla lärt oss så mycket både om so och hur man ska vara mot andra. Genom nomineringen vill vi tacka vår lärare för dessa år

Anderas Bergman

Stenbackaskolan

Han ger en trygghet och en känsla av gemenskap i klassen och ser till att alla lyssnar och tar åt sig.

Ida Nilsson

Stenbackaskolan

Hon är extremt snäll men samtidigt rättvis!!

Erik Carlsson

Hämtar skolor...

Han har fått mig att höja mig i matte och att tycka att det inte är så hemskt som det är. Jag har klarat alla prov med honom.

Per Anders Hiller

Stenbackaskolan

Jag tycker per anders ska vinna på grund av att han är smart och vet vad han ska säga hela tiden.Han kan skoja med klassen sen är han väldigt bra på sitt ämne och gör det roligt och intressant.Han gör inget komplicerat och säger vad exakt kommer på proven.Sen är han noggrann och gör så alla sitter tyst och lyssnar.

Lina Bergman

Stenbackaskolan

Hon motiverar verkligen oss så vi gör vårt bästa. Hon hjälper oss när vi behöver hjälp och får oss att förstå uppgifterna vi får med hjälp av att förklara lätt och enkelt. Hon får oss att tycka om matematik och får oss att vilja lära oss mera om ämnet. Hon gör lektionerna roliga och kan själv relatera till hur skolan är när man är så ung som oss. Lina har motiverat mig att göra bästa på lrkitionerna. Tycker verkligen att hon förtjänar priset för hon är rolig, snäll omtänksam och hjälpsam.

Tim Carlsson

Stenbackaskolan

jag tycker bara allmänt att han är en bra lärare.

Karlskoga

Peter Andersson

Bregårdsskolan

Peter är den lärare vi nog alla kommer minnas. Man märker hur mycket han älskar sitt jobb och inspererar oss elever varje dag. Ingen annan förtjänar detta mer än han.

Elisabet Myhrman

Österledsskolan

Elisabet är min favorit lärare. Hon hjälper både mig och andra som har svårigheter. Sälv så har jag dyslexi och det ställer offta till det.Det kan vara jobbigt att läsa och skriva. Hon anpasar proven så att det ska passa dom med svårigheter, det är därför jag älskar hon så mycket. Elisabets lektioner går alltid så fort. Vi lär oss på ett roligt och underhålande sätt. Hon är värdens sjönaste människa och har en rolig humor. Jag lär mig mer på hennes lektioner än någon annans.Hon är värd att vina!

Fredrik Svanberg

Möckelngymnasiet Karlskoga

Du har hjälp mig och många andra igenom svåra tider, fått oss att skratta men också hjälpt oss med personliga svårigheter.

Karlskrona

Karin Rydèn

Fischerströmska

Eftersom min lärare är en av de bästa och snällaste läraren på hela Karlskrona. Hon hjälper till alla människor och förtjänar att vinna priset!

Anna Sörbom

Lyckeby kunskaps centrum

För hon har alltid funnits där för mig och hon har hjälpt mig med min självsäkerhet och hon hon lär och förklarar bra. Hon finns alltid där för alla hon är en drömlärare!

Anna-Karen Elsborg

af Chapmangymnasiet

Anna är en väldigt öppen person vilket gör att man alltid känner sig som hemma på hennes lektioner. Hon bjuder på sig själv och ser varenda en i klassrummet. Jag vet inte vad jag skulle gjort inom spanskan utan Annas stöd och förståelse då hon alltid lyssnar på en och aldrig ser problemen som något negativt i det hela utan fokuserar på bra saker och hur man kan lösa de eventuella problemen. Jag önskar verkligen att Anna får vinna detta priset, även om jag tror att hon vet hur älskad hon är ;)

Simon Hellman

Fischerströmska

Jag vill att min lärare ska vinna detta pris eftersom han förtjänar det, och han är en mycket bra lärare.

Maria Wolke

Lyckeby kunskaps center

Alla ungar på skolan bara älskar Maria! Hon är den mest underbara läraren som finns på jorden! Hon får oss barn att vilja komma till skolan!

Gunvor Skytt-Loell

Fischströmska gymnasiet

Hon är jätte duktig på förklarar och hon lärde mig många nya saker om grammatik och hur man skriver olika texter.När jag förstår inte hon försöker att förklara på olika sett tills jag förstår.Tack för att du var min bästa lärare❤️Du ät mycket snäll och har vitt hjärta.

Magnus Wendeler

Ehrensvärdska

Magnus är bäst. Jag brukar ofta behöva hjälp till matteuppgifter och brukar göra många slarvfel som jag skäms över. Magnus brukar snabbt se felet och blir aldrig besvärad. Han är alltid glad och får mig att vilja fortsätta jobba på fastän det är svårt.

Marie Petterson

Ehrenvärdska

Hon är skit fett lärare

Sara Bergström

Ehrensvärdska gymnasiet

Varför jag vill nominera sara i ledarskap är för att hon tar hennes ledarroll som idrottslärare på allvar. Hon hjälper alla så gått det går även dem som skiter i skolan och ger dem mer motivation att göra något. Det viktigaste jag tycker en ledare ska ha är att den ska motivera dem andra vilket jag tycker Sara gör. Hon har hjälpt mig så mycket i skolan och vill bara tacka henne.

Karola Rosenberg

Af chapmangymnasiet

Hon är jättebra på att lära ut elever och om vi har det svårt så hjälper hon oss alltid, oavsett om det gäller skolarbete eller privat.

Andreas Håkansson

Östersjöskolan

Med sitt sätt att inspirera, motivera och skapa intresse för hur bakverk är en kreativ konstform! Har ett pedagogisk sätt till att få eleverna att ta till sig kunskaperna på ett bra sätt. Därför tycker jag att Andreas är väl värd detta priset!

Niklas Månsson

Fischerströmska gymnasiet

Jag nominerar denna läraren därför att han hjälper mig väldigt mycket på lektionerna och han frågar mig hur jag mår när jag ser trött eller ledsen ut. Han bryr sig inte bara om ämnet, han bryr sig också hur man mår.

Maria Hallström

Fisherströmska gymnasiet

Jag tycker att Maria och Katarina ska vinna för att dom starkt mig i svenska och engelska. Dom hjälpt mig när jag har mot som sämst. Jag kan alltid gå till dom när de är något.

Maria Wolke

Lyckeby kunskapcentrm

Hon är snäll och lär ut bra och jag älskar dig

Anna Karen Elsborg

Ehrensvärdska

Anna är rolig, omtänksam, engagerad och lösningsfokuserad. Hennes pedagogik i spanskaklassrummet gör det möjligt för alla att hänga med på genomgångarna och förstå den, ibland, krångliga spanskagrammatiken! Hon uppmuntrar oss elever till att fortsätta öva på vår spanska och hon ger oss verktyg så att vi kan träna vidare och testa de kunskaper som vi redan har. Det är dessutom alltid en härlig stämning i klassrummet - vilket gör så att fler vågar delta i övningar och göra sitt bästa!

Linda Hjortevik

Musikugglan

Linda är dem bästa läraren man kan ha hon gör ämnerna mycket roligare och så är hon förstålig för hur bra alla är och hjälper dem efter deras förmåga.hon gör allt i skolan så mycket bättre tellexempel om det är någon som har bråkat så hjälper hon oss och lyssnar på bådas sidor och inte bara ens perspektiv

Maria Idbrant

Ehrensvärdska gymnasiet

Maria har alltid gett hela klassen mycket värme och låtit oss vara delaktiga i undervisningen. Hon är bra på att anpassa uppgifter efter våra förutsättningar.

Pia Dahlgren

Ehrensvärdska gymnasiet

En lärare man har en skön relation med och någon man kan prata med. Hon kan sitt ämne och hon är duktig med hår

Barbro Dalin-Volsing

Ehrensvärdska gymnasiet

Barbro är världens bästa lärare! Hon är så snäll, rar, galen, rolig och finns ALLTID där när jag behöver henne! Man blir så glad bara av att hon är i närheten :)

Helene Åkesson

Ehrensvärdska

Hon är så snäll och alltid där för oss, vi elever. Hon bryr sig så mycket om eleverna och repeterar och repeterar varje lektion för att vi ska hänga med. Hon är också en skön person och lätt att prata med. Hon kan vara rolig ibland. Hon ger alltid bra tips och råd. Hon är helt enkelt en underbar lärare.

Malin Lindbom

Ehrensvärdska gymnasiet

Malin lindbom är en svenska lärare. Hon underviser också svenska som andra språk. Hon var min lärare för två år sedan. Jag hade henne i åk 2 och 3 på gymnasiet.Hon lärde oss hur man skriva en utredande text som också kallas för Pm på ett bra sätt som ingen annan hade förklarat det. Jag har inte svenska som modersmålet men hon förklarar på ett sätt som alla kan förstå. Jag har en kompis som är svensk och går i trean på gymnasiet tänk att hon frågade mig om hur man skriver ett pm.

Christian Håkansson

Ehrensvärdska Gymnasiet

Ett av de bästa lärare i skolan som inspirerar och motiverar elever både i skolan och i livet.

Sandra Friberg Nilsson

Ehrensvärdska gymnasiet

Hon har alltid roliga lektioner med stor variation och annorlunda men effektiva undervisningsmetoder. Istället för att vi bara skulle läsa om juridik så tog hon dit en riktig advokat som kunde svara på våra frågor. Därför vill jag nominera Sandra.

Anna Svärd Olsson

Ehrensvärdska

Jag vill nominera min lärare för att hon fått mig att bygga en förståelse för matematik på ett sett som passar mig. Hon är också väldigt mån om att alla ska klara sig och att alla mår bra medans hon också är väldigt rättvis utan att favorisera och vill allas bästa.

Helene Lindeblad

Ehrensvärdska gymnasiet

Helene är en fantastisk lärare med mycket kunskap som hon är inte rädd att dela med sig till oss elever. Helene inspirerar inte bara mig att plugga bättre utan att vara bättre människa.

Ami Niglöv

Hämtar skolor...

Hon är den bästa lärare jag någonsin haft.

Ola Gralvik

ehrensvärdska

Han inspererar oss att fortsätta och göra saker som man aldrig skulle göra, typ dans har aldrig dansat hatar dans och även några polare. så han gjorde möljigt för att vi skulle göra de så. vi fick visa upp för varann. Han gör så de är jämställdhet och han är skön. han kan skämta om saker och ting. han är bara en bra lärare.

Helena Cedfalck

af Chapmangymnasiet

Helena Cedfalck måste vinna priset "ledarskap". Hon är en ekonomilärare som ser alla och bryr sig om alla utan att göra björntjänster. Hon peppar alltid alla och ser allas begränsningar och förutsättningar. Eftersom Helena är så bra på att läsa av folk är hon den ultimata läraren och ledaren. Allt går snabbt framåt och man får mersmak med henne som lärare. Helena bör vinna priset inom ledarskap, eftersom hon är en så bra lärare och ledare motiverar hon oss elever till att bli lika motiverande.

Louise Karlesand

Ehrensvärdska skola

förklarar jättebra

Susanne Ljungkrantz

Hämtar skolor...

Hon får oss elever att förstå och respektera andra runt omkring oss. Med en varm och härlig personlighet lyssnar hon på alla sina elever och ser alltid till vårat bästa. Hon är omtänksam inspirerande och gör att vi vill lära oss mer.

Karin Kulka

Ehrensvärdska

Hon är en otroligt bra lärare i fysik och man märker att hon verkligen vill att vi ska lyckas i ämnet. Sättet hon lär ut på är genialt och hon har lyckats föra över det till distansundervisning.

Per Maxon

Ehrensvärdska Gymnasiet

Per är en lärare som alltid får en på bra humör och hittar alltid ett sätt att visa mig om jag inte förstår.

Jimmy Petersson

Ehrensvärdska Gymnasieskolan

Jimmy är den bästa matteläraren jag har haft. Han ger alltid en bra förklaring och då man inte förstår förklarar på ett annat sätt. Han är mån om att alla i klassrummet ska lära sig och kan förklara så att alla förstår. Han är vän med sina elever och gör således lektionerna inspirerande. Han är även mån om att lära ut kunskap för livet och inte enbart för betyg. Därför är Jimmy den bästa läraren jag haft.

Joanna Liljekvist

Ehrensvärdska

Joanna är en pedagog som ser varje elev och får en att känna sig delaktig i alla moment. Hon lägger ner mycket tid och energi för att göra så roliga uppgifter som möjligt, och har ett nytänk i det hon gör. Anledningen till att jag tycker att Joanna är väl värd priset Värdegrund, är för att hon alltid finns där för de elever som behöver en extra hand och stöd.

Peter Simonsson

Ehrensvärdska gymnasiet

Peter är en mycket duktig lärare som är passionerad för sina ämnen. Han får en att vilja lära sig mer och han gör tunga ämnen roliga och intressanta genom sitt lättsamma förhållningssätt.

Malin Wictorsson

Ehrensvärdska Gymnasiet

Inga lektioner är som Malin Wictorssons! Hennes positiva energi och spralliga lektioner får mig att tycka att svenska faktiskt är kul! Hennes genomgångar är en av de få jag kan lyssna på i mer än 7 minuter utan att tänka på annat eftersom hon fångar eleverna med hennes energi! Malin är duktig på att se om en elev inte haft en bra dag eller känner sig hängig och är väldigt förstående och tar hänsyn till detta, Malin är en riktig glädjespridare som har fått mig att tycka om svenskalektioner!

Hanne Månsson

Ehrensvärdska gymnasiet

Hanne lär oss alltid nya saker och hjälper oss elever med våra frågor. Hon undervisar i matematik vilket är ett av de svåraste ämnena att förklara uppgifter i. Men detta gör Hanne på ett jättebra sätt och ser till att alla förstår. Jag har aldrig tidigare träffat en mattelärare som är så duktig på att inspirera och förklara.

Mikael Manneklint

Ehrensvärdska Gymnasiet

Är bra att talar med alla elev och förklara alla svåra situationen. Är bäst för att skoja med klassen. Man känner sig alltid roligt i lektionen

Charlotte Vendel

Ehrensvärdska Gymnasiet

Jag har alltid haft problem med motivation men jag har alltid velat kämpa. Ibland känns bristen på motivation som ett stort och tungt bakslag. Det känns som att allt man uppnår har man gjort med en skavande tomhet. Men sedan jag fick Charlotte som lärare har min motivation ökat, jag känner mig mer inspirerad att kämpa för sådant som jag alltid har tyckt om. Det känns som att jag kan följa mina drömmar utan att känna mig tom. Därför vill jag nominera Charlotte, hon är en fantastisk förebild :)

Karlstad

Petter Ljung

Fria Läroveken

Vi vill nominera Petter för att han alltid vill hjälpa oss att utvecklas och pusha oss till att bli bättre både i skolan men även så att vi blir bättre som personer. Han anpassar alltid sina uppgifter efter individen så att alla ska få en chans att nå så högt som möjligt. Han ger oss utmanande uppgifter för att vi ska utvecklas, men hjälper till så fort han märker att det kör fast och då lyckas man alltid lösa det tillsammans. Han är mycket omtänksam och det märks att han bryr sig om oss elever.

Jenny Hagberg

Frödingskolan

Jag gillar hur hon hade ALLTID kontroll över alla i klassen. Hon var sträng, men också snäll och rättvis. Jag skulle inte ha önskat ett bättre Engelska lärare

Hans Gurnett

Klara Teoretiska Gymnasium

Han är bra på att förklara så att alla förstår och är dessutom väldigt trevlig. Han pushar oss så att vi inte bara klarar uppgiften, utan lär oss hur vi ska hantera liknande uppgifter i framtiden.

Jonas Gustafsson

Klara Gymnasium Karlstad

Jag har aldrig träffat en skönare lärare som har en såpass bra och nära förhållande till sina elever. Alla älskar Jonas och önskar att få ha honom som lärare mer. Han är dessutom väldigt bra på att göra svåra saker simplare för oss att förstå

Lina Ek-Segerblom

Fria Läroverken

Vi vill nominera Lina för att hon alltid har väldigt tydliga uppgifter så man hänger med. Man känner sig alltid sedd och hörd av henne eftersom hon hela tiden är med och frågar hur det går och hjälper om det behövs. Hon vill alltid ens bästa och anstränger sig för att nå detta. Innan varje lektion brukar hon spela musik och det gör att man känner sig väldigt taggad inför hennes lektioner. Hon är även väldigt inspirerande och en förebild för att hon alltid står upp för alla och alltid är glad.

Pontus Hultén

fria läroverken karlstad

Han är så himla grym, tror aldrig jag haft en så bra lärare.

Alyssa Reed

Internationella engelska skolan Karlstad/ IES Karlstad

Min lärare är den snällaste! Hon får mig alltid att vilja lära mig mer och att få mig att skratta. Hon är väldigt hjäpsam, men lär också på ett bra och intressant sätt, så man förstår. Om man frågar eller inte förstår beskriver hon på ett tydligt och förståligt sätt. Och hon är också väldig avslappnad (Men inte för avslappnad)och inte så sträng, så man blir inte rädd. hon är en lärare man alltid kan lita på. Hon är den bästa!

Marie-louise Engström

Engelska Skolan i Karlstad

Jag tycker min lärare kan få både mig och mina klasskamrater och se på saker i olika vinklar. Vi får inte vinklad information och hon lär oss att förstå andra människor. Hon har bra självförtroende och är en energispridare som gör att man själv blir mer peppad och lär sig bättre och det blir roligare. Hon ser alla i klassrummet och lämnar ingen utanför så att alla får svara och ställa frågor. Hon är också rolig och får oss att skrata. Hon är bra på att förklara och formulerar saker på bra sätt.

Madelene Renström

Fria Läroverken

Värdens skönaste person. En sådan lärare borde alla ha. Då skulle skolan blivit mycket enklare för alla.

Thomas Wallhager

Fria läroverken

Thomas har lärt mig så mycket under det senaste året. Det här är mitt första år i detta ämnet och jag kunde inte få en bättre lärare. Han tar sig den lilla extra tiden för att få oss att förstå och han får hela miljön att kännas säker. Med hans roliga egna lilla stockholmska så blir lektionerna 100% roligare och han är även en stor motivation till alla i hans klass då han själv har erfarenhet med egna företag. Han är iallafall en riktigt glad själ som jag hoppas fler får elever får uppleva.

Margareta Berglund

IES

Min lärare inspirerar mig till att lära mig mer och set till att alla mår bra.

Jonathon Wilson

Internationella Engelska Skolan Karlstad

Han är en snäll och rolig lärare som kan se världen från vårat perspectiv.

Håkan Hermansson

Nobelgymnasiet

Håkan Hermansson har jobbat många år på bygg- och anläggningsprogrammet i Karlstad och har med sitt engagemang och sitt varma sätt nått fram till många ungdomar genom åren. Unga som annars kanske inte skulle finna sin väg ut i arbetslivet. Håkan bidrar med sin erfarenhet och fina värdegrund till att vårt program fortsätter ha en fantastisk arbetsmiljö och kultur där alla kan känna sig välkommen, och där jämställdhet och allas lika värde går hand i hand med framåtanda och anställningsbarhet!

Erik Ekeberg

IES Karlstad

Jag tycker Mr.Ekeberg ska vinna för han finns alltid där för oss hjälper oss i svåra situationer. peppar och hjälper oss att nå våra mål.

Jonas Holmgren

Frialäroverken

Jag tycker alltid han Sprider positiva vibbar, man blir alltid inspirerad och nyfiken när han lär ut på lektioner. Man blir aldrig uttråkad på lektionerna.Han är den första läraren som jag känner man kan prata med angående studier och privatliv. Att känna sig bekväm med en lärare, ger alltid bättre resultat i slutändan tycker jag.

Penelope Alexandropoulou

Internationella Engelska skolan

Penelope är en underbar lärare med en riktigt härlig energi, glädje och styrka!Hon sprider värme och ljus överallt! Hon har undervisat mig i Grekiska i ett halvår nu, och jag har lärt mig massor!jag tycker att ni ska nominera/ ge pris till henne eftersom hon är en sådan fantastisk människa med ett roligt, och nytt sätt att undervisa på!Snälla, ge henne pris!!/Thea

Tina Alsterdal

Internationella Engelsa Skolan Karlstad

Hon är väldigt rolig och kommer på roliga saker man fortfarande kan lära sig på. Det gör information rolig och lärsam samtidigt.

Patrik Lundström

Klara Teoretiska Gymnasium

Världens King, finns där för en och är bäst

Cecilia Hedengran

Internationella Engelska Skolan

Många hade väldigt bra betyg förra året då vi hade henne. Jag tycker att hon använde rätt teknik för att få oss att lära oss snabbt, man hänger liksom med i undervisningen. Hon har också en stark personlighet och jag gillade hennes lektioner.

Annica Dymling

Internationella Engelska Skolan

Ms Dymling är en jätte bra lärare eftersom hon är väldigt inspirerande och har fått mig att ha bättre självkänsla när jag målar. Hon är också hjälpsam mot ALLA elever och är alltid väldigt rättvis. Hon favoriserar ej eleverna som alla andra lärare gör på min skola och hon sticker ut. Hon är väldigt kreativ och uppmuntrar alla elever att skapa och vara sig själva. Hon är den bästa läraren jag någonsin haft!

Kayla Hamlin

Internationella Engelska Skolan Karlstad

Hon är en jättebra lärare och gör undervisningen mycket roligare. Hon är den bästa läraren för att hon hjälper mig med allt jag behöver hjälp med och hon är bara bäst. hon borde vinna!

Lisa Annersand

Internationella Engelska Skolan Karlstad

While I started study in class 5.I was a beginner in Swedish Language and she judged my level and helped me a lot with extra efforts.I want to thanks her for her guidance and teaching quality.

My Wennegrund

IES karlstad

Hon är snäl och öplad en helt ny vrd av politik, histori, religion, samhelskunskap. Med andra ord en helt ny värd med spänande saker. Hon har en fantastisk humor som gör lektonerna myket roligare. hon anpasar proven och chekpoints för vad som ska vara enklast för oss att göra. Hon är sträng när det behövs men det händer nästan aldrig under lektionerna. Jag tyker att det kommer att bli tråkigt att vi byter SO lärare när vi börgar sexan så jag tyker att hon borde bli utnämt till årets lärare.

Adrian Withmore

Internationella Engelska Skolan

Jag tycker att min lärare ska vinna för att hon gör roliga saker med klassen som ingen annan lärare gör, hon gör också så att alla mår bra och inspirerar alla att forsätta med ämnet.

Kil

Sofia Byström

Sannerud

Sofia har hjälpt mig med min mentala hälsa mer än vad andra lärare skulle gjort. Tagit tag i saker och fått det gjort och inte sagt att hon ska göra det men att det aldrig händer som många andra lärare gör. Hon brinner på ett helt annat sätt för oss elever och vår mentala och fysiska hälsa än vad andra lärare gör. Hon gör allt hon kan för att få oss att må så bra vi kan och som hon kan påverka. Jag känner mig alltid välkommen att prata med henne för jag vet att hon lyssnar och bryr sig.

Kinda

Maria Johansson

Horns skola

Maria är världens bästa lärare hon kommer aldrig att ersättas. Alla vill ha en lärare som maria. Hon får mig att vilja försöka och göra mitt bästa alltid!

Klippan

Sara Pommer Torstensson

Krika bygdeskola

Jag vill nominera Sara till årets lärare för att hon stöttar oss alltid. Hon finns alltid där för mig och många andra! Sara har en stor plats i mitt hjärta. Hon har alltid hjälpt mig om jag behöver hjälp eller om jag behöver prata med henne! När vi fick reda på att vi skulle få ha kvar Sara i klass 5 och 6 tårade jag upp av lycka. Jag vill bara att Sara ska veta hur mycket jag och alla i vår klass uppskattar henne! Hon fick mig att älska skolan mer än allt. Tack Sara du betyder allt för mig!

Kramfors

Bjarne Sjödin

Högakustenskolan

Bjarne är en bra lärare som gör lektionerna rolig och intressant, han ger även bra tips och berättar om roliga historier.

Kristianstad

Jenny Edlund

Drottning blanka Gymnasiet Kristianstad

Hon är den bästa lärare som jag kan ha, hon inspirerar mig och gör att jag vill bli bara bättre och bättre, älskar henne som lärare. Jag tror inte att jag hade fått en bättre laräre på en annan skola!!

Magnus Persson

Slättingskolan

Jag vill nominera Magnus pågrund av att han är världens bästa lärare. Han vill alla väll och bryr sig om alla. Han förstår en i allt allt från problem i skolan till problem hemma. Runt omkring Magnus så är man alltid glad och han motiverar sina elever till mycket!

Johannes Rückert Becker

Drottning blanka gymnasieskola

Min lärare har inspirerat mig mycket och får mig att tycka skolan är rolig och trivas bra.

Jessica Friberg

Drottning blankas gymnasieskola

Jessica är en lärare som verkligen bryr sig personligen om sina elever och som aldrig lämnar någon i sticket. Hon anpassar alltid lektionen efter oss elever och vår situation samtidigt som hon alltid pushar oss till att vara den bästa versionen av oss själva och alltid sprider positivitet. Det är i princip omöjligt att inte känna positiviteten spridas i det rum hon kommer in i. Hon är helt enkelt fantastisk och förtjänar allt bra här i världen.

Kristinehamn

Ingrid Karlsson

Grunnebacka skola

Ingrid har varit min lärare i 3 år och hon har fått upp min självsäkerhet och min självkänsla. Hon gör alla glada och ger alla människor kramar varje dag. Hon gör alla lektioner bra och hon är super rolig! alla i skolan älskar henne och hon är super snäll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krokom

Maria Andersson

Nyhedens skola

Matten är många elevers svaga länk. Maria säger bara tänk, tänk, tänk. De orden får eleverna att våga sätta stöten, den där som kan få dem att knäcka nöten. För de flesta elever skapar matten endast stress och panik. Marias förmågor gör matten endast lärorik!Hon är den bästa läraren som finns!

Kungsbacka

Anna Lundström

Kolla skolan

Inspirerande, roliga lektioner, lyssnar, utmanar oss, ser mig och alla andra. Finns för oss. Visar att hon bryr sig. Hjälpsam. Snäll.

Liselotte Gustafsson

Hämtar skolor...

Jag vill nominera Liselotte för hon är en bra lärare och vi kommer inte ha henne som lärare nästa år så då vill jag ge henne en liten present för att hon ska sluta.

Mikael Almqvist

Kollaskolan

Mikael är en fantastisk lärare som ser varje individ. Han har hjälpt min dotter att nå sina mål, genom att lägga till en extra lektion i veckan, bara för henne! Han är med på alla samtal, för han vill elevens bästa! Jag finner knappt ord för hur fantastisk han är! Han finns där för alla elever!

Kungsör

Johanna Wallmon

Kung Karls skola

jag ser alltid fram emot syslöjden och vill nästan inte gå därifrån eftersom Johanna är där.

Kungälv

Robert Svensson

Munkegärdeskolan

Robert har gjort så att jag och många fler på min skola har blivit intresserade av matte. Jag gillade inte matte innan jag började i högstadiet men nu är det mitt favoritämne. Jag har höjt mig i matte och har mycket mer självförtroende när det gäller att lösa problem. Jag vågar även räcka upp handen mer och man känner sig aldrig otillräcklig för att alla får alltid vara med och kan vara en del i att lösa uppgifterna. Han är även rättvis och alla i klassen är hans favoriter’

Kävlinge

Ellinor Roos

Lackalängaskolan

Jag älskar min lärare hon hjälpte vår klass när det var som värst😘 hon är alltid glad och vill alltid hitta på något hon lyssnar när vi säger saker och tar åt sig, vist ibland e hon lite för sprallig men det är ändå kul😂 hon får mig till att faktiskt gå till skolan med ett leende på läpparna. Hon finns alltid där om man behöver prata💕

Laholm

Christian Hanke

Våxtorpsskolan

Bästa Lärare som kämpa för sin elev!

Lerum

Johanna Tholin

Stenkulan

Johanna har genom att göra mig inspirerad höja mina betyg , hon är en stor inspiration för mig och hon har hjälpt mig att höja mitt självförtroende och efter och innan varje prov pratar hon alltid med mig för att se till att jag tar det lugnt och inte stressar då det alltid har varit svårt för mig.

Lidingö

Leonard LeBlanc

Futuraskolan kottla

Han är bäst punkt slut.

Alf Nyberg

Källängen

Han gör mig till en bättre person och hjälper på rätt sätt.

Malin Engelbrecht

Käppala Skola

Malin använder digitaliseringens möjligheter för att inspirera, stimulera och fördjupa elevernas kunskaper. Hon bjuder frikostigt på olika uppslag till spännande undervisning, peppar och stöttar kollegor till att utveckla den digitala undervisningen. Hennes nyskapande undervisning, engagemang och teamwork med elever och kollegor leder fram till roliga, intressanta och lärorika projekt som involverar och berör många både internt och externt. Hon får elever och kollegor att lyckas!

Lidköping

Håkan Karlsson

DeLaGardiegymnasiet

En helt underbar lärare som lyssnar och hjälper till så många elever han kan

Linköping

Sara Solfeldt

Linköping Fria Läroverk

Under den korta tid Sara jobbat som lärare har hon blivit allas stora favorit. Sara har ett brinnande engagemang för att undervisa, engagera och uppmuntra oss elever. Hon ritar egna serier åt oss för att vi lättare ska förstå, det tyder på hennes enorma engagemang. Sara lyssnar på oss och individanpassar undervisningen. Hon har ett stort hjärta och ser en för den man är. Hon skapar en god stämning i klassrummet som bygger på jämlikhet, värme och respekt. Sara förtjänar att vinna årets lärare!

Liselott Cornelius

Fria läroverken Linköping

Hon vill det absolut bästa för alla och vill hjälpa oss så vi kan få ett stabilt och bra liv i framtiden. Hon ser till så att mår bra och trivs. Hon är alltid glad. Man blir bara extra glad och trivs med att ha henne som lärare. Hon säger till att vi kan studera på det sättet som funkar bäst för oss och hon får alla att må bra och bli glada.

Catarina Cederlund

Fria Läroverk

Engelska har alltid varit en svårighet för mig, vi har haft ett sånt här hat-älska relation. Det Katarina har gjort är att överväga delen älskar och skapa mindre hat. Har aldrig velat lära mig så mycket, vågat testa och fortsätta med ett ämne. Hon ger mig självförtroende men även självkänsla. Med sitt sätt att arbeta upplever jag att alla i klassen har fått sin plats och respekteras precis som de är. DU är grym Katarina! <3

Anna Norberg

Berzeliusskolan

Hej Anna!I 3 år har du inte varit min lärare utan också min mentor. Du var den personen som fick mig att tro på att mina betyg en dag ska höjas, vilket dem tillslut gjorde. Du har alltid pushat vår och alla de andra 8 klasserna och du lär dina elever på ett enkelt sätt men på en hög nivå för att va förberedd inför gymnasiet. På det sättet du lärde oss kommer jag alltid sakna och speciellt dig, hur du alltid såg ljuset i dina elevers jobbiga situation för att hjälpa dem! Hoppas du vinner!!

Caroline Törnblom

Elsabrändström skola

Till att börja med vill jag bara säga att det var jättesvårt att välja i ordning vad hon är bra på, för hon är bra på allt! Man vet när man går in på Carolines lektioner att det blir inte tråkigt, idag lär jag något nytt. Om har frågor eller bara vill prata finns hon där på hangout och vet inte hur många gånger jag skrivit där, hehe.Det tycker jag är så bra för att då vet man att hjälp alltid finns. Caroline får oss att vilja kämpa och kommer kännas så jobbigt att lämna henne i 9:an:(

Rasim Zahirovic

Fria läroverken

Min motivering lyder att han alltid inspirerar mig i alla ämnen och får mig att se på saker på ett annorlunda sätt som jag inte gjort tidigare han anpassar även studierna efter oss ungdomar vad han tycker är kul och tror att vi kommer gilla, han är insatt i ämnet och kan prata i flera timmar men ändån ha med oss ungdomar i de han snackar om utan att vi tappar koncentrationen

Anders Uvenberg

Elsa Brändström skola

Anders har varit min mentor i snart 3 år och tack vare han så har jag höjt mig i vissa ämnen då han har hjälpt mig med min studiegång.

Ljusdal

Maria Schéle

Slottegymnasiet

Maria har alltid sett mig och alla mina klasskamrater på ett sätt som gör att alla känner sig sedda och motiverade. Hon är kunnig och pedagogisk samtidigt som hon gör undervisningen rolig att delta i. Hon har också alltid trott på en och är flexibel i att kunna anpassa studier efter varje elevs behov. Därav tycker jag att Maria är en fantastisk lärare.

Lomma

Peter Tundo

Rutsborgskolan

Peter Tundo, han är den perfekta läraren. Hans lektioner är alltid lärorika och han vill elevens bästa. Hans lektioner är även fulla av riktigt dåliga skämt som håller uppe stämningen i klassrummet!

Luleå

Tilda Dahlberg

Antnässkolan

Varför jag nominerar min lärare är för att hon hjälper oss och hon är nog den bästa läraren jag någonsin haft. Hon har lärt mig och andra i klassen mycket nytänkande, trygghet, gemenskap och på det sättet har våran klass får det väldigt bra. Tilda är jättebra på att hjälpa och förklara också. Skulle jag beskriva 3 ord om henne skulle det vara: Omtänksam, hjälpsam och en jättebra lärare. Våran klass har varit väldigt stökig men det var hon som fick ihop den. Min lärare är bäst ❤️

Therese Sandsten

Nya Läroverket - Bergnäset

Tea är en fantastisk och stark lärare. Men hon är inte bara det. Hon har blivit som klassens mamma. Hon är villig att jobba övertid för att hjälpa oss göra klart våra slöjdarbeten, hon lär ut och inspirerar Engelska som ingen annan och hon gör allt för att hjälpa oss lära oss matte på bästa sätt. Allt det här även fast hon har extremt mycket som händer i hennes liv. Jag tycker, och jag tror att alla som har henne håller med, att hon borde vinna eftersom hon är vad en bra ledare ska vara.

Sanna Arnberg

Norrskenets friskola Luleå

Jag vill nominera min svenska lärare Sanna för att hon är en grym lärare.Hon bryr sig om alla sina elever, höjer våran självkänsla och får alla att känna sig värdefulla! Hennes lektioner är ALLTID lärorika och intressanta.Sanna är en otroligt snäll människa, hon är alltid glad, trevlig, uppmuntrande och omtänksam!Hon inspirierar sina elever till att göra sitt bästa och följa sina drömmar!

Lund

Mats Khakhar

Lunds Montessorigrundskola

Mats är den bästa läraren jag har haft, han gör så att man blir taggad på att plugga och han inkluderar en i undervisningen. Han undervisar på en hög nivå men väldigt tydligt, när man lämnar lektionerna har man ett leende på läpparna och man alltid lärt sig något nytt.

Tony Martelius Ågren

Lunds Montessori Grundskola

Tony är en fantastisk lärare. Hans största mål är för oss att ifrågasätta det vi ser. Vi ska alltid vara kritiska och ifrågasätta om informationen är sann. Han lär oss att alla är lika mycket värda och hur folk ska behandlas. Han låter alla få ha sina egna åsikter och uppmuntrar oss att tänka vidare. Han får varje lektion att bli rolig och alla får känna sig välkomna. Det är alltid en varm och härlig atmosfär när han är i rummet och man blir glad när man pratar med honom.

Karl-Niklas Hult

Katedralskolan

Har aldrig tyckt om ämnet naturkunskap förens jag fick honom som lärare. Sjukt inspirerande och nytänkande samt en vänlig själ rakt igenom. Väldigt duktig på att se alla och få alla i klassrummet involverade. Inte rädd för att använda annorlunda metoder som funkar minst lika bra som traditionell undervisning. Inte bara en av de bästa lärarna jag träffat utan också en härlig människa.

Ayah Abuawad

Kunskapsskolan

Jag tycker att min lärare ska vinna eftersom att hon verkligen bryr sig om oss och vill verkligen över hela sitt hjärta att vi ska lyckas få bra betyg. Hon är rolig och gör att det ömnet som nästan ingen gillar blir roligare och man får energi för att fortsätta utvecklas och lära oss mer. Alla tycker om henne och hon gör att man blir trygg i klassrummet och ser till att alla förstår uppgifterna och att ingen känner sig otrygg. Hon är alltid glad och ler, det gör att vi också blir glada i skolan.

Per Jonsson

Hvilan utbildning

Jag vill nominera min lärare Per för jag tycker han är så sjukt bra! Han tänker verkligen på alla elever och vill vårt bästa! Han är helt ärligt den bästa läraren jag haft under alla mina år i skolan (går 1:an på gymnasiet nu)!

Malmö

Natalie Gill

Boukefs Privatskola

För att hon stannar kvar i skolan bara för att hjälpa oss i skolan och hon ger oss tips om stärka självförtroendet och kunna bli bättre i engelska. Hon är både engelska lärare för mellan stadiet och högstadiet för att förr att vår föra lärare var inte bra så att hon valde själv att ställa ut för att bli engelska lärare.Hon ser till så att ingen blir retad och utvisad och hon tar hand om oss och ser till så att vi övar på uttal och grammatik. Hon snackar

Fllanxa Fllanxa

Höjaskolan

Min lärare alltså Fllanxa hon hjälper andra med att de ska tro på sig själva och pratar om känslor med andra. Jätte bra på matematiken och NO hon går igenom allting jätte noggrant. Bästa lärare💕✨

Teodor Mischkin

Malmö Fria Läroverken

Jag vill nominera min lärare eftersom han ser alla som olika individer och ger alla en möjlighet till att kunna lyckas. Han respekterar oss på ett väldigt bra sätt och vill se oss alla lyckas. Han är inte bara bra på att lära ut men är även en väldigt bra vän till någon som behöver prata ut. Han ger alla i min klass motivationen till att gå till hans lektioner men även till alla andra. Varje fredag är hans lektioner höjdpunkten och även ett bra avslut på veckan. Teo är värd att vinna!!!

Rana Dagli

Boukefs Privatskola

Rana är en jättebra lärare. Hon motiverar eleverna att fortsätta plugga.

Shafiqa Sahebezani

Boukefs privat skola

Jag tycker att Shafiqa ska vinna eftersom att hon hjälper oss, hon ger oss en bra undervisnig och gör så att det blir lätt för oss. Hon är väldigt snäll,

Toivo Galiano Persson

Boukefs privatskola

Att ha läs- och skrivsvårigheter kräver mycket energi av barnet, hemmet och skolan. Det är viktigt att man ser till hela barnet; svårigheterna med läsning och skrivning är bara en liten del av barnets egenskaper. Man bör sträva efter att stärka barnets självbild genom att utgå från dess starka sidor och ge positiva förebilder. Allt detta beskriver hur bra vår lärare är med undervisningen och med sin närvaro.

Olivia Lundberg

Boukefsprivatskola

Hon är den bästa läraren.

Donal Gaynor

Kunskapsgymnasiet Malmö

Han ger oss självsäkerhet och påminner oss att vi kan göra allt vi vill. Han är unik.

Carl Linnér

Kunskapsgymnasiet Malmö

Det är en av de bästa lärarna som jag har studerat med. Det känns som alla är lika. Han är en av bästa som uppmuntrar eleverna och motiverar dem att göra framsteg, han hjälper också alla och kan ta fram det bästa av mina tänk. Han föreslår också idén på olika sätt och får dig att tänka på flera olika sätt.

Frans Rönnqvist

Kunskapsgymnasiet

Jag tycker att Frans lär oss elever hur en ledare ska vara då han bland annat låter oss tänka själva och om vi inte vet så förklarar han på andra olika sätt så att vi förstår och kan besvara.

Jenny Rosengren

Kunskapsgymnasiet Malmö

När man upplever kaos... nytt land, nya skolan, nya vänner, när man säger att man måste ger upp då där finns hon alltid... När man säger att vägarna tog slut där finns hon med sina magiska meningar och med den magiskt energi... Hon finns där om du behöver henne som läraren eller vän ibland mor ibland själv psykolog... Hon är den bästa läraren jag såg i mitt liv. Hon är den bästa inspiratör. Jag är stolt att jag har henne i mitt liv.

Robert Pozgaj

Komvux Kungsgatan 44

Jag tycker mycket om matematiken men på grund av olika omständigheter kunde inte fokusera på den. Men min lärare, Robert är en inspiration. Han förstå mig och fick mig att hitta inspiration och lycka i sin kurs. Jag är tacksam och vill att Robert ska vinna för han värde det priset. Han visade mänsklighet och kunskaper, klokhet och kärlek för att lära oss elever och utmana oss.

Palle Österling

Kunskapsgymnasiet

Palle är en lärare som skapar en väldigt bra stämning i lektionen och som har ett sätt att få med alla i lektionen i en diskituon han undervisar historia. Han gör så att han testar våra kunskaper på olika sätt vilket gör att elever som inte visar sina kunskaper i prov kan visa de i till exempel en diskituon.

Ita Mesetovic

kunskapsgymnasiet

Det beror på att hon är riktig kunnig is sitt ämne, vet hur lektionen och tiden ska anpassa utifrån elevernas behov för att undvika stress. Väldigt hjälpsam och rättvis. Ingen elev behandlas bättre än annan hos henne och om en inte tjänar något på riktig så kommer hen inte få det. Dessutom hittar hon på olika sätt för att eleverna ska förstå bättre och ämnet ska sitta på riktig.

Elvira Tunek

Kunskapsgymnasiet

Ivana Hafizbegovic

Kunskapsgymnasiet

Hon är en jätte duktig lärare. Hon har fått mig och gilla matte trots hatet för matten jag haft i flera år. Hon har fått mig och vilja studera mer och även sitta mer efter mattelektionen och plugga. Hon har helt enkelt fått mig att gilla matte och tack vare det har jag kommit en bit längre min framtid. Jag hoppas verkligen jag har henne alla mina år under gymnasiet. Maya Borchalli.

Camila Lägervik Eklund

Malmö praktiska limhamn

Jobbar efter var och ens förmåga

Theresia Kristoffersson

Geijerskolan

Hon hjälper alla och gör hos trygga. Hon är allt för hos

Athir Sadek

Kunsakpsgymnasiet

Mycket omtänksam, driftig och villig att se oss lyckas. Ger oss en motivation och ser till att vi har dem rätta redskapen till att lyckas. Även om vi har gått Athir på hans sista nerver har han sett till att vi lyckas med matematiken. Han har lagt hårda grav och disciplinerat oss genom den långa resan, men de har varit så lätt värt det. Tack för att du är bra på det du gör!

Anne-Margrethe Pode

kryddgårdsskolan

Anne är den bästa läraren man kunnat drömma om. Hon har format mig till den starka individen jag är idag. Nu går jag i högstadiet i en annan skola och har insett hur mycket hon förberett mig inför alla utmaningar jag ställts inför. Hon brukade alltid prata om hur lärandet är som en byggnad. Att man behöver en stabil grund att bygga på. Well Anne hjälpte mig med den grunden och det kommer jag att vara evigt tacksam för. Hennes skratt är det bästa som finns och jag saknar det.

Karolina Nilsson

Hermods Gymnasium Malmö

Karolina Nilsson bör vinna priset som årets inspiratör av så många olika anledningar. Hennes sätt att få alla elever att känna sig sedda och hörda skapar en trygghet i skolan som inte upplevts på tidigare skolor. Karolina stärker ens självkänsla och man tvekar aldrig på att man inte kan komma till henne.Karolina motiverar en till att vilja nå sina mål och med henne som lärare utvecklas och förbättras ens kunskap, personlighet och sätt att tänka varje dag.Karolina Nilsson är vår egna inspiratör.

Gabrielle Hansen

Kunskapsgymnasiet Malmö

Hon är hjälpsam och motiverar eleverna med att göra sina skoluppgifter. Hon hjälper mig och mina klasskamrater att utveckla i språket. Hon gör aldrig skillnad mellan eleverna och hjälper eleverna oavsett situation.

Malung-Sälen

Peter Isaksson

Malung-Sälen Gymnasieskola

Peter är den bästa läraren jag någonsin har haft. Han är pedagogisk på ett helt nytt sätt och kan verkligen se varje individ för den de är. Han lär känna alla sina elever på en personlig nivå för att på bästa sätt kunna finnas där för dem. Han gör undervisningen rolig genom att visa att allt inte behöver vara så seriöst hela tiden. Han visar att alla i klassrummet har en värdefull åsikt och att inga svar och tankebanor är fel. Ingen förtjänar detta pris mer än Peter.

Mjölby

Fredrik Eriksson

Kungshögaskolan

Han lär ut nya saker bra och använder modern it.

Mönsterås

Robin Silveräng

Ljungässkolan

Robin gör så att lektionerna blir så mycket roligare. Man vill alltid ha lektion med honom. Han gör så att vi alla mår bra. Han ger oss det vi behöver. Är någon lite nedstämd så bryr han sig! Han är superbra lärare med mycket glädje. Det är inte ofta han blir arg. Visst, han har sina dåliga dagar men vi respekterar det eftersom han respekterar oss. Han ska snart sluta och vi vill ge honom något speciellt för att han är världens bästa lärare. Snälla! Gör Robin Silveräng till årets lärare!

Nacka

Fredrik Lindahl

Djurgymnasiet Stockholm

Jag tycker att Fredrik är en av de bästa lärarna jag har haft då han respekterar att människor har sina problem, för att han gör att lektionen blir kul och inte väljer saker som han tycker är kul utan även som vi elever tycker är roligt. Han är fått mig att gilla idrotten mer med allt detta och han låter folk göra andra saker då han fattar att de har sina svårigheter men han pushar också oss att försöka fortsätta. Utav alla mina idrotts lärare jag har haft så har han varit den bästa.tack Freddan

Claudia Müller Granström

Nacka musikskola

Claudia är en fantastisk inspiratör som arbetat som musiklärare i 25 år. Hennes sätt att inspirera, glädja och sprida kunskap i musikämnet är fantastiskt. Hon ser varje elevs behov och stärker barnens självkänsla samt förmedlar stor spelglädje. En pedagog som brinner för sitt yrke och elever. Med stor kunskap får hon musikämnet att bli oerhört intressant. Alla kan spela! Kreativa och individ anpassade lösningar på lektionerna. Hon är fantastisk.

Ellinore Alm

Grillska gymnasiet

Jag vill nominera Ellinore Alm. Jag nominerar dig för att du är en fantastisk person som tror på alla. Du har fått mig att känna mig värdig och en i gemenskapen. Du har funnits i alla stunder och hjälpt mig att bli starkare som person. Du inkluderar verkligen alla elever och ser till att alla blir lika mycket behandlade. Tack för allt du gjort för mig, något jag uppskattat och kommer ta med mig för resten av livet.

Norrköping

Jonathan Kemi

Åbymoskolan

Jonathan inspirerar oss att jobba mera. Han förklarar så att man förstår och hjälper oss att plugga till matte prov och läxförhör. Han gör undervisningen roligare och intressantare för alla. Jonathan ger oss mera utmaningar på ett roligt sätt för alla på olika nivåer. Vi blir mera villiga att fortsätta. Även om matte kan uppfattas tråkigt och ointressant så hjälper han tills vi kommer fram till mål. Jonathan är en av de bästa lärarna vi någonsin har haft. Från Jennifer och Tilda till Jonathan😉

Anne Charlotte Plante

Norrköping Fria Läroverk

Vi som elever behöver inte bara en lärare som kommer till klassen och styr över lektionen, utan vi behöver lärare som kan motivera oss Anne Charlott är en fantastiskt lärare eftersom hon respekterar alla elever och hjälpa de som behöver stöd samt motiverar dem, dessutom är hon en rättvis lärare.

Johan Lundblad

Klingsborgsskolan

Johan är en fantastisk lärare! När jag komma till högstadiet 2017 så var det lika nytt för mig som för Johan på den nyöppnade skolan Klingsborgsskolan. Till en början så var jag väldigt skeptisk för vad som skulle ske. Det jag inte visste var att jag inte alls hade de kunskaperna som krävdes för att ligga på den nivån som jag hade velat, dålig argumentations förmåga. Men med tiden så fick Johan mig att tänka på ett helt nytt sätt. I flera steg o.s.v. På bara två terminer så var jag mycket nöjd!

Aksanna Berglund

Åbymoskolan

Jag vill nominera Aksanna för att hon hjälper alla och stöttar alla. Vi är alltid välkomna till henne på raster då vi har en frivillig kör. hon är alltid glad och vill alltid hitta på roliga saker med oss. Om man spelar ett instrument på kören och man inte har det instrumentet hemma så får man låna det. Hon är världens bästa lärare och förtjänar att vinna.

Marianne Lokrantz

fria läroverket

Den här läraren är bara bäst.Vet ej hur! Hon är hjälp och samma glad. förklarar allt på ett bra sätt så att du fattar på ett enkelt sätt. hon är värd att fina för att de är hennes första år och hon gör allt på et bra sätt.

Nybro

Lucas Svensson

Paradisskolan

Min lärare får mig att må bra när jag mår dålig och han är bra på att förklara olika saker och han är snäll och rolig och bäst

Jörgen Elmbro

Paradisskolan

Han får lektionerna att bli roligare och intressantare. Han har de bästa lektionerna efter som att man kan fokusera få arbetsron blir bättre på hans lektioner. Han respekterar en också då man inte behöver prata om man inte vill och om man vill så har man alltid chansen.

Nykvarn

Ulf Carlsson

Turingeskolan

Hjälper till en bättre miljö och anpassar varje elev. Eleverna ska bli sedda, det är en självklarhet. Ser till att alla får det de behöver och hjälper varenda en passet hur stor elevgrupp. Samarbetar bra och argumenterar, tar hänsyn till varenda en. Gillar att diskutera och snacka ihop med gruppen. Har så roligt med gruppen och min lärare. Det är en ära. Kan både skratta och gråta med dig.

Piteå

Ida Grandin

Sjulnässkolan

Hon är bra och stöttande. Hon har jätte bra tålamod och förstår alla elever. Hon är smart och hjälper all elever när någon behöver hjälp. Hon är världens bästa lärare!!!

Malin Engström

Pitholmsskola 4-6

Hon hjälper alltid till när vi ska jobba, hon säger var enda lilla detalj. Hon är en bra lärare för mig och andra, det är därför att jag nominera henne.

Katarina Strandh

Pitholmsskolan

Jag vill nominera Katarina för hon är jättebra på att vara idrottslärare. Hon är rättvis och snäll. Katarina inspirerar mig mycket. Hon gör att idrott är mitt favorit ämne.

Lillemor Erikson

Backgårdsskolan

Våran lärare är bäst på allt

Britt Fjällström

Pitholmsskola 4-6

Hon hjälper oss att tänka innan vi gör någonting fel, hon är alltid nytänkande. vi respekterar henne i klassrummet.

Region Jämtland Härjedalen

Leif Eriksson

Fyrvalla

Har aldrig träffat en mer pushande människa i hela mitt liv, han gör ALLT för att vi verkligen ska göra vårat bästa och finns alltid där för en, kan inte tänka mig att ha en bättre lärare än han.

Region Norrbotten

josefina Persson

manhemskolan

En väldigt bra och rolig lärare, vi lär oss mycket på lektionerna. Alla får alltid skratta på hennes lektioner, Vi får även alltid lära oss nya saker. Lätt den roligaste och snällaste lärare på denna skolan.

Anna-Karin Adamsson

Hertsöskolan

Jag tycker att min lärare ska vinna för att hon för oss att vilja jobba på ett roligt sätt, Hon är supersnäll,Hon lär ut oss på flera sätt,När hon ska presentera något nytt för klassen så berättar hon tydligt och hon är bara värdens bästa lärare

Region Stockholm

Jannike Madsen

S:ta gertruds skola

Hon gör lektionen roliligare genom att dela in oss i grupper, istället för att jobba i en stor klass hon försöker få oss att tänka nytt och jobba på olika sätt. Hon anpassar undervisningen till elevens behov. Hon har bra genomgångar och förklarar så att man förstår. Hon bryr sig om klassens bästa även om vi är ganska jobbiga. Vi har haft över tio olika lärare sen förskoleklass och Jannike är den som lär oss mest. Hon lär oss mycket och får oss att tycka att undervisningen är kul. Hon är bäst.

Johanna Löfgren Ådin

Viktor Rydberg Jarlaplan

När jag började på Viktor Rydberg Jarlaplan hade jag ingen aning om vad jag ville bli, nu vet jag. Det är mycket på grund av Johanna. På ett inspirerande, nytänkande, strukturerat och utmanande sätt har hennes undervisning fört mig och mina klasskamrater framåt. Aldrig har en uppgift eller lektion känts oväsentlig. Johannas genuina intresse och passion för ämnena hon undervisar i och lärandet lyser igenom varje lektion.

Linda Wass

Södermalmsskolan

Linda är en person som alltid är glad och sprider glädje och värme. Även om klassen är stökig någon gång så skriker hon inte som andra lärare kan göra, utan hon får vår uppmärksamhet på annat sätt och får oss att lyssna. Lektionerna med henne gör då att vi lär oss nya grejer, blir inspirerade, motiverade och får en bättre sammanhållning i gruppen. Nästan alla i klassen har roligt när hon är med. Hon anpassar även vissa moment i lektionen för vissa så att det blir så bra som möjligt för alla!

Patrik Cornelius

Klara Teoretiska Gymnasium Östra

Denna lärare är en positiv lärare som vill att alla hans elever ska klara sig och bli godkända i alla ämnen Patrik lyckas sprida positiv energi i alla hans genomgångar/lektioner och i skolan. Han motiverar alla hans elever & är inte blyg med att fråga ifall allt i är bra i elevernas skolliv och privatliv. Patrik är en lärare man alltid kan förlita sig på, han kommer göra allt han kan så att man blir lyckas och han gör allt han kan för att hjälpa inom andra ämnen/områden. Han är en av de bästa!

Region Västmanland

Selma Avdic

Jensen education Västerås

Selma är en lärare som genom åren hon varit lärare för oss elever fått oss att gilla engelskan, fått oss att känna oss duktiga inom språket och gör alltid att lektionen blir fantastisk. Hon är förstående beroende på situation och anpassar alltid sig efter vårt mående. En riktigt bra som förtjänar ett pris för hennes arbete.

Reijo Lehtonen

Bäckbygruppen2

Han är den bästa engelska läraren han är rolig och bra på att göra oss i klassen glada

Ronneby

Maria Jäghagen

Snäckebacksskolan

Maria är så bra på att lära ut saker så alla förstår. Hon uppmanar oss att uppnå våra mål och göra vårt bästa. Hon lyfter fram det bästa i alla och ger oss det stödet vi behöver. Hon ger oss inspiration, styrka och mod. Hon borde vara en förebild för alla på lärarekåren och alla borde ta henne som en förebild och ta hennes sätt att förklara. Vi kommer sakna henne efter 9an verkligen. Hon hjälpte oss från en gnisslar till ett brinnande ljus och det glömmer i aldrig.

Timofej Sibilev

Thorenframtid

Timo är en snäll och rolig lärare och är duktig på att lära ut, Timo inspirerar att man väl lära och utvecklas så mycket som möjligt. Från Malin

Fredrik Johansson

Knuthahnsskolan

Nya sorts varierande uppgifter

Sala

Biryar Primosa

Åkraskolan

Jag tycker att min lärare är den bästa läraren för att han får oss elever att inspirerade av att jobba och han gör svåra saker till lätta så att vi gillar de och han är den som får oss lever att kämpa för de vi gillar och göra. Han fick mig att börja spela fotboll fast att jag inte kunde spela han tyckte jag var bra och nu gillar jag det. Vi elever är tacksamma att vi har han som lärare för att de finns inte nån lärare som är som han. Han är bra på att förklara saker och han gör våra dagar bra.

Sofia Agerheim

Strandskolan

Sofia är bäst

Salem

Charlotte Wehlin

Hämtar skolor...

Jag älskar min lärare hon är så inspirerande och alltid glad😁❤️

Sandviken

Angelica Carleson

Bessemerskolan

Angelica är en otroligt bra och förstående lärare. Hon tar hänsyn till alla och försöker anpassa undervisningen så att alla känner sig bekväma, utan att utelämna viktiga delar för undervisningen. Själv har jag scenskräck och jag har fått mycket stöd och motivation från hennes feedback. Hon är noga med att motivera mig samtidigt som hon ger mig bra konstruktiv kritik till. Många andra lärare som har lagt mycket fokus på det negativa. Alla borde ha en lärare som Angelica!

Sigtuna

Jannike Madsen

St:a Gertrulds skola

Hon är världens bästa lärare och jag tycker hon förtjänar att vinna på grund av att hon är: positiv, rolig, snäll, glad och rolig att vara med. Om jag skulle välja en lärare i världen så skulle jag välja henne för hon lär oss nya grejer och hon gör grejerna roligare t.ex. matte och bild!

Elena Bok

Eddaskolan

Hon gör så att vi vill jobba hårdare och hon har lärt oss jättemycket och samhälle och matematik, hon är verkligen en jätte bra lärare.

Simrishamn

Emma-Lea Almén

Nova Academy

Lea Almén har förmågan att inspirera.Hon är en eldsjäl med ett unikt perspektiv som är ovärderligt. Lea har växt genom asfalt till en trollbindande blomma. Hon är en vägvisare till utveckling och inre harmoni.Det finns fler solar i rymden än sandkorn på jorden. Lea får mig att inspireras av livets gränslöshet och av oändlighetens möjligheter.Jag känner mig seren som får vara en del av hennes helande resa och att hon inspirerar min& många andraHon är solen månen och mars med krafter som smittar.

Sjöbo

Petra Månsson Lindblad

Storkskolan

Jag tycker att min lärare ska vinna för att hon är bra på att inspirerar oss och hon är snäll och att man kan skämta med hon hon låter alltid nästan ha små raster vi brukar ha roligt och hon lyssnar på oss hon löser nästan allting som hon kan påverka det är därför hon ska vinna!

Calle Svensson

storkskolan

jag tycker att man ska välja calle för att han jätte snäll och visar respekt och han är inte för sträng man inte heller inte för snäll han är mitt i mellan calle är bara perfekt

Karl-otto Svensson

Storkskolan

Får att han gör alltid så att vi har roligt. Han är väldigt bra också så man lär sig nytt.

Calle Svensson

storkskolan

jag tycker att man ska välja calle för att han jätte snäll och visar respekt och han är inte för sträng man inte heller inte för snäll han är mitt i mellan calle är bara perfekt

Therese Sahlström

Emanuelskolan

Hon är en underbar lärare som får hela min klass att vilja lära oss mer och vilja kämpa för högre betyg. Hon lyssnar på vad vi har och säga och förstår oss till skillnad från många andra lärare vi haft. När vi säger att vi inte kan och att vi är dåliga på saker hjälper hon oss och ger oss hjälpmedel för att öva upp våra färdig heter. Detta gör att vi kämpar och får mer och mer lust till att gå i skolan. Detta gör att vi vill nominera vår lärare för hon är den bästa!!

Fredrika Kempff Ek

Storkskolan

För att hon ger oss roliga uppgifter och är en rolig lärare.

Skara

Joakim Petersson

Katedralskolan

Jocke är den bästa läraren jag någonsin haft, Det finns många andra bra också men ingen toppar Jocke. Jocke är inte bara en lärare utan han är också som en kompis, som man kan vända sig till om man tycker något är jobbigt. Han är snäll, omtänksam och han är bra på att lära ut. Jocke förtjänar verkligen detta. Även om vissa inte har Jocke som lärare så vet dem vem han är, han går alltid och hälsar på folk i korridoren och ställer sig och pratar lite. Jocke är verkligen top 1.

Per Svalmark

Katedralskolan Skara

Att gå första året på gymnasiet är inte lätt, det händer mycket runt en. Allt är nytt och man har så extremt mycket runt sig. Det är då man uppskattar lärare som alltid tänker på oss och försöker pigga upp oss även en mörk dag. Det är precis det våran lärare Per gör, han drar ett skämt eller två varje lektion och får oss att skratta även en jobbig dag. Tack Per!

Jan-Börje Lewerin

Katedral Skolan

Jag går el och energi linjen i Skara. Jag tycker att min lärare borde få pris för hur snäll och omtänksam han är. När man håller på med el så tänker i alla fall jag väldigt mycket på om jag gör fel. Jan-Börje är bäst på att få mig att göra mitt bästa och övertyga mig om att det är okej att göra fel. Han är väldigt tydlig när han lär ut något nytt och det är alltid väldigt enkelt att förstå vad alla ska göra. Han ger oss alltid olika tips och trick om hur man kan förbättra vårat praktiska arbete.

Jeanette Brodin

Katedralskolan

Jeanette är en lärare som alltid hittar sätt att insperera alla elever i klassen. Biologi var inget ämne jag tyckte om men hon lyckades insperera mig och skapade nya perspektiv att tänka på. Hon lyckas alltid hitta något i varje elev som hon kan använda för att intressera personen i naturvetenskap. Hennes undervisning är flexibel och vi elever får mycket självbestämmande vilket skapar motivation. Om jag blev lärare skulle jag vilja skapa lika stort intresse i mitt ämne som Jeanette gör.

Thomas Woodgate

Katedral skolan

Han inspirerar mig att lära mig mer och han hjälper alla i klassen när det behövs. Han är rolig men seriös på samma gång och han skojar med alla i klassen och får dem att känna sig bra.

Joakim Petersson

Katedralskolan

Jocke har inspirerat mig till att satsa på naturkunskapen som jag tidigare trott att det inte längre fanns hopp för. Han har också inspirerat mig till att vilja ha matte igen. Detta har varit mycket viktigt för mig då dessa två ämnen var några jag hade tappat lusten för. Jockes humor och glädje har reparerat den lusten och det är jag mycket tacksam för.

Niclas Magnusson

Katedralskolan

Niclas är super. Han tänker på andra och undrar hur man mår. Niclas är min mentor och det känns väldigt bra att ha honom som någon man kan vända sig mot om man har frågor eller om något känns dåligt. Jag tycker verkligen han förtjänar beröm och att han får lite uppmärksamhet för det han gör. Niclas får mig att förstå historia bättre och på ett annat sätt, kortfattat så är han bara väldigt bra.

Marie Nilsson

Katedralskolan

Hon hjälper varje enskild person som just dom behöver bli hjälpta , hon ser oss som våraa individer .

Isabella Martinsson

Ardalaskolan

Hon är bäst på att lära folk och är bara bäst! Hon lär ut lätt! Det är kul att lära sig saker med hon!

Skellefteå

Christine Petterson

Sörböleskolan

Jag tycker att min modersmålslärare ska vinna för att hon bryr sig och är stolt över sina elever på ett sätt som får en att känna sig sedd. Mitt ena modersmål som jag aldrig studerat är Swahili och jag skulle börja studera Finska, men av en slump hamnade jag hos Christine. Det känns som ödet och som bland det bästa som kunde ha hänt. På två terminer har jag lärt mig mer än jag någonsin trodde och på köpet en lärare med stort hjärta och som stöttar mig i allt! 💕

Idha Karlsson

Sörböleskolan

Idha är en underbar lärare som får en att skratta när uppgifter eller annat känns svårt. Jag tycker att Idha Karlsson borde vinna priset som årets lärare i integration för att hon gör verkligen allt hon kan för att hjälpa våran svåra klass.

Rebecca Bernt

Byskeskolan

Vi har under många år fått byta lärare, efter korta perioder. De har kommit och gått men min favorit har alltid bestått. Hon får mig att vilja kämpa inför framtiden och motiverar mig. Hon får alla att se det fina i sig själv och vill att vi ska göra det bästa utifrån våra egna förutsättningar. Hon undrar alltid om hon är bra nog, efter som hon är ny som lärare och svaret är ja hon är perfekt. Jag vill uppmärksamma min underbara lärare, vi älskar dig Rebecca!/Dina 8b"eare"

Sollentuna

Lisa Eriksson

Sollentuna Musikklasser

Lisa är en lärare som ständigt strävar efter jämlikhet och bildar en skön stämning i klassrummet. Lektionerna är aldrig tråkiga och jag känner att jag lär mig något viktigt samtidigt som jag får lära mig att samarbeta och jobba på nya sätt.

Elin Åkerberg

Sollentuna musikklasser

Hon är väldigt snäll och hjälper till när det behövs och hon gör lektionerna roliga så man vill lyssna när det är genomgång. Hon gör lektionerna roliga och jag tycker hon förtjänar detta.

Helena Drakwall

Sollentuna musikklasser

Jag tycker att Helena (Min SO lärare) är en väldigt bra lärare eftersom att hon får oss att tänka nytt och är pedagogisk och snäll.

Maria Simpson Sandfjord

Sollentuna musikklasser

Maria är den bästa läraren i hela världen hon hjälper eleverna superbra och lyssnar väldigt bra på eleverna

Per Spång

Hämtar skolor...

Han är skön och han förklarar på ett bra sätt så att vi förstår. Han blir inte så irriterad utan han tar det lugnt. Om någon gör sig illa eller något så hjälper han till stället för att ignorera hen.

Fredrick Lööv

Hämtar skolor...

Fredrick är en glädjespridare och inspirerande lärare för alla på den här skolan. Han ser till att alla mår bra och att alla trivs i skolan. Han gör alla glada och han är väldigt rolig. Dessutom väldigt nytänkande och ser till att roliga saker alltid händer på skolan. Därför tycker vi att Fredrick är en lärare som verkligen förtjänar det här!

Christine Johansson

Runbacka skolor

Hon är inspirerande, bra på att förklara och gör verkligen lektionerna roliga. Hennes sätt att undervisa är väldigt ortodox och gör varje lektion en ny upplevelse. Dessutom märks det att hon tycker om sitt ämne vilket gör det roligare för oss elever. Christine är väldigt bra på att anpassa efter oss elever och hon har bra humor vilket gör hennes lektioner roliga att gå på.

Sara Vikström

Sollentuna musikklasser

Sara är en rolig och inspirerande ledare. Jag tycker det är bra att hon ersätter vissa ord med roliga saker. Sara är jätte snäll och hjälper eleverna med deras arbete, hon har också en sida mot barn som är sträng men det är något en lärare ska kunna vara. Hon kan därför leda barn åt rätt håll ifall dem gör fel vilket jag kallar en ledare. Sara är en lärare barn borde följa eftersom att hon ersätter ord, är snäll, visar rättvisa och har en sträng sida som kan vara bra ibland.

Stig Svensson

Sollentuna musikklasser

Stig Svensson är min Fysik och teknik lärare som är väldigt pedagogisk och förklarar mycket om någon inte förstår

Isabell De gyssel

Sollentuna musikklasser

Jag tycker att Isabell borde vinna priset för att alla ska veta vilken bra lärare hon är! Jag har haft det svårt i skolan med både studier och elaka kommentarer som andra elever gett till mig. Isabell stöttar och peppar mig så jag råkar ”upp” hela vägen. Hon är snäll rolig och bryr sig. Isabell är inte bara en lärare för mig utan även en person som jag berättar allt för som gör att jag vågar trycka ut mina känslor och mina åsikter. Isabell undervisar även mycket bra bättre än allas lärare,bästa❤️

Måns Lorichs

Sollentuna Musiklasser

Måns är alltid snäll. Han hjälper oss när vi behöver det. Han förklarar saker jättebra, och har rolig undervisning, för det mesta. Han lyssnar på alla och låter alla säga vad dem vill. Han är en superbra lärare.

Lovisa Lantto

Sollentuna Musikklasser

Hon gör alltid oss glada och inspirerar oss att lära oss mera. Hon respekterar alla och vill oss alltid det bästa.

Lotta Malm

Sollentuna musikklasser

Hon är bäst för att hon gör så att jag förstår och hon hjälper mig.

Nathalie Sundesten Landin

Tegelhagens skola

Hon är en bra mattelärare som vill att alla ska lyckas och pressar oss på ett bra sätt

Anna Segerfelt

Sollentunamusikklasser

Anna är både snäll och rolig och gör våra musik lektionerna jätte roliga vi älskar henne. Hon är rättvis

Nina Andersson

Rudbeck

Hon är bäst

Sara Ingelman

Hämtar skolor...

Hon är väldigt förstående och man blir inspirerad. Hon skapar band med alla olika elever och accepterar en för den man är. Hon lär ut med olika strategier och varierar i studierna. Hon är öppen för allas olika idéer och tänkt kring uppgifter. Hon lyssnar på oss elever och tänker på oss. Otroligt snäll.

Annika Carselind

Sollentuna musikklasser

Jag tycker att min lärare är bäst för att hon inspirerar oss varje dag och lär oss mer minst lika mycket. Hon glädjer alla i klassen varje lektion och när hon inte är hos oss är dagen förstörd. Jag hoppas att Annica vinner för det förtjänar hon!

Helena Drakwall

Sollentuna musikklasser

Helena får mig att vilja lära mig mer. Hon får ämnet att bli intressant. Hon är väldigt organiserad och lär ut på ett väldigt bra och strukturerat sätt. Hon ger alla möjlighet att via vad dom kan på många möjliga sätt så att alla får chansen att visa vad dem kan. Hon motiverar mig väldigt mycket till att lära mig och hon lär mig så bra och så mycket att man knappt ens behöver plugga hemma eftersom man lär sig allt på lektionerna.

Véronique Hansen

Sollentuna Musikklasser

Véronique Hansen är en bra lärare därför att hon är väldigt organiserad och strukturerad. Hon är alltid omtänksam och tänker på allas bästa för att ha en så bra skoldag som möjligt. Véronique kan kännas som en nära vän eller familjemedlem då hon själv är i våra föräldrars ålder och förstår vad vi går igenom och våra tankar i den åldern vi befinner oss i. Hon varierar mellan att vara bestämd, vilket är bra då vi fokuserar bättre då, och även rolig och härlig.

Julia Bölzner Hallsäter

Dansgymnasiet

Jag har aldrig träffat en lärare som Julia. Hon har alltid funnits där både som lärare och vän. Hon är grym på att få hela klassen engagerad och skapar en god stämning bland oss alla. Hon ger oss allt stöd vi kan tänka oss och hon får alla uppgifter till något kul.Hennes karisma och hennes godhet har gjort så att alla kämpar i hennes kurser och vi vill alltid lära oss mer.Alla ser upp till henne och vi vill ha henne som lärare i alla kurser för evigt!Hon är anledningen till att jag älskar skolan

Isabell De gysser

Hämtar skolor...

Det blir lättare i skolan då Isabell är så motiverande att fortsätta försöka. Hon lär en att aldrig ge upp, på dessa 3 år har jag aldrig lärt mig så mycket. I början av 4:an var ingen av No eller Matte mina starkaste ämnen men just pågrund av henne har jag utvecklats så mycket. Hon är dessutom snäll och har bra lärande metoder som lät mig och mina klasskamrater.Är så tacksam att hon är min lärare ❤️❤️

David Engelin

Hämtar skolor...

David lär alla elever nya saker varje dag, både på och utanför lektioner. Han skapar lugn i skolan och får allas röster hörda. Han spelar stor roll för alla elever, han är inte bara en bra lärare utan en vän till alla på skolan. Han har inte jobbat så länge men har redan hittat sin roll i skolan, han gör sitt jobb bättre än lärare som jobbat i 10+ år. Han lektioner är roliga och lärorika, han anpassar sin undervisning bra efter olika elever och deras behov. David är den bästa läraren jag haft.

Sviatlana Hermanovich

Edsbergsskolan

Hon har under flera år jobbat med en mycket omtyckt så kallad "M" klass. Klasserna har kommit långtpå många matematikövningar.

Mattias Lundquist

Hämtar skolor...

Mattias är en snäll lärare som brukar göra varje dag till en bättre dag. Han är jättesnäll men kan vara sträng, fast på ett bra sätt. Han lär också ut på ett sätt så att man vill lära sig mera. Ibland så får vi ha frågesport och det är jättekul, han är den ultimata läraren!

Caroline Nyberg

Silverbäcken

Hon är bäst och alla älskar henne!❤️

Anna Nilser

Silverbacken

Hon är bäst!

Katarina Pajic

Djurgymnasiet

Hon är en av dom bästa lärarna jag har haft. Hon är alltid på bra humör och får alla så engagerade. Hon motiverar och peppar så att man ska orkar med sina studier, både i hennes kurser men också i andras, som jag tycker är bra. Hennes presentationer och genomgångar är alltid väl förberedda och tydliga, likaså hennes lektioner. Hon är personlig och ser varje elev för sig, hon märker alltid om man är nere eller nåt stör, och hon är alltid stöttande och jag tycker att det är viktigt! Bästa läraren!

Madelene Sjöholm

Sollentunamusikklasser

Min lärare är riktigt bra på att lära ut och har bra humor och ger alltid ett skratt till oss elever och det blir kul på lektionerna

Lana Hermanovic

Edsbergsskolan

Min lärare är bra för att hon hjälper alla att delta på lektionerna och tänka på nya sätt om olika problem.Hon säger alltid när vi har gjort något bra och får oss att tro på oss själva. Hon vill alltid att man deltar på lektionerna och märker varje person individuellt. Min lärare planerar lektionerna så att de nästan alltid är roliga för att hon vet vad vi tycker om att göra och hon anpassar sig till det. Min lärare lär ur matte på sitt eget sätt så att hon är säker på att det blir intressant.

Solna

Christoffer Svärd

Vittra Frösunda

Jag vill att crippa alltså hans förkortning på hans namn, Han är bara bäst på att undervisa och är bra att få mig på gott humör och crippa lär ut så bra så att jag fattar allt han säger och jag vill nominera crippa för att han lär ut bäst och respekterar alla i min klass och jag önskar att han kommer få en nominering för han är den bästa teknik läraren

Sami Edenwind

Ulriksdalsskolan

Sami har skapat en trygg tillvaro för mig och många andra elever i skolan. Han har också ökat min och många andras prestationer i skolan.

Joaquin Jorge Pedroso Chacon

Skytteholmskolan

Han hjälper mig och får mig att vilja jobba hårt. Jag fick bra betyg tack vare honom.

Richard Lindberg

Skytteholmsskolan

Eftersom att han är positiv och hittar nya sätt att lära ut matematik på.

Sabina Micu

vittra frösunda

Vi vill nominar Sabina som är en fantastik och snäll lärare. Och hon hjälper oss att förstå mattematikens grunder. Vi tycker att hon är värd att vinna för att super bra och hjälper oss med våra problem inom skolan och vardagliga problem.Hon är en fantastisk och stöttar oss i allt.Hon gör den tråkiga undervisnigen rolig. Och hon har fått oss att gilla matten som ämne. Hon förstår sig på oss vad det än gäller. Hon gör altid än glad och posetiv till saker,Hon är värdens bästa lärare// Hela klassen!

Fredrik Lindborg

Skytteholmsskolan

Han är en perfekt lärare som vet hur man ska bete sig med barn och vad man ska göra om någon inte känner sig okej eller mår bra. Han skapar en perfekt stämning i klassrummet där ingen dämpar någon om någon gör något fel eller om någon frågar en fråga även om det är 1+1. Men han har också humör, han har också förmågan att skoja och skämta vilket gör hans lektioner roliga men också perfekt för att lära sig för att man blir inspirerade och vill lära sig mer vilket man då gör. Han är perfekt.

Özlem Tutuncu

Vittra frösunda

Jag vill nominera Özlem för att hon lär ut så att man vill lära sig mer. Men hon är mycket mer än en lärare hon är så bra på att vara öppen om väldigt mycket och löser problem bra❤️ Hon tar sig an utmaningar när klassen inte har skött sig, man kan knappt beskriva henne med ord💗 hon är sträng när det behövs och är snäll annars. Man känner sig trygg med henne🥰 jag tror att alla som har henne som lärare kommer ha en jätte bra framtid, familj och jobb👍🏻 Hoppas ni fattar hur fantastisk hon är💕❤️

Roland Lindelöf

Ulriksdalsskolan

Jag tycker att Roland är bästa läraren för han förstår alla elever och anpassar sig till is och hur vi är. Han hjälper alla och är braa p att lära ut. Han ger alla en andra chans och gör oss bättre för varje dag. Hans lektioner är nästan aldrig tråkiga.

Karl Bergefors Mårtensson

Skytteholmsskolan

Genom Karls otroligt stora engagemang för alla elevers olika behov och utveckling samt för sin förmåga att skapa såväl en trygg som inkluderande lärmiljö för dessa. Så skapar Karl en stadig grund för elevers egna drivkraft och ökad lust och glädje i att lära sig och utvecklas för att nå en högre måluppfyllelse och ökade kunskaper på en rad olika nivåer med fokus på möjligheter, utveckling och att ingenting är omöjligt. En positiv förebild för både elever, föräldrar och lärare.

Staffanstorp

Johanna Gullberg

Baldersskolan

Hon för oss att vilja lära oss på ett roligt sett. Hon är snäll. Hon vill att vi ska bli bra på svenska så vi kan gå universitetet.

Daniel Lindgren

Hagalidskolan

Jag tycker att min lärare ska vara med för han är så himla snäll. Han hjälper alltid oss elever och vi har så himla roligt på hans lektioner. Han bryr sig om alla och om han ser om någon mår dåligt frågar han alltid om det är något. Han är väldigt öppen och man kan prata med honom om mycket. Han är också så himla rolig om man har verkligen alltid roligt när man är med honom.

Linda Manfredsson

Baldersskolan

Linda är en otrolig lärare som alltid hjälper till och villl att alla ska ha en så bra dag, vecka eller år som möjligt.Hon ser alla med samma kärlek och det är så kul att lära av henne för att hon alltid gör sitt allra yttersta för att vi ska älska det vi gör.Jag tycker att Linda förtjänar detta pris för att hon aldrig dömer någon oavsett vem det är eller vad som hänt och detta är något jag ser up till.Våran Linda är helt enkelt bäst!

Helena Rameke

Baldersskolan

Helena är en underbar svenska- och engelskalärare som alltid gör vad som krävs för att vi elever ska göra vårat bästa och tycka om det vi gör. Hon anpassar sin undervisning till oss och våra behov men håller sig fortfarande till sina egna sätt att undervisa.Hon visar alltid att hon bryr sig om oss alla och på det finaste viset. Om någon av oss inte mår bra eller riskerar att sänka sig när hon vet att vi kan prestera bättre så gör hon allt hon kan för att hjälpa oss. Alla borde ha en Helena!

Carolina Lorentzen Lezama

Hagalidskolan

Jag nominerar Carolina eftersom hon lär ut på ett sätt som verkligen får mig att bli intresserad. Sättet hon lever sig in i sin undervisning gör att hon skulle kunna prata om vilket ämne som helst och fortfarande hålla det intressant. Man märker på henne att hon verkligen brinner för det hon gör och jag tycker hon borde få ett pris som kvitto på det. Hon är inte bara en fantastisk lärare utan också en godhjärtad människa rakt igenom, varje gång jag har problem så kan jag vända mig till henne

Christoffer Dohrmann

Hagalidskolan

Christoffer är en fantastisk lärare. Han motiverar alla elever till att göra sitt bästa och han anpassar utbildningen så att den passar alla. Inte nog med det så ger han sig inte förens alla förstår och han säger alltid till att det är en bra stämning i klassrummet. Han har en otrolig inlevelse när han berättar saker och gör så att det blir intressant att lyssna. Alla borde ha en lärare som Christoffer.

Stenungsund

Linnea Bergvall

Jörlandaskolan

Linnea är den läraren som du vill ha! Hon är en lärare som visar dig att alla människor har ett stort värde, i alla inkluderar också du. Linnea glömmer ingen och det är just det som gör henne speciell.

Stockholm

Fredrik Henriksson

Popsacademy

Det känns som att han aldrig ger upp och han är en sån star människa som bry sig så mycket om sina elever! Han gör allt för att alla ska vara nöjda med sina betyg och han får mig och utveckla mig själv på ett sätt som ingen lärare någonsin har gjort. Han ger mig självförtroende och lär mig på ett sätt som fungerar bra för mig och han tänker på vad jag har för möjligheter. Han förtjänar någonting sån här för hur han bryr sig om sina elever. Han förtjänar det på alla sätt och vis! Hejdå:)

Johanna Martinez Conde

ProCivitas Privata Gymnasium, Stockholm

Johanna är en mycket förstående lärare som fungerar bra med alla elever och får oss att förstå vårt egna värde och att kunskap är viktigt. Hon motiverar oss på ett mycket bra pedagogiskt sätt, varje elev har en vänskaplig relation till henne. Hon är inte bara en vanlig lärare... Vi elever får vara delaktiga i undervisningen och har mycket stort inflytande.

Lisa Carlsson

Grimstaskolan

Min motivering kanske inte kommer vara den bästa men betydelsen i den går inte att jämföra med nån annan. Lisa har varit som en extra mamma för mig. Hon har funnits där för både mig och alla andra elever hon skapar självförtroende i klassrummet. Om det är nån som förtjänar det här priset så är det Lisa. Älskar dig

Trude Johansen

Grimstaskolan

Därför att Trude hjälper till med alt och hon gör alla glada. Hon gör ingen ledsen hon lyfter up människor överallt till och med dom som hon inte känner.

Anna Lundh

Nti gymnasiet Stockholm

Hon lyser upp klassrummet med sin positiva energi och inspirerar starkt. Hon leder på ett väldigt bra och naturligt sätt och tar hänsyn till alla. Hon tar även det extra steget för att hjälpa till, inspirera och engagera.

Anna-Karin Månsson

Hämtar skolor...

Vi vill nominera Anna-Karin för att hon for oss att lära oss mer och bli väldigt inspirerande. Hon får oss också att känna oss trygga i klassrummet på lektionerna.

Sanna Dahlbeck

Djurgymnasiet

Sanna borde vinna detta pris då hon helt enkelt är den bästa matematiklärare som jag någonsin har haft. Hon är bra på att lära ut, stötta en när man tycker saker är svårt och lyssna på en. Jag själv har riktigt svårt för matte, men Sanna verkligen lyfter min självkänsla och får mig att lita på mig själv att jag kan.

Stefan Larsson

Grimstaskolan

Stefan är en mycket intelligent man som vet exakt hur man blir av med negativa tankar och bara tänker på dem sätt man kan förbättras. Han vet hur man håller en klass aktiv och tvekar aldrig på någon. Han har stark medkänsla och kan lätt sätta sig i någon annans sits och tankar.

Stefan Norgren

pops academy

Jag vill att Stefan ska få pris. För han är en jätte bra lärare!! Jag vill jätte gärna att han ska få det!!! Han är världens bästa lärare!!!! snälla snälla snälla

Malin Broberg

Pops academy

För att hon är jätte trevlig och ha en dialog med t.ex en elev som stör och skickar inte ut personen och inspererar andra att prestera bättre.

Sabina Nore

Pops Academy

Sabina är bra på att lära ut och att få mig att vilja lära mig mer.

Ellinor Lehman

Pops Academy

Min lärare får mig att vilja bli lärare och lära andra saker. Hon är som en förebild för mig. Hon är den bästa läraren. Hon kanske inte vet det men hon inspirerar väldigt många att bli lärare. Om hon blir nominerad så kommer hon säkert bli medveten om att hon är en så bra lärare.

Linnea Hägglund

Olovslundsskolan

Jag tycker att hon borde vinna för att hon är bäst på allt som har med datorer att göra och hon ska till och med ha en presentation om de för alla världen som vill lyssna. Hon var en av de tolv lärare på hea jorden som blev nominerade och det tycker jag är väldigt coolt! Linnea är alltid glad och tar upp viktiga saker i klassen som behöver lösas. är jag hade en dålig period så hjälpte hon mig och stöttade mig. Hon är verkligen den bästa läraren jag har haft och kommer säkert alltid att vara

Ann Sandman

Banerportsskolan

Ann har hjälpt mig under min skolgång i Banerportsskolan och hon är en stor förebild för mig.

Maria Helle

Essingeskolan

Jag tycker att min lärare ska vinna för att hon gör det kul att lära sig och hon anpassar matten så att alla ska få jobba på sin nivå. Hon ger oss utmaningar på våran extra matte som gör att vi kommer att klara högstadiet bättre.

Jacob Tilly

Viktor Rydberg Vasastan

Jag tycker att Jacob verkligen inspirerar oss och får oss att tänka nytt om vissa saker. Han gör så att vi känner oss trygga och välkomna och han skapar en bra arbetsmiljö.

Anders Enström

Hämtar skolor...

För att han motiverar oss att nå våra drömmar

Dave Schmidt

Nya Elementar

Jag vill nominera Dave för att han är skön,trevlig, rolig, skämtsam och sprider glädje. Men också för att min skola ska förstå att vi elever behöver honom för vår skola och vår personliga utveckling. Han är en glädje spridare som behövs uppmärksammas.

Albin Larslin

Engelbrektskolan

Min lärare Albin har hjälpt oss alla i klassen att nå ett bra betyg i alla hans ämnen (svenska SO ämnen och engelska) och får oss att må bra och vilja gå till skolan. Han blandar undervisningen och glädje i skolan på ett perfekt sätt och får oss att respektera varandra honom och vår jord. Han frågar alltid hur vi mår som en start på dagen för att alla ska bli gladare och ämnen som många ogillar i vanliga fall ( religon och historia tillexempel) får han att bli extremt roliga och intressanta

Babek Toloe

Drottning blanka Kungsholmen

Babek är en lärare som tar sig tid att lyssna på varje elev och hjälpa än efter ens behov. Han finns alltid tillgänglig även utanför skoltid om de så skulle behövas. Han ställer alltid upp och hjälper en med ens problem. Han lägger sin tid helhjärtat på sina elever. Trots en skola med mycket stök å bråk har han oftast humöret uppe och respekterar alla för den dom är.

Julie Ottesen

Essingeskolan

du är värdens bästa lärare! du hjälper oss så att vi förstår,du förstår vad vi behöver hjälp med!du är också bra på en massa med ämnen t.ex. so, svenska mm!

Nicklas Strömbäck

Sjöviksskolan

Jag gillar min lärare väldigt mycket, han är snäll,rolig och hjälpsam jag,min lärare och min klass skulle bli väldigt glad om han blev nomenerad. Han lär ut väldigt bra. Nicklas är den bästa läraren jag någonsin har haft!

Gustav Forsblad

Mälarhöjdens skola

Gustav är älskad av mång även hans höga krav. Och alla känner dig trygg med honom. Han ser alla och är rättvis, hjälper där det behövs utan press. Han är förstående på alla sätt. Allt detta gör honom till en lärare som man bara får en gång i livet! Utan honom hade vi hatat dagarna i skolan.

Mia Hasselblad

Nya elementar

Hon undervisar på ett bra sätt och lektionerna blir aldrig tråkiga.

Veronica Johansson

Hedvig Eleonora skola

Veronica har vunnit elevernas tillit med lyhördhet och respekt. Då klassen befann sig i en jobbig situation med SNAP-chat och digitalt utanförskap och oschyssta handlingar greppade Vera upp såväl situationen i klassrummet som med oss lärare. Hon kallada oss alla till ett krissamtal på sin Fritid för att berätta om vad som sker, vad hon gör och vad hon förväntar sig av oss föräldrar. Hon ändrade i schemat och ägnade en stund varje dag åt att prata om utanförskap och digitala verktyg. magiskt!

Antonio Serra

Skärholmens gymnasium

Min lärare är en bra och hjälper alltid till när man behöver. Vi har honom i fyra olika ämnen och han kan lära oss mycket i alla.Han är alltid glad och trevlig och får oss att vilja lära oss mer på ett kul sätt.

Anna Moissidou

Skärholmens gymnasium

Anna har varit bra på att lära oss svensk grammatik och hur man skriver texter.

Nora Langenheim

Klara gymnasium östra

Min lärare är perfekt även fast hon bara jobbat i under två år så är det en av den bästa läraren jag haft.

Marie Carlbom

Ösbyskolan

Hon ser alla och hjälper dom som behöver extrahjälp och dom som har det jobbigt hemma, dom tar hon hand om. Hon brukar ge frukost till dom som inte får frukost av sina föräldrar

Peter Almerstedt

Jensen Norra

Peter motiverar mig varje dag till att lära mig nya saker och utan honom hade jag inte haft så mycket kunskap som jag har idag och det är jag så tacksam för! Aldrig har jag haft en så strukturerad och bra lärare i mitt liv förut!

Alice Mattsson

Djurgymnasiet

Min lärare visar mig hur värdig jag är och visar mig att jag är en smart elev. Hon lär mig kunskapen om djursjukvård och hon är väldigt duktig på det. Hon sätter elever före plugget. Elevens mående går i första hand. Oavsett om hon bara jobbat inom denna yrke i ett år så är hon sjukt grym och förtjänar att vinna. Hon är världens bästa lärare.

Ammie Hedman

Nya Elementar

Ammie är bäst ingen protest!

Margareta Winter

Hämtar skolor...

Margareta är en glädjefylld lärare som har en fantastiks inlärningsförmåga och man märker direkt att hon gillar sitt jobb. Hon gick i pension men kom tillbaka vilket vi tycker är otroligt roligt. Hon inspirerar mig och mina klasskamrater varje dag och får oss att verkligen vilja lära oss. Hon är en fantastiskt mentor och lärare och vi är tacksamma att ha henne vid våran sida.

Maria Pyk

Viktor Rydbergs skola Vasastan

Jag anser att Maria ska vinna priset som bästa inspiratör då att just inspirera kan vara det hon gör bäst. Vad gör en bra inspiratör? Detta är en fråga jag har ställt mig. Slutligen kom jag fram till att en inspiratör är någon med stor passion för vad de gör, någon som verkligen visar vad de brinner för, någon som delar med sig av sin kunskap och engagerar till lärande. Och hur klyschigt det än låter är det precis detta Maria gör.

Elisabeth Huldt

Djurgymnasiet

Hon är den bästa lärare för att på alla hennes lektioner så lär hon ut saker på ett intressant sätt. Hon har en väldigt bra humor som gör att man verkligen vill ha henne som en lärare, än någon som inte är så skämtsam.

Rebecka Stengård

Djurgymnasiet

Jag tycker att Rebecka ska vinna för hon är verkligen en av de bästa lärarna jag har haft under hela min skoltid från 1an till nu i gymnasiet och hon inspirerar mig att lära mig så mycket mer, Hon får alla att ha roligt på lektionerna medans man samtidigt lär sig extremt mycket och inte bara de utan hon får alla att känna sig respekterade och att man hörs.Hon har verkligen gjort så att mitt första år på denna fantastiska skola har varit otroligt roligt, lärorik och inspirerandeTack Rebecka

Desere Gullberg Husberg

Praktiska Gymnasiet Liljeholmen

Desere är den bästa läraren jag har haft. Har alltid haft svårt för svenska och framför allt för att skriva. Desere motiverar och tror på mig vilket har gjort att jag lyft mig inom svenskan. Min självkänsla för att jag kan har ökat och detta beroende på henne. Hon anpassar undervisningen för att alla elever ska lyckas men ändå jobbar efter sin nivå utifrån kunskapskraven. Alltid glad och visar ett stort engagemang i klassrummet och även nu på distansundervisningen finns hon alltid där för oss.

Camilla Narvehed

Praktiska gymnasiet Liljeholmen

Hej du är bästa lärare som jag har haft i svenska

Malek Kalhitmrawe

Praktiska gymnasiet Liljeholmen

Jag tycker att min lärare ska vinna eftersom att han är den bästa läraren jag har i skolan. Han har hjälpt mig att få godkänt i hans ämne, dvs engelska. Jag har alltid haft svårt med engelska och sedan jag började här så har jag lärt mig mer och fått mycke mer hjälp med de jag behöver. Min lärare ska vinna för att han inte bara är en lärare utan han har som en klasskompis känsla också!

Héléne Bäckman

Olovslundsskolan

Héléne är en schysst lärare. Hon är bra på att lära och jag fattar vad hon pratar om och hon inspirerar mig och får mig att tycka det hon lär oss. Hon är bättre än alla andra lärarna och därför borde hon vinna. Hon skrattar roligt vilket också är en bonus. Hon håller i en GOTD nästan varje vecka och då lär vi oss viktiga saker som t.ex. om berlinmuren och några av FN:s världsunder.

Maria Sundler

Nya Elementar

Maria Sundler är mycket bra på att lära ut och inspirera. Med hennes spännande bakgrund lär hon ut viktiga saker med egna erfarenheter. Väldigt motiverande också!!!!

Lisa Sundkvist

Nya Elementar

Jag tycker att Lisa är värdens bästa lärare för att hon löser problem,hon är bra på att lära oss nya saker❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Jessica Ericson

Solskiftesskolan

Hon gör engelskan så mycket roligare. Hon är hjälpsam och hennes lektioner är dom bästa någonsin. Jag har lärt mig mer engelska dom år jag haft henne. Och jag är stolt att ha henne som lärare. Hon är väldigt snäll och hjälper mig med engelskan. Hon är helt enkelt den bästa läraren.

Anna Holmén

Nya Elementar

Anna är driven och en snäll lärare som alla gillar. Hon älskar sitt jobb och det märks! Hon är Bäst!!

Katarina Pajic

djurgymnasiet

Katarina har knappt jobbat ett år som lärare, jag går inte ens i hennes klass men hon hjälper mig med mins problem och hjälper mig jobba på det jag behöver mentalt. Jag vet att jag kan gå till henne om det är något och hon får mig att känna mig trygg i en ny skola.

Mikael Wafin

Internationella engelska skolan Liljeholmen

Jag tycker att min lärare borde vinna priset för att:1. Han är snäll mot folk om folk är snälla mot honom, han visar alltså respekt till alla elever och lärare.2. Om en elev har ett problem med en uppgift så tvekar han alldrig till att hjälpa till, det spelar ingen roll om det är i klassrummet eller korridoren.3. Lektionerna med honom är kul, han låter oss ha frågesporter, samarbeta i grupper för att hjälpa varandra. Han visar videos och får oss att verkligen förstå hur saker är för vissa.

Urban Segren

Hämtar skolor...

Han är världens bästa lärare och han hjälper jätte bra och tar hand om oss så bra

Anna Segerfeldt

Sollentuna musik klasser

Jag tycker Anna är väldigt bra eftersom hon gör våran undervisning rolig. Hon är även väldigt modern så hon lär oss nutid. Vi får lära oss ny grejer hela tiden och gör alla lektioner roliga. Hon lär oss även musikteori.

Åsa Langton

Nya Elementar

Åsa fick mig att vilja kämpa vidare då skolan var som tuffast. Hon gjorde tusentals olika träninghäften till mig inom Sv och Eng som hjälpte mig förbättra både min gramatik och stavning. Hon gjorde även häften och lekar inom Matematiken som jag kunde sitta och träna på hemma. En av de bästa grejerna var när man fick tillbaka sitt prov, häfte eller läxa för där fanns en stämpel, olika sorters varje gång. Från dem fanns en liten pratbubbla där det stog positiva komentarer. Världens bästa lärare!

Elizabeth Hylander

Viktor Rydbergs Skola Vasastan

Bettan är en rolig, energispridande och nytänkande lärare som får hela klassen på gott humör. Hon har alltid nya och roliga arbetssätt på g och gör att alla blir intresserade av ämnet på något sätt. Hon är en av klassens favoritlärare och är härlig och bäst på alla sätt och vis. Bettan borde vinna för att hon inspirerar en och får en att tänka i nya banor. Hon har lärt mig så mycket nytt sedan jag började på skolan och är så tacksam över att hon är en av mina lärare. Bettan 4 Life!!

Martin Erlandsson

Viktor Rydberg Vasastan

Han är alltid positiv och inspirerar mig till att utveckla mina språkkunskaper

Maria Helle

Essingeskolan

Får sina eleverna att uppnå en helt ny kunskapsnivå.

Peter Almerstedt

Jensen gymnasium norra

Peter tog in 30 yra höns (inklusive mig) på vår första dag i gymnasiet. Han fick oss att känna oss trygga med både oss själva och varandra. Han gjorde oss till familjen vi är idag. Tyvärr efter ett år ska han lämna oss men inte utan att vi visar vår tacksamhet för allt han har gjort. Att nominera honom (och förhoppningsvis få honom att vinna) är ett steg av att visa hur mycket han betyder för oss.

Petros Chatzikos

Jensen norra

Petros är vår mattelärare, men också vår mentor. Han alltid frågar oss om vi är upprörda över någonting i skolan och gör sitt bästa för att fixa det. I matte gör han sitt bästa för oss att förstå och är inte arg om han är tvungen om någon inte fattar. Han borde få priset.

Sara Sundmalm

Djurgymnasiet

Sara förtjänar att vinna detta pris för att hon alltid är så varm och välkomnande och får alla att känna sig säkra och sedda. Hon tar hänsyn till olika elevers behov och ger oss elever möjligheten att lära oss och nå våra mål. Hon är alltid positiv och glad, och man ser fram emot hennes lektioner eftersom vi alltid har roligt och lär oss mycket.

Monica Johansson

Fagersjöskolan

Monica har varit en kanon lärare när vi började i femman så var vi den värsta klassen i världen men nu så har vi blivit en dröm klass,utan henne skulle vi inte vara där vi är idag. Alla som i te blir godkända tar hon hand om på loven och hjälper oss att få högre betyg. Hon har sagt att hon inte kommer släppa någon i vår klass utan höga betyg och perfekt utbildning. Om hon vinner detta så kommer hon hyllas till toppen och hyllas för den lärare hon är. Hälsningar Ajin från fagersjöskola i Farsta

Julia Ridderstedt

Hvilan Utbildning

Julia gör med sin glädjespridande energi ett utomordentligt jobb för oss elever. Hon är hängiven till sitt arbete och ger inspiration för den snabbt kommande framtiden. Hennes lektioner lär oss att tänka kritiskt, se världen ur nya ögon och sikta på målen. Julia är en inspiration för oss alla.

Linnea Svärd

Grilliska gymnasiet

Jag kunde inte klara gymnasiet utan henne, hon är min idol 💕

Ann-Charlott Söderberg

Abrahamsbergsskolan

Jag vill nominera Ann-Charlotte för att hon har fått mig och > 150 elever motiverade och har fått oss att engagera oss själva i våra SO-studier.

Kristin Bratsberg

Hämtar skolor...

Kristin får eleverna att tänka nytt i samband med ens skolgång, att tänka på ens egna framtid, men även världens framtid och hur vi ungdomar (den yngre generationen) kan komma att påverka den. Hon ger hopp och uppmuntran till att vi ska våga försöka och lita på oss själva, och hon tror på oss som elever och som privata individer utanför skolan. Tack Kristin!

Ellinor Lindroos

Fryshuset

En helt fantastisk lärare, och människa som verkligen ser alla elever. Hon inspirerar oss alla, och stärker vårt självförtroende med fina kommentarer, och stöttningar. Hennes energi lyser upp alla trista, och gråa måndagsklassrum med hennes stora leende, och varma finlandssvenska. Det finns ingen lärare som Ellinor!

Panagiotis Apostolakis

Internationella engelska skolan Huddinge

Jag nominerar honom eftersom att han tänker på elevers situationer och försöker anpassa sig till våra scheman, samtligt göra trygghet i klassrummet. Jag tycker även att han motiverar elever till att plugga, där han även lär på ett roligt sätt som får elever att vilja lära sig.

Oskar Uggla

Södermalmsskolan

Han har en egen hemsida där vi jobbar varje lektion och där finns det övningar och texter som han har skrivit själv men om det finns på hemsidan så hittar han något annat alternativ som också är roligt.

Caroline Malmgren Forsling

Djurgymnasiet

Caroline är en lärare som jag tror alla olika typer av människor skulle nominera till den bästa. Hon ser alla i rummet oavsett vem man är och vill hjälpa en så mycket som hon kan. Hon lägger ner mycket av sin tid på att se till så att alla får det stöd de behöver och vill se alla lyckas. Förutom att hon är en rolig person som bjuder på sig själv så är hennes lärande och engagemang otroligt inspirerande och hon gör språk till ett roligt ämne att plugga. Därför förtjänar hon nomineringen språk.

Nova Lindström

Internationela engelska skolan enskede

Nova kom till vår klass när den var som mest galen, hon kom in och blev allas vän, den mest arga personen i vår klass gjorde hon super snäll, innan så svor han åt lärare och gick bara från lektionen.Nova pratar alltid om att alla människor är lika värda hon får en att fatta att bara för att vi har det såhär lätt har inte alla det.Nova pratar om rasism,sexism&homofobi, hon lär alla att vara öppen för förslag och inte hata på andra & att älska sig själv, därför tycker jag att nova ska få deta pris

Sevan Muratyan

Style education

Jag anser att sevan är en värdig vinnare för att han puschar sina elever för att utvecklas och finns där för oss som en stöttepelare i alla lägen! Han leder klassen på ett effektivt och empatiskt sätt. Han är en typisk ledare och ett exempel på det är att han har en dialog med sina elever och sedan tar ett beslut efter det, med andra ord använder han sitt ethos för att kompromissa men även insperera sina elever.

Pernilla Olsson

Södermalmsskolan

Pernilla är en jättebra lärare som alltid får lektionerna roliga och intressanta. Hon är världsbäst på att lära ut också. Hon är också väldigt rolig, snäll och inspirerande!

Pernilla Olsson

Hämtar skolor...

Jag har aldrig gillat skolan. Men efter lektioner med Pernilla gillar jag skolan och känner mig peppad för att lära mig mer och höja mina betyg. Hon är MAGISK!!! Blir ledsen över att det aldrig kommer finnas någon finare människa en henne!!!❤️❤️❤️ Att någon kan få 25 måndags-trötta ungar roade är ett under! Man har roligt på hennes lektioner på ett sätt som man inte kan förklara. Tror jag talar för alla när jag säger att den bästa läraren är Pernilla! Tack Pernilla för allt du lärt oss!! ❤️❤️❤️

Fredrik Sellerfors

Hämtar skolor...

Fredrik har ett sätt att undrevisa so mag aldrig sett tidigare, det är dem roligaste lektionerna i veckan. Men vet att man får anpassning som fungerar för en själv. Man får sitta utomhus, i grupprum och ta pauser när man känner för det. Det är ett ganska fritt lärande men det är på ett roligt sett så vi vill lära oss saker. Han är väldigt förstående och förkännar det här priset mer än någon annan jag träffat.

Ninmar Malki

drottningblanka kungsholmen

Hon har lärt mig så mycket och hon är så värd det.

Maria Peters

Nya elementar

Även fast jag inte har den här Maria nu då jag hade hon från halva 4 och enda fram till 6 hon har inspirerat mej som person och hon har hjälpt mej stort i de ämnena jag hade hon i. Hon har alltid varit en lärare som motiverar en och en man alltid har kunnat prata med.Hon har alltid stöttat mej och hjälp mej upp på fötterna under jobbiga tider .Marias inspirerande kunskaper och hon sätt att göra allt roligt gör hon till en fantastisk lärare och Marias passion gjorde hon fantastisk

Sara Wedahl

Djurgymnasiet

Sara är en av dem bästa lärarna jag någonsin har haft och hon får mig att vilja fortsätta plugga och försöka även om jag inte vet vad jag håller på med.

Mia Wedar

Viktor Rydbergs Skola Vasastan

Jag vill nominera Mia Wedar i språk eftersom hon inte bara är en fantastisk lärare utan också en fantastisk person. Hon anpassar arbetet utifrån varje elev och uppmärksammar var enda en. Hon lär också ut bra eftersom att hon gör det på ett roligt sätt, men så att man minns. Det är så en lärare ska vara. Hon lär eleverna att tycka om arbetet och får oss att vilja veta mer. Därför vill jag att Mia ska vinna.

Sarah Holst

Grilliska gymnasiet

She was there for us all the time 💕

Dan Hultqvist

Fredrikshovs Slotts Skola

Dan är en fantastisk lärare som verkligen sticker ut från alla andra lärare. Han får en att tänka på nytt och lär oss på ett sätt som är lättförståelig och roligt! Han är väldigt snäll och kan hans saker. Han är väldigt bra på att inspirera en till att lära en mer. Man blir inte trött på hans lektioner! Hans lektioner är alltid upplagda på ett sätt så att man inte vet vad som ska hända nästa lektion. Det är bra att han varierar utlärningen. Alla dessa saker är varför han är så bra.

Malika Smati

Luna Skolan

Malika är fantastisk på att lyssna in mina behov för att jag ska kunna tillgodogöra mig undervisningen och orka koncentrera mig under lektionerna. Malika utgår alltid från att jag och mina kamrater gör vårt bästa och anpassar svårighetsgraden efter vilken sinnestämning vi befinner oss i.Malika är den snällaste läraren som finns och det känns som hon alltid kommer finnas där för mig

Kristin Holmberg

Hämtar skolor...

Jag vill nominera min lärare & mentor Kristin Holmberg till priset inom ledarskap. Anledningen till att jag anser att hon skall vinna detta pris är på grund av att hon ständigt inspirerar mig med hennes ledarskap. Hon ser varje elev utifrån en enskild individ & lägger så galet mycket tid på att hjälpa och lyfta sina elever. Hon är extremt tydlig i sin undervisning och inspirerar mig dagligen med att vilja lära mig mer. Hon är helt enkelt en stor inspirationskälla som alltid tror på än!

Kristin Tossavainen

Viktor Rydberg Vasastan

Kristin är en positiv lärare och inspirerar mig att klara nya saker. Jag tycker att hon är en rättvis och jämn lärare som lär ut på ett bra sätt. Hon förbereder mig för kommande studier och hon stärker min självkänsla och peppar mig.

Janaina Persson

Viktor Rydbergs Skola Vasastan

När vi skulle ordna vad min lärare är bäst på här i nomineringen så var det svårt, för det är så uppenbart att hon är bäst på alla dessa saker. Hon inspirerar oss att lära oss på ett roligt och nytänkande sätt, till exempel så använder vi oss av olika minnestekniker och kollar på la foto del dia där vi pratar om en bild. Allt är lärorikt men på ett roligt sätt. Vi får många goda skratt och vi har aldrig haft en tråkig spanskalektion. Hon är också bara en riktigt bra person. Jana måste vinna!

Pernilla Thunholm

Viktor Rydberg Vasastan

Pernilla är en av de bästa lärarna jag har haft hon gör lärandet kul och inspirera en att bli bättre. Oavsett vad man har för problem hittar hon alltid på lösningar och hon tar sin tid att lära känna alla elever. Pernilla är den läraren som alltid lyssnar och finns där när man behöver prata. Hon är förstående, trevlig och genuin.

Charlotta Törnell

Grillska

Jag nominerar henne för att hon har hjälpt oss mycket med våra studier och inte vara i hennes lektion även i andra lektioner och dessutom att hitta jobb. Har alltid kämpat för oss och hennes mål var att vi skulle få en bra betyg för vår framtid.

Sedigh Sorush

Rinkebyskolan

Sedigh är en väldigt smart människor som får oss alltid att tänka på nya sätt men det han är bäst på är att inspirera mig innan han blev min lärare var jag en enlev som får betyget E eller D i Femman och sexan men nu får jag väldigt bra betyg jag har A på matte, Teknik och Fysik på grund av att han han inspirerat mig så mycket. Han är en människa som jag litar på och som får mig och må bättre. Innan han var min lärare grät jag när jag skulle läsa något till klassen, nu kan jag göra det utan prob

Esma Khadraoui

Grillska gymnasiet

Även om jag inte vill lära mig så får hon mig att lära saker i skolan. Hon har bra egenskaper. Hon är en positive lärare.

Patrik Mårdh

Viktor rydberg Vasastan

Han har hjälpt mig fördjupa mig i det ämne och intresserat mig i alla delar i ämnet och inte bara dem jag utövar på fritiden.Han peppar alltid i jobbiga övningar och man kan vara inte ge up när han peppar som han gör.Förut hade jag tyckt det var jobbigt med det stora fysiska aktivitet vi utövar men om jag haft han hade jag blivit motiverade och fått ett skratt,men även blivit pushad att köra lite till. Min kompis som aldrig var ute och sprang förutspringernumassor eftersomhonblevutmandpåsittsätt

Storfors

Karin Jansson

Bjurtjärns skola

Hon får mig alltid att må bra och är väldigt snäll och hon förstår mig på ett sätt som ingen annan gör. Jag är super glad att jag känner henne.♥︎

Strängnäs

Renée Förnemark Huss

Hämtar skolor...

Renée är en jättebra mattelärare och på alla andra ämnade hon har med oss men hon hjälper verkligen mig i mattematik

Marie Waldebring

Strängnäs Montessori

Jag vill att Marie ska vinna för att hon är en så fin förebild för mig och jag tror för så många fler! Jag har haft många lärare men ingen som Marie en glädje spridare, hon är bra på att förklara saker så att man förstår vad hon vill få fram och lära ut. Hon är helt enkelt bäst på det hon gör.

Elsalina Rene’e

Mariefredskolan

Hon är snäll trevlig lär oss på nya och roliga sätt. Som lära sig matte via popcorn. Hon är världens bästa lärare!!

Minna Isaksson

Fristadskolan

Minna är en underbar lärare som förgyller våra lektioner med disciplin och gläde. Hon är samtidigt bra på att hålla ordning men även att vara den lilla spralliga läraren hon är. Hon är ett riktig glädjeknippe och man kan inte ha tråkigt när hon är med. Hon är duktig på att specificera lärandet och göra det intressant. Jag tycker verkligen att hon förtjänar detta pris eftersom att hon sliter så och engagerar sig så otroligt. Hon är verkligen värd det. Hoppas hon har tur, tack!

Sandra Östman

Mariefredsskola

Sandra förtjänar att vinna detta pris.Jag har nu om och om igen försökt att beskriva hur otroligt fin lärare hon är - men det går inte.Sandra är så mycket mer än en lärare. Hon bryr sig om hennes elever på riktigt, hon är alltid glad, hon får alltid mig på bra humör, hon påminner mig om hur fantastisk jag är och hur långt jag kommer gå. Jag är så tacksam för att just Sandra blev min lärare för det har ärligt talat förändrat mitt liv.Om jag går långt i livet så är det Sandra jag har att tacka.

Virpi Plate

Mariefred skolan

Jag vill nominera Virpi plate för hon är en bra lärare o inte skäller på oss istället säger hon till på ett trevligt sätt. På vissa lektioner vi har henne brukar vi jobba utomhus o får oss o tänka nytt.

Göran Mossberg

Europaskolan Rogge Strägnäs

Göran är allas favoritlärare. Han har ett nytt sätt att lära ut. Han kan t.ex sjunga för oss när vi ska bli glada. Det är viktigt för Göran att alla mår bra. Han kan anpassa sig efter vad en elev behöver. Trots Görans ålder så är han rättvis, trevlig och positiv. Göran lär oss inte bara om bild (som är hans ämne) men också om hur man ska vara som person och respektera andra. Efter denna termin så ska Göran gå i pansion och vi vill göra ett bra avslut för honom. Han förtjänar verkligen de!

Anna Fordell

Mariefredsskolan

Hon är bäst. och hon gör precic allting roligt och lär ut bra alla gillar henne😊😊👍

Sundbyberg

Christin Lindborg

Viktor Rydbergs skola Sundbyberg

När Christin (eller Titti, som vi kallar henne) kommer in i klassrummet känns det som att hela rummet skiner upp med hennes positiva energi av att vilja inspirera och lära elever något nytt varje dag. Titti öppnar upp möjligheter för alla i klassrummet, oavsett vilken kunskapsnivå man ligger på, till att tänka utanför lådan och motiverar oss till att lära oss mer. Titti är en av mina största förebilder eftersom att hon lägger ner oerhört mycket tid och energi för vårt bästa, även efter skoltid.

Mathilda Adriasola

Viktor Rydberg Sundbyberg

Mathilda är en väldigt bra lärare och man märker verkligen att hon tycker att det är kul att lära ut och att hon är intresserad i det hon lär ut. Det gör att undervisningen blir rolig och vi elever blir sugna på att lära oss mer. Hon är även en väldigt glad person som sprider glädje. Mathilda värnar även om att alla ska må bra och hon ser alla elever och frågar ofta hur man mår, hon är väldigt bra att prata med, även om icke skolrelaterade saker. Hon anpassar även undervisningen till oss elever.

Johan Berg

Viktor Rydberg

Jag tycker att Johan ska vinna eftersom han verkligen ser alla i klassrummet och jobbar så hårt med att få alla att förstå. Han bryr sig verkligen om vad man har svårt med och hjälper en på alla sätt han kan. Han är en väldigt förstående lärare. Om man t.ex säger att man haft en dålig dag så respekterar han det och tar väldigt mycket hänsyn till det. Han går även hela tiden runt i klassrummet och kollar så att alla hänger med och hjälper verkligen till om det är något man inte förstår.

Fredrik Billkvist

Viktor Rydberg sundbyberg

Fredrik är den bästa läraren jag haft. Han lär oss på nya och väldigt bra sätt. Han gör inte omvägar för att han ska få mindre jobb, utan han vill att vi ska lyckas så bra som möjligt. det han gör är fantastiskt.

Sanni Salopaju

Viktor Rydberg samskola Sundbyberg

Sanni gör undervisningen rolig. Hon hittat alltid på nya moment och gör allt för att ingen ska bli uttråkad. Sanni använder sig även av ett supertydligt kroppsspråk när hon förklarar något. Sanni är bäst!

Sundsvall

Ina Lindeberg-Lindvet

Klara Teoretiska Gymnasium Sundsvall

Ina är en fantastisk lärare som förtjänar att bli uppmärksammad. Hon arbetar varje dag för oss elevers bästa och ständigt utmanar våra kunskapsnivåer för vår utveckling. Ina ger oss den bästa tänkbara utbildningen med varierande examinationer och uppgifter, samt håller underhållande genomgångar för att väcka intresset hos oss elever. Hon har stor empati och förståelse för sina elever och ser varje elev och hjälper oss anpassa undervisningen om livet tar en oväntad vändning. En toppenlärare!

Sunne

Monica Aronsson Berqvist

Prästbols Skola

Jag valde min lärare Monica som bästa läraren därför att jag aldrig fått så mycket stöd och trygghet av en lärare tidigare. Monica har gett mig ett otroligt självförtroende både om mig själv i skolan och utanför skolan. Hon har gett mig mycket inspiration i svenskan vilket fått mig att tro på det jag faktiskt är bra på. Hon har gett mig ett fantastiskt bra stöd i jobbiga perioder, och fått mig att se mig själv på ett bättre sätt.

Emma Thörngren

Prästbols skola

Hon är alltid snäll och lyssnar bra och försöker få alla att tycka lektionen är rolig. Hon är rolig att ha i nästan alla ämnen.

Peter Sundqvist

anders lagerqvist

Peter Sundqvist har i 40 år vigt sitt liv åt att få ungdomar hitta sin väg in i den klassiska musiken och att lära oss spela violin. Ett krävande instrument med många utmaningar men Peter inspirerar alltid och ger övningar som skapar resultat. Ett sant föredöme i en flyktig tid så skapar han förståelse för musikens inneboende kraft.

Svedala

Fredrika Bauer

Spångholmsskolan

Via den kooperativa modellen lyckas Fredrika motivera och engagera alla elever. Hon är tydlig i sitt ledarskap och brinner verkligen för varje unge, som är de viktigaste människorna i världen. Detta visas genom hennes driv och förmåga att hänga i och aldrig ge upp. Hon har ett tydligt vad, hur, varför inför varje lektion och förkovrar sig gärna i barns utveckling och lärande på sin lediga tid. Denna lärare har hittat rätt i livet. Hon är orädd och handlingskraftig med hjärtat på rätt ställe.

Säffle

Chelsea Foreman

Tegnérskolan

När vi har lektion med henne så är det som om hon är en del av oss ungdomar och inte att vi måste vara vuxen för att ha kul,Hon förstår alltid hur jag tänker och hon är bra på att ge tips. Hon ger verkligen allt om man ber om hjälp

Söderköping

Thomas Frisk

Ramunderskolan

Thomas, vilken underbar lärare. Går knappt att beskriva med ord. Man längtar tills hans bild lektioner, han blir som en bästavän och förstår en på ett helt annat sätt än vad andra lärare gör❤️ Vi älskar honom med botten av våra hjärtan!!

Jan Johansson

Ramunderskolan

Han är den ända läraren jag har respekt för och den ända läraren som fått mig att vilja gå på lektioner

Södertälje

Matilda Ahlin

Blombackaskolan

Jag tycker at Matilda AHlin förtjänar att vinna detta pris då hon är en väldigt bra lärare. Hon är snäll,sträng, omtänksam och massa mer. Hon är en förebild för oss här på skolan och hon inspererar många till att bli bättre. Lycka Matilda vi tror på dig!!!!""

Matilda Andersson

Blombackaskolan

Matilda är den bästa läraren jag haft, en lärare som verkligen vill allas bästa. Hon är väldigt omtyckt av många & hon gör sina lektioner till mer intressanta för att få eleverna att tycka det är roligare. Men hon är inte bara en bra lärare, hon är även en väldigt fin person, en person som bryr sig och gör sitt bästa för att få hennes elever på bättre humör. Hon kämpar med att få eleverna att känna att dem är duktiga, hon bryr sig verkligen om sina elever och därför förtjänar hon det pris.

Kristina Önder

Brunnsängskolan

Kristina är snäll och bra på att lyssna på sina elever. Hon anpassar undervisningen efter våra behov. Hon är en fantastisk människa som bryr sig om sina elever. Rolig och omtänksam.

Josefine Skorupan

Blombackaskolan

Hon är värdens bästa lärare.Hon gör så att man blir glad och skrattar.Hon är jätte rolig hon får mig alltid på gott humör.Om man behöver hjälp så hjälper hon alltid.Hon tror på oss.Och hon är nästan alltid på gott humör.Hon är den bästa läraren jag haft.Under den tiden jag har haft henne har jag lärt mig jätte mycket.Hon bryr sig om alla.Hon hittar alltid på roliga saker med oss.Om man är ledsen så kommer hon alltid och tröstar.så det är därför jag vill nominera henne.Hoppas du vinner bästa du❤️

Magnus Fasth

Torekällgymnasiet

Magnus är en underbar lärare som har öppnat mina ögon och han har gett mig en framtid som jag ser fram emot

Nancy Bashe

Blombackaskolan

Nancy är en förebild för mig.Hon är den perfekta läraren man kan ha.Hon ser upp till folk.Hon ser oss som hennes barn det gör mig så glad ska ni veta.Varför jag valde att nominera henne är för att hon försäkra det upp till 110%.Hon är en rolig person ska ni veta.På rasterna när vi har tråkigt så gör hon så att det blir roligare.Hon sprider glädje och hopp.Jag har förvecklats mycket mer på plugget när jag har haft henne.Hon betyder så mycket.Hon är så underbar🥺.Världens bästa lärare är hon 🥺❤️🥰!

Yvonne Wallermo

Mälardalens Tekniska Gymnasium

Yvonne är den mest engagerade läraren jag mött. Hon älskar verkligen sitt jobb och behandlar oss elever med respekt. Hon är även en av de snällaste människorna jag mött och får oss elever att känna oss sedda. Hon förbereder oss bra inför framtiden. Helt enkelt en riktigt bra lärare!

Tomelilla

Camilla Åhlen

Byavångskolan

Camilla ser alla elevers olika behov och anpassar situationen efter barnen. Hon skapar en trygghet för barnen, och barnen vill vara med henne och de andra i klassen. Barn i olika situationer o olika stadier. Hon kämpar så att alla ska få just de som eleven behöver.

Kostas Daskalos

Fria läroverken Ystad

Han är en väldigt duktig lärare som kan sitt ämne på en helt ny nivå, man får verkligen känslan av att man lär sig något på hans lektioner då man får en inblick i ämnet på ett annat sätt

Ingemar Hansson

Bollerups Lantbruksinstitut och Narurbruksgymnasium

Ingemar Hansson är en av de absolut mest pedagogiska lärarna jag haft. Han gör alltid lektionerna intressanta och håller inspirerande genomgångar. Han är en språkfantast och talar utöver svenska och engelska, tyska, spanska och franska flytande. Han kan även lite italienska och garanterat något mer språk han inte visat ännu. Förutom väldigt inspirerande lektioner har 67 åriga gubben en härlig humor och sprider en varm känsla och gemenskap i klassrummet. Tycker verkligen han förtjänar detta <3

Torsby

Kerstin Wimmerstedt

Frykenskola

Hon är den bästa läraren i värden för hon alltid glad, skrattar och är snäll hela tiden. Hon är hjälpsam.Finns när vi behöver henne.

Torsås

Linda Stigbrant

Torskolan

Jag vill hylla min favorit lärare Linda stigbrant som är min mattelärare och biologi lärare hon finns alltid där för mig i alla lägen hon vill alltid alla elevers bästa att dom ska utvecklas på bästa sätt hennes värme kärlek hon sprider det lyfter hela vår klass hennes underbara leende hon ser när någon mår dåligt då finns hon för den hon peppa stötta än hela tiden så man ska orka kämpa med skolan jag tycker att linda ska vinna priset för hon är värd det ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Tranemo

Ann-Sofie Edvardsson

Tranemo gymnasieskola

Jag tycker att min lärare förtjänar det för hon är mer än bara en svenska/spanska lärare. Hon är som en mentor, hon har tid för varje elev och gör sitt bästa för att vi ska klara oss och vara motiverade genom skolan. Hon lägger all sin tid hon bara kan på oss och försöker hjälpa oss med allt man kan tänka sig!

Trelleborg

Eskil Olsson

kunskapsskolan Trelleborg

VI vill nominera Eskil eftersom han är en bra lärare,han lär oss nya saker hela tiden, alltid glad och hjälper en så man fattar. Eskil är en av världens bästa lärare han är alltid glad och rättvis. I klassrummet är han den som får en att skratta när man är ledsen.Eskil han hjälper mycket med när man behöver hjälp. Han är sträng om man inte lyssna i klassen men fast ändå snäll mot alla. Han är jätteduktig på att förklara mot alla. Han motiverar mycket. Han kan plus hjälpa dig efter skolan..

Alice El Khouri

Söderslättsgymnasiet

Jag tycker att alice är bra på att ge posetiv motivation och att hon får mig och resten av klassen att vilja lära sig mer och hon får det ämnet hon under visar i att bli så intressant och roligt! Jag tycker att alice är en fantastisk förebild

Trollhättan

Gabriella Scherdin

sylteskolan

Min lärare motiverar och pushar mig alltid, hon har alla kunskaper för att lära ut för sina elever. Hon har ett stort hjärta, hon är inte som alla andra lärare. Sedan första dagen vi fick gillade vi henne. Gabriella den snälla, lugnat sköna läraren. Jag kommer aldrig att glömma henne och hennes roliga skämt och berättelser. Hon fick och ändra min syn och mina tankar om homosexuella. Hon tar sina elever först sedan sig själv.

Tyresö

Mattias Lövström

Kunskapsskolan

Mattias är anledningen till att Mathilde ens går till skolan. Han är tydlig, rak, konsekvent och uppenbarligen lär sig eleverna massor Han är en inspiration för mig som framtida lärare

Rolf Östergren

Strandskolan

Han gör lektionerna roligare och gör så att man vill jobba

Lina Norberg

strand skolan

Lina är super snäll och bäst.

Sandra Von knoring

Strandskolan

Jag tycker att Sandra ska bli nominerad för hon har gett mig inspiration och nytänk .

Åsa Möllergren

strand skolan

Jag tycker åsa ska vinna för att hon är en bra lärare som lär ut mycket.

Lovisa Federsel

Strandskolan

Jag tycker att min lärare är den bästa för att hon är bra på det hon gör och är snäll glad och hjälper den som behöver hjälp med uppgifterna eller om man har svårt hemma. Hon gör också så att man blir peppad och vill göra uppgifterna. Jag skickade in igen för att jag visste inte vad man skulle göra på en fråga :)

Lovisa Edholm

Strandskolan

Hon är altid så snäll och hjälper mig med mitt arbete. Hon inspererar mig och lär mig mycket för framtiden.

Sofia Agerheim

Strandskolan

Hon får alla glada och är bra på att förklara.Hon är bra på att lära ut. Hon gör massa olika saker.

Täby

Diana Klintberg

Åva Gymnasium

Diana förklarar klart och tydligt. Fast man inte kan svenska gör hon att man förstår. Förra året kom jag till skolan och kunde inte språket men kunde ändå förstå Diana. Alla elever fick kunskap ändå. Hon jobbade mer än hon skulle jobba. Hon har bra och mer kunskap om grammatik än andra lärare.Jag kunde utvecklas mer och snabbare. Bästa läraren!

Marie Gustafsson

Runborgsskolan

Marie är den bästa läraren i världen för att hon har fått saker som är tråkiga och svåra till roligt som jag vill jobba med. Hon har alltid vart snäll och glad och dem dagarna som hon har varit på sämre humör har hon alltid berättat det för klassen om vad som har hänt. Inte nog med det hon har ALLTID erbjudit sig att prata om man har varit på dåligt humör eller varit ledsen. Enligt mig kan man inte hitta en bättre lärare än Marie!

Åse Holm

Skolhagenskolan

Åse är en toppenlärare som alltid kommer med bra idéer och som har världens tålamod. Jag har frågat mig själv många gånger vad som krävs för att en lärare ska vara bra och har insett att tålamod är så OTROLIGT viktigt. Åse är väldigt erfaren och får mig att tänka nytt och bättre samt ger mig möjlighet till att dela mina idéer och få uttrycka känslor och stilar så bra som möjligt.Tack så hemskt mycket Åse!

Uddevalla

Christopher Herentz

Västerskolan

Han är bara bäst, inget mer.

Umeå

Jörgen Sagerfors

NTI-gymnasiet Umeå

Jörgen är den finaste och mest omtänksamma läraren som jobbar på NTI Umeå. Han bryr sig om eleverna och tar hand om alla på skolan. Inget är försvårt eller jobbigt för Jörgen, han gör allt i sin väg för att eleverna på NTI ska må bra och vilja jobba stenhårt.

Cecilia Holm

Midgårdsskolan ESEST

Under mina tre år på Midgårdsskolan blommade jag ut, från att ha varit en rädd liten tonåring till att jag vågade söka journalistprogrammet. Cecilia lärde mig att tro på mig själv och våga testa nya saker, oavsett vad andra tycker. Tack vare henne blev gymnasietiden otroligt utvecklande. Hon bjöd samtidigt på sig själv och gjorde undervisningen rolig. Hennes kreativitet vet inga gränser, vilket smittar av sig på hennes elever.

Jennifer Jern

Minerva

Hon är en väldigt godhjärtat och fin person som hjälper och respekterar alla och deras svagheter och styrkor. Hon tar fram det bästa ur en. Hon är den läraren som man kan gå till om man vill prata och hon får en att känna sig trygg och respekterad. Och hon gör no och matematik mycket roligare och man längtar efter hennes lektioner

Jörgen Andersson

NTI-gymnasiet Umeå

Jag tycker att Jörgen är väldigt bra på att lära ut och han är väldigt trevlig. Jag skulle skriva en längre motivering men jag har dysxlkeski

Hanna Lindberg

Minervagymnasium

Hon får mig att alltid känna mig välkommen. Bra på att undervisa

Simon Karlson

NTI-gymnasiet Umeå

Simon är en lärare som verkligen vill att alla ska lyckas. Han kan motivera elever vare sig de siktar på högsta möjliga betyg eller om de bara vill få godkänt. Trots att han bara har jobbat som lärare i lite drygt ett år, så känns det som att han har jobbat i över tio. Sträng men rättvis + en underbar personlighet = ett självklart val som Sveriges bästa lärare.

Upplands Väsby

Casper Persson

Södervikskolan

Casper har en otrolig förmåga att göra undervisningen både rolig och intressant även om innehållet egentligen borde vara tråkigt. Hans berättarförmåga är fantastisk. Jag ser alltid fram emot hans lektioner. Han är duktig på att skapa relationer med oss elever oavsett om vi bara träffar honom en gång i veckan på musiklektionerna eller om han undervisar oss i fler ämnen. Jag skulle önska att alla lärare hade hans förmåga att göra skolämnena så roliga och intressanta.

Uppsala

Kevin Amin

Celsiusskolan

Jag vill nominera Ali för att han är en sån person som inspirerar än till att komma till skolan. Jag minns att jag hade -600 poäng och inte skulle ta examen. Vi satte oss ner på alis fritid och vi tog tag i allt som jag behövde göra. Idag kommer jag gå ut med examen utan problem. Jag vet att jag är inte den ända personen han har ställt upp för det kan jag lova.

Emelie Hahn

Gränbyskolan

Emelie är en jätte snäll lärare hon är inte sträng och ger mig ett stort leende.

Linda Wallberg

Tunabergskolan

Linda är världens snällaste, hon kommer alltid till skolan med sina fina kläder och ett leende på läpparna! Hon ha lärt mig så mycket som jag kommer ha med mig långt. När man är nere frågar hon hur det är och ger en kärleksbomb! Alla behöver en lärare som Linda, hon får hela klassen att jobba bra och må bra. Kan inte ens räkna på fingrarna hur många gånger hon räddat min dag! Alltid glad även vilket bemöttande våran klass ofta ger! Det skulle betyda allt för både mig och Linda om hon vinner!

Camelia Hagfedt

Hämtar skolor...

Hon hjälper alla och är väldigt underbar jag har lärt mig så mycket på en sån liten tid jag vill nominera min underbara lärare för att hon alltid finns där för mig o klassen och hjälper oss och är lätt att prata med!!

Anna Grillfors

Valsätraskolan

Anna är en engagerad lärare som alltid tänker på elevernas bästa. Hon är lätt och rolig att prata och vara med, samt en lärare som man kan prata med om något som berör än eller om något svårt. Anna är en av de bästa lärarna jag någonsin haft!

Ali Omari

Hämtar skolor...

Alis styrka är hans drivkraft om att arbeta framåt med nya spännande sätt att undervisa för att hänga med i samma tempo som handeln nu förändras. Han har erfarenheter från branschen som han använder på bästa sätt i din undervisning. Öppen, driven med en fin personlighet beskriver Ali med några få ord.

Rune Bolin

Valsätraskolan

Rune är en lärare som lär oss elever att respektera varandra och andra samtidigt som han själv visar ett gott exempel. Han är alltid rättvis och behandlar alla lika. Han gör alla lektioner roliga och intressanta och får eleverna att vilja lära sig mer. Det är Rune man går till om man vill prata eller om något har hänt. Han skapar en trygg, ordningsam och rolig miljö. Han sätter rättvisa betyg och hjälper en om man behöver det. Rune är den bästa läraren jag någonsin haft!

Maja-Lina Grindeland

Stavby skola

Hon är bra på det hon gör och hon är bara helt enkelt bäst.

Maria Hedén

Raoul Wallenbergskolan

Maja är den bästa läraren man kan önska sig! Hon är rolig, alltid positiv och snäll. Men framför allt är hon pålitlig och lätt att prata med, hon är alltid social och så är Maja förståande. Hon är som en mamma för mig! Maja är en hård arbetande lärare som som verkligen förtjänar att få uppmerksammamhet. För varje dag som går så är hon fortfarande lika glad, inspirerande, social som alltid. Även i hårda stunder jobbar hon hårt och ger aldrig upp. Och det är därför Maja förtjänar att bli uppmerksa

Caroline Lag

Danmarks Skola

Caroline gör roliga saker med skolarbetet och är snäll, rolig, stärker självkänsla, hon är rolig, snäll, skrattar och gör värme i klassrummet och låter oss göra roliga saker.

Linda Lans

Raoul Wallenbergskolan

Jag tycker att min lärare ska vinna priset för värdegrund för att hon är en verklig förebild. Hon står verkligen för skolans ledord. Hon är en utmärkt lärare och har verkligen förtjänat att vinna priset. Jag har lärt mig så mycket och har utvecklats otroligt mycket inom skrivande tack vare henne. När det har varit som allra stökigast i klassen så har hon ändå inte gett upp om oss utan hanterat situationen så som den borde, hon tar hänsyn till studiero. Hon är en riktig toppenlärare, ska ni veta!

Christina Dolk

Uppsala Yrkesgymnasium

Hon har hjälpt mig mer än någon lärare även fast hon kanske inte vet det. Hon har hjälpt mig med saker som inte ens är hennes uppgift att göra.

Jessica Sinisalo

Danmarks Skola

Min lärare är bäst! det är för att hon inspirerar oss till mer, är snäll, förstår oss, låter oss göra saker, hon är bra för vår klass för att vi är lite stökiga, hon ger oss självkänsla och stödjer dom som behöver hjälp och stöd och är rolig! Hon väcker nyfikenhet i det vi gör och hon gör typ roliga leker och utmanar i läxorna!

Özlem Gürbüz

Uppsala yrkesgymnasium Ekeby

Jag gick ut gymnasiet 2019 och hade Özlem i matte 1a, det unika med özlem är att hon är fantastisk på att se alla elever och att kunna individanpassa. Hon har dessutom lyckas göra matte till något de flesta på skolan såg fram emot, vilket kan vara en kamp för många andra lärare då vi enbart hade yrkesinriktade linjer och många skoltrötta. Özlem blev som en extra mamma för många och den som många ville vända sig till när något inte kändes bra i skolan. Skulle behöva 500 ord till haha.

Eva Basnet

Celsiusskolan

Eva är en utav de bästa människorna jag har mött. Hon har varit lärare i ett år men beter sig som att hon har varit det i över 10 år! Hon är rättvis, stark, omtänksam, klok och värme! Eva ser alla och vill att alla ska höras. Oavsett om vi har distansundervisning eller är i skolan så ger Eva oss den tid vi behöver! Hon tar sin lediga tid till att prata med mig om jag är ledsen! Eva förtjänar att bli uppskattad för det enorma jobbet hon gör dagligen!

Addis Nimmerstam

Celsiusskolan

Han ser och höra alla. Han hjälper alla och får alla att förstå. Han inspirerar oss till att fortsätta kämpa även i dessa tunga tider när vi inte får ha samma studentfirande som vanligt. Man kan prata om allt med honom och han förstår oss. Han är anledningen att man klarat av dessa tre år senare i gymnasiet.

Vellinge

Julia ne Necevska

Stora Hammars skola

Julia är en otrolig människa som ser varje barn och möter alla där dom befinner sig. Hon kämpar för alla barn och hon finns där med en axel, en frukt för någon glömt.

Åse-Lie Löfvendahl

Södervångskolan

Åselie är världens bästa so lärare och förbereder oss inför framtiden på bästa sätt, hon gör undervisningen kreativ och spännande och det finns ingen lärare som lär mig mer än henne.

Vänersborg

Anne Sundquist

Frändeskolan

Hon stöttar eleverna i det som blir och känns bäst för dem. Om jag är orolig över något så fixar hon alltid en lösning. Nästan alla elever i vår klass arbetar på olika sätt och det är okej, både för oss och för henne.

Värmdö

Malin Hökby

Viksskola

Malin ser varje elev och anpassar efter varje elev. Hon visar att det är hon som har ansvaret och eleverna behöver inte vara varandras kontrollanter utan avslappnade elever.

Värnamo

Erik Kihlbom

Finnvedens Gymnasium

Denna lärare är den bästa jag haft på flera år och alla i klassen håller med. Mina resultat har gått upp och mitt självförtroende också, tack vare honom. Han undervisar mig i samhällskunskap och historia men hjälper mig att se hela världen från ett nytt perspektiv.

Västerås

Selma Avdic

JENSEN gymnasium

För min lärare ser alltid till att hjälpa alla och se till att alla får likadana förutsättningar till ett bra betyg. Hon skapar en trygg miljö för alla hennes elever att studera i lugn och ro och man hör ofta att elever säger att hon är utan tvekan favorit läraren på skolan.

Elinor Löfstaf

Persbo skolan

Jag tycker att elinor borde vinna priset för att hon alltid får alla att känna sig trygga i klassrummet och man kan prata med henne om vad som helst. Om man inte förstår något så förklarar hon det noggrant och så att man fattar. Elinor är snäll och på lektionerna när hon har genomgång är det alltid roligt för vi får alltid med lite skratt sen jobbar vi hårt.💛 Elinor är bästa läraren!!🥺💛

Jouline Karlsson

Hämtar skolor...

Hon är en fantastisk lärare som hjälpt mig och många andra i skolan. Hon är en av få lärare som gjort lära sig roligt. Hon är alltid trevlig och bryr sig om en personligt. Hon gör allt för att vi ska ha det bra i skolan och hon tycker verkligen om oss. Hon är den bästa läraren jag någonsin haft. Jag vill att hon ska vinna för att hon förtjänar det. Hon har kämpat med oss i flera år. Jag vill att hon ska vinna så att hon kan få det bästa tacket. Hon är en fantastisk lärare samt person. Tack.

Västra Götalandsregionen

Henrik Bjärkse

Hvitfeldska

Henrik får med sig alla elever på ett sätt ingen annan lärare lyckas med. Han sätt att lägga upp lektionerna inspererar eleverna till att vilja lära sig mer. Även hans härliga personlighet bidrar till roliga lektioner som motiverar än!

Joakim Berge

Katrinelundsgymnasiet

Joakim Berge har fått mig och alla andra elever i naturprogrammet att finna det roliga inom biologin bortom läroboken. Vi fick lära oss om allt möjligt och hur det har med vår vardag att göra. Han sa till att vi blev mycket bekvämare med att räcka upp handen och ha mer förtroende i våra kunskaper. Han fick oss att tänka på helt nya sätt och från nya perspektiv. Det var svårt att rangordna de ovanstående egenskaperna då jag verkligen kan säga att jag hade turen att ha Joakim Berge som lärare

Växjö

Edvard Wiberg

Thoren Framtid

Edvard är en lärare med kämparglöd, som brinner för våran utbildning. Edvard har enda sedan start varit en trevlig kille med rolig humor! Han är en av de bästa lärarna vi har haft någonsin. Edvard tänker på ett nytt sätt och anpassar lektionerna efter det bästa sättet för oss att lära oss. Enda sedan start har Edvard stöttat oss i allt. Alla våra prov och lektioner så har han stöttat oss med glädje och hela våran klass är evigt tacksamma för hans hjälp! Det behövs fler människor som Edvard!

Sebastian Andersson

Thorén framtid

Min lärare Sebbe är den bästa läraren på hela skolan och jag är glad och stolt över att han är min lärare. Jag vill att hela Sverige ska se att Sebbe är ett exempel på hur en lärare ska vara. Varenda person o min klass längtar tills Sebbes lektioner och är glada varje gång vi har han. Han visar oss hur vi ska bemöta varandra med respekt, har alltid något nytt och visa något som vi elever tycker är intressant. Jag tycker om Sebbe eftersom han är lagom sträng och alla respekterar honom. LAG SEBBE!

Amela Osmanbasic

Ljungfälleskolan

Hon skapar en vi känsla och gör oss till starkare och bättre personer. Vi var den stökigaste klassen på skolan innan men nu är vi en av dem lugnaste. När vi har något problem eller om det har hänt något hjälper hon alltid till. På grund av henne känner jag att jag kämpar mer i skolan och hon gör mig glad. Om någon inte förstår något material försöker hon att beskriva det på ett annat sätt. Jag vill en dag bli lärare och använda ungefär samma metoder som hon gör!

Ystad

Olof Wahlberg

Vösterportskolan

För att Mr. Olof är bästa läraren och är bra på att att skapa och planera lektioner.

Cecilia Jönsson

Köpingebro skola

Hon är snäll, och grym på det hon gör. Hon är kreativ och får oss att vilja lära oss mer hela tiden. Det går inte en dag utan att jag längtar tillbaka till skolan. Hon finns alltid där för att hjälpa en när man behöver hjälp.

Petra Mattisson

Fria Läroverken Ystad

Det finns ingen bättre lärare än Petra, jag har gått skola i snart 13 pr och har aldrig haft en lärare som är så duktigt på sitt yrke. Hon är ALLTID glad och har en humor som får alla till att skratta och må bra. Petra är grym på att undervisa och gör alltid allt för allas bästa. Hon förkunnar definitivt att få vinna detta år efter allt hon varit med om.

Jan Hovler

Ystad Fria läroverk

Min lärare är en stor inspiration för mig men även för andra elever. Han motiverar oss alltid till att göra vårt bästa. Han kommer alltid med bra råd för att vi ska komma så långt som möjligt. Trots många tuffa arbetsuppgifter stannar han alltid upp för att hjälpa dem elever som behöver hans hjälp. Det märks att han själv står mycket för det ämnet som han undervisar i och han ger eleverna alltid dem bästa förutsättningarna för både ett bra betyg men även för att vår personliga utveckling.

Ånge

Therese Falk

Kordelia

Therese motiverar och hjälper elever som har det svårt. Hon peppar, stöttar och hittar lösningar för att eleven ska bli motiverad och förstå uppgiften som ska göras. Hon är glad, trevlig och energisk

Pär Evjen

Kordelia

Jag vill att Pär vinner detta pris för att han har ett bra ledarskap och får oss elever att skratta och ha kul på lektionerna. Han får mig alltid motiverad till att försöka mer än vad jag försökt tidigare.

Anna Selling

Kordelia friskola

Anna motiverar kollegor, elever, vårdnadshavare och övrig personal som hon möter på sin väg. Hon bemöter alla med respekt och ett leende. Hon är ett stort stöd för alla, stora som små.

Ida Kentner

Kordelia Friskola

Ida ser individerna, stärker dom och är en enorm trygghet för alla. Hon inspirerar och väcker deras intressen med elevens egna förutsättning som grund. Hon är kort och gott en förebild och alldeles underbar mot våra barn. Alla skulle ha haft en lärare som Ida!

Johan Lindblad

Minervaskolan

Han har inte ens utbildning men han är bäst på skolan och gör alltid sitt bästa för eleverna

Anna Selling

Kordelia

Anna skapar trygghet, värme och bra stämmning. Hon är rolig, hjälpsam, lätt att prata med och förstående. Hon har varit med länge och lär känna varje elev på ett sätt som inte många gör. Som mamma känner jag mig trygg med att hon har hand om mina barn på dagarna

Åre

Martin Persson

Hallens Kyrkskola F-9

Jag tycker att Martin är den bästa läraren för att han är rolig och får oss att vilja lära oss nya saker, han är också väldigt smart och lär oss allt i bra takt så vi inte stressar. Det blir alltid roligt när vi har han som lärare. han gör det ungdomar brukar göra och är ikapp med allting nytt på internet och kan prata med oss om det :)

Chris Vojnic Hajduk

Hallenskyrkskola

Jag hade F och nu har jag C på grund av chris han är väldigt hård han är som en militär i bland han är grym på att lära ut grejer som att gymma och hur man kan gå ner i vikt han är nästan aldrig seriös förutom på idrotten han är grym på att dansa han har varit och dansa på just danse och dansa han kanske ska dansa lite bättre men det duger

Åstorp

Karolina Nordin

Hyllinge Skola

Jag tycker att Karolina är värd att få ett pris för hon är en så himla grym, som både lärare och person. Hon är rolig samtidigt som hon lär ut bra, hon har en struktur som passar oss elever och hon är alltid ärlig. Med Carro kan man vara sig själv och hon finns alltid där för eleverna och visar att hon bryr sig. Hon skämtar med oss, men skapar ändå en stor respekt i klassrummet som gör att man blir avslappnad. Karolinas lektioner är både mina och många av mina kompisars favoritlektioner.

Örebro

Crista Junaeus

Grenadjärskolan

Jag vill nominera Crista för att hon är sträng men samtidigt fett snäll. Hon är också jätteduktig på att lära ut och göra lektionerna roligare och verkligen förklara så att man förstår

Jonatan Penell

Grillska Gymnasiet

Extremt jordnära lärare. Som en kompis!

Daniel Sörling

Grillska Gymnasiet

Daniel skapar lugn och ro i klassrummet. Hans lektioner är alltid lärorika och man ser alltid fram emot dessa. Daniel är en person man kan lita på och som ofta har glimten i ögat.

Emelie Björk

Grillska gymnasiet

Läraren som jag nominerat är den enda läraren som fått mig och känna mig bekväm vad det gäller studier. Jag har från ett F/E kommit upp i B/A. Vilken skillnad va.Hon har skapat många moment för repetitioner osv för att eleverna som är underkända eller missat flera genomgångar i kursen får en ny chans.

Carina Hasselgren

Grillska Gymnasiet

Jag nominerar Carina för att hon är en lärare som gör skoldagen enklare, både på lektioner och utanför. Carina är en lärare som hjälper alla och påverkar elevernas hälsa positivt. Carina är rolig och underhållande, hon hjälper alla genom dagen hur trött man än är. Carina är den perfekta läraren för att elever ska må bra och känna sig trygga i sitt skolarbete. Carina prioriterar andras välmående före sitt eget, vilket vi elever respekterar enormt mycket. Önskar att alla lärare var så här bra!

Maria Rosenlind

Jensen grundskola

Med sitt fanatiska sätt att bry sig om oss elever får hon oss att älska skolan och att prestera trots att livet ibland är svårt. En lyhörd lärare som ser alla. Med stort engagemang och stort hjärta skapar hon trygghet. Hon finns alltid där för en, och visar det, hon bryr sig verkligen om en. Om alla lärare vore som hon, skulle alla barn vilja gå i skolan och prestera på topp. Hon är helt fantastisk, både som person och lärare. Det känns nästan som en kompis och inte en lärare när man träffas

Elin Granqvist

Grillska

För att hon bryr sig verkligen om varenda elev och gör allt för att de ska lyckas

Mats Hallman

Mellringe skolan

Mats är en av de bästa lärarna jag haft. Han är en underbar lärare som hjälper sina elever och som vill bara vårt bästa. Hans lektioner är intressanta och man vill bara lyssna på allt han säger.

Maria Wreeby

Mellringeskolan

Maria pratar tydlig och långsamt. Hon lär ut på ett mycket bra sätt. Hon kan också få min klass att vara tyst. Det kan inte många lärare. Mår man dålig över något så kan man alltid gå till Maria hon får en alltid att bli lugn. Det spelar ingen roll om man är ledsen över skolan, hemmet eller något annat. Hon gör att jag känner mig trygg och gör skolan till en bättre plats. Maria håller även korridorerna lugn och trygg. Lärare går bara för bi om det har hänt något man Maria stannar och hjälper.

Annie Fridberg

Grenadjärskolan

Jag nominerar Annie för att vi i klassen hade behövt byta lärare för varje årskurs, det var en orolig tid. Men när hon kom i trean så ville hon vara med oss i fyran och då fick hon oroligheten att försvinna hon ville att vi skulle känna oss trygga. Hon är den bästa läraren man kan ha hon är bra på att sjunga,lära andra, förklara för andra, omtänksam och hon vill vårt allra bästa. Det är därför jag vill nominera Annie Fridberg till lärargalan 2020.

Malin Fägerholt

Grenadjärskolan

Malin är en så sjukt rolig och schysst lärare och är så genuint snäll mot alla och gör undervisningen så rolig.

Benny( Benidicte) Cornels

Grenadjärskola

Min SO-lärare är gammal och jag vill att hon ska vinna pengarna(Om det är det som pris..) Hon är bäst på historia, religon och samhällskunskap. Snälla ni... Ta henne💕👩🏼‍🦳

Gertrud Regin

Grillska Gymnasiet Örebro

Gertrud är en lärare som inspirerar. Hon har gott om självförtroende och sprider alltid bra energi till sina elever. Hon är driven och man kan alltid prata med henne om allt. Hon förstår verkligen varje elevs situation och hjälper gärna till. Gertrud är sann förebild.

Joakim Westberg

Grenadjärskolan

Jag vill nominera Joakim för att han är jätteschyst och inspirerar oss elever att vara kreativa. Och han är bara en så genuint snäll och härlig person.

Lena Danielsson

Mellringeskolan

Jag tycker min lärare förstår mig och underlättar studierna för mig

Silvia Martini

Grenadjärskolan

Våran lärare är alltid snäll och hon upmuntrar oss alltid. Hon hjälper oss alltid att se de ljusa sidorna även när det inte ser så ut. Hon tänker alltid på oss och har filmkvällar med oss hos henne. Hon hjälper alltid till när det behövs och är en förebild att se upp till

Tomas Gunnarsson

Grillska Gymnasiet

Väldigt bra på att hjälpa till med saker man inte förstår samt hjälper verkligen till att ge chanser till sina elever att höja sitt betyg. Trevlig och hjälpsam

Assefaw Gebremedhin

Mellringeskolan

Han lär ut på ett exemplariskt sätt i bland annat matte.

Veronica Phersson

Smedingeskolan 7-9

Veronica är en av dom lugnaste läraren jag har haft under alla mina år i skolan. Hon kan få något utbrott men är aldrig orespektös mot eleverna. Veronica lär oss många grejer om livet, hur våran framtid kan se ut och hur man formulerar meningar på engelska. Veronica är den bästa läraren hon kommer alltid vara den läraren som stötar dig när du har jobbigt i antligen skolan eller hemma. Hon är bäst. :)

Örnsköldsvik

Marie Eleholm

Höga Kustens Teoretiska Gymnasium

Marie är en fantastisk lärare som får alla att känna sig välkomna, respekterade och viktiga. Hon är nästan för snäll för sitt eget bästa. Gymnasiet är tufft på många sätt och vi har alla olika förutsättningar när vi kommer hit. Därför är jag oerhört tacksam över att ha en lärare som Marie på min skola. En lärare som verkligen anpassar lärandet och tillvägagångssättet för eleverna. En lärare som stöttar och finns där för att hjälpa. Hon är genuin, kärleksfull och oerhört begåvad inom sina ämnen.

Elisabet Engström

Höga kusten teoretiska gymnasium

Elisabet är jätteduktig och väldigt trevlig lärare och hon respekterar alla elever och hon arbetar trogen, allt det här reflekterar hennes hjärtas och själs skönhet.

Maria Ebervall

Höga kusten teoretiska

Hon har hjälpt mig genom mina svåra stunder i pluggandet och i mitt mående<3 hon är en guldstjärna

Sara Barbich

Husumskolan

Sara är en av de bästa lärare som finns och hon ger oss självförtroende när man ger upp och alla lyssnar på henne och har respekt till henne.<3

Johan Bjurestam

Finns ingen som är så bra på att inspirera som Johan. Han är en fantastisk bra lärare

Annica Bragsjö-Hultén

Höga Kustens Teoretiska Gymnasium

Jag vill nominera min lärare Annica för att jag tycker att hon gör ett fantastiskt jobb med att förbereda oss inför kommande studier. Hon etablerar respekt i klassrummet, är strukturerar och är ordningssam. Jag tycker hon gör ett bra jobb trots att många elever är jobbiga mot henne. Hon är bara människa och bryr sig innerligt väldigt mycket om oss. Hon har mycket kvar att lära men gör ett bra jobb, är oerhört duktig på sina ämnen och sitt lärande.

Leo Strand

Höga Kustens Teoretiska Gymnasium

Leo är en mycket duktig lärare. Så intresserad och fascinerad över sina ämnen som han undervisar inom. Leo inspirerar mig och många andra till att lära sig, bara genom att vara intresserad själv. Han är en enkel och snäll själ som vanligtvis har ett väldigt mjukt tillvägagångssätt som ibland kan utnyttjas av andra. Han gör sitt bästa i alla situationer och det syns! Han förtjänar att bli uppmärksammad, att få se att elever uppskattar honom. Lätt att glömma när han ibland får motta hårda ord.

Sara Dahlquist-Sjöberg

Högakusten teoretiska

Jag tycker att Sara förtjänar att vinna eftersom att hon är världens bästa mattematik lärare men desutom så är hon världens snällaste person, hon fick mig att vilja fortsätta med matten efter att min storebror gick bort för några månader sedan, och hon var den enda som verkligen brydde sig om mig och hon var den enda som såg att jag verkligen inte mådde bra alls. Sara fick mig att må bättre och även min bästavän som förlorade sin pappa nyligen.

Erika Ulander

Husumskolan

Jag vill nominera Erika för att hon är bra på att inspirera oss i vårt lärande. Erika är snäll, rolig och bra. Hennes undervisning är rolig och intressant.

Eva Persson Lundberg

Husumskolan

Eva är en bra lärare för att hon lär oss att fixa till saker om man har gjort lite fel, det är super bra.

Sebastian Häreskog

Husumskolan

Lärandet kommer inte med en vindpust utan med en bra lärare. Du är en av dom. Du är rolig. Du inspirerar och engagerar dig vi vårt lärande.

Östersund

Leif Eriksson

Fyrvalla Jämtlands gymnasium

För han ger aldrig upp på sina elever, skapar en bra relation på ett professionellt sätt , anpassar studierna efter elevens behov . Får en och tänka på framtiden så man blir mycket mer motiverande till studiegången , samt så kämpar han för elevers rättigheter

Österåker

Stina Hedström

Margretelundsskolan

För hon har hjälpt mig när jag har haft svår i många saker i skolan. Hon är snäll hon gör mig glad varje dag jag kommer till skolan Stina är bäst

Helena Brännström

Margretelundsskolan

Min klass har alltid varit stökig och Helena har verkligen hjälpt oss med allt. Hon har inspirerat oss med allt hon gör. Hon hjälper oss i varenda ämne vi har. Även om vi bara har henne två gånger i veckan så är det de två bästa dagarna under hela veckan. Vi har bara haft henne nu i vårterminen men vi hade önskat att vi hade haft henne längre och efter som det är vårat sista år här så skulle vi vilja göra något speciellt för henne. Hon är verkligen bäst.

Helen Moll

Solskiftetsskolan

Hon är alltid stöttande och lugnande för till exempel kommande prov. Hon är väldigt noggrann på att förbereda oss, att vara på hennes lektioner är rent nöjde. Hon respekterar alla och behandlar dem lika. Jag älskar och vara med på hennes undervisningar och lektioner. Helen ger oss roliga uppgifter och går sedan igenom dom med hela klassen. Hon ger också en bra hjälp när man behöver den.

Ewonne Rudberg

Solskiftesskolan

Ewonne får mig att vilja lära mig mer. Hon ger mig möjligheten att tänka på ett annorlunda och bättre sätt.

Carina Petersson-Christiansen

Solskiftesskolan

Carina får mig att vilja lära mig mer om musik och dess historia. Veckans höjdpunkt är Carinas musiklektioner, man bara längtar.

Jessica Ericson

Solskiftesskolan

Jessicas lektioner är höjdpunkten i veckan, man bara längtar. Jessica får en att tänka ur ett annat perspektiv och får en att känna att man klarar av vad som helst.

Filip Göransson

Solskiftesskolan

Filip är en lärare som vågar säga till. När han pratar så är klassen tyst. Han får oss att vilja lära oss mera SO och förstå innebörden i det. Därför tycker jag att Filip förtjänar att vinna detta priset.

Reinaldo Villalobos-Valdivia

Solskiftesskolan

Reinaldo förtjänar detta pris för att han har tålamodet i våran klass, han gör så att alla får lika mycket hjälp med vad vi behöver hjälp med. Det kännas som att han lägger sin själ i att hjälpa oss och göra det bäst för oss. Han gör gör lektionerna roligare och får en att stärka självkänslan. När han hjälper oss så gör han inte talet åt oss utan hjälper oss att lista ut det men på ett mycket lättare sätt, så som en lärare gör. Han hade bingo efter ett prov med priser som jag tycker var roligt.

Lisa Bohlin

Hämtar skolor...

Hon är en väldigt snäll. Hon inspirerar en! När man mår dåligt finns hon där för en. Hon är en underbar lärare och hjälper en när man behöver. Hon är väldigt omtänksam och hon ger en alltid ett leende på läpparna, hon ger oss ett gått skratt varje gång hon säger något roligt!Vi älskar dig Lisa!❤️